Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

TV guide - Wednesday, 03/04/24

00:10
Victorious
De platenbaas Mason Thornesmith vraagt Robbie om Rex te verkopen aan zijn zoon Francis. Ondertussen wordt Sikowitz getreiterd door zijn overbuurmeisje en wordt de hele school geterroriseerd door de Bloembom-werper.
nl
00:35
Victorious
Andre blijft bij Tori om te werken aan een nummer, maar ze ontdekken al snel dat ze niet de beste huisgenoten zijn. Jade ontdekt een beschamende foto van zichzelf op internet en doet er alles aan om het er af te krijgen.
nl
00:55
De Thundermans
Nora wil naar een pop-up shop voor haaraccesoires, maar kiest ervoor om met de populaire Heather en Stacy te gaan, in plaats van met Chloe, Barb en Hank. Phoebe en Cherry willen een selfie met popster Cheyanne, en Max wil met haar trouwen.
nl
01:20
Danger Force
Captain Man en de Danger Force slaan de handen ineen met Frankini om Schwoz te redden.
nl
01:40
Danger Force
Onder invloed van De Cel, kopen Jeff en Mitch Bilsky de Swellviewse middelbare school. Door de nieuwe lessen worden Chapa, Mika en Miles te dom om misdaad te bestrijden. Het is aan Bose om zijn vrienden, en de hele school, te redden.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Patrick en Spongebob werken voor niks bij de bioscoop, zodat ze een nieuwe film kunnen zien. Dat gaat niet helemaal volgens plan. Sandy probeert te voorkomen dat Patrick niet-wetenschappelijke dingen deelt in zijn wetenschapsshow.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Patrick Ster presenteert een show over eten nadat hij zijn ontbijt heeft gemist. Patrick en SpongeBob gaan op zoek naar een baan en ervaren hoe het is om deel te nemen aan de arbeidsmarkt.
nl
02:45
Huize Herrie
Als Lily zich thuis begint te misdragen, denken haar ouders dat haar nieuwe kleutervrienden de oorzaak kunnen zijn. Als Rusty ten onrechte wordt geschorst, komt het Action News Team in actie om zijn naam te zuiveren.
nl
03:05
Huize Herrie
Lincoln gaat, verkleed als David Steele, op zoek naar zijn gestolen verjaardagscadeau. Nadat Luan een rol in een Zuivelland productie krijgt, moet ze het nieuws voor mevrouw Bernardo zien te verbergen.
nl
03:25
Huize Herrie
Als Clyde de kans krijgt om op een kookacademie te worden aangenomen in Frankrijk, willen zijn vrienden hem juist dichterbij huis proberen te houden. Lola en Lana gaan de strijd aan om de nieuwe tweeling voor de campagne van Tante Jans te worden.
nl
03:50
SpongeBob
Wanneer Sandy met Patrick en Spongebob gaat kwallenvissen, vindt ze het maar saai. Ze probeert wat leven in de brouwerij te krijgen. Spongebob ziet dat er een draadje van Octo's shirt loszit en probeert het eraf te trekken.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob gaat werken op de boerderij van Meneer Jenkins om de rekening van de Krokante Krab te betalen. Gerrit en Spot gaan op nachtelijk avontuur uit.
nl
04:30
Sponge Bob
Patrick leert fietsen van SpongeBob en maakt een wilde rit op weg naar de markt.
nl
04:45
SpongeBob
Meneer Krabs besluit om de nootjes van Sandy te gaan verkopen. Het probleem is echter dat hierna niemand meer krabburgers wil kopen. Het favoriete komische duo van SpongeBob en Patrick gaat uit elkaar.
nl
04:55
SpongeBob
SpongeBob en Patrick's favoriete komische duo gaat uit elkaar, kunnen zij ze weer bij elkaar brengen?
