Disney Junior

Disney Junior

Disney Junior is an American pay television network that is owned by The Walt Disney Company through Disney Channels Worldwide. Aimed mainly at children 8 years and under, its programming consists of original first-run television series, theatrically-released and home media-exclusive movies and select other third-party programming.

United Kingdom

TV guide - Monday, 29/04/24

00:05
Alice i Eventyrbageriet
FilurKat fører Alice ud for at finde hendes oldemors rodkælder. Alice forsøger at bage den perfekte tærte til Høstdagen og går næsten klip af selve fejringen! Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
00:55
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey-teamet tager på lejrtur, men den gamle dæmning slår revner og er tæt på at oversvømme parken. Green Goblin lægger en fælde for Hulk, og Spidey og Ghosty er fast besluttede på at bevise, at han er uskyldig. Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
01:20
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey, Ghost-Spider og Miles Morales slår sig sammen og bliver Spidey-teamet! Med hjælp fra andre Avenger-venner samarbejder superheltene for at redde dagen! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
01:45
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Kong Raptus bruger dagen i Magihuset, så han kan få lidt tid for sig selv. Minnie og Andersine får nye heste til et show. Andersine lærer at passe sin hest. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
02:10
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Minnies skovtur bliver spoleret at regn, så hun flytter den til Fepladsen. Vennerne tager til Vinterbjerget i håb om at møde Sneprinsessen. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
02:35
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mickey og vennerne tager til Den Forhistoriske Verden for at holde pyjamasparty med nogle dinounger. Anders og Sorteper ignorerer advarslerne og træder ind i et ungdommelighedsspringvand, som forvandler dem til babyer. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
03:00
Eureka!
Da Eurekas bedstemor Wanda sender hende en speciel muslingeskal, bygger Eureka en spilledåse. Eureka bygger en "hjulsaurus" til enæggede tvillingers Cypress og Spruce fødselsdag. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
03:30
Eureka!
En snorkesaurus tager en lur foran hulen og stopper Eurekas hulefødselsdag, før den kan begynde. På en særlig studietur til biblioteket, kan Eureka bare ikke lade være med at tænke. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:00
Eureka!
Eureka og hendes venner, Pepper og Barry, befrier en mammut. Eureka forsøger at blive venner med en fløjtenist ved at opfinde en ny fløjte. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Superheltene fra Herotropolis er væk! Weasels og banden laver et kæmpe rod. Andersine tror, at Anders snyder i deres spil, men lærer, at gamle venner bør stole på hinanden. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
05:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Kaptajn Salty Bones har brug for vennernes hjælp! Han har mistet sin kære skat. Vennerne tager til Myternes land for at finde Skovhugger Willie. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
05:30
Kiya & the Kimoja Heroes
Da han prøver at blive valgt til et show, beynder Jay at konkurrere mod Primadonna. Haddy siger, at hun er den bedste opfinder i Kimoja og udfordrer Motsie til en opfinderduel. Kiya & the Kimoja Heroes følger dans- og kampsportsentusiasten Kiya og hendes bedste venner Motsie og Jay på deres eventyr. Deres krystalkræfter gør dem til superhelte i Kimoja City, en by inspireret af det sydlige Afrika. Her gør de alt for at bringe glæde og harmoni tilbage til deres lokalsamfund.
