RTL Klub

RTL Klub

z RTL Klub egy magyarországi országos, földfelszíni, kereskedelmi televízióadó, a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője.

Hungary

ТВ водич - субота, 25.05.2024.

00:20
Gyilkos elmék
S10E11 Az egység Nevadába utazik, ahol három fagyott holttestet találtak a folyóban. Mivel mind a három áldozat ugyanahhoz a vallási szektához tartozott, a viselkedéselemzők a szekta környékén kezdenek először vizsgálódni.
sk
01:30
CSI: New York-i helyszínelők
S04E20 Mac és a csapat úgy gondolja, végre elkapták a taxis gyilkost, a bökkenő csupán az, hogy holtan találták. Tehát van odakinn még valaki.
sk
02:40
CSI: New York-i helyszínelők
S04E21 Egy sikertelen bankrablás után az elkövető túszokat ejt, és Mac felajánlja, hogy bemegy egy túszért cserébe. A rabló azzal a feltétellel engedi be a helyszínelő főnököt, ha bebizonyítja, hogy a vértócsában fekvő bankigazgatót nem ő ölte meg.
sk
03:40
The Floor - Csak egy maradhat
S01E15 Játékshow
sk
05:00
Nevess csak!
Show
sk
05:45
A semmi közepén
S03E12 Szilveszterkor Frankie előáll az újévi fogadalmakkal, ám amikor mindenki elkezdi betartani őket, káosz lesz az egész család élete, ezért úgy döntenek, visszatérhet minden a régibe.
sk
06:20
Mölang
S05E15 Gyermek/Ifjúsági
sk
06:25
Mouk
S01E39 Rajzfilm
sk
06:35
Mouk
S01E40 Rajzfilm
sk
06:45
Mouk
S01E41 Rajzfilm
sk
06:55
Kalandos szafari
S02E06 Gyermek/Ifjúsági
sk
07:20
Kalandos szafari
S02E07 Gyermek/Ifjúsági
sk
07:45
Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki
S01E11 Rajzfilm
sk
08:10
Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki
S01E12 Rajzfilm
sk
08:45
Praxis - Az egészség és az igazság nyomában Erős Antóniával
E51 Egészség
sk
09:30
Brandmánia
E319 Társadalmi/Politikai
sk
10:15
Lime
E18 Utazás
sk
10:55
A semmi közepén
S03E13 Ginny néni temetése után Frankie rájön, hogy nem fordítanak elég időt a családi eseményekre, ezért úgy döntenek, minden kihagyott eseményt megünnepelnek. Sue rájön, hogy a birkózócsapat egyik tagjának tetszik, és rettentő boldog, hogy ő is tetszhet egy fiúnak.
sk
11:35
Gólkirályság
S02E07 Géza olyasmire ébred, amire sosem szeretett volna - de a sokk segít jó döntést hozni. A csapat anyagi nehézségei egyre égetőbbek, úgy tűnik, szereznek is egy mentőangyalt. Tóni szembesíti a csapatot a valósággal, ami meglepő reakciót vált ki belőlük. Mi van, ha akkor is győzhetnek, ha nem győznek? Géza és Rita hosszú idő után együtt töltenek egy éjszakát, ami másképp sikerül, mint amire számítottak.
sk
12:55
Kutyám, Skip
Javában dúl a második világháború, és ez Yazoo lakóinak hangulatára is rányomja a bélyegét. A nyolcéves Willie (Frankie Muniz) azonban nem emiatt szomorú. Nehezen illeszkedik be a közösségbe, nem talál barátot magának és a lányokkal sem ért szót. Kilencedik születésnapjára egy kutyát kap: Skipet. Az új jó barát teljesen megváltoztatja az életét. Skipnek köszönhetően a többi fiú is lassan befogadja Willie-t, tagja lehet a focicsapatnak, és az iskola legszebb lánya sem fordít hátat többé neki!
sk
15:05
Az Amazonas kincse
Beck (Dwayne Johnson), a behajtó utolsó feladata, hogy megkeresse és visszavigye főnöke kalandor fiát, Travist (Seann William Scott), aki épp régész kíván lenni és az indiánok rég elveszett kincsét keresi a dzsungelben. Kezdetét veszi az őrült hajsza: a kincskereső, az embervadász, a sűrűben bujkáló gerillák, az aranybánya szeszélyes és kegyetlen tulajdonosa, egy skót dudás, egy bombázó csaposlány és egy csapat túlfejlett humorérzékű pávián kergetőzik a fák között, a kincs körül, az aranybányákban és egy katonai táborban.
sk
17:20
XXI. század - a legendák velünk élnek
E667 Papíron nem is létezett, olyannyira, hogy az ellenőrzésére létrehozott erkölcsrendészeti osztályt is felszámolták- így viszonyult a szocialista államvezetés a prositúcióhoz. A szocialista embereszmény képébe nem fért bele a testi örömök önmagukért való élvezete így az apácarendekkel együtt a prositúciót is betiltották. De ami tilos, az remek táptalaja a zsarolásnak, a kompromitációnak és a megfélemlítésnek. Így talán nem is meglepő, hogy az örömlányok munkája felett nemcsak szemet hunyt a rendőrség, hanem még használta is őket az állambiztonság. Hogy mire és miért, az kiderül a XXI. század adásából, ahogyan az is, mit kerestek titkárnők és gyári munkások a Balatonon, amikor nem a vállalati üdülőkben töltötték az időt.
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Fókusz Plusz
E850 Társadalmi/Politikai
sk
20:00
Gólkirályság
S02E08 Tóni nehezen viseli a magányt, Vicán viszont látszik, hogy ismét van, aki kényeztesse - a kérdés, hogy ki? Géza kap a csapattal kapcsolatban egy tisztességtelen ajánlatot, rajta múlik, hogy elfogadja-e. A focisták életét egy kémkedő újságíró nehezíti, de nem ő az egyetlen, a szurkolókkal is meggyűlik Tóni baja.
sk
21:20
Szörny Egyetem
Mike Wazowski és James P. Sullivan, a rémisztően nevettetők is voltak egykor pályakezdők. Most visszatérünk a kezdetekhez, az egyetemre, ahol a két jó barát még esküdt ellenség. Sully ugyanis játssza a tahó nagymenőt, míg Mike nevetséges lúzernek számít. A legelképesztőbb kalandok során azonban nem csak a legsikeresebb dolgozókká, hanem a legjobb barátokká is válnak.
sk
23:30
Kong: Koponya-sziget
A Csendes-óceán egy távoli, feltérképezetlen szigetére különös expedíció érkezik James Conrad kommandós (Tom Hiddleston) vezetésével. A csapat, köztük a kutató Mason (Brie Larson) és Packard (Samuel L. Jsckson), valamint a nagy haszonra számító üzletemberek nem is sejtik, milyen rettenetes meglepetés vár rájuk a sziget belsejében. Az erdő ősi, háborítatlan paradicsomnak látszik, ám a látszat csal. A sűrűben egyre mélyebbre jutók hamarosan rájönnek, hogy átlépték azt a határt, ahonnan lehetetlen élve visszatérni. A hatalmas Kong birodalmában ugyanis minden pillanat életveszélyes kihívás.
sk

