Nicktoons

Nicktoons

Netherlands

TV guide - Friday, 26/04/24

00:16
Avatar: The Last Airbender
Aang får reda på att Ozai tänker bränna ner Jordriket med hjälp av en luftskeppsflotta. Han försvinner under kvällen efter att ha gått i sömnen på en mystisk ö som rör sig.
sv
00:38
Avatar: The Last Airbender
Gänget hittar Iroh tack vare June. Iroh föreslår att Zuko, med Kataras hjälp, utmanar Azula om positionen som eldfurste. De andra bestämmer sig för att stoppa luftskeppsflottan.
sv
01:00
Avatar: The Last Airbender
Sokka, Toph och Suki börjar förstöra luftskeppsflottan. Aang kämpar mot Ozai, men blir snart övermannad på grund av sin motvilja till att döda honom.
sv
01:22
Best & Bester
Best vinner en tävling och får pitcha sina idéer för den världskända författaren E. N. Annan, men inser att tre är en för mycket.
sv
01:43
Best & Bester
Bättreholm firar Bättre-Dan' men Best och Bester lyckas än en gång förarga invånarna med rackartyg. // Efter en stunds exil återvänder Best och Bester i hopp om att reda ut saken med grannarna och varandra.
sv
02:05
Dora Utforskaren
Det är tacksägelsedag och Dora med familj och vänner ska gå i en parad och äta en stor middag tillsammans. Men piratgrisarna lyckas segla iväg med vännernas paradvagn och Dora och Boots måste försöka få tag i den innan paraden börjar.
sv
02:27
Sanjay & Craig
Sanjay är äntligen stor nog att åka den läskigaste karusellen, men kommer han verkligen att klara av det? - När Sanjay klär sig som Tuffläpp blir han förväxlad med sin hjälte och får känna på fördelarna med att vara som Tuffläpp.
sv
02:48
Kid Dangers äventyr
Kapten Man och Kid Danger måste hinna hämta 1000 varmkorvar innan ett födelsedagskalas tar slut! // Kapten Man och Kid Danger måste hitta en stark wifi-signal om de ska kunna se på videoinstruktionerna de behöver för att kunna rädda…
sv
03:09
Top Wing
Kadetterna vill ge Bea en ledig dag, men när Swifts plan börjar krångla är det bara Bea som kan hjälpa dem att rädda dagen!
sv
03:31
Top Wing
Kadetterna måste rädda TV-stjärnan Björn Robinsson som kommit till ön för att bestiga Köldtoppen. - När Swift skadar sin vinge är det upp till Timmy att styra Blixtvingen och rädda dagen!
sv
03:52
SvampBob Fyrkant
Det är jubileum på Krångliga Krabban. Herr Krabba låter alla komma tidigare för att fixa i ordning till den stora kvällen. Men av misstag råkar alla hamna i Herr Krabbas frys.
sv
04:16
SvampBob Fyrkant
Om man tar en titt inne i Patrik Stjärnas sten ser man att hans morgonrutiner är allt annat än normala. // SvampBob upptäcker att hans frukostflingor har ett erbjudande om en gratisleksak.
sv
04:38
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba skickar SvampBob och Patrik för att spionera på Plankton. // SvampBob och Patrik medverkar i en instruktionsfilm om båtvett. // Herr Krabba får SvampBob att tävla mot Bläckward.
sv
05:00
SvampBob Fyrkant
När SvampBob kommer en minut försent till jobbet, beslutar han sig för att flytta in där. För att aldrig komma försent igen. // Plankton sänker i hemlighet temperaturen på Krångliga Krabban, så att hela restaurangen blir nedfrusen.
sv
05:22
SvampBob Fyrkant
En läskig berg och dalbana har precis öppnat i Bikini Bottens nöjespark. // Plankton lurar SvampBob, Patrik och Bläckward att hjälpa honom att rusta upp Glada Hinken.
sv
05:45
SvampBob Fyrkant
SvampBob har svårt att ta farväl av den bästa krabburgaren han någonsin gjort - När Bläckward råkar får en elektrisk stöt i sig förändras hans personlighet och han blir den gladaste bläckfisken i hela världen.
