Nicktoons

Nicktoons

Netherlands

TV guide - Tuesday, 23/04/24

00:14
Avatar: The Last Airbender
På kvällen vid förmörkelsen får Aangs farhågor övertaget om honom. Hans drömmar blir till mardrömmar och snart kan han inte skilja dröm från verklighet.
sv
00:36
Avatar: The Last Airbender
Det är den svarta solens dag och gänget träffas med invasionskraft. Äntligen har dagen kommit och Aang är redo att ge sig på eldfursten.
sv
00:59
Avatar: The Last Airbender
Förmörkelsen har börjat och gänget har bara några få minuter på sig att ta sig in i en underjordisk bunker och hitta och befria Ozai.
sv
01:21
Best & Bester
Best och Bester har ett smart sätt att komma på flyget fast de inte ser ut som de gör på passfotot. // Best låter sin syster vinna "Månadens Anställda" för en gångs skull, men inser att förlust inte kommer naturligt.
sv
01:42
Best & Bester
När Rocky sväljer den sista pusselbiten, måste Best och Bester bege sig in i det okända för att hämta den. // Best och Besters uppdrag är att lämna tillbaka en jätteförsenad bok utan att synas av den otäcka bibliotekarien.
sv
02:03
Planet Sheen
Sheen hjälper Doppys föräldrar att bli av med en oinbjuden gäst. // Sheen räddar Nesmith från den mystiska och vithåriga varelsen Boopenfoofer.
sv
02:25
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
Splinter och Turtles måste hindra Baron Draxum från att få tag på den sista delen av den Mörka Rustningen.
sv
02:46
Wallykazam!
Norville har drabbats av flammande drakhicka! För att bota honom, måste Wally ge sig ut på jakt efter ingredienserna till Tage Trolls trolldryck, och använda sin magiska pinne för att skapa rimmande ord som kan hjälpa honom.
sv
03:09
Top Wing
Kapten Dilles danspartaj försvinner till sjöss mitt i natten. Brody möter sin rädsla för mörker och kommer till undsättning! - Top Wing kadetterna måste lära sig att arbeta tillsammans för att få sina andrepilotmärken.
sv
03:30
Top Wing
Brody och Penny måste rädda Brodys vänner som fastnat i en grotta. - Kadetterna arbetar en dag i Citronhyddan.
sv
03:52
SvampBob Fyrkant
I ett försök att komma bort från SvampBob så kör Bläckward iväg i sin båt så fort han kan. Men han åker fast och måste gå på båtskola. // Herr Krabba beslutar sig för att ge sig in i tidningsbranschen.
sv
04:16
SvampBob Fyrkant
Pearl gör sig redo för sitt pyjamasparty men Herr Krabbas inblandning i partyts planering börjar bli ohållbart. // SvampBob anmäler Gary till en djurshow. När han har sett hur den andra djuren ser ut, ger han Gary en makeover.
sv
04:38
SvampBob Fyrkant
SvampBob och hans vänner sveps med i en stor våg och landar på en öde tropisk ö. För att ta sig hem igen måste de lära sig surfa av den fantastiska surfgurun Jack Kahuna Laguna.
sv
05:00
SvampBob Fyrkant
När SvampBob blir den rikaste mannen i Bikini Botten så märker han helt plötsligt att han har fått flera nya vänner. // Det är dags för uttagningen av det stora solot i Bikinibottens manskör. Bläckward är fylld med förväntan.
sv
05:22
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba anmäler SvampBob och Patrik till en brottartävling. Där brottar från hela världen försöka möta tungviktsmästaren. // SvampBob får tag i det platinahologramanimerade samlarkortet av Vattumannen och Sjöpojken.
sv
05:45
SvampBob Fyrkant
SvampBob bjuder in i en Viking till Krångliga Krabban, så att han kan lära sig allt om dem. // Vattumannen och Sjöpojken ska signera sin nya bok tidigt på morgonen. SvampBob skolkar från båtskolan för att ta sig dit.
