TV4 Hits

TV4 Hits

Sweden

TV gidas - Penktadienis, 2024-04-19

00:50
 The Bunker Game
Skräckthriller där en grupp lajvare deltar i ett avancerat rollspel i en bunker från andra världskrigets dagar. Men det dröjer inte länge innan de blir instängda och upptäcker att något ondskefullt ruvar i de mörka gångarna.
sv
02:25
 Beck - Den förlorade sonen
I en skog hittas en del av en man som anmälts saknad fem år tidigare och var son till en känd författare. Det visar sig att Martin Beck en gång höll i utredningen, men Alex tycker att den är ovanligt tunn och inte liknar hans vanliga…
sv
04:00
 Pavarotti
Dokumentär om operalegenden Luciano Pavarotti, från barndomen i Modena till en otrolig karriär där han blev världsberömd långt utöver den klassiska musiksfären.
sv
05:50
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
06:05
 Kärlekens labyrinter
Det är vinter i Paris. Sarah och Jeans lyckliga tillvaro skakas om när hon efter många år träffar på sin förra pojkvän Francois, som var en vän till Jean när de en gång träffades.
sv
08:00
 Sånger från Manhattan
Singer-songwritern Gretta irrar runt i New York efter att ha blivit dumpad av sin rockstjärnepojkvän Dave. Men i mötet med den nerdekade skivproducenten Dan uppstår – rent bokstavligt – ljuv musik.
sv
09:45
 Long Shot
När Fred Flarsky, en otursförföljd journalist stöter på sin första kärlek Charlotte Field lyckas han charma henne. Det är bara ett problem – Charlotte är nu USA:s utrikesminister.
sv
11:45
 G - som i gemenskap
En film om kärlek, hasch och rock 'n' roll! Robban har hamnat snett i livet. Han tar droger och umgås i skumma kretsar. Alex är sångare i källarbandet Barn i Bredäng, men överger sina kompisar för en chans till karriär.
sv
13:35
 Hustlers
I det rosade kriminaldramat Hustlers möter vi stripporna Ramona och Destiny som har svårt att få tillvaron att gå ihop.
sv
15:25
 Florence Foster Jenkins
Florence Foster Jenkins är en förmögen societetsdam som älskar musik och drömmer om att själv bli en framgångsrik sångerska. Problemet är bara att hon är fullständigt tondöv, vilket hon inte inser själv.
sv
17:15
 Black Jack
Inger återvänder till sin lilla hemstad efter ett misslyckat giftermål i Stockholm. Första helgen hemma går hon ut och dansar på ett typiskt svenskt småstadsdansställe. Där träffar hon Kaj som ögonblickligen förälskar sig i henne.
sv
19:05
 Now you see me
FBI:s främsta detektiver hamnar i en katt och råttalek med en grupp illusionister som kallar sig the Four Horsemen. Magikerna lyckas utföra en radda smarta kupper inför öppen publik med korrupta affärsmän som offer.
sv
21:00
 Så länge vi lever
Seriestart. Sju år in i sin relation upplever paret Beta och Thomas en kris i förhållandet . Livet som småbarnsföräldrar och ekonomisk stress börjar ta ut sin rätt men när de anställer 22-åriga Atli som au pair sker en oväntad…
sv
21:40
  länge vi lever
Efter att Beta och Thomas har prövat Atlis uppgift upplever Beta en nytändning och livet tycks ljusare men när Thomas tar med henne på en affärsmiddag framkommer det att allt kanske inte är så bra trots allt.
sv
22:25
 Knives Out
En rik författare hittas död och den lättsamme detektiven Benoit Blanc anlitas för att utreda fallet. Alla är misstänkta och Blanc måste reda ut ett nät av lögner för att komma åt sanningen.
sv

TV gidas - Šeštadienis, 2024-04-20

00:35
 3:10 to Yuma
Med en grupp hänsynslösa revolvermän i hälarna ska en skuldsatt ranchägare transportera en ökänd desperado genom apachernas territorium.
sv
02:35
 Holy Spider
I Holy Spider möter vi Rahimi, en kvinnlig journalist som beger sig till Irans heliga stad Mashhad för att undersöka en rad mord på prostituerade kvinnor. Rosad och prisad thriller av Ali Abbasi som gjorde filmen Gräns.
sv
04:30
Bill Cunningham New York
Han är 84 år men fortfarande i högsta grad på språng. I stillbilder och video, på cykel och till fots, dokumenterar han modets trender i New York. Med avväpnade charm gläntar Bill Cunningham på dörrarna till de finaste salongerna.
sv
05:55
 Joker
Nicke älskar practical jokes och när Pelle ska gifta sig står Nicke självklart för svensexan som ska börja med kidnappning. Men allt går snett och Pelle kidnappas på riktigt av en terroristgrupp.
sv
07:40
 Göta kanal 2 - kanalkampen
Det är för dags nya äventyr på Göta kanal och den här gången ska tävlingen bli dokusåpa. TV-bolagets vd är nervös och Anderssons båtvarv för sin del står på ruinens brant. Miljoner står på spel.
sv
09:15
 Borta bra, hemma värst
Brad och Kate har bestämt sig för att inte besöka sina familjer under julen och bokar en resa till Fiji. Men när deras flyg blir inställt hamnar de i sin värsta mardröm.
sv
10:40
 Sune vs. Sune
När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också.
sv
12:10
 Belle
Japansk animerad fantasy inspirerad av klassikern Skönheten och odjuret. Suzu är en blyg skolflicka men vad hennes klasskompisar inte vet är att hon har en hemlig identitet – Belle – i den virtuella världen U, där hon är ett…
sv
14:10
 Lyckligare kan ingen vara
Romantisk komedi som utspelar sig i Stockholm och kretsar kring en rad människor i olika generationer. Deras liv vävs samman av både tillfälligheter och avsiktliga val, där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek.
sv
16:00
Jiro Dreams of Sushi
I en av Tokoyos tunnelbanestationer ligger Jiro Onos anspråkslösa restaurang där sushiälskare från hela världen flockas för att smaka hans prisbelönta sushibitar.
sv
17:20
 Book Club
Fyra kvinnor som har känt varandra hela livet bestämmer sig för att läsa "50 shades of Grey". Lite skulle de veta om vad livet hade att erbjuda efter det.
sv
19:00
 The Space Between Us
En astronaut visar sig vara gravid under sin resa till Mars, men dör i barnsäng när lille Gardner föds i den lilla kolonin. Han växer upp på den röda planeten men som tonåring vill han till jorden för att söka efter sin okände far.
sv
21:00
 Ett sista race
Stjärnspäckad svensk actionkomedi om streetracing-legenden Dennis som tillsammans med ex-frun Tove ska försöka stoppa tonårsdottern Hanna från att delta i en biltävling. Det blir början på ett hisnande sista race genom Sverige.
sv
22:50
 Willy's Wonderland
En man luras att ta nattskiftet på Willy’s Wonderland, en nöjespark hemsökt av åtta mekaniska djurmaskotar som är ute efter blod.
sv