Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

TV guide - Tuesday, 02/04/24

00:10
Victorious
Tori vraagt zich, terwijl er allemaal opvallende dingen om haar heen gebeuren, af waarom niemand op Hollywood Arts iets aan 1 april doet.
nl
00:35
Victorious
Tori wil Beck aan een nieuw vriendinnetje helpen, maar Beck is bang voor de jaloezie van Jade. Daarop besluit Tori om dan eerst Jade maar te koppelen. Uiteindelijk blijken Jade en Beck nog steeds iets voor elkaar te voelen.
nl
00:55
De Thundermans
Phoebe en Cherry's broer groeien naar elkaar toe. Phoebe moet kiezen tussen liefde en vriendschap, nadat Cherry haar smeekt niet met haar broer uit te gaan.
nl
01:20
Danger Force
Miles besluit Mika te helpen met een zangwedstrijd door zijn ziel te verkopen aan een demoon.
nl
01:40
Danger Force
Mika, Miles, Chapa en Bose hebben dates geregeld voor het Swell-loenenfeest. Van Ray moeten ze op dat feest echter op wacht staan als Danger Force.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Pleetje zet elf kleine toiletten op de wereld. Maar dan zijn alle baby's opeens verdwenen. Terwijl de soep van Cecil staat te pruttelen gaat de hele familie naar het park voor wat ontspanning. Maar ze komen per ongeluk ergens anders terecht.
nl
02:25
The Patrick Star Show
De show van Patrick weet Shmandor te bereiken, maar de impact van de show is anders dan verwacht. Patrick gaat zijn buren interviewen en komt achter een groot geheim.
nl
02:45
Huize Herrie
Lincoln is ervan overtuigd dat de lunchdame van de middelbare school wrok tegen hem en zijn oudere zussen koestert. Meneer Grouse probeert wat rust te vinden nadat hij zich van de Louds heeft verwijderd.
nl
03:05
Huize Herrie
Sunset Canyon valt uit elkaar en Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om erachter te komen waarom. Als een vampier naar Royal Woods verhuist, moet Lucy hem overtuigen om de leden van de 'Mortician's Club' in vampiers te veranderen.
nl
03:25
Huize Herrie
Howard en Harold zetten hun huis op stelten wanneer Clyde meer tijd met de bende begint door te brengen en daardoor minder thuis is. Lisa ontdekt dat de dinosaurusbotten die ze in haar achtertuin vond misschien niet zijn wat ze lijken.
nl
03:50
SpongeBob
Na een heftige schoonmaak van de Krokante Krab blijkt het fornuis verdwenen te zijn. Een groep kinderen hebben de grill gestolen. SpongeBob sluit zich an bij de nachtploeg van de Krokante Krab, maar de klanten zijn een beetje eng.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob gaat naar Bubbelstad om een oude vriend te bezoeken. Sandy gaat op stap met Karen en mevrouw Puff om wat stoom af te blazen.
nl
04:30
SpongeBob
Er wordt door SpongeBob en zijn vrienden uit de doeken gedaan hoe je precies je vaarbewijs kan halen. Een educatieve film laat alles zien wat je moet weten om te slagen voor dit belangrijke examen.
nl
04:45
SpongeBob
Het is weer tijd voor de jaarlijkse optocht die ieder jaar opnieuw plaatsvindt in BikiniBroek. De Krokante Krab heeft daar zijn eigen praalwagen en is zodoende goed vertegenwoordigd.
