Nicktoons

Nicktoons

Netherlands

TV guide - Wednesday, 24/04/24

00:17
Avatar: The Last Airbender
Gänget lämnar eldnationen, förödmjukade och besvärade över den misslyckade invasionen. De ger sig av mot det västra lufttemplet.
sv
00:39
Avatar: The Last Airbender
Aang är redo att börja träna eldbändning. Hur som helst, när Zuko försöker lära honom, så inser han att han har förlorat all sin eldbändarkraft.
sv
01:00
Avatar: The Last Airbender
Sokka och Zuko bryter sig in i Eldnationens mest bevakade och säkra fängelse för att rädda Hakoda. De utarbetar en rymningsplan när de upptäcker att hon inte är där, men då lägger sig andra fångar i och förstör allt.
sv
01:21
Best & Bester
Best och Bester stormar inspelningen av deras favorit dokusåpa för att få reda på vad som händer näst. // Bester vill bevisa för en cynisk Best att den nya "Bättreholms Besten"-filmer är baserad på en sann historia.
sv
01:42
Best & Bester
Det är valdagen och Bester ställer upp i valet som Bokklubbens Presiden mot sin goda vän Rocky. // När Best och Bester råkar hyra ut sin ubåt, får de en gäst som de bara måste imponera på.
sv
02:03
Smulbröderna
SwaySway och Buhdeuce stöter på hårt motstånd när två punktranor börjar köra ut pizza inom deras revir. // Buhdeuce har en dålig dag så han äter Gårdagsbröd och börjar återuppleva samma dag igen och igen vilket drabbar SwaySway.
sv
02:25
The Fairly OddParents
För att hitta den perfekta dräkten till Trixies maskerad, lånar Timmy en förvandlingsapparat - utan att läsa manualen. - När Jorgen får en magisk hicka blir det Cosmos uppgift att se till så att alla följer regelboken.
sv
02:46
Winx Club
Winx-flickorna reser till Zenith i hopp om att hitta någon form av teknologi som kan spåra det osynliga Himlatornet. Men Tecnas återförening med sin familj avbryts, när Frankenstein, som skickats dit av Selina, blir kär i Tecna.
sv
03:09
Top Wing
Ett fallande träd hotar Ellies hem. Kadetterna ber henne att sova över och hon hjälper till att vägleda deras räddningsinsats.
sv
03:31
Top Wing
Kadetterna hjälper till att städa upp skräp på Virvelön. Men när tåget som de lastat allt skräp på plötsligt börjar rulla iväg måste de snabbt komma på ett sätt att stoppa det! - Pennys vän Anjo har ett kompiskalas!
sv
03:53
SvampBob Fyrkant
Herr Krabbas farfar kommer på visit i stan. Istället för bli glad blir Herr Krabba orolig eftersom hans piratfarfar tror att Herr Krabba också är en pirat. // SvampBob och Patrik får Bläckvard utsparkad från cephalopod-sällskapet.
sv
04:15
SvampBob Fyrkant
SvampBob inreder sitt hem likadant som Bläckward så att folk vill komma på besök. // SvampBobs, fyrkantsbyxor krymper i tvätten en dag, så han måste köpa nya. Men i affären är de tyvärr slutsålda.
sv
04:37
SvampBob Fyrkant
Vattumannen och Sjöpojken ska delta i en Shuffleboard-turnering. // Bläckvard förväxlas med sin rival Oktavus Bläckenberg och blir inbjuden att undervisa i en prestigefylld musikskola.
sv
05:00
SvampBob Fyrkant
SvampBob adopterar en mask som snart föder massor av bebismaskar. // Plankton är trött på Karins kritik och tror att han lätt kan ersätta henne med en ny sorts datoruppfinning.
sv
05:22
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba lämnar över ansvaret för Krångliga Krabban i femton minuter. SvampBob bestämmer sig för att det ska bli de bäst skötta restaurangminuterna i världshistorien.
sv
05:45
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba anställer Patrik och ger honom en 'uniformshatt'. Hatten får Patrik att ramla hela tiden så herr Krabba försöker slå mynt av Patriks idiotiska fallande.
sv
06:07
Alvinnn!!! och gänget
Pojkarna gör allt de kan för att hindra Dave från att få reda på att Alvin har sommarskola för att de ska få åka på den planerade semestern.
