TV3

TV3

TV3 er navnet på flere tv-stationer ejet af mediekoncernen Nordic Entertainment Group.

Denmark

TV guide - Monday, 01/04/24

01:10
 Underworld 5
De få tilbageværende vampyrklaner er på randen af udslettelse fra Lycanserne. Begge sider leder efter Selene. Varulvene vil have hendes datter Eve, hvis blod indeholder hemmeligheden til at skabe en vampyr-Lycan-hybrid. Vampyrerne vil derimod have retfærdighed efter mordene på Viktor og Marcus. Semira vil vise Selene nåde, så hun kan træne hendes gruppe af "Death Dealers"; en blanding af vampyrer, der angriber varulve. Semira får hjælp af Thomas til at hjælpe med Selenes sag, inden hun skal stå rettergang.
da
TV3
03:00
 Arrival
Da mystiske, fremmede rumskibe lander rundtomkring på kloden, sættes et ekspertteam bl.a. bestående af den førende lingvist Louise Banks og fysikeren Ian Donnelly til at kommunikere med dem for at finde ud af, hvad de vil.
da
TV3
05:25
 Hapless
Naomi fortæller Paul, at hendes juiceperson/spiritualist har advaret hendes far imod at tage på krydstogt. Pauls bedste ven Simon har snart fødselsdag, og festen bliver formel.
da
TV3
06:00
 Luksusliv til søs 10
2022
da
TV3
06:55
 Vanderpump Rules 8
Der er fuld gang i Jax og Brittanys samlede polterabend-tur, og Sandoval, Schwartz, Jax og Beau planlægger en overraskelses-forklædning.
da
TV3
07:50
 Vanderpump Rules 8
Schwartz og Sandoval gør klar til TomToms første Pride-fest, men deres beslutning om at ansætte James som DJ giver bagslag, da han skaber problemer for Raquel – og Lisa mistænker, at han drikker igen.
da
TV3
08:45
 Luksusfælden 15
31-årige Morten fra Esbjerg er så ligeglad med sin gæld og sit forbrug, at kæresten Ditte har fået nok. Så hun har bedt Luksusfældens eksperter om hjælp til at få Morten til at fatte alvoren. Men inden eksperterne når frem, har Ditte smidt Morten ud af deres fælles lejlighed, så nu bor han hos en ven. Også vennen synes, at Mortens forbrug af junkfood, smøger, cola og manglende energi til at lave andet end at ligge på sofaen, er frustrerende. Mette Reissmann og Carsten Linnemann bliver forargede, da de når til Esbjerg og opdager, at Morten netop har købt den nyeste iPhone. De beder ham straks sælge den og resten af hans elektroniske udstyr for at skaffe penge til kreditorerne. Men elektronikken er Mortens kæreste eje og om aftenen erklærer han, at han fortryder, han har inviteret Luksusfældens eksperter ind i sit liv. Fortrydelsen bliver ikke mindre, da eksperterne afslører, hvordan har formøblet 40.000 kroner på blot et år: De er nemlig gået til cola, fastfood og cigaretter! Eksperternes og Mortens store udfordring er at finde en bolig, som Morten har råd til. Det lykkes Mette og Carsten at finde en 2-værelses lejlighed til ham. Morten er dog langt fra tilfreds, for der er nemlig ikke plads til hans hjørnesofa. Så han takker nej. Efterhånden får Mortens ven også nok af hans ligegyldighed overfor sin økonomi og erklærer overfor eksperterne, at "han har en rygrad som en regnorm!" Men lykkes det Luksusfælden at overbevise Morten om, at han skal til at tage sig sammen og gøre noget ved sin økonomi, eller vil han hellere blive liggende på sofaen og spise pizza og drikke cola?
da
TV3
09:40
 Luksusfælden 16
Pernille og Dennis, der bor i Gammel Rye ved Silkeborg, har tilsammen syv børn. Og en masse ubetalte børnepenge, fordi kun to af børnene bor fast hos dem. Samtidig insisterer de på at have to biler, fordi Pernille synes, det bliver for koldt for parrets fælles 2-årige datter, hvis hun skal sidde bag på cyklen de fire kilometer, der er til institutionen. Dennis har netop købt en playstation og et fladskærms-tv på afbetaling, fordi han mener, han har brug for det til at slappe af, når han kommer fra arbejde. Dennis arbejder som bager, mens Pernille er SOSU-hjælper. Når deres løn slipper op, låner de af familien, som de efterhånden skylder 84.000 kroner. Det mener parret dog ikke er noget problem. Men Luksusfældens eksperter, Jan Swyrtz og Carsten Linnemann er af en anden opfattelse: Især efter de har talt med Pernilles mor, der har skrevet et brev til hende. Brevet afføder en voldsom reaktion fra Pernille, der råber ’fuck dig’ til eksperterne og forlader regnskabstavlen. Dennis følger efter for at trøste sin kone, men Pernille vil ikke trøstes og slår i stedet ud efter ham. Lykkes det eksperterne at få Pernille til at samarbejde? Og hvordan reagerer parret, når eksperterne afslører, at de manglende børnebidrag er vokset til en skattegæld på langt over 300.000, der betyder farvel til bil og hus?