sv
06:07
Alvinnn!!! och gänget
Folk klagar när Simons robot Geizmo far runt i staden och plockar isär tvättmaskiner, men hjälper han dem?
sv
06:22
Alvinnn!!! och gänget
Folk klagar när Simons robot Geizmo far runt i staden och plockar isär tvättmaskiner, men hjälper han dem?
sv
06:33
Alvinnn!!! och gänget
Pojkarna gör allt de kan för att hindra Dave från att få reda på att Alvin har sommarskola för att de ska få åka på den planerade semestern.
sv
06:47
Familjen Casagrande
Ronnie Anne ser ett tv-program om relationer, och tror att hennes morföräldrars äktenskap är i fara. // Ronnie Anne lär sig baile folklorico - och inser att hennes Tia Frida är en sträng danslärare!
sv
07:11
Familjen Casagrande
När Bobby får reda på att Carl inte kan simma, erbjuder han sig att lära honom. // Kusinerna vill att Abuleo ska skaffa luftkonditionering. De bestämmer sig för att försöka tjäna extrapengar på en gatumarknad.
sv
07:30
Lugn i stormen
När Ronnie Anne räddar en hund blir hon genast Carls nya hjälte, på gott och ont! // Ronnie Anne tittar på familjens favoritprogram i smyg, efter att hon först vägrat titta på det tillsammans med de andra.
sv
07:54
Lugn i stormen
När Ronnie Anne får veta att alla i familjen förväntas framföra något på Hectors födelsedag ber hon Sid om hjälp. // När Ronnie Anne försöker lära känna sin häftiga kusin Carlota lite bättre, slutar det hela med ett buskrig mot…
sv
08:19
Monster High
Watzie och Greve Fabulös råkar hamna i människovärlden och måste samarbeta för att komma hem ordentligt. // Twyla måste genomföra en invigningsrit och förfölja Nattfasan i sina vänners mardrömmar.
sv
08:45
SvampBob Fyrkant
Ett avsnitt av Vattumannen som varit försvunnet sedan länge ska gå på TV, men kommer Svampbob att hinna hem i tid? // Karin drabbas av ett datavirus och det hänger på Svampbob att befria henne från viruset.
sv
09:10
SvampBob Fyrkant
Svampbob hälsar på i sin gamla polare Bubbelkompis' hemstad; Bubbelstad! // Sandy bjuder med Karin och Fröken Puff på en helkväll ute för att få släppa lite på trycket.
sv
09:30
Familjen Casagrande
Familjen Casagrande firar Pacos bröllop, men de måste hitta las arras som Sergio tappat bort!
sv
09:54
Familjen Casagrande
Adelaide och Carl kämpar för att vinna junior-djurskötarmärket, men deras bråk riskerar att förstöra bådas chanser. // Hector får veta att Vito har en stor skuld på mercadot och erbjuder sig att betala den - till varje pris!
sv
10:18
Familjen Casagrande
Ronnie Anne är nervös inför att hoppa upp på brädan igen efter en rejäl vurpa. Ska hon våga åka skateboard igen? // En mäktigt föremål kommer till Jätteholmas museum och för med sig en storm till familjen Casagrande.
sv
10:43
Patrik Stjärnas Show
Patrik gör ett program om mat efter att han missat en rejäl frukost. // Patrik och Svampbob får uppleva arbetets lockelser.
sv
11:06
Patrik Stjärnas Show
Patrik och hans farfar försöker passera varann i trappan vilket leder till en galen konflikt. // Medlemmar av familjen Stjärna konfronteras med sina egna absurda rivaliteter.
sv
11:30
SvampBob Fyrkant
Plankton slår fast för den stendumme Patrik att han är Patriks samvete för att han ska kunna stjäla en krabburgare. // När Herr Krabba sätter in ett öppet kök får Svampbob scenskräck och måste upptäcka en ny persona.