sv
06:22
Alvinnn!!! och gänget
Simon blir irriterad på alla som ber honom att fixa grejer så han bestämmer sig för att spela dum tills han får ett tack.
sv
06:33
Alvinnn!!! och gänget
Simon blir irriterad på alla som ber honom att fixa grejer så han bestämmer sig för att spela dum tills han får ett tack.
sv
06:47
Familjen Casagrande
Familjen Chang åker på semester och ber Ronnie Anne och hennes kusiner passa familjens orm Cam. // Ronnie Anne och hennes skateboard-kompisar samarbetar för att visa tränaren att de har vad som krävs för att bli ett lag.
sv
07:11
Familjen Casagrande
Abuela lär Ronnie Anne att det inte är någon lätt uppgift att hitta ingredienser till middagen. // När det blir översvämning i Vitos lägenhet, försöker barnen lista ut vilken lägenhet som passar honom bäst.
sv
07:30
Lugn i stormen
När det öppnar en ny matbutik i kvarteret försöker Bobby och resten av familjen göra allt de kan för att konkurrera ut den.
sv
07:54
Lugn i stormen
Barnen ger sig ut för att hitta en perfekt födelsedagspresent till pappa. // Lily hör sina föräldrar säga att barnen ska få glass om de sköter sig, och spenderar resten av dagen med att försöka avvärja syskonbråk.
sv
08:19
Monster High
Draculaura och Toralei sitter magiskt ihop på Spökandadagen medan Clawdeen och Frankie letar efter ett Häxikon. // På karriärdagen måste Heath och hans pappa Hades samarbeta för att rädda skolan från en svärm onda slummerflugor.
sv
08:45
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik störs av Sandy när dom fiskar maneter. Sandy tar över med sin tävlingsinriktade personlighet. // Svampbob börjar dra i en lös tråd på Bläckwards skjorta...som inte verkar ha någon ände.
sv
09:10
SvampBob Fyrkant
Svamp-Bob och Patrik har fastnat för den senaste flugan - att låta sin egen hjärna flyga som en drönare. // När Svamp-Bob och Patrik leker 'Vattumannen och Sjöpojken' är allt frid och fröjd, tills deras fiende dyker upp.
sv
09:30
Familjen Casagrande
Adelaide vill hjälpa stadens katter att skärpa till dig inför adoption, men kan hon hjälpa stadens tjuriga gatos?
sv
09:54
Familjen Casagrande
När Bobby och Par får ansvaret för Ziggys butik, måste de motstå frestelsen att jamma med affärens musikskatter. // Familjen försöker hindra den ökända skvallerbyttan Hector att skvallra till alla i staden, men lyckas han vara tyst?
sv
10:18
Familjen Casagrande
Carl får veta att El Falcon söker ny medhjälpare. Han blir El Pollito och försöker vinna! // När Carlitos somnat, måste Carl och CJ leka - och bråka - men de måste vara tysta!
sv
10:43
Patrik Stjärnas Show
Patrik tappar fjärrkontrollen bland soffkuddarna, så han ger sig in i soffan för att hitta den. // Patrik startar en insamling för att få in pengar till sniglar som inte kan dansa.
sv
11:06
Patrik Stjärnas Show
Farfrik stoppar familjen från att sälja hans minnen på en loppis.
sv
11:30
SvampBob Fyrkant
Plankton åker i fängelse. Receptet blir bevismaterial. Svampbob och Herr Krabba gör upp en plan hur dom får tillbaks det. // Sandy bygger ett flaskskepp inför en stor tävling och Svampbob skaffar hjälp åt henne.
sv
11:55
SvampBob Fyrkant
Ett avsnitt av Vattumannen som varit försvunnet sedan länge ska gå på TV, men kommer Svampbob att hinna hem i tid? // Karin drabbas av ett datavirus och det hänger på Svampbob att befria henne från viruset.
sv
12:20
SvampBob Fyrkant
Svampbobs nya vän är en jättestor, fluffig hamster. Men det finns ett problem; ingen annan kan se honom! // Patrick vill bli en häst!
sv
12:30
Avatar: The Last Airbender
Aang upptäcker ett hemligt supervapen, som Eldnationen riktar rätt mot Ba Sing Se och måste stoppa det innan det förstör den väldiga mur som skyddar staden från invasion.
sv
12:56
Familjen Casagrande
Familjen försöker hjälpa Bobby att komma över sin nervositet inför att skriva prov.