nl
04:55
SpongeBob
De Maatemmer wordt volledig opnieuw ingericht en is vanaf nu een bloemenwinkel met een zeer charmante eigenaresse die de zaak bestiert. De vrienden zijn allemaal zeer onder de indruk van haar.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin denkt dat hij gek wordt wanneer Simon verdwijnt en niemand meer schijnt te weten wie Simon is.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer de meisjes in de klas op de wc-muur zetten wie de leukste Chipmunk is, maakt Alvin zich druk over de resultaten.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Theodore geeft Dave een lelijk vest en staat erop dat hij het draagt voor een zakenlunch.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Theodore een winnend lot vindt, heeft iedereen zijn eigen idee over wat hij met het geld moet doen.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De pech van Alvin gaat van kwaad naar erger wanneer Theodore een klavertje vier vindt en hij alle geluk van de wereld krijgt.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Een onderwaterstorm verstoort Baby Shark en William's plezier. Ze twijfelen of ze binnenshuis een avontuur kunnen beleven. William en Vola doen mee aan een wedstrijd voor jonge wetenschappers en hun competitiedrang brengt ze in een lastige situatie.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ komen in het Stuiterbos een bijzonder schattig volkje tegen: de Ponkies. Als de Ponkies de lucht in worden geschoten door een grote paddenstoel, gaan AJ en Blaze erachteraan.
nl
06:40
PAW Patrol
De trailer van Francois gaat stuk en zijn dieren lopen weg. En Burgemeester Goodway denkt dat Chickaletta een ei heeft gelegd. Kaptein Turbot en Francois komen vast te zitten in de Apentempel.
nl
07:00
Huize Herrie
Moeder probeert een krantenredacteur ervan te overtuigen dat haar kinderen perfect zijn om een column te krijgen en Luna wordt ingehuurd om op de kat van de McBrides te passen, maar het werk wordt veeleisender dan ze zich had voorgesteld.
nl
07:25
Huize Herrie
Lincoln is ervan overtuigd dat de lunchdame van school wrok koestert tegen hem en zijn zussen.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Ash en Goh zijn in Stow-on-Side aangekomen om Gengar te helpen een Gigantamax Pokémon te worden. Ze kruisen opnieuw het pad met de gemaskerde jongen die ze op de Ghost Train hebben ontmoet. Hij blijkt één van de Gymleiders van de stad te zijn.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Als Schaar liegt over Steen's verjaardag, moet het drietal vluchten voor de Verjaardagspolitie. Wanneer Papier liegt om indruk te maken op zijn buurvrouw Potlood, moet hij de wereld redden van een alien invasie.
nl
08:25
Henry Danger
Wanneer hun aartsvijand, Ryker, aankomt in Swellview, moeten Kid Danger en Captain Man hem verslaan. Ze nemen hem mee naar Burger Castle, maar worden daar gemanipuleerd en moeten Ryker helpen.
nl
08:50
Henry Danger
Kid Danger breekt zijn arm in een gevecht met Dokter Karaté. Nadat het bericht op het nieuws komt, moet er iets verzonnen worden waardoor de buitenwereld geen link legt tussen Henry zijn gipsarm en die van Kid Danger.
nl
09:15
Danger Force
Een gaslek dwingt de inwoners van Swellview om in quarantaine te gaan en Danger Force moet thuis blijven. Maar niets belet Captain Man erachter te komen wie het lek heeft veroorzaakt.
nl
09:40
Danger Force
Mika wordt op de proef gesteld wanneer de moeder van Schwoz op visite komt omdat ze ziek is.
nl
10:00
De Thundermans
Hoewel Max zijn vriendin heeft beloofd te stoppen met mensen te foppen, haalt hij een grap uit waar zijn vriend voor moet opdraaien. Wanneer het schoolhoofd de jongen wil schorsen, moet Max de situatie oplossen en zijn eigen rol geheim houden.
nl
10:20
Orange Carpet
Kijk mee achter de schermen van 'The Thundermans Return' voor een voorproefje van wat komen gaat.
nl
10:25
De Thundermans
Phoebe's laatste heldenmissie is oppassen op Voorzitter Kickbutt's lastige tienerdochter. De missie loopt echter uit de hand wanneer ze een illegale nachtclub binnenglippen.
nl
10:50
De Thundermans
Nadat Cherry per ongeluk een foto online zet die het geheim van de Thundermans onthult, dwingt de heldenbond Phoebe om de vriendschap met haar beste vriendin te beëindigen.
