CineStar TV Comedy

CineStar TV Comedy

CineStar TV Channels grupa je 7 specijaliziranih filmskih kanala koji emitiraju najbolje filmove i serije, holivudske kino hitove, animirane filmove, kao i najgledanije europske i regionalne filmove. Doživite najzabavnije i najbolje iskustvo iz udobnosti vlastitog doma!

Croatia

Ghid TV - sâmbătă, 18.05.2024

00:25
American Ultra
Film American Ultra akcijska je komedija brzog ritma u kojoj Mike (Eisenberg), „miran susjed“ naizgled loše sreće i bez motivacije, koji živi u malom gradiću sa svojom djevojkom Phoebe (Stewart), odjednom doživi veliki preokret. Iako toga nije svjestan, Mike je zapravo iznimno dobro uvježban agent-ubojica u mirovanju. Za tren oka, kad ga njegova tajna prošlost sustigne, Mike se nađe usred smrtonosne vladine operacije i prisiljen je prikupiti svu svoju unutarnju snagu akcijskog heroja ne bi li preživio.
hr
01:55
Leaves Of Grass
Životi identičnih blizanaca, jedan je profesor filozofije na sveučilištu, a drugi je mali i briljantan uzgajivač marihuane, isprepletu se kad se profesor vrati u svoj rodni grad Oklahomu zbog plana protiv lokalnog kralja droge.
hr
03:39
KOLAŽ PROGRAM
hr
10:40
Princess Emmy
Ema je osmogodišnja princeza u zemlji Slatkiša koja može razgovarati s konjima. Taj je dar naslijedila od svoje pra, pra, pra, pra… prabake Karlotte. Kako legenda kaže, Karlotta je spasila krdo veličanstvenih bijelih konja svojom hrabrošću i odvažnošću. Pritom je skoro nastradala i zauzvrat su joj konji dali dar da može razgovarati s njima. Taj se dar tajio od onih koji ga nisu posjedovali. Priča je zapisana u tajnoj knjizi koju je svaki novi vlasnik morao dobro čuvati. Knjiga, u kojoj su zapisi o čarobnim moćima, zaboravljena je kroz vrijeme. I Ema je posve zaboravila na nju. Ema ima 26 konja, i svaki nosi ime po slovu engleske abecede. Oni su njezini prijatelji kojima je draga. Rođena je kao princeza, i ima i taj dar, i doista nije poput ostalih djevojčica, iako ona to silno želi. Ali ona je sretna djevojčica koja ne zna zašto je zaslužila biti tako posebna.
hr
11:55
Of Loves And Lies
Dirljiva i uzbudljiva priča o neograničenoj snazi dječje ljubavi. Dvanaestogodišnji Theo (Maleaume Paquin) zvijezda je lokalnog nogometnog kluba i sanja da će jednog dana igrati profesionalno u nekom od poznatih klubova. Otkad se razveo i počeo piti, njegov se otac (François Damiens) nalazi na samouništavajućoj spirali. Theo je nemoćan dok promatra kako njegov otac polako uništava vlastiti život, ali ne odustaje od njega. Kada ga agent britanskog kluba obavijesti da će biti izabran u momčad, Theo vidi nadu za spas, no usprkos njegovim najjačim naporima, nije izabran. Razočaran takvim vijestima i sa željom da ne iznevjeri oca, Theo odluči lagati i reći da je izabran. No, obmana ubrzo izmiče kontroli, s trajnim posljedicama za sve uključene.
hr
13:45
Little Italy