sv
11:55
SvampBob Fyrkant
Plankton har inte försökt stjäla Herr Krabbas recept på ett tag...och det gör Herr Krabba nervös. // När Patrik upptäcker biblioteket i ananasen, introducerar Svampbob honom för en värld av fantastiskt lärande.
sv
12:20
SvampBob Fyrkant
Svampbobs nya vän är en jättestor, fluffig hamster. Men det finns ett problem; ingen annan kan se honom! // Patrick vill bli en häst!
sv
12:30
Avatar: The Last Airbender
Gänget samlas kring kartan för att diskutera åt vilket håll dem ska gå - Ormpassagen verkar bli den genaste vägen.
sv
12:56
Familjen Casagrande
Ronnie Anne vill hjälpa CJ att komma upp på scenen på en pirat middagsshow. // Ronnie och Sid måste bestämma om de ska "låna" pengar från en borttappad plånbok som de hittar på mercadot.
sv
13:09
Familjen Casagrande
Familjen Casagrande hittar en skattkarta och ger sig ut på en vild jakt för att leta rätt på Pancho Villas guld. // Frida och Carlos ska ta en lyxig flygtur, men Carl och CJ försöker smyga ombord för att få ett eget äventyr.
sv
13:30
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes kusiner kläcker en idé. De ska få Sids frukostrobot att göra deras sysslor - allihop!
sv
13:56
Patrik Stjärnas Show
Patrik och Bläckina rapporterar allt nytt som hänt i Bikinibotten // Patriks Show presenterar den episka sammanfattningen av showen vars säsong nått halvvägs.
sv
14:20
SvampBob Fyrkant
Svampbob firar årsdagen av hans vänskapsrelation med Bläckward. Det gör inte Bläckward.
sv
14:46
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba råkar ut för en olycka och låter Svampbob ta hand om Krångliga krabban. Kan nåt gå fel? // Patrik börjar jobba på Tossiga Toker.
sv
15:00
SvampBob Fyrkant
När SvampBob tror att en förrymd fånge är hans körskollärare, är det hans nya lärare som får lära sig en läxa. // När Herr Krabba skickar SvampBob för att leta efter en försvunnen leksak, så förlorar sig SvampBob på…
sv
15:25
Lugn i stormen
Lincoln klär ut sig till David Steele och ger sig ut på jakt efter sin försvunna födelsedagspresent. // Luan får en roll i en Mjölka Lund-produktion men måste dölja nyheten från fröken Bernardo, som också provspelade.
sv
15:48
Lugn i stormen
Gänget hjälper Sigge att bättra på sitt rykte för att imponera på en ny kärlek. // När Dödgrävarklubben inte har råd med biljetter till Kistmässan, startar de ett företag för tjäna pengar.
sv
16:12
Lugn i stormen
Pappa vänder huset upp och ner i sökandet efter en syrsa som stör hans lugna dag ensam hemma. // När Lincoln tröttnar på att förlora i spökboll, använder han och gänget Clydes ilska utan att han vet om det.
sv
16:37
Lugn i stormen
Efter att ha misslyckats med att laga en maträtt åt kändiskocken Per Mumsberg i hans program, vill barnen radera inspelningen innan sändning. // Barnen letar efter de försvunna möblerna som de lämnat ute när de städade.
sv
17:00
Lugn i stormen
Lori börjar jobba som servitris på pappas restaurang, men det visar sig vara svårare än vad hon trott. // Efter att en klasskompis retat Charles bestämmer sig Lana för att träna honom och ställa upp i en hundtävling.
sv
17:14
Lugn i stormen
Walt är ingen hejare på romantik, så de andra husdjuren bestämmer sig för att hjälpa honom hitta sin drömtjej.
sv
17:29
Monster High
Gil tränar inför sötvattentävlingen men inser att Lagoona är det monster som ska tävla. // Skelita lär sig att hedra sin Abuela på sitt eget sätt när hon råkat förstöra sin klänning infor en modetävling.
