SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV guide - Thursday, 25/04/24

01:00
 En enkel till Antibes
Änklingen George har fått nog av sin hemhjälp Maria som stjäl hans saker och sina vuxna barn som försöker sälja hans hus och komma över pengarna.
sv
02:45
 Sopor
En satirisk komedi om en stor barnskara som lämnar förorten Farsta och marscherar in till kungliga slottet i Stockholm.
sv
04:25
 Grabben i graven bredvid
Bibliotekarien Desiré lever ensam i stan. Hennes liv är odramatiskt och hon har aldrig träffat sin stora kärlek. Så en dag när hon sitter på kyrkogården och tänker får hon ögonkontakt med Benny, en ensam bonde som ägnar större delen…
sv
05:55
 Tjorven, Båtsman och Moses
Tjorven på Saltkråkan blir jätteglad när hon får en egen sälunge, Moses. Men när fiskargubben Vesterman får veta att han kan sälja Moses vill han ha honom tillbaka. Aldrig, tänker Tjorven.
sv
07:25
 Svensson Svensson - filmen
Långfilmen efter den omåttligt populära tv-serien med Suzanne Reuter och Allan Svensson. När mamma Lena blir erbjuden ett spännande jobb i Stockholm börjar hon helgpendla mellan huvudstaden och Vivalla.
sv
08:50
 Bröderna Karlsson
Vad händer när två enäggstvillingar till bröder, som lever väldigt olika liv, träffas för första gången? Hans och Nicklas är två enäggstvillingar som båda är ovetande om varandras existens.
sv
10:30
 Swing it, fröken!
Alice får tjänst som vikarierande engelsklärare. I klassen finns Sigge som har svårt att koncentrera sig på skolan då musiken upptar all hans tid. Med stöd av Alice kommer Sigge att kunna kombinera skolarbetet med musik.
sv
12:10
 Hur många kramar finns det i världen
Reklamfilmsfotografen Max bor i New York och han har blivit bitter och ensam. Han bestämmer sig för att ta sitt liv men då får han ett samtal från sin barndomsvän Peter som han inte haft kontakt med på många år.
sv
13:40
 Så olika
Lotta och Sanna är två framgångsrika systrar. Lotta är nyskild med två döttrar och har precis blivit utsedd till finansborgarråd i Stockholm.
sv
15:25
 Åsa-Nisse i raketform
Året är 1966 och rymdfarkoster var något nytt och spännande. Här får vi följa Åsa-Nisse och Klabbarparn när de bygger sin egen rymdraket.
sv
16:30
 Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mej själv
Kurt föds i Göteborg 1945. Hans mor är en timid hemmafru, farsan en bullrig spårvagnsförare. Och redan från tidiga år har Kurt en förmåga att ställa till det.
sv
18:00
 Fjorton suger
Fjortonåriga Emma är en cool tjej som håller på att byta umgänge från sin småtjejskrets till storebrorsans äldre gäng. Det är en helt annan värld och Emma råkar riktigt illa ut.
sv
19:25
 Grabben i graven bredvid
Bibliotekarien Desiré lever ensam i stan. Hennes liv är odramatiskt och hon har aldrig träffat sin stora kärlek. Så en dag när hon sitter på kyrkogården och tänker får hon ögonkontakt med Benny, en ensam bonde som ägnar större delen…
sv
21:00
 Arn: Riket vid vägens slut
Arn lämnar Jerusalem och återvänder hem. Efter många långa år återser han nu sin älskade Cecilia. De gifter sig och får ett barn till.
sv
23:05
 P & B
Under en presenning i Stockholm möts Petterson och Bendel som båda är nedgångna och panka. Ändå föreslår Bendel att de båda ska bilda ett bolag och bli rika.
sv

TV guide - Friday, 26/04/24

00:55
 Livet på Landet
Komedi med Edvard Persson om allehanda intriger, gällande såväl kärlek som affärer, kring lantgodset Poppelhagen i Skåne.
sv
02:40
 The Stig-Helmer story
Komedi om Stig-Helmer Olsson och hans liv innan han gav sig ut på sina sällskapsresor. Stig-Helmer berättar i nutid om uppväxten i slutet av 50-talet och början av 60-talet, om Nalentiden, om televisionens ankomst och början på vår…
sv
04:15
 Mannen Som Blev Miljonär
Två skurkar kidnappar statsministerns dotter och begär både pengar och frigivning av en terrorist i lösen.
sv
06:05
 Loranga, Masarin och Dartanjang
Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta - han måste ju leka med sonen Masarin!
sv
07:00
 Pippi i Söderhavet
Pappa Efraim Långstrump är på väg till Söderhavet och dottern Pippi, apan Herr Nilsson och hennes kompisar Tommy och Annika är inte sena att följa med på äventyret...
sv
08:15
 Den ofrivillige golfaren
Finansmannen Bruno och galleristen Mette slår vad om att vem som helst kan lära sig spela golf lika bra som Bruno på en vecka. Av en slump upptäcker de Stig-Helmer som går med på att lära sig spelet.
sv
10:00
 Jönssonligan dyker upp igen
Komedi med Gösta Ekman och Ulf Brunnberg.
sv
11:30
 Bäst före
Bosse, Lennart och Anders är gamla vänner som alla har sin beskärda del av problem. När de vinner en del pengar bestämmer de sig för att komma bort från allt och unna sig en kryssning, men när Bosses kärlek från förr dyker upp sätts…
sv
13:10
 Yrrol
På berget Attika år 490 f Kr förmedlar den blinde siaren Teresias sin vision av vår tid till filosofen Leif GW Platon. Ett grundtema anslås: kommunikationens meningslöshet.
sv
14:40
 Rasmus luffen
Rasmus är föräldralös och bor på ett barnhem. Rasmus högsta önskan är att ha egna föräldrar. Ibland kommer det barnlösa par till barnhemmet som vill adoptera ett barn men de väljer alltid flickor, så till slut bestämmer sig Rasmus…
sv
16:20
 Världens bästa Karlsson
Barnfilm efter Astrid Lindgrens klassiker om en lagom tjock man i sina bästa år – Karlsson på taket. Får man tro honom själv så är han också bäst på allt.
sv
18:00
 Hata Göteborg
I ett grabbgäng har vänskapen mer börjat likna en terrorbalans och slagsmålen blivit viktigare än fotbollen. När göteborgaren Isak dyker upp och visar att det finns mer i livet börjar det hända saker i gänget.
sv
19:25
 Göta kanal eller vem drog ur proppen
En arabisk prins ska lägga en stororder på svenska motorbåtar. För att avgöra vem som ska få kontraktet utlyser han en tävling mellan två konkurrenter: storföretaget Uniship och lilla Anderssons båtvarv.
sv
21:00
 Ådalen 31
Drama om den ödesdigra strejken i Ådalen sommaren 1931, då fem arbetare sköts ihjäl av militär vid en demonstration. Berättelsen kretsar kring några av arbetarfamiljerna och deras hårda kamp mot fattigdomen.
sv
22:50
 Snabba cash
I Stockholms undre värld korsas tre mycket olika individers vägar med våldsamma följder. Jorge har rymt från fängelset och jagas av både polisen och maffian. Mrado är indrivare åt den jugoslaviska maffian.
sv