Disney Junior

Disney Junior

Disney Junior is an American pay television network that is owned by The Walt Disney Company through Disney Channels Worldwide. Aimed mainly at children 8 years and under, its programming consists of original first-run television series, theatrically-released and home media-exclusive movies and select other third-party programming.

United Kingdom

TV guide - Sunday, 28/04/24

00:05
Alice i Eventyrbageriet
En kortvagt slår kongen i en salsakonkurrence, og Alice må finde ud af, hvordan hun kan hjælpe. Fluffle-jagten er i gang, da Alice og andre eventyrlændere farer afsted for at finde den sjældne plante! Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
00:30
Spidey og hans fantastiske venner
Da Spidey-teamet sætter sig for at stoppe Green Goblin, lykkes det ham at spolere heltenes plan.En ny og forbedret spidey-jetpack ender i hænderne på Rhino! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
00:55
Spidey og hans fantastiske venner
Doc Ock sender sin yndlings-octo-bot, CAL, ud for at infiltrere WEB-hovedkvarteret ved hjælp af en ny opfindelse. Spidey beder Hulk om at lægge bånd på sig selv, efter Rhino udfordrer ham til en styrkeprøve. Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
01:20
Spidey og hans fantastiske venner
Bootsie farer vild til katteshowet, og Doc Ock laver hende om til en kæmpe monsterkilling! Doc Ock stjæler trommesættet under en koncert og bruger det til at hyptonisere publikum! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
01:45
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Andersine har det så sjovt på Skyggebjerget, at hun ikke lægger mærke til, at hun bliver sulten og træt - og så bliver hun til en tiger! Andersine og Minnie hjælper Thalia med at overvinde sin frygt for katte. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
02:10
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Den skøre videnskabsmand Von Drake tager banden af sted til Prehistoric World for at finde varm lava til at reparere deres spil! Banden begiver sig ud på en rejse for at samle instrumenter til en stor jamsession. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
02:35
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Vennerne besøger Fortidens Verden for at passe T-top og nogle dinosauræg. Da dinosauræggene klækker og løber løbsk, sniger væslerne sig ind for at få en dinokæledyr. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
03:00
Eureka!
Da sne truer med at stoppe Paleos suppeaften, opfinder Eureka en sneflytter. Børnene er fans af Eurekas nye opfindelse, Blomsteren, men lyden forstyrrer Murphy. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
03:30
Eureka!
Inspireret af Barrys maleri og superudstyr fremstillet af Eureka, bliver Pepper Mightysauraen! For at gøre Paleo klar til Rocky Falls påskænnelsesdag, opfinder Eureka Smoppy, en rengøringsbot. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:00
Eureka!
Da Eurekas balloner flyver væk med Barrys trommer, går trioen i luften for at få dem tilbage. Barry har problemer med at vågne for at komme i skole, så Eureka bygger det første vækkeur til ham. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Den legendariske kaptajn Saltben inviterer Mickey, Minnie og vennerne til at være med til verdens største skattejagt for at se, om de kan blive ægte pirater! Holdet udforsker rummet.
da
05:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Vennerne tager til teselkab, og Fedtmule og Andersine finder et perfekt sted. Vennerne forstyrrer en vaskebjørne-mor og hendes unger på deres lejrplads. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
05:30
Kiya & the Kimoja Heroes
Da Kiya opdager, at Primadonna har taget Daddy Jos kebabber, lader hun sin vrede få overtaget. Da Motsie og Kiya deler nogle tætte øjeblikke, kan Jay ikke lade være med at føle sig udenfor. Kiya & the Kimoja Heroes følger dans- og kampsportsentusiasten Kiya og hendes bedste venner Motsie og Jay på deres eventyr. Deres krystalkræfter gør dem til superhelte i Kimoja City, en by inspireret af det sydlige Afrika. Her gør de alt for at bringe glæde og harmoni tilbage til deres lokalsamfund.
