FilmBox Premium

FilmBox Premium

Hollywoodske trháky s hviezdami najväčšej veľkosti krátko po premiére v kinách. Pravý pôžitok pre milovníkov premiér všetkých žánrov.

Slovakia

TV program - Štvrtok, 16.05.2024

01:15
Program: Pád legendy
Irský sportovní novinář je přesvědčený, že za vítězným tažením Lance Armstronga závodem Tour de France stojí zakázané látky. Postupně sbírá důkazy, které by Armstronga usvědčily.
sk
02:55
Kladivo
THE HAMMER je sportovní drama popisující zápasy a úspěchy, které Matta Hamilla potkávají na cestě k vitězství. Vyrůstal mezi lidmi, kteří slyší, a tak se později uprostřed komunity neslyšících opět cítí jako outsider. Díky svému odhodlání používá svou zdánlivou nevýhodu jako klad a stává se se prvním neslyšícím zápasníkem, který vyhraje National Collegiate Championship; zároveň zčíná být vzorem pro slyšící i neslyšící.
sk
04:40
Pause
nedefinované
sk
05:55
Fame: Cesta za slávou
Remake slavného filmu z roku 1980. FAME (Sláva) představuje talentovanou skupinu zpěváků, tanečníků, herců i umělců během čtyř let na střední škole hereckých umění, kde se scházejí studenti z veškerých společenských postavení a mají tak šanci prožít své sny a dosáhnout skutečné a trvalé slávy... která přichází jen s talentem, oddaností a tvrdou prací.
sk
07:40
Heidi, děvčátko z hor
Heidi je osiřelé děvčátko, které tráví nejšťastnější dny dětství společně s kamarádem Peterem při hlídání stáda koz, radostném hraní a užívání si svobody švýcarských Alp, kde bydlí v prostém srubu u svého dědečka. Naplno prožitým dnům je však náhle konec, když je Heidi převezena tetou Dete do německého Frankufurtu nad Mohanem, kde má dělat společnost nemocné dívce Kláře ze zámožné rodiny. Dívky se sice ihned skamarádí, ale Heidin stesk po dědečkovi, Peterovi a horách je příliš velký..
sk
09:30
Učitelem z nouze
Oscarem ověnčený spisovatel v depresích opouští Hollywood, aby učit scenáristiku na vysoké škole na východním pobřeží, kde se zamiluje do svobodné matky, která tam bere lekce.
sk
11:15
Nestanu se tvojí ženou
Jistá matka se zamiluje do mladšího muže a její dcera prožívá první milostné vzplanutí. Matka příroda si pohrává s jejich osudy.
sk
12:50
Černý Motýl
Nedaleko horského města, které se potýká s řadou únosů a vražd, se samotářský spisovatel Paul (Antonio Banderas) ze všech sil snaží vyplodit scénář v naději, že tím konečně odstartuje svou kariéru. Když se v restauraci za napjatých okolností seznámí s tulákem Jackem (Rhys Meyers), Paul mu nabídne nocleh. Podrážděný a neodbytný Jack se však brzy vetře k Paulově práci. Když se pak kvůli bouři ocitne odlehlá chatka bez přísunu elektřiny, oba muži rozehrají nerovnou hru kdo z koho, která ukončí minimálně jeden příběh.
sk
14:20
Akta Pentagon: Skrytá válka
Utajovaná kauza, která přesahuje čtyři prezidentská období, přiměje první americkou vydavatelku novin a jejího šéfredaktora vyhlásit bezprecedentní válku o zveřejnění tajné vládní zprávy.
sk
16:15
Nádech pro lásku
Díky odhodlání a pevnému poutu se dokáže mladý pár popasovat i s vážnou nemocí, prožít život naplno a tak trochu i změnit svět...
sk
18:10
Footloose
Středoškolák Ren MacCormack se přestěhuje do maloměsta, kde platí zákaz hudebních a tanečních akcí. Díky němu ale strnulé město znovu ožije.
sk
20:00
Žoldnéř
Hlavním hrdinou thrilleru je válečný veterán, který se etabloval v londýnské vyšší společnosti. Když je jeho přítelkyně zavražděna, musí si znovu připomenout svou násilnickou minulost.
sk
21:40
Mlčení
V polovině 17. století je Japonsko zcela uzavřené kontaktu se západními mocnostmi. Křesťanství je zde postavené mimo zákon a křesťané musí svou víru skrývat. Dva portugalští jezuité, otec Rodrigues (Andrew Garfield) a otec Garupe (Adam Driver), se vydávají do země vycházejícího slunce s velmi nebezpečným cílem: najít svého učitele, otce Ferreiru (Liam Neeson), který se prý zřekl víry. Japonští feudálové a vládnoucí samurajové jsou odhodláni křesťanství ve své zemi vymýtit. Šířit slovo Boží je jeden z nejtěžších zločinů. Křesťané jsou pronásledováni a brutálně mučeni. Buď se zřeknou své víry, nebo jsou vystaveni dlouhé agónii a bolestivé smrti. Mladé mnichy čeká ta nejtěžší zkouška víry a vytrvalosti, na kterou možná nejsou připraveni…
sk