sv
17:40
Monster High
Watzie och Greve Fabulös råkar hamna i människovärlden och måste samarbeta för att komma hem ordentligt. // Twyla måste genomföra en invigningsrit och förfölja Nattfasan i sina vänners mardrömmar.
sv
18:05
SvampBob Fyrkant
Bläckward tätar Svampbobs glipa mellan tänderna, det orsakar en dramatisk förändring i hans beteende.
sv
18:27
Avatar: The Last Airbender
På resa utan Iroh nu, vandrar Zuko ensam in i en stad i Jordriket där han lär känna en pojke som bor där. Under tiden, jagas Zuko av minnen från sin egen ungdom.
sv
18:52
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid gör allt för att ta reda på om den nya grannen är deras favoritbrottare - La Tormenta! // När en gammal man vinner Carls drömgokart, vill Carl bevisa att han själv är värd priset!
sv
19:02
Familjen Casagrande
Familjen Casagrande förbereder Lalo för hans stora provspelning för att bli Phoebe Powers nya hund-sidekick! // När de vuxna har en utekväll, turas Bobby och Carlota om att passa barnen - och gå på fest!
sv
19:27
Familjen Casagrande
Efter att ha sett CJ:s grymma snurrar, vill Par hjälpa CJ att träna inför en snurrtävling! // När Adelaide tappar en tand, berättar Carl och Bobby om El Raton, den latinamerikanska tandfén.'
sv
19:50
SvampBob Fyrkant
Man Ray hyr Bläckwards hus på sin semester. Det är upp till Svampbob och Patrik att sätta stopp för hans ondskefulla planer. // Herr Krabba tar semester och ser till att Larry Hummer blir tillfällig chef på restaurangen.
sv
20:15
SvampBob Fyrkant
Patrik gör en rundtur till sina favoritställen i Bikinibotten med en entusiastisk främling. // Svampbob vågar inte ta sig ned från Krångliga Krabbans tak, men det ska inte hindra honom från att leva sitt liv.
sv
20:41
SvampBob Fyrkant
Ett nytt krabburgarrecept har katastrofala konsekvenser för Bikinibotten. Och bara Svampbob kan reda ut situationen. // Herr Krabba och Plankton måste ta båtkörlektioner. Som tur är finns Svampbob däroch visar dom till rätta.
sv
21:05
SvampBob Fyrkant
Bläckward måste bli en hårdkokt detektiv när hans klarinett försvunnit. // Bläckward skickar Svampbob och Patrik på en extremt svår skattjakt för att äntligen få slippa dom.
sv
21:32
SvampBob Fyrkant
Plankton behöver hjälp med att stjäla receptet, så han skafaren praktikant som vet mer än nån annan om Herr Krabba. // Patrik blir svårt destruktiv så fort han hör en klocka. Hans vänner hjälper honom på sina speciella vis.
sv
21:56
SvampBob Fyrkant
Patrik har inte råd att åka på semester så SvampBob föreslår ett alternativ - en 'hemester'.
sv
22:09
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po och de Fruktade Fem står inför sitt livs största utmaning: en övernaturlig varelse som inte Kung Funs kraft rår på.
sv
22:32
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po och de Fruktade Fem står inför sitt livs största utmaning: en övernaturlig varelse som inte Kung Funs kraft rår på.
sv
22:55
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Tranans mamma kommer på besök till Fredens dal. Tranan berättar för Po att eftersom hans mamma avskyr Kung Fu har han lovat att aldrig ha någonting med det att göra. Han ber Po och de andra om att inte röja hans hemlighet.
sv
23:19
Pingvinerna från Madagaskar
Marlene ser fram emot att få gå på en konsert i parken. Problemet är bara att varje gång hon lämnar zoot blir hon ett galet monster.