da
06:00
Bluey
Mor og Far sværger at genoptage den kedelige rengøring hvis ungerne holder op med at fjolle omkring, men ungerne bliver ved og ved og fjollerierne ender med at smitte af på Mor og Far. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:10
Bluey
Luckys far er forarget over, at nutidens Giv pakken videre har en gave i hvert lag, så han ændrer reglerne tilbage, så den kun har en præmie i midten. Men Bingo taber alligevel. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:20
Bluey
Blueys fars dag-kort skal bare være perfekt, men hun kan ikke bestemme sig for, hvad hun skal tegne! Mor minder hende om alle de gode minder, hun har haft sammen med far, og at han heller ikke selv er perfekt. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:30
Bluey
Mens han venter på at blive hentet fra skole, leger Jack, at han er en sømand, der forsøger at finde vej hjem fra Australien. I mellemtiden er Jacks far faret vild på vejen for at hente ham. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:40
Bluey
Bluey og Bingo vil lege restaurant med Bedstefar, men alt er lidt anderledes end han er vandt til.. han får brug for en app til at bestille maden! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:50
Bluey
Ungerne leger Café så Bingo kan spise Pavlova, men Far Kok kludrer lidt med bestillingerne! Da Bluey fyrer ham, starter Far sin egen konkurrerende Café lige ved siden af Blueys. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:00
Bluey
Da et kraftigt sommerregnvejr buldrer hen over Heeler hjemmet, er Bluey fast besluttet på at opdæmme vandet i forhaven, mens Mor forsøger at afholde hende fra konstant at slæbe mudder ind i huset. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:10
Bluey
Bluey og Bingo laver mudderpizzaer og leverer dem til de voksne, men deres legebils hjul bliver ved med at falde af! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:20
Bluey
De har kun fem minutter tilbage til at lege "Kør", og Bluey og mor gør alt, de kan, for at nå at købe mælk til en gnaven gæst og er nødt til at flygte fra en sur købmand. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Nash og jedi-vennerne tager ud for at finde hendes forsvundne speeder. Haps køkken bliver invaderet af væsner. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
08:00
Håndværkerhvalpene
Filip bygger den vildeste rutsjebane nogensinde til sin lillesøsters fødselsdag! Håndværkerhvalpene skal redde åbningen af en ny restaurant i Pelsborg, men Thor er alt for søvnig. Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
08:30
Superkillinger
Mimi stjæler alle blåbærrene til Blårbær-festivalen, så hun kan lave sin helt særlige creme. Det er Bittens første sne-dag, og vennerne må stoppe Forsøgsrotte, der prøver at zappe al sneen væk. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
09:00
Bluey
Bluey og Bingo er trætte af, at folk vil bestemme over dem, så de hyrer deres kæmpe, usynlige ven til at vise mor og far, hvem der bestemmer. Nu kan de gøre lige, hvad de vil, indtil mor og far gør oprør. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:10
Bluey
Bluey lover sin kunde Bingo, den bedste safaritur i verden mens de leger “Hvalsafari”. De vil have Mor og Far med i legen, men Mor og Far er alt for trætte til at lege fordi de var sent ude aftenen før. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:20
Bluey
Bluey og Bingo elsker at videochatte med Muffin og Socks, så de alle kan tegne sammen. Da Muffin ikke vil give Socks sin tur, opdager ungerne, hvad der sker, når man vil have det hele for sig selv. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:30
Bluey
Far indvilliger i at køre Bluey og Bingo med ud at købe is, hvis de kan få ham ind i bilen. Problemer er bare, at han er i "Kludedukke"-tilstand! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:40
Bluey
Far fortæller Bluey og Bingo et eventyr fra det virkelige liv om hvordan det var at vokse op i en vild tid der hed Firserne og om en dreng der blev forbandet fordi han var ond ved sin lillebror. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:50
Bluey
Judo vil lege med jord sammen med Bluey og Bingo, men hun må ikke blive beskidt. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
10:00
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Se det nye afsnit nu. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
10:30
Alice i Eventyrbageriet
Hanses Tanabata fejring går skævt! Alice og vennerne arbejder sammen for, at få hans ønske til at gå i opfyldelse. Græskar-pizelle sæsonen er ovre, men eventyrlænderne vil have mere. I sæson to kommer Alice ind bag spejlet. Hun finder et magisk spejl i spisekammeret, som transporterer hende til en pudsig skakbræt verden, hvor Sølvdronningen bor. På denne side af spejlet, er alt hvad Alice forestiller sig muligt, der i blandt en livlig markedsplads med forskellige madboder, inspireret af både kulturelle og fantastisk ingredienser. Med Sølvdronningen som guide, møder Alice og hendes venner alle mulige karakterer, blandt andet Ridder Springeren Kyra, den Forlorne Skildpadde Jacques og Moppe hunden Mopsy.