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Simon komt er achter dat hij in zijn slaap graffiti spuit, vooral wanneer een paar na-apers hem na gaan doen.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin krijgt een koekje van eigen deeg als hij te veel grappen uithaalt met Simon. Simon neemt wraak op Alvin door een pakje op tafel te laten liggen terwijl hij weg is. Hij vraagt Alvin het niet te openen.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer mevrouw Kramer merkt dat er termieten in haar huis zitten, komt ze bij de Chipmunks logeren, waardoor iedereen gek van haar wordt.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Jeanette en Eleanor gaan als Sherlock Holmes en Watson op zoek naar de verdwenen teddybeer van Theodore.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer de jongens per ongeluk de nieuwe flatscreen tv van Dave kapot maken, besluiten ze als voortvluchtigen door het leven te gaan.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
William en Vola doen mee aan een wedstrijd en hun competitiedrang brengt ze in een lastige situatie.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
De tandenborsteldief steelt alle tandenborstels uit Axle Stad waardoor de Monsterwielen hun tanden niet meer kunnen poetsen. Blaze en AJ gaan samen met hun vrienden achter de dief aan.
nl
06:40
PAW Patrol
Boer Al heeft een nieuwe koe besteld, maar er wordt een zeekoe afgeleverd. Alex laat per ongeluk de ahornsiroop vallen en gaat in het bos op zoek naar de boom waar hij nieuwe siroop uit kan halen.
nl
07:00
Huize Herrie
De meiden van Lynns roller derby team hebben allemaal plots verkering. Lynn voelt zich daardoor buitengesloten. Clyde wil Emma vragen voor het Valentijnsbal, maar hij wil zeker zijn dat ze ja zal zeggen, zodat hij geen blauwtje loopt.
nl
07:25
Huize Herrie
Meneer Grouse probeert zijn dag door te komen, maar wordt om de haverklap gestoord door de herriemakers. Hij besluit zijn huis te koop te zetten en gaat op zoek naar een plek waar hij eindelijk rust krijgt.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Wanneer magnetische golven van een defecte satelliet ervoor zorgen dat de Magnemite in Vermilion City zich vreemd beginnen te gedragen, is Ren vastbesloten om Francois te beschermen. Ash en Goh proberen hen de stad uit te krijgen.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Om uitgenodigd te worden voor het feest van de Rattenbroers, moet het drietal een springstok te pakken krijgen. Steen vindt een baan bij een gemene Robot Organisatie maar Papier en Schaar weten dat dit bedrijf verkeerde intenties heeft.
nl
08:25
Henry Danger
Piper neemt een papegaai mee van school. Wanneer deze de zin `Henry is Kid Danger' oppikt, willen Henry, Jasper en Charlotte hem laten verdwijnen. Maar daarop schakelt Piper de politie in.
nl
08:50
Henry Danger
Pipers nieuwe vriendje komt eten, samen met zijn moeder en broers. Die broers blijken echter Mitch Bilsky en Jeff te zijn. En dan neemt Jeff ook nog een cadeau mee dat gestolen lijkt te zijn.
nl
09:15
Danger Force
De terugkeer van Henry Hart heeft Ray, die niet meer zo vaak aan misdaadbestrijding denkt, afgeleid. Dit dwingt de groep om missies aan te gaan zonder Captain Man.
nl
09:40
Danger Force
Volt ontdekt een manier om snel geld binnen te halen via een nieuwe app. Maar wanneer er iets flink fout gaat, staan plotseling de geheime identiteiten van de hele Danger Force op het spel.
nl
10:00
De Thundermans
Omdat hij zenuwachtig is voor de ontmoeting met de ouders van zijn vriendin, vraagt Max hulp aan Phoebe. Haar charme werkt echter averechts, waardoor Max zijn vriendin nooit meer mag zien.
nl
10:25
De Thundermans
Nadat Phoebe een leuke jongen ziet, maar hem uit het oog verliest, gebruikt ze de software van de Heldenbond om hem op te sporen. Haar misbruik heeft onverwachte gevolgen voor haar vlam.
