SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV guide - Tuesday, 23/04/24

01:05
 Så som i himmelen
En framgångsrik dirigent avbryter drastiskt sin karriär och drar sig tillbaka till sin barndomsby i Norrland. Där finns en liten kyrkokör som varje torsdag övar i församlingshemmet och när dess medlemmar ber honom leda den har han…
sv
03:15
 Det nya landet
En 15-åriga somalisk pojke och en 40-årig iransk man gör en äventyrlig, omvälvande resa genom ett främmande land. Peter Birro och Lukas Moodysson har skrivit historien om de två hjältarna Massoud och Ali, som tillsammans med Louise,…
sv
05:30
 Madicken på Junibacken
I det stora huset vid ån bor Madicken och hennes lillasyster Lisabet tillsammans med mamma, pappa, hembiträdet Alva och katten Gosan. Här händer det alltid saker.
sv
06:45
Emil i Lönneberga
Emil vill så väl och ändå går det så galet. När han hör sin pappa vråla "EEEMIIL" så det hörs över hela Katthult, vet Emil att det bara finns ett säkert ställe här på jorden. Snickeboa.
sv
08:25
 Mitt liv som hund
En dramakomedi om tolvårige Ingemar som bor i stan med sin mamma och storebror. När mamman blir allvarligt sjuk skickas Ingemar till morbror Gunnar som bor i en småländsk by med sin fru Ulla.
sv
10:00
 Fyra år till
Partiledaren David Holst, en av Sveriges mest populära politiker, är snygg, rolig, populär och förutspås bli landets nästa statsminister.
sv
11:30
 Landstormens lilla argbigga
En beredskapskomedi om den bortskämda och högfärdiga stockholmstösen Marianne. Hennes beundrare Viktor bor på landet men att bo där skulle aldrig falla henne in.
sv
13:00
 Den ofrivillige golfaren
Finansmannen Bruno och galleristen Mette slår vad om att vem som helst kan lära sig spela golf lika bra som Bruno på en vecka. Av en slump upptäcker de Stig-Helmer som går med på att lära sig spelet.
sv
14:45
 Mannen Som Blev Miljonär
Två skurkar kidnappar statsministerns dotter och begär både pengar och frigivning av en terrorist i lösen.
sv
16:25
Emil och griseknoen
Emil gör fler hyss än det finns dagar på året, säger hans mamma. Men han hinner med en hel del annat också. Under auktionen i Backhorva gör han flera egendomliga affärer.
sv
18:00
 Klara
Klara har flyttat till en ny stad och har svårt för att skaffa nya vänner. Tjejerna i den nya klassen älskar att rida, så Klara börjar på en ridskola.
sv
19:25
 Vi hade i alla fall tur med vädret igen!
Efter nästan 30 år ger sig Gösta och Gun åter ut på vägarna. De ska resa till sonens bröllop i en nyinköpt husbil. Det blir en kaotisk färd med hungriga giraffer, förorättade raggare, obstinata barnbarn och en råtta med smak för…
sv
21:00
 30:e november
Adam och hans polare spenderar sin tid med att trakassera invandrare som de hatar. Men så möter Adam Julia från Peru och de blir blixtförälskad.
sv
22:55
 Hamilton
På initiativ av CIA får Carl Hamilton i uppdrag att stoppa ett försök att smuggla ut en kärnvapenladdad missil från Ryssland via Sverige.
sv

TV guide - Wednesday, 24/04/24

01:00
 Hypnotisören
När en familj i Stockholm blir brutalt mördade lyckas deras 15-årige son överleva. Svårt traumatiserad är det omöjligt att förhöra pojken, vars äldre syster saknas.
sv
03:00
 Sånt är livet
Barpianisten Tin-Tin har en begynnande 30-årskris. Hennes två stora drömmar – att spela i pianobaren på Grand Hotel och att gifta sig före sin 30-årsdag – har ännu inte gått i uppfyllelse.
sv
05:15
 Krakel Spektakel
Lilla Annabell Olsson är på spaning efter Trollkarlen som förvandlade sig till ett glas lemonad och drack upp sig själv. Efter 700 år är förtrollningen kanske äntligen på väg att brytas.
sv
06:25
 Världens bästa Karlsson
Barnfilm efter Astrid Lindgrens klassiker om en lagom tjock man i sina bästa år – Karlsson på taket. Får man tro honom själv så är han också bäst på allt.
sv
08:05
Vinterviken
Baserat på en roman av Mats Wahls. John-John bor i en Stockholmsförort tillsammans med bland andra sin halvkriminella styvfar. Elisabeth bor med sina föräldrar i en villa i den fashionabla villastaden.
sv
09:45
 Bang Bang Orangutang
Den framgångsrike affärsmannen Åke Jönsson älskar sig själv. Och sin karriär. Och sin stora, dyra bil. Men i en ödestigen sekund förvandlas hans liv. Han mister sin fru, och sina barn, som han i sitt karriärrus glömt att älska.
sv
11:30
 Swing it, magistern!
Lektor Bergman i den privata samskolan håller på att pröva elevernas sångröster. Den 16-åriga Inga kan när det blir hennes tur inte låta bli att sjunga en swingmelodi, men det gillas inte av skolledningen.
sv
13:00
 Hur många lingon finns det i världen
Alex är en arbetslös slarver som en dag blir utslängd av flickvännen och flyttar hem till Hudiksvall, där han halkar in som assistent på ett gruppboende för utvecklingsstörda.
sv
14:40
 Alla älskar Alice
En dramatisk kärlekshistoria om en man, två kvinnor och tre barn. När kärleken gör entré får det konsekvenser för alla, unga som gamla.
sv
16:35
 Misa Mi
10-åriga Misa har förlorat sin mamma och reser till Arjeplog för att tillbringa sommaren hos sin mormor. Misas hela tillvaro tycks ha gått i spillror.
sv
18:00
 10 000 Timmar
Eric är en helt vanlig svensk 30-åring - tills han vinner stort på lotto. Han beslutar sig för att testa devisen att det bara krävs 30 000 timmar för att bli duktig på något. Och han väljer fotboll.
sv
19:30
 Jönssonligan dyker upp igen
Komedi med Gösta Ekman och Ulf Brunnberg.
sv
21:00
 Arn - Tempelriddaren
Jan Guillous succéböcker om stormannaättssonen Arn Magnusson ligger till grund för den dyraste filmsatsningen i Sverige någonsin.
sv