Film1 Premiere

Film1 Premiere

Op ons etalagekanaal Film1 Premiere kijk je de nieuwste en beste films wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Dat wordt onbeperkt films kijken!

Netherlands

Guía de TV - lunes, 13/05/24

00:20
Fall of a Kingdom
Aan de uitdijende grenzen van het Mongoolse rijk wordt een heidense bergstam bedreigd door de hordes van Burunda Khan. Ivan en Maksim, zonen van de dorpsoudste, vragen om hulp bij Tugar Volk, een christelijk edelman. Maar Maksim valt voor diens dochter Myroslava, en de geliefden komen voor een verscheurende keuze te staan: vluchten of het ultieme offer brengen om hun volk te redden.
nl
02:25
The Legend of Tomiris
Tomiris was de koningin van de Amazones, die zeshonderd jaar voor Christus een bloedige oorlog voerde tegen het Perzische Rijk. Nadat de Perzische koning Cyrus haar dorp laat uitroeien verenigt Tomiris een gigantisch leger om haar volk te bevrijden. Wat volgt is een strijd op leven en dood, en intriges van een wrede koning die met geweld, list en bedrog de bevolking probeert te onderdrukken.
nl
04:30
Robert the Bruce
Het middeleeuwse Schotland wordt bezet en onderdrukt door de Engelse koning Edward I en diens gewelddadige zoon, de prins van Wales. Nadat Robert the Bruce achterna gezeten wordt door aanhangers van de Britse kroon, zoekt hij toevlucht bij een weduwe en haar familie. De verslagen adelheer verandert in een legende als hij de moed vindt om zijn volk te mobiliseren om de vrijheid van Schotland op te eisen.
nl
06:30
L'immensità
Het gezin Borghetti verhuist naar een flat in het Rome van de jaren zeventig. De relaties binnen het gezin zijn gespannen. Clara en Felice zijn niet meer verliefd op elkaar, maar zijn niet in staat om hun eigen weg te bewandelen. Clara weet haar eenzaamheid op te vangen met behulp van haar drie kinderen. Adriana is daarvan de oudste. In haar nieuwe buurt uit zij zichzelf als een jongen. Door deze beslissing bereiken de gezinsrelaties een breekpunt.
nl
08:05
Blind Spot
De Noorse Maria en haar gezin lijken een gelukkig leven te lijden. Ergens op de achtergrond blijkt toch meer te spelen dan Maria dacht; iets waar ze zich pas bewust van wordt na een noodlottige gebeurtenis.
nl
09:45
Beanpole
Het beleg van Leningrad tijdens de Tweede Wereldoorlog is voorbij, maar de strijd om leven en dood gaat door tussen de wrakstukken. Twee jonge vrouwen zoeken naar betekenis en hoop terwijl ze tussen de ruïnes hun levens weer proberen op te bouwen.
nl
12:00
Beats
Een teruggetrokken jong muziektalent sluit vriendschap met een ploeterende muziekproducent, nadat hun gezamenlijke liefde voor hip-hop hen samenbrengt. Ze proberen elkaar uit het slop te trekken en willen doorbreken in de regionale muziekscene.
nl
13:40
August: Osage County
Nadat hun vader aan de drank verslaafd raakt en verdwijnt, besluit de familie bij elkaar te komen voor het vinden van steun. Eenmaal samen komen er allerlei oude en nieuwe familiezaken bovendrijven.
nl
15:40
The Devil Has a Name
Met de moed der wanhoop gaat een landbouwer de strijd aan met de psychopathische oliebarones die zijn grond vergiftigt. De hele oliebranche wil uiteraard verhinderen dat de rechtszaak een precedent schept en probeert hem het zwijgen op te leggen.
nl
17:15
Mothering Sunday
Dienstmeid Jane heeft op Moederdag vrij gekregen. Zelf is ze wees en heeft ze geen familie. Het echtpaar voor wie ze werkt, de Nivens, gaat die dag lunchen ter ere van de verloving van Paul, de zoon van hun buur. Jane en Paul hebben al jaren een affaire, en op deze dag zien de minnaars elkaar misschien voor de laatste keer.
nl
19:00
Une belle course
De 92-jarige Madeleine verlaat een buitenwijk om naar een verpleeghuis te gaan, aan de andere kant van Parijs. Ze vraagt Charles, de taxichauffeur die haar daarheen brengt, om langs alle plekken te rijden die belangrijk waren in haar leven.
nl
20:30
Gunpowder Milkshake
Om een achtjarig meisje te beschermen, herenigt een gevaarlijke huurmoordenaar zich met haar moeder en haar dodelijke metgezellen om een meedogenloos misdaadsyndicaat en zijn leger van handlangers neer te halen.
nl
22:25
Prisoners of the Ghostland
In de verraderlijke grensstad Samurai Town wordt een bankrover uit de gevangenis bevrijd door een krijgsheer wiens geadopteerde kleindochter vermist wordt. Hij biedt de gevangene zijn vrijheid aan in ruil voor het terugvinden van de weggelopen dochter. Vastgebonden in een leren pak dat zichzelf in vijf dagen vernietigt, gaat de bandiet op reis om de jonge vrouw te vinden - en daarmee zijn eigen weg naar de verlossing.
nl

