Film1 Premiere

Film1 Premiere

Op ons etalagekanaal Film1 Premiere kijk je de nieuwste en beste films wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Dat wordt onbeperkt films kijken!

Netherlands

Guía de TV - martes, 14/05/24

00:05
Daughter of the Wolf
Clair Hamilton is een Black Ops commando, die een fortuin erft wanneer haar vader komt te overlijden. Dit nieuws blijkt uitgelekt te zijn, want een groep gewelddadige criminelen ontvoeren Clairs dertienjarige zoon Charlie en eisen precies het bedrag van de erfenis aan losgeld. Clair gebruikt al haar gevechtservaring om de kidnappers op te sporen en uit te schakelen. Haar jacht leidt haar diep in het hooggebergte aan de Amerikaans-Canadese grens.
nl
01:30
Pixie
Pixie zweert wraak voor de dood van haar moeder en beraamt hierop het plan om een overval te plegen, zodat ze de middelen heeft om haar leven in een klein dorpje achter zich te laten. Wanneer dit mislukt, slaat ze samen met twee jongemannen op de vlucht. Om uit handen te blijven van een criminele bende priesters en nonnen, bedriegen ze iedereen die ze tegenkomen.
nl
03:00
The Call
De 28-jarige Seo-yeon ontdekt een oude telefoon in haar ouderlijk huis. Via de telefoon krijgt ze contact met een vrouw genaamd Young-sook, die meldt dat haar moeder haar misbruikt en vraagt Seo-yeon om hulp. Seo-yeon doet onderzoek en ontdekt dat de vrouw in hetzelfde huis woont als zijzelf, maar in een andere tijd. Door de connectie tussen de twee vrouwen kan Seo-yeon het lot van Young-sook veranderen, maar hun vriendschap blijkt tijdelijk van aard.
nl
04:35
Skin
Een jongeman is opgevoed door racistische skinheads, berucht onder blanke suprematisten. Hij besluit zijn leven om te gooien en zich af te zetten tegen haat en geweld. Hierbij krijgt hij de hulp van een zwarte activist en de vrouw die hij lief heeft.
nl
06:30
Seized
Voormalig geheim agent Carl Rizk is verhuisd naar een rustig stadje, waar hij zijn twee kinderen wil grootbrengen. Op een dag krijgt Carl een telefoontje met het bericht dat zijn kinderen zijn ontvoerd en levend begraven. Ze hebben maar een beperkte hoeveelheid lucht, wat betekent dat Carl maar vijf uur heeft om ze te redden. Er staan ook nog enkele criminele bendes in de weg die hij eerst moet uitschakelen.
nl
07:55
Control
Biopic over Ian Curtis, de legendarische zanger van de Britse band Joy Division die op drieëntwintigjarige leeftijd zelfmoord pleegde, aan de vooravond van hun eerste concerttour in de VS. De film belicht zijn grote liefde voor zijn vrouw en kind.
nl
09:55
The Story of My Wife
In het Europa van de jaren twintig zit kapitein Jakob Storr met een vriend in een café. Dronken gaan de twee een weddenschap aan waarin Jacob zegt te zullen trouwen met de eerstvolgende vrouw die de bar binnenstapt. Het is de Française Lizzy die deze eer te beurt valt. Verrassend genoeg krijgen de twee een band en trouwen ze niet lang daarna in Parijs. Maar het huwelijk is allesbehalve gelukkig.
nl
12:40
Undine
Als je weggaat, moet je dood. Met deze woorden laat de schijnbaar onbewogen Undine Johannes achter op een Berlijns terras, net nadat hij gezegd heeft niet met haar verder te willen. Undine is historica en gids, gespecialiseerd in de stadsontwikkeling van Berlijn. Tijdens haar werk valt ze halsoverkop voor beroepsduiker Christoph. Voor hen beiden gaat een nieuwe wereld open, vol liefde en vertrouwen.
nl
14:10
Safer at Home
In het derde jaar van de Covid-pandemie viert een groep vrienden een virtueel feestje door middel van een spelletjesavond. Eén van de vrienden stelt voor MDMA te gebruiken en iedereen gaat akkoord. De uitwerking van de drugs begint leuk, maar na verloop van tijd gaat het vreselijk mis. De veronderstelde veiligheid van hun huis wordt plotseling angstaanjagender dan de razende chaos buiten.
nl
15:35
Itzhak
De Amerikaanse Itzhak Perlman is bepaald geen standaard klassiek musicus. Hij speelt net zo makkelijk samen met Billy Joël als met pianiste Martha Argerich. Hij treedt op in Sesamstraat, Carnegie Hall en in het stadion van `zijn' honkbalclub, The New York Mets. En hij loopt met krukken. Het heeft de zestienvoudig Grammy-winnaar nooit weerhouden een carrière als violist te ambiëren. Perlmans optimistische levenshouding en ongekende doorzettingsvermogen brengen hem uiteindelijk wereldfaam.
nl
16:55
Out Stealing Horses
Na de dood van zijn vrouw trekt Trond zich terug in een klein dorpje in het oosten van Noorwegen. Als zijn nieuwe buurman een oude kennis blijkt te zijn, komen bij Trond allerlei jeugdherinneringen naar boven. Hij zag Lars voor het laatst in de zomer van 1948, het seizoen dat Trond vijftien jaar werd en hij zorgeloze zomerdagen doorbracht met zijn vader, die hij adoreerde. Maar ook de zomer waar hij een andere kant van zijn vader leerde kennen en er een tragisch ongeluk plaatsvond.
nl
18:55
After Yang
Wanneer Yang, de geliefde androïde van zijn geadopteerde dochter, plots defect raakt, gaat een vader op zoek naar een manier om hem te repareren. In het proces ontdekt hij dat het leven aan hem voorbij is gegaan en hij is afgedreven van zijn familie.
nl
20:30
Born a Champion
Een man bereidt zich voor op een jiujitsu-rematch tegen een topvechter die vals speelt.
nl
22:20
The Seventh Day
Een jonge exorcist wordt op zijn eerste trainingsdag gekoppeld aan de ervaren Father Peter. Terwijl ze dieper de hel op aarde induiken, vervagen de scheidslijnen tussen goed en kwaad en komen hun eigen demonen tevoorschijn.
nl
23:45
Death in Texas
Om een levertransplantatie voor zijn moeder te kunnen bekostigen, daalt ex-gevangene Billy Walker opnieuw af in de onderwereld van Texas en bindt hij de strijd aan met een meedogenloze gangster.
nl

