Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

TV guide - Sunday, 07/04/24

00:10
Henry Danger
Schwoz neemt de anderen mee naar een afspraak met de beruchte Bigfoot. Tijdens hun bezoek aan het bos moeten ze het harige wezen echter beschermen tegen een jager.
nl
00:35
De Thundermans
Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn wanneer ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen.
nl
00:55
De Thundermans
Max krijgt het gevoel dat hij niet als een waardige superheld wordt gezien en maakt een machine waarmee hij toekomstige misdrijven kan voorspellen.
nl
01:20
Danger Force
Volt en Shoutout doen er alles aan om van een geobsedeerde superfan af te komen.
nl
01:40
Danger Force
Ray roept de hulp in van de Danger Force-klonen wanneer de echte Danger Force op een missie buiten de stad moet. Maar hij realiseert zich al snel dat hoewel de klonen op hun superhelden lijken, ze toch heel anders zijn.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Patrick gaat terug in de tijd naar toen Opat nog een kleine jongen was. Grot Pat maakt een show.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Het huis van de familie Star loopt weg van huis. Patrick probeert het weer terug te vinden.
nl
02:35
Huize Herrie
Leni heeft twee beste vriendinnen op school en twee beste vrienden op het werk, maar die kunnen elkaar niet uitstaan. Lincoln en Clyde mogen zich gaan oriënteren op de brugklas, waar Lynn op school zit.
nl
02:55
Huize Herrie
Het Huis van de Angst is weer open. Lincoln en Clyde voelen zich uitgedaagd door Chandler om erheen te gaan. Lola ziet de pop die Lucy vond in een koffer van opoe Harriet. Ze is op slag verliefd en wil haar lenen.
nl
03:20
Huize Herrie
Lincoln is voorspelbaar. Iedereen thuis en op school weet al wat hij gaat doen of kiezen, voordat hij het kan doen of zeggen. Lori is goed in golf en wil na haar examen dolgraag naar Fairway Universiteit, waar ze een top golfteam hebben.
nl
03:40
SpongeBob
Spot, het hondje van Plankton, krijgt puppy's en dat brengt Plankton op een nieuw idee om de geheime burger-formule te stelen.
nl
03:50
SpongeBob
Plankton wordt een spook om het geheime recept van de krabburgers te stelen maar komt erachter dat spook zijn moeilijker is dan het lijkt. Wanneer meneer Krabs uit zijn schulp kruipt om te gaan zonnen, denken Bob en Patrick dat hij gesmolten is.
nl
04:10
SpongeBob
Wanneer Spongebob op het huis van meneer Krabs moet passen, geeft die hem duidelijke instructies niemand binnen te laten. Octo gaat bij Patrick logeren, waardoor Patrick steeds meer op Octo begint te lijken, en vice versa.
nl
04:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin wedt met Bocarter dat er buitenaards leven bestaat en moet dat binnen een week bewijzen, want anders moet-ie zichzelf voor schut zetten.
nl
04:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Brittany is woedend wanneer ze denkt dat Alvin op haar blog heeft geschreven en wil wraak nemen, maar was Alvin het wel?
nl
04:55
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Simons experiment waarin hij planten laat reageren op positieve of negatieve aandacht creëert een monster, en het groeit.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Brittany's angst voor bijen verandert in waardering wanneer ze krimpt tot hun formaat en ervaart hoe het is om een bij te zijn.
nl
05:20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Dave zegt dat Simon wat spullen weg moet doen, vallen een paar gevaarlijke uitvindingen in verkeerde handen.
nl
05:30
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Dave en de jongens huren een huisje in het bos voor wat rust en ontspanning, maar komen erachter dat het er misschien spookt.
nl
05:40
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Dave zich vreemd gedraagt en de jongens cadeautjes geeft, begint Alvin te vermoeden dat hij een bankovervaller is.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Brittany's droom om modeontwerpster te worden wordt een nachtmerrie wanneer haar werkgeefster haar ideeën steelt.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Baby Shark gaat undercover om het perfecte cadeau voor zijn moeder, mama Shark, te vinden.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ helpen hun nieuwe vriend Megabot om op tijd in Axle City te zijn voor de Robot Parade.