sv
06:07
Alvinnn!!! och gänget
Theodore måste låtsas vara en hund eftersom ekorrarna har råkat raka av pälsen på den hund som Fru Miller är hundvakt åt.
sv
06:21
Alvinnn!!! och gänget
Theodores konstprojekt får massor av fans på sociala medier, vilket är bra tills sidan blir hackad!
sv
06:32
Alvinnn!!! och gänget
Theodores konstprojekt får massor av fans på sociala medier, vilket är bra tills sidan blir hackad!
sv
06:45
Familjen Casagrande
Kändismediet Ernesto Estrella förutspår att Jätteholma kommer att drabbas av otur och Abuela tror honom!
sv
07:10
Familjen Casagrande
När en trollkarl hypnotiserar Bobby till att tro att han är en katt, måste familjen få honom att vakna! // Ronnie Anne och hennes vänner utreder ett av stadens mysterium: vad hände med Brunos varmkorvsvagn?
sv
07:32
Lugn i stormen
För att slippa göra saker de inte gillar, byter Lana och Lola i hemlighet plats med varandra. // När Sigge blir skadad, känner sig barnen skyldiga och smusslar upp honom på vinden för att ta hand om honom.
sv
07:55
Lugn i stormen
När Leni inser att det snart är dags för Lori att börja college, försöker hon sätta käppar i hjulet för Lori. // Lincoln och Clyde startar ett eget kakföretag, men inser att det krävs mer jobb än vad de trodde.
sv
08:19
Monster High
Människoflickan Clawdeen följer sin instinkt och upptäcker Monster High!/ När Clawdeen inte släpps in på Monster High för att hon är människa tänker hon ut ett annat sätt att ta sig in på skolan.
sv
08:43
SvampBob Fyrkant
Bläckward är så trött att Svamp-Bob och Patrik inte kan väcka honom men de tänker inte låta honom missa sin stora audition.
sv
09:10
SvampBob Fyrkant
När Svampbob lagar mat hemma kommer Herr Krabbas kunder från restaurangen dit. // När Plankton sparkas ut ur huset måste Svampbob hjälpa honom att vinna tillbaka hans dator-fru.
sv
09:34
Familjen Casagrande
Carlos måste välja Carlitos padrino till hans dop, men väljer han rätt? // Carlota behöver få betyg i idrott för att ta examen, så hon och Ronnie Annie försöker hitta en sport som passar henne.
sv
09:57
Familjen Casagrande
Bobby har tröttnat på att dela boende och flyttar i hemlighet in i en ledig lägenhet i huset.
sv
10:20
Familjen Casagrande
Carls kärlek till leksaker slungar honom in i en superkarriär som leksaksrecensent. // Fridas konst får dåliga recensioner och barnen försöker anordna en ny auktion för att få henne på bättre humör.
sv
10:45
Patrik Stjärnas Show
Patrik hyr in två billiga spöken för att hemsöka familjens hus, men han får precis vad han betalat för. // Patrik drabbas av onaturlig tillväxt i doms ena tonåren.
sv
11:07
Patrik Stjärnas Show
Patrik ger sig in i sin pappas kropp för att se hur den fungerar // Pappa ger sig ut och campar med sina barn, men Bläckina vill uppleva reality-TV:nödsituation drama.
sv
11:31
SvampBob Fyrkant
Svamp-Bob och Patrik har fastnat för den senaste flugan - att låta sin egen hjärna flyga som en drönare. // När Svamp-Bob och Patrik leker 'Vattumannen och Sjöpojken' är allt frid och fröjd, tills deras fiende dyker upp.
sv
11:57
SvampBob Fyrkant
Bläckward ska till sjukhuset för en näsoperation och Svamp-Bob hänger med som moraliskt stöd.
sv
12:22
SvampBob Fyrkant
Svampbob har inget körkort, men det behövs inte när man har en självkörande bil. // Patrik tror han är gammal, så det är upp till Svampbob att få honom att förstå hur roligt det är att vara barn.
sv
12:34
Avatar: The Last Airbender
En serie noveller, belyser olika karaktärer och deras individuella äventyr i staden. Historier om Katara och Toph, Iroh, Sokka, Aang, Zuko och Momo.
