FilmBox Stars

FilmBox Stars

Nekonečná zásoba starostlivo vybraných drám, krimi thrillerov, ale aj komédií, rodinných filmov, romancí a televiznych seriálov.

Slovakia

TV program - Pondelok, 20.05.2024

00:05
Všechny cesty vedou do Říma
MAGGIE (Parker) je podrážděná svobodná matka z New Yorku, která na vysoké škole učí psaní. Ve snaze obnovit vztah se svou problémovou dospívající dcerou SUMMER (Day) se rozhodne, že ji vezme na cestu do jedné toskánské vesničky, kde za mlada často pobývala. Po příjezdu Maggie náhodou potká LUKU (Bova), svého bývalého milence, který dobře vypadá a je stále svobodný - žije se svou osmdesátiletou matkou CARMEN (Cardinale). Summer (které se stýská po její "nevhodné známosti" v New Yorku) a Carmen (proti Lucovu přání tajně plánující svatbu s MARCELINEM, její jedinou pravou láskou v Římě) impulzívně ukradnou Lucovo auto a vyrážejí do Říma. Maggie a Luca je rychle pronásledují, a takto strávený čas dává oběma dvojicím možnost navzájem si porozumět.
sk
01:35
Spálené vzpomínky
Čerstvá vdova pozve nejlepšího přítele svého manžela, aby se k ní a jejím dvěma dětem nastěhoval. Muž postupně mění svůj problematický život a pomáhá rodině, aby se se ztrátou vyrovnala.
sk
03:30
Čekání na Anyu
Opravdu bych měl uchovat cizí tajemství a ohrozit přitom vlastní život? Tuto otázku si klade Jo, mladý pastevec z Pyrenejí, když mu Benjamin prozradí něco ze své minulosti. Při pronásledování Židů byl Benjamin nucen uprchnout do Paříže a ztratil kontakt se svou dcerou. Nyní převádí židovské děti přes hranice do Španělska. Po příjezdu německých vojáků do vesnice se Jo s jedním z nich spřátelí, ale neuvědomí si, jak riskantní toto přátelství může být. Podaří se mu i tváří v tvář hrozbě učinit správné rozhodnutí? Hvězdně obsazený snímek nabízí pozoruhodný příběh odvahy a lidskosti.
sk
05:15
Pause
nedefinované
sk
05:55
Nebezpečná chůva
Svobodná matka Susan musí na čas odjet z města, strachuje se ale o svou náctiletou dceru Christy. Po nedávném únosu, k němuž zde došlo, ji nechce nechat samotnou. Když se její sousedka Teri nabídne, že na Christy dohlédne, Susan se velmi uleví. Pak se ale dívka ztratí a Susan začne Teri podezřívat, že stojí nejen za Christiným zmizením, ale i nedávnou smrtí manžela.
sk
07:50
Vraždy podle Agathy Christie
S02E10 Detektivka
sk
09:40
Imogene
Když se newyorská rádoby celebrita Imogene (Wiig) účastní svatební oslavy, začne jí být líto, že její přítel, s nímž žije, ji dosud nepožádal o ruku. S přítelkyněmi vymyslí plán, jak ho vmanipulovat do svatby, ale to se jí vymstí. Místo aby si ji vzal, oznámí jí, že ji opouští. Imogene ho chce zoufale získat zpět, a proto předstírá sebevraždu, aby v něm vzbudila soucit. Ale místo toho ji její excentrická matka Zelda (Bening) a zbytek její rodiny unesou do jejího rodného města. Je to bláznivá komedie ve stylu "Ženy sobě" o lásce, rodině a nacházení svých kořenů.
sk
11:55
Písečný muž
Jednoho krásného rána objeví Benno ve své posteli písek. Zpočátku to ignoruje, ale brzy je nucen si uvědomit, že onen písek padá z něho samotného. Benno se začíná drolit čím dál tím víc, až si uvědomí, že jeho čas mizí doslova jako v přesýpacích hodinách. Nakonec mu nezbude než se obrátit s prosbou o pomoc na Sandru, která vede malou kavárnu pod jeho bytem. Přestože ji Benno nesnáší, začalo se mu o ní každou noc zdát. Nemají snad jeho sny a Sandra něco společného s oním pískem?
sk
13:50
Slečna Marplová
S04E04 Usedlá starší dáma z anglické vesničky St. Mary Mead, Jane Marplová, má skvěle vyvinuté pozorovací i dedukční schopnosti a taky mimořádný dar nachomýtnout se ke každému zločinu v okolí. Často dokáže vypátrat pachatele dřív než policie.
sk
15:50
Hercule Poirot
S13E03 Detektivka
sk
17:55
Vraždy podle Agathy Christie
S02E11 Detektivka
sk
19:55
Stars!
E53 Společnost/Politika
sk
20:00
Nine
Arogantní a sebestředný režisér Guido Contini se snaží nalézt smysl života a vytvořit scénář ke svému nejnovějšímu filmovému počinu. Do natáčení již zbývá pouze týden a on zoufale hledá inspiraci u své manželky, milenky, múzy i matky. Jelikož mu jeho neuspořádaná profese neustále ničila osobní život, musí nyní Guido nalézt rovnováhu mezi tvorbou a požadavky, jež na něj jeho práce klade a které ho pohlcují.
sk
22:25
Nora Roberts: Pod nebem Montany
Bohatý makléř odkáže svůj statek v Montaně svým třem dcerám pod podmínkou, že tam budou alespoň rok společně žít.
sk

