Disney Junior

Disney Junior

Disney Junior is an American pay television network that is owned by The Walt Disney Company through Disney Channels Worldwide. Aimed mainly at children 8 years and under, its programming consists of original first-run television series, theatrically-released and home media-exclusive movies and select other third-party programming.

United Kingdom

TV guide - Saturday, 27/04/24

00:05
Alice i Eventyrbageriet
Tweedle-brødrene hjælper Alice med enten at blive den kongelige bager eller fortsætte med at bage i bageriet. Da Alice bager en bryllupskage, skal hun finde en måde at repræsentere begge nygifte. Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
00:30
Spidey og hans fantastiske venner
Spin er skuffet over, at hans hikke forhindrer holdet i at stoppe Green Goblin. Spidey indser, at han har for mange jern i ilden, da han har hele tre ting, han skal have styr på, på én aften! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
00:55
Spidey og hans fantastiske venner
Da Doc Ocks vækstserum anvendes på en babyblæksprutte, er Spidey-holdet nødt til at stoppe den, før den smadrer hele byen! Green Goblin gasser byen. Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
01:20
Spidey og hans fantastiske venner
Doc Ock fængselsflugt forstyrrer Spidey-holdets mors dags-skovtur. Miles må træffe store beslutninger for at redde sin mor fra Green Goblins knap-så-morsomme hurlumhejhus. Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
01:45
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Da en ny spiller, som ikke vil skiftes, får spillerne til at gå, inviterer Per vennerne til at spille en baseballkamp. Fedtmule hjælper Nora med at lære at lave hotdogs. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
02:10
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Den skøre videnskabsmand Von Drake tager banden af sted til Prehistoric World for at finde varm lava til at reparere deres spil! Banden begiver sig ud på en rejse for at samle instrumenter til en stor jamsession. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
02:35
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Vennerne besøger Fortidens Verden for at passe T-top og nogle dinosauræg. Da dinosauræggene klækker og løber løbsk, sniger væslerne sig ind for at få en dinokæledyr. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
03:00
Eureka!
Eureka finder på en måde at få månen ind i sit hjem, så hendes venner kan læse om aftenen. Dipply vågner med tandpine, men tør ikke gå til Rocky Falls' tandlæge, Sierra. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
03:30
Eureka!
Da hendes sandskulptur-eksperiment går galt, kommer Pepper til at opfinde glas. Eureka bliver inspireret af en skoleopgave og arrangerer en særlig tur til vandfaldet for Murphy. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:00
Eureka!
Dipplys udslæt skal hele inden picnic på stranden, men al hendes kradsen gør det kun værre. Bog mister Clods udstoppede skildpadde og starter tn coverup for at bygge en ny Quishy. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mens Mickey og vennerne pusler med kreaprojekter, bliver Andersine fascineret af, hvordan de fløjter, for det kan hun ikke selv. Efter at have slappet af i Magihuset beslutter vennerne sig for at dyrke sport i Sportopia. Holdet udforsker rummet.
da
05:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Da Farfus tager vennerne med ind i skoven for at møde sin familie, er hans familie væk! Mickey, Minnie og vennerne pynter deres Magihus-skovvogn til Eventyrparaden! Holdet udforsker rummet.
da
05:30
Kiya & the Kimoja Heroes
Da Jay modtager et nyt instrument fra en "hemmelig beundrer", vil han spille på det for sine fans. Da Acrobrat stjæler alles malerier, vil Kiya kun beskytte sit eget maleri. Kiya & the Kimoja Heroes følger dans- og kampsportsentusiasten Kiya og hendes bedste venner Motsie og Jay på deres eventyr. Deres krystalkræfter gør dem til superhelte i Kimoja City, en by inspireret af det sydlige Afrika. Her gør de alt for at bringe glæde og harmoni tilbage til deres lokalsamfund.
