SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV guide - Wednesday, 01/05/24

00:20
 Besökarna
En familj har precis flyttat in i sitt drömhus på landet. Snart börjar märkliga saker hända. I väggarna hörs konstiga skrapande ljud, dörrar öppnas och stängs av sig själva.
sv
02:05
 Arn: Riket vid vägens slut
Arn lämnar Jerusalem och återvänder hem. Efter många långa år återser han nu sin älskade Cecilia. De gifter sig och får ett barn till.
sv
04:10
 En underbar jävla jul
Det unga paret Simon och Oscar väntar barn tillsammans med kompisen Cissi. För att kunna berätta den glada nyheten för sina familjer bjuder de in till julfirande.
sv
05:55
 Tjorven och Skrållan
När Tjorven och Stina rycker in för att hjälpa Melker blir saker och ting minst lika röriga. Skrållan hinner både säljas till fiskargubben Vesterman och överlämnas till skogstrollen innan Malin kommer tillbaka med båten från stan och…
sv
07:25
 Hata Göteborg
I ett grabbgäng har vänskapen mer börjat likna en terrorbalans och slagsmålen blivit viktigare än fotbollen. När göteborgaren Isak dyker upp och visar att det finns mer i livet börjar det hända saker i gänget.
sv
08:50
 Jönssonligan dyker upp igen
Komedi med Gösta Ekman och Ulf Brunnberg.
sv
10:20
 Loranga, Masarin och Dartanjang
Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta - han måste ju leka med sonen Masarin!
sv
11:15
 Så som i himmelen
En framgångsrik dirigent avbryter drastiskt sin karriär och drar sig tillbaka till sin barndomsby i Norrland. Där finns en liten kyrkokör som varje torsdag övar i församlingshemmet och när dess medlemmar ber honom leda den har han…
sv
13:25
 Ägget är löst!
Den rike direktören förtrycker både sin fru och son. En dag tar sonen saken i egna händer och försöker mörda sin far. Men han misslyckas och kastas i sjön. Där fastnar han på botten. Han anpassar sig till sjölivet och övervintrar.
sv
15:00
 Jordgubbar med riktig mjölk
Dramakomedi med Janne 'Loffe' Carlsson och Patrik Ersgård.
sv
16:25
 The Stig-Helmer story
Komedi om Stig-Helmer Olsson och hans liv innan han gav sig ut på sina sällskapsresor. Stig-Helmer berättar i nutid om uppväxten i slutet av 50-talet och början av 60-talet, om Nalentiden, om televisionens ankomst och början på vår…
sv
18:00
 Micke & Veronika
När snickaren Micke ska renovera läkaren Veronicas kök blir de förälskade. Men inte alla uppskattar deras romans. Deras före detta partners krånglar och deras barn hatar varandra och har svårt att acceptera relationen.
sv
19:35
 Mitt hem är Copacabana
I 60-talets Rio får vi följa fyra hemlösa barn som för en ständig kamp om mat för dagen. Men trots en svår situation genomsyras också deras tillvaro av en stor livsglädje.
sv
21:00
 Vendetta
Guillou-agenten Hamiltons kostym visade sig sitta utmärkt även på Sauk, som här tog över rollen efter Skarsgård och Haber.
sv
23:10
 Här har du ditt liv
Jan Troell ligger bakom den här skildringen av Eyvind Johnsons självbiografi. Vi följer Olof som väljer att lämna sitt hem i Norrland i unga år för att gå sina egna vägar. På färden möter han en hel rad intressanta individer.
sv

TV guide - Thursday, 02/05/24

01:55
 Göta kanal eller vem drog ur proppen
En arabisk prins ska lägga en stororder på svenska motorbåtar. För att avgöra vem som ska få kontraktet utlyser han en tävling mellan två konkurrenter: storföretaget Uniship och lilla Anderssons båtvarv.
sv
03:30
 Äppelkriget
En tysk finansman kommer till Skåne för att omvandla den idylliska lilla byn Änglamark till en gigantisk nöjespark. Det är dock inte alla som välkomnar honom med öppna armar...
sv
05:10
 Agnes Cecilia - en sällsam historia
När Nora är fem år omkommer hennes föräldrar. Men de vuxna påstår att mamma och pappa är bortresta. Tio år senare flyttar Nora och hennes nya familj till en ny lägenhet och det underliga börjar.
sv
07:20
 Pippi Långstrump
Tänk att få segla på de sju haven tillsammans med sin pappa och sedan flytta in i ett gammalt kråkslott. Tänk att ha en egen apa och en häst! Tänk att både vara starkast i världen och stenrik! Tänk att få vara Pippi Långstrump.
sv
08:35
 Fanny och Alexander
Filmen utspelas i början av 1900-talet.och kretsar kring den förmögna familjen Ekdahl. Äldsta sonen Oscar driver tillsammans med sin hustru Emelie den lokala och familjeägda teatern.
sv
11:40
 En enkel till Antibes
Änklingen George har fått nog av sin hemhjälp Maria som stjäl hans saker och sina vuxna barn som försöker sälja hans hus och komma över pengarna.
sv
13:25
 Jag är med barn
Bosse är en dagdrömmande kille som jobbar på reklambyrå men drömmer om att bli författare. Till slut tar han mod till sig och begär tjänstledigt ett par månader för att skriva sin första roman.
sv
15:10
 Vuxna människor
Frank lever ett respektabelt liv med sin fru Nenne. Deras liv är till synes perfekt förutom att äktenskapet går på tomgång och de bestämmer sig för att gå i terapi.
sv
16:45
 Kalle Blomkvist och Rasmus
Professorn och hans lille son Rasmus blir bortförda av en kidnapparliga. Som tur är finns mästerdetektiven Kalle till hands. I Lillköping går det spännande kriget mellan Röda och Vita Rosen vidare.
sv
18:00
 Kvarteret Skatan reser till Laholm
Sommaren närmar sig och det är dags för vännerna i Kvarteret Skatan att spika de traditionella gemensamma semesterplanerna. Men allt är inte som det brukar. Det strävsamma paret Magnus och Fridas relation har gått i stå.
sv
19:25
 Flykten till framtiden
70-talets Stockholm återskapas i denna komedi om 22-årige skivbutiksbiträdet Svante som lider av ett dödligt hjärtfel.
sv
21:00
 Hamilton
På initiativ av CIA får Carl Hamilton i uppdrag att stoppa ett försök att smuggla ut en kärnvapenladdad missil från Ryssland via Sverige.
sv