da
06:00
Bluey
A brand new Bluey episode Bluey is a loveable, inexhaustible, Blue Heeler dog, who lives with her Mum, Dad and her little sister, Bingo. Bluey uses her limitless energy to play games that unfold in unpredictable and hilarious ways, bringing her family and the whole neighbourhood into her world of fun. Bluey showcases the joyful simplicity that can be found in families turning everyday events like going to the shops or visiting the doctor into unique adventures, bringing to life how children learn and grow through play. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:10
Bluey
Da Bluey og Bingo skændes om deres magiske xylofon (der kan fryse Far fast på stedet), tager Far kontrollen og fryser Bluey. Og så er Bingo Blueys eneste håb. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
06:20
Bluey
I weekenden leger Bluey og Bingo i haven med Far. Men Bingo bliver ked af det, da hun opdager et gående blad-insekt, som Far har for travlt med at lege til at se. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
06:30
Superkillinger
Superkillingerne stopper hr. Hvalpepote, da han stjæler hundelegetøj. Da Forsøgsrotte slukker for alt lyset i Katterup, må Bitten overvinde sin frygt for mørke og hjælpe sine venner. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
07:00
Bluey
Doktor Bluey bliver tilkaldt da Far får taget et meget alvorligt røntgenbillede af sygeplejerske Bingo. Det ser ud til, at han har en kat i maven og Bluey bliver nødt til at operere ham med det samme! Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
07:10
Bluey
Mens de er på skovtur i parken leger Bluey og hendes venner Skyggeland. Men da Coco hele tiden prøver at ændre reglerne må Bluey vise hende at legen kan blive endnu sjovere hvis man følger reglerne. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
07:20
Bluey
Bluey, Bingo og Mor leger Holde Oppe i huset med deres sidste ballon, og legen bliver ekstra udfordrende, da Far begynder at lege med. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
07:30
Spidey og hans fantastiske venner
Team Spidey er hovedattraktionen til en stor parade, der afholdes til ære for dem. Da alle detektivbøgerne på biblioteket forsvinder, må Team Spidey undersøge sagen! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
08:00
Mickey's Pirate Adventure
Mickey og alle vennerne redder Kaptajn Muleskæg
da
09:30
Pyjamasheltene
Katdreng vil være hurtigere end de nye skurke, Carly og Cartoka. Pyjamasheltene er tilbage med flere heltegerninger, og de møder nye skurke undervejs! Men mest af alt lærer de mere om deres dyrekræfter!
da
10:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Fedtmule er jaloux over, at Kæmpekrabben Cora er Kaptajn Saltbens styrmand. Raptus' laboratorieassistent kommer til at gøre ham usynlig. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
10:30
Håndværkerhvalpene
Rosa passer Bella og inspirerer hende ved et uheld til at ødelægge stribevis af ting! Far beslutter sig for at Håndværkerhvalpene har brug for en ""sikkerhedskonsulent"" - ham selv! Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
11:00
Håndværkerhvalpene
De hvalpe, Harry lavede til Baileys klasse, bliver ødelagt, så hvalpene hjælper med at genopbygge snacken! Pup Crew og petsburgs brand- og redningshold bytter for at se, hvilken besætning der er bedst. Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
11:30
Bluey
Mackenzie, Jack og Rusty leger astronauter på en mission til Mars. Men på deres rejse, bliver Mackenzie hele tiden væk og ingen ved hvorfor - selv ikke Mackenzie! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
11:40
Bluey
Bluey og Bingo bygger en hel unik hule til deres bamse Kimjim. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
11:50
Bluey
Efter en lang dag, er Bluey og hendes familie helt ude af takt, så Mor får alle til at lege Statuedans. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:00
Bluey
Indy synes ikke at hun duer til noget fordi hendes vokshest ligner en ko, men Calypso opfordrer hende til ikke at give op, så hun prøver at fikse den med lidt hjælp fra Winton. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:10
Bluey
Bluey og Bingo vil lære Enhjørting at opføre sig pænt så han kan gå på date med Mor, men alt går skævt da han spiser en tæge. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:20
Bluey
Bingo leger at hun er Blueys nye ansatte mens Far træner i baghaven. Mens Bluey viser Bingo omkring på kontoret, får Far sit livs omgang motion. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
13:00
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-teamet med hjælp fra Spideys komiske, men loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en presset situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-teamet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen! Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
13:30
Disney Sjov: Løvernes garde
Fuli må ud på en lang tur for at følge en bavianunge hjem til dens mor. Følg med, når Kion, den næstældste af Simba og Nalas løveunger, bliver leder af løvernes garde og indkalder de bedste og klogeste til at hjælpe ham med at holde livets kredsløb intakt.