sv
13:09
Familjen Casagrande
Laird är nervös inför filmkvällen han bjudit in till så Ronnie Anne hjälper honom låtsas att Arturos lya är hans egen! // Carlota bryr sig inte om något annat än sin telefon så Carlos ordnar en träff åt henne med - en mattelärare!
sv
13:30
Familjen Casagrande
Carl, som är van att vara bäst, får en kris när Adelaide går med i hans karategrupp och blir lektionens stjärna. // Hector börjar sälja Rosas goda tacos men blir överväldigad när de blir mer populära än på mercadon!
sv
13:56
Patrik Stjärnas Show
Patrikin ilkeä kaksoisserkku saapuu pilaamaan Patrikin maineen.
sv
14:20
SvampBob Fyrkant
Svampbob blir vän med en kännande krabburgare vars enda önskan är att bli uppäten/Bonnläpp är värd öfr ett avsnitt av "Ball-deles ofattbart" och han utforskar måttligt kända konstigheter runt om i Bikinibotten.
sv
14:46
SvampBob Fyrkant
Svambob tar hand Herr Krabbas hus när han är bortrest. Han är extremt ambitiös så ingen ska bryta sig in. // Bläckward tvingas dela rum med Patrik. Hans dominerande hållning smittar av sig på Patrik mer än önskvärt.
sv
15:00
SvampBob Fyrkant
Patrik har en kupong som han ska få gratisglass för. Men han måste ta sig till glassbutiken om han ska kunna använda den.
sv
15:25
Lugn i stormen
När farfar kämpar med att driva Mastodontlägret, kommer barnen till undsättning. // Barnen i familjen Lugn hjälper Lana att komma över sin rädsla för övernattningar.
sv
15:48
Lugn i stormen
När barnen har sönder mamma och pappas ovärderliga vas, bestämmer de sig för att den bästa lösningen är att åka tillbaka i tiden till deras bröllopsdag, och hindra dem från att få vasen.
sv
16:12
Lugn i stormen
Syskonen Lugn gör en insats när de tror att Lori inte klarar sig på Fairway-universitetet. // Benny kämpar med lugna Luan och stoppa hennes spratt när hon blir hans medarbetare på Burgar-Berra.
sv
16:37
Lugn i stormen
Per försöker liva upp stämningen på Kostymera Mera när han får ansvar för butiken. // Stella vinner en skoltävling och är superglad tills hon inser att hon måste hålla ett föredrag.
sv
17:00
Lugn i stormen
Lucy och hennes kompis Haiku tävlar om vem som ska få bli ledare i skolgruppen Unga Begravningsentreprenörer. // Leni har blivit befordrad, men oroar sig över att hennes nya position ska påverka hennes vänskap med Miguel och Fiona.
sv
17:14
Lugn i stormen
Lucy och hennes kompis Haiku tävlar om vem som ska få bli ledare i skolgruppen Unga Begravningsentreprenörer. // Leni har blivit befordrad, men oroar sig över att hennes nya position ska påverka hennes vänskap med Miguel och Fiona.
sv
17:29
Monster High
Gil tränar inför sötvattentävlingen men inser att Lagoona är det monster som ska tävla. // Skelita lär sig att hedra sin Abuela på sitt eget sätt när hon råkat förstöra sin klänning infor en modetävling.
sv
17:40
Monster High
Draculaura och Toralei sitter magiskt ihop på Spökandadagen medan Clawdeen och Frankie letar efter ett Häxikon. // På karriärdagen måste Heath och hans pappa Hades samarbeta för att rädda skolan från en svärm onda slummerflugor.
sv
18:05
SvampBob Fyrkant
Bläckward packar väskorna efter att hans hus blivit invaderat, men en annan sorts pest väntar på hotellet. // Svampbob och Patrik luras att sitta barnvakt av en tant som gör allt hon kan för att komma därifrån.
sv
18:27
Avatar: The Last Airbender
När ungarna obarmhärtigt jagas av en mystisk maskin, gör deras utmattning att de går varandra på nerverna.
sv
18:52
Familjen Casagrande
När Carl tar Rosas toffel rubbas stadens ordning och toffel-kraften härjar fritt! // Carlitos ger sig ut på ett vilt äventyr för att hämta sitt favoritgosedjur från arkaden.
sv
19:02
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid försöker få Yoon Kwans autograf. Carlota hjälper Alisa att förbereda sig inför Jätteholmas musikfestival!