nl
11:15
Huize Herrie
Luan heeft een oogje op Benny. Als hij zich inschrijft voor schooltoneel, doet zij dat ook. Lincoln is gek op goochel shows en Clyde houdt van antiek snuffelen. Lincoln vindt dat juist saai en bedenkt een smoes om niet mee te hoeven.
nl
11:40
Huize Herrie
Pap Herrie's droom gaat in vervulling: hij opent zijn eigen restaurant. De kinderen bieden aan een goede reclame te verzinnen. Ze zijn het onderling oneens en het worden elf verschillende ideeën.
nl
12:05
Huize Herrie
De familie is sinds lange tijd weer samen vrij en gaan een dagje varen op het Eddy meer. Clyde laat Lincoln een stel diepvriesmaaltijden proeven, maar ze blijken precies hetzelfde te smaken als paps gerechten.
nl
12:30
Huize Herrie
De familie ontdekt termieten in huis. Voor de bestrijding moeten ze tijdelijk uit logeren, maar ze zijn met teveel om bij een iemand te logeren. Ze splitsen zich op: één groep bij Ppa-pap en de andere naar Tante Truus.
nl
12:45
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl
13:10
Het heuse huize herrie
Lincoln en z'n vrienden maken zich klaar voor het schoolfeest. Clyde's vaders zijn vooral opgewonden, omdat dit misschien de avond is dat Clyde de ultieme ontmoeting heeft. Ondertussen slaat een verliefde Lincoln constant de plank mis bij Charlie.
nl
13:35
De Thundermans
Max gebruikt Phoebe om zijn duistere kroniek terug te krijgen uit de schoolkast met ingenomen spullen. Hij gaat hierbij echter te ver in het breken van haar vertrouwen.
nl
13:55
De Thundermans
Phoebe past op het verlegen broertje van haar vriendje, maar de vriendelijke jongen ontdekt zijn kwade kant als hij één van Max's uitvindingen in handen krijgt.
nl
14:20
Henry Danger
Frittle chips heeft twee nieuwe smaken waar door de klanten op gestemd kan worden. Dit leidt tot spanningen in de mancave.
nl
14:45
Henry Danger
Ray wil een podcast maken en Jasper wordt onterecht opgesloten nadat Mitch de schuld van een snoepdiefstal in zijn schoenen heeft geschoven.
nl
15:10
Danger Force
Er is een nieuwe deur in het Man's Nest, en Danger Force mag hem niet openen van Ray. Ze besluiten hem een koekje van eigen deeg te geven. Ondertussen zoekt Schwoz door naar blauwdrukken van de CEL.
nl
15:35
Danger Force
Bose is jarig, en zijn vrienden organiseren een surprise party bij Buddy thuis. Ray denkt er over na Credenza ten huwelijk te vragen, en Schwoz is nog altijd op zoek naar de hartendiamant.
nl
16:00
SpongeBob
Mevrouw Puff's nieuwe vervangende leraar geeft SpongeBob een spoedcursus autorijden. Wanneer Mr. Krabs en Plankton een bron van wondervet onder hun restaurants ontdekken, moeten de twee hun krachten bundelen en samenwerken.
nl
16:25
The Patrick Star Show
De familie Ster heeft superkrachten en ze worden door de burgemeester ingehuurd om goede daden te verrichten in de stad. Cecil krijgt een baantje als bewaker van het museum en moet een erg kostbare kunstcollectie beschermen.
nl
16:45
De Patrick Ster Show
Squidina presenteert een televisieprogramma om te slagen voor een les huishoudkunde.
nl
17:00
Huize Herrie
Zach en Rusty doen alsof er een buitenaards schip is geland, nu is de hele stad op zoek naar kleine groene aliens. Clyde denkt dat hij de Glee Club zal betreden, maar Lincoln doet per ongeluk audities en krijgt een rol.
