RTL Klub

RTL Klub

z RTL Klub egy magyarországi országos, földfelszíni, kereskedelmi televízióadó, a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője.

Hungary

ТВ водич - субота, 18.05.2024.

00:20
Gyilkos elmék
S10E07 A Criminal Minds az FBI egyik elitegységének az életét mutatja be. A maroknyi csapat célja, hogy Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodásmódját feltérképezze, és ezzel megelőzze a további bűncselekményeket. Felkeresik a tett helyét, a célszemély személyes terét, otthonát vagy a munkahelyét, hogy a lehető legjobban azonosulhassanak vele. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna.
sk
01:30
CSI: New York-i helyszínelők
S04E18 Amikor egy középiskolában megölik az iskola tanácsadóját, a polgármester parancsára Mac és a csapat minden más ügyet hátrahagyva erre az esetre koncentrál. Macet nyomasztja, hogy nem dolgozhat a taxis gyilkos elfogásán.
sk
02:40
CSI: New York-i helyszínelők
S04E19 Danny, Lindsay, és Flack egy kosárlabdapályán történt gyanús haláleset ügyében nyomoz. Az áldozat éppen az egymillió dolláros dobás után rogyott össze holtan.
sk
03:50
The Floor - Csak egy maradhat
S01E10 Játékshow
sk
05:00
Nevess csak!
Show
sk
05:15
A semmi közepén
S03E08 Axl egyik meccsén részt vesz egy egyetemi focicsapat toborzója, aki Heckéket meglátogatja otthon, mert lát fantáziát Axl-ben. Frankie és Mike biztosra veszik, hogy Axl el fogja szúrni a beszélgetést, ezért úgy döntenek, kezükbe veszik a fiú jövőjét. Ám Axl megmutatja a humoros, értelmes és jól nevelt oldalát. Szüleinek leesik az álla. Sue és Brick megtalálják Edie néni mobilját, és osztozkodnak rajta. A számlára egyikük sem gondol.
sk
05:50
A semmi közepén
S03E09 Drankie és Sue együtt próbálnak egy darabot. Frankie-ért oda van a rendező, de a csetlő-botló Sue-val nincs mit kezdenie. Amikor ki akarja tenni, Frankie-t bármennyire is furdalja a lelkiismeret, nem száll ki, mert nagyon élvezi a szereplést. Mike fivére, a megbízhatatlan Rusty, elviszi Bricket egy nagybácsis délutánra.
sk
06:25
Mölang
S06E50 Gyermek/Ifjúsági
sk
06:30
Mouk
S01E34 Rajzfilm
sk
06:40
Mouk
S01E35 Rajzfilm
sk
06:55
Kalandos szafari
S02E03 Gyermek/Ifjúsági
sk
07:15
Kalandos szafari
S02E04 Gyermek/Ifjúsági
sk
07:40
Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki
S03E24 Rajzfilm
sk
08:05
Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki
S05E01 Rajzfilm
sk
08:40
Praxis - Az egészség és az igazság nyomában Erős Antóniával
E50 Egészség
sk
09:20
Brandmánia
E318 Társadalmi/Politikai
sk
10:00
Lime
S01E17 Utazás
sk
10:45
A semmi közepén
S03E10 Frankie szülei, Pat és Tag meghívják az egész családot magukhoz hálaadásra. Heckék nagyon sietnek, hogy elsőként érkezzenek, és végre övék lehessen a vendégszoba, amit Sue nővére mindig elfoglal. Ezúttal sem sikerül korábban érkezniük, így kénytelenek ismét a nappali padlóján aludni. Mike, Axl és Tag minden alkalmat kihasználnak, hogy elmehessenek a házból. Mike és Tag megmutatják Axlnek, hogy kell felszedni egy lányt, de mindhárom korosztály kudarcot vall.
sk
11:15
Gólkirályság
S02E06 A nagy örömöt nagy csalódás követi, a csapatnak olyan formában kell játszania, ahogy még sosem léptek pályára. Laci bedob egy ötletet a vezetőségnek az anyagi problémáik megoldására, de az ötlet a polgármesternek komoly fejfájást okoz. Dorka találkozik valakivel, aki egészen mást vár tőle, mint amire számított. Géza féltékeny lesz, a csapat pedig vetkőzni kezd. Tóni helyzete ismét bizonytalanná válik.
sk
12:35
Venom
Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock (Tom Hardy), fotós, de ő maga hidegfejű szadista, aki a világ létét fenyegeti, ám néha mégis kiáll az ártatlanokért. Pókember egyik különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen ellenfele maga sem tudja, hogy a fény vagy a sötétség oldalán áll-e: különleges betegsége (mely egyben az emberek fölé emeli) néha a jók, néha a gonoszak közé sodorja. Abban az egész Univerzumot megrázó csatában, amely most vár rá, a jóságára és a gonoszságára is szüksége van.
