Film1 Premiere

Film1 Premiere

Op ons etalagekanaal Film1 Premiere kijk je de nieuwste en beste films wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Dat wordt onbeperkt films kijken!

Netherlands

Guía de TV - lunes, 06/05/24

01:50
The Painted Bird
Een zesjarig joods jongetje moet voor zichzelf zien te zorgen tijdens de Tweede Wereldoorlog als hij zijn familie verliest. Maar het bijgeloof en de vooroordelen uit zijn omgeving maken het leven bijna onmogelijk voor hem.
nl
04:35
Pan's Labyrinth
In 1944 arriveren de jonge Ofelia en haar zieke moeder in Spanje op de post van haar moeders nieuwe echtgenoot, een sadistische legerofficier die een guerrilla-opstand probeert neer te slaan. Tijdens het verkennen van een oud doolhof ontmoet Ofelia de faun Pan, die haar vertelt dat ze een legendarische verloren prinses is en drie gevaarlijke taken moet voltooien om onsterfelijkheid te claimen.
nl
06:30
The Box
Norma en Arthur Lewis komen voor een duivels dilemma te staan wanneer ze een houten doos met daarin een rode knop ontvangen. Als ze op de knop drukken, zullen ze een miljoen dollar krijgen - maar tegelijkertijd zal er ergens een onbekende sterven.
nl
08:25
Shirley
Fred en Rose verhuizen naar een dorp in Vermont in de hoop op een baan voor Fred. Het jonge stel krijgt een aanbod om in te trekken bij professor Stanley Hyman op voorwaarde dat Rose het huishouden op zich neemt én op zijn vrouw past.
nl
10:10
The Circle
De oprichter van 's werelds krachtigste technologie- en socialemediabedrijf moedigt een nieuwe werknemer aan om deel te nemen aan een baanbrekend experiment dat de grenzen van privacy, ethiek en persoonlijke vrijheid verlegt.
nl
12:00
Pizza Maffia
Bram en Haas zijn naast neven, ook goede vrienden van elkaar. Wanneer Faris, de oom van Haas, slaande ruzie krijgt met Bram's vader, komen de twee jongens lijnrecht tegenover elkaar te staan.
nl
13:25
Alcarràs
Het leven van een familie perzikboeren in een klein dorpje in Catalonië verandert wanneer de eigenaar van hun grote landgoed overlijdt. Zijn levenslange erfgenaam besluit het land te verkopen en de boomgaard te kappen, waardoor hun levensonderhoud plotseling in gevaar komt. Dit zorgt voor een breuk tussen de hechte familieleden, die een onzekere toekomst tegemoet gaan.
nl
15:25
Mijn Vader is een Saucisse
Wanneer Paul besluit om zijn saaie maar betrouwbare kantoorbaan als bankier op te geven, valt dit bij zijn kinderen niet in goede aarde. Hun vader wil namelijk zijn droom najagen en acteur worden. Wanneer zijn ambitieuze vrouw Véronique thuiskomt van een zoveelste zakenreis en het nieuws te horen krijgt, is het hek helemaal van de dam. De Schutijzers zijn een prettig gestoord gezin, maar dit gaat een paar bruggen te ver. Volgens Véronique moet en zal Paul snel weer bij zinnen komen.
nl
16:50
Jussi Adler Olsen's Serie Q: The Absent One
Rechercheur Mørck heropent de oude moordzaak van een tweeling in een chique kostschool en vindt een nieuwe getuige die door duistere krachten de mond wordt gesnoerd.
nl
18:50
The Sun Is Also a Star
Daniel en Natasha komen elkaar tegen op straat in New York en zijn op slag verliefd. Maar Natasha staat op het punt met haar familie gedeporteerd te worden naar Jamaica. Hun liefde lijkt hierdoor geen kans van slagen te hebben.
nl
20:30
Superposition
Stine en Teit verruilen met hun zoontje het stadsleven in voor een rustiger bestaan in een afgelegen gebied, om zichzelf te vinden. Dan ontdekken ze dat er heel nabij een ander koppel woont, dat verdacht veel op hen lijkt.
nl
22:10
Girl at the Window
Een tienermeisje vermoedt dat de seriemoordenaar die haar stadje terroriseert de nieuwe vlam is van haar moeder. Als ze iedereen blijft lastigvallen met haar vage vermoedens, wordt ze weggezet als het meisje dat wolf riep.
nl
23:35
The United States vs. Billie Holiday
Om haar invloed op de Civil Rights beweging de kop in te drukken wordt zangeres Billie Holiday tijdens haar carrière doelwit van de regering. Agent Jimmy Fletcher, met wie ze een tumultueuze affaire heeft, krijgt de leiding over de operatie.
nl