nl
10:50
Orange Carpet
Kijk mee achter de schermen van 'The Thundermans Return' voor een voorproefje van wat komen gaat.
nl
10:51
De Thundermans
Wanneer Chloe roept dat Max haar favoriet is, probeert Phoebe haar de 'echte' Max te laten zien door een verhaal te vertellen over de grote Phoebe Hood en de slechte Maxingham.
nl
11:15
Huize Herrie
Pap is jarig en de kids maken een plakboek met herinneringen als cadeau. De kinderen zijn de hele week zo braaf geweest, dat mam en pap besluiten om ijs met ze te gaan eten als mam terug is van haar werk.
nl
11:40
Huize Herrie
Lori krijgt een bijbaantje als serveerster in het restaurant van pap, maar ze vind het moeilijker dan verwacht. Lacey St. Clair kijkt met haar hondje Victoire neer op Lana, die lekker in de troep speelt met Charles.
nl
12:05
Huize Herrie
Na Walts mislukte poging tot romance, proberen Charles, Cliff en Geo hem te helpen. Lincoln en Clyde smeken hun ouders om ze naar ruimtekamp te laten gaan.
nl
12:30
Huize Herrie
Juf Johnson zet de klas aan het timmeren, maar Lincoln raakt daarvan in paniek. Hij zoekt hulp bij zijn moeder, maar na een keer helpen vindt ze dat hij het zelf moet kunnen en dat kan Lincoln nog steeds niet.
nl
12:45
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om naam te maken voor zichzelf. Maar ze ontdekken dat het opofferen van de droom van iemand anders om dat te bereiken, het uiteindelijk niet waard is.
nl
13:10
Het heuse huize herrie
Lincoln is het helemaal beu dat zijn zussen steeds zijn privé ruimte binnendringen. Samen met Clyde begint hij een exclusieve club, maar dan ontdekt hij dat al zijn zussen hetzelfde doen.
nl
13:35
De Thundermans
Phoebe's relatie met haar superheld vriendje wordt op de proef gesteld wanneer hij een opdracht krijgt aangeboden, aan de andere kant van de zee.
nl
13:55
De Thundermans
Phoebe voelt zich gedwongen haar vader te kiezen als haar held in de Superhero Mentor Program, hoewel ze eigenlijk iemand anders zou willen kiezen.
nl
14:20
Henry Danger
Er is een nucleair gaslek onder Swelview en Captain Man is ter plaatse maar Henry zit vast bij Mw Shapen. Henry zal moeten spijbelen om Captain Man te redden.
nl
14:45
Henry Danger
Piper gaat naar JAM les om haar boosheid onder controle te krijgen. Ray en Henry wedden over Piper's driftbuien. Er stevent een tornado op Swellview af.
nl
15:10
Danger Force
Ray's plan om Credenza ten huwelijk te vragen gaat verschrikkelijk fout. Om het goed te maken, werken zijn hulpjes samen met niemand minder met Captain Man's aartsvijand: Drex.
nl
15:35
Danger Force
Nu dat Miles, Mika, Chapa en Bose superkrachten hebben gekregen, maken ze deel uit van de Danger Force. Onder leiding van Captain Man en Schwoz leren ze wat het zijn van een superheld precies inhoudt. De eerste les is leren liegen.
nl
16:00
SpongeBob
Wanneer SpongeBob en Patrick het laatste Varkulon-actiefiguur kopen, probeert Bubbelbas het af te pakken. De 'SpongeBob is prut'-club komt bij elkaar om te bespreken hoe SpongeBob ze de laatste tijd geteisterd heeft.
nl
16:25
The Patrick Star Show
Pleetje zet elf kleine toiletten op de wereld. Maar dan zijn alle baby's opeens verdwenen. Terwijl de soep van Cecil staat te pruttelen gaat de hele familie naar het park voor wat ontspanning. Maar ze komen per ongeluk ergens anders terecht.
