Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

TV guide - Thursday, 28/03/24

00:10
Victorious
Tori vraagt zich, terwijl er allemaal opvallende dingen om haar heen gebeuren, af waarom niemand op Hollywood Arts iets aan 1 april doet.
nl
00:35
Victorious
Het favoriete warenhuis van de groep houdt een enorme megasale. Om de rij van klanten te ontlopen, verstoppen ze zich de avond van tevoren in de winkel.
nl
00:55
De Thundermans
Max en Phoebe worden gek van Sarah en Gideon, die heimelijk verliefd op ze zijn. Ze gaan proberen om ze aan elkaar te koppelen. Chloe raakt steeds haar dekentje kwijt en Hank wil dit probleem oplossen door het dekentje te laten verdwijnen.
nl
01:20
Danger Force
Danger Force vind het geweldig op de Swellviewse middelbare school, maar Ray mist zijn hulpjes.
nl
01:40
Danger Force
Captain Man en Danger Force bieden aan om de bruiloft van de eeuw te organiseren voor Swellview's nieuwslezer Trent Overunder en zijn internetvriendin Tracy426. Ze verdenken Tracy426 ervan dat ze niet is wie ze beweert te zijn.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Bubbelbas maakt een kritische show waarin hij reviews geeft over afleveringen van De Patrick Show.
nl
02:25
Middenkost Post
Parker gaat bij het voetbalteam, maar staat tot grote frustratie van Angus nooit zelf op het veld. Parker neemt een hamster mee naar huis. Uiteindelijk lijkt de hamster de vriendschap van de drie vrienden van de Middenkost post te verstoren.
nl
02:45
Huize Herrie
De bende strijdt om de titel 'Beste vrienden van de middelbare school', waardoor een breuk ontstaat in de groep. Lana probeert een thuis te vinden voor de exotische huisdieren die de 'Royal Woods Animal Shelter' moeten verlaten.
nl
03:05
De Casagrandes
Ronnie Anne ziet af van een Halloween-traditie voor een cool feest, maar leert dat cool niet altijd gelijk staat aan leuk. Ronnie Anne en Sid vertellen Adelaide over de Dag van de Doden wanneer haar kikker overlijdt.
nl
03:25
De Casagrandes
De familie ontdekt een indrukwekkende tamale-kar en probeert deze geheim te houden voor Abuela. Ronnie gelooft niet in een astrologische voorspelling dat de liefde haar zal vinden.
nl
03:50
SpongeBob
De mosterd is op, en meneer Krabs stuurt SpongeBob, Octo, en Patrick de mosterdmijnen in. Meneer Krabs stuurt SpongeBob op pad voor de geheime ingrediënten voor de Krabburgers.
nl
04:10
SpongeBob
Octo moet op Parel passen, maar zij slaagt erin te ontsnappen. SpongeBob en Patrick maken een kantoor schoon wanneer ze met een millkshake een puinhoop maken.
nl
04:30
SpongeBob
Plankton probeert met een superschurkenteam het geheime recept van de krabburger te stelen.
nl
04:45
SpongeBob
Octo heeft een speciale vliegvakantie gewonnen naar Bora Bora Broek en daar is hij zeer mee in zijn nopjes. Er is echter één groot probleem: SpongeBob en Patrick moeten met hem mee.
nl
04:55
SpongeBob
De Krokante bemanning wil hun kapitein in het zonnetje zetten en ze hebben daarvoor een plan bedacht. Er wordt een schip ter ere van hem gebouwd, wat door hem zeer gewaardeerd wordt.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer een nieuwe boyband, De Hipmunks, de spotlight probeert te stelen, moeten de Chipmunks meedoen in een muziekduel.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer de vader van Bocarter hem helpt met een opdracht, roept Alvin de hulp van Dave in, waardoor de buren het tegen elkaar op moeten nemen.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Als Brittany haar voet bezeert, neemt Jeanette haar plaats in als assistente van de directeur. Brittany is zo bezorgd dat Jeanette het verknoeit, dat ze 's avonds naar het kantoor strompelt en achter Jeanettes rug om het werk doet.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin en Simon maken een nepslang om Dave over zijn angst voor slangen heen te helpen. Maar er ontstaat grote chaos als ze plotseling geconfronteerd worden met een levensecht reptiel.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Nadat hij hoort van de ridders van de ronde tafel, wil Theodore een ridder worden.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Schaduw is jaloers en verandert het Wrak in zijn eigen persoonlijke pretpark.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Starla viert haar verjaardagsfeestje en ze heeft een grote verjaardagstaart besteld. De taart arriveert met de eerstvolgende trein. Maar de trein mist een wissel en rijdt de verkeerde kant op. Blaze en AJ schieten Starla te hulp.
