RTL Klub

RTL Klub

z RTL Klub egy magyarországi országos, földfelszíni, kereskedelmi televízióadó, a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője.

Hungary

ТВ водич - уторак, 21.05.2024.

02:25
XXI. század - a legendák velünk élnek
E666 1923-ban Horthy Miklós kormányzó hazafias kötelességből elment moziba és megnézett egy filmet. Fejős Pál, a rendező már nem volt ott a bemutatón, Amerikában forgatott. Ezért filmje, az Egri csillagok bukását sem élte meg. A film ugyanis nem aratott sikert, nem is maradt fenn belőle kópia. Néhány hónapja viszont előkerült egy-két jelenet, amelyeket a XXI. században láthatnak először. Borsody István filmje a XXI. században.
sk
03:00
A semmi közepén
S03E12 Szilveszterkor Frankie előáll az újévi fogadalmakkal, ám amikor mindenki elkezdi betartani őket, káosz lesz az egész család élete, ezért úgy döntenek, visszatérhet minden a régibe.
sk
03:40
The Floor - Csak egy maradhat
S01E11 Játékshow
sk
05:00
Nevess csak!
Show
sk
05:05
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
06:00
Reggeli
Show
sk
09:00
Szerelem és más bajok
S01E65 Zümrüt és Menekse elmennek ruhát vásárolni Eliffel és Ekremmel. Mindkettejüknek ugyanaz a ruha tetszik, ezért mindketten ugyanolyan ruhát vesznek. Musa elmondja Ozannak, hogy minden, amit Ayazról talált, az nem régebbi öt évnél, azelőttről viszont nincs semmi. Esra elmegy a kávézóba, és amíg vár, megjelenik Ayaz, és nyilvánvalóvá teszi Esra számára, hogy sok mindent tud róla. Elif megkéri Ekremet, hogy hozza el az menyasszonyi ruháját, de nagyon vigyázzon rá. Esra elmondja Ozannak, hogy Ayaz utána ment a kávézóba, mire Ozan feldühödik, és elmegy Ayazhoz, hogy kérdőre vonja, mit akar tőle.
sk
10:10
Teleshop
Társadalmi/Politikai
sk
10:40
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
11:15
A gyanú árnyékában
S01E25 Geller Judit és családjának élete egy csapásra felborul, amikor Judit édesanyja, Kovács Irén egy közlekedési baleset következtében súlyos sérülésekkel a kórházba kerül. A család eddig rá volt utalva a 62 éves asszony segítségére. Ő gondoskodott a gyerekekről, Dóráról, Bencéről és Virágról, mialatt lánya teljes munkaidőben dolgozott, hogy a férjével, Attilával, a nem sokkal azelőtt felépített házukra felvett hitelt törleszteni tudják. A személyes tragédia mellett Judit számára most elsősorban az jelent nagy problémát, hogy meg kell oldani a gyerekek felügyeletét, mialatt dolgozik. A férjével, Attilával sok vita alakul ki emiatt, mert a férfi teljesen magára hagyja ezzel a problémával. Ráadásul úgy tűnik, hogy a férfit leginkább az érdekli, hogy Irén lehetőleg minél gyorsabban haljon meg, és a családra tekintélyes örökséget hagyjon. Juditot ez teljesen sokkolja. De ez még nem minden. Amikor Judit egyik nap bemegy az anyját meglátogatni a kórházba, rajtakapja a férjét, hogy...
sk
12:10
A gyanú árnyékában