da
06:00
Bluey
Mor hjælper Bluey og Bingo med at finde på lege på familiens biltur, mens Far forsøger at holde sig foran de grå nomader så familien undgår at skulle campere ved siden af toiletterne. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:10
Bluey
Bluey og hendes venner leger at en træstub er en helikopter. Men pilot Bluey er nødt til ikke hele tiden at ville styre legen hvis alle skal have det sjovt. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:20
Bluey
Bingo vil rigtigt gerne have at nogen ser hende stå på hænder til festen og Bedstemor vil rigtigt gerne hjælpe til. Men deres anstrengelser lykkedes først for dem da de finder hinanden. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:30
Bluey
Da Chloe prøver at lære sin far at improvisere og lege Blueys blæksprutteleg, har han svært ved at forstå legen, indtil både han og Chloe finder ud af at lege den på deres helt egen måde. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:40
Bluey
Mor mindes hvordan Bluey og Judo var da de var helt små. Bluey lærte at rulle rundt først, men Judo var den første til at kravle, og så blev det til et kapløb om hvem af dem der kom til at gå først. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:50
Bluey
Da Far foreslår, at de skal rydde ud i deres legetøj, må Bluey og Bingo bevise at Hr. Abehylere er noget særligt hvis han ikke skal ryge til genbrug. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:00
Bluey
Bluey, Snickers og Winton vil finde Calypso så hun kan hjælp dem med deres problemer, men de bliver angrebet af Terrierne undervejs. Så de tre venner bliver nødt til at bruge deres helt unikke evner for at kunne slippe forbi Terrierne. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:10
Bluey
Bluey og Bingo skal op af badet. Men Far har besluttet, at han ikke vil bestemme over dem så Bluey og Bingo narrer ham til at lege Burgerbiks. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:20
Bluey
Bingo er overbevist om, at Påskeharen har glemt dem lige som sidste år, men Bluey finder en række spor der fører dem ud på en påskeægsskattejagt. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Kai og mester Zia må tilbage til deres stjålne skib. De unge jedier hjælper en dusørjæger med at finde et forsvundent kæledyr. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
08:00
Håndværkerhvalpene
Da et hamsterhjul løber løbsk, forsøger Håndværkerhvalpene at stoppe det! Luna elsker at lege med sin nye skovl til gravemaskinen, men hun bliver ikke færdig med arbejdet! Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
08:30
Superkillinger
Hr. Hvalpepote bruger sin glitterdrage til at stjæle valentindagskort. Da Rosa ved et uheld kommer til at slå en speciel venskabsgave i stykker, som hun fik af Bitten, prøver hun at skjule sandheden. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
09:00
Bluey
Bluey og Mackenzie glæder sig til at skulle lege med Mia og Kaptain. Da de to ældre børn løber ud for at lege sammen uden dem, må Calypso forklare, at det nogle gange er svært at være tolv år. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:10
Bluey
Bluey glæder sig til at få sit eget værelse. Men da hun skal i seng, savner hun Bingo mere end hun havde regnet med og prøver at holde kontakt med sin søster. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:20
Bluey
Mor installerer en forhindringsbane i baghaven for sjov, men far vil også være med! Nu sætter ungerne sig for at vinde for enhver pris. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:30
Bluey
Bluey kan ikke holde hvad hun lover! Men da hun ser hvor meget Bingo stoler på det, Mor lover, lærer hun hvad et løfte betyder og hvorfor man skal holde hvad man lover. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:40
Bluey
Bingo hjælper Mor med at lave en omelet til Fars fødselsdag, men det er svært at slå æggene ud og Far bliver mere og mere sulten. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:50
Bluey
Far lader, som om han var født i går. Bluey og Bingo må vejlede ham gennem hans anden dag på Jorden, særligt som han opdager, at mad smager godt og stjæler Luckys fars tærte. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
10:00
Star Wars: Unge Jedier Eventyr
De unge jedier efterforsker en hjemsøgt hule. Kai og hans jedirival Djovi slår sig sammen til en mission. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
10:30
Alice i Eventyrbageriet
Da Hattie vinder Hjerter Dame konkurrence om hvem der kan bage den bedste tærte, får han til opgave at genskabe sin ret! Fergie springer over, hvor gærdet er lavest, for at hjælpe Alice med sine deadlines, men det gør, at hans tærter ender katastrofalt! Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
11:00
Disney Mickeys Klubhus: Fedtmules eventyr
Fedtmule kommer til at trylle alle historierne væk. Alle er klar til at dele deres yndlings godnathistorie. Uheldigvis kommer fedtmule til at trylle alle historierne væk! Raptus Von And fortæller dem, at de kan få historierne tilbage fra en bog af guld inde i et eventyrland.
