TV4 Hits

TV4 Hits

Sweden

TV gidas - Pirmadienis, 2024-04-22

00:40
 Bedragaren
Miljardären Robert Miller är en skrupelfri man. Han har fifflat med sin bokföring och fört såväl sina anställda som sin familj bakom ljuset.
sv
02:25
 Last Seen Alive
Will och hans fru Lisa stannar för att tanka. Lisa går och köper vatten men plötsligt hon spårlöst försvunnen. Will tar snart saken i egna händer och börjar söka i stans undre värld i en nervig kamp mot klockan.
sv
04:00
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
04:10
Eldsjäl
Animerat äventyr som utspelar sig i 1930-talets New York där unga Georgia drömmer om att bli brandsoldat som sin pappa. När en pyroman härjar i staden klär hon ut sig till "Joe" och får en chans att förverkliga sin dröm.
sv
05:40
 Emil & Ida i Lönneberga
Emil och hans lillasyster Ida bor med mamma Alma och pappa Anton, drängen Alfred och pigan Lina, på en gård i Katthult. Emil är egentligen en snäll pojke, men det blir ofta fel ändå.
sv
06:40
 Dumplin'
Willowdean, som kallas Dumplin' och är en storväxt tonårsdotter till en tidigare skönhetsdrottning, uppträder i protest på skönhetstävlingen Miss Teen Bluebonnet vilket blir startskottet för en revolution.
sv
08:25
 100 steg från Bombay till Paris
Familjen Kadam packar in sig i bilen och lämnar sitt Indien för nya äventyr. Strax utanför en liten fransk by dör bilen och pappa Kadam ser detta som ett omen.
sv
10:25
 Bränn alla mina brev
Efter ett gräl med sin fru inser författaren Alex Schulman att han måste ta itu med sin vrede. Det är en ilska som gått i arv i generationer och släktens alla konflikter och vendettor tycks börja hos en och samma person, morfar Sven…
sv
12:20
 Dark Waters
En chockerande och heroisk berättelse om en advokat som genom att avslöja en mörk miljöskandal dold av ett av världens största kemiföretag, riskerar sin karriär, sin hälsa och familj.
sv
14:25
Valentino
Den italienske modeskaparen Valentino är en av modevärldens största. Matt Tyrnauer är korrespondent på Vanity Fair och har gjort filmen om Valentinos karriär och liv, om hans förhållande med sin affärspartner och kompanjon Giancarlo…
sv
16:00
 Second Act
Komedi om 40-åriga Maya som tröttnar på att aldrig bli befordrad på stormarknaden och med hjälp av ett fejkat CV landar ett chefsjobb på ett storföretag.
sv
17:40
 Comedy Queen
Ungdomsfilm om 13-åriga Sasha vars mamma inte längre lever. I hemlighet skriver Sasha en lista på allt hon måste göra för att överleva sorgen: Raka av sig håret, tacka nej till en hundvalp och framförallt, bli ståuppkomiker - en…
sv
19:10
 Hustlers
I det rosade kriminaldramat Hustlers möter vi stripporna Ramona och Destiny som har svårt att få tillvaron att gå ihop.
sv
21:00
 A Long Way Down
Fyra personer möts av en slump på ett hotelltak i London. Det är nyårsafton, hela huset festar, men de fyra personerna har alla gått upp på taket med planer på självmord.
sv
22:35
 Yves Saint Laurent
Den legendariska modeskaparen Yves Saint Laurent börjar jobba som assistent åt självaste Christian Dior i unga år. När Dior plötsligt går bort blir han chefsdesigner för modehuset som 21-åring.
sv

TV gidas - Antradienis, 2024-04-23

00:20
 Anna
Under ytan bakom Annas slående skönhet döljer sig en hemlighet som kommer att släppa loss hennes outsläckliga styrka, och göra henne till en av världens mest fruktade statsavlönade lönnmördare.
sv
02:15
 Beck - Ett nytt liv
Martin Beck är tillbaka efter sin sjukskrivning, till glädje för sina kollegor. Beck-gruppen får ett mordfall där en medlem av en dansk knarkliga har hittats död i vattnet vid Liljeholmen i Stockholm. Är det början på ett gängkrig?
sv
03:45
 Second Act
Komedi om 40-åriga Maya som tröttnar på att aldrig bli befordrad på stormarknaden och med hjälp av ett fejkat CV landar ett chefsjobb på ett storföretag.
sv
05:25
Wild Style
Zoro är Bronx hetaste graffitimålare. Filmen berättar historien om spänningen mellan Zoros passion för graffitikonst, privatliv och i synnerhet om det komplicerade förhållandet till konstnärskollegan Rose.
sv
06:45
Joan Baez I Am a Noise
Dokumentär om den legendariska folksångaren och aktivisten Joan Baez som djupyker i unikt material från hennes arkiv.
sv
08:35
 The Best of Me
En man och en kvinna återförenas 20 år efter att deras tonårsförälskelse slutat i katastrof. Hemligheter och skuld kommer upp till ytan, men också de gamla känslorna...
sv
10:30
 Pavarotti
Dokumentär om operalegenden Luciano Pavarotti, från barndomen i Modena till en otrolig karriär där han blev världsberömd långt utöver den klassiska musiksfären.
sv
12:20
 The Stones and Brian Jones
Brittisk dokumentär om gitarristen Brian Jones, grundaren av The Rolling Stones, som skildrar hans liv, eftermäle och förtidiga död. För regin står Nick Broomfield, känd för musikdokumentärer som Biggie & Tupac och Kurt and Courtney.
sv
13:55
 A Dog’s Purpose
En hund återföds som olika hundraser. Under de olika liven som hunden lever adopterar, räddas och förälskar sig olika människor i var och en av sina fyrbenta vänner.
sv
15:30
 Green Book
Tony Lip får i uppdrag att köra och skydda en svart pianist av världsklass under dennes turné som sträcker sig från Manhattan till djupaste södern. Resan kantas av rasism, men även humor och vänskap.
sv
17:35
Eldsjäl
Animerat äventyr som utspelar sig i 1930-talets New York där unga Georgia drömmer om att bli brandsoldat som sin pappa. När en pyroman härjar i staden klär hon ut sig till "Joe" och får en chans att förverkliga sin dröm.
sv
19:05
 En man som heter Ove
En dramakomedi om 59-åringen Ove som är bostadsområdets vresige ordningsman. När den höggravida Parvaneh med familj flyttar in i radhuset mittemot, och råkar krocka med Oves brevlåda, blir det upptakten till en berättelse om…
sv
21:00
 Feed
Svensk skräckfilm om några ungdomar, med en influencer i spetsen, som blir inbjudna till en lyxig camping i vildmarken. Men där ruvar något ondskefullt och snart handlar allt bara om att överleva.
sv
22:45
 Seven Psychopaths
Den ärelystne filmförfattaren Marty har ett briljant filmmanus med titeln Seven Psychopaths i sitt huvud, men tyvärr hindrar hans ständiga bakfylla honom från att börja skriva på det.
sv