FilmBox Premium

FilmBox Premium

Hollywoodske trháky s hviezdami najväčšej veľkosti krátko po premiére v kinách. Pravý pôžitok pre milovníkov premiér všetkých žánrov.

Slovakia

TV program - Sobota, 18.05.2024

01:25
Assassin's Game
Tajný tým zabijáků je podroben zkoušce v rozhodující hře o přežití.
sk
02:50
Ztracený čas
Film Ztracený čas popisuje pozoruhodný milostný příběh, který se odehrál uprostřed hrůz německého koncentračního tábora v Polsku 1944. Ta neuvěřitelná vášeň živí odvahu polského vězně, kterému se podaří zachránit svou židovskou dívku. Přes všechnu nepřízeň osudu uprchnou z tábora a přežijí zrádnou cestu za svobodou. Avšak v chaosu na konci války jsou násilně odděleni a oba jsou přesvědčeni, že ten druhý zemřel. O více než třicet let později se šťastně vdaná dvaapadesátiletá žena v New Yorku náhodou dozví, že její bývalý polský milenec stále žije. A ona ho musí zase vidět.
sk
04:35
Pause
nedefinované
sk
04:50
Soupis kandidátů
Abby Morelová je inteligentní mladá asistentka žijící ve velkém městě. Aby se posunula vzhůru na kariérním žebříčku, uzavře neobvyklou dohodu se svou ambiciózní šéfovou Susan. Susan má příliš málo času na to, aby chodila na rande, ale ráda by se zamilovala. Abby souhlasí, že výměnou za povýšení bude zkoušet jednotlivé nápadníky místo Susan, která navíc touží po panu Dokonalém. Po sérií katastrof se Abby seznámí s Danem, který splňuje všechna kritéria. Problém ale je, že se do něj Abby sama zamilovala. Bude ochotná pro lásku riskovat svou slibnou kariéru?
sk
06:15
Skore - Hokejový muzikál
17tiletý Farley vedl ponurý život, založený na domácí výuce, organické stravě a výletech do galerie umění. K nelibosti svých rodičů však Farley nesmírně rád hraje hokej s místními dětmi. K jejich ještě většímu zděšení si Farleyho vybere majitel mládežnického hokejového klubu, kde se z Farleyho stane hvězda. Zároven však mladík zjišťuje, že popularita má svou cenu. Na ledě musí bojovat a prát se. Když se navíc začne hroutit i přátelství s nejlepším kamarádem, je Farley čím dál ztracenější.
sk
07:45
Sammyho dobrodružství 2
Nejlepší přátelé Sammy a Ray tráví čas bezstarostným brázděním vod okolo jejich domova v městě Baja v Kalifornii, během kterého pomáhají želvím mláďatům nalézt cestu do moře. Jejich životní dráha však najednou nabere jiný směr, když je chytí průmyslový magnát a majitel rybářské společnosti a nechá je převézt do podzemního akvária. Jenže našim malým hrdinům tam začne být brzy těsno a okamžitě začnou plánovat útěk ve velkém stylu!
sk
09:15
Ranvej
Snímek je inspirován skutečným příběhem jihoamerického pilota, který v roce 1983 nouzově přistál se svým letadlem nedaleko Mallow. Proti všem očekáváním se lidé z vesnice na krátký čas semknuli a vybudovali provizorní ranvej, aby se mohl vrátit domů - a získali si tím srdce celého národa. Film je především příběhem Paca, malého chlapce bez otce, kterému se nakonec povede o stavbě ranveje pro cizince-pilota přesvědčit celou vesnici.
sk
10:45
Starověka Histerie: Dobrodružství Povrchních Římanů
Teenager Atti je donucen vstoupit do římských legií a je vyslán do "děsivé, chladné a vlhké Británie", kde probíhá doslova revoluce tamějších obyvatel. Nikdy ale není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. Attiho zajme Orla, mladá Keltka, která chce všem dokázat své válečnické schopnosti. Atti jí nakonec pomůže zachránit babičku, kterou unesl soupeřící kmen. Císař Nero se mezitím pokouší rozdrtit rebely vedené icenskou královnou Boudiccou. Atti se opět přidá ke svým římským spolubojovníkům a zjistí, že se armáda připravuje na rozhodující bitvu s Kelty u Watling Street. Atti a Orla se tak ocitají na opačné straně barikády.
sk
12:15
Deset věcí, které bychom měli udělat před rozchodem
Abigail je svobodná, soběstačná matka. Když se seznámí s Benem, shodnou se oba, že každý skvělý vztah končí katastrofou. Na prvním rande si tedy sestaví žebříček deseti věcí, které by měli udělat, než se rozejdou. Nicméně předpokládaný konec nakonec vůbec není tak jistý. Osud jim totiž na jejich seznam přidal číslo 11.
sk
13:30
Hrátky s ohněm
Když se zkušení hasiči pustí do záchrany tří sourozenců ze spárů ničivého požaru, rychle zjišťují, že nejsou připraveni na tu nejnáročnější práci ze všech - hlídání dětí.
sk
15:05
Maybe I Do
Michelle a Allen tvoří pár. Rozhodnou se pozvat své rodiče a svěřit se jim se svým záměrem vzít se. Ukáže se ale, že rodiče se už z minulosti dobře znají a na manželství mají velmi rozdílné názory.
sk
16:40
Země naděje
Obchodník plynárenské společnosti přijíždí na venkov sužovaný ekonomickou represí s nabídkou odkupu těžebních práv na farmářských pozemcích. Zdá se, že vše bude za pár dní vyřízené, ale situace se komplikuje.
sk
18:25
Sexy 40
Svobodná matka v New Yorku okouzlí svého nového, o mnoho let mladšího souseda.
sk
20:00
Waldo
Zneuznaný bývalý policajt hledá útočiště a klid v lesích. Jeho poklidný život však skončí v okamžiku, kdy začne na popud soukromého detektiva vyšetřovat vraždu.
sk
21:50
America Has Fallen
Když je bývalý mariňák obviněn z teroristického útoku, rozhodne se vypátrat, kdo za tím vším stojí. Brzy odhalí spiknutí, které ohrožuje celý národ. Bude se muset rozhodnout se mezi svobodou milionů lidí a vlastním přežitím.
sk
23:30
Pokoj
Malý chlapec je společně s matkou vězněn od narození v jediném pokoji. Nikdy tak nepoznal venkovní svět.
sk

