AMC

AMC

AMC je americká komerční kabelová a satelitní televizní stanice, která vysílá převážně klasické hrané filmy, v omezené míře i původní pořady.

United States

Przewodnik - niedziela, 19.05.2024

01:30
Válka Bohů
Dlouhé věky od dob, kdy Bohové vyhráli svůj mýtický zápas proti Titánům, se zjevuje nové zlo zmítající světem. Šílený touhou po moci, započal král Hyperion (Mickey Rourke) válku proti lidskosti. Hledá bájný luk Epirus, zbraň nepředstavitelné moci, kterou ukoval bůh Áres. Aby luk našel, shromažďuje krvežíznivou armádu vojáků znetvořených jeho vlastní rukou a začíná válečné běsnění a kruté drancování starého Řecka. Jen ten, kdo vlastní tento luk, je schopen vysvobodit Titány lačnící po pomstě, od úsvitu věků uvězněné hluboko v kameni hory Tartaros. V rukou krále Hyperiona znamená luk zkázu lidstva a pokoření moci bohů - ti totiž dle prastarého zákona nesmějí zasahovat do sporů smrtelníků. Jsou tedy bezmocní, ale jen do chvíle, kdy se objevuje jejich jediná naděje, venkovan Theseus (Henry Cavill).
cs
AMC
03:10
Osm hrozných
Šest, osm nebo dvanáct let po občanské válce, zimní krajinou Wyomingu se žene dostavník. Pasažéři, lovec odměn John Ruth (Kurt Russell) a jeho zajatkyně Daisy Domerque (Jennifer Jason Leigh), spěchají do města Red Rock, kde Ruth, v tomto kraji známý jako "The Hangman", předá Domerque do rukou spravedlnosti. Po cestě narazí na dva cizince: majora Marquise Warrena (Samuel L. Jackson), černého bývalého vojáka Unie, z něhož se stal slavný lovec odměn, a Chrise Mannixe (Walton Goggins), jižanského odpadlíka, který si nárokuje post nového šerifa Red Rocku. Když ztratí stopu ve sněhové bouři, hledají Ruth, Domerque, Warren a Mannix úkryt v obchodu paní Minnie, zastávce dostavníků na cestě horským průsmykem. Když dorazí k Minnie's, nepřivítá je majitelka obchodu, ale čtyři neznámé tváře. Je tu ukrytý Bob (Demian Bichir), který se stará o obchod, zatímco Minnie je na návštěvě u své matky, s Oswaldem Mobrayem (Tim Roth), popravčím z Red Rocku, kovbojem Joem Gagem (Michael Madsen) a generálem Konfederační armády Sanfordem Smithersem (Bruce Dern). Jak bouře pohlcuje horskou zastávku, našim osmi cestovatelům dochází, že se možná do Red Rocku vůbec nedostanou...(pan Hnědý)
cs
AMC
05:45
Zoom In V (53)
cs
AMC
06:00
Zoom In V (20)
cs
AMC
06:10
Zoom In - The Addams Family 2
cs
AMC
06:20
Close Up III (4)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
06:55
Close Up III (12)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
07:30
Z džungle do džungle
Nebezpečí číhá v amazonském pralese, stejně jako v ulicích velkoměsta.Nikdy neříkej nikdy – není jen známé přísloví a parodie na špionážní příběhy s Jamesem Bondem. Hodí se přesvědčivě i na situaci, v níž se ocitl hrdina tohoto dobrodružně komediálního příběhu. Michael Cromwell je poměrně úspěšný newyorský obchodník. Nebo spíše byl do doby, nežli odjel za svou ženou doprostřed amazonského pralesa vyřídit rozvodové formality. Patricie mu utekla rok po svatbě a je pravda, že on si toho vlastně ani příliš nevšiml. Práce mu zabírá maximum jeho volného času a je zvláštní, že si Michael dokázal najít novou partnerku, atraktivní a poněkud chladnou Charlottu. Dokonce to došlo tak daleko, že se hodlá znovu oženit. Právě proto se vydal za Patricií, aby uzavřel tu „epizodu z mládí“. Michael, který do pralesa dorazí obtěžkán laptopem a obchodními starostmi, najednou objevuje úplně jiný svět. Vesnici, v níž se dodržuje dané slovo a kde je život podivuhodně přímočarý. K svému úžasu zjišťuje, že je otcem třináctiletého syna Mimi-Siku. A protože Michael slíbí objevené ratolesti výlet do New Yorku, mají dost času na to, aby se vzájemně poznali a pořádně si užili… Film, který režisér John Pasquin natočil v roce 1997, je remakem francouzského snímku Louise Beckera Malý Indián ve městě. Uvidíme ho v hlavních rolích s Timem Allenem (Santa Claus), Samem Huntingtonem, JoBeth Williamsovou (Velké rozčarování, Květ pouště) a Lolitou Davidovichovou (Kainova výchova, Uvnitř kruhu).(Česká televize)