da
11:00
Disney Mickeys klubhus Et rumeventyr
Amerikansk animation fra 2010.
da
12:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mahtava Hessudini kokeilee uutta taikatemppua ja käyttää siihen Iineksen lempipehmoeläintä. Funny haluaa lähteä seikkailulle uuteen huvipuistoon Zany Mulaney -maahan! Holdet udforsker rummet.
da
12:30
Håndværkerhvalpene
Hvalpene bygger Roxy en rampe, så hun kan få adgang til observatoriet, så hun sjældent kan se The Wishbone Comet. Hvalpene designer et træhus for at hjælpe deres nye nabo, Ollie! Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
13:00
Superkillinger
Da Bitten ved et uheld kloner sig selv med Forsøgsrottes nye opfindelse, må teamet stoppe Bittenerne. Zsa-Zsa stjæler Superkillinge-kittet, så hun ikke behøver at øve sig i at flyve. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
13:30
Spidey og hans fantastiske venner
Spin er skuffet over, at hans hikke forhindrer holdet i at stoppe Green Goblin. Spidey indser, at han har for mange jern i ilden, da han har hele tre ting, han skal have styr på, på én aften! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
14:00
Spidey og hans fantastiske venner
Da Spin ved et uheld få sin egen arm til at sove med sit arakno-stil, må han finde en ny måde at hjælpe sit hold. Nogen har stjålet alt vandet i byen! Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
14:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Nubs og jedierne beskytter hans yndlingstræ. Jedierne hjælper en ung dusørjæger med at finde hendes bror. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
15:00
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey-holdet forhindrer Doc Ock i at smelte isen, da hun leder efter skatte i Antarktis. Da Zola hævder, at den snedækkede park tilhører ham selv, samarbejder Miles og hans far om at generobre den. Spidey-holdet bekæmper skurke ved hjælp af deres spindedragter på eventyr langt fra byen. Med hjælp fra Reptil og deres særlige dino-spindedragter kan vores helte lave sig om til dinosaurer og jage skurke, beskytte naturen og forsvare deres fantastiske dino-træhus. Vores helte får hjælp af en ny, fantastisk helteven, White Tiger. Sammen med White Tiger og de andre Avengers, bekæmper Spidey-holdet denne sæsons nye skurke: Trapster og Lizard.
da
15:30
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og Ghosty redder Bobbelfestivalen fra Gobbys superstærke bobler. Spidey og Ant-Man redder tante Mays dukke, da den bliver skyllet ned i et stormafløb. Spidey-holdet bekæmper skurke ved hjælp af deres spindedragter på eventyr langt fra byen. Med hjælp fra Reptil og deres særlige dino-spindedragter kan vores helte lave sig om til dinosaurer og jage skurke, beskytte naturen og forsvare deres fantastiske dino-træhus. Vores helte får hjælp af en ny, fantastisk helteven, White Tiger. Sammen med White Tiger og de andre Avengers, bekæmper Spidey-holdet denne sæsons nye skurke: Trapster og Lizard.
