Film1 Premiere

Film1 Premiere

Op ons etalagekanaal Film1 Premiere kijk je de nieuwste en beste films wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Dat wordt onbeperkt films kijken!

Netherlands

Guía de TV - sábado, 11/05/24

00:00
Maneater
Een groep vrienden gaat op vakantie naar een paradijselijk eiland op de Bahama's voor een weekend vol zon en avontuur. Na een ongeluk raken ze echter gestrand en worden ze achtervolgd door een grote, meedogenloze witte haai. Hun enige kans om levend uit de situatie te komen is het afmaken van de haai voordat hij hen doodt. De vrienden krijgen hulp van Harlan, een visser die na de dood van zijn dochter een rekening te vereffenen heeft met het woeste dier.
nl
01:25
Smiley Face Killers
Wanneer hij stopt met zijn antidepressiva, valt student en succesvol sporter Jake ten prooi aan paranoia. Hij verdenkt de ex van zijn vriendin ervan hem te willen opfokken met bizarre sms'jes. De waarheid is echter veel gruwelijker.
nl
03:00
Prooi
Een dierenarts leidt de jacht op een leeuw in hartje Amsterdam. Ze zal moeten samenwerken met een leeuwenjager in een rolstoel.
nl
04:45
The Stylist
De haarstylist Claire biedt tijdens haar werk een luisterend oor aan haar klanten. Het werk is saai en eenzaam, en haar klanten realiseren zich niet dat Claire ook gevoelens heeft. Claire ontwikkelt een verregaande obsessie voor de levens van haar cliënten. Zo ook voor de zelfverzekerde Olivia, die bij Claire komt voor een knipbeurt ter voor voorbereiding op haar aanstaande trouwdag.
nl
06:30
Matthias et Maxime
Voor een schoolopdracht worden de vrienden Matthias en Maxime gevraagd om in een film te spelen. Niks serieus dus, maar als blijkt dat de jongens moeten zoenen brengt dit onverwachte gevoelens naar boven.
nl
08:30
Irrational Man
Op een universiteitscampus in een klein stadje werkt een professor filosofie die in een existentiële crisis verkeert. Zijn leven krijgt een nieuwe inhoud als hij een relatie begint met een van zijn jonge, vrouwelijke studenten.
nl
10:05
Blue Jasmine
Wanneer haar huwelijk met een rijke zakenman stukloopt, vlucht de snobistische, New Yorkse Jasmine naar het bescheiden appartement van haar zus Ginger in San Francisco. Ze neemt een baan aan als tandartsassistente en adviseert haar zus over mannen.
nl
11:40
Mon crime
In het Parijs van de jaren dertig wordt actrice Madeleine Verdier beschuldigd van de moord op een beroemde producent. Bijgestaan door haar vriendin en advocaat Pauline, grijpt Madeleine de rechtszaak aan om roem en rijkdom te vergaren.
nl
13:20
Philomena
Een Ierse journalist helpt de oude Philomena bij het zoeken naar haar verloren gewaande zoon die haar door de nonnen in een Iers klooster is ontnomen toen ze nog een tiener was.
nl
14:55
Burnt
Adam Jones, een voormalig chef in een van de belangrijkste restaurants van Parijs, vernielde zijn carrière met drugs en zijn drang naar perfectie. Hij keert terug naar Londen waar hij een toprestaurant aan zijn derde Michelinster wil helpen.
nl
16:35
The Magnificent Seven
Goudbaron Bartholomew Bogue houdt de stad Rose Creek in een dodelijke wurggreep. De wanhopige bewoners besluiten een groep huurlingen in te schakelen om hen te beschermen. De premiejagers Sam Chisolm, Josh Faraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez en Red Harvest nemen de opdracht aan en maken zich op voor een gewelddadige confrontatie met Bogues mannen.
nl
18:45
The Ice Road
Nadat een afgelegen diamantmijn in het uiterste noorden van Canada instort, leidt een ijsdrijver een onwaarschijnlijke reddingsmissie over een bevroren oceaan om de levens van vastzittende mijnwerkers te redden.
nl
20:30
Everything Everywhere All at Once
Evelyn runt een wasserette in de VS en leidt een rustig leven met de gebruikelijke problemen. Tijdens een belastingcontrole, wordt Evelyn plotseling in een multiverse gekatapulteerd. Ze leert dat ze zich kan aanpassen en de vermogens van zichzelf in de afzonderlijke universa kan koppelen. Alsof dat nog niet genoeg is, is zij de enige die het multiversum kan redden van een crimineel. Om de werelden te redden, begint Evelyn aan een ademloze achtervolging door de dimensies.
nl
22:45
Collection
Een rouwende vader worstelt met zijn keuzes in de meedogenloze wereld van de incassobureaus wanneer zijn nieuwe vriendin het volgende doelwit van zijn bedrijf is. Hij moet beslissen wat waardevoller is: ware liefde of zijn grootste hit tot nu toe.
nl