nl
16:45
De Patrick Ster Show
Patrick besluit om af te reizen naar een tijd lang geleden, toen Opat nog maar een hele kleine jongen was. Hij maakt daar in het verleden een aantal dingen mee die hij totaal niet had zien aankomen.
nl
17:00
Huize Herrie
Lincoln en de vrienden zitten vast in het bos met Mr. Bolhofner, die misschien niet is wie hij beweert te zijn. Lana is overweldigd als ze voor Stella's zeer ondeugende konijn zorgt.
nl
17:20
Huize Herrie
Luan wint de toneelschrijfwedstrijd van haar dramaclub en mag het toneelstuk zelf regisseren voor de schooluitvoering. Lynns American football-team verliest flink. Lisa overtuigt Lynn om haar tot analysecoach te benoemen.
nl
17:45
Huize Herrie
Clyde krijgt een kans om te starten aan de kookacademie in Frankrijk. Zijn vrienden vinden dit echter maar niks omdat hij dan ver van huis zal zijn. Ze verzinnen een plan om hem thuis te houden.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Schaar helpt Papier met een interessant weekend om indruk te maken op Potlood. Steen koopt een hoed. Het drietal probeert te bewijzen dat ze niet vervangen mogen worden door hun nieuwe vriend: Prutje.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Papier wil een key lime taart bakken, maar Schuurpapier, zijn zus, komt roet in het eten gooien.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln moedigt Clyde aan om zijn geweldige kunnen als drummer te laten zien, maar gaat daarin te ver. Luan ontmoet haar comedy idool tijdens een comedy-optreden. En Luna helpt Leni haar geschiedenis spreekbeurt te halen, door haar liefde voor mode.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Het is ouder-leraar gespreksavond en mam en pap Herrie rennen eindeloos rond van klas naar klas. Lincoln heeft zijn zinnen gezet op de banana split die hun ouders hebben beloofd als de Herrie-kinderen meer goede dan slechte beoordelingen krijgen.
nl
19:25
Danger Force
Het Man's Nest is de ruimte ingeschoten, en Rick Twitler kan zijn vrije gang gaan. Het team moet hem stoppen, voor hij wereldwijd het internet verwoest.
nl
19:50
De Thundermans
Billy en Nora worden vrienden met een uitbundig stel tieners tijdens een game-conventie, waardoor Max en Phoebe erachter komen dat ze hun broertje en zusje teveel genegeerd hebben.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Het label van Dylan en Rebecca wil niet echt van de grond komen. Dylan bedenkt een plan waardoor ze gratis publiciteit kunnen krijgen voor hun label. Miles en Viola raken verstrikt in een discussie over wie er wel of niet avontuurlijk is.
nl
20:35
Henry Danger
Henry en Ray wordt gevraagd een kostbare diamant te bewaken. Een professionele juwelendief weet toch toe te slaan.
nl
21:00
Henry Danger
Piper heeft haar zinnen gezet op de nieuwe jongen op school: Jackson Bartell. Henry en Ray besluiten haar te helpen.
nl
21:25
Danger Force
Bose is jarig, en zijn vrienden organiseren een surprise party bij Buddy thuis. Ray denkt er over na Credenza ten huwelijk te vragen, en Schwoz is nog altijd op zoek naar de hartendiamant.
nl
21:45
De Thundermans
Phoebe en Cherry's vriendschap wordt op de proef gesteld als slechts één van hen wordt geselecteerd voor het cheerleadersteam. Max wint een maand lang gratis pizza en moet zijn familie ervan overtuigen dat hij niet vals heeft gespeeld.
nl
22:15
De Thundermans
Billy steelt een vaas uit een museum, zodat Phoebe bij een kunstveiling kan doen alsof het haar vaas is. De kinderen moeten hem teruggeven, voordat iemand het merkt.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde delven het onderspit wanneer ze meedoen aan een intense prank-wedstrijd. Lisa besluit om een nieuwe sport uit te proberen en ze krijgt hierbij hulp en steun van Lynn.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
Lincoln organiseert een leuk slaapfeestje voor Charlie en hij gebruikt daar technologie voor. Het vriendje van Lori, Bobby, wil ook graag deelnemen en hij zet alles op alles om dat voor elkaar te krijgen.
