AMC

AMC

AMC je americká komerční kabelová a satelitní televizní stanice, která vysílá převážně klasické hrané filmy, v omezené míře i původní pořady.

United States

Przewodnik - niedziela, 26.05.2024

00:00
Nikdy to nevzdávej 3
Case Walker (Michael Jai White) je po svém vítězném zápase požádán svým dlouholetým kamarádem, aby ho trénoval na MMA zápas v Thajsku, který má být tím nejnáročnějším a zároveň finančně nejzajímavějším v jeho kariéře. Walker nabídku přijme a odlétá do Thajska, kde se svými tréninkovými metodami je místním k smíchu. Ovšem Walkerovi to nevadí a po jednom zápase přesvědčí místní, že právě jeho metody jsou nejlepší a možná se i díky nim dočká velkého zápasu.(ČSFD.cz)
cs
AMC
01:35
Push
Pevně se připoutejte, protože vás skupina agentů s nadpřirozenými schopnostmi vezme na napínavý a vzrušující výlet. Dobrodružství začíná ve chvíli, kdy Cassie (Dakota Fanning – Válka světů), která vidí do budoucnosti, přesvědčuje Nicka (Chris Evans – Fantastická čtyřka) s telekinetickými schopnostmi, aby jí pomohl ukořistit kufřík s tajemstvím za miliardy dolarů. Aby předstihli vládní agenty, musí do akce zasvětit i Alyssu (Camilla Belle – 10 000 př. n.l.), která dokáže ovládat cizí myšlenky. Právě ona může být jejich spásou – nebo prokletím. Ve vedlejší roli dokonale strhujícího filmu Push se objevuje na Cenu Akademie® nominovaný Djimon Hounsou (Krvavý diamant).(oficiální text distributora)
cs
AMC
03:15
Wrong Turn
Jen a skupina přátel se vydají na túru po Appalachian Trail. Přes varování, aby se drželi stezky, se turisté vydají z cesty a příjdou do země obývané nadací The Foundation, skrytou komunitou obyvatel hor, kteří žijí v horách stovky let a používají smrtící prostředky k ochraně svého způsobu života.
cs
AMC
05:00
Close Up III (14)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
05:25
Close Up III (3)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
06:00
Zoom In - Red Notice
cs
AMC
06:10
Zoom In V (30)
cs
AMC
06:20
Close Up III (2)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
06:50
Dilema
Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos.(TV Nova)
cs
AMC
09:10
Dvojníci
Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude.(oficiální text distributora)
cs
AMC
11:05
Morgiana
Iva Janžurová ve své životní roli (přesněji řečeno dvojroli) ztělesňuje dvě povahově zcela rozdílné sestry. Zatímco jedna je vlídná a dobrá, druhá představuje ztělesněné zlo, chorobnou nenávist a závist. Zlá sestra se rozhodne odstranit svůj sourozenecký protějšek, ve kterém není schopna snést vlastnosti, jež právě sama postrádá. Její zrůdnost však záhy překvapí ji samotnou, když nabyde nečekaných rozměrů.
cs
AMC
12:55
Cesta kolem světa za 80 dní
Výstřední londýnský badatel Phileas Fogg (Steve Coogan) vynalezl letadlo, elektřinu a další skvělé objevy, ale celý svět ho chápe jako outsidera. Vsadí se s Lordem Kelvinem (Jim Broadbent), ředitelem Akademie věd, že obletí zeměkouli a to za pouhých 80 dní. S dalšími dobrodruhy a především Passepartoutem (Jackie Chan) zahajuje šílený let kolem světa. Na své cestě se dostávají do nejexotičtějších koutů na zemi, moři i v oblacích a překonávají nejrůznější překážky.(Jeanne)
cs
AMC
15:00
Lásce na stopě
