STV Pirmā!

STV Pirmā!

Pirmā, īstā, vienīgā televīzija sievietēm! Tu – mīlošā. Tu – sapņojošā. Draudzene. Mamma. Ballīšu dīva. Pasaules izzinātāja. Tu – sieviete. STV Pirmā! ir pirmā televīzija Latvijā, kas radīta tieši Tev. Tavai atpūtai pēc darba dienas, jauniem iedvesmas mirkļiem un godīgai sarunai par dzīvo.

Latvia

Ghid TV - vineri, 17.05.2024

00:20
Desperate Housewives
Sūzena un Dilans ir spiesti meklēt Ketrīnai palīdzību, kad viņas psiholoģiskais stāvoklis pasliktinās. Endžiju joprojām šantažē kaimiņiene Mona. Gabriela turpina dusmoties uz Lineti, ka viņa slēpj no Karlosa savu grūtniecību. Orsons uzzina par Brī un Karla romānu. Ikgadējās Ziemassvētku balles laikā Vistērijleinā avarē neliela lidmašīna, izmainot visu dzīves uz visiem laikiem.
lv
01:15
Desperate Housewives
Pēc šausminošās aviokatastrofas, mājsaimnieces pārdomā dzīvi. Sūzena prāto, kā būtu izvērsusies viņas laulība ar Karlu, ja viņi nebūtu izšķīrušies. Brī iztēlojas, ka Orsons ir nomiris, un Karls aizved viņu tālu prom. Endžija domā, kas būtu noticis, ja Mona izdzīvotu un izstāstītu policijai visu, ko zina. Linete iztēlojas, ka Patriks ir izdzīvojis, bet uzzina, ka viņš ir miris, bet Peidža izdzīvojusi.
lv
02:00
Married at First Sight
Būt vienam var būt nomācoši, bet atrast savu otro pusīti bieži vien nav nemaz tik vienkārši. Palīgā mīlestības meklētājiem nāk šovs “Jāvārds svešiniekam”! Desmit cilvēki ir piekrituši teikt jā vārdu pilnīgiem svešiniekiem – apprecēties jau pirmajā tikšanās reizē un darīt visu, lai šī laulība izdotos, jo izeja no šīm attiecībām ir tikai viena – oficiāla šķiršanās. Nav gan tā, ka jā vārds jāsaka pilnīgi nepiemērotam cilvēkam – piecus pārus ar zinātniskām metodēm kopā salikuši eksperti, balstoties uz šova dalībnieku rakstura iezīmēm, dzīves veidu, nodarbošanos, hobijiem un vēlmēm par to, kādu viņi iedomājušies savu īsto pusīti. Vai tikšanās pie altāra būs liktenīga? Vai jaunais pāris būs sajūsmā viens par otru, vai arī viņu acīs būs vērojama vilšanās? Vai vispār visi spēs aiziet līdz altārim, lai teiktu jāvārdu pilnīgam svešiniekam? Un kā izvērsīsies to dzīves, kuriem pietiks drosme šim solim?
lv
02:40
Kad viņas satiekas
STV kanāla dzimšanas dienu svinēsim, satiekot iedvesmojošus pārus, no kuriem ir ko smelties saticīgas kopdzīves atziņas, kā arī TV personību Lindu Abu Meri, kura atklās savus bērnības izaicinājumus un iedvesmas avotus. Uzzināsim, kā Linda iepazinusies ar savu vīru un kāda ir viņu mājas dzīves kārtība? Mūziķis Kaspars Zemītis ar sievu Andu padalīsies, cik viegli vai grūti apvienot sadzīvi un darbu. Kuram no viņiem ir labāka humora izjūta un kurš skūpstās kaislīgāk? Pie Valda Meldera viesosies psihoterapijas virziena geštaltterapija praktiķe Līva Spurava ar vīru Edgaru, un abi ļausies pikantai sarunai, atklājot, kā uzfrišināt savas attiecības. Svētku raidījumā ekskluzīva dāvana būs iespēja ieskatīties tautā mīlētās dziedātājas Olgas Rajeckas koncerta aizkulisēs, satiekot gan pašu dīvu gan viņas tuvos cilvēkus un atbalstītājus.
