TV3

TV3

TV3 er navnet på flere tv-stationer ejet af mediekoncernen Nordic Entertainment Group.

Denmark

TV guide - Thursday, 04/04/24

01:30
 La Brea
Gavin ligger for døden, og Eve og hendes familie gør et desperat forsøg på at rette op på situationen... da en en uforudset hændelse truer med at splitte dem for altid. Veronica afslører en hemmelighed, der bringer hendes forhold til Lucas i fare.
da
TV3
02:30
 Vanderpump Rules 3
Stassi finder sammen med holdet fra SUR ved et Hollywoodparty. Jax lægger krop til plastikkirurgi og Tom Schwartz rammes af et panikanfald og flygter fra sit job på PUMP.
da
TV3
03:30
 Vanderpump Rules 3
Kristen og Tom Sandoval vender tilbage til SUR, efter de har været suspenderede. Tom Schwartz anskaffer sig en hundehvalp. Jax spreder rygter om at Katie har været utro.
da
TV3
04:30
 Luksusliv til søs 10
2022
da
TV3
05:30
 Hapless
Simons søster har fået en lille dreng og beder Paul om hjælp til omskærelsen. Liam er totalt imod at få sin drengs penis "trimmet". Men spørgsmålet er vel: er sex bedre med eller uden? Det vil Paul gerne finde ud af.
da
TV3
06:00
 Luksusliv til søs 10
2022
da
TV3
06:55
 Vanderpump Rules 8
I kølvandet på deres eksplosive skænderi, smider Jax Sandoval ud fra sin fest og overvejer helt at sige til ham, at han ikke er velkommen til brylluppet.
da
TV3
07:50
 Vanderpump Rules 8
Brylluppet i Kentucky er kun dage væk, og Jax skal beslutte, om han skal tilgive Sandoval eller ej. I mellemtiden kæmper Ariana med at mønstre entusiasme nok til at deltage i sin egen fødselsdagsfest.
da
TV3
08:45
 Luksusfælden 16
Pia og John, der bor i Kastbjerg ved Randers, har kendt hinanden i et år. I det år har Pia optaget stribevis af lån for at finansiere parrets forbrug. John står i RKI, så han har ikke kunnet bidrage til forbrugsfesten. Johns mange kreditorer har resulteret i adskillige indkaldelser til fogedretten. Indkaldelser, som John er så fortørnet over, at han er blevet smidt ud af retten, da han kaldte dommeren for en ’fornæret kælling’. Luksusfældens eksperter, Carsten Linnemann og Jan Swyrtz er derfor nødt til fra starten at gøre op med Johns fjendtlige indstilling til kreditorerne og sætter ham stævne i fogedretten, hvor han skal indse, at bliver nødt til at ændre holdning, hvis Luksusfælden skal kunne hjælpe ham. De manglende betalinger til kreditorerne står i skarp kontrast til Pia og Johns forbrug. John har en motorcykel, fordi den får ham til at føle sig fri, parret bruger massive summer på fastfood og så har de planer om at anskaffe sig bil en ekstra bil. Samtidig er John dybt ulykkelig over, at han ikke har haft råd til at opfylde sin søns brændende fødselsdagsønske: Et par sko, der blinker, når han går. Hvordan reagerer John, når han ser, hvordan pengene til sønnens fødselsdagsgave er blevet brugt på pizza og er John villig til at opgive følelsen af frihed og skille sig af med motorcyklen?
da
TV3
09:40
 Luksusfælden 16
Jan er 41, men lever som en teenager. Han deler en lejlighed i København med en ven og bruger sine weekender på byture. –De weekender, han ikke forsøger at jonglere livet som weekendfar for sin store dreng i Nordjylland og sønnen på to år, der bor i Norge. Jan betaler ikke sine kreditorer og nu er gælden vokset så meget, at han slår rekord. Mette Reissmann kan konstatere, at han er den enlige deltager i Luksusfældens historie, der har den største misligholdte gæld. På intet mindre end 15.600 kroner hver eneste måned. Gælden står i skærende kontrast til Jans behov for at feste: For på et enkelt år har han brugt 33.000 på at gå i byen. Da Luksusfældens ekspert Carsten Linnemann viser ham, hvor mange kreditorer, han kunne have betalt for det, han har drukket op, går det op for Jan, at han er havnet i en ond cirkel, hvor han går i byen for at drukne sorgerne over økonomien. Men byturene udhuler Jans budget, så han har brug for at gå endnu mere i byen. Og festlighederne får konsekvenser. Jan må nemlig indse, at de betyder, at han ikke har råd til at rejse til Norge for at se sin lille søn, så meget som han har gjort hidtil. Men er Jan villig til at sadle om og leve et voksenliv med fokus på sine sønner, i stedet for det vilde liv på de københavnske barer?
