National Geographic

National Geographic

Inspiring people to care about the planet! National Geographic is the world's premium destination for science, exploration, and adventure. Through their world-class scientists, photographers, journalists, and filmmakers, Nat Geo gets you closer to the stories that matter and past the edge of what's possible.

Finland

TV guide - Friday, 29/03/24

00:50
Toisen maailmansodan haudatut salaisuudet
Pienen Välimeren saaren, Maltan, sijainti lähellä Pohjois-Afrikkaa johti sen joutumiseen Natsien tähtäimeen ja yhteen toisen maailmansodan väkivaltaisimmista valtauksista. Pete Kelsey ja Marty Morgan matkaavat saarelle tutkimaan, miten maailman pommitetuin paikka taisteli pommituksia vastaan.
fi
01:50
Viimeiset vonkaleet
Kun ahneet hait uhkaavat suistaa tiimin tehtävän raiteiltaan, Cyrilin ja tiimin on uskaltauduttava Tyynellämerellä syrjäiselle tuliperäiselle Eiaon saarelle, jossa odottavat jättiläiset, joilla on veitsenterävät hampaat. Kun aika on käymässä vähiin, miesten on kiirehdittävä löytääkseen tutkimukseensa tarvitsemansa jättipiikkimakrilli.
fi
02:40
Lentoturmatutkinta
Jakso 1/13. Congonhasin lentokentän mäellä sijaitseva laskurata oli todettu vaaralliseksi jo ennen kahden TAM Airlinesin koneen törmäystä ja kuolonturmaa.
fi
03:25
Made In A Day
Viimeisen vuosikymmenen aikana tuotteiden valmistus on mullistunut. Nykyaikainen teollisuus tekee rakastamiamme tuotteita valtavia määriä ennätysajassa. Kevyemmät rahdit taas hoitavat kansainvälisen kaupan ja jakelun nopeammin kuin koskaan. Kerromme tarinoita siitä, miten nykypäivän suurimmat merkit, kuten Tesla Cars, Gibson Guitars, Tabasco Sauce ja Space Rockets, valmistetaan Amerikassa.
fi
03:50
Made In A Day
Viimeisen vuosikymmenen aikana tuotteiden valmistus on mullistunut. Nykyaikainen teollisuus tekee rakastamiamme tuotteita valtavia määriä ennätysajassa. Kevyemmät rahdit taas hoitavat kansainvälisen kaupan ja jakelun nopeammin kuin koskaan. Kerromme tarinoita siitä, miten nykypäivän suurimmat merkit, kuten Tesla Cars, Gibson Guitars, Tabasco Sauce ja Space Rockets, valmistetaan Amerikassa.
fi
04:10
Saari ilman lakeja
Pirunkerho. Gary lähtee pitkästä aikaa katkaravun pyyntiin, ja Timbi etsii luonnonlääkettä Hansin kipuihin ja särkyihin.
fi
04:55
Vankilassa ulkomailla
Champion skier Nick Brewer flees home and begins selling pills in the South of France. As he works his way up the ranks of a dark Mediterranean underworld, he's posted to Argentina for the job of his life. When it all goes wrong, he and his partner hatch an ingenious plan to smuggle 330 kilos of cocaine to Europe. It isn't long before they become kingpins of a multi-million dollar cocaine empire. But it soon comes crumbling down around them.
fi
05:35
Lyödään ällikällä
Tim näyttää, miten murskaava voima lähtee teräslavasta ja haulikosta, ja miten räjähtävä on keinotekoinen salama.
fi
06:00
Pohjoisen valtatien pelastajat
Arktiset myrskyt tuovat mukanaan vuosikymmenen kylmimmän talven, mutta Pohjoisten valtateiden pelastajia eivät - 30 celsiusasteen pakkaset estä, kun he riskeeraavat omat henkensä auttaakseen vaarassa olevia kuljettajia. Etelässä Thord ja Björn kohtaavat yllättäviä uhkia pitääkseen alueensa. Overhallassa Jo Roger aikoo todistaa, että on pohjoisen kiistaton kuningas.
fi
06:45
Antarktis
Kuusi tutkijaryhmää saapuu Etelämantereelle tavoitteenaan selvittää, miten ilmastonmuutos vaikuttaa elämään kaikkialla maailmassa.