nl
17:20
Huize Herrie
Het rollerderbyteam van Lynn heeft een prijs gewonnen: gratis toegang tot het Zuivelland pretpark. Lola ziet hoe buurman Grauw met een metaaldetector waardevolle spullen vindt. Die wil hij gaan verkopen.
nl
17:45
Huize Herrie
In de nieuwste productie van Zuivelland krijgt Luan een rol aangeboden. Ze wil dit aanbod dolgraag aannemen, maar zal het nieuws vervolgens wel voor mevrouw Bernardo moeten zien te verbergen.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Om uitgenodigd te worden voor het feest van de Rattenbroers, moet het drietal een springstok te pakken krijgen. Steen vindt een baan bij een gemene Robot Organisatie maar Papier en Schaar weten dat dit bedrijf verkeerde intenties heeft.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Nadat de verwarming het begeeft, bevriest het appartement. Papier probeert zijn vrienden te redden.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln droomt ervan om een oudere broer te hebben en Lisa vindt Ro-Bro voor hem uit. Ro-Bro is te gek, totdat hij Clyde begint te pesten en Lincoln beseft dat hij alles heeft wat hij nodig heeft in zijn broer van twee andere vaders.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
We ontmoeten het Actie Nieuwsteam, terwijl Lincoln overvallen wordt door een nieuwe verliefdheid. Mam en pap proberen vriendschap te sluiten met een dokter, om de kosten te vermijden die gepaard gaan met het hebben van elf kinderen.
nl
19:25
Danger Force
De Danger Force gelooft dat ze van Rick Twitler af zijn, maar Miles heeft een visioen dat het tegendeel bewijst. Het team gaat op zoek naar hem en komt onderweg een oude vijand tegen.
nl
19:50
De Thundermans
Phoebe's trouw wordt op de proef gesteld wanneer ze erachter komt dat haar vriendje's vader misschien weer kwaadaardig wordt. Ze moet nu beslissen om hem wel of niet aan te geven.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Rebecca krijgt een baan aangeboden als model voor een boetiek en ondanks dat Rebecca het imago verschrikkelijk vindt, neemt ze de baan aan. Charlie moet voor het vak verzorging voor een ei zorgen alsof het zijn kindje is.
nl
20:35
Henry Danger
Jake krijgt een baan bij de Frittle-fabriek in Bordertown. Henry en Ray bedenken een plan zodat Henry niet hoeft te verhuizen.
nl
21:00
Henry Danger
Kid Danger en Captain Man worden gegijzeld door de Rammelaar. Charlotte en Jasper moeten ze zien te redden.
nl
21:25
Danger Force
Er is een nieuwe deur in het Man's Nest, en Danger Force mag hem niet openen van Ray. Ze besluiten hem een koekje van eigen deeg te geven. Ondertussen zoekt Schwoz door naar blauwdrukken van de CEL.
nl
21:45
De Thundermans
Phoebe is er kapot van als ze denkt dat de nieuwe versnipperaar haar concertkaartjes voor MKTO heeft versnipperd. Wat ze niet weet is dat Max de kaartjes heeft en zijn vriendin mee wil nemen naar het concert. Gaststerren: MKTO.
nl
22:15
De Thundermans
Als Max blauw wordt tijdens een date, is iedereen verdacht en ontpopt hij zich als speurneus om de dader te achterhalen.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
23:25
Henry Danger
De kwaadaardige Dokter Minyak wil Captain Man vernietigen door zijn moleculaire dichtheid aan te tasten met de tranen van de lollige kever. Hiervoor heeft hij een laboratorium opgezet.
nl
23:50
Henry Danger
Ray raakt in grote paniek als hij denkt dat de zoon van Dril Vinger in de klas zit bij Henry. Om erachter te komen wat de plannen zijn van Ortho en zijn vader vermomt Ray zich als leraar om ze te kunnen bespioneren op school.