da
TV3
10:35
 Familien fra Bryggen 6
Der er som altid godt gang i Bryggen. Linse er bekymret for Mor Anns helbred og føler ikke at hun ville kunne gøre noget, hvis der skulle ske noget med hende. Derfor har Linse arrangeret at hende og Stephanie skal tage et førstehjælps-kursus, så de kan hjælpe Mor Ann og hinanden, hvis uheldet skulle være ude. Stephanie tvivler dog på at det overhovedet er muligt give Linse hjertemassage, da hendes store brystimplantater er i vejen. Mor Ann har dog gang i sit eget projekt, da hun på det sidste har døjet med dårlig ryg. Derfor vil hun gerne have hængt en rippe op i sin lejlighed. Derfor ringer hun endnu engang til sin gode ven Peter, der ofte har hjulpet hende med diverse praktiske opgaver. Men spørgsmålet er om Peter endelig har fået nok af de opgaver som Mor Ann konstant giver ham. Stephanie har fået nok af Linses skøre tøjstil og har derfor planlagt at de skal på shopping sammen, så Linse kan få et makeover og forhåbentlig få en tøjstil som Stephanie bedre kan lide. Det er dog uvist om Linse er klar til at lægge det festlige og farverige tøj bag sig.
da
TV3
11:45
 MasterChef – Danmarks største madtalenter 10
Sidste dag i jubilæumsugen byder på teknisk svære masterchefklassikere. Deltagerne får til deres store overraskelse hjælp fra nogen, der tidligere har prøvet kræfter med selv samme udfordring. Det bliver varmt, koldt, salt og sødt og nogle af tingene endda på samme tid.
da
TV3
12:50
 Med kniven for struben 5
På Restaurant Strandlyst i turistbyen Vig skal der tjenes mange penge om sommeren, hvis restauranten skal køre rundt. Men restauranten kæmper med ikke at kunne klare det store sommer-ryk ind i højsæsonen, og det er selv om hovedparten af maden kommer fra frost og spande. Køkkenet sejler og har ikke en chance for at følge med, mens gæsterne må vente i timer på deres mad. Thomas Castberg har fem dage til at rette op på dette, inden højsæsonen sætter ind.
da
TV3
13:55
 Med kniven for struben 5
Kroejeren Mads på Jerup Bette Kro er presset helt i knæ og sover ikke om natten. Kroen kører med underskud, og Mads har svært ved at betale regningerne. Hans søster Maria, der er restaurantchef, er bekymret for sin bror, der er gået fra at være glad og forventningsfuld til nedslidt og modløs. Hele situationen præger stemningen på kroen, hvor Mads og personalet vrisser af hinanden. Thomas Castberg har fem dage til at vende situationen, ellers er det et spørgsmål om tid, før enten Mads eller kroen knækker.
da
TV3
14:55
 Mit plastikmareridt 4
I dette afsnit møder vi Maria, der efter en brystforstørrende operation fik store bylder, og der blev hul helt ind til silikoneimplantatet. Pia fik en hudreduktion på lårene, og nu har hun fået åbenstående skamlæber, så hun tisser op ad. Mettes hudreduktion på maven har efterladt hende med en stor klump hud og et skævt ar. Casper er blevet mobbet med sin næse hele livet og fik en operation, men næsen kollapsede.
da
TV3
16:00
 Mit plastikmareridt 4
I dette afsnit møder vi Jette, der har fravalgt at amme sine tre børn, fordi hun væmmes over sine silikonebryster. Charlotte får stadigvæk kødsår på inderlårene efter en fedtsugning. Irene tabte 80 kg ved egen hjælp, men en brystforstørrende operation har nu givet hende så store smerter i brysterne, at hun ikke længere kan træne, og hun frygter nu at tage det hele på igen. Martina er født med en misdannelse på begge bryster og føler nu, at den tidligere brystforstørrende operation kun har gjort resultatet værre.