fi
07:30
Elä vapaana tai kuole
Viisi oman elämänsä sankaria on valinnut vaihtoehtoisen elämäntavan ja jättänyt taaksensa modernit mukavuudet. He heittäytyvät villin luonnon armoille ja yrittävät selviytyä talvikauden Amerikan takametsissä ja suomailla. He metsästävät ruokansa, rakentavat majansa ja käyttävät elämiseensä vain sen, minkä voivat omin käsinsä ja taitoinensa tuottaa. National Geographic.
fi
08:15
Rooman kadonneet aarteet
Rooman alle haudattuna on kultainen talo - valtava palatsi, joka on rakennettu ensimmäisellä vuosisadalla jKr. Se oli Rooman historian ylellisin rakennus. Miksi se haudattiin? Mitä sen kohtalo voi paljastaa sen rakentajasta Rooman pahamaineisesta keisari Nerosta? Kun asiantuntijat kiirehtivät pelastaakseen Kultaisen talon jäännökset, löytyy vihjeitä sen kohtalosta ja yhteydestä Neron maineeseen.
fi
08:55
Amerikan hauskimmat kotivideot: Eläimet
NatGeo yhdistyy Amerikan hauskimpien kotivideoiden kanssa hilpeässä uudessa eläinohjelmassa, jossa on hauskoja lemmikkejä, upeita villieläimiä ja kaikkea siltä väliltä.
fi
09:40
Meret ilman vettä
Jakso 1/10. Yhdistelemällä CGI:tä nykyteknologiaan voimme tyhjentää Tyynenmeren ja paljastaa vaarallisten luonnonkatastrofien takana olevat geologiset voimat.
fi
10:40
Meret ilman vettä
Pyörremyrskyt ovat kurittaneet Pohjois-Amerikan rannikkoa aina varhaisimmista asutusyrityksistä nykyaikaan. 1500-luvun espanjalaisen kaljuunan jäänteet, kasa vallankumouksen aikaisia kanuunoita ja sadat veden alla olevat New Yorkin metron vaunut - tiedemiehet tutkivat, miten hurrikaanit ovat muokanneet Amerikan menneisyyttä ja miten ne voivat vaikuttaa sen tulevaisuuteen.
fi
11:40
Akvaarioiden valtiaat
Korallia akvaarioon. Tuttu asiakas Max tilaa elävää korallia akvaarioonsa. Maxin akvaariosta tulee yksi Etelä-Floridan suurimmista yksityisista akvaarioista. National Geographic.
fi
12:30
Lentoturmatutkinta
Kausi 16. Jakso 10/10. Thai Airwaysin lento 311 on menossa kohti Katmandua ja lentää aivan Himalajan huippujen yllä, kun se iskeytyy syrjäiseen kiviseinämään 3 300 kilometrin korkeudella. Onnettomuuspaikka ei ole lähelläkään koneen alkuperäistä reittiä eikä tutkijoilla ole ATC-tutkan tietoja, joista selviäisi, missä kone voi olla. Vaikeiden etsintöjen jälkeen, he löytävät pudonneen koneen vuorilta Katmandusta pohjoiseen. Paikka tunnetaan sen petollisista huipuista, mutta koneen ei olisi koskaan pitänyt olla siellä. Tutkijat tekevät väsymättä töitä selvittääkseen, miten kone päätyi sinne.
fi
13:25
Lentoturmatutkinta
Kausi 16. Jakso 7/10. Auton kojelaudalla oleva kamera taltioi uskomattomat TransAsian lennon 235 viimeiset hetket, kun kone kääntyy jyrkästi vasempaan, viistää kohotettua moottoritietä ja sukeltaa nokka edellä Taipein Keelung-jokeen. Tutkijat Taiwanin lentoturvallisuusneuvostossa joutuvat vastaamaan useisiin kysymyksiin. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että mitä useampia todisteita he löytävät, sitä isompi mysteeristä kasvaa.
fi
14:20
Elämää äärirajoilla: Alaska
Kun kylmä ja kova Alaskan talvi lähestyy, asukkaiden on kohdattava hurjia vaaroja, haasteita ja vastoinkäymisiä selviytyäkseen.