TV program - Utorok, 21.05.2024

00:25
Pokušení
Lékařka si najme prostitutku, aby svedla jejího manžela, kterého podezírá z nevěry. Nečekaný vývoj událostí ale ohrozí celou rodinu.
sk
02:00
Ve skrytu své kůže
Osamělá mladá žena zoufale potřebuje emocionálního a sexuálního partnera, což ji vtáhne do bizarního a destruktivního vztahu s pohyblivým a šeptajícím tetováním na své kůži, které svou vůlí oživila.
sk
03:45
Pohřešovaná
Emilie Janzenová měla vždycky podivuhodnou intuici a talent, aby viděla u lidí pravdu. Ale Emilie neviděla, co přijde, a to je zmizení její 17leté dcery Lori. Emilii začnou pronásledovat vize Lori, jak je unesena, které přinášejí jasnozřivé stopy a nakonec vedou Emilii k místu, kde je její dcera držena. Tedy, pokud je Lori ještě naživu. A hodiny tikají…
sk
05:15
Pause
nedefinované
sk
05:40
Soupis kandidátů
Abby Morelová je inteligentní mladá asistentka žijící ve velkém městě. Aby se posunula vzhůru na kariérním žebříčku, uzavře neobvyklou dohodu se svou ambiciózní šéfovou Susan. Susan má příliš málo času na to, aby chodila na rande, ale ráda by se zamilovala. Abby souhlasí, že výměnou za povýšení bude zkoušet jednotlivé nápadníky místo Susan, která navíc touží po panu Dokonalém. Po sérií katastrof se Abby seznámí s Danem, který splňuje všechna kritéria. Problém ale je, že se do něj Abby sama zamilovala. Bude ochotná pro lásku riskovat svou slibnou kariéru?
sk
07:20
Vraždy podle Agathy Christie
S02E11 Detektivka
sk
09:25
Nouzový východ
April neláká kariéra ochránkyně domácího krbu a vychovatelky vlastních dětí. Chtěla by se stát herečkou, proto se snaží Franka přemluvit k přestěhování do Paříže, neboť ve městě políbeném múzami pro sebe tuší uplatnění. Ani Frankovi se monotónní kariéra kancelářské krysy nezamlouvá, jenže místo snění o Paříži se oddává alkoholu a vnadné kolegyni. Jak se hroutí jejich společné plány a touhy, upadá i jejich vztah, jenž dospěje až do bodu mrazu. Jedinou cestu zpátky na vrchol představuje radikální řešení, ovšem k tomu by potřebovali najít sílu oba. Bez splnění téhle základní podmínky skončí jejich snažení záhubou.
sk
11:55
Swindler Seduction
Film natočený podle skutečných událostí odhaluje svět podvodníků, kteří obchodují s city žen.
sk
13:50
Slečna Marplová
S05E01 Přítel slečny Marplové a kněz v jedné osobě je ubit k smrti po návštěvě umírající ženy. Při hledání spravedlnosti se slečna Marplová zaplete s organizací sídlící v hostinci, který provozují domnělé čarodějky.
sk
15:50
Hercule Poirot
S13E04 Detektivka
sk
17:50
Vraždy podle Agathy Christie
S02E12 Detektivka
sk
19:55
Stars!
E05 Společnost/Politika
sk
20:00
Mnou to není
S02E05 Komedie
sk
20:35
Mnou to není
S02E06 Komedie
sk
21:10
Svobodná umění
Třicátník Jesse se kvůli rozlučkové oslavě vrací na svou bývalou univerzitu. Setkává se tu se studentkou Zibby a netrvá dlouho, než mezi začne vznikat intenzivní pouto.
sk