nl
06:40
PAW Patrol
De kinderen in Avonturenbaai mogen meedoen aan de Grote Ballonnenoptocht. Burgemeester Humdinger heeft de allergrootste ballon. Kaptein Turbot en Francois gaan op zoek naar de zeldzame Enorme Grotspin, maar ze komen vast te zitten in haar web.
nl
07:05
The Patrick Star Show
Patrick gaat terug in de tijd naar toen Opat nog een kleine jongen was. Grot Pat maakt een show.
nl
07:25
Huize Herrie
Om geheimen uit het verleden te ontrafelen, gebruikt Lisa haar technologie om een bevroren holbewoner wakker te maken. Om de Prank Strijd te winnen tussen Fairway Universiteit en hun rivaal Sand Trap Universiteit, roept Lori de hulp in van Luan.
nl
07:50
Huize Herrie
Lisa ontdekt dat ze een onvoldoende heeft gescoord in sociale vaardigheden. Om te slagen moet ze vrienden maken.
nl
08:00
Huize Herrie
Lincoln probeert indruk te maken op de Fenomenale Brailster, als hij gekozen wordt om zijn assistent te zijn in het Illusie Château.
nl
08:25
De Casagrandes
Ronnie Anne en haar vrienden vragen Carlos X als hun coach in een skate-off tegen Tony Hawk. Moe van de pestkoppen op school, leert Alexis van Carl hoe ze de stoere jongens de baas kan zijn.
nl
08:50
De Casagrandes
Bobby's droom om in een band te spelen kan eindelijk uitkomen, maar dan moet hij wel met Par's punkvrienden optrekken. Sameer is bang dat hij zijn coole vrienden niet kan bijbenen, en probeert een record te breken om zijn imago wat op te vijzelen.
nl
09:15
SpongeBob
SpongeBob moet naar de Milkshake academie voor een herhalingscursus. Octo krijgt een ongeluk en begint zich te gedragen als een zuigeling. SpongeBob probeert hem zo veel mogelijk te vertroetelen.
nl
09:40
SpongeBob
Octo leest het dagboek van SpongeBob. SpongeBob moet rijexamen doen op een verafgelegen weg. Dan moet hij wel slagen en dan is zij eindelijk van hem af.
nl
10:00
SpongeBob
Als Plankton zijn oude aas probeert te dumpen, maakt hij Spongebob wijs dat het cadeautjes zijn die hij verstopt voor het Aasfeest. Spongebob adopteert een verdwaald donderwolkje.
nl
10:25
The Patrick Star Show
De familie Ster gaat naar hun favoriete vakantieoord. Bunny gaat op avontuur in een ander tijdperk.
nl
10:50
Steen, Papier, Schaar
Het drietal speelt een ultiem potje verstoppertje: een die jaren duurt en over de hele wereld gespeeld mag worden. Om ervoor te zorgen dat hun huurbaas de huur verlaagt, moet het drietal hem helpen om zijn droom te verwezenlijken.
nl
11:15
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om naam te maken voor zichzelf. Maar ze ontdekken dat het opofferen van de droom van iemand anders om dat te bereiken, het uiteindelijk niet waard is.
nl
11:40
Het heuse huize herrie
Lincoln is het helemaal beu dat zijn zussen steeds zijn privé ruimte binnendringen. Samen met Clyde begint hij een exclusieve club, maar dan ontdekt hij dat al zijn zussen hetzelfde doen.
nl
12:00
Danger Force
Kapiteinman neemt de leden van Danger Force mee naar Parijs, om daar de nationale schatten van Frankrijk te beschermen. Door een misverstand blijft Bose echter helemaal alleen achter in het nest van Kapiteinman.
nl
12:25
Danger Force
Chapa gedraagt zich veel vriendelijker dan normaal, zo vriendelijk zelfs, dat ze een crimineel laat ontsnappen na een overval. De andere leden van Danger Force besluiten te onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt.
nl
12:50
Henry Danger
Henry en Ray moeten een halve mijl naar de Man Cave gaan om een maaltijd te bereiden. Hun vriendschap wordt hierdoor flink op de proef gesteld.
nl
13:15
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger onderschatten een schurk en komen in grote problemen wanneer ze hun spierkracht verliezen. Dankzij Schwoz kunnen Jasper en Charlotte de helden op afstand besturen.