da
TV3
17:00
 Luksusfælden 21
Da Bartosz for 12 år siden forlod hjemlandet Polen for at søge lykken i Danmark, var det med drømmen om succes og masser af penge på kontoen. Men virkeligheden blev en anden. Efter en forlist karriere som festfotograf i nattelivet, arbejder han nu som buschauffør på deltid, mens hans jagter sin nye drøm om succes som selvstændig massør med egen klinik. Men kunderne lader vente på sig. Samtidig vokser Bartosz' gæld stødt. De danske låneudbydere har smækket kassen i, han står i RKI, så nu låner han penge i Polen.
da
TV3
18:00
 MasterChef – Danmarks største madtalenter 10
Sidste dag i jubilæumsugen byder på teknisk svære masterchefklassikere. Deltagerne får til deres store overraskelse hjælp fra nogen, der tidligere har prøvet kræfter med selv samme udfordring. Det bliver varmt, koldt, salt og sødt og nogle af tingene endda på samme tid.
da
TV3
19:00
 MasterChef – Danmarks største madtalenter 10
Semifinaleugen står for døren, og den skydes i gang med en stafet. En stafet, hvor de i hold af tre løbende skal i køkkenet for at lave en ret uden at tale sammen. Det bliver en stor udfordring, og det hold, der klarer sig dårligst, skal bevise deres værd i elimineringen. Her skal der kæmpes for at beholde forklædet på.
da
TV3
20:00
 Harry Potter og Dødsregalierne - del 2
Harry, Ron og Hermione har haft held til at ødelægge en af den onde Voldemorts horcruxer, og hvis de kan finde og destruere de andre, er stadigvæk håb for både troldmænd og mugglere. Men Lord Voldemort har i mellemtiden fået fingre i Oldstaven, som er en af de magtfulde tre Dødsregalier. Han angriber Hogwarts med fuld styrke, og Harry Potter må gå sin skæbne i møde i det afgørende slag mod Mørkets Kræfter.
da
TV3
22:50
 Shazam!
Alle har en superhelt gemt inden i sig og en gang imellem, skal der blot lidt magi til, for at få den frem. Takket være et magisk ord forvandles den 14-årige Billy til den voksne superhelt Shazam. Han elsker sine nye superkræfter, men skal snart op imod en superskurk!
da
TV3

TV guide - Tuesday, 02/04/24

01:25
 La Brea
Eve og Gavin slår sig sammen med James for at infiltrere Lazarus-bygningen i håb om at redde Ty og forhindre Kiera i at ødelægge deres eneste vej hjem. Da en dødbringende horde vågner op under Clearing, må Veronica redde Ella, før et livsfarligt stik slår hende ihjel.
da
TV3
02:25
 La Brea
Gavin fører sin familie mod en ny vej hjem, men hvert skridt bringer alle tættere på hans knusende vision om Evas død. Levi, der er udstødt af de andre, får en chance for forløsning, da en gammel fjende udlover en aftale.
da
TV3
03:25
 Vanderpump Rules 3
På restaurantens åbningsaften afleverer Lisa en barsk straf til SUR-personalet efter deres beklagelige opførsel ved Scheanas fødselsdagsfest.
da
TV3
04:25
 Vanderpump Rules 3
Lisa kæmper en brav kamp for at gøre den storslåede åbning af den nye restaurant PUMP til den helt store succes. Stassi konfronterer Scheana på grund af nogle sårende ord på Twitter. Kristen forsøger at afslutte med Tom Sandoval.
da
TV3
05:25
 Hapless
Pauls nye nøgle passer ikke. Da låsesmeden beder om hans adresse for at kunne aflevere en erstatningsnøgle, bliver Paul urolig. Hvis han giver ham sin adresse, og fyren har hans nøgle, kan han jo røve Pauls hus...
da
TV3
06:00
 Luksusliv til søs 10
2022
da
TV3
06:55
 Vanderpump Rules 8
Schwartz og Sandoval gør klar til TomToms første Pride-fest, men deres beslutning om at ansætte James som DJ giver bagslag, da han skaber problemer for Raquel – og Lisa mistænker, at han drikker igen.
da
TV3
07:50
 Vanderpump Rules 8
Stassi, Katie og Lala arrangerer en polterabend-fest for Brittany med prinsessetema, mens James får at vide, at han ikke længere er velkommen til Peters fødselsdagsfest.