sk
14:45
Pókember - Irány a Pókverzum
Ismerik Miles Moralest? Nem sokkal azután, hogy Peter Parker ellen összefogtak legnagyobb ellenségei, Doktor Octopus, Homokember, Electro, Kraven és a Keselyű, és hatalmas csatában legyőzték, egy átlagos amerikai srácot újra megcsípett egy genetikailag módosított pók. Miles fekete és spanyol szülők gyereke, átlagos, békés családban él, bár az egyik nagybátyja bűnöző… És még az eredeti pókembernél is több különleges képességgel rendelkezik: ha akar láthatatlanná válik, az érintése bénító hatású. De ellenségei is vannak. Köztük a legveszélyesebbet Skorpiónak hívják.
sk
17:20
XXI. század - a legendák velünk élnek
E666 1923-ban Horthy Miklós kormányzó hazafias kötelességből elment moziba és megnézett egy filmet. Fejős Pál, a rendező már nem volt ott a bemutatón, Amerikában forgatott. Ezért filmje, az Egri csillagok bukását sem élte meg. A film ugyanis nem aratott sikert, nem is maradt fenn belőle kópia. Néhány hónapja viszont előkerült egy-két jelenet, amelyeket a XXI. században láthatnak először. Borsody István filmje a XXI. században.
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Fókusz Plusz
E849 Ismét adománygyűjtő különkiadással jelentkezik a Fókusz Plusz - a Bátor Tábor Alapítvány javára gyűjtenek adományt. A különkiadásban a nézők megismerhetik a Bátor Tábor munkáját, az érintett családok szívszorító történeteit, a profi egészségügyi csapatot, de a tábor motorjait, az önkénteseket is. A Bátor Tábor több mint két évtizede nyújt gyógyító élményeket súlyos vagy tartós betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak. A hónapokig vagy akár évekig tartó kezelések miatt a kis betegek gyerekkora nem az aktív és önfeledt játékkal telik. A Bátor Tábor ingyenes táborai, kórházi, iskolai és online programjain a kihívások és sikerélmények gyógyító ereje révén a gyerekek növelik önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket, és visszakapják a betegség miatt elveszett gyerekkorukat. A Bátor Tábor 2001 óta már több mint 20 000 élményt adott súlyosan beteg gyerekek és családjuk részére. A Fókusz Plusz legutóbbi jótékonysági akciója során 11 millió forintnyi adomány érkezett be a...
sk
20:00
Gólkirályság
S02E07 Géza olyasmire ébred, amire sosem szeretett volna - de a sokk segít jó döntést hozni. A csapat anyagi nehézségei egyre égetőbbek, úgy tűnik, szereznek is egy mentőangyalt. Tóni szembesíti a csapatot a valósággal, ami meglepő reakciót vált ki belőlük. Mi van, ha akkor is győzhetnek, ha nem győznek? Géza és Rita hosszú idő után együtt töltenek egy éjszakát, ami másképp sikerül, mint amire számítottak.
sk
21:25
Szörny Rt.
Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a sötétből szörnyek bújnak elő, akik az aludni próbálókat ijesztgetik. Ezt minden gyerek tudja. Azt viszont kevesebben sejtik, hogy a rémes figurák nem azért huhognak és ugrálnak a homályban, mert élvezik, ha mások félnek: egyszerűen ez a munkájuk. Sulley, a kék szőrű, piros pöttyös óriás az egyik legsikeresebb ilyen cég, a Szörny Rt. csúcsrémisztője. Asszisztensével, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wazowskival járja az emberek világát, hogy sikolyokat gyűjtsön. A különös vállalat rémisztő hétköznapjai azonban szőröstül-bőröstül kifordulnak, amikor a páros egyszer véletlenül saját világába enged egy kislányt.
sk
23:30
Venom 2. - Vérontó
Eddie Brock (Tom Hardy) kilátástalan küzdelmet folytat azért, hogy beilleszkedjen az idegen Venom szimbióta-gazdájaként, amely emberfeletti képességekkel ruházza fel. Brock megpróbálja újraéleszteni romokban heverő karrierjét azzal, hogy interjút készít a sorozatgyilkos Cletus Kasadyvel (Woody Harrelson), aki a Carnage szimbióta gazdatestévé válik, és egy sikertelen kivégzés után nagyon is sikeresen megszökik a börtönből. Cletus már rég nem ura önmagának, és szimbiótája minden eddiginél borzalmasabb akcióra készül.
sk

ТВ водич - недеља, 19.05.2024.

