MTV Sub

MTV Sub

Finland

Ghid TV - vineri, 17.05.2024

01:15
Rikospaikka
Kausi 15, 16/17: Helsingin kaupungin tietomurto. Hasista salakuljetetaan Euroopan huumemarkkinoille pikaveneillä. Murharyhmä: Isis-joukkomurhasyytteistä aikanaan vapautetut irakilaiskaksoset uusien rikosepäilyjen kohteena.
fi
02:05
Ulosottomiehet
Kausi 4, 23/24. Parhaat palat, osa 2/3. Erikoisjaksossa palataan sarjan ikimuistoisimpiin tapauksiin ja tavataan uusiakin velallisia. Brittiläinen realitysarja.
fi
03:05
Suurmestari UK
Kausi 16, 7/10. Palkintotehtävässä etsitään voihkimista aiheuttavaa esinettä. Lisäksi kisaajat pääsevät kääntämään mysteerikytkimiä ja heittämään piiraita Waynen naamaan, mutta kuka Wayne on? Pallotehtävässä yhteistyö sujuu j
fi
04:00
Baywatch
Kausi 11, 11/22. Mustaleski. Leigh ja Sean epäilevät rikasta vaimoa murhasta, kun tämän mies kuolee rannalla mystisesti, mutta poliisi ei voi mitään ilman todisteita. Amerikkalainen klassikkosarja.
fi
07:00
Muumien maailma
Teatteritalo lakkaa vihdoin ajelehtimasta, ja Muumipappa sitoo sen kiinni isoon puuhun. Muumipeikko ja Niiskuneiti päättävät nukkua puussa pihlajan kukkien tuoksussa, mutta aamulla heitä odottaa ikävä yllätys - teatteri on ka
fi
07:10
Muumien maailma
Nuuskamuikkunen on palaamassa vaellukseltaan, eikä tiedä Muumilaakson tulvasta. Onkiessaan hän huomaa vedessä teatterista pudonneen Pikku Myyn. He jatkavat yhdessä matkaa puistoon, jossa Puistovahti pitää tiukkaa kuria.
fi
07:20
Muumien maailma
Muumipeikko ja Niiskuneiti päätyvät viettämään juhannusta Vilijonkan luo etsiessään kadonnutta teatteria. Seurue juhlii lämmintä juhannusyötä polttamalla kokkoa ja tekemällä juhannustaikoja.
fi
07:30
Mimmit musapatti
Kausi 1, 18/20. Mimmien ja ystävien eläintuntemus on koetuksella. Tiesitkö, että delfiini kuuluu nisäkkäisiin? Entä miten eläinten matkiminen onnistuu? Kokeile sinäkin! Mutta miten kummassa tehdään elefantin hammastahnaa?
fi
08:00
Simpsonit
Kausi 12, 14/21. New Kids on the Blecch. Kun kykyjenetsijä huomaa Bartin ja kavereiden musiikkilahjat, heistä ruvetaan muotoilemaan uutta poikabändisensaatiota.
fi
08:30
Simpsonit
Kausi 12, 15/21. Nälkälakko. Homer aloittaa nälkälakon kuultuaan, että Springfield Isotopes -joukkueen omistaja aikoo siirtää sen pois kaupungista.
fi
09:00
Suurmestari UK
Kausi 13, 4/10. Arvaa kenkä. Kilpailijat arvuuttelevat, mitä kenkää Alex ajattelee, järjestävät minuutin kestävät polttarit ja laativat puheen annetuista kirjaimista. Brittiläinen viihdeohjelma.
fi
10:00
Moderni perhe
Kausi 10, 8/22. Kasvun paikka. Haley kaipaa Clairelta äidillisiä neuvoja. Jayn ja Camin erikoinen valmennustapa aiheuttaa pahennusta. Mitch ja Phil tapaavat Philin vihamiehen erikoisessa paikassa. Amerikkalainen komediasarja.
fi
10:30
Virkakoirat
Kausi 8, 7/8. Murtoja ja muurahaisia. Falon jahtaa murtomiehiä ja Rhys jäljittää muurahaisia. Tiggy ja Mac tarkastavat sellejä ja Zane on kuono tarkkana lentoasemalla. Uusiseelantilainen realitysarja.