da
TV3
10:35
 Familien fra Bryggen 11
Så er det blevet jul i Familien fra Bryggen og det er ikke hvilken som helst jul; det er nemlig lille Albas allerførste jul – så der skal ikke mangle noget! Linse og Didde tager på en noget opsigtsvækkende hundeluftningstur i fuld julekostumemundering, og så står den både på indkøb af juletræ hos de hjemløse og af de allermest larmende gaver til Alba, som veninderne kan opstøve i legetøjsbutikken. Hos Stephanie og Cengiz skal Alba producere hjemmelavede julegaver til mormor og morfar Didde, men det er ikke så let at lave gipsafstøbninger af babyhænder, som man skulle tro. Cengiz kaster sig også ud i det helt store juleudsmykningsprojekt og han er, til Stephanies store forfærdelse, slet ikke til at stoppe, når der skal handles julebelysning ind til huset. Og så fejrer hele familien juleaften, med Didde som julemand, hvordan det alt sammen går, kan du se i Familien fra Bryggen torsdag kl. 20 på TV3.
da
TV3
11:45
 MasterChef – Danmarks største madtalenter 10
Der er fint besøg i MasterChef køkkenet, hvor Kristian Baumann er kommet for at udfordre og gøre deltagerne klogere på det koreanske køkken. Det er en dag i køkkenet, hvor der er alt at vinde, når de 7 deltagere kæmper om den eftertragtet plads direkte videre til finaleugen.
da
TV3
12:50
 Med kniven for struben 6
Kan man drive en restaurant, når man er bange for at få gæster? Svaret er selvfølgelig "nej" – men ikke desto mindre er det virkeligheden for Hanne, som åbnede Fru Klitgaard for bare et par måneder siden. Køkkenet sejler, Hanne kan ikke levere den mad og den service, hun gerne vil – og gæsterne bliver sure. Derfor er Hanne nu bange, hver gang der kommer kunder. Det dur ikke, og Thomas har bare fem dage til både at få styr på køkkenet og Hannes frygt for gæsterne.
da
TV3
13:55
 Med kniven for struben 6
Bølgerne går højt på den sicilianske restaurant i Hillerød, når Lilo skiftevis kaster med gryder i køkkenet og spiller harmonika – og hans hustru, Anja, styrer slagets gang i restauranten. Men alt det hårde arbejde til trods kører restauranten med underskud på fjerde år, og en lukning er uundgåelig, hvis ikke der sker noget drastisk. Der skal flere gæster til, og Thomas Castberg får sin sag for, når han på bare fem dage skal vende nedgang til opsving.
da
TV3
14:55
 Mit plastikmareridt 4
I dette afsnit møder vi Helene, der frygter, at hun er ved at miste sit ene bryst, fordi hendes implantater er defekte, og silikonen flyder ud i brystet. Mia var offer for et voldsomt trafikuheld, og nu er hun efterladt med et grimt ar på maven, som dagligt minder hende om den forfærdelige hændelse. Tanja er ked af sine meget deforme bryster, som hun fik, efter hun valgte at få en plastikoperation i Prag. Sisse ønskede sig flotte runde bryster magen til sine veninders, men hun fik det stik modsatte, og nu gemmer hun dem væk.
da
TV3
16:00
 Mit plastikmareridt 5
Tascha har siden puberteten været ked af sine asymetriske bryster, og hun beslutter sig for at få foretaget en brystoperation. Men Tascha fik ikke den symmetri, hun drømte om, og i dag skammer hun sig over sine bryster. Karina har været igennem 11 operationer på kun tre år i forsøget på at rette op på en dårligt udført brystoperation. I dag, 15 år efter, lever hun med kroniske smerter og sting stikkende af fra arrene. Efter et større vægttab får Gitte foretaget en hudreduktion på mave og ryg, men i dag står hun tilbage med en krop, som hun føler er blevet skamferet. Zelina er ked af sine hængende bryster og beslutter sig for at få en brystforstørrende operation. Under operationen skærer kirurgen et forkert snit, og Zelina får efterfølgende store, grimme ar omkring brystvorterne.
da
TV3
17:00
 Luksusfælden 22
Lars og Vibeke slæber rundt på en massiv gæld blandt andet fra en tvangsauktion. Deres drømmehus røg på tvang, fordi de ikke følte, de havde råd til at betale en enkelt regning til renovation på 20.000 kr.