nl

TV guide - Wednesday, 03/04/24

00:10
Victorious
De platenbaas Mason Thornesmith vraagt Robbie om Rex te verkopen aan zijn zoon Francis. Ondertussen wordt Sikowitz getreiterd door zijn overbuurmeisje en wordt de hele school geterroriseerd door de Bloembom-werper.
nl
00:35
Victorious
Andre blijft bij Tori om te werken aan een nummer, maar ze ontdekken al snel dat ze niet de beste huisgenoten zijn. Jade ontdekt een beschamende foto van zichzelf op internet en doet er alles aan om het er af te krijgen.
nl
00:55
De Thundermans
Nora wil naar een pop-up shop voor haaraccesoires, maar kiest ervoor om met de populaire Heather en Stacy te gaan, in plaats van met Chloe, Barb en Hank. Phoebe en Cherry willen een selfie met popster Cheyanne, en Max wil met haar trouwen.
nl
01:20
Danger Force
Captain Man en de Danger Force slaan de handen ineen met Frankini om Schwoz te redden.
nl
01:40
Danger Force
Onder invloed van De Cel, kopen Jeff en Mitch Bilsky de Swellviewse middelbare school. Door de nieuwe lessen worden Chapa, Mika en Miles te dom om misdaad te bestrijden. Het is aan Bose om zijn vrienden, en de hele school, te redden.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Patrick en Spongebob werken voor niks bij de bioscoop, zodat ze een nieuwe film kunnen zien. Dat gaat niet helemaal volgens plan. Sandy probeert te voorkomen dat Patrick niet-wetenschappelijke dingen deelt in zijn wetenschapsshow.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Patrick Ster presenteert een show over eten nadat hij zijn ontbijt heeft gemist. Patrick en SpongeBob gaan op zoek naar een baan en ervaren hoe het is om deel te nemen aan de arbeidsmarkt.
nl
02:45
Huize Herrie
Als Lily zich thuis begint te misdragen, denken haar ouders dat haar nieuwe kleutervrienden de oorzaak kunnen zijn. Als Rusty ten onrechte wordt geschorst, komt het Action News Team in actie om zijn naam te zuiveren.
nl
03:05
Huize Herrie
Lincoln gaat, verkleed als David Steele, op zoek naar zijn gestolen verjaardagscadeau. Nadat Luan een rol in een Zuivelland productie krijgt, moet ze het nieuws voor mevrouw Bernardo zien te verbergen.
nl
03:25
Huize Herrie
Als Clyde de kans krijgt om op een kookacademie te worden aangenomen in Frankrijk, willen zijn vrienden hem juist dichterbij huis proberen te houden. Lola en Lana gaan de strijd aan om de nieuwe tweeling voor de campagne van Tante Jans te worden.
nl
03:50
SpongeBob
Wanneer Sandy met Patrick en Spongebob gaat kwallenvissen, vindt ze het maar saai. Ze probeert wat leven in de brouwerij te krijgen. Spongebob ziet dat er een draadje van Octo's shirt loszit en probeert het eraf te trekken.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob gaat werken op de boerderij van Meneer Jenkins om de rekening van de Krokante Krab te betalen. Gerrit en Spot gaan op nachtelijk avontuur uit.
nl
04:30
Sponge Bob
Patrick leert fietsen van SpongeBob en maakt een wilde rit op weg naar de markt.
nl
04:45
SpongeBob
Meneer Krabs besluit om de nootjes van Sandy te gaan verkopen. Het probleem is echter dat hierna niemand meer krabburgers wil kopen. Het favoriete komische duo van SpongeBob en Patrick gaat uit elkaar.
nl
04:55
SpongeBob
SpongeBob en Patrick's favoriete komische duo gaat uit elkaar, kunnen zij ze weer bij elkaar brengen?