fi
15:10
Saari ilman lakeja
Kirvesmiehen tarina. Curly ottaa selvittääkseen valtavan puun aiheuttamaa uhkaa läheiselle talolle. Mary jatkaa loputonta polttopuiden hankintaansa.
fi
16:05
Autonraadot rahaksi
Joukkueiden on etsittävä ensimmäisen autonsa versio. Joukkueet kilpailevat siitä, kumpi ansaitsee eniten rahaa ostamalla ja myymällä varaosia.
fi
17:05
Jeesus ja kristinuskon synty
Historioitsija ja Rooman valtakunnan innokas tutkija tri Michael Scott lähtee kulkemaan muinaisen maailman maisemiin selvittääkseen miksi ja miten vain 400 vuodessa Rooman valtauskonnoksi levittäytyi tuntematon Jeesuksen kultti: kristinusko. Miksi kuuluisasta ristiinnaulitsemistarinasta kerrotaan usein kahta ristiriitaista versiota? Katso, mitä todella tapahtui.
fi
18:00
Apostolien salatut elämät
Ennen kirkkoa, evankeliumeja ja ennen termiä ?kristitty? olivat apostolit. Tämä on heidän tarinansa. Vain kolmessa tai neljässä vuosikymmenessä maailmanlaajuisen uskonnon siemenet levisivät maailman vaikutusvaltaisimman imperiumin läpi. Miten se tapahtui aikana, jolloin ei ollut internetiä, ei joukkotiedotusvälineitä, lentokoneita, junia tai fossiilisia polttoaineita?
fi
19:00
Lentoturmatutkinta
Kausi 17. Jakso 9/10. China Airlinesin lento 140 putoaa taivaalta Nagoyan lentokentällä Japanissa vain minuutteja ennen laskeutumista.
fi
20:00
Rewind the '90s
Rajoja rikkoneesta In Living Color -sarjasta Elleniin ja hurjiin ohjelmiin, kuten Madonna's Truth or Dare ja Clinton's War Room, 90-luku oli keksintöjen, aitouden ja tutkimuksen aikaa. Mullistimme viestinnän tekemällä matkapuhelimista trendikkäitä, kun ostos-tv pauhasi televisiossa ja tekoäly antoi vinkkejä huimasta potentiaalistaan. Muutos oli ainoa vakio.
fi
21:00
Toinen maailmansota ylhäältä päin -kooste
Hitlerin armeija hallitsee Eurooppaa yli kolme vuotta. Liittoutuneet eivät pysty kilpailemaan sotakentällä ja hyökkäävät Saksan sotatuotantoa vastaan. Myöhemmin Hitler kostaa pommitukset ja kehittää ensimmäiset risteily- ja ballistiset ohjukset. Liittoutuneet pelaavat korkein panoksin paljastaakseen natsien salaisuudet ja estääkseen Hitlerin koston.
fi
22:00
Huumeparonien kannoilla
Vanhat huumepomot ovat kuolleet. Escobar on poissa. Hänen kilpailijansa Cali-kartellista ovat jo historiaa. Markkinat ovat vapaat. Tuhannet huumepomoiksi halajavat tappelevat toistensa kanssa valtakunnan aarteista. Ohjelma kertoo mukaansatempaavan tarinan näkymättömästä vihollisesta. Tarina alkaa katutason rahaan liittyvän petoksen tutkinnasta ja päättyy Kolumbian suurimman kartellin tuhoon.
fi
23:00
Meret ilman vettä
Al Capone, Lucky Luciano, viisi perhettä: mafia valtasi Amerikan vauhdilla 1900-luvun alussa. Mutta mistä kaikki varallisuus ja valta tulivat? New Jerseyssä viskipullot hylyssä paljastavat rikollisverkoston. Detroitissa vuoden 1920 kuorma-auto näyttää, etteivät kansainväliset rajat merkinneet mitään mafialle. Chicagossa kelluva salakapakka todistaa alamaailman ja politiikan kulkevan käsi kädessä.
fi

TV guide - Saturday, 30/03/24

00:00
Egyptin kadonneet aarteet
Egypti on eräs maailman rikkaimmista arkeologisten aarteiden lähteistä. Kameramme seuraavat tässä sarjassa arkeologian eturintamassa olevia ryhmiä kautta Egyptin, kun ne suorittava kaivauksia koko kauden ajan. Maailman huippuarkeologit selvittävät muinaisen sivilisaation salaisuuksia ryömien pyramidien alla, etsien kauan kadonneita hautoja ja paljastaen 3 000 vuotta vanhoja muumioita.