da
18:30
Bluey
Ingen af fædrene kan kaste Rusty ud da de spiller en gang venskabs-cricket i parken. Rusty har nemlig brugt lang tid på at blive den perfekte batter. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
18:40
Bluey
Bingo finder en legetøjsskildpadde på legepladsen og vil tage ham med hjem, men Far siger at det ikke er god stil. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
18:50
Bluey
Da Mors søster Brandy kommer på besøg, har de heldragter hun har med til pigerne som gave en uventet virkning på Bingo! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:00
Bluey
Bluey og Bingo gemmer sig under huset og udspionerer to mystiske håndværkere i baghaven. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:10
Bluey
Muffin leger sur gammel dame på loppemarked og får Far til at skubbe hende på en gammel el-scooter. Men da en ægte sur gammel dame vil købe den, bliver Muffin stædig. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:20
Bluey
Mackenzie, Jack og Rusty leger astronauter på en mission til Mars. Men på deres rejse, bliver Mackenzie hele tiden væk og ingen ved hvorfor - selv ikke Mackenzie! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:30
Håndværkerhvalpene
Rosa passer Bella og inspirerer hende ved et uheld til at ødelægge stribevis af ting! Far beslutter sig for at Håndværkerhvalpene har brug for en ""sikkerhedskonsulent"" - ham selv! Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
20:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Nubs og jedierne beskytter hans yndlingstræ. Jedierne hjælper en ung dusørjæger med at finde hendes bror. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
21:00
Alice i Eventyrbageriet
En kortvagt slår kongen i en salsakonkurrence, og Alice må finde ud af, hvordan hun kan hjælpe. Fluffle-jagten er i gang, da Alice og andre eventyrlændere farer afsted for at finde den sjældne plante! Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
21:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mickey og vennerne tager til Den Forhistoriske Verden for at holde pyjamasparty med nogle dinounger. Anders og Sorteper ignorerer advarslerne og træder ind i et ungdommelighedsspringvand, som forvandler dem til babyer. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
22:00
Pyjamasheltene
Farligt flipperspil! Kattedreng kæmper alene mod Nat-ninja. De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
22:25
Pyjamasheltene
Gekko bliver venner med en robot. / Heltene får nye kræfter! De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
22:50
Pyjamasheltene
Stjålne paradevogne! Romeo bliver til Ugline. De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
23:15
Alice i Eventyrbageriet
Da Hattie mister sin hat, får Alice ham til at indse, at det er hattemageren, der betyder noget. Da kaptajn Dodo beder Alice om at lave mad til sin fest, hjælper Filur kat med at dechifrere Cookies opskrifter. Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
23:40
Alice i Eventyrbageriet
Hjerter Dame er ude, så Alice tager hendes plads. Da Saeed flytter ind i Svampeskoven, hjælper Alice og vennerne med at byde ham velkommen! Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da

TV guide - Monday, 29/04/24

00:05
Alice i Eventyrbageriet
FilurKat fører Alice ud for at finde hendes oldemors rodkælder. Alice forsøger at bage den perfekte tærte til Høstdagen og går næsten klip af selve fejringen! Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
00:55
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey-teamet tager på lejrtur, men den gamle dæmning slår revner og er tæt på at oversvømme parken. Green Goblin lægger en fælde for Hulk, og Spidey og Ghosty er fast besluttede på at bevise, at han er uskyldig. Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
01:20
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey, Ghost-Spider og Miles Morales slår sig sammen og bliver Spidey-teamet! Med hjælp fra andre Avenger-venner samarbejder superheltene for at redde dagen! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
01:45
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Kong Raptus bruger dagen i Magihuset, så han kan få lidt tid for sig selv. Minnie og Andersine får nye heste til et show. Andersine lærer at passe sin hest. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
02:10
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Minnies skovtur bliver spoleret at regn, så hun flytter den til Fepladsen. Vennerne tager til Vinterbjerget i håb om at møde Sneprinsessen. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
02:35
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mickey og vennerne tager til Den Forhistoriske Verden for at holde pyjamasparty med nogle dinounger. Anders og Sorteper ignorerer advarslerne og træder ind i et ungdommelighedsspringvand, som forvandler dem til babyer. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
03:00
Eureka!