Guía de TV - miércoles, 15/05/24

01:25
Jakob's Wife
Anne zit gevangen in een huwelijk met een predikant, en zoekt troost bij een oude vriend. Dit mondt echter uit in een bloederig bestaan waarin ze wordt herboren als vampier. Anne komt voor een verscheurende keuze te staan: een opwindend, onsterfelijk bestaan aan de zijde van 'The Master' of de terminale treurnis als Jakobs vrouw.
nl
03:00
Inheritance
Lauren Monroe, een rijzende ster bij een advocatenbureau in New York, ziet haar perfecte leventje aan zich voorbij gaan wanneer haar invloedrijke vader sterft. Tijdens de verdeling van de erfenis ontvangt ze slechts een klein deel van het grote geld.
nl
04:50
Legacy of Lies
Martin Baxter, een oud-MI6-agent, maakte in het verleden een fatale inschatting tijdens een operatie in Kiev. Tien jaar later wordt hij teruggeworpen in de duistere wereld van spionage wanneer de aantrekkelijke Oekraïense journalist Shasha Stepanenko zijn hulp zoekt. De twee werken samen om de schokkende waarheid te ontdekken over de dubbelzinnige operaties die de Russische geheime dienst uitvoert.
nl
06:30
Les Intranquilles
Leila en Damien zijn smoorverliefd. Ondanks Damiens bipolaire stoornis probeert hij zijn leven met haar voort te zetten, wetende dat hij haar misschien nooit zal kunnen bieden wat ze wenst.
nl
08:25
Merkel
Documentaire over Angela Merkel waarin het verbazingwekkende verhaal verteld wordt van hoe een drievoudige buitenstaander, een vrouw, een wetenschapper en een Oost-Duitser, in zekere zin de leider van de vrije wereld werd.
nl
10:05
The Misfits
Richard Pace is een briljante internationaal opererende dief, ontsnapt uit een maximaal beveiligde inrichting. Tijdens zijn ontsnapping weet hij de FBI en politie te ontwijken, maar wordt opgepikt door de Misfits, een bende moderne Robin Hoods onder leiding van de charismatische Ringo. De groep overtuigt Pace zich bij hen aan te sluiten om de overval van de eeuw te plegen op een van de best beveiligde gevangenissen ter wereld.
nl
11:40
Body Brokers
Een herstellende junk die voor behandeling naar Los Angeles wordt gebracht, komt er achter dat het deze instelling niet te doen is om het helpen van mensen. Het is slechts een dekmantel voor een fraude-operatie van miljarden dollars.
nl
13:30
Entre Deux Mondes
De befaamde auteur Marianne gaat in Noord-Frankrijk wonen om onderzoek te doen voor haar nieuwe boek over baanonzekerheid. Zonder haar ware identiteit te onthullen wordt ze aangenomen als schoonmaakster en ontdekt ze een leven waarin elke euro telt.
nl
15:15
In the Court of the Crimson King
Al meer dan vijftig jaar leidt Robert Fripp de legendarische band King Crimson. Voormalige leden van de band bespreken de hoogte- en dieptepunten van het musiceren in een van de meest veeleisende rockbands ter wereld.
nl
16:45
Les passagers de la nuit
Elisabeth wordt door haar man verlaten en staat er plots alleen voor in de dagelijkse zorg van haar kinderen. Ze neemt een baan aan bij een nachtelijk radioprogramma, waar ze Talulah ontmoet, een jong meisje dat ze onder haar hoede wil nemen.
nl
18:35
Worth
Na de aanslagen van 11 September benoemt het Congres advocaat Kenneth Feinberg om het compensatiefonds te leiden. Feinberg en het hoofd operaties van zijn bedrijf, Camille Biros, staan nu voor de onmogelijke taak om de waarde van een mensenleven te bepalen. Wanneer Feinberg in conflict komt met Charles Wolf, een gemeenschapsorganisator die rouwt om de dood van zijn vrouw, slaat zijn aanvankelijke cynisme om in mededogen en begint hij de ware prijs van de tragedie onder ogen te zien.
nl
20:30
La syndicaliste
Vakbondsleider Maureen Kearney brengt als klokkenluider de Franse nucleaire industrie aan het wankelen door een staatsgeheim te onthullen. Hierna verandert haar privéleven in een hel.
nl
22:30
Hatching
Tinja probeert haar veeleisende moeder tevreden te stellen. Haar moeder heeft een blog waarop ze laat zien hoe perfect haar gezin is. Als Tinja een ei vindt besluit ze het mee te nemen. Maar dan komt het ei uit en volgt er een schokkende ontdekking.
nl