nl
13:40
Henry Danger
Henry is jarig en iedereen is benieuwd naar zijn speciale verjaardagstaart. Maar problemen met Jeff gooien steeds roet in het eten.
nl
14:00
De Thundermans
Wanneer opa en oma Thunder op bezoek komen, vertelt Phoebe dat Colosso in hun huis woont. Opa Thunderman heeft echter totaal geen tolerante houding ten opzichte van superschurken.
nl
14:25
De Thundermans
Phoebe en Max willen heel graag een assistent die al hun rotklusjes kan opknappen. Daar hebben ze echter schriftelijke toestemming voor nodig van hun ouders. Max vervalst hun handtekeningen, met alle rampzalige gevolgen van dien.
nl
14:50
Huize Herrie
Directeur Rivers moet bezuinigen en Luna ontdekt dat ze de muziekclub wil opheffen. Om dit tegen te houden, leidt Luna een protest. Lana verzint een list om Lincoln van zijn computerspel weg te krijgen, zodat zij het kan spelen.
nl
15:15
Huize Herrie
Moeder probeert een krantenredacteur ervan te overtuigen dat haar kinderen perfect zijn om een column te krijgen en Luna wordt ingehuurd om op de kat van de McBrides te passen, maar het werk wordt veeleisender dan ze zich had voorgesteld.
nl
15:35
Huize Herrie
Lori struggles to make agood impression on Bobby's dad after accidentally pushing him into a puddle.
nl
16:00
Huize Herrie
Leni en Carlota's werkstijlen botsen, wanneer ze beide stage lopen bij een beroemde modeontwerpster. De Herries boeken een verblijf in een all-inclusive resort, maar ontdekken dat de vakantie niet is wat ze zich ervan hadden voorgesteld.
nl
16:25
Huize Herrie
Lynn krijgt tijdens de wedstrijd een enorme hoop kritiek van Scoots over zich heen en ze verstijft vervolgens compleet wanneer ze op het veld staat. Lincoln besluit om haar een handje te helpen.
nl
16:40
Steen, Papier, Schaar
Steen, Schaar en Papier bouwen hun ongewone auto, De Susan, om tot een prijswinnende bak. Papier geeft Steen mechanische wenkbrauwen voor een modellen auditie. Schaar heeft een avontuur met stand-ins.
nl
17:00
De Thundermans
Max verliest zijn status als de rebel van de school als een groep eerstejaarsstudenten die hij als volgelingen recruteert, met een vernederende grap de rollen omdraait.
nl
17:25
De Thundermans
Phoebe wil dat de ruziënde Max en Link vrienden worden, maar haar plannetje werkt te goed en al gauw brengt Link meer tijd met Max door dan zij.
nl
17:50
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl
18:15
Het heuse huize herrie
Lincoln en z'n vrienden maken zich klaar voor het schoolfeest. Clyde's vaders zijn vooral opgewonden, omdat dit misschien de avond is dat Clyde de ultieme ontmoeting heeft. Ondertussen slaat een verliefde Lincoln constant de plank mis bij Charlie.
nl
18:40
Danger Force
Danger Force vind het geweldig op de Swellviewse middelbare school, maar Ray mist zijn hulpjes.
nl
19:05
Danger Force
Captain Man en Danger Force bieden aan om de bruiloft van de eeuw te organiseren voor Swellview's nieuwslezer Trent Overunder en zijn internetvriendin Tracy426. Ze verdenken Tracy426 ervan dat ze niet is wie ze beweert te zijn.
nl
19:25
De Thundermans
Omdat hij zenuwachtig is voor de ontmoeting met de ouders van zijn vriendin, vraagt Max hulp aan Phoebe. Haar charme werkt echter averechts, waardoor Max zijn vriendin nooit meer mag zien.
nl
19:50
De Thundermans
Nadat Phoebe een leuke jongen ziet, maar hem uit het oog verliest, gebruikt ze de software van de Heldenbond om hem op te sporen. Haar misbruik heeft onverwachte gevolgen voor haar vlam.