da
TV3
18:00
 MasterChef – Danmarks største madtalenter 10
Der er fint besøg i MasterChef køkkenet, hvor Kristian Baumann er kommet for at udfordre og gøre deltagerne klogere på det koreanske køkken. Det er en dag i køkkenet, hvor der er alt at vinde, når de 7 deltagere kæmper om den eftertragtet plads direkte videre til finaleugen.
da
TV3
19:00
 MasterChef – Danmarks største madtalenter 10
Det er sidste dag i semifinaleugen, og deltagerne står på tærsklen til årets finaleuge. Dommerne inviterer dem en tur i det søde køkken og selv de, som plejer at være på hjemmebane i dessertkøkkenet bliver svært udfordret, når der skal støbes mousser, glazes og lave ganasher.
da
TV3
20:00
 Real Housewives of Beverly Hills 13
Serien følger seks af de mest velhavende kvinder i landet, mens de nyder den overdådige livsstil, som kun Beverly Hills kan tilbyde.
da
TV3
21:00
 Breinholts
Anders Breinholt er klar med sit nye show. Du får et humoristisk indblik i, hvad der rører sig af aktuelle finurligheder i Anders' og gæstens liv - og du får de historier, du ikke hører andre steder.
da
TV3
21:50
 Pamela's Garden of Eden
Da Brandon og Dylan er uenige om, hvordan pooldækket skal se ud, griber Pamela ind for at bevare freden. Det bliver kun værre, når en større katastrofe indtræffer få dage før, renoveringen af poolhuset er færdig.
da
TV3
22:55
 Making it Home with Kortney and Kenny
2022
da
TV3
23:50
 NCIS 21
NCIS-holdet er i kapløb med tiden for at finde en forsvunden betjent, der forsvandt under sit frieri.
da
TV3

TV guide - Friday, 05/04/24

00:50
 Yellowstone
Beth afslører en hemmelighed for sin far. John konfronterer to cowboys med gamle fejder. En eftersøgning er i gang i reservatet.
da
TV3
01:50
 Yellowstone
Jamie får en stor åbenbaring. Beth lægger planer for sin fremtid. Jimmy møder en rodeolegende. Rips tålmodighed bliver sat på prøve.
da
TV3
02:50
 Vanderpump Rules 3
Kristen og Tom Sandoval vender tilbage til SUR, efter de har været suspenderede. Tom Schwartz anskaffer sig en hundehvalp. Jax spreder rygter om at Katie har været utro.
da
TV3
03:55
 Vanderpump Rules 3
Da Katie udspørger personalet om Tom Schwartzs sidespring, kommer der mere frem, end hun lige havde regnet med. Lisa er arrangør for en event kaldet: 50 Gay Mayors, i PUMP.
da
TV3
05:00
 Luksusliv til søs 10
2022
da
TV3
06:00
 Luksusliv til søs 10
2022
da
TV3
06:55
 Vanderpump Rules 8
Brylluppet i Kentucky er kun dage væk, og Jax skal beslutte, om han skal tilgive Sandoval eller ej. I mellemtiden kæmper Ariana med at mønstre entusiasme nok til at deltage i sin egen fødselsdagsfest.
da
TV3
07:50
 Vanderpump Rules 8
På tærsklen til Jax og Brittanys bryllup bliver deres repetitionsmiddag afbrudt, fordi Stassi, Katie og Lala kommer i karambolage med Kristen – og Jax afslører en saftig hemmelighed om Katie og Schwarz.
da
TV3
08:45
 Luksusfælden 16
Jan er 41, men lever som en teenager. Han deler en lejlighed i København med en ven og bruger sine weekender på byture. –De weekender, han ikke forsøger at jonglere livet som weekendfar for sin store dreng i Nordjylland og sønnen på to år, der bor i Norge. Jan betaler ikke sine kreditorer og nu er gælden vokset så meget, at han slår rekord. Mette Reissmann kan konstatere, at han er den enlige deltager i Luksusfældens historie, der har den største misligholdte gæld. På intet mindre end 15.600 kroner hver eneste måned. Gælden står i skærende kontrast til Jans behov for at feste: For på et enkelt år har han brugt 33.000 på at gå i byen. Da Luksusfældens ekspert Carsten Linnemann viser ham, hvor mange kreditorer, han kunne have betalt for det, han har drukket op, går det op for Jan, at han er havnet i en ond cirkel, hvor han går i byen for at drukne sorgerne over økonomien. Men byturene udhuler Jans budget, så han har brug for at gå endnu mere i byen. Og festlighederne får konsekvenser. Jan må nemlig indse, at de betyder, at han ikke har råd til at rejse til Norge for at se sin lille søn, så meget som han har gjort hidtil. Men er Jan villig til at sadle om og leve et voksenliv med fokus på sine sønner, i stedet for det vilde liv på de københavnske barer?