lv
04:00
Kad viņas satiekas
Raidījumā tiksies spilgti viesi, ka nevienu neatstās vienaldzīgu. Harizmātiskā veselīga dzīvesveida piekritēja un skaistumkonkursu organizatore Elita Drāke raidījumā atklās vairākus jaunumus par sevi. Elita šobrīd dzīvo lauku mājā mežā un raksta grāmatu par savu dzīvi. Viņas dzīvesstāsts patiešām ir interesants ar kāpumiem un kritumiem. Kā viņa pati saka, karmiskas ir viņas attiecības ar māsu, ar kuru nerunā jau vairākus gadus. Kāpēc Elita nav otreiz apprecējusies un kādas dzīves mācības guvusi? Psiholoģe Diāna Zande atklās savu šķiršanās pieredzi un pastāstīs par tagadējām attiecībām. Bet kādreizējais slavenākais narkokurjers Latvijā Rolands Priverts atklās, ka ir nupat kā laimīgi apprecējies un šobrīd bauda mierīgu dzīvi Latvijā, taču reizēm sevi pieķer pie domas, ka pietrūkst cietumā pavadīto gadu. Rolands atklātā sarunā atzīsies lietās, kuras savā dzīvē nožēlo un par kurām absolūti netur rūgtas atmiņas.
lv
06:15
Kadın
Pēc piedzīvotās autoavārijas Bahāra zaudē Sarpu, vīrieti, kuri tik neprātīgi reiz mīlēja un ar kuru kopā viņai ir 2 bērni – Nisana un Doruks. Kamēr Bahāras māte Hatidže cīnās par savu dzīvību, arī Enveram kļūst slikti ar sirdi, un viņš nonāk slimnīcā. Uzzinājusi par notikušo nelaimi, Širina krīt izmisumā un vaino Arifu, ka viņš izraisījis avāriju savtīgu nolūku vadīts. Bahāras draudzene Cejda uzzina, ka pazudis viņas dēls. Vai sievietei izdosies atgūt bērnu sveiku un veselu? Bahārai un viņai tuvajiem cilvēkiem priekšā likteņa sarežģītie līkloči, kas sola sirdi plosošus mirkļus un pārbaudījumus, kas satricinās visu varoņu dzīves. Vai Bahārai pietiks spēka, lai vēlreiz pieceltos pēc sāpīgā kritiena?
lv
07:00
Дом с чужими тайнами
Tuvojas turīgā uzņēmēja Staņislava jubileja. Viņa sieva Olga, radusi par visu parūpēties un visu kontrolēt, gatavojas vērienīgām svinībām greznajā savrupmājā. Viss ir sarūpēts – izsmalcināti ēdieni, izmeklēti un viesi no augstākajām aprindām. Olgas un Staņislava dēls Fēlikss ieplānojis šajā dienā vecākus iepazīstināt ar savu līgavu Taju. Viņš ir pārliecināts, ka ne tēvam, ne mātei viņa izvēle nebūs pa prātam, jo Taja ir vienkārša medmāsa, un Fēlikss bijis viņas pacients, tā arī meitenē iemīlējies. Uzzinot, ka Taja piedevām ir bārene, Olga tiešām kvēlo dusmās, galu galā viņa pati sev vedeklu ir jau noskatījusi – tādu, kas piemērota viņas dēlam. Olga nedomā visu atstāt pašplūsmā – viņai ir plāns, kā no Tajas atbrīvoties. Tomēr viņa pat nenojauš, kādu skudru pūzni ar to sakustinās… Galvenajās lomās: Jeļena Ksenofontova, Daņiils Mireškins, Natālija Babenko.
lv
08:00
Stila patruļa
Žanna Dubska svinīgās noskaņās dodas iekarot Tukumu. Tukumā viņa pieķer māmiņu Marinu, kura gatavojas Ziemassvētku ballei. Te nu Žanna Dubska ar savu komandu steidz palīgā un vietējos veikaliņos piemeklē pavisam oriģinālus risinājumus svētku tērpam. Dita Grauda dos svētku grima knifiņus, bet Kristaps Slakters parādīs trikus kā ieveidot matus svinīgam vakaram. Lai arī Marinas vīrs nevarēja ierasties uz viņas gala iznācienu, taču dēliem un Marinas mammai komentāri netrūka. Marinas mammai asaras acīs, dēli lepni, bet kāds svinīgs pārsteigums seko epizodes izskaņā, skaties pārvērtību šovā "Stila patruļa".