da
14:00
Disney Sjov: Løvernes garde
Da historier om et mystisk uhyre hjemsøger Kongesletten, må løvernes garde overvinde deres frygt og opspore det sky væsen. Følg med, når Kion, den næstældste af Simba og Nalas løveunger, bliver leder af løvernes garde og indkalder de bedste og klogeste til at hjælpe ham med at holde livets kredsløb intakt.
da
14:30
Superkillinger
Hr. Hvalpepote bruger sin glitterdrage til at stjæle valentindagskort. Da Rosa ved et uheld kommer til at slå en speciel venskabsgave i stykker, som hun fik af Bitten, prøver hun at skjule sandheden. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
15:00
Kiya & the Kimoja Heroes
Haddy udfordrer Motsie til et skøjteløb. Marianne tager gruppen med på campingtur i naturreservatet. Kiya & the Kimoja Heroes følger dans- og kampsportsentusiasten Kiya og hendes bedste venner Motsie og Jay på deres eventyr. Deres krystalkræfter gør dem til superhelte i Kimoja City, en by inspireret af det sydlige Afrika. Her gør de alt for at bringe glæde og harmoni tilbage til deres lokalsamfund.
da
15:30
Håndværkerhvalpene
Bobby forsøger at sabotere hvalpen Crews bibliotek, der er bygget med en robotkat. Og hvalpebesætningen skal bygge en skole for fisk under vandet. Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
16:00
Bluey
A brand new Bluey episode Bluey is a loveable, inexhaustible, Blue Heeler dog, who lives with her Mum, Dad and her little sister, Bingo. Bluey uses her limitless energy to play games that unfold in unpredictable and hilarious ways, bringing her family and the whole neighbourhood into her world of fun. Bluey showcases the joyful simplicity that can be found in families turning everyday events like going to the shops or visiting the doctor into unique adventures, bringing to life how children learn and grow through play. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
16:10
Bluey
Da Bluey og Bingo skændes om deres magiske xylofon (der kan fryse Far fast på stedet), tager Far kontrollen og fryser Bluey. Og så er Bingo Blueys eneste håb. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
16:20
Bluey
I weekenden leger Bluey og Bingo i haven med Far. Men Bingo bliver ked af det, da hun opdager et gående blad-insekt, som Far har for travlt med at lege til at se. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
16:30
Bluey
Doktor Bluey bliver tilkaldt da Far får taget et meget alvorligt røntgenbillede af sygeplejerske Bingo. Det ser ud til, at han har en kat i maven og Bluey bliver nødt til at operere ham med det samme! Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
16:40
Bluey
Mens de er på skovtur i parken leger Bluey og hendes venner Skyggeland. Men da Coco hele tiden prøver at ændre reglerne må Bluey vise hende at legen kan blive endnu sjovere hvis man følger reglerne. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
16:50
Bluey
Bluey, Bingo og Mor leger Holde Oppe i huset med deres sidste ballon, og legen bliver ekstra udfordrende, da Far begynder at lege med. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
17:00
Superkillinger
Da Amara tager en bortkommen hvalp til Spind og Leg, spekulerer Bitten på, om hun vil få nok opmærksomhed. Superkillingerne må stoppe den, der stjal Abraca Dans magiske tricks. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
17:30
Sofia den første
Mød den seneste Disney-prinsesse i det her fortryllende eventyr om Sofia.
da
18:00
Sofia den første
Mød den seneste Disney-prinsesse i det her fortryllende eventyr om Sofia.