ТВ водич - недеља, 26.05.2024.

01:55
12 katona
Sosem látott méretű támadás éri az Egyesült Államokat. Az első válaszcsapásról azonnal döntés születik. A fiatal, vakmerő, de igazi háborút még sosem látott Mitch Nelson (Chris Hemsworth) vezetésével egy elit kommandós egységet dobnak le az afgán hegyek közé. A feladatuk az, hogy elvágják az al-Kaida utánpótlási vonalát. Hamarosan rájönnek, hogy a legmodernebb harci technika itt csődöt mond. Nelson, Spencer (Michael Shannon) és Diller (Michael Peña) a helyszínen átmeneti szövetséget köt egy helyi hadúrral, aki lovakat ad nekik a harchoz. Az amerikai harcmodorra kiképzett 12 katona középkori körülmények között kénytelen harcolni a hatalmas túlerő ellen. Elképesztő körülmények között küzdenek az életükért, és egy egészen másfajta háború szabályait kell megtanulniuk.
sk
04:45
Nevess csak!
Show
sk
05:00
Nevess csak!
Show
sk
05:15
A semmi közepén
S03E13 Ginny néni temetése után Frankie rájön, hogy nem fordítanak elég időt a családi eseményekre, ezért úgy döntenek, minden kihagyott eseményt megünnepelnek. Sue rájön, hogy a birkózócsapat egyik tagjának tetszik, és rettentő boldog, hogy ő is tetszhet egy fiúnak.
sk
05:50
Fókusz Plusz
E850 Társadalmi/Politikai
sk
06:50
Mölang
S05E07 Gyermek/Ifjúsági
sk
06:55
Mölang
S05E09 Gyermek/Ifjúsági
sk
07:05
Mölang
S05E10 Gyermek/Ifjúsági
sk
07:10
Mouk
S01E42 Rajzfilm
sk
07:20
Mouk
S01E43 Rajzfilm
sk
07:35
Kalandos szafari
S02E08 Gyermek/Ifjúsági
sk
08:00
Kalandos szafari
S02E09 Gyermek/Ifjúsági
sk
08:25
Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki
S01E13 Rajzfilm
sk
08:50
Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki
S01E14 Rajzfilm
sk
09:25
A semmi közepén
S03E14 Heckék szomszédai elutaznak, és megkérik Frankie-t, álljon be vadi új kocsijukkal a garázsba. Frankie nem bírja ki, hogy ne használja. Az új autó magabiztossá teszi. Mike is elveszi néha a kulcsot, alszik egyet benne, Sue titokban vezet, Axl csajozik, és Brick a csomagtartóba költözteti a könyvtárát. Ám a szomszédok visszatérnek...
sk
09:55
A semmi közepén
S03E15 Frankie és Mike úgy döntenek, nem mennek sehová Valentin napján, de végül baráti házaspárokkal ünneplik meg egy étteremben. Frankie megsértődik, amikor Mike nem vesz neki rózsát. Sue teljesen kiborul a nyelves csóktól. Brick és Axl a házi feladataikkal küszködnek.
sk
10:20
A semmi közepén
S03E16 Sue unszolására Frankie belemegy, hogy szerezzenek jegyeket a Justin Bieber-koncertre. A sorban pórul járnak, amikor Frankie trükközni akar, hogy előbbre kerüljenek. Az egész éjszakát a sorban töltik, de sikerül megszerezni a jegyeket. Brick szégyell iskolába menni, miután kiesett a betűző versenyen egy rossz beidegződés miatt. Axl gyorsfutás rekordot szeretne dönteni.
sk
11:00
A Muzsika TV bemutatja
E331 Musical/opera
sk
11:35
Célirány
E49 Társadalmi/Politikai
sk
12:20
A nép szolgája
S01E05 Vaszilij átesik az első hivatalos sajtótájékoztatón, ahol szembetalálja magát a vérmes újságírókkal. A forgatókönyv szerint Vaszilijnak csak fel kell olvasnia a válaszokat az előre megírt dokumentumból. Ám, aki nem a szavak kiforgatásával kereste eddig a kenyerét, hanem a még bátran és őszintén kérdező diákok tanításával, annak hamar világossá válik, hogy a válaszoknak se füle, se farka.
sk
13:00
A nép szolgája