sv
19:27
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes vänner hjälper Mrs. Kernicky att få jobb som ny gympalärare, men hennes lektioner är riktigt tuffa!
sv
19:50
SvampBob Fyrkant
Svampbobs nya vän är en jättestor, fluffig hamster. Men det finns ett problem; ingen annan kan se honom! // Patrick vill bli en häst!
sv
20:14
SvampBob Fyrkant
Svampbob har inget körkort, men det behövs inte när man har en självkörande bil. // Patrik tror han är gammal, så det är upp till Svampbob att få honom att förstå hur roligt det är att vara barn.
sv
20:40
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik byter små versioner av varandra. Det uppstår självklart allt möjligt kul och vansinnigt. // Plankton säger till sin mamma att han ger Krångliga Krabban. Den lögnen måste han bibehålla när hon hälsar på.
sv
21:04
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik blir fångade i en annan dimension där allt dom tecknar får liv. // Svampbob och Patrik hjälper Bubbel-Borre att flytta ut ur hans mammas källare.
sv
21:31
SvampBob Fyrkant
Bubbelborre vägrar betala sin räkning på Krångliga rabban. Svampbob och Bläckward får plocka in pengarna. // Herr Krabba beordrar Svampbob och Bläckward att laga en tjusig måltid åt Fru Puff, men det blir problem med varenda rätt.
sv
21:55
SvampBob Fyrkant
Tack vare Plankton vinner SvampBob och Herr Krabba en lyxkryssning. Plankton smiter med på resan för att försöka stjäla det hemliga krabburgar-receptet.
sv
22:09
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Syrsan tycker att han är för liten och äter ett tillväxtmedel som gör honom gigantisk. Han blir överlycklig men inser snart att hans nya storlek medför stora risker för hela byn och alla hans vänner.
sv
22:32
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Eftersom Po och de Fruktade Fem driver varandra till vansinne, tar Shifu med dem på en ödesdiger bilresa.
sv
22:55
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När Fung hittar en gammal pappersrulle med instruktioner till att skapa livs levande terrakottakrigare, blir det upp till Po och de Fruktade Fem att stoppa hans enorma lervarelser.
sv
23:19
Pingvinerna från Madagaskar
Skepparn lovar att den pingvin som ger honom en sill, får en dag ledigt. Men tävlingen blir en övning i samarbete. // Pingvinerna vill till varje pris gå på premiären av deras actionhjältes nya film, men att komma ut från zoot är…
sv
23:33
Pingvinerna från Madagaskar
Kung Juliens ärkerival, Clemson, återvänder för att göra anspråk på lemurkronan. Nu måste båda visa att de är värdiga tronen. // Basses favoritgodisfabrik ska stänga.
sv
23:56
Pingvinerna från Madagaskar
När Kowalski uppfinner en fiende-detektor, går något fel och vänner blir ovänner, och ovänner blir vänner. Nu kan allt hända! // Alla ser fram emot zoots årliga övernattning, men V-tvillingarna köper alla biljetter själva.
sv

TV guide - Thursday, 25/04/24

00:17
Avatar: The Last Airbender
Den här episoden fortsätter med rymningen från förra avsnittet. Sokka, Hakoda, Zuko och Suki skapar en ny rymningsplan, men det blir komplicerat när prinsessan Azula kommer dit.
sv
00:39
Avatar: The Last Airbender
Katara och Zuko reser iväg tillsammans för att hitta den som är ansvarig för Kataras mammas död. Kya, som dödades i en raid med södra vattenfolket.
sv
01:00
Avatar: The Last Airbender
Gänget går på teater för att se en teater om dem själva, men de är inte nöjda med produktionen och den slarviga porträtteringen av dem själva.
sv
01:21
Best & Bester
Best och Bester spårar iväg när de får i uppgift att reklamföra Bättreholms mest förtjusande naturfenomen. // Diamondo är van att få som han vill, och bestämmer sig för att han vill ha ett syskon, som Best och Bester.
sv
01:42
Best & Bester
När Best har sönder den sista rena tallriken, ger sig Best och Bester ut för att köpa en ny istället för att diska. // Best och Bester vill göra världens godaste milkshake, men råkar hamna i en bitter tävling mot Flipflop.
sv
02:03
Fanboy & Chum Chum
Fanboy och Chum Chum råkar hamna på fel lekplats och misstas för att vara lekisbarn. Nu måste de fly från förskolefängelset.