cs
AMC
09:35
Kluci a holky
Ryan a Jennifer se poprvé setkali, když jim bylo dvanáct let a byla to nenávist na první pohled. Ale o osm let později se tito dva diametrálně odlišní lidé stanou nejlepšími přáteli, což znamená, že jeden druhému mohou říci cokoliv. A tak je vše možné...(oficiální text distributora)
cs
AMC
11:15
Život a smrt Diega Maradony
cs
AMC
12:55
Sudá a lichá
Jedna z nejproslulejších komedií dvojice Bud Spencer a Terence Hill. Tentokrát opět musí oba kumpáni spojit síly, aby společně zlikvidovali bandu, která chce zabránit loďstvu Spojených států ve vítězství v soutěži námořních sil. Pomocí různých sázek, her a soutěží se oba dostanou až do samotného hlavního stanu zločineckého gangu. Film je plný divokých honiček na souši i na moři, nekonečných rvaček a hráčských fint.(oficiální text distributora)
cs
AMC
14:55
League of Gods
Král Zhou se přidává na ''temnou stranu síly'', i kvůli své manželce, krásné a krvežíznivé liščí démonce. Panovníka, jehož vnitřní síla se má brzy ještě znásobit, může zastavit pouze meč světla. Ten je ovšem nejprve zapotřebí najít a za tím účelem vzniká něco jako ''společenstvo prstenu''.
cs
AMC
16:45
Taxi
Daniel žije v Marseille, kde pozná každú uličku, skratku a jednosmerku. Začínal ako rozvážač pizze, dnes však už má taxikársku licenciu. Vo svojom špeciálne upravenom aute najradšej vozí zákazníkov, ktorí sa veľmi ponáhľajú. Jedného dňa odvezie aj policajta, ktorý má problémy nielen s gangom vykrádačov bánk.(STV)
cs
AMC
18:20
Cesta kolem světa za 80 dní
Výstřední londýnský badatel Phileas Fogg (Steve Coogan) vynalezl letadlo, elektřinu a další skvělé objevy, ale celý svět ho chápe jako outsidera. Vsadí se s Lordem Kelvinem (Jim Broadbent), ředitelem Akademie věd, že obletí zeměkouli a to za pouhých 80 dní. S dalšími dobrodruhy a především Passepartoutem (Jackie Chan) zahajuje šílený let kolem světa. Na své cestě se dostávají do nejexotičtějších koutů na zemi, moři i v oblacích a překonávají nejrůznější překážky.(Jeanne)
cs
AMC
20:25
Nikdy to nevzdávej 3
Case Walker (Michael Jai White) je po svém vítězném zápase požádán svým dlouholetým kamarádem, aby ho trénoval na MMA zápas v Thajsku, který má být tím nejnáročnějším a zároveň finančně nejzajímavějším v jeho kariéře. Walker nabídku přijme a odlétá do Thajska, kde se svými tréninkovými metodami je místním k smíchu. Ovšem Walkerovi to nevadí a po jednom zápase přesvědčí místní, že právě jeho metody jsou nejlepší a možná se i díky nim dočká velkého zápasu.(ČSFD.cz)
cs
AMC
22:00
Torrente 3 - Hloupá ruka zákona
Torrente, bývalý policista, je zpět a v ještě lepší formě než dřív! Tentokrát zaujme roli bodyguarda a vypořádá se s ní po svém. Torrente sice ničím nepřipomíná klasické hrdiny, o to zábavnější však jeho počínání je! V komedii plné drsného humoru a vtipných hlášek, která nešetří nikoho.(oficiální text distributora)
cs
AMC
23:40
Prci, prci, prcičky
Čtyři mušketýři střední školy uzavřou na jednom z mejdanů smlouvu, v níž se zavážou, že ani jeden neprojde absolutoriem coby panic. Pochopitelně, že nikdo nechce být poslední, a tak se balí jako o závod. Vypadá to, že Jim bude mít štěstí. Velice se mu líbí exotická sexbomba Nadia, která od něho chce doučovat historii, a to ve cvičebním úboru. Že by výzva? Jim proto instaluje webcameru, takže všichni spolužáci mohou přes internet sledovat, co se bude dít v jeho pokoji. Oz si zase podle své povahy hledá citlivou duši. Ale co vlastně myslí tou "citlivou"? Asi to bude roztomilá Heather z pěveckého kroužku. Kevin to má jednoduché, je už dávno zadán. Ale jeho dívka Vicky pořád čeká na správné místo a správný čas. Zdá se, že jedině intelektuální Finch si nedělá starosti. Ale nechce náhodou podvádět?(oficiální text distributora)
cs
AMC

