TV3

TV3

TV3 er navnet på flere tv-stationer ejet af mediekoncernen Nordic Entertainment Group.

Denmark

TV guide - Saturday, 30/03/24

01:15
 Based On a True Story
2023
da
TV3
01:55
 La Brea
Mens Clearing og Fort samles for at fejre Ty og Paaras bryllup, trues festlighederne af invitationen til en kontroversiel gæst. Lucas tilbyder Veronica en uventet strategi for at opklare hendes fangevogters mærkelige forbindelse til situationen år 10.000 f.Kr.
da
TV3
02:55
 La Brea
Eve og Gavin slår sig sammen med James for at infiltrere Lazarus-bygningen i håb om at redde Ty og forhindre Kiera i at ødelægge deres eneste vej hjem. Da en dødbringende horde vågner op under Clearing, må Veronica redde Ella, før et livsfarligt stik slår hende ihjel.
da
TV3
03:55
 Vanderpump Rules 3
Lisa Vanderpump er stadig i førersædet, uanset hvad det gælder i SUR, men hun kan ikke styre Stassi, som er vendt tilbage fra New York bare for at indse, at alt er ændret mellem hende og hendes tidligere venner.
da
TV3
04:55
 Vanderpump Rules 3
På restaurantens åbningsaften afleverer Lisa en barsk straf til SUR-personalet efter deres beklagelige opførsel ved Scheanas fødselsdagsfest.
da
TV3
06:00
 Familien fra Bryggen 6
På Bryggen går det op og ned med følelserne. Linse inviterer Stephanie med et smut til Fyn for at støtte en god sag. De har nemlig samlet penge sammen til en organisation som redder burhøns og det bliver en lidt hård omgang for de glade dyre-elskere. Derudover har Stephanie gjort sig en masse tanker omkring sit forhold med Michal og er i tvivl om hvad hun skal gøre, derfor spørger hun derfor Linse til råds. Men spørgsmålet er hvad Linse siger til at hun muligvis skal miste sin kære svigersøn. Mor Ann har noget af en overraskelse i vente. Stephanie og Linse har nemlig taget kontakt til deres engelske familie, som Linse og Mor Ann besøgte for noget tid tilbage. Denne gang er planen dog at den engelske familie skal komme til Bryggen, så Stephanie kan møde dem for første gang. Aftalen kommer i hus og både Linse og Stephanie glæder sig rigtig meget til at få besøg. Men det er usikkert om Mor Ann, der ikke er så glad for forandringer, vil blive ligeså begejstret når hun hører om det fine besøg.
da
TV3
06:50
 Familien fra Bryggen 6
Der er fint besøg på Bryggen. Familien fra England er endelig ankommet på Bryggen og besøget starter med dansk morgenmad og hygge hjemme hos Mor Ann. Snakken ved bordet går godt, men Stephanie får dog hurtigt noget andet at tænke på. Hun har nemlig i lang tid været ved at tage kørekort og nu er tiden endelig inde til at hun skal til teoriprøve. Men spørgsmålet er om hun kan holde til presset, når både Familien fra Bryggen og Familien fra England har høje forventninger til hende. Imens viser Linse og Mor Ann den engelske familie rundt i København, hvor de både ser Amalienborg, Den Lille Havfrue og ikke mindst Rundetårn. Mor Ann går dog ikke helt ligeså meget op i rundvisningen som Linse gør, og gider ikke med op i Rundetårn, da de endelig når frem. Oppe i toppen af tårnet kommer Linses viden dog på noget af en prøve, da den engelske familie ivrigt spørger ind til alle de forskellige ting man kan se deroppefra. Senere står der bowling på programmet, hvor der er lagt op til en storslået kamp mellem England og Danmark, hvor Stephanie skal forsvare nationens ære.