01:50
Pokoli küldetés
A gyönyörű Samantha O'Hara (Megan Fox) egy zsoldoscsapat vezetője, aki szívesen vállal el veszélyes feladatokat Afrika távoli részein, ha azt jól megfizetik a csapatának. Kiszabadítanak túszokat, elhoznak értékes zsákmányt, és olykor önzetlenül kiszabadítanak védtelen foglyokat. A meló sose könnyű, de ezúttal egy csapat iskolás lánnyal kell menekülni a lázadók serege elől. Ráadásul nem csak a bosszúszomjas lázadók jelentik az egyetlen veszélyt, hanem a kiéhezett ragadozók, és a csapaton belüli bizalmatlanság is veszélyeztetik az akció sikerét. Amikor a kimentésre küldött helikoptert lelövik, a csapat csapdába esik egy oroszlán farmon. Nem is sejtik, hogy a lázadók jelentik a legkisebb problémát, és hamarosan szembe kell nézniük a feldühödött, emberevő oroszlánok hordájával is.
sk
04:05
CSI: New York-i helyszínelők
S06E01 Mac és a csapat egy bárban próbál kikapcsolódni, amikor géppuskatűz töri be a hely ablakát, és az egyik helyszínelőt eltalálják. A csapat sokkot kap, és szinte képtelenné válik a munkára. Mac mindent elkövet, hogy munkára fogja kollégáit, mert nélkülük lehetetlen kézre keríteni az eszelős lövöldözőt.
sk
05:00
A semmi közepén
S03E10 Frankie szülei, Pat és Tag meghívják az egész családot magukhoz hálaadásra. Heckék nagyon sietnek, hogy elsőként érkezzenek, és végre övék lehessen a vendégszoba, amit Sue nővére mindig elfoglal. Ezúttal sem sikerül korábban érkezniük, így kénytelenek ismét a nappali padlóján aludni. Mike, Axl és Tag minden alkalmat kihasználnak, hogy elmehessenek a házból. Mike és Tag megmutatják Axlnek, hogy kell felszedni egy lányt, de mindhárom korosztály kudarcot vall.
sk
05:45
Fókusz Plusz
E849 Ismét adománygyűjtő különkiadással jelentkezik a Fókusz Plusz - a Bátor Tábor Alapítvány javára gyűjtenek adományt. A különkiadásban a nézők megismerhetik a Bátor Tábor munkáját, az érintett családok szívszorító történeteit, a profi egészségügyi csapatot, de a tábor motorjait, az önkénteseket is. A Bátor Tábor több mint két évtizede nyújt gyógyító élményeket súlyos vagy tartós betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak. A hónapokig vagy akár évekig tartó kezelések miatt a kis betegek gyerekkora nem az aktív és önfeledt játékkal telik. A Bátor Tábor ingyenes táborai, kórházi, iskolai és online programjain a kihívások és sikerélmények gyógyító ereje révén a gyerekek növelik önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket, és visszakapják a betegség miatt elveszett gyerekkorukat. A Bátor Tábor 2001 óta már több mint 20 000 élményt adott súlyosan beteg gyerekek és családjuk részére. A Fókusz Plusz legutóbbi jótékonysági akciója során 11 millió forintnyi adomány érkezett be a...
sk
06:55
Mölang
S06E51 Gyermek/Ifjúsági
sk
07:00
Mölang
S06E52 Gyermek/Ifjúsági
sk
07:05
Mölang
S05E01 Gyermek/Ifjúsági
sk
07:10
Mouk
S01E36 Rajzfilm
sk
07:25
Mouk
S01E37 Rajzfilm
sk
07:35
Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki
S02E14 Rajzfilm
sk
08:10
A semmi közepén
S03E11 Mike szeretné meglepni Frankie-t egy mosogatógéppel karácsonyra, ezért hárít minden mosogatógép vásárlási akciót, amit Frankie kezdeményez. Amikor a karácsonyi partin Frankie a vendégek előtt kínos helyzetbe hozza, Mike betolja a mosogatógépet, és Frankie elsüllyed szégyenében. Sue Timtom tiszteleteshez fordul segítségért, mert Brick nem veszi készpénznek a Biblia történeteit. A magányos Bob próbál Axl barátja lenni.
sk
08:45
A semmi közepén
S03E12 Szilveszterkor Frankie előáll az újévi fogadalmakkal, ám amikor mindenki elkezdi betartani őket, káosz lesz az egész család élete, ezért úgy döntenek, visszatérhet minden a régibe.
sk
09:20
Állati jó kekszek