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Simon komt er achter dat hij in zijn slaap graffiti spuit, vooral wanneer een paar na-apers hem na gaan doen.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin krijgt een koekje van eigen deeg als hij te veel grappen uithaalt met Simon. Simon neemt wraak op Alvin door een pakje op tafel te laten liggen terwijl hij weg is. Hij vraagt Alvin het niet te openen.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer mevrouw Kramer merkt dat er termieten in haar huis zitten, komt ze bij de Chipmunks logeren, waardoor iedereen gek van haar wordt.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Jeanette en Eleanor gaan als Sherlock Holmes en Watson op zoek naar de verdwenen teddybeer van Theodore.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer de jongens per ongeluk de nieuwe flatscreen tv van Dave kapot maken, besluiten ze als voortvluchtigen door het leven te gaan.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
William en Vola doen mee aan een wedstrijd en hun competitiedrang brengt ze in een lastige situatie.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
De tandenborsteldief steelt alle tandenborstels uit Axle Stad waardoor de Monsterwielen hun tanden niet meer kunnen poetsen. Blaze en AJ gaan samen met hun vrienden achter de dief aan.
nl
06:40
PAW Patrol
Boer Al heeft een nieuwe koe besteld, maar er wordt een zeekoe afgeleverd. Alex laat per ongeluk de ahornsiroop vallen en gaat in het bos op zoek naar de boom waar hij nieuwe siroop uit kan halen.
nl
07:00
Huize Herrie
De meiden van Lynns roller derby team hebben allemaal plots verkering. Lynn voelt zich daardoor buitengesloten. Clyde wil Emma vragen voor het Valentijnsbal, maar hij wil zeker zijn dat ze ja zal zeggen, zodat hij geen blauwtje loopt.
nl
07:25
Huize Herrie
Meneer Grouse probeert zijn dag door te komen, maar wordt om de haverklap gestoord door de herriemakers. Hij besluit zijn huis te koop te zetten en gaat op zoek naar een plek waar hij eindelijk rust krijgt.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Wanneer magnetische golven van een defecte satelliet ervoor zorgen dat de Magnemite in Vermilion City zich vreemd beginnen te gedragen, is Ren vastbesloten om Francois te beschermen. Ash en Goh proberen hen de stad uit te krijgen.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Om uitgenodigd te worden voor het feest van de Rattenbroers, moet het drietal een springstok te pakken krijgen. Steen vindt een baan bij een gemene Robot Organisatie maar Papier en Schaar weten dat dit bedrijf verkeerde intenties heeft.
nl
08:25
Henry Danger
Piper neemt een papegaai mee van school. Wanneer deze de zin `Henry is Kid Danger' oppikt, willen Henry, Jasper en Charlotte hem laten verdwijnen. Maar daarop schakelt Piper de politie in.
nl
08:50
Henry Danger
Pipers nieuwe vriendje komt eten, samen met zijn moeder en broers. Die broers blijken echter Mitch Bilsky en Jeff te zijn. En dan neemt Jeff ook nog een cadeau mee dat gestolen lijkt te zijn.
nl
09:15
Danger Force
De terugkeer van Henry Hart heeft Ray, die niet meer zo vaak aan misdaadbestrijding denkt, afgeleid. Dit dwingt de groep om missies aan te gaan zonder Captain Man.
nl
09:40
Danger Force
Volt ontdekt een manier om snel geld binnen te halen via een nieuwe app. Maar wanneer er iets flink fout gaat, staan plotseling de geheime identiteiten van de hele Danger Force op het spel.
nl
10:00
De Thundermans
Omdat hij zenuwachtig is voor de ontmoeting met de ouders van zijn vriendin, vraagt Max hulp aan Phoebe. Haar charme werkt echter averechts, waardoor Max zijn vriendin nooit meer mag zien.
nl
10:25
De Thundermans
Nadat Phoebe een leuke jongen ziet, maar hem uit het oog verliest, gebruikt ze de software van de Heldenbond om hem op te sporen. Haar misbruik heeft onverwachte gevolgen voor haar vlam.