da
TV3
07:45
 Ivanhoe
I 1100-tallet har den onde prins John tilranet sig magten og regerer England med hård hånd. Ivanhoe vender hjem efter den hellige krig. Her redder han den stenrige jøde Isaac og datteren Rebecca fra et normannisk overfald. Og kaster sig ud i kampen om tronen.
da
TV3
10:40
 Harry Potter og de vises sten
På sin 11-års fødselsdag bliver Harry Potter, som lever en kummerlig tilværelse hos sin tante og onkel, kontaktet af kæmpen Hagrid, som afslører at hans afdøde forældre var magtfulde magikere. Harry bliver derfor tilbudt en plads på den fornemme skole for trolddom, Hogwarts. Her får Harry nye venner, den charmerende og autoritetstro Hermione samt den klodsede, men trofaste Ron. Desuden møder han den vise rektor Dumbledore. Langsomt går det op for Harry, at han er noget særligt, hvilket hænger sammen med hans forældres død, som slet ikke var et uheld men derimod et mysterium, hvor den ondskabsfulde troldmand Voldemort spiller en vigtig rolle.
da
TV3
13:50
 Harry Potter og hemmelighedernes kammer
Unge Harry har taget hul på sit andet år på Hogwarts - trods adskillige advarsler. Det varer ikke længe, før Harry og vennerne opdager, at der er noget helt galt på skolen. Elever bliver forvandlet til sten, trusler bliver skrevet med blod på væggene, og et dødbringende monster er løs. Nogen har åbnet Hemmelighedernes Kammer. Harry, Ron og Hermione sætter sig for at finde kammeret og dræbe monstret. Rygtet siger, at Hemmelighedernes Kammer er blevet åbnet af en arvtager til Salazar Slytherin - en af Hogwarts grundlæggere. Mistanken retter sig mod den arrogante elev Draco Malfoy, men Harry frygter, at hans arvefjende, Voldemort, står bag de skræmmende begivenheder.
da
TV3
17:20
 Harry Potter og fangen fra Azkaban
Harry Potter og vennerne Ron og Hermione har taget hul på deres tredje skoleår på Hogwarts. Eventyret tager igen fart, da morderen Sirius Black undslipper fra Azkaban-fængslet. Black mistænkes for at være håndlanger for den onde troldmand Voldemort og Harrys venner frygter nu, at Black er flygtet for at hævne sig på ham. Det er imidlertid kun begyndelsen på Harrys problemer. De sjælesugende Dementor-vagter fra Azkaban har slået ring om skolen for at fange Black, men deres tilstedeværelse påvirker Harry negativt. Sammen med vennerne må Harry opspore Sirius Black og løse mysteriet om den nat, hvor hans forældre blev dræbt.
da
TV3
20:00
 Harry Potter og halvblodsprinsen
Hogwarts er ikke længere et sikkert sted at opholde sig, og Harry Potter har mistanke om, at faren ligger indenfor skolens mure. Dumbledore er dog mere opsat på at forberede ham på den endelige kamp, som han ved nærmer sig, og sammen forsøger de at finde den nøgle, der kan afsløre Voldemorts forsvar. For at gøre dette rekrutterer Dumbledore sin gamle ven og kollega, levemanden professor Horace Schnobbevom, som menes at have vitale informationer, der kan bruges mod Voldemort.
da
TV3
23:15
 Arrival
Da mystiske, fremmede rumskibe lander rundtomkring på kloden, sættes et ekspertteam bl.a. bestående af den førende lingvist Louise Banks og fysikeren Ian Donnelly til at kommunikere med dem for at finde ud af, hvad de vil.
da
TV3