sv
23:33
Pingvinerna från Madagaskar
En höna som kan se in i framtiden, flyttar in på zoot. Men den avundsjuka Kowalski misstänker att hon bluffar. // Pingvinerna behöver ett tumavtryck för att komma in i ett hemligt vapenrum, och fattar tycke för Kung Juliens rådgivare…
sv
23:56
Pingvinerna från Madagaskar
Månhörningar på is är i stan och Basse, Bing och Roy är stora fans! Men showen gästas också av objudna gäster. // Basses gamle golfkonkurrent Amarillo Kid ber om hjälp ett vad han gjort med två kindpåsråttor.
sv

TV guide - Wednesday, 24/04/24

00:17
Avatar: The Last Airbender
Gänget lämnar eldnationen, förödmjukade och besvärade över den misslyckade invasionen. De ger sig av mot det västra lufttemplet.
sv
00:39
Avatar: The Last Airbender
Aang är redo att börja träna eldbändning. Hur som helst, när Zuko försöker lära honom, så inser han att han har förlorat all sin eldbändarkraft.
sv
01:00
Avatar: The Last Airbender
Sokka och Zuko bryter sig in i Eldnationens mest bevakade och säkra fängelse för att rädda Hakoda. De utarbetar en rymningsplan när de upptäcker att hon inte är där, men då lägger sig andra fångar i och förstör allt.
sv
01:21
Best & Bester
Best och Bester stormar inspelningen av deras favorit dokusåpa för att få reda på vad som händer näst. // Bester vill bevisa för en cynisk Best att den nya "Bättreholms Besten"-filmer är baserad på en sann historia.
sv
01:42
Best & Bester
Det är valdagen och Bester ställer upp i valet som Bokklubbens Presiden mot sin goda vän Rocky. // När Best och Bester råkar hyra ut sin ubåt, får de en gäst som de bara måste imponera på.
sv
02:03
Smulbröderna
SwaySway och Buhdeuce stöter på hårt motstånd när två punktranor börjar köra ut pizza inom deras revir. // Buhdeuce har en dålig dag så han äter Gårdagsbröd och börjar återuppleva samma dag igen och igen vilket drabbar SwaySway.
sv
02:25
The Fairly OddParents
För att hitta den perfekta dräkten till Trixies maskerad, lånar Timmy en förvandlingsapparat - utan att läsa manualen. - När Jorgen får en magisk hicka blir det Cosmos uppgift att se till så att alla följer regelboken.
sv
02:46
Winx Club
Winx-flickorna reser till Zenith i hopp om att hitta någon form av teknologi som kan spåra det osynliga Himlatornet. Men Tecnas återförening med sin familj avbryts, när Frankenstein, som skickats dit av Selina, blir kär i Tecna.
sv
03:09
Top Wing
Ett fallande träd hotar Ellies hem. Kadetterna ber henne att sova över och hon hjälper till att vägleda deras räddningsinsats.
sv
03:31
Top Wing
Kadetterna hjälper till att städa upp skräp på Virvelön. Men när tåget som de lastat allt skräp på plötsligt börjar rulla iväg måste de snabbt komma på ett sätt att stoppa det! - Pennys vän Anjo har ett kompiskalas!
sv
03:53
SvampBob Fyrkant
Herr Krabbas farfar kommer på visit i stan. Istället för bli glad blir Herr Krabba orolig eftersom hans piratfarfar tror att Herr Krabba också är en pirat. // SvampBob och Patrik får Bläckvard utsparkad från cephalopod-sällskapet.
sv
04:15
SvampBob Fyrkant
SvampBob inreder sitt hem likadant som Bläckward så att folk vill komma på besök. // SvampBobs, fyrkantsbyxor krymper i tvätten en dag, så han måste köpa nya. Men i affären är de tyvärr slutsålda.
sv
04:37
SvampBob Fyrkant
Vattumannen och Sjöpojken ska delta i en Shuffleboard-turnering. // Bläckvard förväxlas med sin rival Oktavus Bläckenberg och blir inbjuden att undervisa i en prestigefylld musikskola.