da
18:30
Bluey
Frisørerne Bluey og Bingo opdager at deres kunde, Burt Lækker, har lus! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
18:40
Bluey
Bluey og Bingo vil ikke tage hen i parken for at mødes med Judo før deres klistergekko er faldet ned fra loftet! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
18:50
Bluey
Bingo er den eksemplariske passager, som pendler med Far-toget når hun skal aflevere sit barn i børnehave og på arbejde som dyrlæge. Men Bluey vil meget hellere lave sjov og ballade. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:00
Bluey
Bingo og Bluey skiftes til at lege dronning og tjener. Da de begge vil være tjener, bliver Mor dronning efter at Far har forsøgt sig med et kaotisk resultat. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:10
Bluey
Mens Mor og Far forsøger at samle den nye gyngesofa til verandaen, bruger Bluey og Bingo pappet og plastikken til at bygge deres egen miniature verden. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:20
Bluey
På Jacks første dag på Blueys skole, foreslår Calypso, at han skal lege soldat sammen med Rusty i frikvarteret. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:30
Superkillinger
Da Rosa kommer til skade, må Kvik, Mester og Bitten lære at arbejde sammen uden hende. Superkillingerne hjælper Vimse med at få Nadias stjålne bil tilbage fra Mimi. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
20:00
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-teamet med hjælp fra Spideys komiske, men loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en presset situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-teamet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen! Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
20:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Kai og Nubs arbejder sammen om en træningsøvelse. Lys og Kai må redde Nubs fra Gangulerne. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
21:00
Alice i Eventyrbageriet
Alice og Fergie siger begge, at de kan lave den bedste kartoffel-ret, men det går op for dem, at deres retter er ens. Hanse bager en på-vrangen-kage. Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
21:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mahtava Hessudini kokeilee uutta taikatemppua ja käyttää siihen Iineksen lempipehmoeläintä. Funny haluaa lähteä seikkailulle uuteen huvipuistoon Zany Mulaney -maahan! Holdet udforsker rummet.
da
22:00
Pyjamasheltene
Pyjamasheltene rejser til Månen! De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
22:25
Pyjamasheltene
Kattedreng bliver til en kat! Gekko må have undervandshjælp. De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
22:50
Pyjamasheltene
Romeos alt-i-ét-bælte. Månen har brug for hjælp! De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
23:15
Alice i Eventyrbageriet
Eventyrland er halvt nat og halvt dag, så Alice erkender, at mange af beboerne har brug for solen! Alice og hendes venner bager en pizza til Hjerter Dames pizzafest. Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
23:40
Alice i Eventyrbageriet
Hanses Tanabata fejring går skævt! Alice og vennerne arbejder sammen for, at få hans ønske til at gå i opfyldelse. Græskar-pizelle sæsonen er ovre, men eventyrlænderne vil have mere. I sæson to kommer Alice ind bag spejlet. Hun finder et magisk spejl i spisekammeret, som transporterer hende til en pudsig skakbræt verden, hvor Sølvdronningen bor. På denne side af spejlet, er alt hvad Alice forestiller sig muligt, der i blandt en livlig markedsplads med forskellige madboder, inspireret af både kulturelle og fantastisk ingredienser. Med Sølvdronningen som guide, møder Alice og hendes venner alle mulige karakterer, blandt andet Ridder Springeren Kyra, den Forlorne Skildpadde Jacques og Moppe hunden Mopsy.
da

TV guide - Tuesday, 30/04/24

00:05
Alice i Eventyrbageriet
Kiki, Alice og vennerne beviser, at alle former og størrelser har deres fordele. Rosa bager wienerbrød til Mors Dag, men de bliver ved med at hæve...og overtager til aidst slottet! I sæson to kommer Alice ind bag spejlet. Hun finder et magisk spejl i spisekammeret, som transporterer hende til en pudsig skakbræt verden, hvor Sølvdronningen bor. På denne side af spejlet, er alt hvad Alice forestiller sig muligt, der i blandt en livlig markedsplads med forskellige madboder, inspireret af både kulturelle og fantastisk ingredienser. Med Sølvdronningen som guide, møder Alice og hendes venner alle mulige karakterer, blandt andet Ridder Springeren Kyra, den Forlorne Skildpadde Jacques og Moppe hunden Mopsy.