Guía de TV - martes, 14/05/24

00:05
Daughter of the Wolf
Clair Hamilton is een Black Ops commando, die een fortuin erft wanneer haar vader komt te overlijden. Dit nieuws blijkt uitgelekt te zijn, want een groep gewelddadige criminelen ontvoeren Clairs dertienjarige zoon Charlie en eisen precies het bedrag van de erfenis aan losgeld. Clair gebruikt al haar gevechtservaring om de kidnappers op te sporen en uit te schakelen. Haar jacht leidt haar diep in het hooggebergte aan de Amerikaans-Canadese grens.
nl
01:30
Pixie
Pixie zweert wraak voor de dood van haar moeder en beraamt hierop het plan om een overval te plegen, zodat ze de middelen heeft om haar leven in een klein dorpje achter zich te laten. Wanneer dit mislukt, slaat ze samen met twee jongemannen op de vlucht. Om uit handen te blijven van een criminele bende priesters en nonnen, bedriegen ze iedereen die ze tegenkomen.
nl
03:00
The Call
De 28-jarige Seo-yeon ontdekt een oude telefoon in haar ouderlijk huis. Via de telefoon krijgt ze contact met een vrouw genaamd Young-sook, die meldt dat haar moeder haar misbruikt en vraagt Seo-yeon om hulp. Seo-yeon doet onderzoek en ontdekt dat de vrouw in hetzelfde huis woont als zijzelf, maar in een andere tijd. Door de connectie tussen de twee vrouwen kan Seo-yeon het lot van Young-sook veranderen, maar hun vriendschap blijkt tijdelijk van aard.
nl
04:35
Skin
Een jongeman is opgevoed door racistische skinheads, berucht onder blanke suprematisten. Hij besluit zijn leven om te gooien en zich af te zetten tegen haat en geweld. Hierbij krijgt hij de hulp van een zwarte activist en de vrouw die hij lief heeft.
nl
06:30
Seized
Voormalig geheim agent Carl Rizk is verhuisd naar een rustig stadje, waar hij zijn twee kinderen wil grootbrengen. Op een dag krijgt Carl een telefoontje met het bericht dat zijn kinderen zijn ontvoerd en levend begraven. Ze hebben maar een beperkte hoeveelheid lucht, wat betekent dat Carl maar vijf uur heeft om ze te redden. Er staan ook nog enkele criminele bendes in de weg die hij eerst moet uitschakelen.
nl
07:55
Control
Biopic over Ian Curtis, de legendarische zanger van de Britse band Joy Division die op drieëntwintigjarige leeftijd zelfmoord pleegde, aan de vooravond van hun eerste concerttour in de VS. De film belicht zijn grote liefde voor zijn vrouw en kind.
nl
09:55
The Story of My Wife
In het Europa van de jaren twintig zit kapitein Jakob Storr met een vriend in een café. Dronken gaan de twee een weddenschap aan waarin Jacob zegt te zullen trouwen met de eerstvolgende vrouw die de bar binnenstapt. Het is de Française Lizzy die deze eer te beurt valt. Verrassend genoeg krijgen de twee een band en trouwen ze niet lang daarna in Parijs. Maar het huwelijk is allesbehalve gelukkig.
nl
12:40
Undine
Als je weggaat, moet je dood. Met deze woorden laat de schijnbaar onbewogen Undine Johannes achter op een Berlijns terras, net nadat hij gezegd heeft niet met haar verder te willen. Undine is historica en gids, gespecialiseerd in de stadsontwikkeling van Berlijn. Tijdens haar werk valt ze halsoverkop voor beroepsduiker Christoph. Voor hen beiden gaat een nieuwe wereld open, vol liefde en vertrouwen.
nl
14:10
Safer at Home
In het derde jaar van de Covid-pandemie viert een groep vrienden een virtueel feestje door middel van een spelletjesavond. Eén van de vrienden stelt voor MDMA te gebruiken en iedereen gaat akkoord. De uitwerking van de drugs begint leuk, maar na verloop van tijd gaat het vreselijk mis. De veronderstelde veiligheid van hun huis wordt plotseling angstaanjagender dan de razende chaos buiten.
nl
15:35
Itzhak
De Amerikaanse Itzhak Perlman is bepaald geen standaard klassiek musicus. Hij speelt net zo makkelijk samen met Billy Joël als met pianiste Martha Argerich. Hij treedt op in Sesamstraat, Carnegie Hall en in het stadion van `zijn' honkbalclub, The New York Mets. En hij loopt met krukken. Het heeft de zestienvoudig Grammy-winnaar nooit weerhouden een carrière als violist te ambiëren. Perlmans optimistische levenshouding en ongekende doorzettingsvermogen brengen hem uiteindelijk wereldfaam.
nl
16:55
Out Stealing Horses
Na de dood van zijn vrouw trekt Trond zich terug in een klein dorpje in het oosten van Noorwegen. Als zijn nieuwe buurman een oude kennis blijkt te zijn, komen bij Trond allerlei jeugdherinneringen naar boven. Hij zag Lars voor het laatst in de zomer van 1948, het seizoen dat Trond vijftien jaar werd en hij zorgeloze zomerdagen doorbracht met zijn vader, die hij adoreerde. Maar ook de zomer waar hij een andere kant van zijn vader leerde kennen en er een tragisch ongeluk plaatsvond.
nl
18:55
After Yang
Wanneer Yang, de geliefde androïde van zijn geadopteerde dochter, plots defect raakt, gaat een vader op zoek naar een manier om hem te repareren. In het proces ontdekt hij dat het leven aan hem voorbij is gegaan en hij is afgedreven van zijn familie.
nl
20:30
Born a Champion
Een man bereidt zich voor op een jiujitsu-rematch tegen een topvechter die vals speelt.
nl
22:20
The Seventh Day
Een jonge exorcist wordt op zijn eerste trainingsdag gekoppeld aan de ervaren Father Peter. Terwijl ze dieper de hel op aarde induiken, vervagen de scheidslijnen tussen goed en kwaad en komen hun eigen demonen tevoorschijn.
nl