sv
05:00
SvampBob Fyrkant
SvampBob adopterar en mask som snart föder massor av bebismaskar. // Plankton är trött på Karins kritik och tror att han lätt kan ersätta henne med en ny sorts datoruppfinning.
sv
05:22
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba lämnar över ansvaret för Krångliga Krabban i femton minuter. SvampBob bestämmer sig för att det ska bli de bäst skötta restaurangminuterna i världshistorien.
sv
05:45
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba anställer Patrik och ger honom en 'uniformshatt'. Hatten får Patrik att ramla hela tiden så herr Krabba försöker slå mynt av Patriks idiotiska fallande.
sv
06:07
Alvinnn!!! och gänget
Pojkarna gör allt de kan för att hindra Dave från att få reda på att Alvin har sommarskola för att de ska få åka på den planerade semestern.
sv
06:22
Alvinnn!!! och gänget
Simon blir irriterad på alla som ber honom att fixa grejer så han bestämmer sig för att spela dum tills han får ett tack.
sv
06:33
Alvinnn!!! och gänget
Simon blir irriterad på alla som ber honom att fixa grejer så han bestämmer sig för att spela dum tills han får ett tack.
sv
06:47
Familjen Casagrande
Familjen Chang åker på semester och ber Ronnie Anne och hennes kusiner passa familjens orm Cam. // Ronnie Anne och hennes skateboard-kompisar samarbetar för att visa tränaren att de har vad som krävs för att bli ett lag.
sv
07:11
Familjen Casagrande
Abuela lär Ronnie Anne att det inte är någon lätt uppgift att hitta ingredienser till middagen. // När det blir översvämning i Vitos lägenhet, försöker barnen lista ut vilken lägenhet som passar honom bäst.
sv
07:30
Lugn i stormen
När det öppnar en ny matbutik i kvarteret försöker Bobby och resten av familjen göra allt de kan för att konkurrera ut den.
sv
07:54
Lugn i stormen
Barnen ger sig ut för att hitta en perfekt födelsedagspresent till pappa. // Lily hör sina föräldrar säga att barnen ska få glass om de sköter sig, och spenderar resten av dagen med att försöka avvärja syskonbråk.
sv
08:19
Monster High
Draculaura och Toralei sitter magiskt ihop på Spökandadagen medan Clawdeen och Frankie letar efter ett Häxikon. // På karriärdagen måste Heath och hans pappa Hades samarbeta för att rädda skolan från en svärm onda slummerflugor.
sv
08:45
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik störs av Sandy när dom fiskar maneter. Sandy tar över med sin tävlingsinriktade personlighet. // Svampbob börjar dra i en lös tråd på Bläckwards skjorta...som inte verkar ha någon ände.
sv
09:10
SvampBob Fyrkant
Svamp-Bob och Patrik har fastnat för den senaste flugan - att låta sin egen hjärna flyga som en drönare. // När Svamp-Bob och Patrik leker 'Vattumannen och Sjöpojken' är allt frid och fröjd, tills deras fiende dyker upp.
sv
09:30
Familjen Casagrande
Adelaide vill hjälpa stadens katter att skärpa till dig inför adoption, men kan hon hjälpa stadens tjuriga gatos?
sv
09:54
Familjen Casagrande
När Bobby och Par får ansvaret för Ziggys butik, måste de motstå frestelsen att jamma med affärens musikskatter. // Familjen försöker hindra den ökända skvallerbyttan Hector att skvallra till alla i staden, men lyckas han vara tyst?
sv
10:18
Familjen Casagrande
Carl får veta att El Falcon söker ny medhjälpare. Han blir El Pollito och försöker vinna! // När Carlitos somnat, måste Carl och CJ leka - och bråka - men de måste vara tysta!
sv
10:43
Patrik Stjärnas Show
Patrik tappar fjärrkontrollen bland soffkuddarna, så han ger sig in i soffan för att hitta den. // Patrik startar en insamling för att få in pengar till sniglar som inte kan dansa.