Soha ne kezdj ki egy doboz keksszel! Owen szeretné megmenteni bácsikája örökségét, az egykor szebb napokat látott vándorcirkuszt, és erre egyetlen esélye egy doboz varázskeksz. Az állatformájú kekszek ugyanis egy időre állattá változtatnak bárkit, aki megeszi őket, és a családtagok segítségével a cirkusz újra sikeressé válhat. Csakhogy a varázserőre és a cirkuszra a nagybácsi gonosz testvére is igényt tart, és bármire képes, hogy megszerezze magának.
sk
11:25
Dumb és Dumber - Dilibogyók 2.
A két agyalágyult figura, Dumb (Derek Richardson) és Dumber (Eric Christian Olsen) visszatér a képernyőre, hogy a középiskola kisegítő osztályában elért korábbi sikereiket most a gimnáziumban ismételjék meg. Az együgyű duó ugyanis elhatározza, megmutatja, hogy képesek rendes osztályba is járni. A nemes szándék persze belebotlik az iskolát 100 000 dollárra lenyúlni készülő igazgató és az uzsis néni galád pénzszerzési manőverébe.
sk
13:15
KicsiKÉM - Sir Austin Powers 2.
Soha ilyen nagy bajban nem volt még a világ. Austin Powers (Mike Meyers), a brit titkolt ügynök magához hasonló elmebetegeket üldöz és jobbnál jobb nőket szed fel. Régi ellenfele, a kissé bizarr, de annál veszélyesebb Dr. Genya hatalmas váltságdíjat követel, s cserében talán nem pusztítja el a Földet. Megdöbbentő, de Austin az egyetlen, aki megmentheti az emberiséget, mivel mojoja, azaz ami külseje ellenére is legyőzhetetlen szex-szimbólummá teszi, meghiúsítja Dr. Genya minden tervét. A zseniális őrült ezért visszautazik az időben 1969-be, és ellopja a hibernált Austin mojoját. Amikor Austin férfiassága felmondja a szolgálatot, az ügynök azonal akcióba lép egy szőke bombázóval (Heather Graham) az oldalán.
sk
15:25
Rendőrakadémia 6.: Az ostromlott város
Ostrom alatt a város! A szórakozott rendőrcsapat, az Akadémia büszkeségei folytatják vidám, ám kissé megfontolatlan harcukat a bűnözők és a törvénysértők ellen. Újra akcióba lép Hightower (Bubba Smith), Jones (Michael Winslow), Tackleberry (David Graf), Harris őrnagy (G.W. Bailey) és az elmaradhatatlan Lassard parancsnok (George Gaynes). Az inkább ütődöttnek, mint ütőképesnek mondható kis csapatnak a rendkívül titokzatos és még annál is veszedelmesebb Főaggyal kell megküzdenie, hogy megoltalmazza a város becsületes polgárait a bűnözéstől…
sk
17:25
Marsra magyar!
S02E01 Komédia/Filmvígjáték
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Házon kívül
E681 Társadalmi/Politikai
sk
19:25
Cápák között
S07E13 Az RTL üzleti show-műsora új évaddal jelentkezik 2024-ben, amelyet minden vasárnap láthatnak az RTL nézői. A Cápák között - amelynek eredeti változata, az angol Dragons' Den ma már 45 országban látható - 2019 óta található meg az RTL műsorkínálatában. A műsor sikere a kezdetek óta töretlen, ahogy a Cápák befektetései is: a műsor indulása óta közel egymilliárd forintot ígértek oda azok az üzletemberek, akik saját, befektetésre szánt pénzükkel szavaznak bizalmat egy-egy feltörekvő vállalkozásnak. A műsorvezető személye nem változik, továbbra is Kovalcsik Ildikó Lilu fogadja a befektetésben reménykedő ötletgazdákat, akik a 2024-es évadban is az élet különféle területéről érkezve tárják a Cápák elé vállalkozási ötleteiket. A hetedik évad több meglepetést is tartogat a nézők számára. Tovább bővül a befektetők köre egy új Cápával, míg egy korábbi Cápa visszatér a befektetői csapathoz. A hetedik évad befektetői: Orbók Ilona, a BDO cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, befektető, a...
sk
20:55
The Floor - Csak egy maradhat
S01E31 Játékshow
sk
21:55
Az Amazonas kincse
Beck (Dwayne Johnson), a behajtó utolsó feladata, hogy megkeresse és visszavigye főnöke kalandor fiát, Travist (Seann William Scott), aki épp régész kíván lenni és az indiánok rég elveszett kincsét keresi a dzsungelben. Kezdetét veszi az őrült hajsza: a kincskereső, az embervadász, a sűrűben bujkáló gerillák, az aranybánya szeszélyes és kegyetlen tulajdonosa, egy skót dudás, egy bombázó csaposlány és egy csapat túlfejlett humorérzékű pávián kergetőzik a fák között, a kincs körül, az aranybányákban és egy katonai táborban.
sk