da
00:30
Spidey og hans fantastiske venner
Efter Zola stjæler beboerhusets fest, samarbejder lokalsamfundet for at få den tilbage. Spidey-holdet må finde ud af, hvor Sandman skjuler en sommerfuglekoloni. Spidey-holdet bekæmper skurke ved hjælp af deres spindedragter på eventyr langt fra byen. Med hjælp fra Reptil og deres særlige dino-spindedragter kan vores helte lave sig om til dinosaurer og jage skurke, beskytte naturen og forsvare deres fantastiske dino-træhus. Vores helte får hjælp af en ny, fantastisk helteven, White Tiger. Sammen med White Tiger og de andre Avengers, bekæmper Spidey-holdet denne sæsons nye skurke: Trapster og Lizard.
da
00:55
Spidey og hans fantastiske venner
Da Hulk bliver ramt af Doc Ocks adlydestråle, må Spidey-holdet forhindre, at han hjælper hende. En lemur stjæler Ant-Man og The Wasps skrumpe- og forstørrelsesteknologi og laver ravage i byen. Spidey-holdet bekæmper skurke ved hjælp af deres spindedragter på eventyr langt fra byen. Med hjælp fra Reptil og deres særlige dino-spindedragter kan vores helte lave sig om til dinosaurer og jage skurke, beskytte naturen og forsvare deres fantastiske dino-træhus. Vores helte får hjælp af en ny, fantastisk helteven, White Tiger. Sammen med White Tiger og de andre Avengers, bekæmper Spidey-holdet denne sæsons nye skurke: Trapster og Lizard.
da
01:20
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey-holdet redder Æblefestivalen fra Gobbys narrestreger. Zola stjæler Spider-kravleren under en rummission, så Spidey og The Thing pludselig er strandet på Månen. Spidey-holdet bekæmper skurke ved hjælp af deres spindedragter på eventyr langt fra byen. Med hjælp fra Reptil og deres særlige dino-spindedragter kan vores helte lave sig om til dinosaurer og jage skurke, beskytte naturen og forsvare deres fantastiske dino-træhus. Vores helte får hjælp af en ny, fantastisk helteven, White Tiger. Sammen med White Tiger og de andre Avengers, bekæmper Spidey-holdet denne sæsons nye skurke: Trapster og Lizard.
da
01:45
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Vennerne hjælpe Sorteper den Mægtige med at hugge en statue af sig selv ud af en bjergside, men Noras magi forpurrer det. Minnie og Minnie fra Mars spiller minigolf. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
02:10
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Julemanden nødlander i for og har brug for hjælp med at levere pakker til for, Halloweenby og Vinterbjerget. Vennerne hjælper ham med at levere pakkerne, men Andersine tøver. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
02:35
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Fedtmule bliver såret, da hans nye ven, Karl, ikke har lyst til at kramme ham. Da Munter er væk, er det op til Mickey og vennerne at sørge for en sjov dag selv. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
03:00
Eureka!
Eureka vil hjælpe sin mors restaurant, men i stedet kommer hun til at igangsætte en gejser. Dipply følger Pepper i skole en dag og inspirerer de andre kæledyr til at gøre det samme. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
03:30
Eureka!
Da Eureka opfinder et fartøj, der kan hjælpe vennerne med at komme hurtigere i skole, bryder Bog sig ikke om det. Eureka er fast besluttet på at finde en måde at bruge 'stinkpods'. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:00
Eureka!
Peppers uendelige styrke truer med at ødelægge Eurekas opfindelse. Eureka og Roxy tager på mor-datter-roadtrip for at se de berømte flickerwing-sommerfugle udklække. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Clarabelle overvældes af alle de ting, hun skal nå på Tærtedag. Minnie adopterer en ny hvalp, men er ikke klar til at træne den. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
05:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Anders And åbner en kæmpemusling og slipper en forbandelse løs. Slænget hjælper Fedtmule med at overvinde sin skræk for at drømme ved at ledsage ham på et sjovt, sovende eventyr. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
05:30
Kiya & the Kimoja Heroes
De tre helte begynder at tvivle på deres evner, selvom Gogo Flo hjælper dem med at tro på sig selv. Kiya bekymrer sig om at lave sin mors kakaoopskrift perfekt. Kiya & the Kimoja Heroes følger dans- og kampsportsentusiasten Kiya og hendes bedste venner Motsie og Jay på deres eventyr. Deres krystalkræfter gør dem til superhelte i Kimoja City, en by inspireret af det sydlige Afrika. Her gør de alt for at bringe glæde og harmoni tilbage til deres lokalsamfund.