fi
01:00
Toinen maailmansota ylhäältä päin -kooste
Hitlerin armeija hallitsee Eurooppaa yli kolme vuotta. Liittoutuneet eivät pysty kilpailemaan sotakentällä ja hyökkäävät Saksan sotatuotantoa vastaan. Myöhemmin Hitler kostaa pommitukset ja kehittää ensimmäiset risteily- ja ballistiset ohjukset. Liittoutuneet pelaavat korkein panoksin paljastaakseen natsien salaisuudet ja estääkseen Hitlerin koston.
fi
02:00
Huumeparonien kannoilla
Vanhat huumepomot ovat kuolleet. Escobar on poissa. Hänen kilpailijansa Cali-kartellista ovat jo historiaa. Markkinat ovat vapaat. Tuhannet huumepomoiksi halajavat tappelevat toistensa kanssa valtakunnan aarteista. Ohjelma kertoo mukaansatempaavan tarinan näkymättömästä vihollisesta. Tarina alkaa katutason rahaan liittyvän petoksen tutkinnasta ja päättyy Kolumbian suurimman kartellin tuhoon.
fi
03:00
Kiven sisällä
Sarjassa seurataan kaltereiden takana työskentelevien ja tuomioitaan kärsivien arkea USA:n ankarimmissa vankiloissa. Tässä maailmassa jännittynyt ilmapiiri, väkivalta ja jengisodat ovat arkea - vain vahvimmat selviytyvät. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
fi
03:45
Katastrofin todistajat -kooste
Silminnäkijöiden kertomukset, eloonjääneiden kuvamateriaali ja tieteellinen analyysi paljastavat, kuinka kahdesta äärimmäisestä sääilmiöstä tuli tuhoisia. Portugalin maastopalot levisivät hallitsemattomasti ja pakottivat asukkaat tekemään kovia päätöksiä. Etelä-Yhdysvalloissa yli 360 tornadoa aiheuttaa valtavaa tuhoa neljän päivän aikana, joka on yksi Yhdysvaltain tuhoisimmista myrskykausista.
fi
04:30
Tabu
Ohjelmassa perehdytään erilaisiin käsityksiin teiniseksistä, aina Australian 13-vuotiaista äideistä Kambodzan kiistanalaiseen Kreung-heimoon. Dokumenttisarja, National Geographic.
fi
05:15
Vankilassa ulkomailla
Nineteen-year-old Latasha Madson, a dancer from Los Angeles, gets a once in a lifetime opportunity to dance in a club in Thailand. While there she falls in love with a man named Phillip, but the relationship turns into her worst nightmare. Caught with a stash of Phillip's heroin she is sent to Thailand's notorious 'Bangkok Hilton" prison. Latasha gives birth in prison, and serves eight years for a crime she didn't commit.
fi
06:00
Amerikan hauskimmat kotivideot: Eläimet
NatGeo yhdistyy Amerikan hauskimpien kotivideoiden kanssa hilpeässä uudessa eläinohjelmassa, jossa on hauskoja lemmikkejä, upeita villieläimiä ja kaikkea siltä väliltä.
fi
06:40
Lentoturmatutkinta - erikoisraportti
Kolmella lennolla tapahtuu katastrofaalisia laskentavirheitä, joiden myötä tutkijat etsivät vihjeitä. Kokenut Alitalian miehistö ohjaa DC-9-koneen maahan vain kilometrien päässä Zurichin kentästä. Qantasin lento 72 Singaporesta Perthiin syöksyy kohti Intian valtamerta. Venezuelalaisen turbopotkurikoneen lentäjät osuvat vuoreen, sillä heiltä puuttuu tärkeä laite.
fi
07:25
Katastrofin todistajat
Tammikuu 9. päivä 2018. Pelästyneet Monteciton asukkaat juoksevat aamulla henkensä edestä, kun mutavyöry uhkaa tuhota Kalifornian hiljaisen rantakaupungin. Loppumattomalta tuntuvat aallot vellovaa mutaa valuvat 30 kilometrin tuntivauhtia ja vievät jalat alta. Silminnäkijöiden kertomusten ja kuvamateriaalin kautta muistelemme kamalaa luonnonkatastrofia, joka vei yli 20 ihmisen hengen.