Ova nas komedija vodi u svijet jednog od najživljih kvartova u New Yorku, Malu Italiju, u kojoj su se dvije obitelji pronašle na suprotnim stranama. Baš poput Romea i Julije, ali bez tragičnog kraja i s puno više humora i pizze, film donosi sve što nam treba za romantičnu večer. Nakon povratka kući, Nikki Angioli (Roberts) otkriva da se u kvartu u kojem je odrasla malo toga promijenilo. Ipak, na tom istom mjestu na kojem vrijeme kao da je stalo, Nikki pronalazi ljubav iz neprijateljskim redova. Kada očevi dviju konkurentskih pizza restorana saznaju da su se njihova djeca međusobno zaljubila, odluče organizirati kulinarski obračun. Međutim, dvoje mladih iz obitelji nisu jedini koji moraju skrivati svoju romansu…
hr
15:30
L'etudiante et monsieur Henri
Stariji mrzovoljnik mladoj studentici besplatno iznajmi sobu u svom velikom stanu pod uvjetom da ona poduzme sve što je u njezinoj moći kako bi razvrgla brak njegova sina.
hr
17:15
First Time, The
PRVI PUTA je srednjoškolska romanca koja prati dvoje tinejdžera u zbivanjima za jedan vikend. Dave, maturant, i Aubrey, došla je u prvi razred iz druge škole, upoznaju se jedne večeri na zabavi. Ono što započne opuštenim razgovorom uskoro postane nešto intimnije, romantičnije i zamršenije, no niti jedno od njih na to nisu spremni. To može biti početak ozbiljne veze ili najveće pogreške njihovih života.
hr
18:55
Rebound, The (2009)
Dobitnica Oscara Catherine Zeta-Jones („Chicago“) i zvijezda hit komedije „Mamurluk“, Justin Bartha glume glavne uloge u ovoj romantičnoj komediji smještenoj u New Yorku. Nakon što je uhvatila muža kako ju vara, Sandy se iz predgrađa seli u središte grada, iznajmljuje stan i dobiva posao iz snova na televiziji. Uskoro upozna mladog Arama koji pristane čuvati njezinu djecu, dok Sandy odlazi na dogovoreni spoj. Problem nastane u trenutku kad Aram i Sandy završe jedne noći u krevetu…
hr
20:30
Long Shot
Od kreatora urnebesnih komedija: Susjedi iz pakla i Zalomilo se! Dobitnica nagrade Oscar® Charlize Theron i Seth Rogen zajedno u netipičnoj romantičnoj komediji koja unosi romansu u svijet politike. Iskre krenu frcati kada se Fred Flarsky sretne s djevojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja – Charlotte Field – a sada popularna američka političarka. Charlotte ima ambiciju kandidirati se za predsjednicu SAD-a te zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom tajnicom i preokrene cijeli njezin svijet naopako. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, Charlotte shvati da se zaljubljuje u svog puno opuštenijeg suradnika i da bi njihova vruća avantura mogla naškoditi cijeloj njezinoj političkoj karijeri.
hr
22:30
Nightlife
Barmen Milo (Elyas M’Barek) u kobnom trenutku upoznaje ženu svojih snova Sunny (Palina Rojinski) i dogovara odlazak na spoj. Čini se da sve teče glatko, ali kada se pojavi Milov kaotični prijatelj Renzo (Frederick Lau), romantična večer pretvori se u posve ludu jurnjavu kroz noćni život Berlina koju progone razbojnici iz podzemlja. Međutim, ništa neće pokolebati ljubav Mile i Sunny ako prežive ovaj spoj…
hr

