FilmBox Stars

FilmBox Stars

Nekonečná zásoba starostlivo vybraných drám, krimi thrillerov, ale aj komédií, rodinných filmov, romancí a televiznych seriálov.

Slovakia

TV program - Nedeľa, 19.05.2024

01:20
Dokonalá roztleskávačka
Když se Cassie Talbotová dostane na univerzitu svých snů a stane se členkou klubu roztleskávaček, má pocit, že se její svět zásadně mění k lepšímu. Má nové přátele a vše je úžasné. Záhy se v jejím životě objeví i hezký muž, ona však pomalu odhaluje temné tajemství. A když náhle jedna z jejích kamarádek roztleskávaček zmizí a zemře za podezřelých okolností, zjišťuje Cassie pravdu o smrtícím spiknutí a její vlastní život je v ohrožení.
sk
02:50
Fotbalová chůva
Když si Helen Hazeltonová najme norského fotbalistu Oddmunda jako chůvu pro své dva syny, zdaleka netuší, kolik radosti a smíchu a lásky k fotbalu přinese Oddmund do jejich domu i celého kansaského městečka, kde žijí.
sk
04:20
Prázdniny u moře
Konečně je tu víkend a každý míří na pobřeží. Dva důchodci s pomalým autem a plážovým domkem jako dlaň zkříží cestu dvěma zamilovaným pankáčům, kteří bydlí v domě nakresleném v písku. Dva hochštapleři hrají golf vedle pohřebního průvodu, jeden funkcionář se schází se svou milenkou v hotelu a život dvou nešťastných párů obrátí naruby ztráta draka. Na dovolené u moře dojde k mnoha bizarním a komickým setkáním.
sk
05:35
Pause
nedefinované
sk
05:45
Čas beznaděje
Zaschlé rány na tváři George Hammonda (výjimečný Richard Gere) i jeho sešlé svršky napovídají, že se život s melancholickým hrdinou třetího filmu výrazného autorského filmaře Orena Movermana zrovna nemazlí. Setkáváme se s ním v okamžiku, kdy je z vybydleného a zahnívajícího apartmánu vyhozen na ulici s veškerým vlastnictvím ve dvou igelitkách. Působivá evokace života bezdomovce v současném New Yorku se zdaleka vyhýbá snadno dosažitelné a povrchní účasti s Georgeovou dosti skličující existencí. Naopak, všednodenní přežívání bezdomovce, kterému nelze upřít jistý unavený šarm - "Se ženami jsem to vždycky uměl,"" říká -, zobrazuje Moverman zpovzdálí, nezúčastněně, nesentimentálně, mimořádně autentickým způsobem, který však nerezignuje na estetično. Gerova jemně odstíněná, oduševnělá studie muže, jehož jedinou nadějí v bezvýchodné existenci je dávno odcizená dcera, patří mezi nepřehlédnutelné herecké výkony loňského podzimu.(MFF Karlovy Vary)
sk
08:10
Hercule Poirot
S12E01 Detektivka
sk
10:10
Hercule Poirot
S13E01 Detektivka
sk
12:10
Hercule Poirot
S13E02 Detektivka
sk
14:10
Večerní Slunce
Stárnoucí farmář z Tennessee se vrací na svou usedlost, kde musí čelit rodinné zradě, návratu starého nepřítele a ztrátě vlastní farmy.
sk
16:25
Dešťová víla
Živly, které ovládají zemi - Vzduch, Oheň, Země a Voda - provádějí "pravidelnou inspekci" u lidí. Za všechny živly sledujeme Vodu, které lidé říkají Dešťová víla. Jde krajem převlečena za chudou ženu. Pozná, že lidé začali myslet hlavně na peníze, že se vytrácí láska a dobro. Ale nebojte, nakonec dobro a láska zvítězí, jak už to v pohádkách bývá.
sk
18:50
Mnou to není
S02E03 Komedie
sk
19:15
Mnou to není
S02E04 Komedie
sk
19:55
Stars!
Společnost/Politika
sk
20:00
Dobří sousedé
Jak daleko jste ochotní zajít, abyste získala vše, co chcete - a vše, co potřebujete? Co kdyby jedinou věcí, kterou nemáte, bylo dítě? A vaše nejlepší kamarádka a sousedka měla dvě krásné děti, co vás mají rády? A kdyby byla zabita - a vy jste se začala o její děti starat? Kdo by vás podezříval z toho, že byste zašla až tak daleko? Její manžel? Váš manžel? Vaši sousedé z ulice?
sk
22:00
Odhalení
Když je na Silvestra zavražděn Ryan Chambers, stává se hlavní podezřelou Valerie Maasová, zbožná žena v domácnosti, která zjišťuje, že její manžel vedl po mnoho let dvojí život. Její vnitřní síla a víra jí pomáhá překonat krizi i ve chvíli, kdy se zdá, že zrada jejího manžela zničí vše, co kdy znali.
sk