sv
13:00
Familjen Casagrande
Abuela oroar sig för att Ronnie Anne och Bobby vill flytta till deras pappas lägenhet. // Carl håller i en spökvandring baserad på Abuelas berättelse om "El Cucuy," men inser att myten kanske inte är påhittad.
sv
13:12
Familjen Casagrande
Efter att en välgörenhetstillställning på zoot går snett, måste Sid och hennes familj försöka ställa allt till rätta.
sv
13:35
Familjen Casagrande
När Sancho hamnar i trubbel i stan, hjälper Sergio honom att bli det perfekta husdjuret! // Bobby oroar sig för att Lori har en ny kärlek, och hälsar på henne på college och försöker imponera med sina nya golfkunskaper.
sv
14:00
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba råkar ut för en olycka och låter Svampbob ta hand om Krångliga krabban. Kan nåt gå fel? // Patrik börjar jobba på Tossiga Toker.
sv
14:24
SvampBob Fyrkant
När en cirkus kommer till Bikinibotten och stjäl Herr Krabbas kunder försöker han sabotera deras verksamhet/Sandy ägnar dagen åt att lösa allas problem, för att sen komma hem till ett eget monsterproblem.
sv
14:49
Patrik Stjärnas Show
Patrik reser i tid för att hitta julklappar till sin familj i sista stund // Familjen Stjärna får lära sig om dom kulturella traditionerna i "Det gamla landet".
sv
15:01
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik ska arbeta en dag på gamle Jensens bondgård. Det blir inte angenämt för Jensen. // Sandy berättar om Garys och hans vän Prickens nattliga äventyr.
sv
15:26
Lugn i stormen
När ett slukhål öppnar sig i skolan, tvingas Lincoln och hans klasskamrater dela skåp.
sv
15:49
Lugn i stormen
För att vinna en sprattkamp mellan Fairway-universitetet och deras rivaler ber Lori Luan om hjälp.
sv
16:13
Lugn i stormen
Lincoln försöker imponera på Makalöse Malero när han blir Maleros trollkarlslärling på Illusionernas Chateau.
sv
16:38
Lugn i stormen
Trött på det årliga ståhejet på Lucys födelsedag, förtrollar hon familjen så de ska glömma vilken dag det är. // När Zach får kvarsittning, försöker Rusty och deras vänner att tuffa till honom.
sv
17:03
Lugn i stormen
Lynn hittar en oväntad sportkompis när hon börjar titta på TV-matcher tillsammans med farbror Knot.
sv
17:16
Lugn i stormen
Lola tar en ny blyg klasskompis under sina vingar och får henne blomstra socialt.
sv
17:30
Monster High
Clawdeen, Draculaura, Frankie och resten av skräckgänget måste rädda Monsterbalen - och världen!
sv
17:41
Monster High
Draculaura utövar otillåten häxkonst så Clawdeen och Frankie hjälper henne att söva potatisbullen hon väckt till liv. // Frankie som drabbats av en förbannelse från sitt tidgare liv får hjälp av Draculaura och Clawdeen att bryta den.
sv
18:05
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik reser genom Yt-världen. Bikinibotten förbereder en överraskning för Svampbob.
sv
18:28
Avatar: The Last Airbender
En professor för ungarna till ett andligt bibliotek mitt ute i öknen, där Sokka hoppas upptäcka kraftfulla hemligheter att användas mot Eldnationen.
sv
18:53
Familjen Casagrande
När Fridas roliga pappa kommer på besök, försöker Hector vinna tillbaka sina barnbarns uppmärksamhet. // Ronnie Anne och Lincoln gör sig redo för en stor dag fylld av spratt. Nybörjaren Sid vill självklart vara med!
sv
19:05
Familjen Casagrande
När Carls bus- eller godisrunda spårar ur, måste han lämna tillbaka allt godis till kvarterets godistroll.
sv
19:29
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes vänner utser Carlos X till coach inför en skateboardtävling mot Tony Hawk!
sv
19:53
SvampBob Fyrkant
Plankton slår fast för den stendumme Patrik att han är Patriks samvete för att han ska kunna stjäla en krabburgare. // När Herr Krabba sätter in ett öppet kök får Svampbob scenskräck och måste upptäcka en ny persona.