sv
02:24
Rusty Rivets
Rusty och Ronja måste frakta vattnet från en giganisk, instabil vattenballong säkert till sjön- När Rusty och Ronja tävlar för att se vem som kan plocka upp mest skräp vid sjön, låter dom tävlingen stiga dom till huvudet.
sv
02:46
Dora Utforskaren
Dora och Boots ska ta lilla Puppy till Överraskningskullen för att ge honom en stor present. Men Swiper gör allt han kan för att hinna före.
sv
03:08
Top Wing
När Frasse Fladder räddar Virvelöbor från ett problem som han själv orsakat slutar det med att kadetterna istället behöver rädda Frasse! - Kadetterna råkar slarva bort Rods favoritleksak.
sv
03:31
Top Wing
Rocko och Hugg har stulit Pennys Akvavinge, så nu måste hon använda Huggs utbåt för att jaga ikapp dem! - När Sandra Stork ska leverera godsaker till skolan så stjäl bananbanditerna hennes flygplan.
sv
03:53
SvampBob Fyrkant
En underbar dag på stranden slutar med att SvampBob och Patrik använder sina sandslott till att kriga med. // Gary behöver nytt skal men det är komplicerat att hitta ett nytt.
sv
04:15
SvampBob Fyrkant
Plankton anställer Patrik för att göra reklamslogans till Glada Hinken. // SvampBob hjälper Plankton att hitta den perfekta bröllopsdagspresenten till Karin.
sv
04:37
SvampBob Fyrkant
Bläckward är tvungen att var inomhus med SvampBob och Patrik på grund av en storm. // Plankton bygger en underjordisk restaurang som hotar att sätta Krångliga Krabban i konkurs.
sv
05:00
SvampBob Fyrkant
Neptunus firar sin födelsedag på Krångliga Krabban. SvampBob vill se till att alla hans släktings är där, inklusive hans son, Triton.
sv
05:22
SvampBob Fyrkant
Plankton och Herr Krabba har varit fiender under en väldigt lång tid. Men Herr Krabba avslöjar att dom inte alltid varit sådana ovänner. Förr var dom faktiskt vänner!
sv
05:45
SvampBob Fyrkant
Det är jubileum på Krångliga Krabban. Herr Krabba låter alla komma tidigare för att fixa i ordning till den stora kvällen. Men av misstag råkar alla hamna i Herr Krabbas frys.
sv
06:06
Alvinnn!!! och gänget
När Alvin insisterar på att ta över trummorna så slår Theodore tillbaka genom att härma Alvin och bete sig precis som honom.
sv
06:21
Alvinnn!!! och gänget
När Alvin insisterar på att ta över trummorna så slår Theodore tillbaka genom att härma Alvin och bete sig precis som honom.
sv
06:32
Alvinnn!!! och gänget
Theodore måste låtsas vara en hund eftersom ekorrarna har råkat raka av pälsen på den hund som Fru Miller är hundvakt åt.
sv
06:45
Familjen Casagrande
När Mama Lupe kommer på besök, försöker Abuela vässa familjens kulturella kunskaper. // Adelaide och Carl har ett äventyr på herr Changs tågsträcka, men kommer de att kunna samarbeta och rädda situationen?
sv
07:09
Familjen Casagrande
Efter ett bråk med Abuelo, bestämmer sig Bobby för jobba hos mister Hong och testa sin nya affärsidé. // Ronnie Anne och Sid ser fram emot ett pyjamasparty, men Carl och Adeleine riskerar att förstöra dagen!
sv
07:31
Lugn i stormen
Lori börjar jobba som servitris på pappas restaurang, men det visar sig vara svårare än vad hon trott. // Efter att en klasskompis retat Charles bestämmer sig Lana för att träna honom och ställa upp i en hundtävling.
sv
07:54
Lugn i stormen
Lincoln och Clyde vill gärna krönas till Ace Savvy-mässans kungar, och övertygar därför Lincolns systrar att följa med som "Hela Leken". Men när systrarna får all uppmärksamhet bestämmer sig killarna för att hamna i rampljuset igen.
sv
08:17
Monster High
Gil tränar inför sötvattentävlingen men inser att Lagoona är det monster som ska tävla. // Skelita lär sig att hedra sin Abuela på sitt eget sätt när hon råkat förstöra sin klänning infor en modetävling.
sv
08:42
SvampBob Fyrkant
Bläckward ska till sjukhuset för en näsoperation och Svamp-Bob hänger med som moraliskt stöd.