fi
08:05
Sydneyn lentokentällä
Kiireinen joulukausi tuo mukanaan lisähaasteita, kun perheet suuntaavat pois Sydneystä lomalle. Lentoasema on vaarassa joutua suljetuksi, kun tunnistamatonta valkoista jauhetta löytyy saapuvalta lennolta. Epäilykset heräävät siitä, onko kyseinen jauhe vaaratonta vai onko se hengenvaarallista pernaruttoa.
fi
08:50
Historian parhaat palat
Tutkimme henkilöitä, jotka ovat olleet ehdolla - ja joissakin tapauksissa voittaneet - USA:n presidentin vaalit. Tapaamme lakimiehiä, sotasankareita ja jopa roistoja. Kun henkilö on valittu virkaan, miten he jättävät pysyvän perinnön, jota tulevat sukupolvet voivat muistella? Tutkimme huipputyön todellisia kustannuksia ja tapoja selviytyä kaudesta, kuolleena tai elävänä.
fi
09:35
Okavango: Unelmian joki
Ohjelmassa näemme Etelä-Afrikan Okavangon yläjuoksun upeita maisemia ja eläimiä. Ohjelma kertoo naarasleijona Fekeetsasta ja tämän elämästä vetisessä maailmassa.
fi
10:30
Saari ilman lakeja
Raa'an talvikauden aikana Port Protectionin asukkaiden on varmistettava kaikin tavoin, että he ovat turvassa. Vapaapalokuntalaiset Sam Carlson, Dave Squibb ja Stuart Andrew joutuvat pitämään hätätapausharjoituksen. Curly Leach opettaa Mary Milleria ansastamaan. Matt Carlson ja Kaylee Burk vievät tyttärensä etsimään tärkeitä resursseja.
fi
11:25
Lentoturmatutkinta - erikoisraportti
Jakso 6/10. Vaikka tilastollisesti itsetuhoinen lentäjä on todella harvinainen, tämä voi aiheuttaa järkyttävää tuhoa ja tuskaa.
fi
12:20
Lentoturmatutkinta - erikoisraportti
Jakso 7/10. Kolme karmeaa onnettomuutta saa maailman huomion. Tutkijat venyvät äärirajoille koettaessaan selvittää nämä kuolettavat mysteerit.
fi
13:15
Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Hazen Audel on äärimmäisen Afrikan safarin kolmannella osuudella ja suuntaa suurelle Baringo-järvelle. Nähdäkseen miljoonien flamingojen parven ennen kuin ne lentävät etelään, hän pyytää apua il'chamusin heimon venemiehiltä. Hazen väistelee virtahepoja ja krokotiileja rakentaakseen lautan, jolla hän voi osallistua heimojen järvikisaan, jonka palkintona on oikeus päästä katsomaan valtavaa parvea.
fi
14:15
Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Etsiessään harvinaista pensassarvikuonoa luontotutkimusmatkailija ja selviytyjä Hazen Audel pääsee Hell's Gate -rotkolle Isossa hautavajoamassa. Ryhmä keräilijöitä lähettää hänet kohti Suswa-vuorta, mutta päästäkseen sinne hänen on navigoitava metsien, luolien ja kanjoneiden läpi. Hän tarvitsee selviytymistaitojaan päästäkseen maasaiden kylään ja löytääkseen upean pensassarvikuonon.
fi
15:10
Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Luontotutkija ja selviytymisasiantuntija Hazen Audel kamppailee Itä-Afrikan villillä trooppisella rannikolla toiseksi viimeisellä äärimmäisen Afrikan safarin etapilla. Hazen pyytää apua Intian valtameren asiantuntijoilta eli mijikendoilta taittaakseen vaikean merimatkan päästäkseen rannikolla olevaan koralliluolien verkostoon, jossa asuu planeetan suurin useista lajeista koostuva lepakkoyhteisö.