nl
23:25
Henry Danger
Gooch heeft een steen uit de ruimte gevonden, maar 's nachts blijkt dit een ei te zijn waar een monster uit komt. Uiteindelijk komt het beest in het Huis van Henry terecht. Ondertussen haalt Piper een streek uit met Jasper en zijn emmerpodcast.
nl
23:50
Henry Danger
Henry wordt niet uitgenodigd voor de verjaardag van Debbie, omdat iedereen denkt dat hij het jaar ervoor een bijna-dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt. Wanneer iedereen toch gaat, besluit Henry de waarheid achter het ongeval alsnog te achterhalen.
nl

TV guide - Thursday, 04/04/24

00:10
Victorious
Sikowitz daagt zijn leerlingen uit om voor een week op alle vragen alleen nog maar ja te antwoorden.
nl
00:35
Victorious
Tori is uitgekozen als kandidaat voor de nieuwe spelshow Brain Squeezers. Het winnende team kan tienduizend dollar winnen, dus al haar vrienden doen wat ze kunnen om in Tori's team te komen. De Quiz blijkt alleen helemaal niet zo leuk te zijn.
nl
00:55
De Thundermans
Wanneer opa en oma Thunder op bezoek komen, vertelt Phoebe dat Colosso in hun huis woont. Opa Thunderman heeft echter totaal geen tolerante houding ten opzichte van superschurken.
nl
01:20
Danger Force
Er is een nieuwe deur in het Man's Nest, en Danger Force mag hem niet openen van Ray. Ze besluiten hem een koekje van eigen deeg te geven. Ondertussen zoekt Schwoz door naar blauwdrukken van de CEL.
nl
01:40
Danger Force
Bose is jarig, en zijn vrienden organiseren een surprise party bij Buddy thuis. Ray denkt er over na Credenza ten huwelijk te vragen, en Schwoz is nog altijd op zoek naar de hartendiamant.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Patrick en GrandPat proberen elkaar op de trap te passeren, wat leidt tot een belachelijk conflict. Hun absurde rivaliteit werkt aanstekelijk voor andere leden van de familie Star.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Wanneer de afstandsbediening tussen de bankkussens valt, moet Patrick de bank induiken om hem te gaan zoeken. Patrick organiseert een geldinzameling voor slakken die niet kunnen dansen.
nl
02:45
Huize Herrie
De Herrie-kinderen helpen Flip om van zijn date met Kami een succes te maken. Lucy en haar vrienden helpen buurman Grauw met het wegjagen van een spook. Ze krijgen geld als beloning voor hun hulp.
nl
03:05
Huize Herrie
Ondersecretaris Joyce Kraandal wil Royal Woods onderwater zetten, om op die plek een zesde Great Lake te creëren. Lincoln en de andere bewoners proberen van alles om dat te voorkomen.
nl
03:25
Huize Herrie
Lynn krijgt tijdens de wedstrijd een enorme hoop kritiek van Scoots over zich heen en ze verstijft vervolgens compleet wanneer ze op het veld staat. Lincoln besluit om haar een handje te helpen.
nl
03:50
SpongeBob
SpongeBob wordt lid van de Vereniging van Leeghoofden. Patrick besluit om zich niet meer te wassen en SpongeBob sluit zich bij hem aan.
nl
04:10
SpongeBob
Meneer Krabs ruikt geld als hij zijn restaurant kan ombouwen tot gevangenis. Octo wil met de camper op vakantie, maar SpongeBob en Patrick gooien roet in het eten.
nl
04:30
SpongeBob
Rob Goudvis neemt de kijker mee door Bikinibroek tijdens de uitzending van zijn televisieprogramma genaamd Ongelofelollig. Veel bekende plekken in Bikinibroek passeren hierbij de revue.