nl
06:40
PAW Patrol
Drie pinguins zijn op een afgedreven ijsschots in de jungle terecht gekomen. Maar daar is het veel te warm voor hen. Danny moet op de vuurtoren letten, maar als hij wil gaan stunten, gaat het vuurtorenlicht uit.
nl
07:00
Huize Herrie
Lynn vindt iemand die het ook leuk vindt om naar sport op televisie te kijken. Lisa beseft dat Pop Pop er niet altijd zal zijn en zoekt een wetenschappelijke oplossing.
nl
07:25
Huize Herrie
Lori brengt een bezoek aan het huis als ze het gevoel heeft dat ze de grappen niet begrijpt.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Terwijl de laatste reis tot een eind komt, denkt Ash na over wat het betekent om een Pokémon Meester te zijn.
nl
08:00
Rock Paper Scissors
Papier wil een key lime taart bakken, maar Schuurpapier, zijn zus, komt roet in het eten gooien. Steen komt in opstand wanneer zijn opwarm maaltijd niet de juiste hoeveelheid stukjes kalkoen bevat.
nl
08:25
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
08:50
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
09:15
Danger Force
Een kosmisch monster zal volgens een voorspelling op een eeuwenoude grottekening, alles op zijn pad verwoesten. Om Swellview en de rest van de wereld te redden, besluit Danger Force hun eigen voorspelling aan de muur toe te voegen.
nl
09:40
Danger Force
Nu dat Miles, Mika, Chapa en Bose superkrachten hebben gekregen, maken ze deel uit van de Danger Force. Onder leiding van Captain Man en Schwoz leren ze wat het zijn van een superheld precies inhoudt. De eerste les is leren liegen.
nl
10:00
De Thundermans
Hank besluit de nachtelijke familiespelletjes wat spannender te maken. Elk familielid wil nu maar al te graag de grote prijs winnen.
nl
10:25
De Thundermans
Max wordt nerveus als zijn vriendin auditie doet voor een romantische rol met als tegenspeler een leuke jongen. Hij overtuigt Phoebe om ook auditie te doen, maar alles gaat mis als Phoebe een verschrikkelijk slechte actrice blijkt.
nl
10:50
De Thundermans
Billy en Nora willen wanhopig hun moeder's tablet terug nadat de school het in beslag genomen heeft. Phoebe helpt ze, om te bewijzen dat ze net zo geniepig als Max kan zijn.
nl
11:15
Huize Herrie
Clyde heeft de Perfecte Opkomst-award gekregen, omdat hij nog nooit een dag school heeft verzuimd. Het nieuwe meisje blijkt Stella te heten. Ze brengt Lincoln het hoofd op hol, dat ze denken dat Stella een oogje op een van hen heeft.
nl
11:40
Huize Herrie
De oudere zussen laten Lynn met tegenzin toe tot hun babysit-clubje, maar ze blijkt al snel te agressief te zijn. Ronnie Anne's grootouders besluiten haar te bespioneren als ze naar de stad wil gaan.
nl
12:05
Huize Herrie
Luna wil meedoen aan de zangwedstrijd America's Next Hitmaker. Ze heeft een nieuw nummer opgenomen als demo, maar opeens twijfelt ze of het wel een lied zal zijn dat iedereen goed zal vinden.
nl
12:30
Huize Herrie
Leni is veel te lief. Als er uitverkoop is, laat ze alle koopjes voor haar neus weg graaien. De andere kinderen proberen haar te leren dat ze wat agressiever mag zijn.
nl
12:45
Het heuse huize herrie
Lincoln heeft veel zin om laat op te blijven met zijn beste vriend Clyde, om naar de Rip Hardcore Middernacht Marathon te kijken. Maar zijn plannen worden de grond in geboord, als pap een vroege avondklok instelt.
nl
13:10
Het heuse huize herrie
Als Lincoln probeert onder zijn klusjes uit te komen, belanden hij en Clyde in een ritje met de politie, waarbij ze de aandacht trekken van de beruchte Custard Bende leider. Ondertussen raakt pap gedurende de middag alle kinderen kwijt.
