RTL Klub

RTL Klub

z RTL Klub egy magyarországi országos, földfelszíni, kereskedelmi televízióadó, a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője.

Hungary

ТВ водич - среда, 22.05.2024.

00:55
Lime
E17 Utazás
sk
01:40
Hab
Dóri (Kerekes Vica), a sütimennyország bájos cukrásza képtelen túltenni magát a szakításon, hiába telt el másfél év, és hiába nősült meg azóta régi szerelme, András (Elek Ferenc). Keserédes hangulata a cukrászda sikerére is rányomja a bélyegét, és ha nem szerez tőkét, bezárhatja a boltot. Nem talál más megoldást, mint benevezni egy családi cégeknek meghirdetett versenybe, amihez azonban sürgősen szüksége van egy férjre és egy gyerekre. Épp kapóra jön Marci, a sármos fogorvos (Mátray László), aki a hiányzó milliókért folytatott hétvégi tréningen a férjének hazudja magát, míg a szomszéd Lacika (Gyarmati Erik) beugrik a meg nem értett közös gyerekük szerepébe.
sk
03:40
The Floor - Csak egy maradhat
S01E12 Játékshow
sk
05:00
Nevess csak!
Show
sk
05:05
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
06:00
Reggeli
Show
sk
09:00
Szerelem és más bajok
S01E66 Elif és Ekrem esküvőjén Çagla keserűen figyelmezteti Çinart, hogy Ozan úgy döntött, elválik tőle, nehogy fivére is ugyanígy járjon. Az esküvőn megjelenik Ayaz is, és Esra csak nagy nehezen tudja megakadályozni, hogy Ozan összeverekedjen vele. Menekse és Yalçin kénytelen fizikai erőszakot alkalmazni, hogy Zümrüt magukra hagyja a fiatalokat a nászéjszakán, azonban Zümrüt megszökik tőlük és belopózik a lakásba, de Ekrem azt hiszi, tolvaj, és leüti. Çagla megfenyegeti Ozant, ha elválik tőle, korlátozni fogja, hogy mikor láthatja a kislányát. Esra kiprovokálja Ozannál, hogy elmenjen vele és felkeressék Farukot, Ozan apját.
sk
10:05
Teleshop
Társadalmi/Politikai
sk
10:35
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
11:15
Drága örökösök - A visszatérés
S01E97 Szamóca féltékeny lesz a boltban az új kollégára. Vilmos nagy bánatára a személyzetcsere a panzióban nem megy zökkenőmentesen. Icuka férfias menüje Mihálynak nem csak az étvágyát, hanem a pletykálhatnékját is felkelti. Zénó és Imi a kocsmában nyomoznak a Róna presszóban történt robbanás után.
sk
12:10
A gyanú árnyékában
S01E27 A 20 éves Pinczés Ákos 2 évvel ezelőtt elhagyta terhes barátnőjét, Tündét. Kereket oldott, mert félt ilyen fiatalon az apaságtól. Megszakította a kapcsolatot Tündével és eltűnt. Közben a fiú elkezdett tanulni, legjobb barátjával él együtt egy lakóközösségben és úgy érzi készen áll az apaságra. Két évvel később Ákos felbukkan Tündénél, és úgy dönt, hogy elég érett a gyerekneveléshez, látni akarja a gyerekét és vállalni akarja érte a felelősséget. De időközben Tünde örökbe adta gyermekét. A gyermek nevelőszülőkhöz került. Tündének nincs családja, és miután Ákos elhagyta, a lány teljesen magára maradt. Ákos feltétlen kapcsolatba akar kerülni gyermekével, nem tudja, mitévő legyen. Végül szüleihez fordul segítségért, akikkel elköltözése óta alig beszélt, és akik még arról sem tudnak, hogy Tünde akkoriban gyermeket várt. Apja dühös rá, és kidobja, de édesanyja segít neki, és keres fiának egy ügyvédet. Az ügyvédnél tudja meg Ákos, hogy nincs bejegyezve apaként a gyermek...