nl
20:15
Henry Danger
Piper neemt een papegaai mee van school. Wanneer deze de zin `Henry is Kid Danger' oppikt, willen Henry, Jasper en Charlotte hem laten verdwijnen. Maar daarop schakelt Piper de politie in.
nl
20:40
Henry Danger
Pipers nieuwe vriendje komt eten, samen met zijn moeder en broers. Die broers blijken echter Mitch Bilsky en Jeff te zijn. En dan neemt Jeff ook nog een cadeau mee dat gestolen lijkt te zijn.
nl
21:00
Het heuse huize herrie
Als Lincoln probeert onder zijn klusjes uit te komen, belanden hij en Clyde in een ritje met de politie, waarbij ze de aandacht trekken van de beruchte Custard Bende leider. Ondertussen raakt pap gedurende de middag alle kinderen kwijt.
nl
21:25
Danger Force
Mitch Bilsky schrijft zich in bij SWAG. Schoolhoofd Ray en de Danger Force hebben geduld en wilskracht nodig om hem te helpen het onmogelijke te bereiken en te slagen voor de middelbare school.
nl
21:50
Danger Force
Wanneer een mysterieuze nieuwe kapper Swellview overvalt met een reeks gruwelijke kapsels, is het aan de Danger Force om de identiteit van de kapper te onthullen voordat hun eigen haar ook wordt afgeknipt.
nl
22:15
De Thundermans
Phoebe en Cherry's broer groeien naar elkaar toe. Phoebe moet kiezen tussen liefde en vriendschap, nadat Cherry haar smeekt niet met haar broer uit te gaan.
nl
22:40
De Thundermans
Nora wil naar een pop-up shop voor haaraccesoires, maar kiest ervoor om met de populaire Heather en Stacy te gaan, in plaats van met Chloe, Barb en Hank. Phoebe en Cherry willen een selfie met popster Cheyanne, en Max wil met haar trouwen.
nl
23:05
iCarly
Valerie, een fan van iCarly, gaat op stap met Freddie. Dit is zo'n succes dat ze samen Valerie's eigen webshow beginnen te maken. Dit vindt Carly maar niks.
nl
23:30
iCarly
Spencers favoriete kunstenaar, Harry Joyner, komt langs en heeft kritiek op Spencers kunstwerken. Spencer weet niet wat hij nu moet doen met zijn leven.
nl
23:50
Henry Danger
Charlotte wordt per ongeluk opgezogen door een stofzuiger van Schwoz bij Henry thuis. Wanneer Henry's familie ziet hoe hij en Jasper tegen de stofzuiger praten, denken ze dat er een geest in zit.
nl

TV guide - Monday, 08/04/24

00:10
Henry Danger
Charlotte droomde dat ze bijna Kid Danger kuste en probeert nu Henry te vermijden, omdat ze bang is dat haar droom verwezenlijkt zal worden.
nl
00:35
De Thundermans
De kinderen komen erachter dat Dr. Colosso indertijd de bruiloft van hun ouders verpest heeft. Ze besluiten om hun ouders voor hun huwelijksjubileum hun droombruiloft cadeau te geven.
nl
00:55
De Thundermans
Wanneer Phoebe beseft hoeveel familietijd ze gemist heeft, besluit ze Phoebe Familie Fun Tijd te organiseren en iedereen mee te nemen naar Oertijd Golf, een mini-golf pretpark.
nl
01:20
Danger Force
Mitch Bilsky schrijft zich in bij SWAG. Schoolhoofd Ray en de Danger Force hebben geduld en wilskracht nodig om hem te helpen het onmogelijke te bereiken en te slagen voor de middelbare school.
nl
01:40
Danger Force
Wanneer een mysterieuze nieuwe kapper Swellview overvalt met een reeks gruwelijke kapsels, is het aan de Danger Force om de identiteit van de kapper te onthullen voordat hun eigen haar ook wordt afgeknipt.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De Patrick Show krijgt concurrerende sponsors. De familie bezoekt het paleis van Koning Neptunus.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Ruimte Rob komt langs en heeft allerlei alien-dieren met zich meegenomen. In het begin vindt iedereen dat heel erg leuk, maar dan blijkt dat er een heel erg gevaarlijk dier tussen de beesten zit.