nl
13:35
De Thundermans
Max probeert zijn duistere imago weer terug te krijgen met kruimeldiefstal. Maar als zijn beste vrienden het doelwit worden, moet hij kiezen tussen hen en zijn reputatie.
nl
13:55
De Thundermans
Max en Phoebe lokken een ruzie uit tussen Billy en Nora, zodat ze niet in een enge achtbaan hoeven. Maar dit plan loopt vreselijk uit de hand als de ruzie oncontroleerbaar escaleert.
nl
14:20
Henry Danger
Drex, voormalig assistent en tegenwoordig vijand van Captain Man, reist terug uit het verleden met een leger van holbewoners om Captain Man voor eens en altijd te vernietigen. Kid Danger is de enige die hem kan redden.
nl
14:45
Henry Danger
Als een viñata op een kinderfeestje terechtkomt, vermommen Henry en Ray zich om de viñata te pakken. Jasper begint aan zijn eerste dag bij Troep en Zo en Charlotte zit vast in de autosnacker.
nl
15:10
Het heuse huize herrie
Mama en Papa wil dolgraag eens een dag met zijn tweeën doorbrengen. Ze besluiten om alle Loud-kinderen in teams te verdelen zodat ze vervolgens wat tijd met elkaar kunnen doorbrengen.
nl
15:35
Het heuse huize herrie
Na een mislukte moederdag probeert de familie Herrie het goed te maken met een "Moederdag Nog Es".
nl
16:00
SpongeBob
Het vlooiencircus van SpongeBob wordt per ongeluk bij Octo bezorgd. Als de vlooien ontsnappen, zorgt dat voor een heleboel heibel. En als Octo geen zin heeft om te werken, besluit hij zich ziek te melden.
nl
16:25
The Patrick Star Show
De show van Patrick weet Shmandor te bereiken, maar de impact van de show is anders dan verwacht. Patrick gaat zijn buren interviewen en komt achter een groot geheim.
nl
16:45
The Patrick Star Show
Patrick kwijlt onophoudelijk en hij verliest de controle over de situatie.
nl
17:00
Huize Herrie
Lisa mag een presentatie doen op de Genie conferentie, maar ze heeft geen onderzoek wat interessant genoeg is. Luna, Sam, Mazzy en Sully vormen samen de Moon Goats en ze doen het goed. Ze hopen ooit door te breken naar grote stadions.
nl
17:20
Huize Herrie
Lynn drijft Liam tot het uiterste als hij de ster wordt van het honkbalteam van de middelbare school. Lincoln's vrienden proberen hem ervan te weerhouden een magische act op te voeren tijdens de talentenjacht op school.
nl
17:45
Huize Herrie
Als Lily zich begint te misdragen, denken haar ouders dat haar nieuwe vrienden de oorzaak zijn.
nl
18:00
Rock Paper Scissors
Steen, Papier en Schaar ontdekken dat ze dubbelgangers hebben die een veel beter leven leiden dan zij. Ze doen er alles aan om zich te bewijzen. Papier en Steen doen er alles aan om een ruzie tussen Schaar en magiër Catalina te stoppen.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Het is ouder-leraar gespreksavond en mam en pap Herrie rennen eindeloos rond van klas naar klas. Lincoln heeft zijn zinnen gezet op de banana split die hun ouders hebben beloofd als de Herrie-kinderen meer goede dan slechte beoordelingen krijgen.
nl
19:00
De Thundermans
Smith heeft in de gymzaal een schilderij gemaakt ter ere van Max en Phoebe. Het zou een heldhaftig portret moeten zijn, maar Smith heeft ze uitgebeeld als kwaadaardige monsters.
nl
19:25
De Thundermans
Phoebe en Cherry's broer groeien naar elkaar toe. Phoebe moet kiezen tussen liefde en vriendschap, nadat Cherry haar smeekt niet met haar broer uit te gaan.
nl
19:50
De Thundermans
Nora wil naar een pop-up shop voor haaraccesoires, maar kiest ervoor om met de populaire Heather en Stacy te gaan, in plaats van met Chloe, Barb en Hank. Phoebe en Cherry willen een selfie met popster Cheyanne, en Max wil met haar trouwen.