Da Eurekas bedstemor Wanda sender hende en speciel muslingeskal, bygger Eureka en spilledåse. Eureka bygger en "hjulsaurus" til enæggede tvillingers Cypress og Spruce fødselsdag. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
03:30
Eureka!
En snorkesaurus tager en lur foran hulen og stopper Eurekas hulefødselsdag, før den kan begynde. På en særlig studietur til biblioteket, kan Eureka bare ikke lade være med at tænke. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:00
Eureka!
Eureka og hendes venner, Pepper og Barry, befrier en mammut. Eureka forsøger at blive venner med en fløjtenist ved at opfinde en ny fløjte. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Superheltene fra Herotropolis er væk! Weasels og banden laver et kæmpe rod. Andersine tror, at Anders snyder i deres spil, men lærer, at gamle venner bør stole på hinanden. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
05:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Kaptajn Salty Bones har brug for vennernes hjælp! Han har mistet sin kære skat. Vennerne tager til Myternes land for at finde Skovhugger Willie. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
05:30
Kiya & the Kimoja Heroes
Da han prøver at blive valgt til et show, beynder Jay at konkurrere mod Primadonna. Haddy siger, at hun er den bedste opfinder i Kimoja og udfordrer Motsie til en opfinderduel. Kiya & the Kimoja Heroes følger dans- og kampsportsentusiasten Kiya og hendes bedste venner Motsie og Jay på deres eventyr. Deres krystalkræfter gør dem til superhelte i Kimoja City, en by inspireret af det sydlige Afrika. Her gør de alt for at bringe glæde og harmoni tilbage til deres lokalsamfund.
da
06:00
Bluey
A brand new Bluey episode Bluey is a loveable, inexhaustible, Blue Heeler dog, who lives with her Mum, Dad and her little sister, Bingo. Bluey uses her limitless energy to play games that unfold in unpredictable and hilarious ways, bringing her family and the whole neighbourhood into her world of fun. Bluey showcases the joyful simplicity that can be found in families turning everyday events like going to the shops or visiting the doctor into unique adventures, bringing to life how children learn and grow through play. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:10
Bluey
Da Bluey og Bingo skændes om deres magiske xylofon (der kan fryse Far fast på stedet), tager Far kontrollen og fryser Bluey. Og så er Bingo Blueys eneste håb. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
06:20
Bluey
I weekenden leger Bluey og Bingo i haven med Far. Men Bingo bliver ked af det, da hun opdager et gående blad-insekt, som Far har for travlt med at lege til at se. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
06:30
Superkillinger
Superkillingerne stopper hr. Hvalpepote, da han stjæler hundelegetøj. Da Forsøgsrotte slukker for alt lyset i Katterup, må Bitten overvinde sin frygt for mørke og hjælpe sine venner. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
07:00
Bluey
Doktor Bluey bliver tilkaldt da Far får taget et meget alvorligt røntgenbillede af sygeplejerske Bingo. Det ser ud til, at han har en kat i maven og Bluey bliver nødt til at operere ham med det samme! Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
07:10
Bluey
Mens de er på skovtur i parken leger Bluey og hendes venner Skyggeland. Men da Coco hele tiden prøver at ændre reglerne må Bluey vise hende at legen kan blive endnu sjovere hvis man følger reglerne. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
07:20
Bluey
Bluey, Bingo og Mor leger Holde Oppe i huset med deres sidste ballon, og legen bliver ekstra udfordrende, da Far begynder at lege med. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
07:30
Spidey og hans fantastiske venner
Team Spidey er hovedattraktionen til en stor parade, der afholdes til ære for dem. Da alle detektivbøgerne på biblioteket forsvinder, må Team Spidey undersøge sagen! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
08:00
Mickey's Pirate Adventure
Mickey og alle vennerne redder Kaptajn Muleskæg
da
09:30
Pyjamasheltene
Katdreng vil være hurtigere end de nye skurke, Carly og Cartoka. Pyjamasheltene er tilbage med flere heltegerninger, og de møder nye skurke undervejs! Men mest af alt lærer de mere om deres dyrekræfter!