nl
02:35
Huize Herrie
Pap en Luan hebben de grootste pret in de supermarkt, terwijl Lola zich ergert. Lynn is topscorer en held van haar voetbalteam. Maar dan maakt haar beste vriendin Margo een mooi en beslissend doelpunt.
nl
02:55
Huize Herrie
Lucy zit in de Schrijversclub, maar vindt het dodelijk saai omdat directeur Huigens lesgeeft. Het is de dag van de Royal Woods Fenomenale Queeste. Luna vormt een team samen met Sam. Zij denkt dat ze perfect bij elkaar passen.
nl
03:20
Huize Herrie
Luan heeft een oogje op Benny. Als hij zich inschrijft voor schooltoneel, doet zij dat ook. Lincoln is gek op goochel shows en Clyde houdt van antiek snuffelen. Lincoln vindt dat juist saai en bedenkt een smoes om niet mee te hoeven.
nl
03:40
SpongeBob
Plankton vermomt zichzelf als geest in een fles en probeert zo de formule in handen te krijgen.
nl
03:50
Sponge Bob
SpongeBob ontdekt een slak in de vuurtoren. Twee kinderen veroorzaken een ware hikplaag.
nl
04:10
SpongeBob
Sandy, Karen en mevrouw Puff gaan kamperen met Parel, om haar te ontgroenen, maar Parel heeft zelf een verrassing bij zich. Meneer Krabs is verslaafd aan drab, maar alleen de Maatemmer verkoopt die nog. Helaas vraagt Plankton de hoogste prijs.
nl
04:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Theodore moet bewijzen dat hij uit het juiste hout gesneden is wanneer de Chipmunks en de Chipettes op ruimtekamp gaan.
nl
04:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Theodore raakt gedeprimeerd wanneer hij zijn tong verbrandt aan superwarme chocolademelk en zijn gevoel van smaak verliest.
nl
04:55
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin and Eleanor train to be lifeguards, Theodore is passed over but later manages to save the day..
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Theodore probeert zijn angst voor logeerpartijtjes te overwinnen door bij Cheesy te logeren.
nl
05:20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin geeft tegen zijn zin in gitaarles aan juf Smith, maar ze wil niet zeggen waarom ze het zo graag wil leren.
nl
05:30
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Mevrouw Miller wordt beroofd. Eleanor en Theodore beloven de dader te vinden en hem te berechten.
nl
05:40
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De Chipettes willen alledrie dat Dave hun date is op het vader-dochterbal. Hoe kan hij er maar eentje kiezen?
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Coach Dopkins daagt juf Smith en haar team buitenbeentjes uit voor een potje honkbal om te kijken wie de beste is.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Als een potje koraalkegelen uit de hand loopt, moet Baby zijn haaienkracht leren beheersen.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze, AJ, Crusher en Pickle zijn op een zoektocht om de stukjes van de Gebroken Sleutel te vinden.
nl
06:40
PAW Patrol
Er ligt een berenfamilie te slapen in Avonturenbaai. Ryder en de pups brengen de beren naar hun grot zonder ze wakker te maken. Boer Al en Boerin Yumi gaan op vakantie. Burgemeester Goodway let op de boerderij, maar dat blijkt niet zo makkelijk.
nl
07:00
Huize Herrie
Lynn heeft kaartjes voor de wedstrijd van haar ijshockeyclub. Lynn gaat ze steunen met een hele bak aan rituelen. Mam en pap stellen een deal voor aan de kinderen, als je iets nieuws wilt, moet je iets ouds wegdoen.
nl
07:15
Huize Herrie
Sunset Canyon is niet meer wat het geweest is. Lincoln en Clyde onderzoeken wat er aan de hand is.
nl
07:30
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Ash en Goh herenigen zich met Sophocles in het Mossdeep Space Centre in Hoenn. Sophocles heeft de hulp van Ampharos en zijn krachtige licht nodig bij het terughalen van een onderzoekssatelliet uit de ruimte.
nl
07:50
Steen, Papier, Schaar
Steen, Schaar en Papier bouwen hun ongewone auto, De Susan, om tot een prijswinnende bak. Papier geeft Steen mechanische wenkbrauwen voor een modellen auditie. Schaar heeft een avontuur met stand-ins.