nl
20:10
That Girl Lay Lay
Sadie krijgt de leiding over de talentenjacht op school en moet alles groter en beter maken. Lay Lay krijgt tips van een hiphopfenomeen over het schrijven van een song.
nl
20:35
Henry Danger
Jake en Kris gaan een paar dagen weg en in hun afwezigheid raakt een dierbaar autootje van Jake beschadigd. Henry en zijn vrienden proberen met een feestje geld op te halen voor de reparatie.
nl
21:00
Henry Danger
Vanwege bezuinigingen krijgen Kid Danger en Captain Man minder geld van de gemeente. Ray verzint allerlei manieren om geld te besparen en verdienen.
nl
21:25
Danger Force
Mika, Miles, Chapa en Bose hebben dates geregeld voor het Swell-loenenfeest. Van Ray moeten ze op dat feest echter op wacht staan als Danger Force.
nl
21:45
De Thundermans
Phoebe en Max staan op negentig officiële reddingen. Omdat de 100ste traditiegetrouw verfilmd zal worden, streven ze naar een redding die het verfilmen waard is.
nl
22:15
De Thundermans
Het Z-korps geeft Max en Phoebe een dagje vrij, maar als ze deze dag steeds maar weer herbeleven, moeten ze iets bedenken om de tijdlus te doorbreken.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln moedigt Clyde aan om zijn geweldige kunnen als drummer te laten zien, maar gaat daarin te ver. Luan ontmoet haar comedy idool tijdens een comedy-optreden. En Luna helpt Leni haar geschiedenis spreekbeurt te halen, door haar liefde voor mode.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
Het is ouder-leraar gespreksavond en mam en pap Herrie rennen eindeloos rond van klas naar klas. Lincoln heeft zijn zinnen gezet op de banana split die hun ouders hebben beloofd als de Herrie-kinderen meer goede dan slechte beoordelingen krijgen.
nl
23:25
That Girl Lay Lay
Sadie en een vriendinnetje verkleden zich voor een simulatie van hun favoriete videogame en Lay Lay trekt op met een oude bekende. Scoot blijft te lang hangen.
nl
23:50
That Girl Lay Lay
De maker van Sadies affirmatie-app komt naar Cleveland en brengt veranderingen aan die ook Lay Lay veranderen. Cobo laat zien wat hij kan in een arcadespel.
nl

TV guide - Friday, 29/03/24

00:10
Victorious
Beck maakt een film met de titel The Blond Squad. Voor deze film dragen Tori, Cat en Jade blonde pruiken. Tori denkt dat het grappig is om een avond sushi te gaan eten met de blonde pruiken op, maar Cat slaat een beetje door in haar rol van blondje.
nl
00:35
Victorious
Robbie heeft een filmpje op het net geplaatst en noemt zichzelf de Hambone Koning. Daar is echter niet iedereen het mee eens en dus wordt hij uitgedaagd voor een duel.
nl
00:55
De Thundermans
Smith heeft in de gymzaal een schilderij gemaakt ter ere van Max en Phoebe. Het zou een heldhaftig portret moeten zijn, maar Smith heeft ze uitgebeeld als kwaadaardige monsters.
nl
01:20
Danger Force
De vingerafdrukken van Danger Force komen op bewijsmateriaal terecht. Ze moeten inbreken bij de politie om de vingerafdrukken af te vegen, voordat hun geheime identiteiten op straat liggen, en Danger Force moet stoppen.
nl
01:40
Danger Force
Danger Force doet er alles aan om te voorkomen dat hun ouders achter hun geheime identiteit komen.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De Ster familie moet een manier zien te vinden om genoeg geld verdienen, zodat ze seizoen twee van de show kunnen maken. Patrick wordt de host van een spelletjesshow en laat de rest van de familie meespelen aan vreemde spelletjes.
nl
02:25
Middenkost Post
Ariel wil graag burgemeester worden van berg Middenkost. Ze is de enige die het opneemt tegen burgemeester Peeve. Ariel wint uiteindelijk van Peeve, maar de baan valt haar flink tegen.
nl
02:45
Huize Herrie
Lori heeft het gevoel dat ze de grapjes binnen de familie niet meer meekrijgt. Luna heeft haar vriendschap met Mick Swagger enigszins aangedikt. Nu moet ze hem zien te overtuigen mee te doen met het dansfeest op school.