lv
08:55
The Real Housewives of Dallas
Viens no pasaules populārākajiem realitātes šoviem, kas piedāvā iespēju ieskatīties Dalasas turīgo un izsmalcināto dāmu ikdienā! Šovs seko piecu dāmu dzīvei un attiecībām. Katra ar savu spilgtu personību, katra ar savu dzīves stāstu un vēsturi. Ģimenes attiecības, sieviešu draudzība, trakas ballītes, mežonīgas izklaides – Dallasā notiek it viss! Taču – netrūkst arī izaicinājumu, problēmu un konflikti – arī bagātie raud!
lv
09:55
Desperate Housewives
Jūtoties vainīga par to, ka Orsons ir nonācis ratiņkrēslā, Brī pārved viņu mājās. Pēc striptīza kluba mantošanas Sūzena uzzina, ka Maiks tajā ir pastāvīgs apmeklētājs. Gabrielai nākas tikt galā ar apspiestām emocijām attiecībā uz savu mantojumu. Linete uzzina, ka Toms vēlas strādāt viņas vietā Karlosa uzņēmumā.
lv
10:55
Desperate Housewives
Linete mēģina atlikt domu par pāra terapeita apmeklēšanu. Ketrīna neizrāda nekādu interesi atgriezties Vistērijleinā. Gabriela un Sūzena ir noskaņotas noskaidrot, kuras bērns mācās visgudrākajā matemātikas grupā skolā. Orsons mēģina padarīt Brī dzīvi sarežģītāku, bet Endžijai nepatīk Denija jaunā draudzene.
lv
11:55
Stila patruļa
Žanna Dubska svinīgās noskaņās dodas iekarot Tukumu. Tukumā viņa pieķer māmiņu Marinu, kura gatavojas Ziemassvētku ballei. Te nu Žanna Dubska ar savu komandu steidz palīgā un vietējos veikaliņos piemeklē pavisam oriģinālus risinājumus svētku tērpam. Dita Grauda dos svētku grima knifiņus, bet Kristaps Slakters parādīs trikus kā ieveidot matus svinīgam vakaram. Lai arī Marinas vīrs nevarēja ierasties uz viņas gala iznācienu, taču dēliem un Marinas mammai komentāri netrūka. Marinas mammai asaras acīs, dēli lepni, bet kāds svinīgs pārsteigums seko epizodes izskaņā, skaties pārvērtību šovā "Stila patruļa".
lv
13:15
Kristīnes Virsnītes sarunas
Madara Biedriņa, kas tik tikko pievienojusies STV Pirmā šova draudzeņu vakariem, atklāj, ka viņa ar prieku pieņem šo izaicinājumu. Protams, Madaru lielākoties saista ar viņas vīru - bijušo basketbolistu, NBA spēlētāju Andri Biedriņu. Taču šajā sarunā iepazīsim Madaru - brīvu, atklātu un sirsnīgu. Dzīve Amerikā, kļūšana par mammu, mācīšanās sadzīvot ar tuvu cilvēku zaudējumu, pašas pieredze, kad bijusi pavisam tuvu iespējai nebūt šajā pasaulē - tas viss veidojis Madaru un viņas pārliecību, ka mums jādara viss iespējamais, lai mēs būtu labi cilvēki, kas apzināti citiem nevēl ļaunu. Madara saka, ka viņai ir grūti izlikties par to, kas viņa na, un katru dienu viņas pasakās par to, kas viņai dots.
lv
14:00
Supermama S1
Cik pasaulē mammu, tik arī viedokļu par to, kā audzināt bērnus, kā veidot attiecības ar vīru, kā vadīt saimniecību! Ukraiņu psihologs un attiecību eksperts Dmitrijs Karpačovs šovā “Supermammas” meklēs ideālo mammu. Četras dažādas mammas iepazīstas, apciemo viena otru, izrāda savas mājas, iepazīstina ar savu dzīvi, pienākumiem, atbildību sadalījumu, mājas kārtību un bērnu audzināšanas principiem. Pašas mammas vērtē viena otru, savus komentārus un skatu no malas sniedz Dmitrijs Karpačovs, lai nedēļas beigās noskaidrotu – kura no mammām ir pelnījusi Supermammas godu?