nl
08:15
Henry Danger
Ray, Charlotte en Schwoz ontdekken een heel stelsel van tunnels onder Swellview, gegraven door de molmensen. In plaats van een deal met hen te sluiten, ontketent Ray een ruzie.
nl
08:45
Henry Danger
Schwoz ontwerpt een nieuw systeem dat dreigingen moet bestrijden in Swellview. Dit systeem is echter niet zonder fouten.
nl
09:10
Danger Force
De moeder van Bose neemt per ongeluk een levensgevaarlijke radioactieve kat mee naar huis. De leden van Danger Force moeten de kat koste wat kost terug zien te krijgen naar het Man's Nest.
nl
09:35
Danger Force
Miles begint steeds vaker het gevoel te krijgen dat hij dingen al heeft meegemaakt. Captain Man trekt de conclusie dat Miles vast zit in een tijd-loop, en besluit een bezoekje te brengen aan zijn oude vijand de Tijdrover.
nl
09:55
De Thundermans
Wanneer Phoebe hoort dat Oester en Cherry een stel zijn, blijft zij als enige over en besluit ze een plan te bedenken om niet langer het vijfde wiel aan de wagen te zijn.
nl
10:20
De Thundermans
Max wordt gevraagd om te gaan praten met drie jonge schurken in de jeugdgevangenis waarin hij zelf ook heeft gezeten, om ze op het rechte pad te krijgen. Wanneer Phoebe binnen komt vallen, dreigt de situatie al snel uit de hand te lopen.
nl
10:50
De Thundermans
Wanneer Phoebe hoort dat Max uit zijn band gezet dreigt te worden, vermoedt ze dat zijn superheldentraining zijn vriendschappen schaadt. Ze probeert hem te helpen.
nl
11:15
Henry Danger
Charlotte raakt verwikkeld in een strijd met Byshelle. Die daagt haar uit om te vechten. Ray en Henry proberen Charlotte te helpen.
nl
11:40
Henry Danger
Door een serie misverstanden denkt iedereen in Swellview dat Kid Danger ongeneeslijk ziek is. Het lukt Henry niet om het tegendeel aan te tonen.
nl
12:05
Henry Danger
Jake en Kris gaan een paar dagen weg en in hun afwezigheid raakt een dierbaar autootje van Jake beschadigd. Henry en zijn vrienden proberen met een feestje geld op te halen voor de reparatie.
nl
12:30
Danger Force
Wanneer een wraakplan zich ontvouwt, zijn Mika en Chapa vastbesloten om aan Ray en de rest van Danger Force te bewijzen dat de nieuwe jongen op school, Buddy Fudgers, eigenlijk Captain Man's aartsvijand Lil' Dynomite is.
nl
12:50
Danger Force
Danger Force bewaakt voor een flink bedrag de paardenstaart van aartshertog Duke.
nl
13:20
De Thundermans
Phoebe's laatste heldenmissie is oppassen op Voorzitter Kickbutt's lastige tienerdochter. De missie loopt echter uit de hand wanneer ze een illegale nachtclub binnenglippen.
nl
13:45
De Thundermans
Nadat Cherry per ongeluk een foto online zet die het geheim van de Thundermans onthult, dwingt de heldenbond Phoebe om de vriendschap met haar beste vriendin te beëindigen.
nl
14:05
De Thundermans
Omdat hij zenuwachtig is voor de ontmoeting met de ouders van zijn vriendin, vraagt Max hulp aan Phoebe. Haar charme werkt echter averechts, waardoor Max zijn vriendin nooit meer mag zien.
nl
14:35
Henry Danger
Nadat wordt ontdekt dat de deelnemers van Swellview's Got Talent hun bewustzijn verliezen, roepen Captain Man en Kid Danger de hulp in van Charlotte en Schwoz om te ontdekken wat de onheil veroorzaakt.
nl
15:00
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger zitten vast in een gat en worden geholpen door Charlotte en Jasper. Schwoz neemt een bonenbad.
nl
15:25
De Casagrandes
Hector voegt zich eindelijk bij zijn droomvoetbalteam, zij het als hun geluksbrenger. Terwijl ze zich voorbereiden op de Chinese Culturele Markt, nemen Sid en Adelaide het op tegen tijdreizende bandieten.