S01E06 Vaszilij mindig is tudta, ahhoz, hogy egy rendszer működjön, feltétlenül szükség van olyan állampolgárokra, akik rajongói lelkülettel mindent elhisznek választott politikusaiknak, és minél képtelenebb dolgot hazudnak, annál nagyobb csodálatot tanúsítanak. Ám azt Vaszilij sose gondolta volna, hogy a saját családjában is felüti a fejét ez az ijesztő jelenség. Egy este azonban arra ér haza, hogy apja, anyja és húga bárgyú csodálattal isszák minden szavát, pedig korábban ő volt a család ügyeletes senkije.
sk
13:45
Columbo
S03E05 Riley Greenleaf könyvkiadó meg akarja öletni egyik sikeres szerzőjét, Alan Malloryt, nehogy egy másik kiadóhoz szerződjön. A büntetett előéletű, bombamániás Eddie Kane-t béreli fel a gyilkosságra, akit a munka elvégzése után örökre el is hallgattat azzal, hogy felrobbantja az egyik saját bombájával, amit balesetnek tüntet fel. Columbónak először is fel kell tárnia a kapcsolatot a két bűntény között, hogy leleplezze a tettest.
sk
15:25
Rendőrakadémia 7.: Moszkvai küldetés
Moszkva városát megszállják a Rendőrakadémia lelkes, ám annál kétbalkezesebb bűnüldözői. Lassard (George Gaynes), Jones (Michael Winslow), Tackleberry (David Graf), Callahan (Leslie Easterbrook) és az újonc Connors (Charlie Schlatter) ismét bevetésre készek, ezúttal azzal a nemes szándékkal, hogy védőszárnyaik alá vegyék Moszkvát. Meglehet, a hidegháborúnak már rég vége, hőseink azért felforrósítják maguk körül a levegőt, és könyörtelenül felveszik a harcot az orosz maffia főnöke, Konsztantyin Konalij (Ron Perlman) és rettegett uralma ellen.
sk
17:25
Marsra magyar!
S02E02 Komédia/Filmvígjáték
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Házon kívül
E682 Társadalmi/Politikai
sk
19:25
Cápák között
S07E14 Az RTL üzleti show-műsora új évaddal jelentkezik 2024-ben, amelyet minden vasárnap láthatnak az RTL nézői. A Cápák között - amelynek eredeti változata, az angol Dragons' Den ma már 45 országban látható - 2019 óta található meg az RTL műsorkínálatában. A műsor sikere a kezdetek óta töretlen, ahogy a Cápák befektetései is: a műsor indulása óta közel egymilliárd forintot ígértek oda azok az üzletemberek, akik saját, befektetésre szánt pénzükkel szavaznak bizalmat egy-egy feltörekvő vállalkozásnak. A műsorvezető személye nem változik, továbbra is Kovalcsik Ildikó Lilu fogadja a befektetésben reménykedő ötletgazdákat, akik a 2024-es évadban is az élet különféle területéről érkezve tárják a Cápák elé vállalkozási ötleteiket. A hetedik évad több meglepetést is tartogat a nézők számára. Tovább bővül a befektetők köre egy új Cápával, míg egy korábbi Cápa visszatér a befektetői csapathoz. A hetedik évad befektetői: Orbók Ilona, a BDO cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, befektető, a...
sk
21:10
L'ecsó
Remy, a patkány kölyökkora óta rajong a legendás Gusteau főzőműsoráért, és arról álmodik, hogy felnőve majd séfként dolgozhat az egyik párizsi étteremben. A gyakorlat azonban mást mond. Remy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen veszélyt jelent egy magafajtának, ha felfedezik a konyhában. Amikor úgy tűnik, hogy álma végképp szertefoszlik, megismerkedik Linguinivel, az étterem szégyenlős, kirúgás szélén álló mosogató fiújával, s együtt megfőzik minden idők legfinomabb levesét.
sk