da
12:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Vennerne hjælper Kaptajn Saltben med at få Rutabaga-rubinen tilbage fra Bøvseidolet. Fedtmule nægter at smage på ny mad under månenytårsfejringen. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
12:30
Håndværkerhvalpene
Bobby prøver at overstråle Håndværkerhvalpene foran borgmesteren, men forsøget giver bagslag. Filip kæmper med at bygge i stilhed for en familie, hvis chinchilla-nabo har brug for at sove. Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
13:00
Superkillinger
Bitten spiser for mange snacks og kan ikke hjælpe vennerne med at stoppe Forsøgsrotte. Da Kvik falder af sin Superkilling-pad, hjælper Superkillingerne ham med at finde modet til at flyve på den igen. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
13:30
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-teamet med hjælp fra Spideys komiske, men loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en presset situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-teamet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen! Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
14:00
Spidey og hans fantastiske venner
Team Spidey dykker ned under vandet for at forhindre Doc Ock i at forstyrre livet i havet. Ghost-Spider slår sig sammen med Ant-Man og The Wasp for at forhindre Green Goblin i at ødelægge minigolfbanen. Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
14:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Nash og de unge jedier transporterer en prinsesse. Kais dårlige dag bliver værre, da en simpel mission går galt. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
15:00
Superkillinger
Da Amara tager en bortkommen hvalp til Spind og Leg, spekulerer Bitten på, om hun vil få nok opmærksomhed. Superkillingerne må stoppe den, der stjal Abraca Dans magiske tricks. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
15:30
Superkillinger
Da Bitten ved et uheld kloner sig selv med Forsøgsrottes nye opfindelse, må teamet stoppe Bittenerne. Zsa-Zsa stjæler Superkillinge-kittet, så hun ikke behøver at øve sig i at flyve. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
18:30
Bluey
Da Far brokker sig over hvor forskellige Bluey og Bingo er, finder Bluey på, at gøre sig selv og sin søster mere ens og introducerer derfor Mini Bluey! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
18:40
Bluey
Bluey kan ikke sove, så mor læser en sidste historie. Men de bliver afbrudt af Unicorse, verdens mest irriterende hånddukke, som Bluey prøver at reformere. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
18:50
Bluey
For at bytte indisk mad med Mackenzies familie, må Bingo og Far gå gennem parken hvor de må forsøge at undgå en skade der beskytter sin rede. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:00
Bluey
Bluey lærer Bingo at trylle så hun kan få Mor til at lege med sig, men hun glemmer at fortælle om magiens gyldne regel! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:10
Bluey
Far prøver at lære Bluey at spille skak, men Mor synes hun er for lille. Da Bingo også vil være med, finder ungerne på deres egne regler, men de kan stadig ikke slå Far. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:20
Bluey
Far går med til at lege sheepdog med Bluey og Bingo for at forhindre den i at forstyrrer mor, der tager et velfortjent hvil. Men at passe får er hårdere, end de troede. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:30
Håndværkerhvalpene
Professor Fumle ødelægger konstant sit laboratorium med hendes sprængfarlige eksperimenter. Under vandet bygger Håndværkerhvalpene en mur, som skal holde en gnaven krabbe og hans nabo adskilt. Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
20:00
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-teamet med hjælp fra Spideys komiske, men loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en presset situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-teamet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen! Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
20:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Jedierne opsporer artefakter, der er blevet stjålet fra bymessen. Nubs planter frø, der vokser ukontrollabelt. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
21:00
Alice i Eventyrbageriet
Til hanami, tager Alice en kirsebærblomst ved navn Sakura med på en tur rundt i Eventyrland. Alice laver én af Cookies udfordrende opskrifter, med hjælp fra sin nye tømrer-ven, Milly. I sæson to kommer Alice ind bag spejlet. Hun finder et magisk spejl i spisekammeret, som transporterer hende til en pudsig skakbræt verden, hvor Sølvdronningen bor. På denne side af spejlet, er alt hvad Alice forestiller sig muligt, der i blandt en livlig markedsplads med forskellige madboder, inspireret af både kulturelle og fantastisk ingredienser. Med Sølvdronningen som guide, møder Alice og hendes venner alle mulige karakterer, blandt andet Ridder Springeren Kyra, den Forlorne Skildpadde Jacques og Moppe hunden Mopsy.