nl
03:05
De Casagrandes
Het is familiedag en op voorstel van CJ gaan ze naar de piratenshow. CJ hoopt elke keer dat hij gekozen wordt om de piratenvlag te hijsen. Ronnie Anne en Sid vinden in de mercado een briefje van honderd dollar.
nl
03:25
De Casagrandes
De familie probeert Bobby zijn angst voor examens te helpen overwinnen. Carl zoekt naar een komodovaraan in de dierentuin maar raakt verdwaald.
nl
03:50
SpongeBob
Plankton doet zich voor als Patricks geweten en probeert zo een Krabburger te pakken te krijgen. SpongeBob creëert een handpop, Chef Bob, die een eigen leven gaat leiden.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob laat Patrick kennis maken met zijn bibliotheek en wat blijkt? Patrick is geobsedeerd. Meneer Krabs is ervan overtuigd dat Plankton vandaag de geheime Krabburger formule gaat stelen, en hij doet er alles aan om dat te voorkomen.
nl
04:30
SpongeBob
SpongeBob doet een schokkende ontdekking in zijn eigen huis. Het blijkt namelijk dat er een totaal gestoorde zwerver binnen zijn muren woont. Hij zal moeten dealen met dit probleem.
nl
04:45
SpongeBob
SpongeBob heeft een nieuwe taak op zich genomen: hij moet aan de gril van een van de stoerste tenten van de stad staan en blijkt best een grote uitdaging te zijn. Het is de start van een groot avontuur.
nl
04:55
SpongeBob
Plankton is eventjes buiten de stad en dat betekent dat Karen op Spot zal moeten gaan passen. Dat gaat echter niet zonder slag of stoot en levert een heus avontuur op voor alle betrokkenen.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin, Simon en Theodore willen samen naar de bioscoop, maar helaas wordt Simon ziek. Alvin probeert Theodore over te halen om zonder haar broer naar de bioscoop te gaan. Ondanks een zware verkoudheid, probeert Simon hen tegen te houden.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin en zijn broers proberen een viral video te maken, maar dat is moeilijker dan het lijkt.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Theodore een vallende ster ziet en een wens doet, proberen de Chipmunks er achter te komen wat de wens is zodat ze hem in vervulling kunnen laten gaan.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Tegen Simons wensen in, leent Alvin zijn nieuwste uitvinding, een onzichtbaarheidspak, waar de rits van vast komt te zitten.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Alvin een schatkaart vindt in de kelder van mevrouw Kramer, gaan de Chipmunks op zoek naar de verloren schat.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Als Baby Shark en z'n vriendjes riddertje gaan spelen mag Vola de prinses zijn. Maar eigenlijk wil ze dat helemaal niet.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
In Axle Stad woeden wel drie verschillende branden. Gelukkig is Blaze klaar om de branden te blussen. Hij transformeert in drie verschillende brandweervoertuigen en schiet te hulp.
nl
06:40
PAW Patrol
Op het meloenfestival speelt Burgemeester Humdinger vals met een nepmeloen. Boer Al en Boerin Yumi komen met Bettina vast te zitten op een brug.
nl
07:00
Huize Herrie
Lola begeleidt een timide nieuwe studente en helpt haar een sociale vlinder te worden. Een uitwisselingsstudent blijft bij Clyde's familie wonen.
nl
07:25
Huize Herrie
Lola doet zich voor als een McBride om indruk te maken op haar nieuwe verfijnde verkiezingsvriendin.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Ash reist naar een nabijgelegen stad om zijn vader te ontmoeten. Hij ontmoet een mysterieuze jongen.
nl
08:00
Rock Paper Scissors
Steen, Papier en Schaar ontdekken dat ze dubbelgangers hebben die een veel beter leven leiden dan zij. Ze doen er alles aan om zich te bewijzen. Papier en Steen doen er alles aan om een ruzie tussen Schaar en magiër Catalina te stoppen.
nl
08:25
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde delven het onderspit wanneer ze meedoen aan een intense prank-wedstrijd. Lisa besluit om een nieuwe sport uit te proberen en ze krijgt hierbij hulp en steun van Lynn.
nl
08:50
Het heuse huize herrie
Lincoln organiseert een leuk slaapfeestje voor Charlie en hij gebruikt daar technologie voor. Het vriendje van Lori, Bobby, wil ook graag deelnemen en hij zet alles op alles om dat voor elkaar te krijgen.