lv
15:15
Cabo
Tikai pāris stundas pēc sapņu kāzām ar mīļoto Alehandro Sofijas cerības un plāni sabirst pīšļos – Alehandro dodas biznesa darīšanās un iet bojā aviokatastrofā. Satriekta Sofija dodas uz Kabo satikt sava nu jau mirušā vīra ģimeni. Par lielu pārsteigumu grēku pilsētā viņa satiek Alehandro, taču tas nav vīrietis, kurā viņa iemīlējās. Tas ir viņas vīra brālis Eduardo, kurš īstenojis viltīgu shēmu, lai mantotu vecāku īpašumus, bet lidmašīnas katastrofā bojā gājušais ir viņa brālis. Sofija atsakās iesaistīties Eduardo shēmās, taču visu vēl vairāk sarežģī īstā Alehandro parādīšanās – izrādās, viņš ir sveiks un vesels un ir pārsteigts satikt sievu, kuru nespēj atcerēties. Kā beigsies šis nodevības un pārsteigumu pilnai farss? Galvenajās lomās: Barbara de Rehila, Matiass Novoa, Eva Sedenjo
lv
16:15
Liktenīgā vēstule
Alanura dodas skaidrot attiecības ar Šehēru. Asli jūtas miegaina no ārsta izrakstītajām zālēm, kas paver iespēju Hatičei aizvest Asli uz dārzu pie Barisa. Tomēr Mehmets dārzā jau gaida Barisu. Starp abiem izceļas kautiņš, kuru izšķir Šehēra, nogalinot Barisu. Ģimene cenšas tikt galā ar radušos situāciju. Hatiče gatavojas pamest māju.
lv
17:15
Stila patruļa
Žanna Dubska svinīgās noskaņās dodas iekarot Tukumu. Tukumā viņa pieķer māmiņu Marinu, kura gatavojas Ziemassvētku ballei. Te nu Žanna Dubska ar savu komandu steidz palīgā un vietējos veikaliņos piemeklē pavisam oriģinālus risinājumus svētku tērpam. Dita Grauda dos svētku grima knifiņus, bet Kristaps Slakters parādīs trikus kā ieveidot matus svinīgam vakaram. Lai arī Marinas vīrs nevarēja ierasties uz viņas gala iznācienu, taču dēliem un Marinas mammai komentāri netrūka. Marinas mammai asaras acīs, dēli lepni, bet kāds svinīgs pārsteigums seko epizodes izskaņā, skaties pārvērtību šovā "Stila patruļa".
lv
18:15
Supermama S1
Cik pasaulē mammu, tik arī viedokļu par to, kā audzināt bērnus, kā veidot attiecības ar vīru, kā vadīt saimniecību! Ukraiņu psihologs un attiecību eksperts Dmitrijs Karpačovs šovā “Supermammas” meklēs ideālo mammu. Četras dažādas mammas iepazīstas, apciemo viena otru, izrāda savas mājas, iepazīstina ar savu dzīvi, pienākumiem, atbildību sadalījumu, mājas kārtību un bērnu audzināšanas principiem. Pašas mammas vērtē viena otru, savus komentārus un skatu no malas sniedz Dmitrijs Karpačovs, lai nedēļas beigās noskaidrotu – kura no mammām ir pelnījusi Supermammas godu?
lv
19:25
The Real Housewives of Dallas
Viens no pasaules populārākajiem realitātes šoviem, kas piedāvā iespēju ieskatīties Dalasas turīgo un izsmalcināto dāmu ikdienā! Šovs seko piecu dāmu dzīvei un attiecībām. Katra ar savu spilgtu personību, katra ar savu dzīves stāstu un vēsturi. Ģimenes attiecības, sieviešu draudzība, trakas ballītes, mežonīgas izklaides – Dallasā notiek it viss! Taču – netrūkst arī izaicinājumu, problēmu un konflikti – arī bagātie raud!