da
21:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Andersine er bange for at flyve sammen med de andre til et flyvestævne i Eventyr-rigerne. Farfus' lillesøster, griffen Freja, er flyvefærdig, men meget nervøs. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
22:00
Pyjamasheltene
Gekko er heltebabysitter. Ugline hjælper Månepigen. De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
22:25
Pyjamasheltene
Kattedreng vil forøge sine kattekræfter. Nat-genudsendelse. De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
22:50
Pyjamasheltene
Gekko standser en ny skurk. Natninja narrer Ugline. De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
23:15
Alice i Eventyrbageriet
Da Fergie holder en fest for at fejre sin søskendes første tænder, går hans planlægning galt. Hjerter Dame beder Alice lave middag til vagterne. Hun planlægger en menu, alle vil elske. Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
23:40
Alice i Eventyrbageriet
Da Mor Rose bliver syg, opfinder Alice en opskrift for at hjælpe. Alice planlægger en overraskelse for Filurkatten, men han bliver for nysgerrig og forvandler sig, så han ser ud som Misse. Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da

TV guide - Sunday, 28/04/24

00:05
Alice i Eventyrbageriet
En kortvagt slår kongen i en salsakonkurrence, og Alice må finde ud af, hvordan hun kan hjælpe. Fluffle-jagten er i gang, da Alice og andre eventyrlændere farer afsted for at finde den sjældne plante! Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
00:30
Spidey og hans fantastiske venner
Da Spidey-teamet sætter sig for at stoppe Green Goblin, lykkes det ham at spolere heltenes plan.En ny og forbedret spidey-jetpack ender i hænderne på Rhino! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
00:55
Spidey og hans fantastiske venner
Doc Ock sender sin yndlings-octo-bot, CAL, ud for at infiltrere WEB-hovedkvarteret ved hjælp af en ny opfindelse. Spidey beder Hulk om at lægge bånd på sig selv, efter Rhino udfordrer ham til en styrkeprøve. Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
01:20
Spidey og hans fantastiske venner
Bootsie farer vild til katteshowet, og Doc Ock laver hende om til en kæmpe monsterkilling! Doc Ock stjæler trommesættet under en koncert og bruger det til at hyptonisere publikum! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
01:45
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Andersine har det så sjovt på Skyggebjerget, at hun ikke lægger mærke til, at hun bliver sulten og træt - og så bliver hun til en tiger! Andersine og Minnie hjælper Thalia med at overvinde sin frygt for katte. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
02:10
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Den skøre videnskabsmand Von Drake tager banden af sted til Prehistoric World for at finde varm lava til at reparere deres spil! Banden begiver sig ud på en rejse for at samle instrumenter til en stor jamsession. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
02:35
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Vennerne besøger Fortidens Verden for at passe T-top og nogle dinosauræg. Da dinosauræggene klækker og løber løbsk, sniger væslerne sig ind for at få en dinokæledyr. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
03:00
Eureka!
Da sne truer med at stoppe Paleos suppeaften, opfinder Eureka en sneflytter. Børnene er fans af Eurekas nye opfindelse, Blomsteren, men lyden forstyrrer Murphy. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
03:30
Eureka!