sv
20:17
SvampBob Fyrkant
Plankton har inte försökt stjäla Herr Krabbas recept på ett tag...och det gör Herr Krabba nervös. // När Patrik upptäcker biblioteket i ananasen, introducerar Svampbob honom för en värld av fantastiskt lärande.
sv
20:42
SvampBob Fyrkant
Plankton åker i fängelse. Receptet blir bevismaterial. Svampbob och Herr Krabba gör upp en plan hur dom får tillbaks det. // Sandy bygger ett flaskskepp inför en stor tävling och Svampbob skaffar hjälp åt henne.
sv
21:05
SvampBob Fyrkant
Ett avsnitt av Vattumannen som varit försvunnet sedan länge ska gå på TV, men kommer Svampbob att hinna hem i tid? // Karin drabbas av ett datavirus och det hänger på Svampbob att befria henne från viruset.
sv
21:30
SvampBob Fyrkant
Personalen på Krångliga krabban är på konsert för att sälja massor med krabburgare. // Svampbob utforskar sina grannars spännande drömlandskap.
sv
21:54
SvampBob Fyrkant
SvampBob kommer av misstag med på Sandys semetertripp till månen. // Herr Krabba tar med sig Pearl och SvampBob på semester till Bikinibottens myntverk.
sv
22:09
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
(Comic Con 2012-avsnitt) Po och Syrsan besöker en uråldrig kinesisk seriemässa men eftersom Po är ett extremt stort fan spårar hans entusiasm snart ur totalt.
sv
22:32
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Pos besök hos en berömd krigshjälte går plötsligt snett när han får reda på att den pensionerade generalen är arg som ett bi.
sv
22:55
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po försöker hjälpa Tranan att få tillbaka den rätta "känslan" efter att han gjorde bort sig på insamlingsgala.
sv
23:18
Pingvinerna från Madagaskar
Kung Julien slängs ut från sitt kungarike och hamnar på New Yorks gator. Men går hans kungliga charm hem hos den hårda illern Zoe? // Skepparn är med om sin värsta mardröm när han sprayas med Inflatium och blåses upp som en ballong.
sv
23:32
Pingvinerna från Madagaskar
Kung Julien och Marlene äter upp Bada och Bings färska, goda bananer. När gorillorna får reda på stölden startar en vild jakt. // Skepparn har tappat stinget. När han tvingas göra en fitness-test tar Kowalski över.
sv
23:54
Pingvinerna från Madagaskar
Basse lyckas komma med på en månfärd utan returbiljett. Kommer pingvinerna någonsin att få se honom igen? // Pingvinerna överrumplas av en snöstorm.
sv

TV guide - Saturday, 27/04/24

00:15
Avatar: The Last Airbender
Katara besegrar till sist Azula genom att fånga henne i is och bota Zuko. Sokka, Toph och Suki förstör luftskeppsflottan.
sv
00:37
Avatar
När en ung vattenbändare, vid namn Katara, och hennes bror Sokka, upptäcker ett stort isberg när dem fiskar efter föda runt deras hem vid Sydpolen, upptäcker dem att det finns en pojke, vid namn Aang, inuti.
sv
00:59
Avatar
Efter att Aang av misstag utlöst en Eldnationsfälla, blir han förvisad från Sydpolen. Kort efter att prins Zuko attackerar södra Vattenfolket för att fånga Avataren, återvänder Aang och ger upp för att rädda Vattenfolket.
sv
01:20
Best & Bester
Tvillinarna tar med en kaktus vid namn Gaddgumpen till stranden vilket slutar upp med ett dramatiskt räddningsuppdrag. // Best och Bester låter inte Butterbyxans golfrunda förstöra deras chans att se finalen av deras favoritprogram.
sv
01:41
Best & Bester
Best till undsättning när Besters kamelfobi hotar att sabba hennes chanser på att bli dansmästare. // Best och Bester blir gatumusikanter, men kan Best hantera motståndet och vad som händer när burgare och banjos krockar?
sv
02:03
Planet Sheen
För att få en alldeles egen dag till sin ära hjälper Sheen Kejsaren hitta den perfekta presenten till Prinsessan Ooms stora dag. // Sheen måste genomgå en manlighetrit för att få delta i en helig Zeenu-ceremoni.