Guía de TV - domingo, 12/05/24

00:10
Brimstone
De negentiende eeuw. Liz is een jonge vrouw die een gelukkig leven leidt, totdat een duivelse priester in het dorp verschijnt en alles wat Liz lief heeft probeert te verwoesten. Maar ze vecht terug.
nl
02:35
Silence
Twee zeventiende-eeuwse Portugese missionarissen ondergaan de ultieme geloofstest wanneer ze naar Japan reizen om hun vermiste mentor en bedienaar van christelijke dorpelingen te vinden die in het geheim aanbidden.
nl
05:10
Sundown
Het welgestelde Britse koppel Alice en Neil zijn op vakantie in Acapulco, samen met hun kinderen Colin en Alexa. Wanneer zich elders een noodgeval voordoet, valt hun trip in het water. De spanningen binnen het gezin lopen op.
nl
06:30
Madre
Tien jaar zijn verstreken sinds de Spaanse Elena haar destijds zesjarige zoon Iván voor het laatst sprak. Een verontrustend telefoontje van haar verdwaalde kind, helemaal alleen op een strand op zoek naar zijn vader. Sindsdien woont Elena op de plek waar Iván toen was, aan de Franse kust. Ze runt er een strandtent en het lijkt of ze haar leven heeft opgepakt. Ze kijkt eindelijk weer vooruit. Tot ze op een dag de Franse tiener Jean tegenkomt die haar sterk doet denken aan haar zoon.
nl
08:35
House of Hummingbird
1994, Seoul. Eun-hee heeft het thuis niet makkelijk, met een gewelddadige vader en een moeder die nauwelijks naar haar omkijkt. Als de Seongsu-brug instort, een ramp waarbij 32 mensen om het leven komen, is dat een keerpunt in haar leven.
nl
10:50
Me Before You
De jonge Louisa vindt een nieuwe baan als verzorgster van Will Traynor, een jonge bankier die twee jaar geleden bij een ongeluk verlamd is geraakt. De vrolijke maar beknotte Louisa en de cynische Will veranderen elkaar voorgoed.
nl
12:40
De Beentjes van Sint-Hildegard
Deze luchtige dramafilm vertelt het verhaal over Jan. Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Zij houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. In een poging meer ruimte te krijgen, maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader.
nl
14:20
Inu-oh
De getalenteerde danser Inu-Oh, die geboren is als een monstertje en schuilgaat achter een masker, ontmoet de blinde biwaspeler Tomona. Samen veroveren ze het land met een spectaculair rockconcert.
nl
15:55
Finding Steve McQueen
De FBI start een onderzoek nadat een bende onwaarschijnlijke dieven probeert dertig miljoen dollar aan illegale campagnebijdragen te stelen uit het geheime fonds van president Richard Nixon.
nl
17:25
Dark River
Na de dood van haar vader keert Alice voor het eerst in vijtien jaar terug naar Yorkshire om de pacht op te eisen van de familieboerderij, die naar haar mening haar toekomt. Eenmaal daar ontmoet ze haar oudere broer Joe. Joe is geschokt door de plotselinge aanwezigheid van Alice en hij is boos over haar claim. Alice probeert de controle terug te krijgen in deze fragiele situatie en moet traumatische herinneringen confronteren om een manier te vinden om de boerderij te redden.
nl
18:55
Nowhere Special
John, een 35-jarige glazenwasser, heeft zijn leven gewijd aan het opvoeden van zijn vierjarige zoon, Michael, nadat de moeder van het kind hen kort na de bevalling heeft verlaten. Ze leven een simpel bestaan maar hebben een goede liefdevolle band. Als John nog maar een paar maanden te leven heeft, probeert hij een nieuwe, perfecte familie voor Michael te vinden, vastbesloten hem te beschermen tegen de verschrikkelijke realiteit van de situatie.
nl
20:30
Holy Spider
Huisvader Saeed is op een religieuze missie. Hij wil de voor hem heilige Iraanse stad Mashhad zuiveren van de immorele straatprostituees. Hij heeft al enkele vrouwen vermoord wanneer de journalist Rahimi zich in de zaak vastbijt.
nl
22:25
Encore
De zesentwintigjarige Elise is een geweldige balletdanseres. Nadat ze zich tijdens een voorstelling blesseert, hoort ze dat ze niet meer zal kunnen dansen. Elise zal moeten leren hoe ze zichzelf opnieuw kan uitvinden. Via Parijs en Bretagne, ontmoetingen en ervaringen, teleurstellingen en hoop, eindigt ze bij een hedendaags dansgezelschap. Deze nieuwe manier van dansen zal haar in staat stellen een nieuw elan en een nieuwe manier van leven te vinden.
nl