lv
20:30
Something Borrowed
Reičela ir talantīga juriste prestižā Ņujorkas advokātu birojā, taču joprojām neprecējusies. To viņai ar apskaužamu regularitāti atgādina labākā draudzene Dārsija, kas pati tikko kā saderinājusies. Taču pēc savas 30. dzimšanas dienas ballītes Reičela negaidīti attopas vienā gultā ar savu skolas laika mīlestību Daksu. Nelaime tā, ka tieši viņš ir Dārsijas līgavainis... Galvenajās lomās: Džinifera Gudvina, Keita Hadsone, Kolins Eglsfīlds
lv
22:55
Mīla kemperī
Jaunieši metas izaicinošā mīlas spēlē un dodas ceļojumā cauri visai Eiropai. Tā galvenais mērķis – atrast savu otro pusīti, lai, nokļūstot galamērķī baudītu medusmēneša cienīgu atpūtu! Jāpiebilst, ka balva ir viena, bet mīlai atvērto siržu krietni vairāk... Tāpēc tam, kurš "izrādīsies lieks" un nebūs atradis sev pāri, nāksies doties mājup. Romantiski randiņi, intrigas, negaidīti pavērsieni un visam pa vidu – kaislīgas attiecības un piedzīvojumi realitātes šovā "Mīla kemperī".
lv

Ghid TV - sâmbătă, 18.05.2024

00:00
Desperate Housewives
Jūtoties vainīga par to, ka Orsons ir nonācis ratiņkrēslā, Brī pārved viņu mājās. Pēc striptīza kluba mantošanas Sūzena uzzina, ka Maiks tajā ir pastāvīgs apmeklētājs. Gabrielai nākas tikt galā ar apspiestām emocijām attiecībā uz savu mantojumu. Linete uzzina, ka Toms vēlas strādāt viņas vietā Karlosa uzņēmumā.
lv
00:55
Bīstamās mājsaimnieces
Linete mēģina atlikt domu par pāra terapeita apmeklēšanu. Ketrīna neizrāda nekādu interesi atgriezties Vistērijleinā. Gabriela un Sūzena ir noskaņotas noskaidrot, kuras bērns mācās visgudrākajā matemātikas grupā skolā. Orsons mēģina padarīt Brī dzīvi sarežģītāku, bet Endžijai nepatīk Denija jaunā draudzene.
lv
01:45
Married at First Sight
Būt vienam var būt nomācoši, bet atrast savu otro pusīti bieži vien nav nemaz tik vienkārši. Palīgā mīlestības meklētājiem nāk šovs “Jāvārds svešiniekam”! Desmit cilvēki ir piekrituši teikt jā vārdu pilnīgiem svešiniekiem – apprecēties jau pirmajā tikšanās reizē un darīt visu, lai šī laulība izdotos, jo izeja no šīm attiecībām ir tikai viena – oficiāla šķiršanās. Nav gan tā, ka jā vārds jāsaka pilnīgi nepiemērotam cilvēkam – piecus pārus ar zinātniskām metodēm kopā salikuši eksperti, balstoties uz šova dalībnieku rakstura iezīmēm, dzīves veidu, nodarbošanos, hobijiem un vēlmēm par to, kādu viņi iedomājušies savu īsto pusīti. Vai tikšanās pie altāra būs liktenīga? Vai jaunais pāris būs sajūsmā viens par otru, vai arī viņu acīs būs vērojama vilšanās? Vai vispār visi spēs aiziet līdz altārim, lai teiktu jāvārdu pilnīgam svešiniekam? Un kā izvērsīsies to dzīves, kuriem pietiks drosme šim solim?
lv
02:25
Kad viņas satiekas
Šonedēļ “Kad viņas satiekas” studijā satiksies ļoti spēcīgas, skaistas un sievišķīgas sievietes. Māksliniece un aktrise Raimonda Vazdika atklāti dalīsies savā attiecību pieredzē. Liels pārbaudījums bijušas attiecības ar viņas dēla tēvu, kurš Raimondu pametis ar pavisam mazu zīdaini uz rokām. Ko Raimonda tagad domā par mūsdienu vīriešiem un ko no tiem sagaida? Arī Dināra Rudāne sarunā ar Valdi Melderi atklās, kā rūpējas par savām attiecībām, vai varbūt tieši pretēji – nerūpējas par tām? Šovmens Mārtiņš Kapzems šovasar iestūrējis laulības ostā – kādas bija viņa kāzas un ko Mārtiņš atbildēs uz jautājumu, ar kuru vīrieti viņš ļautu savai sievai sevi krāpt?