sv
02:25
Felicia - regnbågskatten med superkrafter
Miguels nyfunna popularitet på Rått-konferensen får oanade konsekvenser. // Yana får en gåva och börjar bli mindre.
sv
02:46
T.U.F.F. Puppy
Kameleonten ser Skabbsvans begå ett brott, och ställer upp som vittne. Nu måste Dudley se till att skydda Kameleonten.
sv
03:09
Top Wing
Top Wing-gänget måste rädda Frasse Fladder och får hjälp av juniorkadetterna! - Kadetterna hittar en skattkarta. När Frasse Fladder stjäl kartan blir det en tävling för att se vem som hinner fram till skatten först!
sv
03:30
Top Wing
Bananbanditerna har stulit Ellies miniflygare och är på väg rakt mot Kommendörens luftballong! Nu är det baTop Wing som kan stoppa dem! - Penny är på väg till en lekträff med Anjo.
sv
03:51
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba önskar att han kan tala med pengar. // SvampBob tävlar mot en burgarfriteringsmaskin. // Bläckward tränar SvampBob inför en danstävling.
sv
04:14
SvampBob Fyrkant
SvampBob blir den lokala favoriten efter att en matkritiker gett honom gott betyg. // SvampBob hjälper Patrik att få sin sång spelad på den lokala radiostationen.
sv
04:38
SvampBob Fyrkant
SvampBob och Patrik hjälper Sandy att bli av med sina löss. // Patrik äter upp SvampBobs chokladmunk och får dåligt samvetet // SvampBob kämpar mot en intorkad smutsfläck.
sv
05:00
SvampBob Fyrkant
Plankton tillverkar en gas som gör att alla på Krångliga Krabban blir bebisar. // När SvampBob är med i ett utbytesprogram för kockar. Byter han plats med en uppnäst Fransk kock från en 'fin' restaurang.
sv
05:22
SvampBob Fyrkant
Det är skolfotodags på båtskolan. // När Patrik äter sin vikt i Krabburgare utan att betala, sätter Herr Krabba honom i arbete i restaurangen. // SvampBobs föräldrar är försvunna.
sv
05:44
SvampBob Fyrkant
SvampBob råkar ge sig själv en smäll i ansiktet och får en hemsk blåtira men tycker det är så pinsamt att berätta hur det gick till. // Plankton har hjärntvättat Vatumannen och Sjöpojken.
sv
06:06
Alvinnn!!! och gänget
Alvin och Brittany startar ett krig om att få poppa ekollonhattar och bubbelplast.
sv
06:20
Alvinnn!!! och gänget
Alvin och Brittany startar ett krig om att få poppa ekollonhattar och bubbelplast.
sv
06:31
Alvinnn!!! och gänget
Alvin drömmer sitt livs bästa drömmar, tills Theodore undermedvetet invaderar dem.
sv
06:44
Familjen Casagrande
Carls kärlek till leksaker slungar honom in i en superkarriär som leksaksrecensent. // Fridas konst får dåliga recensioner och barnen försöker anordna en ny auktion för att få henne på bättre humör.
sv
07:09
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes primos försöker vinna en resa jorden runt till Maria. // När Carlota misslyckas på sitt hårtest, får hon hjälp av mästerfrisören - CJ!
sv
07:31
Familjen Casagrande
Ronnie Anne försöker övertyga sin pappa att flytta till stan när han hälsar på. Med Sids hjälp gör hon en plan som verkar för bra för att misslyckas.
sv
07:55
Lugn i stormen
Lincoln försöker byta mellanstadieklass efter att ha blivit skild från gänget, men blir förflyttad till Kanada. Lori passar inte in på college. Mamma och pappa måste skynda på Lilys potträning inför förskolan.
sv
08:18
Lugn i stormen
Leni är äldsta syskonet hemma och får kämpa för att ersätta Lori som familjens barnvakt. // De hemliga agenterna Lincoln och Clyde utreder familjen Lugns mystiska nya grannar.
sv
08:43
Lugn i stormen
När Lola får veta att Lana planerar deras gemensamma födelsedagsfirande, gör hon allt för att stoppa det. // Lincoln och det Häftiga Nyhetsteamet löser mysteriet med de försvunna popcornen.
