RTL Klub

RTL Klub

z RTL Klub egy magyarországi országos, földfelszíni, kereskedelmi televízióadó, a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője.

Hungary

ТВ водич - петак, 24.05.2024.

01:10
Gyilkos elmék
S10E09 A csapat Virginiában egy sorozatgyilkos után nyomoz. Az elkövető áldozatait tiszta ruhába öltözteti, és úgy hagyja a tett helyszínén. Kate megérzése szerint a gyanúsított nő lehet, hiszen ilyesmi csakis egy nőnek juthat az eszébe.
sk
02:20
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban
S03E08 A szülészeti osztályra rekordszámú kismama érkezik, köztük Evelyn Davis, aki már hat szülészeti osztályt záratott be amiatt, mert fontosabbnak tartották a protokollt, mint a kismamák igényeit. Reynolds komoly vitába keveredik az ügyeletes szülésznővel egy kismama állapota miatt, akit a sűrgősségire szállítottak be súlyos hasfájással. Az osztályon ezúttal Iggy segítségére is szükség van, az egyik páciens ugyanis tagadja, hogy állapotos lenne, és ellenáll a szülésnek.
sk
03:30
The Floor - Csak egy maradhat
S01E14 Játékshow
sk
05:00
Nevess csak!
Show
sk
05:05
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
06:00
Reggeli
Show
sk
09:00
Szerelem és más bajok
S01E68 Çagla elviszi Elát Ozan tudta nélkül. Ozan felháborodottan hívja, mire Çagla azt válaszolja, hogy akkor láthatja Elát, ha mégsem válik el tőle. Ozan az apjáról kérdezi Zümrütöt, de ő nem akar beszélni róla, mert túl fájdalmas. Ekrem véletlenül betéved egy tárgyalóba a cégnél, ahol két férfi azt hiszi, hogy rá vártak. Ekrem addig handabandázik, amíg nyélbe nem üti az üzletet a férfiakkal. Gaye meglátja, mi történt, és rásózza Ekremre az összes aktát, amelyek ezekre az ügyfelekre vonatkoznak. Ozan megtudja, mit tett Ayaz, ezért megkéri Musát, hogy hozzon össze aznapra egy vacsorát a Mirliton legnagyobb ügyfeleivel. Ozan bocsánatot kér Esrától, de Esra úgy véli, jobb lenne, ha tartanák a távolságot egymástól.
sk
10:10
Teleshop
Társadalmi/Politikai
sk
10:40
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
11:15
Drága örökösök - A visszatérés
S01E99 Tamás új elmélettel áll elő arról, merre lehet a korona. Zsókának is van egy új ötlete, és Mihály és Sándor találnak is valami meglepőt ott, ahová Zsóka küldi őket. Józsi meglepetéssel készül szíve hölgyének, és ebben Dani segítségét kéri. A boltban pedig lázadás tör ki, ami Subiczot rémíti halálra.
sk
12:10
A gyanú árnyékában
S01E29 Geller Judit és családjának élete egy csapásra felborul, amikor Judit édesanyja, Kovács Irén egy közlekedési baleset következtében súlyos sérülésekkel a kórházba kerül. A család eddig rá volt utalva a 62 éves asszony segítségére. Ő gondoskodott a gyerekekről, Dóráról, Bencéről és Virágról, mialatt lánya teljes munkaidőben dolgozott, hogy a férjével, Attilával, a nem sokkal azelőtt felépített házukra felvett hitelt törleszteni