da
TV3
09:40
 Luksusfælden 16
Magdalena og Tom har over 43.000 kroner udbetalt hver eneste måned, men de føler ikke, de har nogen penge. Tom har fuldstændig overladt ansvaret og bekymringerne over parrets økonomi til Magdalena. Selvom hun flere gange har bedt Tom om hjælp. Parret er frustrerede over at de, trods deres glimrende indkomst, ikke har råd til at rejse. Blandt andet drømmer de om flere besøg i Polen, Magdalenas hjemland. Da Luksusfældens eksperter, Carsten Linnemann og Jan Swyrtz endevender parrets økonomi for finde penge til at opfylde parrets drømme, viser det sig dog, at Magdalena og Tom nødigt vil ændre noget som helst. De to biler, som parret ejer vil de helst ikke af med. Først lyder undskyldningen, at de har købt BMW’en til Tom for at spare på den anden, så de kan få mere for den, når den en dag skal sælges. Da eksperterne skyder det argument ned, er forklaringen at Toms teenagedatter har brug for pladsen på bagsædet i BMW’en. Til det replicerer Jan Swyrtz, at: "hun da skal være ualmindeligt stor, hvis hun ikke kan være i den første bil" Og så er der cigaretterne. Magdalena og Tom ryger tilsammen 60 cigaretter om dagen og har absolut ingen ambitioner om at stoppe med at ryge. Men kan det lykkes eksperterne at få parret til at vælge den korte, fornuftige vej mod drømmene? Uden røg og med kun en bil. Eller vælger de den lange, lette vej.
da
TV3
10:35
 Familien fra Bryggen 11
Der er gang i en hel masse hemmelighedskræmmerier. Cengiz er nemlig i fuld sving med at forberede alt det praktiske, inden han og Stephanie rejser til Thailand, hvor han skal på knæ og fri. Så Cengiz får hjælp af svigermor Linse, når detaljerne skal på plads, og den helt perfekte forlovelsesring skal købes. Linse har fået at vide, at der er rotter på hendes nye grund i Kongelunden. Men dyrevennen Linse er i et svært dilemma, når der skal ringes efter en skadedyrsbekæmper. Stephanie skal sammen med veninden Burger indrette Albas nye værelse, noget Stephanie har set virkelig meget frem til. Men hvordan er det nu lige man bruger en skruemaskine, og hvor mange penge er det rimligt at bruge på møblerne? Og så har Lebbe Lone fået en noget anderledes tatovering.
da
TV3
11:45
 MasterChef – Danmarks største madtalenter 10
Det er sidste dag i semifinaleugen, og deltagerne står på tærsklen til årets finaleuge. Dommerne inviterer dem en tur i det søde køkken og selv de, som plejer at være på hjemmebane i dessertkøkkenet bliver svært udfordret, når der skal støbes mousser, glazes og lave ganasher.
da
TV3
12:50
 Med kniven for struben 6
Bølgerne går højt på den sicilianske restaurant i Hillerød, når Lilo skiftevis kaster med gryder i køkkenet og spiller harmonika – og hans hustru, Anja, styrer slagets gang i restauranten. Men alt det hårde arbejde til trods kører restauranten med underskud på fjerde år, og en lukning er uundgåelig, hvis ikke der sker noget drastisk. Der skal flere gæster til, og Thomas Castberg får sin sag for, når han på bare fem dage skal vende nedgang til opsving.
da
TV3
13:55
 Med kniven for struben 6
Brasilianske Jacira har drevet sin lille restaurant, O Tempo, i tre år. Og i de tre år har hun ikke fået løn. Det kan ikke blive ved med at gå, men spørgsmålet er, om Thomas Castberg på bare fem dage kan redde restauranten fra lukning – og om Jacira kan se gennem sine tårer og leve med hans løsninger? Følg med, når Thomas sætter fut under det afro-brasilianske køkken og skruer op for sambaen.