nl
04:45
SpongeBob
Sandy slaagt erin om een Krabburger tot leven te wekken en ze hoopt nu van harte dat SpongeBob er vriendjes mee kan worden. De Krabburger heeft echter een heel ander doel voor ogen.
nl
04:55
SpongeBob
SpongeBob heeft een heel mooie cadeau voor zijn vriend Gerrit: een speelhuisje dat hij voor zichzelf mag gebruiken. Alles loopt echter in het honderd als Gerrit het spel iets te serieus blijkt te nemen.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer de jongens geen bevelen meer aan willen nemen van Dave besluiten ze een boomhut in de achtertuin te bouwen en te verhuizen.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer een uitvinding van Simon per ongeluk omvalt, magnetiseert hij Simon en Alvin en komen ze aan elkaar te zitten.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin geeft zich op als caddie voor een golftoernooi voor een goed doel, maar moet tot zijn verbazing samenwerken met juf Smith.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer de jongens mevrouw Miller als babysitter krijgen, proberen ze alledrie een vervanger te vinden.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin vergeet zijn huiswerk te maken, dus grijpt hij gewoon de eerste steen die hij vindt en legt uit dat het een meteoriet is. Hij bereidt zich voor op een spectaculaire presentatieshow en vertelt hoe hij een steen uit de lucht zag vallen.
nl
06:00
Baby Shark's grote show
Het honkbalteam van Baby Shark vraagt oma als coach, maar zij heeft ongebruikelijke methoden.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Een truck genaamd Sneeuwtje nodigt Blaze en AJ uit voor een heel bijzonder sneeuwfeest.
nl
06:40
PAW Patrol
Piraten zeilen de woestijn in maar raken al snel verdwaald. Francois en Kaptein Turbot houden een vogelspotwedstrijd. Terwijl ze de mooiste foto's proberen te maken, komen ze allebei in nood.
nl
07:00
Huize Herrie
Lana en Lola besluiten van plaats te ruilen zodat ze geen dingen moeten doen die ze niet leuk vinden. Als de kinderen bekvechten in de auto, rijdt Lori ergens tegenaan. Deze keer raakt Flip gewond.
nl
07:25
Huize Herrie
Lucy en de club van begrafenisondernemers komen tot de conclusie dat de man die net naar de buurt is verhuist een vampier is. Lucy overtuigt de anderen dat wanneer hij hen allemaal in vampiers verandert, ze het eeuwige leven zullen hebben.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Als Lilligant zich bij de andere Pokémon in Cerise Lab voegt, wordt Heracross, die eerst verliefd was op Pinsir, nu verliefd op Lilligant. Terwijl Goh probeert Pinsir op te vrolijken, ontdekt Chloe een cursus bloemschikken voor Pokémon.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Schaar helpt Papier met een interessant weekend om indruk te maken op Potlood. Steen koopt een hoed. Het drietal probeert te bewijzen dat ze niet vervangen mogen worden door hun nieuwe vriend: Prutje.
nl
08:25
Henry Danger
Captain Man onthult een geheime kamer in de Man Cave die alleen voor misdaadbestrijders is. Charlotte, Jasper en Schwoz besluiten hun eigen betere kamer te maken.
nl
08:50
Henry Danger
Schwoz neemt de anderen mee naar een afspraak met de beruchte Bigfoot. Tijdens hun bezoek aan het bos moeten ze het harige wezen echter beschermen tegen een jager.
nl
09:15
Danger Force
Captain Man mag model staan voor de cover van een befaamd superheldenmagazine, en de leden willen van Danger Force ook op de cover. Ray zet alles op het spel om er zeker van te zijn dat hij zijn team kan vertrouwen.
nl
09:40
Danger Force
De Danger Force vergeet per ongeluk de plannen van het team met Ray en is verrast wanneer hij een nieuw lid aan het team voorstelt, waardoor iedereen daar behoorlijk jaloers wordt.