sv
11:06
Patrik Stjärnas Show
Farfrik stoppar familjen från att sälja hans minnen på en loppis.
sv
11:30
SvampBob Fyrkant
Plankton åker i fängelse. Receptet blir bevismaterial. Svampbob och Herr Krabba gör upp en plan hur dom får tillbaks det. // Sandy bygger ett flaskskepp inför en stor tävling och Svampbob skaffar hjälp åt henne.
sv
11:55
SvampBob Fyrkant
Ett avsnitt av Vattumannen som varit försvunnet sedan länge ska gå på TV, men kommer Svampbob att hinna hem i tid? // Karin drabbas av ett datavirus och det hänger på Svampbob att befria henne från viruset.
sv
12:20
SvampBob Fyrkant
Svampbobs nya vän är en jättestor, fluffig hamster. Men det finns ett problem; ingen annan kan se honom! // Patrick vill bli en häst!
sv
12:30
Avatar: The Last Airbender
Aang upptäcker ett hemligt supervapen, som Eldnationen riktar rätt mot Ba Sing Se och måste stoppa det innan det förstör den väldiga mur som skyddar staden från invasion.
sv
12:56
Familjen Casagrande
Familjen försöker hjälpa Bobby att komma över sin nervositet inför att skriva prov.
sv
13:09
Familjen Casagrande
Laird är nervös inför filmkvällen han bjudit in till så Ronnie Anne hjälper honom låtsas att Arturos lya är hans egen! // Carlota bryr sig inte om något annat än sin telefon så Carlos ordnar en träff åt henne med - en mattelärare!
sv
13:30
Familjen Casagrande
Carl, som är van att vara bäst, får en kris när Adelaide går med i hans karategrupp och blir lektionens stjärna. // Hector börjar sälja Rosas goda tacos men blir överväldigad när de blir mer populära än på mercadon!
sv
13:56
Patrik Stjärnas Show
Patrikin ilkeä kaksoisserkku saapuu pilaamaan Patrikin maineen.
sv
14:20
SvampBob Fyrkant
Svampbob blir vän med en kännande krabburgare vars enda önskan är att bli uppäten/Bonnläpp är värd öfr ett avsnitt av "Ball-deles ofattbart" och han utforskar måttligt kända konstigheter runt om i Bikinibotten.
sv
14:46
SvampBob Fyrkant
Svambob tar hand Herr Krabbas hus när han är bortrest. Han är extremt ambitiös så ingen ska bryta sig in. // Bläckward tvingas dela rum med Patrik. Hans dominerande hållning smittar av sig på Patrik mer än önskvärt.
sv
15:00
SvampBob Fyrkant
Patrik har en kupong som han ska få gratisglass för. Men han måste ta sig till glassbutiken om han ska kunna använda den.
sv
15:25
Lugn i stormen
När farfar kämpar med att driva Mastodontlägret, kommer barnen till undsättning. // Barnen i familjen Lugn hjälper Lana att komma över sin rädsla för övernattningar.
sv
15:48
Lugn i stormen
När barnen har sönder mamma och pappas ovärderliga vas, bestämmer de sig för att den bästa lösningen är att åka tillbaka i tiden till deras bröllopsdag, och hindra dem från att få vasen.
sv
16:12
Lugn i stormen
Syskonen Lugn gör en insats när de tror att Lori inte klarar sig på Fairway-universitetet. // Benny kämpar med lugna Luan och stoppa hennes spratt när hon blir hans medarbetare på Burgar-Berra.
sv
16:37
Lugn i stormen
Per försöker liva upp stämningen på Kostymera Mera när han får ansvar för butiken. // Stella vinner en skoltävling och är superglad tills hon inser att hon måste hålla ett föredrag.
sv
17:00
Lugn i stormen
Lucy och hennes kompis Haiku tävlar om vem som ska få bli ledare i skolgruppen Unga Begravningsentreprenörer. // Leni har blivit befordrad, men oroar sig över att hennes nya position ska påverka hennes vänskap med Miguel och Fiona.