Inspireret af Barrys maleri og superudstyr fremstillet af Eureka, bliver Pepper Mightysauraen! For at gøre Paleo klar til Rocky Falls påskænnelsesdag, opfinder Eureka Smoppy, en rengøringsbot. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:00
Eureka!
Da Eurekas balloner flyver væk med Barrys trommer, går trioen i luften for at få dem tilbage. Barry har problemer med at vågne for at komme i skole, så Eureka bygger det første vækkeur til ham. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Den legendariske kaptajn Saltben inviterer Mickey, Minnie og vennerne til at være med til verdens største skattejagt for at se, om de kan blive ægte pirater! Holdet udforsker rummet.
da
05:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Vennerne tager til teselkab, og Fedtmule og Andersine finder et perfekt sted. Vennerne forstyrrer en vaskebjørne-mor og hendes unger på deres lejrplads. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
05:30
Kiya & the Kimoja Heroes
Da Kiya opdager, at Primadonna har taget Daddy Jos kebabber, lader hun sin vrede få overtaget. Da Motsie og Kiya deler nogle tætte øjeblikke, kan Jay ikke lade være med at føle sig udenfor. Kiya & the Kimoja Heroes følger dans- og kampsportsentusiasten Kiya og hendes bedste venner Motsie og Jay på deres eventyr. Deres krystalkræfter gør dem til superhelte i Kimoja City, en by inspireret af det sydlige Afrika. Her gør de alt for at bringe glæde og harmoni tilbage til deres lokalsamfund.
da
06:00
Bluey
Mor og Far sværger at genoptage den kedelige rengøring hvis ungerne holder op med at fjolle omkring, men ungerne bliver ved og ved og fjollerierne ender med at smitte af på Mor og Far. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:10
Bluey
Luckys far er forarget over, at nutidens Giv pakken videre har en gave i hvert lag, så han ændrer reglerne tilbage, så den kun har en præmie i midten. Men Bingo taber alligevel. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:20
Bluey
Blueys fars dag-kort skal bare være perfekt, men hun kan ikke bestemme sig for, hvad hun skal tegne! Mor minder hende om alle de gode minder, hun har haft sammen med far, og at han heller ikke selv er perfekt. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:30
Bluey
Mens han venter på at blive hentet fra skole, leger Jack, at han er en sømand, der forsøger at finde vej hjem fra Australien. I mellemtiden er Jacks far faret vild på vejen for at hente ham. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:40
Bluey
Bluey og Bingo vil lege restaurant med Bedstefar, men alt er lidt anderledes end han er vandt til.. han får brug for en app til at bestille maden! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:50
Bluey
Ungerne leger Café så Bingo kan spise Pavlova, men Far Kok kludrer lidt med bestillingerne! Da Bluey fyrer ham, starter Far sin egen konkurrerende Café lige ved siden af Blueys. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:00
Bluey
Da et kraftigt sommerregnvejr buldrer hen over Heeler hjemmet, er Bluey fast besluttet på at opdæmme vandet i forhaven, mens Mor forsøger at afholde hende fra konstant at slæbe mudder ind i huset. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:10
Bluey
Bluey og Bingo laver mudderpizzaer og leverer dem til de voksne, men deres legebils hjul bliver ved med at falde af! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:20
Bluey
De har kun fem minutter tilbage til at lege "Kør", og Bluey og mor gør alt, de kan, for at nå at købe mælk til en gnaven gæst og er nødt til at flygte fra en sur købmand. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Nash og jedi-vennerne tager ud for at finde hendes forsvundne speeder. Haps køkken bliver invaderet af væsner. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
08:00
Håndværkerhvalpene
Filip bygger den vildeste rutsjebane nogensinde til sin lillesøsters fødselsdag! Håndværkerhvalpene skal redde åbningen af en ny restaurant i Pelsborg, men Thor er alt for søvnig. Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
08:30
Superkillinger
Mimi stjæler alle blåbærrene til Blårbær-festivalen, så hun kan lave sin helt særlige creme. Det er Bittens første sne-dag, og vennerne må stoppe Forsøgsrotte, der prøver at zappe al sneen væk. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
09:00
Bluey