Przewodnik - poniedziałek, 20.05.2024

01:10
Lví srdce
Příběh je inspirován skutečným příběhem Ariany Berlin, velmi úspěšné gymnastky reprezentující americkou školu UCLA. Mapuje slibnou kariéru gymnastky, která měla nakročeno až k reprezentaci na letních olympijských hrách. Tato naděje ovšem zhasne, když je Ariana po autonehodě upoutána na invalidní vozík. Za pomoci přátel a fyzioterapeutky Michael, která ji přivede i do své hip hopové skupiny, se jí ale podaří návrat zpět na gymnastickou žíněnku, i když už to bylo podle lékařů nemožné. Ve filmu se velmi humornou formou objeví několik úspěšných gymnastických olympioniček, včetně skutečných trenérů i samotné Ariany Berlin.(Rakosnicek77)
cs
AMC
02:50
Sbal prachy a vypadni
V dnes už klasickém filmu, který režíroval Guy Ritchie, mají čtyři londýnští kamarádi po debaklu v karetní partii na kontě dluh ve výši půl milionu liber, a navíc je jejich věřitelem jeden z nejkrutějších mafiánských bossů East Endu. Na splacení dluhu mají pouze jediný týden, a tak se chytí zoufalého nápadu: Oloupí jiný gang, který řádí v sousedství. Ale ani v nejdivočejších snech by je nenapadlo, že tak píchnou do vosího hnízda a jejich nápad zapříčiní lavinu, která s sebou strhne celé londýnské podsvětí...(oficiální text distributora)
cs
AMC
04:30
Close Up III (18)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
04:55
Close Up III (8)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
05:25
Close Up III (12)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
05:50
Zoom In - The Croods: A New Age
cs
AMC
06:00
Tisíc a jedna noc (1)
Pohádky tisíce a jedné noci jsou jedním z nejkrásnějších příběhů, které kdy byly napsány. Pojďte si s námi poslechnout královnu Šeherezád, jak vypráví svému muži o Ali Babovi a 40 loupežnících, Aladinovi a spoustu dalších příběhů plných kouzel, statečných hrdinů a krásných žen(oficiální text distributora)
cs
AMC
07:55
Tisíc a jedna noc (2)
Pohádky tisíce a jedné noci jsou jedním z nejkrásnějších příběhů, které kdy byly napsány. Pojďte si s námi poslechnout královnu Šeherezád, jak vypráví svému muži o Ali Babovi a 40 loupežnících, Aladinovi a spoustu dalších příběhů plných kouzel, statečných hrdinů a krásných žen(oficiální text distributora)
cs
AMC
09:45
Spartakus (1)
V roku 72 pred Kristom nemalo Rímske impérium premožiteľa, keďže jeho moc siahala široko-ďaleko. Každá dobytá zem znamenala prísun nových otrokov do rúk rímskych pánov. Spartakus, otrok, ktorému zavraždili otca, mal odvahu sa vzoprieť rímskym generálom a politikom a stal sa vodcom obrovského povstania otrokov. Jeho boj za slobodu, ktorým ohrozil celé Rímske impérium, hlboko ovplyvnil mnoho ďalších generácií... Keď otrok Spartakus sleduje, ako rímski vojaci vraždia jeho otca, prisahá, že sa pomstí. Podrobí sa gladiátorskému výcviku a naučí sa bojovať. Svojou odvahou a silou si čoskoro získa rešpekt v radoch ostatných otrokov. Oddane ho nasledujú pri povstaní proti celému impériu. Dovtedy neporaziteľná rímska armáda narazí na odpor, ktorý nedokáže zastaviť.(TV JOJ)
cs
AMC
11:20
Spartakus (2)
V roku 72 pred Kristom nemalo Rímske impérium premožiteľa, keďže jeho moc siahala široko-ďaleko. Každá dobytá zem znamenala prísun nových otrokov do rúk rímskych pánov. Spartakus, otrok, ktorému zavraždili otca, mal odvahu sa vzoprieť rímskym generálom a politikom a stal sa vodcom obrovského povstania otrokov. Jeho boj za slobodu, ktorým ohrozil celé Rímske impérium, hlboko ovplyvnil mnoho ďalších generácií... Keď otrok Spartakus sleduje, ako rímski vojaci vraždia jeho otca, prisahá, že sa pomstí. Podrobí sa gladiátorskému výcviku a naučí sa bojovať. Svojou odvahou a silou si čoskoro získa rešpekt v radoch ostatných otrokov. Oddane ho nasledujú pri povstaní proti celému impériu. Dovtedy neporaziteľná rímska armáda narazí na odpor, ktorý nedokáže zastaviť.(TV JOJ)