da
06:00
Bluey
Bluey og Bingo vil ikke rydde op i legerummet, så de får Farmand Robot til at gøre det for dem. Men da Bluey går lidt for vidt, begynder Farmand Robot at gå i stykker med katastrofale konsekvenser. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
06:10
Bluey
Blueys familie holder grillfest. Men til enhver grillfest hører der en god salat, så Bingo må vente med at slappe af til hun har fundet alle de peberfrugtfarver hendes kusiner beder hende om at finde. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
06:20
Bluey
Bluey har ikke lyst til at sove og prøver i stedet for at drømme om at være en flagermus så hun kan blive oppe hele natten, og snart svæver hun gennem luften. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
06:30
Superkillinger
Mimi stjæler de Syngende Egerns stemmer før deres store koncert. Superkillingerne må stoppe Kattebandit, der har taget en guldstatue fra Katterup Museum. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
07:00
Bluey
Da Bluey glemmer at lægge sit yndlingslegetøj væk, snupper kusine Socks det, og hun vil ikke give slip. Ungerne holder et hestebryllup for at distrahere hende og Far og onkel Stripe er heste! Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
07:10
Bluey
Far bliver lokket til at lege “Hotel” hvor Bluey og Bingo bestyrer et skørt hotel og hvor Far er den stakkels gæst. Men da Bluey helst vil bestemme hele tiden, vil Bingo ikke mere og Bluey er nødt til at lære at gå på kompromis før legen kan fortsætte. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
07:20
Bluey
Henne i parken har Bluey svært ved at køre på cykel. Men da hun og Far ser hvordan hendes venner er fast besluttede på at klare deres forskellige ting, bliver Bluey inspireret til at prøve igen. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
07:30
Spidey og hans fantastiske venner
Doc Ock truer julen, da han sætter sig for at stjæle alles gaver. Spidey-holdet må sætte julehyggen på pause, da Green Goblin laver et kæmpe snemonster! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
08:00
Mickeys klubhus - Troldmanden fra Dizz
Minnie og Pluto er kommet til det skøre, men fantastiske land, Dizz. Med hjælp fra nogle nye venner drager de af sted for at bede den vidunderlige Troldmand fra Dizz om at gøre deres drømme til virkelighed
da
09:00
Firebuds
Iggy og Rod falder ned på en small klippeafsats, og Buds må lære at gøre tingene den sikre måde for at redde dem. Der går ild i et legetøjsfort i parken, og Bo ved, at Buds kan slukke den. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
09:30
Pyjamasheltene
Pyjamasheltene er desperate efter at få deres køretøjer tilbage, men de har problemer med at tæmme deres krystaldyr. Pyjamasheltene bliver fanget i en kamp mellem Romeo og tvillingerne. Pyjamasheltene er tilbage med flere heltegerninger, og de møder nye skurke undervejs! Men mest af alt lærer de mere om deres dyrekræfter!
