Film1 Premiere

Film1 Premiere

Op ons etalagekanaal Film1 Premiere kijk je de nieuwste en beste films wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Dat wordt onbeperkt films kijken!

Netherlands

Guía de TV - miércoles, 15/05/24

01:25
Jakob's Wife
Anne zit gevangen in een huwelijk met een predikant, en zoekt troost bij een oude vriend. Dit mondt echter uit in een bloederig bestaan waarin ze wordt herboren als vampier. Anne komt voor een verscheurende keuze te staan: een opwindend, onsterfelijk bestaan aan de zijde van 'The Master' of de terminale treurnis als Jakobs vrouw.
nl
03:00
Inheritance
Lauren Monroe, een rijzende ster bij een advocatenbureau in New York, ziet haar perfecte leventje aan zich voorbij gaan wanneer haar invloedrijke vader sterft. Tijdens de verdeling van de erfenis ontvangt ze slechts een klein deel van het grote geld.
nl
04:50
Legacy of Lies
Martin Baxter, een oud-MI6-agent, maakte in het verleden een fatale inschatting tijdens een operatie in Kiev. Tien jaar later wordt hij teruggeworpen in de duistere wereld van spionage wanneer de aantrekkelijke Oekraïense journalist Shasha Stepanenko zijn hulp zoekt. De twee werken samen om de schokkende waarheid te ontdekken over de dubbelzinnige operaties die de Russische geheime dienst uitvoert.
nl
06:30
Les Intranquilles
Leila en Damien zijn smoorverliefd. Ondanks Damiens bipolaire stoornis probeert hij zijn leven met haar voort te zetten, wetende dat hij haar misschien nooit zal kunnen bieden wat ze wenst.
nl
08:25
Merkel
Documentaire over Angela Merkel waarin het verbazingwekkende verhaal verteld wordt van hoe een drievoudige buitenstaander, een vrouw, een wetenschapper en een Oost-Duitser, in zekere zin de leider van de vrije wereld werd.
nl
10:05
The Misfits
Richard Pace is een briljante internationaal opererende dief, ontsnapt uit een maximaal beveiligde inrichting. Tijdens zijn ontsnapping weet hij de FBI en politie te ontwijken, maar wordt opgepikt door de Misfits, een bende moderne Robin Hoods onder leiding van de charismatische Ringo. De groep overtuigt Pace zich bij hen aan te sluiten om de overval van de eeuw te plegen op een van de best beveiligde gevangenissen ter wereld.
nl
11:40
Body Brokers
Een herstellende junk die voor behandeling naar Los Angeles wordt gebracht, komt er achter dat het deze instelling niet te doen is om het helpen van mensen. Het is slechts een dekmantel voor een fraude-operatie van miljarden dollars.
nl
13:30
Entre Deux Mondes
De befaamde auteur Marianne gaat in Noord-Frankrijk wonen om onderzoek te doen voor haar nieuwe boek over baanonzekerheid. Zonder haar ware identiteit te onthullen wordt ze aangenomen als schoonmaakster en ontdekt ze een leven waarin elke euro telt.
nl
15:15
In the Court of the Crimson King
Al meer dan vijftig jaar leidt Robert Fripp de legendarische band King Crimson. Voormalige leden van de band bespreken de hoogte- en dieptepunten van het musiceren in een van de meest veeleisende rockbands ter wereld.
nl
16:45
Les passagers de la nuit
Elisabeth wordt door haar man verlaten en staat er plots alleen voor in de dagelijkse zorg van haar kinderen. Ze neemt een baan aan bij een nachtelijk radioprogramma, waar ze Talulah ontmoet, een jong meisje dat ze onder haar hoede wil nemen.
nl
18:35
Worth
Na de aanslagen van 11 September benoemt het Congres advocaat Kenneth Feinberg om het compensatiefonds te leiden. Feinberg en het hoofd operaties van zijn bedrijf, Camille Biros, staan nu voor de onmogelijke taak om de waarde van een mensenleven te bepalen. Wanneer Feinberg in conflict komt met Charles Wolf, een gemeenschapsorganisator die rouwt om de dood van zijn vrouw, slaat zijn aanvankelijke cynisme om in mededogen en begint hij de ware prijs van de tragedie onder ogen te zien.
nl
20:30
La syndicaliste
Vakbondsleider Maureen Kearney brengt als klokkenluider de Franse nucleaire industrie aan het wankelen door een staatsgeheim te onthullen. Hierna verandert haar privéleven in een hel.
nl
22:30
Hatching
Tinja probeert haar veeleisende moeder tevreden te stellen. Haar moeder heeft een blog waarop ze laat zien hoe perfect haar gezin is. Als Tinja een ei vindt besluit ze het mee te nemen. Maar dan komt het ei uit en volgt er een schokkende ontdekking.
nl