Bluey og Bingo er trætte af, at folk vil bestemme over dem, så de hyrer deres kæmpe, usynlige ven til at vise mor og far, hvem der bestemmer. Nu kan de gøre lige, hvad de vil, indtil mor og far gør oprør. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:10
Bluey
Bluey lover sin kunde Bingo, den bedste safaritur i verden mens de leger “Hvalsafari”. De vil have Mor og Far med i legen, men Mor og Far er alt for trætte til at lege fordi de var sent ude aftenen før. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:20
Bluey
Bluey og Bingo elsker at videochatte med Muffin og Socks, så de alle kan tegne sammen. Da Muffin ikke vil give Socks sin tur, opdager ungerne, hvad der sker, når man vil have det hele for sig selv. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:30
Bluey
Far indvilliger i at køre Bluey og Bingo med ud at købe is, hvis de kan få ham ind i bilen. Problemer er bare, at han er i "Kludedukke"-tilstand! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:40
Bluey
Far fortæller Bluey og Bingo et eventyr fra det virkelige liv om hvordan det var at vokse op i en vild tid der hed Firserne og om en dreng der blev forbandet fordi han var ond ved sin lillebror. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
09:50
Bluey
Judo vil lege med jord sammen med Bluey og Bingo, men hun må ikke blive beskidt. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
10:00
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Se det nye afsnit nu. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
10:30
Alice i Eventyrbageriet
Hanses Tanabata fejring går skævt! Alice og vennerne arbejder sammen for, at få hans ønske til at gå i opfyldelse. Græskar-pizelle sæsonen er ovre, men eventyrlænderne vil have mere. I sæson to kommer Alice ind bag spejlet. Hun finder et magisk spejl i spisekammeret, som transporterer hende til en pudsig skakbræt verden, hvor Sølvdronningen bor. På denne side af spejlet, er alt hvad Alice forestiller sig muligt, der i blandt en livlig markedsplads med forskellige madboder, inspireret af både kulturelle og fantastisk ingredienser. Med Sølvdronningen som guide, møder Alice og hendes venner alle mulige karakterer, blandt andet Ridder Springeren Kyra, den Forlorne Skildpadde Jacques og Moppe hunden Mopsy.
da
11:00
Disney Mickeys klubhus Et rumeventyr
Amerikansk animation fra 2010.
da
12:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mahtava Hessudini kokeilee uutta taikatemppua ja käyttää siihen Iineksen lempipehmoeläintä. Funny haluaa lähteä seikkailulle uuteen huvipuistoon Zany Mulaney -maahan! Holdet udforsker rummet.
da
12:30
Håndværkerhvalpene
Hvalpene bygger Roxy en rampe, så hun kan få adgang til observatoriet, så hun sjældent kan se The Wishbone Comet. Hvalpene designer et træhus for at hjælpe deres nye nabo, Ollie! Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
13:00
Superkillinger
Da Bitten ved et uheld kloner sig selv med Forsøgsrottes nye opfindelse, må teamet stoppe Bittenerne. Zsa-Zsa stjæler Superkillinge-kittet, så hun ikke behøver at øve sig i at flyve. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
13:30
Spidey og hans fantastiske venner
Spin er skuffet over, at hans hikke forhindrer holdet i at stoppe Green Goblin. Spidey indser, at han har for mange jern i ilden, da han har hele tre ting, han skal have styr på, på én aften! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
14:00
Spidey og hans fantastiske venner
Da Spin ved et uheld få sin egen arm til at sove med sit arakno-stil, må han finde en ny måde at hjælpe sit hold. Nogen har stjålet alt vandet i byen! Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
14:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Nubs og jedierne beskytter hans yndlingstræ. Jedierne hjælper en ung dusørjæger med at finde hendes bror. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
15:00
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey-holdet forhindrer Doc Ock i at smelte isen, da hun leder efter skatte i Antarktis. Da Zola hævder, at den snedækkede park tilhører ham selv, samarbejder Miles og hans far om at generobre den. Spidey-holdet bekæmper skurke ved hjælp af deres spindedragter på eventyr langt fra byen. Med hjælp fra Reptil og deres særlige dino-spindedragter kan vores helte lave sig om til dinosaurer og jage skurke, beskytte naturen og forsvare deres fantastiske dino-træhus. Vores helte får hjælp af en ny, fantastisk helteven, White Tiger. Sammen med White Tiger og de andre Avengers, bekæmper Spidey-holdet denne sæsons nye skurke: Trapster og Lizard.