S01E26 Simon Natália döbbenten szerez tudomást róla: férjét feljelentették, mert állítólag megerőszakolt egy nőt. Natália férje, József taxisként dolgozik és állítólag az egyik utasával erőszakoskodott. A férj mindent tagad, de azt nem hajlandó elárulni, hogy ki jelentette fel. Az asszony szeretné megosztani problémáit legjobb barátnőjével, de a nő sosem ér rá, ami egyre gyanúsabb lesz Nati számára. Egy nap nem bír tovább várni és meglátogatja Enikőt, aki nagy nehezen, de beengedi lakásába. Egy ideig úgy néz ki, hogy minden rendben van és Enikő tényleg csak elfoglalt volt az utóbbi napokban, de akkor megjelenik Nati férje, József is és férje és barátnője között vita alakul ki. Nati számára világossá válik, hogy József áldozata, akit állítólag megerőszakolt nem más, mint a legjobb barátnője, Enikő. Most már nem is kételkedik abban, hogy a vádak igazak, elvégre elképzelhetetlennek tartja, hogy barátnője kitalálta volna a történetet. József elveszíti taxisofőri állását, majd le is...
sk
13:15
Aranykalitka
S02E51 Ádil és Feride csúnyán összevesznek Nálán miatt, aki már nem csak a Koroglu palotában, hanem a szülei házában sem érzi otthon magát. Szedát fényesen induló hoteligazgatói karrierje csúfos kudarccal zárul, amikor kiderül, hogy Dzsávit áll a hitelszerződés hátterében, és emiatt kiszolgáltatottá váltak.
sk
14:20
S.W.A.T. - Különleges egység
S01E06 Street bevallja a kollégáinak, hogy korábban titkos megbízással beépült a luxus autókra specializálódott utcai versenyzők közé, és akaratlanul belekeveredett egy gyilkossági ügybe. Ráadásul felbukkant Jürgen Richter, a dörzsölt bróker, akit az FBI is keres, ezért Jess és Hondo úgy döntenek, hogy bedobják Streetet a mélyvízbe, akinek az akció sikerétől függ, hogy tettestársként börtönbe kerül-e.
sk
15:20
A mentalista
S05E21 Ismeretlenek betörnek LaRoche, a CBI egyik vezetőjének házába, ahonnan elvisznek egy dobozt a férfi páncélszekrényéből. A betörők balszerencséjére LaRoche rajta kapja őket, és egyiküket meg is ölik. LaRoche személyesen Jane-t kéri fel az eset kivizsgálására, mert a rendőrségnek azt mondja, hogy nem tűnt el semmije, míg Jane tud egy széfben őrzött dobozról. Jane megbízásától függetlenül Lisbonék dolgoznak a gyilkossági ügyön.
sk
16:30
Keresztanyu
S02E65 Róza mama személyesen látogatja meg az ellenségét. Mirella és Huba lebukik Babos előtt. Petra elmegy Márkkal a japán étterembe annak a reményében, hogy végre találkozhat és tárgyalhat a nagyapjával. Damil olyasmit közöl Ginával, amivel rögtön kihozza a sodrából Tivadart.
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
20:00
The Floor - Csak egy maradhat
S01E12 Játékshow
sk
21:25
Drága örökösök - A visszatérés
S01E97 Szamóca féltékeny lesz a boltban az új kollégára. Vilmos nagy bánatára a személyzetcsere a panzióban nem megy zökkenőmentesen. Icuka férfias menüje Mihálynak nem csak az étvágyát, hanem a pletykálhatnékját is felkelti. Zénó és Imi a kocsmában nyomoznak a Róna presszóban történt robbanás után.
sk
22:45
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Hírek
sk
23:15
Házon kívül
E681 Társadalmi/Politikai
sk
23:55
Lucifer
S03E26 A pillangóeffektus minden megváltoztat és hirtelen mindenki más szerepbe kerül. Chloe apja nem hal meg, így a lányból nem lesz nyomozó, helyette sikeres színésznőként dolgozik. Ezért Lucifer és Chloe többé nem állnak kapcsolatban, sőt nem is ismerik egymást, Charlotte pedig újra megjelenik. De hiába csapkod a pillangó, a filmforgatáson történt gyilkosság miatt a két főhős találkozása elkerülhetetlen, köszönhetően az autószerelőként dolgozó Elle-nek.
sk