nl
10:00
De Thundermans
Max en Phoebe geven hun moeder het ultieme verjaardagscadeau door haar lang verloren zus op te sporen, maar het gaat mis als blijkt dat de zussen al jarenlang ruzie hebben.
nl
10:25
De Thundermans
Phoebe en Max hebben een toets in groep 8 gemist, omdat Max destijds een vrij weekend had geritseld. Ze moeten terug naar school om de toets alsnog te doen, anders raakt Phoebe haar heldenstatus kwijt en draait Max de Jeugdgevangenis in.
nl
10:50
De Thundermans
Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn wanneer ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen.
nl
11:15
Huize Herrie
De Jeugd Uitvaart Club moet helaas afscheid nemen van zijn voorzitter. Bertrand heeft al een nieuwe opvolger bedacht: Haiku. Mevrouw Carmichael is een pittige baas. Als zij het weekend weg is voor werk benoemt ze Leni tijdelijk tot manager.
nl
11:40
Huize Herrie
Stella's muziekdoos verdwijnt op school, en de groep moet meteen denken aan de legende van de Rat Beast. Clyde en Lincoln denken dat de zombie-apocalyps begint.
nl
12:05
Huize Herrie
Vanavond zijn de oudergesprekken op school en juf Johnson zegt tegen Lincoln dat ze heel graag zijn ouder wil spreken. Luan heeft haar eerste, officiële date met Benny en verheugd zich daar enorm op. Tot ze een puist op haar wang ontdekt.
nl
12:30
Huize Herrie
Leni wordt beschuldigt van het stelen van sjaals in de winkel waar ze net werkt. Lincoln en Clyde, in de ban van Ace Savvy en Eenoog Jack, besluiten de zaak Savvy stijl op te lossen.
nl
12:45
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
13:10
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
13:35
De Thundermans
Hank besluit de nachtelijke familiespelletjes wat spannender te maken. Elk familielid wil nu maar al te graag de grote prijs winnen.
nl
13:55
De Thundermans
Max wordt nerveus als zijn vriendin auditie doet voor een romantische rol met als tegenspeler een leuke jongen. Hij overtuigt Phoebe om ook auditie te doen, maar alles gaat mis als Phoebe een verschrikkelijk slechte actrice blijkt.
nl
14:20
Henry Danger
Schwoz veroorzaakt een ziekte die Charlotte, Henry, zijn familie en zelfs Ray beïnvloedt. Hij blijft in het huis van Henry om een geneesmiddel te vinden.
nl
14:45
Henry Danger
Henry helpt Jasper uit de brand met een potje trefbal als Oliver geblesseerd raakt. Ray is boos op Henry omdat hij vindt dat hij geen goed gebruik maakt van zijn superkrachten. Ray besluit ook mee te doen aan het toernooi.
nl
15:10
Danger Force
Na een misgelopen interview staan de leden van Danger Force nu bekend als superhelden met verschrikkelijke namen als 'Oepsie Girl' en 'Knappe Kapselknul'. Danger Force doet er alles aan om aan andere superhelden-namen te komen.
nl
15:35
Danger Force
Danger Force en Captain Man gaan undercover als slechteriken in The Beatin' Dungeon om een crimineel te vangen. Als hun dekmantel ontmaskerd wordt, moeten ze het opnemen tegen alle zware schurken van Swellview tegelijk.
nl
16:00
SpongeBob
SpongeBob en Octo gaan met een voedselbus naar Steenbroek om krabburgers te verkopen. Parel en Nadine gaan shoppen bij het Opdraai warenhuis, maar Nadine heeft een iets andere smaak.
nl
16:25
The Patrick Star Show
De show van Patrick weet Shmandor te bereiken, maar de impact van de show is anders dan verwacht. Patrick gaat zijn buren interviewen en komt achter een groot geheim.