lv
03:45
Kad viņas satiekas
Šoreiz satiksim leģendārus, talantīgus un interesantus viesus. Anna Šteina atklāti dalīsies savā ne tik vienkāršajā attiecību pieredzē - par tēvu, kurš ģimeni pametis, kad viņai bija tikai 2 mēneši, par savu dzīves draugu, ar kuru attiecības pārtrūka atkarību dēļ un to, kādēļ joprojām viņai nav izveidojušās jaunas attiecības. Arī Adriāna Miglāne sievišķīgi koķeti un atklāti runās par savām attiecībām, seksu un seksualitāti. Savukārt rokmūzikas leģenda Ainārs Virga mūsu dāmas aizraus ar mūziķa bohēmas stāstiem, mīlestības vieglumu un atklātu sarunu par savām dzīves atklāsmēm.
lv
06:55
Virsnīši Āfrikā
Vietējie Mauritāniju dēvē par īsto Āfriku un caur No Man’s Land - zemi, kura nepieder nevienam - Kristīne, Kaspars un viņu bērni - Amēlija un Kaspars juniors dodas tieši uz turieni. Mauritānija netiek dēvēta par iekārojamu ceļotāju galamērķi, vietēji pret svešiniekiem izrāda izteiktu neapmierinātību, bet viņiem palaimējas ar gidu Omāru, kurš dēkaiņus aizvedīs gan uz zivju tirgu, gan pamestu kuģu kapsētu. Pavisam īsti piedzīvojumi, pavisam īstā piedzīvojumu ceļojumu šovā “Virsnīši Āfrikā!”
lv
07:25
Stila patruļa
Lai arī Sintija vēlas ieviest pašpārliecinātību un drosmi savā vizuālajā tēlā, viņai pietika iedvesmas pašai pieteikties stila pārvērtībām un tādā veidā, nonākot Kašera komandas rokās. Kašers ar asistenti Ēriku Melderi piemeklēs drosmīgākus apģērba risinājumus nekā Sintija bija pieradusi tērpties ikdienā, bet studijā friziere Anda un grima māksliniece Jana paspilgtinās Sintijas dotumus. Vai Kašeram izdosies Sintijā vairot pašpārliecinātību un drosmi, skaties pārvērtību šovā ‘’Stila patruļa’’.
lv
08:10
Stila patruļa
Sieviešu festivālā tiek pieķerta Laima, kura ar septembri dosies jaunos izaicinājumos. Viņa uzsāks savas profesijas gaitas vizuālās mākslas skolotājas amatā. Kā jau radošai sievietei pienākas, Laimai nepieciešams atsvaidzināt garderobi un padarīt to mazliet kreatīvāku. Una Bernatoviča ir uzdevumu augstumos un ar savu komandu piešķirs jaunu tēlu Laimai. Vai Laimai patiks viņas spoguļa atspulgs un ko teiks viņas viesi, skaties pārvērtību šovā ‘’Stila patruļa’’.
lv
08:55
Māmiņu klubs
Ar vērtīgiem bērnu audzināšanas un citiem māmiņām vērtīgiem padomiem dalās raidījums “Māmiņu klubs”! Raidījuma vadītāja jaunā māmiņa, vizāžiste un stiliste Dita Graudai aicinās uz vērtīgām diskusijām par bērnu un ģimenes lietām dažādus sabiedrībā aktīvus vecākus un zinošus ekspertus. Katrā raidījumā tiks aktualizētas sievietēm, mammām un ģimenēm svarīgas tēmas – būs gan spraigas diskusijas par bērnu audzināšanu, veselību, pāru attiecībām ģimenē, vecāku lomu un sievietes pašsajūtu, izdegšanu, ēšanas traucējumiem. Tiekamies jaunajā sezonā!