Náhodou se setkali v obchodě. Náhodou se potkali ten samý den na tom samém místě ještě jednou. Pak se neviděli řadu let. Když už mají oba před svatbou, celý řetězec neuvěřitelných náhod je znovu přivede k sobě. Jsou to ale všechno opravdu jenom náhody? A je láska náhoda? Nebo je to osud, kterému člověk nemá šanci uniknout? Jsou zdánlivé náhody, vedoucí k tomu, že se lidé setkávají a míjejí, ve skutečnosti znameními osudu? A může mít osud smysl pro humor?(oficiální text distributora)
cs
AMC
16:35
Hon na čarodějnice
Výpravný film vypráví příběh hrdinného křižáka Behmana (Nicolas Cage) a jeho nejbližšího přítele Felsona (Ron Perlman). Po desetiletích boje se vracejí do vlasti, kterou nacházejí zdevastovanou morem. Církevní hodnostáři jsou přesvědčeni, že za katastrofu je odpovědná dívka obviněná z čarodějnictví, a proto dvojici hrdinů rozkáží, aby ji dopravili do vzdáleného kláštera. Zde se má údajná čarodějnice podrobit prastarému rituálu vymítání ďábla. Vydávají se tedy na strastiplnou cestu, která je zkouškou jejich sil a kuráže a během ní odhalí dívčino temné tajemství...
cs
AMC
18:10
Vodní svět
Ďaleká budúcnosť. Svet je zaliaty vodou, ľudia prežívajú na plávajúcich Atoloch a snívajú o suchej zemi, ktorú nikdy nevideli. Iba jeden hrdina, samotársky človek obojživelník, tvrdí že ju videl a smeruje za ňou. Čoskoro sa k nemu pripája krásna žena s jej dcérkou a trojicu ohrozuje nemilosrdný pirát s bandou hrdlorezov.(POMO)
cs
AMC
20:25
Timecop
Roku 2004 je cestování časem snadné jako otevřít ledničku (takže pro někoho zhola nemožné). Jenže vracet se do minulosti je zakázané, ne aby lidé nemohli prožít svých patnáct minut slávy či uskutečnit svůj americký sen, ale protože tyto změny by mohly změnit přítomnost i budoucnost. Proto vláda USA vytvořila TEC, Jednotku pro kontrolu času. A Max Walker (Jean-Claude Van Damme) je jedním z jejích nejlepších agentů. A když zjistí, že kandidát na příštího prezidenta USA senátor Aaron McComb (Ron Silver) shání peníze na předvolební kampaň spekulacemi s pozemky o desítky let dřív, než budou mít nějakou cenu, rozhodne se jednat. Jenže senátor je nebezpečnější, než vypadá.(monolog)
cs
AMC
22:00
Torrente 4: Smrtící krize
Bývalý policista José Luis Torrente je už úplně na dně, když si musí půjčovat drobné od Julita zvaného Rin Rin, povoláním uklízeče v peep show. Poruší proto nepsaný zákon a přijímá zakázku jako nájemný vrah. Místo činu je však přichystanou léčkou a Torrente, aniž by někoho zabil, putuje za katr. V kriminále potkává svého domněle zemřelého strýčka Gregoria a většinu těch, které ještě jako policista za mříže sám poslal.
cs
AMC
23:40
Kickboxer: Retaliation
V pokračování snímku Kickboxer: Vengeance (2016) se hlavní hrdina Kurt Sloane (Alain Moussi) musí vzepřít intrikám zákeřného mafiána Thomase Moora (Christopher Lambert), který zapříčinil i to, že se Kurt ocitl ve vězení. Aby Kurt zachránil sebe a svou milovanou, musí se utkat se svým doposud nejnebezpečnějším protivníkem. Šance hlavního hrdiny jsou mizivé a Kurt nevěří, že by mohl v boji proti Mongkutovi (Hafþór Júlíus Björnsson) zvítězit. Poslední Kurtovou nadějí je mistr Durand (Jean-Claude Van Damme), který vždy při těžkém výcviku dostal z Kurta to nejlepší!(upson)
cs
AMC