da
15:30
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og Ghosty redder Bobbelfestivalen fra Gobbys superstærke bobler. Spidey og Ant-Man redder tante Mays dukke, da den bliver skyllet ned i et stormafløb. Spidey-holdet bekæmper skurke ved hjælp af deres spindedragter på eventyr langt fra byen. Med hjælp fra Reptil og deres særlige dino-spindedragter kan vores helte lave sig om til dinosaurer og jage skurke, beskytte naturen og forsvare deres fantastiske dino-træhus. Vores helte får hjælp af en ny, fantastisk helteven, White Tiger. Sammen med White Tiger og de andre Avengers, bekæmper Spidey-holdet denne sæsons nye skurke: Trapster og Lizard.
da
18:30
Bluey
Ingen af fædrene kan kaste Rusty ud da de spiller en gang venskabs-cricket i parken. Rusty har nemlig brugt lang tid på at blive den perfekte batter. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
18:40
Bluey
Bingo finder en legetøjsskildpadde på legepladsen og vil tage ham med hjem, men Far siger at det ikke er god stil. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
18:50
Bluey
Da Mors søster Brandy kommer på besøg, har de heldragter hun har med til pigerne som gave en uventet virkning på Bingo! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:00
Bluey
Bluey og Bingo gemmer sig under huset og udspionerer to mystiske håndværkere i baghaven. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:10
Bluey
Muffin leger sur gammel dame på loppemarked og får Far til at skubbe hende på en gammel el-scooter. Men da en ægte sur gammel dame vil købe den, bliver Muffin stædig. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:20
Bluey
Mackenzie, Jack og Rusty leger astronauter på en mission til Mars. Men på deres rejse, bliver Mackenzie hele tiden væk og ingen ved hvorfor - selv ikke Mackenzie! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
19:30
Håndværkerhvalpene
Rosa passer Bella og inspirerer hende ved et uheld til at ødelægge stribevis af ting! Far beslutter sig for at Håndværkerhvalpene har brug for en ""sikkerhedskonsulent"" - ham selv! Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
20:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Nubs og jedierne beskytter hans yndlingstræ. Jedierne hjælper en ung dusørjæger med at finde hendes bror. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
21:00
Alice i Eventyrbageriet
En kortvagt slår kongen i en salsakonkurrence, og Alice må finde ud af, hvordan hun kan hjælpe. Fluffle-jagten er i gang, da Alice og andre eventyrlændere farer afsted for at finde den sjældne plante! Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
21:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mickey og vennerne tager til Den Forhistoriske Verden for at holde pyjamasparty med nogle dinounger. Anders og Sorteper ignorerer advarslerne og træder ind i et ungdommelighedsspringvand, som forvandler dem til babyer. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
22:00
Pyjamasheltene
Farligt flipperspil! Kattedreng kæmper alene mod Nat-ninja. De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
22:25
Pyjamasheltene
Gekko bliver venner med en robot. / Heltene får nye kræfter! De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da
22:50
Pyjamasheltene
Stjålne paradevogne! Romeo bliver til Ugline. De får deres kræfter fra deres dyreamuletter - Jens bliver til Gekko, Amanda bliver til Ugline, og Oscar bliver til Kattedreng.
da