nl
15:50
De Casagrandes
Carl's liefde voor speelgoed zorgt ervoor dat hij filmpjes maakt over het uitpakken van speelgoed.
nl
16:05
SpongeBob
Plankton sluit zich aan bij S.L.E.C.H.T., zodat hij met een superschurkenteam het geheime recept van de krabburger kan stelen. Octo wint een vliegvakantie naar het schitterende Bora Bora Broek, maar SpongeBob en Patrick moeten mee.
nl
16:30
The Patrick Star Show
Patrick Ster presenteert een show over eten nadat hij zijn ontbijt heeft gemist. Patrick en SpongeBob gaan op zoek naar een baan en ervaren hoe het is om deel te nemen aan de arbeidsmarkt.
nl
16:50
The Patrick Star Show
Twee sponsors van de Patrick Show proberen elkaar te overtreffen..
nl
17:00
Huize Herrie
De bende strijdt om de titel 'Beste vrienden van de middelbare school', waardoor een breuk ontstaat in de groep. Lana probeert een thuis te vinden voor de exotische huisdieren die de 'Royal Woods Animal Shelter' moeten verlaten.
nl
17:15
Huize Herrie
Lori heeft het gevoel dat ze de grapjes binnen de familie niet meer meekrijgt. Luna heeft haar vriendschap met Mick Swagger enigszins aangedikt. Nu moet ze hem zien te overtuigen mee te doen met het dansfeest op school.
nl
17:45
Huize Herrie
Lincoln moet in de klas plaatsnemen voor Chandler en dat is absoluut niet leuk voor hem. Lincoln wil dolgraag op een andere plek zitten, maar daar steekt Bolhofner een stokje voor.
nl
17:55
Steen, Papier, Schaar
Als Schaar geen geld meer heeft, gaat hij aan het werk als conciërge. Dit loopt niet zoals gepland.
nl
18:20
Steen, Papier, Schaar
Papier en Steen doen er alles aan om een ruzie tussen Schaar en magiër Catalina te stoppen.
nl
18:35
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
18:55
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
19:20
Danger Force
Na een onhandige leugen moet Mika een uitverkocht theaterstuk zien te schrijven binnen één dag. Op dezelfde dag moet Danger Force de locoburgemeester, die naar het toneelstuk komt kijken, beschermen van een kidnapper.
nl
19:50
De Thundermans
Phoebe's relatie met haar superheld vriendje wordt op de proef gesteld wanneer hij een opdracht krijgt aangeboden, aan de andere kant van de zee.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Het is Halloween en het Wilson huis is door de woningbouwvereninging uitgekozen als gasthuis voor het Halloween Griezelfeest. Het hele huis wordt omgetoverd tot een groot griezelfestijn.
nl
20:40
Henry Danger
Henry is jarig en iedereen is benieuwd naar zijn speciale verjaardagstaart. Maar problemen met Jeff gooien steeds roet in het eten.
nl
21:00
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden opgezadeld met een oude atoombom. Wanneer deze wordt geactiveerd, besluiten ze naar de woestijn te rijden om hem te ontmantelen. Helaas vergeten ze de bom mee te nemen.
nl
21:25
Danger Force
Na een misgelopen interview staan de leden van Danger Force nu bekend als superhelden met verschrikkelijke namen als 'Oepsie Girl' en 'Knappe Kapselknul'. Danger Force doet er alles aan om aan andere superhelden-namen te komen.
nl
21:50
De Thundermans
Als Max zijn krachten gebruikt om Phoebe te helpen bij een tennistoernooi bij de countryclub van Links familie, ontwikkelt hij een voorliefde voor een luxe leventje.
nl
22:20
De Thundermans
Barb was vroeger de superheldin Electress. Maar het blijkt dat Max en Phoebe helemaal niks weten over die tijd. Daarmee komen ze flink in de problemen wanneer ze per ongeluk haar riem verkopen.
nl
22:45
Het heuse huize herrie
Lincoln heeft veel zin om laat op te blijven met zijn beste vriend Clyde, om naar de Rip Hardcore Middernacht Marathon te kijken. Maar zijn plannen worden de grond in geboord, als pap een vroege avondklok instelt.
nl