da
TV3
08:45
 Luksusfælden 16
Pernille og Dennis, der bor i Gammel Rye ved Silkeborg, har tilsammen syv børn. Og en masse ubetalte børnepenge, fordi kun to af børnene bor fast hos dem. Samtidig insisterer de på at have to biler, fordi Pernille synes, det bliver for koldt for parrets fælles 2-årige datter, hvis hun skal sidde bag på cyklen de fire kilometer, der er til institutionen. Dennis har netop købt en playstation og et fladskærms-tv på afbetaling, fordi han mener, han har brug for det til at slappe af, når han kommer fra arbejde. Dennis arbejder som bager, mens Pernille er SOSU-hjælper. Når deres løn slipper op, låner de af familien, som de efterhånden skylder 84.000 kroner. Det mener parret dog ikke er noget problem. Men Luksusfældens eksperter, Jan Swyrtz og Carsten Linnemann er af en anden opfattelse: Især efter de har talt med Pernilles mor, der har skrevet et brev til hende. Brevet afføder en voldsom reaktion fra Pernille, der råber ’fuck dig’ til eksperterne og forlader regnskabstavlen. Dennis følger efter for at trøste sin kone, men Pernille vil ikke trøstes og slår i stedet ud efter ham. Lykkes det eksperterne at få Pernille til at samarbejde? Og hvordan reagerer parret, når eksperterne afslører, at de manglende børnebidrag er vokset til en skattegæld på langt over 300.000, der betyder farvel til bil og hus?
da
TV3
09:40
 Luksusfælden 16
Sangerinden og alenemoren Katrine er definitionen af en livsnyder, som elsker et liv i luksus. Friske blomster, dyre chanel-neglelakker, mærketøj og privatskole til børnene. For at få råd til et ekstra klaver har hun netop valgt at bruge 26.000 kroner, som SKAT fejlagtigt satte ind på hendes konto. Selvom hun vidste, de skulle betales tilbage. Fordi hun er selvstændig, skal hun selv sørge for at betale skat, men også her bruger Katrine pengene i stedet for at sætte dem til side. Katrine har et årligt tøjbudget på 36.000 kroner, men mener ikke, at hun har råd til ulykkesforsikringer til sine børn. Katrine har tilkaldt "Luksusfældens" eksperter, fordi hun har svært ved at betale sin gæld og er bange for, at banken tager hendes bil i pant, hvis ikke hun har råd til at afdrage. En bil, hun er afhængig af for at kunne leve som sangerinde. Men selvom Katrine er frustreret og ked af det over sin økonomi, er det nærmest umuligt for eksperterne at trænge igennem til hende. For Katrine nægter at skrue ned for sin luksus. Jan Swyrtz og Carsten Linnemann må i første omgang opgive at lægge budget for Katrine, men håber på, at hun kommer på bedre tanker i løbet af en måned, hvorefter de vender tilbage. Men kan eksperterne hjælpe Katrine, da det viser sig, at hun stadig ikke har vist sig villig til at skære i overforbruget og på blot en måned har handlet for 1600 kroner i en blomsterbutik?
da
TV3
10:35
 Familien fra Bryggen 11
Sæsonpremieren på Familien fra Bryggen byder på en følelsesmæssig rutsjebanetur udover det sædvanlige. Cengiz har en stor hemmelighed i ærmet, som han vil dele med svigermor Linse.
da
TV3
11:45
 MasterChef – Danmarks største madtalenter 10
Semifinaleugen står for døren, og den skydes i gang med en stafet. En stafet, hvor de i hold af tre løbende skal i køkkenet for at lave en ret uden at tale sammen. Det bliver en stor udfordring, og det hold, der klarer sig dårligst, skal bevise deres værd i elimineringen. Her skal der kæmpes for at beholde forklædet på.
da
TV3
12:50
 Med kniven for struben 5
Kroejeren Mads på Jerup Bette Kro er presset helt i knæ og sover ikke om natten. Kroen kører med underskud, og Mads har svært ved at betale regningerne. Hans søster Maria, der er restaurantchef, er bekymret for sin bror, der er gået fra at være glad og forventningsfuld til nedslidt og modløs. Hele situationen præger stemningen på kroen, hvor Mads og personalet vrisser af hinanden. Thomas Castberg har fem dage til at vende situationen, ellers er det et spørgsmål om tid, før enten Mads eller kroen knækker.
da
TV3
13:55
 Med kniven for struben 6
Thomas Castberg er taget til Nordjylland, hvor alt er gået i stå i køkkenet på Kongerslev Kro. Krofatter Morten vil gerne have spisende gæster, men kroen er efterhånden kun et værtshus.