da
10:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Fedtmule er jaloux over, at Kæmpekrabben Cora er Kaptajn Saltbens styrmand. Raptus' laboratorieassistent kommer til at gøre ham usynlig. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
10:30
Håndværkerhvalpene
Rosa passer Bella og inspirerer hende ved et uheld til at ødelægge stribevis af ting! Far beslutter sig for at Håndværkerhvalpene har brug for en ""sikkerhedskonsulent"" - ham selv! Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
11:00
Håndværkerhvalpene
De hvalpe, Harry lavede til Baileys klasse, bliver ødelagt, så hvalpene hjælper med at genopbygge snacken! Pup Crew og petsburgs brand- og redningshold bytter for at se, hvilken besætning der er bedst. Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
11:30
Bluey
Mackenzie, Jack og Rusty leger astronauter på en mission til Mars. Men på deres rejse, bliver Mackenzie hele tiden væk og ingen ved hvorfor - selv ikke Mackenzie! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
11:40
Bluey
Bluey og Bingo bygger en hel unik hule til deres bamse Kimjim. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
11:50
Bluey
Efter en lang dag, er Bluey og hendes familie helt ude af takt, så Mor får alle til at lege Statuedans. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:00
Bluey
Indy synes ikke at hun duer til noget fordi hendes vokshest ligner en ko, men Calypso opfordrer hende til ikke at give op, så hun prøver at fikse den med lidt hjælp fra Winton. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:10
Bluey
Bluey og Bingo vil lære Enhjørting at opføre sig pænt så han kan gå på date med Mor, men alt går skævt da han spiser en tæge. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:20
Bluey
Bingo leger at hun er Blueys nye ansatte mens Far træner i baghaven. Mens Bluey viser Bingo omkring på kontoret, får Far sit livs omgang motion. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
13:00
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-teamet med hjælp fra Spideys komiske, men loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en presset situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-teamet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen! Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
13:30
Disney Sjov: Løvernes garde
Fuli må ud på en lang tur for at følge en bavianunge hjem til dens mor. Følg med, når Kion, den næstældste af Simba og Nalas løveunger, bliver leder af løvernes garde og indkalder de bedste og klogeste til at hjælpe ham med at holde livets kredsløb intakt.
da
14:00
Disney Sjov: Løvernes garde
Da historier om et mystisk uhyre hjemsøger Kongesletten, må løvernes garde overvinde deres frygt og opspore det sky væsen. Følg med, når Kion, den næstældste af Simba og Nalas løveunger, bliver leder af løvernes garde og indkalder de bedste og klogeste til at hjælpe ham med at holde livets kredsløb intakt.
da
14:30
Superkillinger
Hr. Hvalpepote bruger sin glitterdrage til at stjæle valentindagskort. Da Rosa ved et uheld kommer til at slå en speciel venskabsgave i stykker, som hun fik af Bitten, prøver hun at skjule sandheden. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
15:00
Kiya & the Kimoja Heroes
Haddy udfordrer Motsie til et skøjteløb. Marianne tager gruppen med på campingtur i naturreservatet. Kiya & the Kimoja Heroes følger dans- og kampsportsentusiasten Kiya og hendes bedste venner Motsie og Jay på deres eventyr. Deres krystalkræfter gør dem til superhelte i Kimoja City, en by inspireret af det sydlige Afrika. Her gør de alt for at bringe glæde og harmoni tilbage til deres lokalsamfund.