sk
13:15
Aranykalitka
S02E52 Güldzsihán számonkéri Dzsávitot, a férfi azonban emlékezteti egykori közös múltjuk sorsdöntő pillanatára. Szedát arra kéri Melihát, hogy szakítson Muzóval, de a lány nem hajlandó eleget tenni a kérésnek. Feride ismét megleckézteti Nálánt, aki képtelen megszabadulni a rossz emlékektől. Szedát újra találkozik Dzsánával, és azt hazudja Nálánnak, hogy túlórázik. Ráfet váratlanul benyit Takó szobájába, és megdöbben a titkolt lakó láttán.
sk
14:20
S.W.A.T. - Különleges egység
S01E07 Hondo egykori lakóhelyén bandaháború van kialakulóban. Sitten ülő gyerekkori barátja arra kéri, hogy óvja meg a fiát, aki szemtanúja volt egy előre eltervezett és levideózott gyilkosságnak. Mint kiderül, a környéken ez már a sokadik merénylet, és úgy tűnik, hogy valaki üzletszerűen lövöldözik a járókelőkre. Lucát kétségek gyötrik nagyapjával kapcsolatban, aki a S.W.A.T. legendás alakjának számít.
sk
15:20
A mentalista
S05E22 Megölnek egy fiatal nőt, és elrabolják a kislányát. A módszer Red Johnt idézi, és Jane biztos abban, hogy a sorozatgyilkos a tettes. A nyomok az ő fiatalkorához vezetnek vissza, ugyanis Jane ismerte az áldozatot. Ezúttal azonban egy bűntársa is akad a tettesnek, akit kézre is kerítenek, de az előzőkhöz hasonlóan nem jut idejük kihallgatni, mert a nő megöli magát. Átad ellenben egy lemezt Jane-nek, melyen Red John üzenete van.
sk
16:30
Keresztanyu
S02E66 Bonifáchoz nem várt magas rangú papi tisztségviselők érkeznek. Timike eljegyzési vacsorát szervez Ludmillának és Sótonyinak, ami óriási családi botrányba fullad. Mariann Róza mamához fordul kétségbeesésében. Elérkezik a rallyverseny napja, ami meglepő fordulatot hoz Bokor Gézáék számára. Róza mama összehívja a hálózat tagjait és közli velük a tervet, hogyan fogják megakadályozni az autópálya-építést.
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
20:00
The Floor - Csak egy maradhat
S01E13 Játékshow
sk
21:25
Drága örökösök - A visszatérés
S01E98 Egy rejtélyes motoros lépi át a szerb határt Szláven útlevelével. Tibi bizarr horgászkalandokba keveredik Dr. Urbánnal. Vali és Kata végre tudnak kettesben beszélgetni, mint anya és lánya. Zsuzsanna tragikus hírt kap Draganról, és sötét következtetésekre jut Gorannal kapcsolatban. Nándi és Mónika együtt kezdenek nyomozásba a kárászi robbantás ügyében
sk
22:40
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Hírek
sk
23:15
Praxis - Az egészség és az igazság nyomában Erős Antóniával
E51 Egészség
sk
23:55
Főszerepben
S01E15 Sikeres volt, filmekben játszott. Aztán beleszeretett egy angol rendezőbe. Elment vele. Aztán Elment vele Angliába, de ott nem játszhatott volna mást a színházban, mint akcentussal beszélő szobalányt. Hazajött. Aztán elment Jordán Tamáshoz Szombathelyre is, ahová még a lovait is vitte. Szeret jelen lenni valami új születésénél. https://rtl.hu/kultura/2023/01/11/foszerepben-kiss-mari-alfoldi-robert
sk