da
10:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Julemanden nødlander i for og har brug for hjælp med at levere pakker til for, Halloweenby og Vinterbjerget. Vennerne hjælper ham med at levere pakkerne, men Andersine tøver. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
10:30
Håndværkerhvalpene
De hvalpe, Harry lavede til Baileys klasse, bliver ødelagt, så hvalpene hjælper med at genopbygge snacken! Pup Crew og petsburgs brand- og redningshold bytter for at se, hvilken besætning der er bedst. Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
11:00
Håndværkerhvalpene
Hvalpene bygger Roxy en rampe, så hun kan få adgang til observatoriet, så hun sjældent kan se The Wishbone Comet. Hvalpene designer et træhus for at hjælpe deres nye nabo, Ollie! Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
11:30
Bluey
På en tur til stranden, lærer Mor Bluey at kaste med pinde mens Bingo og Far bygger en pindfugl med en pind som de finder og som ligner et fuglehoved. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
11:40
Bluey
Bluey og Bingo vil hellere lege og udforske deres ferielejlighed end at slappe af på stranden sammen med Mor. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
11:50
Bluey
Da Far beder Bluey om at spise sin pølse, vil Bluey vide hvorfor Far hele tiden kommanderer med hende. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:00
Bluey
I skolen vil Coco lege Vilde Piger med Indy men Chloe vil have at hun skal lege en anden leg. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:10
Bluey
Luckys Far, Lucky og Chucky kommer hjem til familien Heeler så de kan se en rugbyfinale sammen. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:20
Bluey
Bluey og Bingo og deres venner morer sig med at lege med overvågningsskærmene hos materialisten. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:30
Firebuds
Jayden planlægger en overnatnings-overvågning for at fange tyven, der stjal hans nye opfindelse. Carly vil gerne være med i skolens redningsklub, selvom hun ikke er et redningskøretøj som Firebuds. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
13:00
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og Iron Man skal ordne deres nye opfindelse, før Sandman forvandler Central Park til Sandman Park. Miles kan ikke lade Rhino stjæle de tomater, hans mor dyrkede til fællesspisning. Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
13:30
Disney Sjov: Løvernes garde
Da den rare hyæne, Jasiri, beder om hjælp, må løvernes garde vælge, om de er på løvernes eller hyænernes side. Følg med, når Kion, den næstældste af Simba og Nalas løveunger, bliver leder af løvernes garde og indkalder de bedste og klogeste til at hjælpe ham med at holde livets kredsløb intakt.
da
14:00
Disney Sjov: Løvernes garde
Beshtes far kommer til skade under arbejdet med at danne floshestestier gennem flodsletten, så Beshte må overtage jobbet. Følg med, når Kion, den næstældste af Simba og Nalas løveunger, bliver leder af løvernes garde og indkalder de bedste og klogeste til at hjælpe ham med at holde livets kredsløb intakt.
da
14:30
Superkillinger
Da Bitten ved et uheld kloner sig selv med Forsøgsrottes nye opfindelse, må teamet stoppe Bittenerne. Zsa-Zsa stjæler Superkillinge-kittet, så hun ikke behøver at øve sig i at flyve. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
15:00
Kiya & the Kimoja Heroes
Da Kiya opdager, at Primadonna har taget Daddy Jos kebabber, lader hun sin vrede få overtaget. Da Motsie og Kiya deler nogle tætte øjeblikke, kan Jay ikke lade være med at føle sig udenfor. Kiya & the Kimoja Heroes følger dans- og kampsportsentusiasten Kiya og hendes bedste venner Motsie og Jay på deres eventyr. Deres krystalkræfter gør dem til superhelte i Kimoja City, en by inspireret af det sydlige Afrika. Her gør de alt for at bringe glæde og harmoni tilbage til deres lokalsamfund.