lv
10:00
Kad viņas satiekas
Dzirkstošie draudzeņu sarunu vakari turpinās! Šova “Kad viņas satiekas” vadītājas Dagmāra Legante-Celmiņa, Liene Stepena un Baiba Vītiņa arī šajā sezonā aicinās ciemos sabiedrībā zināmas, spilgtas un interesantas personības, lai pačalotu par visu, kas dāmām svarīgs – attiecībām, modi, iepirkšanos un, protams, vīriešiem. Šīs sezonas jaunums – dāmas uz dzirkstošām sarunām tiksies biežāk, jau četras reizes nedēļā – katru vakaru no pirmdienas līdz ceturtdienai! Tas nozīmē vēl vairāk viesu, vairāk sarunu, vairāk dzirkstošu pārsteigumu! Tāpat kā iepriekš, dāmām pievienosies Andris Bulis, kurš uz sarunu aicinās vīriešu kārtas pārstāvjus, lai apspriestu sievietēm saistošas tēmas un izteiktu savu skatījumu par sieviešu izvēlēm.
lv
10:45
Kad viņas satiekas
Dzirkstošie draudzeņu sarunu vakari turpinās! Šova “Kad viņas satiekas” vadītājas Dagmāra Legante-Celmiņa, Liene Stepena un Baiba Vītiņa arī šajā sezonā aicinās ciemos sabiedrībā zināmas, spilgtas un interesantas personības, lai pačalotu par visu, kas dāmām svarīgs – attiecībām, modi, iepirkšanos un, protams, vīriešiem. Šīs sezonas jaunums – dāmas uz dzirkstošām sarunām tiksies biežāk, jau četras reizes nedēļā – katru vakaru no pirmdienas līdz ceturtdienai! Tas nozīmē vēl vairāk viesu, vairāk sarunu, vairāk dzirkstošu pārsteigumu! Tāpat kā iepriekš, dāmām pievienosies Andris Bulis, kurš uz sarunu aicinās vīriešu kārtas pārstāvjus, lai apspriestu sievietēm saistošas tēmas un izteiktu savu skatījumu par sieviešu izvēlēm.
lv
11:35
Slavenības. Bez filtra
Jaunajā gadā un jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā turpināsim sekot slavenību attiecībām un ģimenes dzīvei. Šovā joprojām redzēsim jau labi iepazīto, iemīļoto un visnotaļ spilgto Magoni, kā arī iepazīsim tikpat krāšņus jaunpienācējus, kas ļaus ieskatīties savā dzīvē un ikdienā – viena no tiem būs valdzinošā dziedātāja un influencere Liene Ušakova! Katrīne Vasiļevska turpinās apciemot dažādus Latvijā pazīstamus cilvēkus savā rubrikā “Kas karsts”, lai noskaidrotu, kas jauns viņu dzīvēs! Tiekamies jaunajā gadā, jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā!
lv
12:35
Slavenības. Bez filtra
Jaunajā gadā un jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā turpināsim sekot slavenību attiecībām un ģimenes dzīvei. Šovā joprojām redzēsim jau labi iepazīto, iemīļoto un visnotaļ spilgto Magoni, kā arī iepazīsim tikpat krāšņus jaunpienācējus, kas ļaus ieskatīties savā dzīvē un ikdienā – viena no tiem būs valdzinošā dziedātāja un influencere Liene Ušakova! Katrīne Vasiļevska turpinās apciemot dažādus Latvijā pazīstamus cilvēkus savā rubrikā “Kas karsts”, lai noskaidrotu, kas jauns viņu dzīvēs! Tiekamies jaunajā gadā, jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā!
lv
13:40
Tauriņi pavasarī
Emīlijai un viņas labākajam draugam Adamam ir kopīgs bizness – viņi nodarbojas ar tauriņu audzēšanu un kā atrakciju piedāvā to palaišanu brīvībā dažādos pasākumos – bērnu dzimšanas dienās vai kāzās. Katras kāzas gan Emīlijai ir kā sāpīgs atgādinājums par pašas nesen izjukušajām attiecībām. Lielāku prieku viņai sagādā bērnu dzimšanas dienas ballītes, un vienā tādā viņa iepazīstas ar jubilāres tēvu Garetu, kurš viens audzina meitu. Vai viņš spēs dziedēt Emīlijas salauzto sirdi? Galvenajās lomās: Keila Valasa, Kevins Makgerijs, Išs Moriss.