fi
16:05
Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari
Eeppisessä finaalissa luontotutkija Hazen Audel lähestyy Serengetiä. Hadza-heimon metsästäjä-keräilijöiden avulla hän kulkee läpi vaikeiden maastojen ja huippupetojen päästäkseen savannin vehreään keskustaan. Hazenin perimmäinen tavoite on nähdä suuri muutto, mutta aika ja sateet ovat häntä vastaan. Pääseekö hän Afrikan suurimman luonnonnäytöksen luo ajoissa?
fi
17:00
Etsimässä kuningas Salomonin aarretta
Lukemattomat aarteenmetsästäjät ovat lähteneet etsimään kuningas Salomonin kaivoksia innoituksenaan Raamatun kertomus kullalla ja kuparilla koristelluista temppeleistä. Tähän päivään asti kaikki todisteet Salomonin olemassa olosta ovat olleet erittäin kiistanalaisia. Tutkimusretket vuonna 2010 paljastivat kuitenkin huimia uusia vihjeitä, jotka olivat maanneet Jordanian aavikolla vuosisatoja.
fi
18:00
Albert Lin ja kadonneet kaupungit
National Geographicin seikkailija ja tutkija Albert Lin matkaa Israelissa sijaitsevaan Acreen etsimään salaperäisten temppeliritareiden kadonnutta aarretta.
fi
19:00
Eläinmaailman kuningattaret
Afrikan savannit ovat koti eläinmaailman suurelle sisaruudelle: norsuperheelle. Uusi vauva tarvitsee perheen tukea selviytyäkseen ensimmäisistä kuukausistaan. Sillä aikaa kun äiti oppii huolehtimaan vauvasta, vauvan isoäidin, matriarkan, on suojeltava sitä. Voiko tämä uusi vauva ja sen ikonisista naaraista koostuva perhe selviytyä petoeläinten, kuivuuden ja nopeasti muuttuvan maailman keskellä?
fi
20:00
Junamatkat ylhäältä päin
Winnipegistä Churchilliin kulkevaa junarataa Manitoban läpi kuvataan etelästä pohjoiseen. Rata kiertelee lumisten ruohotasankojen ja Kanadan boreaalisen metsän läpi aina jäätyville karuille napapiirin rajamaille asti. Elämä täällä on jatkuvaa kamppailua, niin myös junan raitella pysyminen, insinöörit tekevät parhaansa taistellen lumen ja jään kanssa jopa -45° putoavissa läpötiloissa.
fi
21:00
Mystiset muinaiskuolemat
Kun Tanskan Vejlen läheltä löydetään naisen jäännökset, arkeologi alkaa selvittää uskomatonta tarinaa siitä, kuka hän oli ja miksi hänet murhattiin. Arkeologi yhdistää hänet muinaisiin saagoihin ja jopa kuningas Harald Sinihampaaseen! Mutta arkeologisen tutkimuksen edetessä kilpailevalla arkeologilla on toinen teoria siitä, kenen ruumis tämä on ja miksi hänet ylipäätään tapettiin.
fi
22:00
Albert Lin ja kadotetut kaupungit
Albert Lin etsii Israelista kanaanilaisten kadonnutta kaupunkia. Kanaanilaiset olivat salaperäinen yhteisö, joka selvisi Raamatun ajan ilmastokriisistä. Tutkimus johtaa Albertin sukellusretkelle 4 000 vuotta vanhan hylyn luo. Hänellä on hurja kokemus murenevalla kalliolla. Albert paljastaa ainutlaatuisella teknologialla merellisen maailman, jonka muinaiset ilmastokriisin selviytyjät rakensivat.
fi
23:00
Kaltereiden takana
Tässä jaksossa kurkistamme kaltereiden taakse vankilassa, joka on keskellä erämaata ja jossa rotumellakat uhkaavat kaikkien asukkaiden turvallisuutta.
fi
23:55
Inside: Amerikan mafia
Inside: Amerikan mafia -sarjassa tutkitaan järjestäytyneen rikollisuuden nousua ja tuhoa Amerikassa. Jokaisessa jaksossa kerrotaan mafian merkittävimpien vaikuttajien tarina harvinaisen kuvamateriaalin ja tiedustelutietojen avulla. Sarjassa kerrotaan muun muassa 1970-luvun alussa vaikuttaneen mafiapomo Joe Colombon tarina, jonka toimet johdattivat uuden sukupolven gangsterit vastakkain New Yorkin viranomaisten kanssa. National Geographic.
fi