sv
09:08
SvampBob Fyrkant
Svamp-Bob har upptäckt att imitationer är den ärligaste formen av smicker - synd bara att ingen har lärt honom hur man slutar. // När maskar flyttar in i Svamp-Bobs hål, måste han göra allt för att gömma de äckliga nya vännerna.
sv
09:31
Familjen Casagrande
Frida har deadlines men ingen inspiration. Hon försöker låtsas att Lalos målningar är hennes!
sv
09:55
Familjen Casagrande
Ronnie Anne får sitt livs praktikplats tillsammans med Bruno, men kommer hon att klara det? // Carl drömmer om att vara DJ i Catos halvlekspaus, och utger sig för att ingå i skolbandet!
sv
10:18
Familjen Casagrande
Abuelo hjälper CJ att bygga en raket, men när det inte går som planerat, ljuger Abuelo för att inte såra CJ.
sv
10:43
Patrik Stjärnas Show
Patrik blir störd mitt i sin show av en mycket märklig lukt. // Bläckina hyr in en assistent som är lite för bra på sitt jobb.
sv
11:08
Patrik Stjärnas Show
Familjen Stjärna reser till sin favorit-semesterort. // Babsan ger ut på ett äventyr till en annan tid.
sv
11:31
SvampBob Fyrkant
Svampbob hälsar på i sin gamla polare Bubbelkompis' hemstad; Bubbelstad! // Sandy bjuder med Karin och Fröken Puff på en helkväll ute för att få släppa lite på trycket.
sv
11:56
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik störs av Sandy när dom fiskar maneter. Sandy tar över med sin tävlingsinriktade personlighet. // Svampbob börjar dra i en lös tråd på Bläckwards skjorta...som inte verkar ha någon ände.
sv
12:20
SvampBob Fyrkant
När en liten clown blir kvarlämnad av cirkusen, tar Svampbob den olyckliga lilla harlekinen under sina vingar.
sv
12:32
Avatar: The Last Airbender
Aang och ungarna anländer äntligen till Ba Sing Se för att träffa Jordkungen, och upptäcker mystiska krafter i staden som gaddar ihop sig för att stoppa dem.
sv
12:58
Familjen Casagrande
Bobby har svårt att släppa ansvaret för mercadot under sin pizzaårsdagsdejt med Lori. // När Ronnie Anne upptäcker att hon är den enda som Carlitos inte härmar, bestämmer hon sig för att ändra på det.
sv
13:10
Familjen Casagrande
När Carl tar Rosas toffel rubbas stadens ordning och toffel-kraften härjar fritt! // Carlitos ger sig ut på ett vilt äventyr för att hämta sitt favoritgosedjur från arkaden.
sv
13:33
Familjen Casagrande
När Fridas roliga pappa kommer på besök, försöker Hector vinna tillbaka sina barnbarns uppmärksamhet. // Ronnie Anne och Lincoln gör sig redo för en stor dag fylld av spratt. Nybörjaren Sid vill självklart vara med!
sv
13:58
SvampBob Fyrkant
Planktons enorma stridshandske löper amok i stan. Men Svampbob har en hjälpsam vän som ställer upp. // Svampbob tar sin första paus från jobbet. Men hur ska han tillbringa den värdefulla tiden?
sv
14:22
SvampBob Fyrkant
Svampbob bygger en pool i trädgården och Bläckward försöker motstå sin lust att hoppa i/Herr Krabba måste anpassa sig till Godfadern när han lagt till Krabbymix till menyn.
sv
14:46
Patrik Stjärnas Show
Patrik ger sig in i sin pappas kropp för att se hur den fungerar // Pappa ger sig ut och campar med sina barn, men Bläckina vill uppleva reality-TV:nödsituation drama.
sv
15:01
SvampBob Fyrkant
En märklig måne förvandlar alla till djur. Och det är bara Sandy som kan rädda folk. // Patrik går i sömnen och Svampbob kan inte väcka honom.
sv
15:26
Lugn i stormen
Lori blir en kändis i skolan när hon slår en hole-in-one på en ökänt svår bana. // Skolans cheerleaders utmanar Lynn och hennes lagkamrater på en duell när Lynn dissar dem som idrottare.
sv
15:50
Lugn i stormen
Lola försöker få mamma i toppform till mamma-dotter-tävlingen.
sv
16:13
Lugn i stormen
När barnen upptäcker att Matilda har ett mystiskt förflutet, försöker de avslöja henne innan morfar friar. // Lynn och Liam blir osams när de tvingas vara skolans korridorvakter tillsammans.
sv
16:38
Lugn i stormen
Lori försöker göra ett gott intryck på Bobbys pappa efter att hon råkat putta ner honom i en vattenpöl. // Lily vill vara bäst på klassens berättardag och tar med Lisas krymparstråle till skolan.
sv
17:03
Lugn i stormen
När Stellas speldosa försvinner börjar gänget genast misstänka skolans legendariska råttmonster! // Efter att ha tittat på zombiefilmer hela natten upptäcker Lincoln och Clyde att hela staden är öde, och antar att det har inträffat…
sv
17:16
Lugn i stormen
Lincoln oroar sig för vad hans lärare ska säga om honom till hans föräldrar på föräldramötet, så han gör allt han kan för att fördröja det hela. // Luan ska gå på dejt med Benny, men har vaknat upp med en stor finne!
sv
17:30
Monster High
Draculaura letar desperat efter sin "unika häxstyrka" för att få delta i ett speciellt häxkonstläger.
sv
17:41
Monster High
Gil tränar inför sötvattentävlingen men inser att Lagoona är det monster som ska tävla. // Skelita lär sig att hedra sin Abuela på sitt eget sätt när hon råkat förstöra sin klänning infor en modetävling.
sv
18:05
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik reser genom Yt-världen. Bikinibotten förbereder en överraskning för Svampbob.
sv
18:27
Avatar: The Last Airbender
När Aang kämpar med en sten medan han försöker lära sig Jordbändning, undrar han om hans problem ligger hos honom eller hos hans lärare. Under tiden hamnar Sokka i en knipa.
sv
18:51
Familjen Casagrande
När Carl tar Rosas toffel rubbas stadens ordning och toffel-kraften härjar fritt! // Carlitos ger sig ut på ett vilt äventyr för att hämta sitt favoritgosedjur från arkaden.
sv
19:03
Familjen Casagrande
Hector går med i sitt drömfotbollslag som en lyckobringare, men vad händer när hans tur tar slut? // Sid och Adelaide tvingas möta tidsresande banditer när de förbereder bao inför den kinesiska kulturmarknaden.
sv
19:28
Familjen Casagrande
Sergio tar hjälp av Adelaide för att bli en gentleman och vinna tillbaka Priscilla! // Rosa hör Ernesto Estrellas förutsägelse om att Maria och Arturo kan hitta tillbaka till varandra - kan det vara sant?
sv
19:51
SvampBob Fyrkant
Svampbob vill bli den första svampen som dyker hela vägen upp till havets yta! // När Svampbob och Bläckward av misstag ger Plankton chansen att stjäla det hemliga receptet, får dom se till att stjäla tillbaks det igen!
sv
20:15
SvampBob Fyrkant
Nu när Freds ben har läkt har Svampbob bestämt sig för att benet måste skyddas, till vilket pris som helst! // Patriks lemonadstånd är ingen succé. Inte förrän han får en hemlig ingrediens av Bläckward!
sv
20:41
SvampBob Fyrkant
När senapen tagit slut på Krångliga Krabban, skickar Herr Krabba iväg Svampbob, Patrik och Bläckward för att gräva upp mer senap! // Svampbob och Sandy är ute för att samla in krabburgrar-ingredienser.
sv
21:05
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba hyr Bläckward för att barnvakta Pearl, men hon vill hellre gå på tonårsparty än va hemma. // Efter att ha spillt milkshake under en leverans svär Svampbob på att tvätta en byggnad som kompensation.
sv
21:31
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik kastas i fängelse, i Handskvärldens underjordiska tunnlar. Dom genomför en tapper flykt därifrån.
sv
21:55
SvampBob Fyrkant
SvampBob kommer av misstag med på Sandys semetertripp till månen. // Herr Krabba tar med sig Pearl och SvampBob på semester till Bikinibottens myntverk.
sv
22:09
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När Po blir besatt av den elake Mästare Dings ande, måste Tigrinnan rädda honom innan Dings ondska hinner ta över hela Fredens dal.
sv
22:32
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När Kung Fu förbjuds maskerar sig Po för att bekämpa brott.
sv
22:55
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Tigrinnan tvingas sitta barnvakt åt ett litet barn som har blivit åtskild från sina föräldrar.
sv