TV guide - Sunday, 31/03/24

01:40
 Passengers
To passagerer rejser til en ny planet. Rejsen tager en katastrofal drejning, da deres dvalemoduler på mystisk vis vækker dem 90 år før ankomst. Da rumskibets system fejler, bliver de nødt til at redde de 5000 andre passagerer, der stadig ligger i dvale.
da
TV3
03:30
The Thing About Pam
Efter "Dateline"-afsnittet bliver sendt, bliver Pam berygtet. Hun er oppe imod Betsys døtre i en civil retssag om forsikringspengene, og offentlighedens holdning vender sig imod hende.
da
TV3
05:15
 The Thing About Pam
Pam går til chokerende og absurde yderligheder for at undslippe det net af løgne, hun selv har spundet. Til slut opstår der en vis grad af retfærdighed, forløsning og håb.
da
TV3
06:00
 Hapless
Paul er i gang med en historie om en flirtende brandmand, da der dukker nazistisk graffiti på en væg. Naomi har brug for assistance til Joshies seksårs fødselsdagsfest, og Paul forsøger at hjælpe.
da
TV3
06:30
 Familien fra Bryggen 6
Der bliver lagt store planer på Bryggen. Stephanie har besluttet at stille op i en bikini-fitnesskonkurrence. Men med sådan en plan følger nogle store livsstilsændringer, såsom en masse træning og en meget stram kostplan. For at introducere sin nye livsstil for familien, har hun inviteret Linse og Mor Ann forbi til en omgang sund og nærende fitnessmad. Men spørgsmålet er, om hendes nye sunde madvaner kan smitte af på resten af familien. Linse har også lagt store planer for fremtiden. Hun har nemlig besluttet at udgive en bog om sit liv. Derfor tager hun med sin forfatter Michael ud til sin tidligere stedfars kolonihavehus, hvor hun tilbragte meget tid som barn. Derude vælter minderne frem, og Michael får et indblik i Linses barndom og opvækst og ikke mindst dengang, hun stalkede en kendt dansk musiker. Og endelig lægger hele familien planer for sommeren. De har lejet en autocamper og vil tage på campingtur til Jylland. Men inden da skal de lige finde ud af, hvordan de kan undgå at blive uvenner på turen.
da
TV3
07:25
 Familien fra Bryggen 6
Familien fra Bryggen er på tur. Efter at være ankommet i Århus med færgen, kører familien ud til en idyllisk campingplads, hvor Stephanie har en lille overraskelse med til Mor Ann, som hun bliver meget glad for. Den gode stemning varer dog kun til næste morgen, hvor Stephanie og Mor Ann bliver uvenner over Mor Anns portere. Linse må derfor kæmpe for at bevare den gode stemning, så ferien ikke går i vasken inden den er begyndt. På vej væk fra campingpladsen foreslår Stephanie at de slår vejen forbi Marselisborg dyrehave, hvor hun har været en gang før. Her kommer Linse i nærkontakt med nogle meget tamme hjorte, en oplevelse som gør et meget stort indtryk på hende. Herefter går turen til Danmarks højeste punkt, Ejer Bavnehøj, som ikke ligefrem imponerer den lille Familie. Senere bliver det dramatisk, da Mor Ann pludselig skal afsted på hospitalet til både Linse og Stephanies store bekymring.
da
TV3
08:20
 Alpha
En ung mand separeres fra sin klan efter en bøffeljagt. I sin kamp for at vende tilbage møder han en frygtet fjende, der langsomt udvikler sig til at blive hans nærmeste allierede.
da
TV3
10:15
 Harry Potter og Flammernes Pokal
Inden Harry Potter skal starte på sit fjerde år på Hogwarts, tager han, Weasley-familien og Hermione til verdensmesterskaberne i troldmandssporten Quidditch. Men pludselig viser Voldemorts mærke sig på himlen, og frygten for de ondes kræfters tilbagevenden skræmmer alle. Skolen starter, og snart har Harry også andre ting at bekymre sig om, for han mangler en date til det årlige julebal. Harry bliver på mystisk vis udvalgt af Flammernes Pokal til at repræsentere Hogwarts i en prestigefyldte troldmandsturnering, hvor han skal kæmpe imod ældre og mere erfarne elever fra to rivaliserende troldmandsskoler.
da
TV3
13:45
 Harry Potter og Fønixordenen
Harry er tilbage i sit femte år på Hogwarts, og selvom de foregående års hændelser var meget voldsomme, så er de færreste overbeviste om Voldemorts tilbagekomst. Specielt ikke ministeren for magi, Cornelius Fudge, der mener det hele er Dumbledores skyld. Imens lægger mørke magter meget onde planer i kulissen, og igen er det op til Harry og hans venner at afværge katastrofen.
da
TV3
16:50
 Harry Potter og halvblodsprinsen
Hogwarts er ikke længere et sikkert sted at opholde sig, og Harry Potter har mistanke om, at faren ligger indenfor skolens mure. Dumbledore er dog mere opsat på at forberede ham på den endelige kamp, som han ved nærmer sig, og sammen forsøger de at finde den nøgle, der kan afsløre Voldemorts forsvar. For at gøre dette rekrutterer Dumbledore sin gamle ven og kollega, levemanden professor Horace Schnobbevom, som menes at have vitale informationer, der kan bruges mod Voldemort.
da
TV3
20:00
 Harry Potter og Dødsregalierne - del 1
Mørkets kræfter har overtaget Hogwarts, og tiden er kommet til, at Harry, Hermione og Ron må stå på egne ben. Sammen drager de ud for at finde og tilintetgøre horcruxerne, der er hemmeligheden bag Voldemorts udødelighed.
da
TV3