sv
09:08
Lugn i stormen
Lynn driver Liam till bristningsgränsen när han blir toppkastare i skolans basebollslag. // Lincolns vänner försöker hindra honom från att visa upp sitt trollerinummer i skolans talangshow.
sv
09:30
Vi styrer tid med Sammy og Raj
Det är Diwali och familjen ser fram emot att fira. Sammys kusin Jasmine dyker upp, och Ray känner sig utanför. // En robotbrottningstävling kommer till stan. Med hjälp av Chacha, Neil, Sammy, och Ray, är Robot oövervinnerlig. Eller?
sv
09:54
Vi styrer tid med Sammy og Raj
Sammy och Raj deltar på skolans första campingresa och Sammy bestämmer sig för att bli hedersscout. // När Dadas kusin Vijays skickar alla barnen kuvert med turmynt i, upptäcker Sammy att hans är tomt.
sv
10:18
Alvinnn!!! och gänget
Eleanor och Jeanette tar hand om den sjuka Brittany men undrar om hon skulle göra samma sak för dem.
sv
10:44
Alvinnn!!! och gänget
Tjejerna förälskar sig i en söt liten mus som är dömd till att bli mat åt en orm i ett NO-projekt i skolan. // Simons nya uppfinning hotar att förgöra hela världen genom att skapa en tidsloop och ändra gravitationen i huset.
sv
11:07
Monster High
Det är dags för mitterminsprov på Monster High och Clawdeen försöker lösa en omöjlig uppgift med varvarelserna. // Clawdeen måste lära sig av sin mammas historia när hon påbörjar sin resa mot att bli flockledare.
sv
11:31
Familjen Casagrande
Ronnie Anne försöker övertyga sin pappa att flytta till stan när han hälsar på. Med Sids hjälp gör hon en plan som verkar för bra för att misslyckas.
sv
11:55
Familjen Casagrande
Bobbys dröm om att spela i ett band kan äntligen slå in, men passar han in bland Pars punkkompisar? // Sameer är orolig för att han inte är lika cool som sina vänner så han försöker ett rekord.
sv
12:18
Familjen Casagrande
Familjen Casagrande firar Pacos bröllop, men de måste hitta las arras som Sergio tappat bort!
sv
12:43
Familjen Casagrande
Adelaide och Carl kämpar för att vinna junior-djurskötarmärket, men deras bråk riskerar att förstöra bådas chanser. // Hector får veta att Vito har en stor skuld på mercadot och erbjuder sig att betala den - till varje pris!
sv
13:07
Patrik Stjärnas Show
Patrik Show får konkurrerande sponsorer / Familjen Stjärna besöker Kung Neptuns palats.
sv
13:31
SvampBob Fyrkant
Svampbob gör i ordning båtskolans fyr. Och där hittar han en gullig men något olämplig kamrat. // Alla i Bikinibotten kan drabbas av den otäcka hickepidemin.
sv
13:55
SvampBob Fyrkant
Tjejerna tar Pearl till deras koja i skogen där helgen ska ägnas åt pranks. // Herr Krabba har förkärlek för nåt...överraskande.
sv
14:19
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik gör ett eget zoo - av bara bubblor! // Krångliga krabban försätts i karantän. Men ingen vet vem som bär på den mystiska sjukdomen.
sv
14:44
SvampBob Fyrkant
Bläckward är så trött att Svamp-Bob och Patrik inte kan väcka honom men de tänker inte låta honom missa sin stora audition.
sv
15:00
SvampBob Fyrkant
Krångliga krabbans besättning bygger en båt åt sin gnidna kapten. // Svampbob upptäcker en förvirrad skeppsbruten man som bor i Svampbobs väggar.
sv
15:25
SvampBob Fyrkant
Svampbob jobbar vid grillen på det tuffaste haket i stan.
sv
15:48
Vi styrer tid med Sammy og Raj
Sammy och Raj deltar på skolans första campingresa och Sammy bestämmer sig för att bli hedersscout. // När Dadas kusin Vijays skickar alla barnen kuvert med turmynt i, upptäcker Sammy att hans är tomt.