nl
10:50
Orange Carpet
Kijk mee achter de schermen van 'The Thundermans Return' voor een voorproefje van wat komen gaat.
nl
10:51
De Thundermans
Wanneer Chloe roept dat Max haar favoriet is, probeert Phoebe haar de 'echte' Max te laten zien door een verhaal te vertellen over de grote Phoebe Hood en de slechte Maxingham.
nl
11:15
Huize Herrie
Pap is jarig en de kids maken een plakboek met herinneringen als cadeau. De kinderen zijn de hele week zo braaf geweest, dat mam en pap besluiten om ijs met ze te gaan eten als mam terug is van haar werk.
nl
11:40
Huize Herrie
Lori krijgt een bijbaantje als serveerster in het restaurant van pap, maar ze vind het moeilijker dan verwacht. Lacey St. Clair kijkt met haar hondje Victoire neer op Lana, die lekker in de troep speelt met Charles.
nl
12:05
Huize Herrie
Na Walts mislukte poging tot romance, proberen Charles, Cliff en Geo hem te helpen. Lincoln en Clyde smeken hun ouders om ze naar ruimtekamp te laten gaan.
nl
12:30
Huize Herrie
Juf Johnson zet de klas aan het timmeren, maar Lincoln raakt daarvan in paniek. Hij zoekt hulp bij zijn moeder, maar na een keer helpen vindt ze dat hij het zelf moet kunnen en dat kan Lincoln nog steeds niet.
nl
12:45
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om naam te maken voor zichzelf. Maar ze ontdekken dat het opofferen van de droom van iemand anders om dat te bereiken, het uiteindelijk niet waard is.
nl
13:10
Het heuse huize herrie
Lincoln is het helemaal beu dat zijn zussen steeds zijn privé ruimte binnendringen. Samen met Clyde begint hij een exclusieve club, maar dan ontdekt hij dat al zijn zussen hetzelfde doen.
nl
13:35
De Thundermans
Phoebe's relatie met haar superheld vriendje wordt op de proef gesteld wanneer hij een opdracht krijgt aangeboden, aan de andere kant van de zee.
nl
13:55
De Thundermans
Phoebe voelt zich gedwongen haar vader te kiezen als haar held in de Superhero Mentor Program, hoewel ze eigenlijk iemand anders zou willen kiezen.
nl
14:20
Henry Danger
Er is een nucleair gaslek onder Swelview en Captain Man is ter plaatse maar Henry zit vast bij Mw Shapen. Henry zal moeten spijbelen om Captain Man te redden.
nl
14:45
Henry Danger
Piper gaat naar JAM les om haar boosheid onder controle te krijgen. Ray en Henry wedden over Piper's driftbuien. Er stevent een tornado op Swellview af.
nl
15:10
Danger Force
Ray's plan om Credenza ten huwelijk te vragen gaat verschrikkelijk fout. Om het goed te maken, werken zijn hulpjes samen met niemand minder met Captain Man's aartsvijand: Drex.
nl
15:35
Danger Force
Nu dat Miles, Mika, Chapa en Bose superkrachten hebben gekregen, maken ze deel uit van de Danger Force. Onder leiding van Captain Man en Schwoz leren ze wat het zijn van een superheld precies inhoudt. De eerste les is leren liegen.
nl
16:00
SpongeBob
Wanneer SpongeBob en Patrick het laatste Varkulon-actiefiguur kopen, probeert Bubbelbas het af te pakken. De 'SpongeBob is prut'-club komt bij elkaar om te bespreken hoe SpongeBob ze de laatste tijd geteisterd heeft.
nl
16:25
The Patrick Star Show
Pleetje zet elf kleine toiletten op de wereld. Maar dan zijn alle baby's opeens verdwenen. Terwijl de soep van Cecil staat te pruttelen gaat de hele familie naar het park voor wat ontspanning. Maar ze komen per ongeluk ergens anders terecht.