ТВ водич - среда, 22.05.2024.

00:55
Lime
E17 Utazás
sk
01:40
Hab
Dóri (Kerekes Vica), a sütimennyország bájos cukrásza képtelen túltenni magát a szakításon, hiába telt el másfél év, és hiába nősült meg azóta régi szerelme, András (Elek Ferenc). Keserédes hangulata a cukrászda sikerére is rányomja a bélyegét, és ha nem szerez tőkét, bezárhatja a boltot. Nem talál más megoldást, mint benevezni egy családi cégeknek meghirdetett versenybe, amihez azonban sürgősen szüksége van egy férjre és egy gyerekre. Épp kapóra jön Marci, a sármos fogorvos (Mátray László), aki a hiányzó milliókért folytatott hétvégi tréningen a férjének hazudja magát, míg a szomszéd Lacika (Gyarmati Erik) beugrik a meg nem értett közös gyerekük szerepébe.
sk
03:40
The Floor - Csak egy maradhat
S01E12 Játékshow
sk
05:00
Nevess csak!
Show
sk
05:05
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
06:00
Reggeli
Show
sk
09:00
Szerelem és más bajok
S01E66 Elif és Ekrem esküvőjén Çagla keserűen figyelmezteti Çinart, hogy Ozan úgy döntött, elválik tőle, nehogy fivére is ugyanígy járjon. Az esküvőn megjelenik Ayaz is, és Esra csak nagy nehezen tudja megakadályozni, hogy Ozan összeverekedjen vele. Menekse és Yalçin kénytelen fizikai erőszakot alkalmazni, hogy Zümrüt magukra hagyja a fiatalokat a nászéjszakán, azonban Zümrüt megszökik tőlük és belopózik a lakásba, de Ekrem azt hiszi, tolvaj, és leüti. Çagla megfenyegeti Ozant, ha elválik tőle, korlátozni fogja, hogy mikor láthatja a kislányát. Esra kiprovokálja Ozannál, hogy elmenjen vele és felkeressék Farukot, Ozan apját.
sk
10:05
Teleshop
Társadalmi/Politikai
sk
10:35
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
11:15
Drága örökösök - A visszatérés
S01E97 Szamóca féltékeny lesz a boltban az új kollégára. Vilmos nagy bánatára a személyzetcsere a panzióban nem megy zökkenőmentesen. Icuka férfias menüje Mihálynak nem csak az étvágyát, hanem a pletykálhatnékját is felkelti. Zénó és Imi a kocsmában nyomoznak a Róna presszóban történt robbanás után.
sk
12:10
A gyanú árnyékában
S01E27 A 20 éves Pinczés Ákos 2 évvel ezelőtt elhagyta terhes barátnőjét, Tündét. Kereket oldott, mert félt ilyen fiatalon az apaságtól. Megszakította a kapcsolatot Tündével és eltűnt. Közben a fiú elkezdett tanulni, legjobb barátjával él együtt egy lakóközösségben és úgy érzi készen áll az apaságra. Két évvel később Ákos felbukkan Tündénél, és úgy dönt, hogy elég érett a gyerekneveléshez, látni akarja a gyerekét és vállalni akarja érte a felelősséget. De időközben Tünde örökbe adta gyermekét. A gyermek nevelőszülőkhöz került. Tündének nincs családja, és miután Ákos elhagyta, a lány teljesen magára maradt. Ákos feltétlen kapcsolatba akar kerülni gyermekével, nem tudja, mitévő legyen. Végül szüleihez fordul segítségért, akikkel elköltözése óta alig beszélt, és akik még arról sem tudnak, hogy Tünde akkoriban gyermeket várt. Apja dühös rá, és kidobja, de édesanyja segít neki, és keres fiának egy ügyvédet. Az ügyvédnél tudja meg Ákos, hogy nincs bejegyezve apaként a gyermek...
sk
13:15
Aranykalitka
S02E52 Güldzsihán számonkéri Dzsávitot, a férfi azonban emlékezteti egykori közös múltjuk sorsdöntő pillanatára. Szedát arra kéri Melihát, hogy szakítson Muzóval, de a lány nem hajlandó eleget tenni a kérésnek. Feride ismét megleckézteti Nálánt, aki képtelen megszabadulni a rossz emlékektől. Szedát újra találkozik Dzsánával, és azt hazudja Nálánnak, hogy túlórázik. Ráfet váratlanul benyit Takó szobájába, és megdöbben a titkolt lakó láttán.
sk
14:20
S.W.A.T. - Különleges egység
S01E07 Hondo egykori lakóhelyén bandaháború van kialakulóban. Sitten ülő gyerekkori barátja arra kéri, hogy óvja meg a fiát, aki szemtanúja volt egy előre eltervezett és levideózott gyilkosságnak. Mint kiderül, a környéken ez már a sokadik merénylet, és úgy tűnik, hogy valaki üzletszerűen lövöldözik a járókelőkre. Lucát kétségek gyötrik nagyapjával kapcsolatban, aki a S.W.A.T. legendás alakjának számít.
sk
15:20
A mentalista
S05E22 Megölnek egy fiatal nőt, és elrabolják a kislányát. A módszer Red Johnt idézi, és Jane biztos abban, hogy a sorozatgyilkos a tettes. A nyomok az ő fiatalkorához vezetnek vissza, ugyanis Jane ismerte az áldozatot. Ezúttal azonban egy bűntársa is akad a tettesnek, akit kézre is kerítenek, de az előzőkhöz hasonlóan nem jut idejük kihallgatni, mert a nő megöli magát. Átad ellenben egy lemezt Jane-nek, melyen Red John üzenete van.
sk
16:30
Keresztanyu
S02E66 Bonifáchoz nem várt magas rangú papi tisztségviselők érkeznek. Timike eljegyzési vacsorát szervez Ludmillának és Sótonyinak, ami óriási családi botrányba fullad. Mariann Róza mamához fordul kétségbeesésében. Elérkezik a rallyverseny napja, ami meglepő fordulatot hoz Bokor Gézáék számára. Róza mama összehívja a hálózat tagjait és közli velük a tervet, hogyan fogják megakadályozni az autópálya-építést.
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
20:00
The Floor - Csak egy maradhat
S01E13 Játékshow
sk
21:25
Drága örökösök - A visszatérés
S01E98 Egy rejtélyes motoros lépi át a szerb határt Szláven útlevelével. Tibi bizarr horgászkalandokba keveredik Dr. Urbánnal. Vali és Kata végre tudnak kettesben beszélgetni, mint anya és lánya. Zsuzsanna tragikus hírt kap Draganról, és sötét következtetésekre jut Gorannal kapcsolatban. Nándi és Mónika együtt kezdenek nyomozásba a kárászi robbantás ügyében
sk
22:40
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Hírek
sk