Ghid TV - duminică, 19.05.2024

00:25
Happytime Murders, The
Ovo je sigurno najluđi film godine! Sin redatelja koji je stvorio Muppete donosi akcijsku komediju s Melissom Mccarthy i Elizabeth Banks u glavnim ulogama. Brian Henson je spojio najluđe od “Sesame Streeta” i “Muppet Showa” ne bi li dobio dobitnu crnohumornu komediju za zabavu ljubiteljima ne tako urednog obiteljskog humora. Radnja je smještena u kriminalno podzemlje Los Angelesa u kojem lutke i ljudi žive zajedno, ali lutke se smatraju građanima drugog reda. Posrnuli bivši policajac i poročni privatni detektiv, Phil Phillips (lutka), odlučan je u otkrivanju serijskog ubojice koji je ubio njegovog brata a sada ubija članova popularne serije iz ‘80-ih godina. Kako bi riješio slučaj, udružuje se s detektivom Edwards, svojom bivšom partnericom koju ne podnosi.
hr
01:45
God Bless America
Franku (Joel Murray) je dosta silazne putanje američke kulture. Razveden, nedavno ostao bez posla, i moguće terminalno bolestan, Frank doista više nema za što živjeti. Ali umjesto da sredi svoj život, on kupuje pištolj i odluči se iskaliti na najokrutnijim, najglupljim, najnetolerantnijim ljudima koje može zamisliti, započevši od nekih posebno odvratnih TV zvijezda. Frank nalazi neobičnu partnericu u srednjoškolki Roxy (Tara Lynne Barr), koja dijeli njegov osjećaj bijesa i obespravljenosti. Skupa kreću u napad na najiritantnije slavne osobe nacije.
hr
03:22
KOLAŽ PROGRAM
hr
03:31
KOLAŽ PROGRAM
hr
10:40
Nut Job, The
Film prati avanture Luje, nestašne vjeverice iz gradskog parka i njegovog prijatelja štakora Kompe. Lujo je izbačen iz svog parka i prisiljen živjeti u velegradu u kojem se nikako ne snalazi. Na sreću, jednoga dana naiđe na toplu i dobro opskrbljenu prodavaonicu orašastih plodova u kojoj pronađe rješenje za sve svoje probleme. Lujo i Kompa planiraju opljačkati trgovinu, ali istovremeno vlasnici trgovine su pljačkaši banke koji žele iskopati tunel do banke s druge strane ceste. Ljudski pljačkaši smatraju štakore neprijateljima, isto kao i vjeverice i sve ostale glodavce pa Lujo i Kompa moraju pozvati u pomoć svoje prijatelje iz parka.
hr
10:45
Asterix, The Land Of The Gods
Nakon što su uspjeli pokoriti cijelu Galiju, Rimljani muku muče s malim selom u kojem žive nadaleko poznati junaci velike snage Asterix i Obelix. Nezadovoljan tom situacijom Julije Cezar odluči oko sela sagraditi luksuzni rimski grad ne bi li galski barbari pokleknuli pred blagodatima koje on nudi. Asterix i Obelix morat će se dobro namučiti kako bi njihovi suseljani odolili napastima.
hr
12:05
Family For Rent
Paul-André je u svojim 40-im godinama, i prilično introvertiran. Bogat, ali sam duboko je nezadovoljan svojim životom te odlučuje kako mu je istinski potrebna obitelj! Violette je također u 40-ima i pršti energijom, no uskoro će ju izbaciti iz stana i boji se da će izgubiti skrbništvo nad svoje dvoje djece. Paul-André joj iznosi svoj sasvim pošteni prijedlog, bez smicalica: „unajmit“ će njezinu obitelj, a zauzvrat joj otplatiti dugove. U dobru i u zlu…
hr
13:45
Rebound, The (2009)
Dobitnica Oscara Catherine Zeta-Jones („Chicago“) i zvijezda hit komedije „Mamurluk“, Justin Bartha glume glavne uloge u ovoj romantičnoj komediji smještenoj u New Yorku. Nakon što je uhvatila muža kako ju vara, Sandy se iz predgrađa seli u središte grada, iznajmljuje stan i dobiva posao iz snova na televiziji. Uskoro upozna mladog Arama koji pristane čuvati njezinu djecu, dok Sandy odlazi na dogovoreni spoj. Problem nastane u trenutku kad Aram i Sandy završe jedne noći u krevetu…
hr
15:25
Accidental Husband, The (2008)