nl
09:15
Danger Force
Na een misgelopen interview staan de leden van Danger Force nu bekend als superhelden met verschrikkelijke namen als 'Oepsie Girl' en 'Knappe Kapselknul'. Danger Force doet er alles aan om aan andere superhelden-namen te komen.
nl
09:40
Danger Force
Danger Force en Captain Man gaan undercover als slechteriken in The Beatin' Dungeon om een crimineel te vangen. Als hun dekmantel ontmaskerd wordt, moeten ze het opnemen tegen alle zware schurken van Swellview tegelijk.
nl
10:00
De Thundermans
De Thundermans gaan op vakantie naar Hawaï, maar er ontstaan al snel nieuwe problemen. Phoebe heeft per ongeluk boosaardige krachten geabsorbeerd.
nl
10:25
De Thundermans
De Thundermans reizen voor hun zomervakantie naar Hawaï. Maar het gaat al snel mis. Phoebe absorbeert onbedoeld de kwade krachten.
nl
10:50
De Thundermans
Phoebe en Max staan op negentig officiële reddingen. Omdat de 100ste traditiegetrouw verfilmd zal worden, streven ze naar een redding die het verfilmen waard is.
nl
11:15
De Thundermans
Wanneer het superheldengeheim van de Thundermans uitkomt, en hun leven daardoor overhoop komt te liggen, wordt de familie gedwongen te verhuizen. Maar een dreigend gevaar leidt Phoebe en Max terug, en ze riskeren alles om Hiddenville te redden.
nl
11:40
De Thundermans
De Thundermans moeten naar Antarctica verhuizen. Ze vinden het vreselijk. Dan ontvangt Max een noodkreet van Colosso.
nl
12:05
Huize Herrie
Het Huis van de Angst is weer open. Lincoln en Clyde voelen zich uitgedaagd door Chandler om erheen te gaan. Lola ziet de pop die Lucy vond in een koffer van opoe Harriet. Ze is op slag verliefd en wil haar lenen.
nl
12:30
Huize Herrie
Pap wil met zijn vriend Kotaro naar het Koebella muziekfestival, maar hij moet onverwachts op Lily passen. Hij weet buurman Grauw over te halen om die taak op zich te nemen, maar daar is pap achteraf niet zo blij mee.
nl
12:45
Het heuse huize herrie
Lincoln droomt ervan om een oudere broer te hebben en Lisa vindt Ro-Bro voor hem uit. Ro-Bro is te gek, totdat hij Clyde begint te pesten en Lincoln beseft dat hij alles heeft wat hij nodig heeft in zijn broer van twee andere vaders.
nl
13:10
Het heuse huize herrie
We ontmoeten het Actie Nieuwsteam, terwijl Lincoln overvallen wordt door een nieuwe verliefdheid. Mam en pap proberen vriendschap te sluiten met een dokter, om de kosten te vermijden die gepaard gaan met het hebben van elf kinderen.
nl
13:35
Henry Danger
Captain Man, Kid Danger & Phoebe Thunderman zitten in een geheime schurk-bijeenkomst in Swellview. De schurken willen Captain Man & Kid Danger vernietigen. Phoebe's broer Max zit echter ook bij de bijeenkomst.
nl
13:55
Henry Danger
Captain Man, Kid Danger & Phoebe Thunderman zitten stiekem in een schurk-bijeenkomst in Swellview. De schurken willen Captain Man & Kid Danger vernietigen. Phoebe's broer Max zit echter ook bij de bijeenkomst.
nl
14:20
Henry Danger
Door een stroomstoring ontsnapt Drex uit zijn gevangenis. Ray en Henry reizen hem met een tijdmachine achterna naar 1989. Ze moeten hem tegenhouden voordat hij Ray's verleden permanent wijzigt.
nl
14:45
Henry Danger
Drex weet in het verleden te voorkomen dat Ray ooit onverwoestbaar is geworden. Henry en Ray moeten heen en weer reizen tussen toen en nu om dit recht te zetten.
nl
15:10
Het heuse huize herrie
De Royal Woods talentenjacht staat op het punt om te beginnen. De familie Herrie is vastbesloten om de familie Torkelson voor eens en voor altijd te verslaan. Het belooft een spannende strijd te worden.
nl
15:35
Het heuse huize herrie
Lincoln heeft veel zin om laat op te blijven met zijn beste vriend Clyde, om naar de Rip Hardcore Middernacht Marathon te kijken. Maar zijn plannen worden de grond in geboord, als pap een vroege avondklok instelt.