sv
16:13
Vi styrer tid med Sammy og Raj
Sammy och Raj låtsas vara sjuka för att få stanna hemma och se på dominomästerskapet, men deras idé går inte som planerat...
sv
16:38
Patrik Stjärnas Show
Bläckina gör ett TV-program om man sköter om ett hushåll. // Patrik och Svampbob försöker få en trist pojke att få kontakt med sin fantasi.
sv
17:00
Patrik Stjärnas Show
Patrik reser i tid och får veta hur Farfrik hade det som barn. // Brott-Patrik håller i ett TV-program tillsammans med sin familj.
sv
17:25
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik gör ett eget zoo - av bara bubblor! // Krångliga krabban försätts i karantän. Men ingen vet vem som bär på den mystiska sjukdomen.
sv
17:49
SvampBob Fyrkant
Plankton behöver hjälp med att stjäla receptet, så han skafaren praktikant som vet mer än nån annan om Herr Krabba. // Patrik blir svårt destruktiv så fort han hör en klocka. Hans vänner hjälper honom på sina speciella vis.
sv
18:15
SvampBob Fyrkant
Bubbelborre vägrar betala sin räkning på Krångliga rabban. Svampbob och Bläckward får plocka in pengarna. // Herr Krabba beordrar Svampbob och Bläckward att laga en tjusig måltid åt Fru Puff, men det blir problem med varenda rätt.
sv
18:38
Familjen Casagrande
Laird är nervös inför filmkvällen han bjudit in till så Ronnie Anne hjälper honom låtsas att Arturos lya är hans egen! // Carlota bryr sig inte om något annat än sin telefon så Carlos ordnar en träff åt henne med - en mattelärare!
sv
19:01
Familjen Casagrande
Carl, som är van att vara bäst, får en kris när Adelaide går med i hans karategrupp och blir lektionens stjärna. // Hector börjar sälja Rosas goda tacos men blir överväldigad när de blir mer populära än på mercadon!
sv
19:24
Familjen Casagrande
Bobbys dröm om att spela i ett band kan äntligen slå in, men passar han in bland Pars punkkompisar? // Sameer är orolig för att han inte är lika cool som sina vänner så han försöker ett rekord.
sv
19:38
SvampBob Fyrkant
Frustrerad för att han anses gullig istället för ond så bygger Plankton en robot för att bestraffa alla som säger "Åhhhh"/Patrik mosar brevbäraren så Patrik och Svampbob delar ut posten i Bikinibotten.
sv
20:01
SvampBob Fyrkant
Plankton blir medlem i ligan "EVIL"/Svampbob och Patrik tar ett plan till ett tropiskt land tillsammans med Bläckward.
sv
20:26
Patrik Stjärnas Show
Patrikin hallitsematon kuolaus lähtee käsistä, ja suusta.
sv
20:50
SvampBob Fyrkant
Bläckward beger sig till Nosferatus slott efter at av misstag mottagit hans brev/Nosferatus skyddsling Laszlo förströr sig i Bikinibotten.
sv
21:14
SvampBob Fyrkant
I en alternativ verklighet är alla invånare i Bikinibotten robotar. // Herr Krabba installerar en hemsökt telefonautomat på Krångliga krabban. // Farfrik reser genom tid för att ta sig hem.
sv
21:39
SvampBob Fyrkant
Krångliga krabbans besättning bygger en båt åt sin gnidna kapten. // Svampbob upptäcker en förvirrad skeppsbruten man som bor i Svampbobs väggar.
sv
22:03
SvampBob Fyrkant
Svampbob jobbar vid grillen på det tuffaste haket i stan.
sv
22:25
Alvinnn!!! och gänget
Gänget försöker hålla Dave borta från internet när det uppträdande han lagt upp får negativa kommentarer. // Gänget, Kevin och Cheesy blir inte bjudna på Bocarters yatch-födelsedagskalas men går dit ändå.
sv
22:37
Alvinnn!!! och gänget
En av Theodores favoritleksaker försvinner på en resa men dyker sedan på något mystiskt sätt upp i huset, levande! // När gänget skickar Daves DNA till ett labb visar resultatet att han är släkt med Jack Uppskäraren!
sv