Emma Lloyd je stvorila karijeru od svog razumnog, zrelog i odgovornog pristupa vezama. Ima uspješnu radio emisiju, potpisan ugovor za knjigu i vezu ispunjenu ljubavlju sa svojim zaručnikom Richardom, konvencionalnim tipom, točno onakvim kakvi Emmu privlače. Nakon toga, Emma saznaje da je udana za čovjeka kojega nikada nije upoznala, što je posljedica neuspjele šale, što ju je ostavlja izbezumljenom i vrlo zbunjenom. Još gore od toga, sada su i njezini planovi za budućnost ugroženi. S vjenčanjem koje se bliži, Emma mora pronaći tajnovitog čovjeka i od njega dobiti poništenje braka. Ema pronađe svog “slučajnog supruga” Patricka – šarmantnog i zgodnog vatrogasca s velikom tajnom – on je zaslužan za ‘slučajno vjenčanje’. Nesposoban priznati joj što se dogodilo, Patrick glumi da je jednako zbunjen kao i Emma. Dok u početku njihovi suprotni pristupi životu dovode do napetosti i kaosa, Ema se ubrzo počne diviti njegovoj besmrtnoj srasti za život i sumnjati u svoju…
hr
17:00
Nightlife
Barmen Milo (Elyas M’Barek) u kobnom trenutku upoznaje ženu svojih snova Sunny (Palina Rojinski) i dogovara odlazak na spoj. Čini se da sve teče glatko, ali kada se pojavi Milov kaotični prijatelj Renzo (Frederick Lau), romantična večer pretvori se u posve ludu jurnjavu kroz noćni život Berlina koju progone razbojnici iz podzemlja. Međutim, ništa neće pokolebati ljubav Mile i Sunny ako prežive ovaj spoj…
hr
19:00
THATS WHAT I AM
Radnja se odvija u 1965. godini… Andy Nichol, 12 g., poput većine djece te dobi, učinit će sve da izbjegne sukob u strahu da će pretrpjeti silno ismijavanje i kaznu svojih vršnjaka. Nažalost, sve će se to promijeniti. Andy je stavljen na kušnju kada ga njegov učitelj engleskog, g. Simon, spoji s najvećim školskim otpadnikom/društvenim parijom, Stanleyjem. Međutim, ono što će Andy uskoro saznati jest da doista postoji metoda iza ludila gospodina Simona zašto je udružio njih dvojicu… Ne samo da Andy uči da je na kraju prihvatljivo biti drukčiji, nego što je najvažnije, počinje shvaćati vrijednost tolerancije i krivnje. Ovo je film koji spaja te dvije teme i pokazuje kako se tijekom jednog polugodišta život mladoga čovjeka može zauvijek promijeniti.
hr
20:45
What Women Want
Nick Marshall je reklamni stručnjak iz Chicaga, koji se ponaša nametljivo i superiorno na uštrb svog izgleda i novca. Zbog te bahatosti i neobaveznog načina života, propao mu je brak, a petnaestogodišnja kći Alex, koja se upravo priprema za maturalni ples, misli o njemu sve najgore. U Nickovoj marketinškoj kompaniji otvoreno je mjesto kreativnog direktora, na koje i on puca. No, generalni direktor mjesto dodijeli Darcy Maguire, iznimno inteligentnoj i sposobnoj poslovnoj ženi, koja je iz konkurentske prešla u njihovu kompaniju kao stručnjak za ženski dio tržišta, koji je u stalnom porastu. Nick pokušava osmisliti reklame za tipično ženske proizvode, a pri pokušaju da uđe u žensku psihu, doživi nesreću, nakon koje postaje sposoban čuti sve ono što žene žele i misle – pa čak zna o čemu razmišljaju i ženke pudlice… KOMEDIJA SAD
hr
22:50
Road Within
Film je o Vincentu, mladiću s Tourettovim sindromom. Njegova majka umre, pa je njegov otac s kojim se gotovo ni ne poznaje, primoran uskočiti. No, Robert je politički kandidat i ne želi da ga njegov sin prati u kampanji i zato Vincenta smješta u kliniku koju vodi nekonvencionalna dr. Mia Rose. Vincent se tamo zaljubljuje u djevojku s anoreksijom, Marie. Zajedno ukradu auto od dr. Rose i na kraju su primorani povesti i Vincentovog cimera s opsesivno kompulzivnim poremećajem, Alexa, koji priprijeti da će ih odati. Dok ih Robert i dr. Rose proganjaju, Vincent, Marie i Alex krenu na putovanje koje će im promijeniti živote, kako bi bacili pepeo Vincentove majke u ocean.
hr