tudják. A személyes tragédia mellett Judit számára most elsősorban az jelent nagy problémát, hogy meg kell oldani a gyerekek felügyeletét, mialatt dolgozik. A férjével, Attilával sok vita alakul ki emiatt, mert a férfi teljesen magára hagyja ezzel a problémával. Ráadásul úgy tűnik, hogy a férfit leginkább az érdekli, hogy Irén lehetőleg minél gyorsabban haljon meg, és a családra tekintélyes örökséget hagyjon. Juditot ez teljesen sokkolja. De ez még nem minden. Amikor Judit egyik nap bemegy az anyját meglátogatni a kórházba, rajtakapja a férjét, hogy...
sk
13:15
Aranykalitka
S02E54 Nálán úgy érzi, hogy már készen áll az anyaságra. Hájri megtudja, hogy Muzó mégis szakít Melihával és úgy véli, itt az ideje, hogy Ráfet tudomására hozza az igazságot. Döndü kihallgatja Szelen és Levent beszélgetését, akik egy újabb hazugságot próbálnak elhitetni Güldzsihánnal. Alper felkeresi Nálánt, hogy őt is megzsarolja a titokzatos felvétellel. Muzó végül kénytelen mindent elmondani Ráfetnek.
sk
14:20
S.W.A.T. - Különleges egység
S01E09 Hondót kispadra ültetik, miután panaszt tesznek ellene. A feljelentő azt állítja, hogy Hondo jogszerűtlenül kutatta át az autóját, a benne talált nagy mennyiségű drogot lenyúlta, ráadásul megütötte és a pénzét is elvette. Jess választás elé kerül, ugyanis ha bevallja, hogy abban az időben együtt volt Hondóval, a saját karrierje véget ér. A csapat Deacon vezetésével próbálja elkapni a fegyveres rablókat, akik megöltek két, segíteni próbáló fiatalt.
sk
15:20
A mentalista
S06E02 A Red Johnnal történt találkozás után Lisbonra eszméletlenül találnak rá. Kórházba kerül, de a sokkot leszámítva nincs baja. A sorozatgyilkos folytatja ámokfutását, ezúttal Jane egykori pszichiáterét öli meg. Ezzel párhuzamosan a CBI egy öngyilkosságban is nyomoz. Egy feltaláló vet véget az életének, ám az esetet egy végzetes hiba idézi elő, amit a cég vezetői el akartak tussolni.
sk
16:30
Keresztanyu
S02E68 Az évadzáró epizódban eldől a borostyáncsempészek sorsa, Tivadarék akcióba lendülnek, Imit felzaklatja egy hír, egy régóta várt családtag pedig hazatérhet... És persze az is kiderül, hogy sikerül-e a makkosszállásiaknak megakadályozni az autópálya-építést.
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
20:00
The Floor - Csak egy maradhat
S01E15 Játékshow
sk
21:25
Drága örökösök - A visszatérés
S01E100 Józsi romantikus meglepetése nagy riadalmat okoz a Sztojka portán. Irinát kitúrják a saját házából. Mónika ismét felkeresi a Kék Leopárdot, hogy kifaggassa Jolikáról. Renátó olyan sikeres kiárusítást tart a horgászboltban, hogy a végén még magát is eladja. Anikó és Zsóka vajon hogyan állnak bosszút hűtlennek vélt párjaikon?
sk
22:45
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Hírek
sk
23:20
Gyilkos elmék
S10E10 Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.
sk