TV program - Pondelok, 20.05.2024

00:05
Všechny cesty vedou do Říma
MAGGIE (Parker) je podrážděná svobodná matka z New Yorku, která na vysoké škole učí psaní. Ve snaze obnovit vztah se svou problémovou dospívající dcerou SUMMER (Day) se rozhodne, že ji vezme na cestu do jedné toskánské vesničky, kde za mlada často pobývala. Po příjezdu Maggie náhodou potká LUKU (Bova), svého bývalého milence, který dobře vypadá a je stále svobodný - žije se svou osmdesátiletou matkou CARMEN (Cardinale). Summer (které se stýská po její "nevhodné známosti" v New Yorku) a Carmen (proti Lucovu přání tajně plánující svatbu s MARCELINEM, její jedinou pravou láskou v Římě) impulzívně ukradnou Lucovo auto a vyrážejí do Říma. Maggie a Luca je rychle pronásledují, a takto strávený čas dává oběma dvojicím možnost navzájem si porozumět.
sk
01:35
Spálené vzpomínky
Čerstvá vdova pozve nejlepšího přítele svého manžela, aby se k ní a jejím dvěma dětem nastěhoval. Muž postupně mění svůj problematický život a pomáhá rodině, aby se se ztrátou vyrovnala.
sk
03:30
Čekání na Anyu
Opravdu bych měl uchovat cizí tajemství a ohrozit přitom vlastní život? Tuto otázku si klade Jo, mladý pastevec z Pyrenejí, když mu Benjamin prozradí něco ze své minulosti. Při pronásledování Židů byl Benjamin nucen uprchnout do Paříže a ztratil kontakt se svou dcerou. Nyní převádí židovské děti přes hranice do Španělska. Po příjezdu německých vojáků do vesnice se Jo s jedním z nich spřátelí, ale neuvědomí si, jak riskantní toto přátelství může být. Podaří se mu i tváří v tvář hrozbě učinit správné rozhodnutí? Hvězdně obsazený snímek nabízí pozoruhodný příběh odvahy a lidskosti.
sk
05:15
Pause
nedefinované
sk
05:55
Nebezpečná chůva
Svobodná matka Susan musí na čas odjet z města, strachuje se ale o svou náctiletou dceru Christy. Po nedávném únosu, k němuž zde došlo, ji nechce nechat samotnou. Když se její sousedka Teri nabídne, že na Christy dohlédne, Susan se velmi uleví. Pak se ale dívka ztratí a Susan začne Teri podezřívat, že stojí nejen za Christiným zmizením, ale i nedávnou smrtí manžela.
sk
07:50
Vraždy podle Agathy Christie
S02E10 Detektivka
sk
09:40
Imogene
Když se newyorská rádoby celebrita Imogene (Wiig) účastní svatební oslavy, začne jí být líto, že její přítel, s nímž žije, ji dosud nepožádal o ruku. S přítelkyněmi vymyslí plán, jak ho vmanipulovat do svatby, ale to se jí vymstí. Místo aby si ji vzal, oznámí jí, že ji opouští. Imogene ho chce zoufale získat zpět, a proto předstírá sebevraždu, aby v něm vzbudila soucit. Ale místo toho ji její excentrická matka Zelda (Bening) a zbytek její rodiny unesou do jejího rodného města. Je to bláznivá komedie ve stylu "Ženy sobě" o lásce, rodině a nacházení svých kořenů.
sk
11:55
Písečný muž
Jednoho krásného rána objeví Benno ve své posteli písek. Zpočátku to ignoruje, ale brzy je nucen si uvědomit, že onen písek padá z něho samotného. Benno se začíná drolit čím dál tím víc, až si uvědomí, že jeho čas mizí doslova jako v přesýpacích hodinách. Nakonec mu nezbude než se obrátit s prosbou o pomoc na Sandru, která vede malou kavárnu pod jeho bytem. Přestože ji Benno nesnáší, začalo se mu o ní každou noc zdát. Nemají snad jeho sny a Sandra něco společného s oním pískem?
sk
13:50
Slečna Marplová
S04E04 Usedlá starší dáma z anglické vesničky St. Mary Mead, Jane Marplová, má skvěle vyvinuté pozorovací i dedukční schopnosti a taky mimořádný dar nachomýtnout se ke každému zločinu v okolí. Často dokáže vypátrat pachatele dřív než policie.
sk
15:50
Hercule Poirot
S13E03 Detektivka
sk
17:55
Vraždy podle Agathy Christie
S02E11 Detektivka
sk
19:55
Stars!
E53 Společnost/Politika
sk
20:00
Nine
Arogantní a sebestředný režisér Guido Contini se snaží nalézt smysl života a vytvořit scénář ke svému nejnovějšímu filmovému počinu. Do natáčení již zbývá pouze týden a on zoufale hledá inspiraci u své manželky, milenky, múzy i matky. Jelikož mu jeho neuspořádaná profese neustále ničila osobní život, musí nyní Guido nalézt rovnováhu mezi tvorbou a požadavky, jež na něj jeho práce klade a které ho pohlcují.
sk
22:25
Nora Roberts: Pod nebem Montany
Bohatý makléř odkáže svůj statek v Montaně svým třem dcerám pod podmínkou, že tam budou alespoň rok společně žít.
sk