da
15:30
Håndværkerhvalpene
Professor Fumle ødelægger konstant sit laboratorium med hendes sprængfarlige eksperimenter. Under vandet bygger Håndværkerhvalpene en mur, som skal holde en gnaven krabbe og hans nabo adskilt. Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
16:00
Bluey
Bluey og Bingo vil ikke rydde op i legerummet, så de får Farmand Robot til at gøre det for dem. Men da Bluey går lidt for vidt, begynder Farmand Robot at gå i stykker med katastrofale konsekvenser. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
16:10
Bluey
Blueys familie holder grillfest. Men til enhver grillfest hører der en god salat, så Bingo må vente med at slappe af til hun har fundet alle de peberfrugtfarver hendes kusiner beder hende om at finde. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
16:20
Bluey
Bluey har ikke lyst til at sove og prøver i stedet for at drømme om at være en flagermus så hun kan blive oppe hele natten, og snart svæver hun gennem luften. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
16:30
Bluey
Da Bluey glemmer at lægge sit yndlingslegetøj væk, snupper kusine Socks det, og hun vil ikke give slip. Ungerne holder et hestebryllup for at distrahere hende og Far og onkel Stripe er heste! Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
16:40
Bluey
Far bliver lokket til at lege “Hotel” hvor Bluey og Bingo bestyrer et skørt hotel og hvor Far er den stakkels gæst. Men da Bluey helst vil bestemme hele tiden, vil Bingo ikke mere og Bluey er nødt til at lære at gå på kompromis før legen kan fortsætte. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
16:50
Bluey
Henne i parken har Bluey svært ved at køre på cykel. Men da hun og Far ser hvordan hendes venner er fast besluttede på at klare deres forskellige ting, bliver Bluey inspireret til at prøve igen. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
17:00
Superkillinger
Superkillingerne må forhindre hr. Hvalpepote i at forvandle alle dyrekiks til hundekiks. Mester kommer til at ødelægge Kviks Superkilling-pad, men siger det ikke. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
17:30
Sofia den første
Mød den seneste Disney-prinsesse i det her fortryllende eventyr om Sofia.
da
18:00
Sofia den første
Mød den seneste Disney-prinsesse i det her fortryllende eventyr om Sofia.
da
18:30
Bluey
Mens deres fædre graver stubbe op i haven, forvandler Bluey, Bingo og Muffin en af stubbene om til en neglesalon. Da fædrene vil grave pigernes stub op, må de først indgå en aftale før de kan få lov. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
18:40
Bluey
Bluey og Bingo synes at Mor og Far skal være romantiske, så de laver en fin restaurant og inviterer dem på en romantisk middag. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
18:50
Bluey
Bingo bliver ked af det, da hun taber sin Mors mors dags morgenmad-på-sengen, så Bluey muntrer hende op… ved at de spiller teater! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:00
Bluey
Da pigerne vil lege kildekrabbe, må Far lære at udholde smerten indtil han til sidst bliver reddet af en venlig havmåge. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:10
Bluey
Mor og Far fortæller pigerne, at de skal passes af Bedstemor så de kan få lidt voksentid alene. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:20
Bluey
Heeler familien leger 'Bus' og Far er chauffør, Mor er passager og Bluey og Bingo er... de gamle damer! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:30
Superkillinger
Da dyrene beskylder Sparks for at stjæle, må Superkillingerne finde den rigtige tyv. En jaloux hr. Puppypaws fanger alle de andre hunde for at holde dem fra parken. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
20:00
Spidey og hans fantastiske venner
Doc Ock sender sin yndlings-octo-bot, CAL, ud for at infiltrere WEB-hovedkvarteret ved hjælp af en ny opfindelse. Spidey beder Hulk om at lægge bånd på sig selv, efter Rhino udfordrer ham til en styrkeprøve. Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
20:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Ynglingerne hjælper med at få styr på væsnerne. Kai forårsager problemer, da han forsøger at programmere droiderne til at gøre rent i templet. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
21:00
Alice i Eventyrbageriet
Alice skal finde en særlig sanger til havekoret. Da Rosa ved et uheld river Hjerter Dames kappe i stykker, beder Alice martsharen om at hjælpe dem! Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
21:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Venner forsøger at befri Majestika for en grim lugt, der skyldes et kæmpegræskar fra Halloweenby! Venner fejrer Día de los Muertos i Mexico City. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
22:00
Pyjamasheltene
Pyjamasheltene rejser til toppen af Det Mystiske Bjerg. De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
22:25
Pyjamasheltene
Nye skurke i byen! Ulveungerne stjæler dinosaurknogler. De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
22:50
Pyjamasheltene
Pyjamasheltene må beskytte chokoladeægget til en påskejagt imod ulveungerne. Månepigen samarbejder med ulvene, der distraherer pyjamasheltene, mens hun stjæler museet. De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da