ТВ водич - четвртак, 23.05.2024.

01:15
A mentalista
S07E11 Megölnek két fiatal egyetemistát egy parkban. Az ügy kapcsán jelentkezik egy fiú, Gabriel az FBI-nál, azzal, hogy előrelátta a gyilkosságot. Lisbon szkeptikusan fogadja a dolgot, nem úgy Wylie, aki miután Gabriel beszélt neki Vegáról, és sok mindent tudott is az elhunyt társáról, egyre inkább hisz neki. A hír hallatán Jane is hazatér villámszabadságáról, és megkezdi a fiú " vizsgálatát".
sk
02:05
CSI: New York-i helyszínelők
S07E12 Amikor egy spanyol klub emberét holtan találják, az elhunyt családja a mielőbbi hazaszállítását kéri. Ez azonban veszélyezteti a nyomozást.
sk
03:20
The Floor - Csak egy maradhat
S01E13 Játékshow
sk
04:45
Nevess csak!
Show
sk
05:00
Nevess csak!
Show
sk
05:05
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
06:00
Reggeli
Show
sk
09:00
Szerelem és más bajok
S01E67 Ozant megdöbbenti Faruk állapota, és kijelenti Esrának, hogy megbánta, hogy meglátogatta az apját, egyúttal megkéri, hogy tartsa titokban Elif előtt, hogy van egy féltestvérük. Ekrem a cégnél nagyon népszerű lesz, mint bukméker, azonban Gaye büntetésül egy üres irodába száműzi, és a laptopját is elveszi. Ayaz meglátogatja a gyanútlan Zümrütöt és Elifet. Ozan teljesen kiborul, amikor elmegy Eláért az óvodába, és kiderül, hogy Çagla utasítására a kislányt már elvitte a bébiszitter; mikor felkeresi Çaglát, a nő ultimátumot ad neki: vagy visszavonja a válókeresetet, vagy nem láthatja többet Elát.
sk
10:05
Teleshop
Társadalmi/Politikai
sk
10:35
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
11:15
Drága örökösök - A visszatérés
S01E98 Egy rejtélyes motoros lépi át a szerb határt Szláven útlevelével. Tibi bizarr horgászkalandokba keveredik Dr. Urbánnal. Vali és Kata végre tudnak kettesben beszélgetni, mint anya és lánya. Zsuzsanna tragikus hírt kap Draganról, és sötét következtetésekre jut Gorannal kapcsolatban. Nándi és Mónika együtt kezdenek nyomozásba a kárászi robbantás ügyében
sk
12:05
A gyanú árnyékában
S01E28 Rehák Anna második férjével, Benedekkel és közös gyermekükkel, az alig 1 éves Kelemennel boldog és kiegyensúlyozott életet él. Kb. fél éve velük lakik Anna első házasságából született lánya, a 16 éves Tompa Mariann is. Szülei válása után a lány, előbb az apjánál maradt, de nem tudott kijönni a férfi új élettársával, ezért az anyjához költözött. Mindkét szülő rendelkezik felügyeleti joggal a lány fölött. Anna számára lényegében úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van, mígnem egyszer váratlan hívást kap Mariann osztályfőnökétől, aki arról tájékoztatja, hogy lánya egy kést vitt magával az iskolába, majd összeverekedett egyik osztálytársával. De ez nem minden: Mariann egyre gyakrabban lóg az iskolából, és amikor ott van, agresszív és megközelíthetetlen. Anna borzasztóan meglepődik, képtelen magyarázatot találni a dologra, Mariann pedig nem hajlandó semmit sem mondani. Az aggódó anya azzal szembesül, hogy lánya elindult lefelé a lejtőn. De vajon miért? Elhanyagolva érzi...
sk
13:15
Aranykalitka
S02E53 Rafet nem érti, hogy Takó miért titkolta el az anyját. Szedát örül annak, hogy Muzo végre szakítani akar Melihával. Levent izgatottan kíséri el az orvoshoz Szelent, abban a reményben, hogy jó hírt kapnak. Nálán és Feride együtt ebédelnek, ami után a lány komoly döntést hoz. Szedát halálosan megfenyegeti Alpert, de ezzel csak olajat önt a tűzre. Hájri megnyugtatására Muzó azt hazudja, hogy szereti Melihát és mindent tisztáz a családja előtt.
sk
14:20
S.W.A.T. - Különleges egység
S01E08 A mexikói drogkartell egyik törzshelyén komoly tűzharc alakul ki, amikor néhány tolvaj ellopja a kartell aranyba fektetett vagyonát. Hicks parancsnok minden egységet berendel, ugyanis a rendőrségi bizottság elnöke, Michael Plank is elkíséri őket a bevetésre. Deacon elnyeri az egyik gyanúsított, Reya bizalmát, és megígéri neki, hogy az élete árán is megvédi őt, ha segít kiszabadítani a túszul ejtett barátnőjét.
sk
15:20
A mentalista
S06E01 Jane és Lisbont egy több éve eltemetett hullát találnak a sivatagban, akit az áldozat felesége eltűntként jelentett be. A férfit minden bizonnyal a pénzéért ölték meg, de hogy kik és milyen okból, egyelőre nehezen rajzolódik ki. E közben Jane listájáról, noha a férfi nyomatékosan közli Lisbonnal, hogy senkinek ne beszéljen róla, szépen lassan az egész részlegük tudomást szerez. Ezt követően Red John elrabolja Lisbont.
sk
16:30
Keresztanyu
S02E67 Bonifác atya ügyében egy váratlan vallomás hoz fordulatot. Zénó és Jóska ölre mennek a szerelemért és a becsületért, Timike pedig kénytelen választani. Mariann szembesíti Ludmillát, hogy tud a piszkos módszereiről, Pityke pedig romantikus vacsorára készül a fogadóban. Vajon ezúttal hogy sül el a randevú?
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
20:00
The Floor - Csak egy maradhat
S01E14 Játékshow
sk
21:25
Drága örökösök - A visszatérés
S01E99 Tamás új elmélettel áll elő arról, merre lehet a korona. Zsókának is van egy új ötlete, és Mihály és Sándor találnak is valami meglepőt ott, ahová Zsóka küldi őket. Józsi meglepetéssel készül szíve hölgyének, és ebben Dani segítségét kéri. A boltban pedig lázadás tör ki, ami Subiczot rémíti halálra.
sk
22:40
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Hírek
sk