nl
16:45
De Patrick Ster Show
Patrick GrotSter besluit om zijn volledig grot familie weer eens bij elkaar te roepen. Hij wil dolgraag een show op poten zetten. Tijdens de show passeren veel bekende gezichten de revue.
nl
17:00
Huize Herrie
Gus' Gamen en Bikken is de hangplek van Lincoln en zijn vrienden. Op een dag komt Leni met haar vrienden binnen. Lucy's Uitvaart Club dreigt opgeheven te worden, als de club geen zevende lid weet te vinden. Lola ziet het wel zitten.
nl
17:20
Huize Herrie
Pap is in zak en as als hij ziet dat zijn restaurant maar liefst 33 slechte beoordelingen heeft gekregen. Chandler heeft het niet op Lincoln en gunt het Actie Nieuwsteam hun succes niet. Toch probeert hij bij het team te komen.
nl
17:45
Huize Herrie
Lola en Lana strijden tegen Cheryl en Meryl om de positie van tweelingwoordvoersters.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Het drietal speelt een ultiem potje verstoppertje: een die jaren duurt en over de hele wereld gespeeld mag worden. Om ervoor te zorgen dat hun huurbaas de huur verlaagt, moet het drietal hem helpen om zijn droom te verwezenlijken.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Steen gaat op de barricade, wanneer zijn opwarm maaltijd niet de juiste hoeveelheid kalkoen bevat.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Lincoln en z'n vrienden maken zich klaar voor het schoolfeest. Clyde's vaders zijn vooral opgewonden, omdat dit misschien de avond is dat Clyde de ultieme ontmoeting heeft. Ondertussen slaat een verliefde Lincoln constant de plank mis bij Charlie.
nl
19:25
Danger Force
Shoutout en Volt zijn spoorloos verdwenen. Ondertussen lopen Rick Twitler en Drex nog steeds vrij rond. Captain Man is ten einde raad en heeft nog maar één optie. Hij vraagt Henry om hulp.
nl
19:50
De Thundermans
Max gebruikt Phoebe om zijn duistere kroniek terug te krijgen uit de schoolkast met ingenomen spullen. Hij gaat hierbij echter te ver in het breken van haar vertrouwen.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Dylan en Charlie vinden dat het tijd is om volwassen te worden. Ze veranderen hun kamer in een echte man-cave. Miles is bezig met zijn fantasie basketbal team. Hij vraagt hulp aan Rebecca omdat als hij verliest, hij een lelijke trui moet dragen.
nl
20:35
Henry Danger
Dokter Minyak daagt Captain Man uit om deel te nemen aan een spellingswedstrijd. Captain Man en Henry Danger moeten samenwerken met de Game Shakers om Dr. Minyak te kunnen verslaan.
nl
21:00
Henry Danger
Captain Man verwisselt van lichaam met Frankini om de snode plannen van Go-Bro tegen te houden. Go-Bro zorgt voor chaos in Swellview.
nl
21:25
Danger Force
Ray's plan om Credenza ten huwelijk te vragen gaat verschrikkelijk fout. Om het goed te maken, werken zijn hulpjes samen met niemand minder met Captain Man's aartsvijand: Drex.
nl
21:45
De Thundermans
Gefrustreerd door de familieregels, gebruiken Phoebe en Max een van zijn uitvindingen om Hank en Barb tienergedrag te geven. Maar door de verantwoordelijkheid om nu voor ouders te moeten spelen krijgt de tweeling spijt van hun actie.
nl
22:15
De Thundermans
Phoebe gaat in het geheim uit met de zoon van een gepensioneerde superschurk die net naar Schuildorp is verhuisd en toevallig de oude aartsvijand is van Thunder Man.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Als Clyde deelneemt aan het BETR-programma op school, moet Lincoln een manier vinden om weer een band met hem te krijgen voor de propschiet-oorlog waar ze zich op hadden voorbereid. En pap wil een irritant liedje uit zijn hoofd te krijgen.
nl