nl
16:00
SpongeBob
SpongeBob en Patrick proberen de band van het Pel de Pinda-restaurant weer bij elkaar te brengen. Patrick denkt dat hij een worm is en wordt naar het asiel gestuurd. SpongeBob en Octo moeten hem trainen.
nl
16:25
The Patrick Star Show
Patrick en Spongebob werken voor niks bij de bioscoop, zodat ze een nieuwe film kunnen zien. Dat gaat niet helemaal volgens plan. Sandy probeert te voorkomen dat Patrick niet-wetenschappelijke dingen deelt in zijn wetenschapsshow.
nl
16:45
De Patrick Ster Show
Bunny en Cecil besluiten om hun trouwdag te vieren. Ze besluiten om een plek te reserveren in een Grieks restaurant met de hoop dat ze er een fantastische avond samen kunnen beleven.
nl
17:00
Huize Herrie
In de schoolbus maakt Lincoln onaangenaam kennis met drie ouderjaars leerlingen en hij blijft de klos, met z'n vrienden. Er is een kamer vrij in Huize Avondrood en de vriendin van Lincolns opa wil er graag komen wonen.
nl
17:20
Huize Herrie
Niemand weet wie er verantwoordelijk is voor de 1 april grappen, terwijl ze met Luan opgesloten zitten in de kelder. Mam gaat undercover als leerling op de school van Leni, Luna en Luan om vrienden met hen te worden.
nl
17:45
Huize Herrie
Er wordt een stinkbom gegooid tijdens een schoolfeest. Al het bewijs leidt naar Rusty en hij wordt geschorst. Het 'Action News Team' denkt dat Rusty ten onrechte is veroordeeld en komt in actie om zijn naam te zuiveren.
nl
18:00
Rock Paper Scissors
Wanneer Potlood film komt kijken, raakt Papier in paniek. Hij moet haar de waarheid over al zijn leugens vertellen. Papier moet zijn innerlijke kracht vinden, wanneer een briesje hem doet wegwaaien.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl
19:00
De Thundermans
Directeur Bradford heeft het voorzien op Gideon, die een klacht over hem ingediend heeft bij het schoolbestuur. Phoebe en Max verzinnen een plan om Gideon meer zelfvertrouwen te geven zodat hij tegen Bradford bestand is.
nl
19:25
De Thundermans
Phoebe en Max moeten met elkaar vechten om een plekje bij het Z-Korps. Maar als Balfour, een van de andere finalisten, naar huis moet en de hele Thunderman-familie gijzelt, blijkt toch dat er niets voor familie gaat.
nl
19:50
De Thundermans
Phoebe en Max moeten met elkaar vechten om een plekje bij het Z-Korps. Maar als Balfour, een van de andere finalisten, naar huis moet en de hele Thunderman-familie gijzelt, blijkt toch dat er niets vóór familie gaat.
nl
20:10
That Girl Lay Lay
Een familiereünie draait uit op een voedselgevecht als Sadie een dierbaar erfstuk in een van de gerechten laat vallen. Lay Lay denkt dat ze een mede-avatar heeft ontdekt.
nl
20:35
Henry Danger
Henry en Ray krijgen de nieuwe comic over Kid Danger en Captain Man in handen. Tot hun afgrijzen ontdekken ze dat de kwaliteit erg laag is. Ze moeten de strip verbeteren voor het grote premièrefeest.
nl
21:00
Henry Danger
Een bezoekje van Charlotte aan de Boe man Groep wordt verstoord als Piper Henry vraagt om zijn huissleutels.
nl
21:25
Danger Force
Captain Man en de Danger Force slaan de handen ineen met Frankini om Schwoz te redden.
nl
21:45
De Thundermans
Hank haalt de Thunderbus op uit Metroburg, zodat Phoebe haar superheldentraining kan vervolgen. Als alle vier de kinderen stiekem de bus in kruipen voor een joy ride, bezorgt Hank hen een ritje dat ze nog lang zal heugen.
nl
22:15
De Thundermans
Phoebe sleept Billy en Nora mee naar het park om daar de jongen op wie ze verliefd is te ontmoeten, samen met zijn baby-broertje. Wanneer Max Billy en Nora mee naar huis neemt, pakken ze per ongeluk de echte baby in plaats van Nora's pop.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl