AMC

AMC

AMC je americká komerční kabelová a satelitní televizní stanice, která vysílá převážně klasické hrané filmy, v omezené míře i původní pořady.

United States

Przewodnik - sobota, 18.05.2024

01:45
Torrente 2 - mise v Marbelle
Hrdina španělského filmu, bývalý policista Torrente se přestěhoval do letoviska Marbella. Protože přišel o všechny peníze, nezbývá mu, než se vrátit ke své někdejší profesi. Při vyšetřování jednoho případu narazí na horkou stopu - městečku hrozí teroristický útok raketovými střelami, v jehož pozadí stojí zločinec Spinelli. Torrente a jeho parťák Cuco si musejí pospíšit, než bude pozdě. Film natočil režisér a představitel titulní postavy Santiago Segura.
cs
AMC
03:20
Prci, prci, prcičky
Čtyři mušketýři střední školy uzavřou na jednom z mejdanů smlouvu, v níž se zavážou, že ani jeden neprojde absolutoriem coby panic. Pochopitelně, že nikdo nechce být poslední, a tak se balí jako o závod. Vypadá to, že Jim bude mít štěstí. Velice se mu líbí exotická sexbomba Nadia, která od něho chce doučovat historii, a to ve cvičebním úboru. Že by výzva? Jim proto instaluje webcameru, takže všichni spolužáci mohou přes internet sledovat, co se bude dít v jeho pokoji. Oz si zase podle své povahy hledá citlivou duši. Ale co vlastně myslí tou "citlivou"? Asi to bude roztomilá Heather z pěveckého kroužku. Kevin to má jednoduché, je už dávno zadán. Ale jeho dívka Vicky pořád čeká na správné místo a správný čas. Zdá se, že jedině intelektuální Finch si nedělá starosti. Ale nechce náhodou podvádět?(oficiální text distributora)
cs
AMC
04:50
Close Up III (15)
cs
AMC
05:15
Close Up III (16)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
05:45
Zoom In V (5)
cs
AMC
05:50
Zoom In - Sonic the Hedgehog 2
cs
AMC
06:00
Ultimate Countdown: Top Ten - Most Memorable Movies of the 1980’s
cs
AMC
06:15
Ultimate Countdown: Top Ten - Most Memorable Movies of the 1990’s
cs
AMC
06:35
Close Up III (6)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
07:05
Princezna Nevěsta
Všetko sa začína ako príbeh, ktorý číta deduško z knihy svojmu vnukovi. V tom príbehu boli on a ona. Ona bola veľmi bohatá, on zase veľmi chudobný a obaja žili v mýtickom kráľovstve Florin. Každý deň jazdila Buttercup povýšene okolo farmárskeho chlapca Westleya a po celý čas sa zdalo, že jeho láska nemá žiadnu nádej. Jedného dňa si však dievča s prekvapením uvedomí, že ho tiež miluje. Je neskoro - Westley odišiel, aby získal bohatstvo a mohol sa o svoju milovanú uchádzať. Padne však do rúk pirátov, a o krásku sa uchádza korunný princ Humperdinck, ktorý si ju vybral za svoju nevestu. Dá ju uniesť trojicou darebákov a závisí len od Westleya, aby ju zachránil a vybojoval si jej ruku...(oficiální text distributora)
cs
AMC
09:05
Království prstenu (1)
Fantasy příběh natočený podle ságy o Nibelunzích, která inspirovala J.R.R. Tolkiena pro jeho románové bestsellery, ale i Richarda Wagnera, jednoho z nejfenomenálnějších světových skladatelů. Příběh plný magie, vášně a dobrodružství se odehrává v dávnověku, v čase přechodu ze starého světa bohů do nového věku. Tento svět byl ovládaný magii a kouzly a bohové se procházeli spolu s lidmi po stejných cestách. Mezi lidmi je jeden vyvolený, aby skoncoval s kletbou démonů a jednou provždy osvobodil svět lidí od nekonečného krveprolití. Tento udatný muž, kovář Siegfried, však musí zdolat mnohé překážky a čelit mnohým intrikám, které chtějí jeho úmyslům zabránit...
cs
AMC
10:45
Království prstenu (2)
Fantasy příběh natočený podle ságy o Nibelunzích, která inspirovala J.R.R. Tolkiena pro jeho románové bestsellery, ale i Richarda Wagnera, jednoho z nejfenomenálnějších světových skladatelů. Příběh plný magie, vášně a dobrodružství se odehrává v dávnověku, v čase přechodu ze starého světa bohů do nového věku. Tento svět byl ovládaný magii a kouzly a bohové se procházeli spolu s lidmi po stejných cestách. Mezi lidmi je jeden vyvolený, aby skoncoval s kletbou démonů a jednou provždy osvobodil svět lidí od nekonečného krveprolití. Tento udatný muž, kovář Siegfried, však musí zdolat mnohé překážky a čelit mnohým intrikám, které chtějí jeho úmyslům zabránit...
cs
AMC
12:20
Rok jedna
Michael Cera a Jack Black jako dvojice sběračů, která na svém putování potká Kaina a Ábela, Adama a Evu i obřízkou posedlého Abraháma. Během své cesty dorazí i do Gomory, což je něco jako dnešní Las Vegas. Podle Blacka jde o nástupce klasiky Život Briana.(DellEthing)
cs
AMC
14:05
Malá mořská víla
Pohádkový film Malá mořská víla byl natočen podle stejnojmenné pohádky dánského spisovatele Hanse Christiana Andersena. Vypráví o tragické lásce mořské bytosti k pozemskému princi, pro nějž obětuje to nejcennější, co má - svůj hlas a život. Příběh zahrnuje prvky opravdové lidské tragiky a životního dramatu. Proto je určen nejen dětem, ale i dospělým. Ve filmu byla použita řada náročných triků, velkou roli v něm hraje výtvarná stránka i pohybový projev představitelů obyvatel podmořského světa?
cs
AMC
15:45
Uprchlíci
Jean Lucas je propuštěn z vězení, kde si odpykával pětiletý trest za bankovní loupeže. Komisař Duroc, který ho zatýkal, na něj čeká před věznicí, aby mu sdělil, že nevěří, že by vedl vzorný život a hodlá ho sledovat. Až ho znovu zatkne, bude povýšen. Lucas však hodlá žít jako slušný občan a najít si práci. Má nějaké šperky, které prodá a utržené peníze si chce uložit v bance. Má však hroznou smůlu protože banku přepadne zmatený Francois Pignon, který si navíc Lucase vybere jako rukojmí. Ve Francii není jediný policista, který by pochyboval o tom, že to byl právě Lucas, který přepadení provedl. Pignon donutí Lucase, aby nasedl do jeho auta, a odjedou. Je však tak nešikovný, že nechtěně Lucase postřelí do nohy. Lucas chce k lékaři, ale Pignon si nemůže dovolit jít do vězení. Musí se starat o svou šestiletou dceru Jeanne, se kterou zůstal sám. Zaveze tedy Lucase ke svému známému veterináři, kde ho ošetří. Pignon je zoufalý a proto se odhodlal k tak zoufalému činu. Kdysi býval vedoucím obchodního oddělení, ale před třemi lety byl propuštěn a poslední rok žije jen ze sociální podpory. Jeho dcerka po smrti matky přestala mluvit a on má nyní jedinou šanci, odjet s ní a penězi do zahraničí, kde by začali nový život. K tomu potřebuje falešné doklady a prosí Lucase o pomoc. Lucas se ho chce zbavit a domluví mu schůzku s Labibem, který by mu doklady mohl obstarat. Problém je v tom, že Labib nevěří, že z loupeže má jen 84 tisíc a chce za doklady půl milionu...(TV Prima)
cs
AMC
17:20
Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna
Noah Wyle se vrací jako Flynn Carsen, náš známý Knihovník. Poté, co už jednou zachránil lidstvo, spočívá osud světa opět na Flynnových bedrech. Záhadná mapa ukazující cestu k legendárním dolům krále Šalamouna je jeho jediným klíčem k posvátné Knize Šalamounově. Když ho přepadnou a o tuto mapu oloupí, vydá se Flynn do Maroka, kde potká svůj osud v podobě krásné profesorky Emily Davenportové (Gabrielle Anwarová), která je stejně tak chytrá jak Flynn, ne-li více. Společně se vydávají nalézt tajemné doly krále Šalamouna a snaží se přitom zůstat o krok před neznámými protivníky, kterí mají v úmyslu zneužít mox skrytou v Knize Šalamounově.(oficiální text distributora)
cs
AMC
19:00
Černá hodina
Příběh amerických turistů, kteří vyrazí do východní Evropy, aby poznali krásy Ruska. Během výletu je ovšem postihne něco, co nečekali ani v nejhorších snech. Budou svědky mimozemského útoku a invaze do Moskvy a následně budou muset rozehrát zběsilý boj o vlastní přežití.(Zeck)
cs
AMC
20:35
Taxi
Daniel žije v Marseille, kde pozná každú uličku, skratku a jednosmerku. Začínal ako rozvážač pizze, dnes však už má taxikársku licenciu. Vo svojom špeciálne upravenom aute najradšej vozí zákazníkov, ktorí sa veľmi ponáhľajú. Jedného dňa odvezie aj policajta, ktorý má problémy nielen s gangom vykrádačov bánk.(STV)
cs
AMC
22:00
Žoldáci spravedlnosti
Seagal hraje žoldáka, který se zaplete do mise ohrožující životy jeho blízkých. V zájmu úspěchu musí proniknout do jedné z nejlépe chráněných východoevropských věznic a osvobodit syna největšího drogového krále současnosti.
cs
AMC
23:40
Highlander
Vynikajúca snímka o mužovi, ktorého cesta vedie cez stáročia a o súboji, ktorý začal v roku 1536 na škótskych pláňach a skončil o 450 rokov neskôr v New Yorku. Jeho hrdinom je Connor MacLeod (Christopher Lambert), pôvodne horal zo škótskej Vysočiny, ktorý sa v prológu stretne v garážach Madison Square Garden v súboji s mečmi s neznámym mužom. Connor MacLeod, narodený začiatkom šestnásteho storočia, patrí medzi nesmrteľných, ktorí prechádzajú stáročiami a bojujú proti sebe navzájom a všetci spoločne proti démonickému Kurganovi, stelesňujúceho Zlo. Ten chce získať všetku energiu, aby sa zmocnil sveta a zmenil ho v peklo. Na životný súboj MacLeoda dôkladne pripraví španielsky šľachtic Ramirez. Každý z vyvolených v sebe má časť energie potrebnej na zlomenie nesmrteľnosti. Energia, ktorá po sťatí hlavy prechádza do tela víťaza a násobí tak jeho silu. A len ten posledný, ktorý v sebe nazhromaždí energiu všetkých ostatných, jej má dostatok, aby dokázal zlomiť kliatbu a mohol sa stať človekom s výnimočnými schopnosťami a skúsenosťami. Počas rozprávania sa Connor v spomienkach vracia do rôznych epoch a období svojho života.(TV Markíza)
cs
AMC

Przewodnik - niedziela, 19.05.2024

01:30
Válka Bohů
Dlouhé věky od dob, kdy Bohové vyhráli svůj mýtický zápas proti Titánům, se zjevuje nové zlo zmítající světem. Šílený touhou po moci, započal král Hyperion (Mickey Rourke) válku proti lidskosti. Hledá bájný luk Epirus, zbraň nepředstavitelné moci, kterou ukoval bůh Áres. Aby luk našel, shromažďuje krvežíznivou armádu vojáků znetvořených jeho vlastní rukou a začíná válečné běsnění a kruté drancování starého Řecka. Jen ten, kdo vlastní tento luk, je schopen vysvobodit Titány lačnící po pomstě, od úsvitu věků uvězněné hluboko v kameni hory Tartaros. V rukou krále Hyperiona znamená luk zkázu lidstva a pokoření moci bohů - ti totiž dle prastarého zákona nesmějí zasahovat do sporů smrtelníků. Jsou tedy bezmocní, ale jen do chvíle, kdy se objevuje jejich jediná naděje, venkovan Theseus (Henry Cavill).
cs
AMC
03:10
Osm hrozných
Šest, osm nebo dvanáct let po občanské válce, zimní krajinou Wyomingu se žene dostavník. Pasažéři, lovec odměn John Ruth (Kurt Russell) a jeho zajatkyně Daisy Domerque (Jennifer Jason Leigh), spěchají do města Red Rock, kde Ruth, v tomto kraji známý jako "The Hangman", předá Domerque do rukou spravedlnosti. Po cestě narazí na dva cizince: majora Marquise Warrena (Samuel L. Jackson), černého bývalého vojáka Unie, z něhož se stal slavný lovec odměn, a Chrise Mannixe (Walton Goggins), jižanského odpadlíka, který si nárokuje post nového šerifa Red Rocku. Když ztratí stopu ve sněhové bouři, hledají Ruth, Domerque, Warren a Mannix úkryt v obchodu paní Minnie, zastávce dostavníků na cestě horským průsmykem. Když dorazí k Minnie's, nepřivítá je majitelka obchodu, ale čtyři neznámé tváře. Je tu ukrytý Bob (Demian Bichir), který se stará o obchod, zatímco Minnie je na návštěvě u své matky, s Oswaldem Mobrayem (Tim Roth), popravčím z Red Rocku, kovbojem Joem Gagem (Michael Madsen) a generálem Konfederační armády Sanfordem Smithersem (Bruce Dern). Jak bouře pohlcuje horskou zastávku, našim osmi cestovatelům dochází, že se možná do Red Rocku vůbec nedostanou...(pan Hnědý)
cs
AMC
05:45
Zoom In V (53)
cs
AMC
06:00
Zoom In V (20)
cs
AMC
06:10
Zoom In - The Addams Family 2
cs
AMC
06:20
Close Up III (4)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
06:55
Close Up III (12)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
07:30
Z džungle do džungle
Nebezpečí číhá v amazonském pralese, stejně jako v ulicích velkoměsta.Nikdy neříkej nikdy – není jen známé přísloví a parodie na špionážní příběhy s Jamesem Bondem. Hodí se přesvědčivě i na situaci, v níž se ocitl hrdina tohoto dobrodružně komediálního příběhu. Michael Cromwell je poměrně úspěšný newyorský obchodník. Nebo spíše byl do doby, nežli odjel za svou ženou doprostřed amazonského pralesa vyřídit rozvodové formality. Patricie mu utekla rok po svatbě a je pravda, že on si toho vlastně ani příliš nevšiml. Práce mu zabírá maximum jeho volného času a je zvláštní, že si Michael dokázal najít novou partnerku, atraktivní a poněkud chladnou Charlottu. Dokonce to došlo tak daleko, že se hodlá znovu oženit. Právě proto se vydal za Patricií, aby uzavřel tu „epizodu z mládí“. Michael, který do pralesa dorazí obtěžkán laptopem a obchodními starostmi, najednou objevuje úplně jiný svět. Vesnici, v níž se dodržuje dané slovo a kde je život podivuhodně přímočarý. K svému úžasu zjišťuje, že je otcem třináctiletého syna Mimi-Siku. A protože Michael slíbí objevené ratolesti výlet do New Yorku, mají dost času na to, aby se vzájemně poznali a pořádně si užili… Film, který režisér John Pasquin natočil v roce 1997, je remakem francouzského snímku Louise Beckera Malý Indián ve městě. Uvidíme ho v hlavních rolích s Timem Allenem (Santa Claus), Samem Huntingtonem, JoBeth Williamsovou (Velké rozčarování, Květ pouště) a Lolitou Davidovichovou (Kainova výchova, Uvnitř kruhu).(Česká televize)