nl
16:45
De Patrick Ster Show
Patrick besluit om af te reizen naar een tijd lang geleden, toen Opat nog maar een hele kleine jongen was. Hij maakt daar in het verleden een aantal dingen mee die hij totaal niet had zien aankomen.
nl
17:00
Huize Herrie
Lincoln en de vrienden zitten vast in het bos met Mr. Bolhofner, die misschien niet is wie hij beweert te zijn. Lana is overweldigd als ze voor Stella's zeer ondeugende konijn zorgt.
nl
17:20
Huize Herrie
Luan wint de toneelschrijfwedstrijd van haar dramaclub en mag het toneelstuk zelf regisseren voor de schooluitvoering. Lynns American football-team verliest flink. Lisa overtuigt Lynn om haar tot analysecoach te benoemen.
nl
17:45
Huize Herrie
Clyde krijgt een kans om te starten aan de kookacademie in Frankrijk. Zijn vrienden vinden dit echter maar niks omdat hij dan ver van huis zal zijn. Ze verzinnen een plan om hem thuis te houden.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Schaar helpt Papier met een interessant weekend om indruk te maken op Potlood. Steen koopt een hoed. Het drietal probeert te bewijzen dat ze niet vervangen mogen worden door hun nieuwe vriend: Prutje.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Papier wil een key lime taart bakken, maar Schuurpapier, zijn zus, komt roet in het eten gooien.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln moedigt Clyde aan om zijn geweldige kunnen als drummer te laten zien, maar gaat daarin te ver. Luan ontmoet haar comedy idool tijdens een comedy-optreden. En Luna helpt Leni haar geschiedenis spreekbeurt te halen, door haar liefde voor mode.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Het is ouder-leraar gespreksavond en mam en pap Herrie rennen eindeloos rond van klas naar klas. Lincoln heeft zijn zinnen gezet op de banana split die hun ouders hebben beloofd als de Herrie-kinderen meer goede dan slechte beoordelingen krijgen.
nl
19:25
Danger Force
Het Man's Nest is de ruimte ingeschoten, en Rick Twitler kan zijn vrije gang gaan. Het team moet hem stoppen, voor hij wereldwijd het internet verwoest.
nl
19:50
De Thundermans
Billy en Nora worden vrienden met een uitbundig stel tieners tijdens een game-conventie, waardoor Max en Phoebe erachter komen dat ze hun broertje en zusje teveel genegeerd hebben.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Het label van Dylan en Rebecca wil niet echt van de grond komen. Dylan bedenkt een plan waardoor ze gratis publiciteit kunnen krijgen voor hun label. Miles en Viola raken verstrikt in een discussie over wie er wel of niet avontuurlijk is.
nl
20:35
Henry Danger
Henry en Ray wordt gevraagd een kostbare diamant te bewaken. Een professionele juwelendief weet toch toe te slaan.
nl
21:00
Henry Danger
Piper heeft haar zinnen gezet op de nieuwe jongen op school: Jackson Bartell. Henry en Ray besluiten haar te helpen.
nl
21:25
Danger Force
Bose is jarig, en zijn vrienden organiseren een surprise party bij Buddy thuis. Ray denkt er over na Credenza ten huwelijk te vragen, en Schwoz is nog altijd op zoek naar de hartendiamant.
nl
21:45
De Thundermans
Phoebe en Cherry's vriendschap wordt op de proef gesteld als slechts één van hen wordt geselecteerd voor het cheerleadersteam. Max wint een maand lang gratis pizza en moet zijn familie ervan overtuigen dat hij niet vals heeft gespeeld.
nl
22:15
De Thundermans
Billy steelt een vaas uit een museum, zodat Phoebe bij een kunstveiling kan doen alsof het haar vaas is. De kinderen moeten hem teruggeven, voordat iemand het merkt.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde delven het onderspit wanneer ze meedoen aan een intense prank-wedstrijd. Lisa besluit om een nieuwe sport uit te proberen en ze krijgt hierbij hulp en steun van Lynn.
nl