da
15:30
Håndværkerhvalpene
Bobby forsøger at sabotere hvalpen Crews bibliotek, der er bygget med en robotkat. Og hvalpebesætningen skal bygge en skole for fisk under vandet. Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
16:00
Bluey
A brand new Bluey episode Bluey is a loveable, inexhaustible, Blue Heeler dog, who lives with her Mum, Dad and her little sister, Bingo. Bluey uses her limitless energy to play games that unfold in unpredictable and hilarious ways, bringing her family and the whole neighbourhood into her world of fun. Bluey showcases the joyful simplicity that can be found in families turning everyday events like going to the shops or visiting the doctor into unique adventures, bringing to life how children learn and grow through play. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
16:10
Bluey
Da Bluey og Bingo skændes om deres magiske xylofon (der kan fryse Far fast på stedet), tager Far kontrollen og fryser Bluey. Og så er Bingo Blueys eneste håb. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
16:20
Bluey
I weekenden leger Bluey og Bingo i haven med Far. Men Bingo bliver ked af det, da hun opdager et gående blad-insekt, som Far har for travlt med at lege til at se. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
16:30
Bluey
Doktor Bluey bliver tilkaldt da Far får taget et meget alvorligt røntgenbillede af sygeplejerske Bingo. Det ser ud til, at han har en kat i maven og Bluey bliver nødt til at operere ham med det samme! Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
16:40
Bluey
Mens de er på skovtur i parken leger Bluey og hendes venner Skyggeland. Men da Coco hele tiden prøver at ændre reglerne må Bluey vise hende at legen kan blive endnu sjovere hvis man følger reglerne. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
16:50
Bluey
Bluey, Bingo og Mor leger Holde Oppe i huset med deres sidste ballon, og legen bliver ekstra udfordrende, da Far begynder at lege med. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
17:00
Superkillinger
Da Amara tager en bortkommen hvalp til Spind og Leg, spekulerer Bitten på, om hun vil få nok opmærksomhed. Superkillingerne må stoppe den, der stjal Abraca Dans magiske tricks. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
17:30
Sofia den første
Mød den seneste Disney-prinsesse i det her fortryllende eventyr om Sofia.
da
18:00
Sofia den første
Mød den seneste Disney-prinsesse i det her fortryllende eventyr om Sofia.
da
18:30
Bluey
Frisørerne Bluey og Bingo opdager at deres kunde, Burt Lækker, har lus! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
18:40
Bluey
Bluey og Bingo vil ikke tage hen i parken for at mødes med Judo før deres klistergekko er faldet ned fra loftet! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
18:50
Bluey
Bingo er den eksemplariske passager, som pendler med Far-toget når hun skal aflevere sit barn i børnehave og på arbejde som dyrlæge. Men Bluey vil meget hellere lave sjov og ballade. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:00
Bluey
Bingo og Bluey skiftes til at lege dronning og tjener. Da de begge vil være tjener, bliver Mor dronning efter at Far har forsøgt sig med et kaotisk resultat. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:10
Bluey
Mens Mor og Far forsøger at samle den nye gyngesofa til verandaen, bruger Bluey og Bingo pappet og plastikken til at bygge deres egen miniature verden. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:20
Bluey
På Jacks første dag på Blueys skole, foreslår Calypso, at han skal lege soldat sammen med Rusty i frikvarteret. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:30
Superkillinger
Da Rosa kommer til skade, må Kvik, Mester og Bitten lære at arbejde sammen uden hende. Superkillingerne hjælper Vimse med at få Nadias stjålne bil tilbage fra Mimi. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
20:00
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-teamet med hjælp fra Spideys komiske, men loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en presset situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-teamet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen! Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
20:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Kai og Nubs arbejder sammen om en træningsøvelse. Lys og Kai må redde Nubs fra Gangulerne. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
21:00
Alice i Eventyrbageriet
Alice og Fergie siger begge, at de kan lave den bedste kartoffel-ret, men det går op for dem, at deres retter er ens. Hanse bager en på-vrangen-kage. Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
21:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mahtava Hessudini kokeilee uutta taikatemppua ja käyttää siihen Iineksen lempipehmoeläintä. Funny haluaa lähteä seikkailulle uuteen huvipuistoon Zany Mulaney -maahan! Holdet udforsker rummet.
da
22:00
Pyjamasheltene
Pyjamasheltene rejser til Månen! De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
22:25
Pyjamasheltene
Kattedreng bliver til en kat! Gekko må have undervandshjælp. De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
22:50
Pyjamasheltene
Romeos alt-i-ét-bælte. Månen har brug for hjælp! De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da