da
TV3
14:55
 Mit plastikmareridt 4
I dette afsnit møder vi Jette, der har fravalgt at amme sine tre børn, fordi hun væmmes over sine silikonebryster. Charlotte får stadigvæk kødsår på inderlårene efter en fedtsugning. Irene tabte 80 kg ved egen hjælp, men en brystforstørrende operation har nu givet hende så store smerter i brysterne, at hun ikke længere kan træne, og hun frygter nu at tage det hele på igen. Martina er født med en misdannelse på begge bryster og føler nu, at den tidligere brystforstørrende operation kun har gjort resultatet værre.
da
TV3
15:55
 Mit plastikmareridt 4
I dette afsnit møder vi Anita, der vågner op med større bryster, end hun forinden havde aftalt med kirurgen, og nu føler hun sig som en miniudgave af Linse Kessler. Sarah fik infektion efter en brystforstørrende operation, og der gik hul ind til silikoneimplantatet. Jeanette er uforstående overfor, hvorfor kirurgen har valgt at placere navlen ud fra hendes skæve tandbid, så den ikke sidder i midten. Og Michelle har været igennem fire brystløft, men hendes brystvæv hænger fortsat under implantaterne.
da
TV3
17:00
 Luksusfælden 21
I Bramming ved Esbjerg har Peter det fysisk dårligt over økonomien. Han må ofte lægge sig, fordi han får angst, når regningerne dumper ind ad døren. Peter kæmper for at betale det, han skal, men bliver udfordret af sin hustru Anita, der har svært ved at sætte en stopper for sine impulser. Hun har blandt andet overtalt Peter til at købe en campingvogn til 25.000, fordi hun gerne ville på ferie. Men Peter er ude af stand til at sige nej til Anita: En tendens, der også har været i hans tidligere forhold. Hans manglende evne til at sige fra har resulteret i, at han nu står som ejer af hele to huse, som langsomt, men sikkert udhuler parrets økonomi. Og der er rigeligt med grunde til at få styr på pengene. For tilsammen har Peter og Anita nemlig intet mindre end otte børn, der skal forsørges. Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Kenneth Hansen opdager hurtigt, at der skal sættes hårdt ind for at få Peter til at stå ved sine meninger. Han skal tage selvstændige beslutninger for familien for første gang i sit voksne liv. Det kræver, at Anita støtter ham og stoler på, at han kan selv. Men kan hun det?
da
TV3
18:00
 MasterChef – Danmarks største madtalenter 10
Semifinaleugen står for døren, og den skydes i gang med en stafet. En stafet, hvor de i hold af tre løbende skal i køkkenet for at lave en ret uden at tale sammen. Det bliver en stor udfordring, og det hold, der klarer sig dårligst, skal bevise deres værd i elimineringen. Her skal der kæmpes for at beholde forklædet på.
da
TV3
19:00
 MasterChef – Danmarks største madtalenter 10
20 sølvklokker med hemmelige ingredienser står klar fra start, da de tilbageværende otte deltagere kommer ind i "MasterChef"-køkkenet. Det bliver altafgørende, hvilke klokker de vælger, for alle skal lave mad med det, der gemmer sig under klokkerne.
da
TV3
20:00
 Luksusfælden 30
I Stubbekøbing på Falster kæmper Anders en ulige kamp med sin fortid. Han har været stofmisbruger, og selvom han nu har været clean i mange år, følger der en kæmpe gæld med det gamle liv. Ubetalte regninger, misligholdte lån og særligt ubetalte børnebidrag gør, at Anders føler sig mindre værd end sine venner og kolleger. Anders skal rydde op i sin fortid og tage det sidste opgør med den mand, han var en gang.
da
TV3
21:00
 Breinholts
Anders Breinholt er klar med sit nye show. Du får et humoristisk indblik i, hvad der rører sig af aktuelle finurligheder i Anders' og gæstens liv - og du får de historier, du ikke hører andre steder.
da
TV3
21:50
 Hancock
Den vrisne og alkoholglade bums Hancock er på uforklarlig vis blevet udstyret med superkræfter, men han er ikke særligt god til at bruge dem, og efter lidt for mange katastrofer lader han sig overtale af PR-manden Ray til at forsøge at rette op på sit elendige image. Det bliver en lang og hård kamp for Hancock, der egentlig mest går med til PR-indsatsen, fordi han har et godt øje til Rays kone, Mary Embrey. Vil det lykkes Ray at få forvandlet Hancock til en ordentlig superhelt, som børnene ser op til, og som politiet tør ringe til, når tingene brænder på?
da
TV3