cs
AMC
09:35
Kluci a holky
Ryan a Jennifer se poprvé setkali, když jim bylo dvanáct let a byla to nenávist na první pohled. Ale o osm let později se tito dva diametrálně odlišní lidé stanou nejlepšími přáteli, což znamená, že jeden druhému mohou říci cokoliv. A tak je vše možné...(oficiální text distributora)
cs
AMC
11:15
Život a smrt Diega Maradony
cs
AMC
12:55
Sudá a lichá
Jedna z nejproslulejších komedií dvojice Bud Spencer a Terence Hill. Tentokrát opět musí oba kumpáni spojit síly, aby společně zlikvidovali bandu, která chce zabránit loďstvu Spojených států ve vítězství v soutěži námořních sil. Pomocí různých sázek, her a soutěží se oba dostanou až do samotného hlavního stanu zločineckého gangu. Film je plný divokých honiček na souši i na moři, nekonečných rvaček a hráčských fint.(oficiální text distributora)
cs
AMC
14:55
League of Gods
Král Zhou se přidává na ''temnou stranu síly'', i kvůli své manželce, krásné a krvežíznivé liščí démonce. Panovníka, jehož vnitřní síla se má brzy ještě znásobit, může zastavit pouze meč světla. Ten je ovšem nejprve zapotřebí najít a za tím účelem vzniká něco jako ''společenstvo prstenu''.
cs
AMC
16:45
Taxi
Daniel žije v Marseille, kde pozná každú uličku, skratku a jednosmerku. Začínal ako rozvážač pizze, dnes však už má taxikársku licenciu. Vo svojom špeciálne upravenom aute najradšej vozí zákazníkov, ktorí sa veľmi ponáhľajú. Jedného dňa odvezie aj policajta, ktorý má problémy nielen s gangom vykrádačov bánk.(STV)
cs
AMC
18:20
Cesta kolem světa za 80 dní
Výstřední londýnský badatel Phileas Fogg (Steve Coogan) vynalezl letadlo, elektřinu a další skvělé objevy, ale celý svět ho chápe jako outsidera. Vsadí se s Lordem Kelvinem (Jim Broadbent), ředitelem Akademie věd, že obletí zeměkouli a to za pouhých 80 dní. S dalšími dobrodruhy a především Passepartoutem (Jackie Chan) zahajuje šílený let kolem světa. Na své cestě se dostávají do nejexotičtějších koutů na zemi, moři i v oblacích a překonávají nejrůznější překážky.(Jeanne)
cs
AMC
20:25
Nikdy to nevzdávej 3
Case Walker (Michael Jai White) je po svém vítězném zápase požádán svým dlouholetým kamarádem, aby ho trénoval na MMA zápas v Thajsku, který má být tím nejnáročnějším a zároveň finančně nejzajímavějším v jeho kariéře. Walker nabídku přijme a odlétá do Thajska, kde se svými tréninkovými metodami je místním k smíchu. Ovšem Walkerovi to nevadí a po jednom zápase přesvědčí místní, že právě jeho metody jsou nejlepší a možná se i díky nim dočká velkého zápasu.(ČSFD.cz)
cs
AMC
22:00
Torrente 3 - Hloupá ruka zákona
Torrente, bývalý policista, je zpět a v ještě lepší formě než dřív! Tentokrát zaujme roli bodyguarda a vypořádá se s ní po svém. Torrente sice ničím nepřipomíná klasické hrdiny, o to zábavnější však jeho počínání je! V komedii plné drsného humoru a vtipných hlášek, která nešetří nikoho.(oficiální text distributora)
cs
AMC