cs
AMC
12:55
Strážní andělé
Francouzská akční komedie o majiteli nočního podniku a knězi, kteří měli potíže nejen s čínskou mafií, ale také anděly, kteří jim komplikují život.
cs
AMC
14:50
Život Briana
Ve své době vyvolal Život Briana skandál kvůli neúctě k církvi, dnes zbyl velice zábavný snímek parodující příběh o Ježíši. Brian se totiž narodil ve stejný den jako Mesiáš, se kterým si ho všichni pletou a způsobují tak spoustu absurdních gagů. Hlavní hrdina se připojuje k Lidové frontě Judee, aby pomohl svou zemi osvobodit od nadvlády Římanů. A to i přesto, že Římani dali Židům vodovod, silnice, pořádek, kanalizace, školství, víno...To je snad bez debat, ne? Šestice z Monty Python se tu objevuje hned v několika rolích. Graham Chapman hraje nejen Briana ale i Pya Čůra, Michael Palin se objevuje v roli Piláta i soucitného dozorce vydávajícího kříže odsouzencům na smrt atd. Známým vtipálkům při natáčení posloužily dokonce i marocké kulisy Hvězdných válek.(Jinny)
cs
AMC
16:35
Mé jméno je Nikdo
Zkušeného pistolníka Jacka Beauregarda už nebaví být ustavičně ve střehu a dokazovat svou rychlost. Chce pomstít smrt svého bratra a odcestovat do vysněné Evropy. Do cesty se mu však postaví vynikající pistolník, který si říká Nikdo...(oficiální text distributora)
cs
AMC
18:35
Flynn Carsen 3: Jidášův kalich
Knihovník Flynn Carsen (Noah Wyle) se po rozchodu se svou přítelkyní vydává na dovolenou do New Orleansu. Mezitím se v rumunských Karpatech snaží skupina bývalých KGB agentů v čele se Sergejem Kubichkem (Dikran Tulaine) najít pozůstatky slavného upíra Vlada Draculy. Jejich plánem je obnovit bývalou slávu Sovětského svazu pomocí nesmrtelné armády upírů. Na vzkříšení prince Vlada je ale potřeba dle pověstí Jidášův kalich. S hledáním kalichu jim má pomoci profesor historie Lazlo, kterého právě k tomuto účelu unesou.(oficiální text distributora)
cs
AMC
20:15
Push
Pevně se připoutejte, protože vás skupina agentů s nadpřirozenými schopnostmi vezme na napínavý a vzrušující výlet. Dobrodružství začíná ve chvíli, kdy Cassie (Dakota Fanning – Válka světů), která vidí do budoucnosti, přesvědčuje Nicka (Chris Evans – Fantastická čtyřka) s telekinetickými schopnostmi, aby jí pomohl ukořistit kufřík s tajemstvím za miliardy dolarů. Aby předstihli vládní agenty, musí do akce zasvětit i Alyssu (Camilla Belle – 10 000 př. n.l.), která dokáže ovládat cizí myšlenky. Právě ona může být jejich spásou – nebo prokletím. Ve vedlejší roli dokonale strhujícího filmu Push se objevuje na Cenu Akademie® nominovaný Djimon Hounsou (Krvavý diamant).(oficiální text distributora)
cs
AMC
22:00
Kickboxer: Retaliation
V pokračování snímku Kickboxer: Vengeance (2016) se hlavní hrdina Kurt Sloane (Alain Moussi) musí vzepřít intrikám zákeřného mafiána Thomase Moora (Christopher Lambert), který zapříčinil i to, že se Kurt ocitl ve vězení. Aby Kurt zachránil sebe a svou milovanou, musí se utkat se svým doposud nejnebezpečnějším protivníkem. Šance hlavního hrdiny jsou mizivé a Kurt nevěří, že by mohl v boji proti Mongkutovi (Hafþór Júlíus Björnsson) zvítězit. Poslední Kurtovou nadějí je mistr Durand (Jean-Claude Van Damme), který vždy při těžkém výcviku dostal z Kurta to nejlepší!(upson)
cs
AMC