Guía de TV - jueves, 16/05/24

00:00
Infamous
Het leven van serveerster Arielle verandert plotseling als ze verliefd wordt op de criminele Dean. Ze filmen hun misdaden en plaatsen ze online. Het aantal van hun volgers neemt snel toe, wat hen binnenkort internetsterren zal maken.
nl
01:40
Monster Party
De drie tieners Dodge, Casper en Iris bieden zich aan als hulp in de huishouding voor een etentje bij een rijke familie in Malibu. De drie jonge boeven hebben een plan om de kluis van de familie Dawson in het landhuis te kraken om aan geld te komen. Ze weten niet dat de Dawsons zelf gevaarlijke, psychopathische moordenaars zijn. Wanneer hun plan wordt ontdekt, verandert het elegante diner in een bloeddorstige slachtpartij en een gevecht om te overleven.
nl
03:10
Blood Quantum
De doden komen weer tot leven rond het geïsoleerde reservaat van de Mi'gmaq, in Red Crow. De inheemse bewoners hebben evenwel geluk en blijken op onverklaarbare wijze immuun voor de zombieplaag. Terwijl de burgers van de omliggende steden naar het Mi'gmaq-reservaat vluchten op zoek naar een toevluchtsoord tegen de uitbraak, moet de gemeenschap afwegen of ze de buitenstaanders binnenlaten of niet. Een keuze die gevolgen heeft voor hun stam, maar ook voor het voortbestaan van de gehele mensheid.
nl
04:45
Dark Web: Cicada 3301
Connor, een geniale hacker, stuit tijdens een van zijn illegale computerkraken op een verborgen bericht van een geheim genootschap dat zich Cicada 3301 noemt. Cicada blijkt achter de schermen een gigantische macht over de hele wereld te hebben. Connor raakt betrokken bij een levensgevaarlijke, geheime strijd tussen het genootschap en de Amerikaanse geheime dienst NSA. Wat begon als een intrigerend mysterie verandert al snel in een gevecht op leven en dood.
nl
06:30
Tori et Lokita
De jongen Tori en jonge vrouw Lokita zijn elk uit Afrika vertrokken en komen in België aan. Ze worden er met de harde realiteit van het vluchtelingenleven geconfronteerd. Wanneer ze elkaar ontmoeten, groeit er een hechte vriendschap.
nl
08:00
Un autre monde
Een blik op het leven van de familie Lemesle op het moment dat hun gezinsleven bezwijkt onder de werkdruk van man en vader Philippe Lemesle. Philippe is directielid binnen een Amerikaans bedrijf. Wanneer hij meegesleurd wordt door de hoge werkdruk, kijkt hij lijdzaam toe hoe zijn vrouw hem verlaat. Philippe voelt zich in zijn baan gevangen en weet niet hoe hij om moet gaan met de eisen van zijn meerderen. Hij bereikt zijn breekpunt.
nl
09:35
Rain Man
Na de dood van zijn vader hoort Charlie het bestaan van zijn autistische broer Raymond, die tot enige erfgenaam van het pand is benoemd. Met het plan om zijn erfenis van de advocaten af te persen, kidnapt Charlie zijn broer.
nl
11:45
If I Stay
Na een auto-ongeluk belandt de zeventienjarige Mia in een coma en kan ze vanuit een gebied tussen leven en dood haar familie en vrienden volgen. In de vierentwintig uur die volgen, wordt Mia voor een onmogelijke keuze gesteld.
nl
13:30
Barbershop: The Next Cut
De bemanning van Calvin's Barbershop moet een plan bedenken om de buurt te redden van de misdaad en verandering teweeg te brengen in de omringende gemeenschap.
nl
15:20
De openbaring
De overbezorgde Jacob trekt aan het begin van de eerste coronalockdown in bij zijn alleenstaande moeder. Hij wil haar koste wat kost beschermen tegen het virus. Beiden zijn nog in rouw na het recente overlijden van Jacobs vader. Al snel blijkt dat de geobsedeerde zoon een groter gevaar voor zijn moeder is dan het virus. Terwijl zijn zus Magda met lede ogen toekijkt, raakt Jacob onder invloed van een online complotdenker en draait langzaam maar zeker volledig door.
nl
16:55
Pink Moon
Tijdens een familiediner verklaart patriarch Jan dat hij levensmoe is. Het nieuws slaat in als een bom en zijn dochter Iris besluit verlof te nemen. Terwijl de vastgestelde datum van zijn dood steeds dichterbij komt, trekt Iris ongevraagd bij haar vader in. Zij wil graag te weten komen waarom hij tot dit besluit is gekomen.
nl
18:30
To Leslie
Leslie, een alleenstaande moeder uit Texas, worstelt om voor haar zoon te zorgen als ze de loterij wint en een kans krijgt op een goed leven. Maar een paar jaar later is het geld op en staat Leslie er alleen voor.
nl
20:30
The Hitman's Wife's Bodyguard
Top-bodyguard Michael Bryce en huurmoordenaar Darius Kincaid zijn terug en er wacht hen opnieuw een gevaarlijke missie. Ditmaal om Kincaid's vrouw Sonia te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot.
nl
22:25
The Black Demon
Paul Sturges, inspecteur voor een oliemultinational neemt zijn gezin mee naar de prachtige kust van Baja. Hij moet de veiligheid van één olieplatform inspecteren, daarna gaan ze genieten van een heerlijke vakantie in het tropische paradijs. Maar wat hij aantreft, overtreft alle verwachtingen. Het platform staat op instorten, de bemanning is spoorloos verdwenen en een reusachtige, wraakzuchtige megalodon haai scheurt alles aan stukken waar hij z'n enorme tanden in kan zetten.
nl