da
TV3
14:55
 Mit plastikmareridt 5
Tascha har siden puberteten været ked af sine asymetriske bryster, og hun beslutter sig for at få foretaget en brystoperation. Men Tascha fik ikke den symmetri, hun drømte om, og i dag skammer hun sig over sine bryster. Karina har været igennem 11 operationer på kun tre år i forsøget på at rette op på en dårligt udført brystoperation. I dag, 15 år efter, lever hun med kroniske smerter og sting stikkende af fra arrene. Efter et større vægttab får Gitte foretaget en hudreduktion på mave og ryg, men i dag står hun tilbage med en krop, som hun føler er blevet skamferet. Zelina er ked af sine hængende bryster og beslutter sig for at få en brystforstørrende operation. Under operationen skærer kirurgen et forkert snit, og Zelina får efterfølgende store, grimme ar omkring brystvorterne.
da
TV3
16:00
 Mit plastikmareridt 5
Didde får i 2008 foretaget en brystforstørrende operation, men operationen giver hende ikke de bryster, hun havde drømt om og efterlader hende med flere fysiske gener. I 2014 vælger hun derfor at søge hjælp hos Jens Jørgen og Fay, men får blankt afslag på grund af hendes overvægt. I aften er Didde tilbage – 30 kilo lettere og med håbet om at blive tilbudt en operation. Lenette har tabt sig 55 kilo og har med for meget løs hud på mave, bryster og lår. I 2012 finde hun derfor en kirurg, der er villig til at foretage alle tre operationer, men både mave- og brystoperationen går skidt. Brysterne er i dag to forskellige størrelser, og maven ligner at et barn har skåret i den med en kniv. Efter adskillige operationer er Heidi ked af sine brysters udseende, og hun vælger derfor i 2010 at få foretaget en brystforstørrende operation, men hun finder ingen glæde ved resultatet og føler sig i dag skamferet og fortabt. Lena har lidt af børneleddegigt hele sit liv, så i 2014 får hun foretaget en fedtsugning af hagen i håbet om at få en tydelig kæbelinje. Det ønske gik langt fra i opfyldelse – og i dag, 2 år senere, sidder hun med et meget større ansigt, end hun havde før operationen.
da
TV3
17:00
 Luksusfælden 22
I Allerød bruger Mille alle sine penge på bolignips, tøj til datteren Hollie og energidrik. Dem drikker hun fem af om dagen. Det er afgørende for hende, at hun ligner en, der har styr på sit liv. Så hun køber. Og køber. Men bag facaden er Mille ulykkelig. Hun låner penge af sin veninde, når hendes egne er sluppet op, der er ikke råd til at lave aftensmad, så hun spiser hos venner og lever på nas. Det eneste, Mille drømmer om, er at være et godt forbillede for sin datter.
da
TV3
18:00
 Luksusfælden 22
I Kolding går 35-årige Lars, der er far til to, til frisør hver uge. Han er ganske vist næsten skaldet, men det er vigtigt for ham, at hans hår sidder perfekt. Samtidig bor han på et lille værelse hos sine forældre, og det er kæresten Luna rigtig træt af, for hun drømmer nemlig om, at de to skal flytte sammen. Men Luna vil ikke flytte sammen med Lars så længe, han bruger sine penge på sin bil, frisør og dyre udflugter med børnene.
da
TV3
19:00
 Hancock
Den vrisne og alkoholglade bums Hancock er på uforklarlig vis blevet udstyret med superkræfter, men han er ikke særligt god til at bruge dem, og efter lidt for mange katastrofer lader han sig overtale af PR-manden Ray til at forsøge at rette op på sit elendige image. Det bliver en lang og hård kamp for Hancock, der egentlig mest går med til PR-indsatsen, fordi han har et godt øje til Rays kone, Mary Embrey. Vil det lykkes Ray at få forvandlet Hancock til en ordentlig superhelt, som børnene ser op til, og som politiet tør ringe til, når tingene brænder på?
da
TV3
21:00
 Wonder Woman
Amazoneprinsessen Diana vokser op langt fra civilisationen på den skjulte, eksotiske ø Themyscira blandt krigeriske kvinder, hvor hun trænes til at blive en uovervindelig kriger. Men da piloten Steve nødlander i sit fly ud for øens kyst, vendes der op og ned på alting. Steve kan nemlig fortælle om den ukendte verden, der plages af rædslerne fra Første Verdenskrig, og Diana beslutter sig for, at hun må hjælpe den amerikanske soldat med at vinde kampen mod den tyske fjende. Selv om hun besidder overmenneskelige evner, er det først, da hun står side om side med mænd i en altafgørende krig, at hun opdager sine sande kræfter - og sin skæbne.
da
TV3