TV program - Nedeľa, 19.05.2024

01:25
Mauritánec: Deník z Guantánama
Poté co byl zadržen a několik let vězněn americkou vládou bez udání žaloby, bojuje Mohamedou Ould Slahi o své osvobození.
sk
03:30
Hodná holka
Prodavačka v obchodu se zlevněným zbožím si začne románek se zajímavým chlapíkem, který se považuje za vtělení Holdena Caulfielda.
sk
05:00
Pause
nedefinované
sk
05:05
Můj nejlepší přítel
Vede báječný život, ale ve skutečnosti ho nikdo nemá rád... François je obchodník se starožitnostmi ve středním věku. Má skvěle zařízený byt a báječný život, ale na večeři s těmi, které považuje za své nejbližší známé, ho ohromí zjištění, že nikdo z přítomných ho ve skutečnosti nemá rád. Jeho známí jej považují za arogantního, sebestředného a krutého člověka, který neví, co je to přátelství. Françoisova obchodní společnice Catherine mu nabídne sázku: když jí představí svého nejlepšího přítele, bude si moci ponechat obrovskou řeckou vázu, kterou to odpoledne vydražil na účet podniku. Pokud ne, připadne váza jí.
sk
06:40
Deset pravidel jak se zamilovat
Sukničkářský otec učí neohrabaného syna desatero svádění: deset zaručených pravidel, jak získat lásku kterékoli ženy. Výsledky ale nedopadnou podle očekávání.
sk
08:15
Hrdinové
Muž projíždí krajinou ve spěchu, aby se dostal na důležitou obchodní schůzku. Jeho mysl je posedlá myšlenkami na prezentaci, kterou přednese významnému klientu - prezentaci, která by mohla být zlomovým bodem v jeho kariéře. Není připraven na zpoždění ani překvapení, ale osud má pro něj připraveno mnohé. Tělo uprostřed silnice - dítě. Skočí na brzdy a podaří se mu zastavit auto právě včas. Dítě je naštěstí v pořádku, ale zmatené. Muž by mu rád pomohl, ale jeho klienti na něj čekají ...Brzy po tomto prvním setkání potká muž jinou osobu - mladou ženu s batohem, která má namířeno do Barcelony. Nabídne jí svezení, aniž by měl tušení, že se kdysi znali. Později se jim podaří spojit se a vzpomínat na ten nejromantičtější a nejněžnější den jejich dětství ...
sk
10:00
Madam služebná
Dnes potkáš někoho výjimečného. Tak zní proroctví, které si přečte bohatý muž před večeří u zámožného páru, na niž se chystá. Hostitelka totiž kvůli pověře o 13 stolovnících požádala svou služebnou, aby si zahrála na aristokratku. Muž se do ní zamiluje, ale hostitelka je nepřestává pronásledovat.
sk
11:30
Gentleman S Pistolí
Film založený na skutečném příběhu Forresta Tuckera (Robert Redford), od jeho smělého útěku z vězení San Quentin ve věku sedmdesáti let až po řadu nevídaných vloupání, která policii vyváděla z míry, nicméně veřejnost okouzlila. Jeho pronásledováním jsou posedlí detektiv John Hunt (Casey Affleck), jehož fascinuje, jak se Forrest věnuje svému řemeslu, a žena (Sissy Spacek), která ho miluje navzdory jeho profesi.
sk
13:00
Hurá do džungle
Po domově toužící mimozemšťan ztroskotá se svou vesmírnou lodí poblíž barvité africké džungle. Jeho noví zvířecí kamarádi se snaží ho dostat zpět do jeho kosmického plavidla a ukážou mu, co je přátelství a legrace. Musí to zvládnout dřív, než se jeho otec dobyvatel zmocní celé planety.
sk
14:25
Devotion
Dva stíhací piloti amerického námořnictva pomůžou zvrátit brutální bitvu korejské války a stanou se nejslavnějšími wingmany námořnictva.
sk
16:40
Problémissky
Píše se rok 1970 a v Londýně právě začíná finále Miss World. Toto finále změní život nejenom zúčastněných dívek, ale i obrovského množství žen z celého světa. Ve hře je boj za ženská práva.
sk
18:25
Jasmíniny slzy
Hlavní hrdinka patří k newyorské smetánce, utápí se ale v problémech. Přijíždí za svou sestrou do San Franciska, a ačkoliv to tak na první pohled nemusí vypadat, rozhodně s sebou nepřivezla peníze, mír nebo lásku.
sk
20:00
Rocketman
Hudební fantazie o cestě Eltona Johna na vrchol světa pop music.
sk
22:00
Stars!
E07 Společnost/Politika
sk
22:05
Oslněni sluncem
Slavná rocková hvězda vyráží na dovolenou do Itálie společně se svým přítelem. Pohodu však naruší příjezd bývalého přítele a jeho dcery.
sk