Przewodnik - poniedziałek, 27.05.2024

01:25
Bobby Z
Režisér Ching Siu-Tung natočil podle staré čínské legendy fantasy film o bylinkáři, který se zamiluje do tisíc let starého bílého hada vydávajícího se za ženu. Paul Walker hraje roli kouzelníka, jenž odhalí hadovu pravou identitu a bojuje o záchranu mužovy duše.
cs
AMC
02:55
Údolí stínů
V neděli 14. listopadu 1965 se ve vietnamském údolí Ia Drang poprvé střetli Američané s nepřáteli z komunistického severního Vietnamu. Tři sta devadesát pět amerických vojáků mělo proti sobě desetinásobný počet nepřátel, kteří navíc byli na svém území. Následné třídenní boje vstoupily do historie jako počátek vietnamské války... Film scenáristy a režiséra Randalla Wallace zachycuje nejen pekelnou bitvu, která se v "údolí stínů" rozpoutala, ale též pocity lidí, kteří se jí účastnili. Nebyli to jen američtí a vietnamští vojáci - dramatické události totiž prožívali na dálku i jejich nejbližší, zejména manželky. Nicméně hlavním hrdinou je plukovník Hal Moore (Mel Gibson), upřímně věřící katolík a otec pěti dětí, ale především vynikající voják a stratég, který se neobává ani těch nejnebezpečnějších situací.(oficiální text distributora)
cs
AMC
05:05
Close Up III (13)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
05:30
Close Up III (1)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
06:00
Větší než život
Jack Corcoran chce odstartovat kariéru baviče, nikdo o něho však nejeví velký zájem. Potom však dostane telegram, že jeho údajně dávno mrtvý otec, cirkusový klaun, nedávno zemřel a zanechal mu zvláštní dědictví - slonici Věru. Co s takovým dárečkem?(oficiální text distributora)
cs
AMC
07:50
Mé jméno je Nikdo
Zkušeného pistolníka Jacka Beauregarda už nebaví být ustavičně ve střehu a dokazovat svou rychlost. Chce pomstít smrt svého bratra a odcestovat do vysněné Evropy. Do cesty se mu však postaví vynikající pistolník, který si říká Nikdo...(oficiální text distributora)
cs
AMC
10:00
Odysseus (1)
Dvoudílná televizní minisérie režiséra Andreie Konchalovského vychází z dávného Homérova eposu o muži, který musel překonat mnoho životních překážek na své strastiplné cestě, aby se po dvacetiletém odloučení vrátil ke své milované Penelopé.
cs
AMC
11:40
Odysseus (2)
Dvoudílná televizní minisérie režiséra Andreie Konchalovského vychází z dávného Homérova eposu o muži, který musel překonat mnoho životních překážek na své strastiplné cestě, aby se po dvacetiletém odloučení vrátil ke své milované Penelopé.
cs
AMC
13:20
Podivná slečna Willoughbyová
Začínáme na pohřbu, kde nad rakvemi svých rodičů Jacka a Mary s datem 13. 7. 1996, stojí mladá dívka Elizabeth Willoughby. Ve velkém rodinném sídle, které zdědila, jí vychovává Robert, bývalý příslušník US Marines. Dívka vyrůstá mezi studiem historie, strategie, literatury a bojovým cvičením. Po letech se s ní setkáváme jako profesorkou historie, specialistkou na dávné civilizace ve chvíli, kdy ji zavolají Helena a Oliver Deakinsovi, majitelé antikvariátu, ve kterém se dějí strašidelné věci. Protože vědí, jak je Elizabeth zvídavá a kolik záhad minulosti dokázala vyřešit, žádají ji, aby zjistila, co se děje. Vyšetřování ale není ani jednoduché, ani bezpečné a Elizabeth čelí řadě složitých situací.
cs
AMC
15:05
Superpolicajti z Miami
V SUPER POLICAJTECH Z MIAMI se setkáme s našimi hrdiny (Bud Spencer a Terence Hill), tentokráte v rolích dvou odvážných bojovníků se zločinem, kteří jsou na stopě 20 miliónů dolarů, které byly před několika lety ukradeny při vloupání. Při hledání peněz - a zloděje - , při čemž jim samozřejmě trochu pomáhají i dvě krásné dívky, nesmí chybět vražda, nelítostné rvačky a děsný blázinec!(oficiální text distributora)
cs
AMC
16:50
Snídaně u Tiffanyho
Tak mile bláznivou mladou dívku jen tak nenajdeš. Audrey Hepburnová v hlavní roli americké komedie oceněné dvěma Oscary. Mezi nestárnoucí filmy určitě patří romantická komedie, jež vznikla podle stejnojmenné úspěšné knihy Trumana Capoteho. Vypráví o mladé, půvabné a emancipované dívce Holly Golightlyové, která v New Yorku poněkud lehkomyslné sní svůj sen o skvělé budoucnosti. Zatím však musí žít jen z "příspěvků na taxík a oblečení" od svých stálých pánských obdivovatelů. Její plány naruší seznámení se začínajícím spisovatelem Paulem, jenž se přistěhuje do domu, kde bydlí...(Magic Box)
cs
AMC
18:50
Dva misionáři
V roce 1890 žili na malém ostrůvku v Jižní Americe dva misionáři, otec Pedro de Leon a otec G. Jejich misionářská činnost se ovšem poněkud vymykala běžným postupům, což mělo za následek, že na ně chodily biskupovi pravidelné stížnosti
cs
AMC
20:35
Smlouva s ďáblem
Sám ďábel si najde Elliota Richardse, lehce přihlouplého dobráka, zamilovaného do své kolegyně Alison Gardnerové. Aby získal její srdce, podepíše Elliot s krásnou ďáblicí smlouvu - splnění sedmi přání výměnou za jeho duši. Jak se ovšem ukáže, ďáblice, která je stále o krok před Elliotem, bujaře mu servírujíc jeho tužby, má poněkud zlomyslný smysl pro humor, a tak vrací svého "klienta" každým z jeho nových životů do živoucího pekla. A tak je Elliot pořád blíž a blíž peklu skutečnému, věčnému...
cs
AMC
22:00
Dracula 2000
Skupina zlodějů se vloupá do kanceláře obchodníka s uměleckými předměty, kde nalezne trezor. Avšak místo vzácných uměleckých děl, skrývá tento trezor jiné překvapení:bezpečnostní kryptu, která nebyla otevřena posledních sto let. Díky této kryptě je Draculovi umožněno dostat se na veřejnost a rozpoutat tak jeho starověký teror vůči modernímu světu a všem, kteří se s ním setkají. Dracula společně s Abrahamem Van Helsingem, který zná hraběte Draculu již z minulosti a pracuje jako anglický obchodník se starožitnostmi a Simonem – jeho pomocníkem, se vydává na cestu do New Orleans, které kdesi ukrývá dceru Vana Helsinga - Mary, kterou Dracula míní nalézt.(SPI Film)
cs
AMC