sv
17:14
Lugn i stormen
Lucy och hennes kompis Haiku tävlar om vem som ska få bli ledare i skolgruppen Unga Begravningsentreprenörer. // Leni har blivit befordrad, men oroar sig över att hennes nya position ska påverka hennes vänskap med Miguel och Fiona.
sv
17:29
Monster High
Gil tränar inför sötvattentävlingen men inser att Lagoona är det monster som ska tävla. // Skelita lär sig att hedra sin Abuela på sitt eget sätt när hon råkat förstöra sin klänning infor en modetävling.
sv
17:40
Monster High
Draculaura och Toralei sitter magiskt ihop på Spökandadagen medan Clawdeen och Frankie letar efter ett Häxikon. // På karriärdagen måste Heath och hans pappa Hades samarbeta för att rädda skolan från en svärm onda slummerflugor.
sv
18:05
SvampBob Fyrkant
Bläckward packar väskorna efter att hans hus blivit invaderat, men en annan sorts pest väntar på hotellet. // Svampbob och Patrik luras att sitta barnvakt av en tant som gör allt hon kan för att komma därifrån.
sv
18:27
Avatar: The Last Airbender
När ungarna obarmhärtigt jagas av en mystisk maskin, gör deras utmattning att de går varandra på nerverna.
sv
18:52
Familjen Casagrande
När Carl tar Rosas toffel rubbas stadens ordning och toffel-kraften härjar fritt! // Carlitos ger sig ut på ett vilt äventyr för att hämta sitt favoritgosedjur från arkaden.
sv
19:02
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid försöker få Yoon Kwans autograf. Carlota hjälper Alisa att förbereda sig inför Jätteholmas musikfestival!
sv
19:27
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes vänner hjälper Mrs. Kernicky att få jobb som ny gympalärare, men hennes lektioner är riktigt tuffa!
sv
19:50
SvampBob Fyrkant
Svampbobs nya vän är en jättestor, fluffig hamster. Men det finns ett problem; ingen annan kan se honom! // Patrick vill bli en häst!
sv
20:14
SvampBob Fyrkant
Svampbob har inget körkort, men det behövs inte när man har en självkörande bil. // Patrik tror han är gammal, så det är upp till Svampbob att få honom att förstå hur roligt det är att vara barn.
sv
20:40
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik byter små versioner av varandra. Det uppstår självklart allt möjligt kul och vansinnigt. // Plankton säger till sin mamma att han ger Krångliga Krabban. Den lögnen måste han bibehålla när hon hälsar på.
sv
21:04
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik blir fångade i en annan dimension där allt dom tecknar får liv. // Svampbob och Patrik hjälper Bubbel-Borre att flytta ut ur hans mammas källare.
sv
21:31
SvampBob Fyrkant
Bubbelborre vägrar betala sin räkning på Krångliga rabban. Svampbob och Bläckward får plocka in pengarna. // Herr Krabba beordrar Svampbob och Bläckward att laga en tjusig måltid åt Fru Puff, men det blir problem med varenda rätt.
sv
21:55
SvampBob Fyrkant
Tack vare Plankton vinner SvampBob och Herr Krabba en lyxkryssning. Plankton smiter med på resan för att försöka stjäla det hemliga krabburgar-receptet.
sv
22:09
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Syrsan tycker att han är för liten och äter ett tillväxtmedel som gör honom gigantisk. Han blir överlycklig men inser snart att hans nya storlek medför stora risker för hela byn och alla hans vänner.
sv
22:32
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Eftersom Po och de Fruktade Fem driver varandra till vansinne, tar Shifu med dem på en ödesdiger bilresa.
sv
22:55
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När Fung hittar en gammal pappersrulle med instruktioner till att skapa livs levande terrakottakrigare, blir det upp till Po och de Fruktade Fem att stoppa hans enorma lervarelser.
sv