TV program - Piatok, 17.05.2024

00:20
Vrátná
Jistá žena se vrací z bojové akce a v New Yorku se spřátelí se jednou rodinou. Parta zločinců se rozhodne, že rodinu okrade o jejich cennosti, a ona je vše, co stojí mezi nimi a životy té rodiny.
sk
01:55
Doba Kamenná
Prosťáček Minor (José Garcia) si žil spokojeně na svém ostrově, dokud se nesetkal se satyrem, který jej přivedl na úplně jinou cestu... Minor se dostane do vesnice, kde je shodou okolností považován za bohem vyvoleného vládce... Náhle jej čekají nepředvítalné situace, v nichž si bude muset poradit. Jeho počínání vás rozhodně nudit nebude!
sk
03:35
Stárnoucí gigolo
Fioravante se rozhodne stát se profesionálním Donem Juanem, aby pomohl svému příteli Murraymu, který je na mizině. S Murrayem působícím jako jeho "manažer" se rychle ocitne mezi dvěma mlýnskými kameny - láskou a penězi.
sk
05:00
Pause
nedefinované
sk
05:40
Jenny se vdává
V malém městě, kde se Jenny narodila, nemůže nikdo pochopit, proč se ta nejkrásnější a nejoblíbenější místní dívka ještě nevdala. Poletují tu zvěsti o tom, že je milenkou ženatého muže ve "velkoměstě", kde nyní žije, což je důvod, proč ani nepřivede domů nikoho na svatbu své kamarádky ze školy. Její rodiče si zoufale přejí, aby se usadila, ale když Jenny konečně přijde se svatebním oznámením, je to něco, co nikdo neočekával.
sk
07:15
Čekání na Anyu
Opravdu bych měl uchovat cizí tajemství a ohrozit přitom vlastní život? Tuto otázku si klade Jo, mladý pastevec z Pyrenejí, když mu Benjamin prozradí něco ze své minulosti. Při pronásledování Židů byl Benjamin nucen uprchnout do Paříže a ztratil kontakt se svou dcerou. Nyní převádí židovské děti přes hranice do Španělska. Po příjezdu německých vojáků do vesnice se Jo s jedním z nich spřátelí, ale neuvědomí si, jak riskantní toto přátelství může být. Podaří se mu i tváří v tvář hrozbě učinit správné rozhodnutí? Hvězdně obsazený snímek nabízí pozoruhodný příběh odvahy a lidskosti.
sk
09:00
Chůva v akci
Před bývalým agentem CIA Bobem Hoem stojí doposud nejtěžší úkol - pohlídat tři děti své přítelkyně, kteří na mámina nového šamstra nejsou dvakrát zvědavé.
sk
10:35
Imogene
Když se newyorská rádoby celebrita Imogene (Wiig) účastní svatební oslavy, začne jí být líto, že její přítel, s nímž žije, ji dosud nepožádal o ruku. S přítelkyněmi vymyslí plán, jak ho vmanipulovat do svatby, ale to se jí vymstí. Místo aby si ji vzal, oznámí jí, že ji opouští. Imogene ho chce zoufale získat zpět, a proto předstírá sebevraždu, aby v něm vzbudila soucit. Ale místo toho ji její excentrická matka Zelda (Bening) a zbytek její rodiny unesou do jejího rodného města. Je to bláznivá komedie ve stylu "Ženy sobě" o lásce, rodině a nacházení svých kořenů.
sk
12:15
Hlas lásky
Čtrnácté dítě ze skromných poměrů se s podporou rodiny a milovaného muže stane nejslavnější zpěvačkou na světě.
sk
14:20
Trumbo
V roce 1947 patřil Dalton Trumbo ke špičkovým hollywoodským scénáristům, dokud nebyl společně s dalšími umělci uvězněn za své politické názory.
sk
16:20
Hurá do džungle
Po domově toužící mimozemšťan ztroskotá se svou vesmírnou lodí poblíž barvité africké džungle. Jeho noví zvířecí kamarádi se snaží ho dostat zpět do jeho kosmického plavidla a ukážou mu, co je přátelství a legrace. Musí to zvládnout dřív, než se jeho otec dobyvatel zmocní celé planety.
sk
17:45
Devotion
Dva stíhací piloti amerického námořnictva pomůžou zvrátit brutální bitvu korejské války a stanou se nejslavnějšími wingmany námořnictva.
sk
20:00
Every Secret Thing
Detektiv se snaží rozluštit záhadu zmizelých dětí a hlavních podezřelých: dvou mladých žen, které byly před lety odsouzeny za smrt kojence.
sk
21:35
Druhá míza
Stárnoucí rocková hvězda se rozhodne změnit svůj život poté, co objeví 40 let starý dopis, který mu napsal John Lennon.
sk