ТВ водич - субота, 25.05.2024.

00:20
Gyilkos elmék
S10E11 Az egység Nevadába utazik, ahol három fagyott holttestet találtak a folyóban. Mivel mind a három áldozat ugyanahhoz a vallási szektához tartozott, a viselkedéselemzők a szekta környékén kezdenek először vizsgálódni.
sk
01:30
CSI: New York-i helyszínelők
S04E20 Mac és a csapat úgy gondolja, végre elkapták a taxis gyilkost, a bökkenő csupán az, hogy holtan találták. Tehát van odakinn még valaki.
sk
02:40
CSI: New York-i helyszínelők
S04E21 Egy sikertelen bankrablás után az elkövető túszokat ejt, és Mac felajánlja, hogy bemegy egy túszért cserébe. A rabló azzal a feltétellel engedi be a helyszínelő főnököt, ha bebizonyítja, hogy a vértócsában fekvő bankigazgatót nem ő ölte meg.
sk
03:40
The Floor - Csak egy maradhat
S01E15 Játékshow
sk
05:00
Nevess csak!
Show
sk
05:45
A semmi közepén
S03E12 Szilveszterkor Frankie előáll az újévi fogadalmakkal, ám amikor mindenki elkezdi betartani őket, káosz lesz az egész család élete, ezért úgy döntenek, visszatérhet minden a régibe.
sk
06:20
Mölang
S05E15 Gyermek/Ifjúsági
sk
06:25
Mouk
S01E39 Rajzfilm
sk
06:35
Mouk
S01E40 Rajzfilm
sk
06:45
Mouk
S01E41 Rajzfilm
sk
06:55
Kalandos szafari
S02E06 Gyermek/Ifjúsági
sk
07:20
Kalandos szafari
S02E07 Gyermek/Ifjúsági
sk
07:45
Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki
S01E11 Rajzfilm
sk
08:10
Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki
S01E12 Rajzfilm
sk
08:45
Praxis - Az egészség és az igazság nyomában Erős Antóniával
E51 Egészség
sk
09:30
Brandmánia
E319 Társadalmi/Politikai
sk
10:15
Lime
E18 Utazás
sk
10:55
A semmi közepén
S03E13 Ginny néni temetése után Frankie rájön, hogy nem fordítanak elég időt a családi eseményekre, ezért úgy döntenek, minden kihagyott eseményt megünnepelnek. Sue rájön, hogy a birkózócsapat egyik tagjának tetszik, és rettentő boldog, hogy ő is tetszhet egy fiúnak.
sk
11:35
Gólkirályság
S02E07 Géza olyasmire ébred, amire sosem szeretett volna - de a sokk segít jó döntést hozni. A csapat anyagi nehézségei egyre égetőbbek, úgy tűnik, szereznek is egy mentőangyalt. Tóni szembesíti a csapatot a valósággal, ami meglepő reakciót vált ki belőlük. Mi van, ha akkor is győzhetnek, ha nem győznek? Géza és Rita hosszú idő után együtt töltenek egy éjszakát, ami másképp sikerül, mint amire számítottak.
sk
12:55
Kutyám, Skip
Javában dúl a második világháború, és ez Yazoo lakóinak hangulatára is rányomja a bélyegét. A nyolcéves Willie (Frankie Muniz) azonban nem emiatt szomorú. Nehezen illeszkedik be a közösségbe, nem talál barátot magának és a lányokkal sem ért szót. Kilencedik születésnapjára egy kutyát kap: Skipet. Az új jó barát teljesen megváltoztatja az életét. Skipnek köszönhetően a többi fiú is lassan befogadja Willie-t, tagja lehet a focicsapatnak, és az iskola legszebb lánya sem fordít hátat többé neki!
sk
15:05
Az Amazonas kincse
Beck (Dwayne Johnson), a behajtó utolsó feladata, hogy megkeresse és visszavigye főnöke kalandor fiát, Travist (Seann William Scott), aki épp régész kíván lenni és az indiánok rég elveszett kincsét keresi a dzsungelben. Kezdetét veszi az őrült hajsza: a kincskereső, az embervadász, a sűrűben bujkáló gerillák, az aranybánya szeszélyes és kegyetlen tulajdonosa, egy skót dudás, egy bombázó csaposlány és egy csapat túlfejlett humorérzékű pávián kergetőzik a fák között, a kincs körül, az aranybányákban és egy katonai táborban.
sk
17:20
XXI. század - a legendák velünk élnek
E667 Papíron nem is létezett, olyannyira, hogy az ellenőrzésére létrehozott erkölcsrendészeti osztályt is felszámolták- így viszonyult a szocialista államvezetés a prositúcióhoz. A szocialista embereszmény képébe nem fért bele a testi örömök önmagukért való élvezete így az apácarendekkel együtt a prositúciót is betiltották. De ami tilos, az remek táptalaja a zsarolásnak, a kompromitációnak és a megfélemlítésnek. Így talán nem is meglepő, hogy az örömlányok munkája felett nemcsak szemet hunyt a rendőrség, hanem még használta is őket az állambiztonság. Hogy mire és miért, az kiderül a XXI. század adásából, ahogyan az is, mit kerestek titkárnők és gyári munkások a Balatonon, amikor nem a vállalati üdülőkben töltötték az időt.
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Fókusz Plusz
E850 Társadalmi/Politikai
sk
20:00
Gólkirályság
S02E08 Tóni nehezen viseli a magányt, Vicán viszont látszik, hogy ismét van, aki kényeztesse - a kérdés, hogy ki? Géza kap a csapattal kapcsolatban egy tisztességtelen ajánlatot, rajta múlik, hogy elfogadja-e. A focisták életét egy kémkedő újságíró nehezíti, de nem ő az egyetlen, a szurkolókkal is meggyűlik Tóni baja.
sk
21:20
Szörny Egyetem
Mike Wazowski és James P. Sullivan, a rémisztően nevettetők is voltak egykor pályakezdők. Most visszatérünk a kezdetekhez, az egyetemre, ahol a két jó barát még esküdt ellenség. Sully ugyanis játssza a tahó nagymenőt, míg Mike nevetséges lúzernek számít. A legelképesztőbb kalandok során azonban nem csak a legsikeresebb dolgozókká, hanem a legjobb barátokká is válnak.
sk