lv
15:40
P.S. I Love You
Holija Kenedija ir skaista, gudra un precējusies ar savu mūža mīlestību – kaislīgu, jautru un impulsīvu īru puisi Geriju. Kad slimība izrādās stiprāka par Geriju, Holijas dzīve zaudē jēgu. Neviens nepazīst Holiju labāk kā Gerijs. To viņš apzinājās vēl dzīvs būdams, un tāpēc uzrakstīja Holijai vēstules, kas palīdzēs bēdās un ļaus sākt dzīvi no jauna. Pirmā vēsts pienāk Holijas 30 gadu dzimšanas dienā, kad viņa saņem kūku un Gerija balss ierakstu diktofonā, kas lūdz viņu posties laukā uz svinēt. Turpmākajās nedēļas un mēnešos Holija turpina saņemt vairākas Gerija vēstules, kas aicina viņu uz jauniem piedzīvojumiem. Tās visas beidzas ar vārdiem "P.S. Es tevi mīlu". Galvenajās lomās: Hilarija Svonka, Džerards Batlers, Lisa Kudrova, Džefrijs Dīns Morgans
lv
18:25
90 Day Fiancé: Before the 90 Days
Viņi ir iepazinušies un iemīlējušies internetā, tomēr mīlētājus šķir attālums un valstu robežas. Viens no mīlniekiem dzīvo ASV, kamēr otrs kādā tālā zemē. Kā uzzināt, vai viņiem ir iespējama kopīga nākotne? Palīgā nāk šovs “90 dienas saderinājušies. Pirmā tikšanās” – dodot iespēju ASV iedzīvotājam doties uz citu valsti, lai satiktu savu mīļoto, un tad pieņemtu lēmumu, vai turpināt attiecības, kopā dodoties uz ASV. Vai iespējams tik īsā laikā saprast jūtu patiesumu? Varbūt viens no mīlētājiem izmanto otru tikai, lai iekļūtu ASV? Jaunas atklāsmes, rūpīgi glabāti noslēpumi, kaislības, strīdi un patiesas jūtas!
lv
20:30
Love on fire
Džia pārvākusies dzīvot uz attālu pilsētu, lai strādātu pilsētas domes Parku un atpūtas departamentā. Ātri vien viņa iepazīstas un sadraudzējas ar vietējo ugunsdzēsēju Džimu, kurš dzīvo Džiai tieši kaimiņos. Diemžēl tikpat ātri viņa sāk saprast, ka viņas priekšnieks, kurš kandidē arī par pilsētas mēru, nav īsti ieinteresēts pilsētas attīstībā, bet gan tikai savā labumā. Džia metas uz vienu roku ar ugunsdzēsējiem, lai panāktu kādus uzlabojumus pilsētā, un cīņā par labāku nākotni pamazām uzplaukst arī jūtas. Galvenajās lomās: Tegana Mosa, Devons Aleksanders, Kritofers Rasels.
lv
22:25
Poirot
Viens no pasaules slavenākajiem detektīviem – Agatas Kristi romānu galvenais tēls Erkils Puaro! Vērīgs, uzmanīgs, inteliģents un vienmēr kārtīgi saposies. Viņa aizraušanās – noziegumu risināšana. Viņa lielākais talants – tikt ierautam sarežģītās mistērijās, lai kopā ar kapteini Heistingsu un Skotlendjarda galveno inspektoru Japu saliktu notikumus kopā kā puzles gabaliņus, ieraudzītu kopbildi un noskaidrotu vainīgo! Galvenajās lomās: Deivids Sušē, Hjū Freizers, Filips Džeksons
lv
23:30
Snapped
Patiesi stāsti par sievietēm – mātēm, sievām un mīļākajām, mediķēm un sekretārēm, par biznesmenēm un mājsaimniecēm, par noziedzniecēm, kuras visas vieno viena lieta – viņas tika pieķertas. Kas mudina sievieti izdarīt slepkavību? Kurš ir tas brīdis, kad viņa pieņem šādu lēmumu? Katrs raidījums seko vienam noziegumam – slepkavībai vai slepkavības mēģinājumam, kuru paveikusi vai kura iniciatore bijusi sieviete. Noziedznieces un upura ģimene, draugi un paziņas dalās atmiņās par notikušo, izmeklētāji atklāj izmeklēšanas detaļas – kā un kāpēc notika noziegums.
lv