Guía de TV - martes, 07/05/24

01:45
Berlin Alexanderplatz
Vluchteling Francis probeert zonder papieren zijn plek in Berlijn te vinden. Hij neemt baantjes aan en probeert zijn hoofd erbij te houden, maar wordt al snel gelokt door het aanbod van makkelijk geld van de charismatische drugsdealer Reinhold.
nl
04:45
The Postcard Killings
Jacob Kanon is een rechercheur afkomstig uit New York die samen met zijn vrouw Valerie een dochter heeft. Wanneer deze vermoord teruggevonden wordt tijdens hun huwelijksreis, stort hun wereld in.
nl
06:30
Kenau
De Nederlandse vesting Haarlem wordt aangevallen door het Spaanse leger. In het licht van de naderende nederlaag mobiliseert de rouwende Kenau 300 vrouwen en gaat hij het op tegen haar vijanden om te vechten voor de onafhankelijkheid van haar land.
nl
08:20
Midnight in Paris
Gil reist samen met zijn verloofde Inez mee naar Parijs op een zakenreis van haar ouders. Gil is een succesvolle scenarist in Hollywood, maar hij worstelt met zijn eerste roman. Hij wordt verliefd op Parijs en `de gouden jaren 20'.
nl
09:55
The Ghost Writer
Een ghostwriter wordt ingehuurd door de voormalige Britse premier om diens memoires op papier te zetten. Wanneer de schrijver enkele geheimen ontrafelt, raakt zijn leven in gevaar.
nl
12:00
Het bombardement
Vincent en Eva zijn verliefd, maar zij is verloofd met een ander. Als de oorlog ook in Nederland uitbreekt ontvlamt hun onmogelijke liefde. Als Rotterdam gebombardeerd wordt verliezen de twee jonge geliefden elkaar uit het oog.
nl
13:45
Café Society
Een joodse familie in de Bronx, New York, jaren 30. Bobby besluit zijn geluk in Hollywood te beproeven. Bobby gaat aan de slag als loopjongen voor zijn oom Phil, een machtige filmagent, en wordt verliefd op diens secretaresse.
nl
15:20
Nothing to Laugh About
Kasper Berntsen is een succesvolle stand-upcomedian die alles heeft wat hij zich kan wensen. Maar op een dag verandert alles wanneer hij ontdekt dat hij ernstig ziek is én zijn vriendin hun relatie beëindigt.
nl
17:05
The Keeper of Lost Causes
Carl Morck, een vertroebelde inspecteur, en zijn assistent Assad, worden aan het nieuwe Department Q in de kelder toegewezen en onderzoeken een verwaterde zaak naar een vermissende vrouw.
nl
18:40
Knight and Day
June Haven wordt ineens de partner van op de vlucht geslagen geheim agent Roy Miller die beweert dat hij erin is geluisd.
nl
20:30
The Guernsey Literary Society
Een journaliste komt middels briefwisselingen te weten over een ongewone boekenclub die tijdens de Tweede Wereldoorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Wanneer zij het eiland bezoekt, ontdekt ze meer over het leven tijdens de oorlog.
nl
22:30
Coming Home in the Dark
Alan en Jill nemen hun tienerzonen mee voor een trektocht in de ruige natuur. Onderweg stoppen ze bij een open plek voor een picknick waar ze plots gezelschap krijgen van twee sinistere zwervers. Deze gijzelen het gezin en schuwen daarbij geen geweld. De leraar Alan wordt gedwongen om een brute daad uit zijn verleden te confronteren. De ontvoering maakt voor iedereen duidelijk dat niemand aan zijn verleden kan ontsnappen.
nl