fi
11:00
Virkakoirat
Kausi 8, 8/8. Joulupostia ja naku-uintia. Aden ja Iko jäljittävät kirkkomurtautujaa, ja Dirk ja Ollie tutkivat joululähetysten tulvaa. Aidan ja Iko on hälytetty häätämään naku-uimareita. Uusiseelantilainen realitysarja.
fi
11:30
Laittomien autojen takavarikoijat
Kausi 2, 3/8. Raskasta kalustoa. Poliisi suorittaa poikkeuksellista valvontaa moottoritiellä, kun autoilijoiden törttöilyjä valvotaan merkitsemättömästä rekan nupista. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
fi
12:30
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää.
fi
13:00
Tämä on tämä
Kausi 1, 2/10. Linnea Leino ja Viki Eerikkilä. Pöljässä paneelissa kysytään helppoja, mutta vaikeita kysymyksiä. Kiti Kokkonen ja Viki Eerikkilä sekä Joonas Nordman ja Linnea yrittävät Kirsi Alm-Siiran johdolla parhaansa.
fi
14:00
Paavo Pesusieni
Kausi 4, 1/20. Piirasen pelko / Pelkkä miehen kuori. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja. Puhuttu suomeksi.
fi
14:30
Paavo Pesusieni
Kausi 4, 2/20. Kadonnut patja / Rapu vastaan Plankton. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja. Puhuttu suomeksi.
fi
15:00
Ulosottomiehet
Kausi 4, 21/24. Päiväkodin kuokkavieraat. Talonvaltaajat on häädettävä lontoolaispäiväkodista. Ulosottomiehillä riittää työsarkaa barrikadien, teljettyjen ovien ja vihaisten asukkien kanssa. Brittiläinen realitysarja.
fi
16:00
Frendit
Kausi 2, 13/24. Alaston illallinen. Chandler riemastuu, kun entinen luokkatoveri (Julia Roberts) houkuttelee hänet lemmenkohtaukseen. Rachel ja Monica riitelevät Jean-Claude Van Dammesta. Amerikkalainen komediasarja.
fi
16:30
Frendit
Kausi 2, 14/24. Taannoiset tanssit. Vuosien takainen videonauha näyttää unohdettuja totuuksia. Chandler saa Joeylta kimallusta ja helinää. Monica turvautuu äärimmäiseen keinoon. Amerikkalainen komediasarja.
fi
17:00
Frendit
Kausi 2, 15/24. Miksi Rachel nauroi? Ross ja Rachel tekevät vihdoin tärskyt. Monican elämään ilmestyy tohtorismies (Tom Selleck). Joey hankkii itselleen ja Chandlerille lokoisat laiskanlinnat. Amerikkalainen komediasarja.
fi
17:30
Frendit
Kausi 2, 16/24. Aikamies ja hupakko. Joey suunnittelee muuttoa, ja Chandleria mökötyttää. Monica paljastaa vanhemmilleen olevansa "pimu", jota Richard tapailee. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.
fi
18:00
Ulosottomiehet
Kausi 4, 24/24. Parhaat palat, osa 3/3. Erikoisjaksossa palataan sarjan ikimuistoisimpiin tapauksiin ja tavataan uusiakin velallisia. Brittiläinen realitysarja.
fi
19:00
Huutokaupan metsästäjät
Kausi 10, 3/38. Suuria tarjouksia. Rene ja Dave taistelevat antiikkihuonekaluista Arcadian kaupungissa. Ivy on tyytymätön uuden meklarin korkeisiin hintoihin. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
fi
19:30
Huutokaupan metsästäjät
Kausi 10, 4/38. Uusi tulokas. Costa Mesan huutokauppaan saapuu uusi tulokas Kenny, joka yrittää päästä mukaan alalle. Dave löytää varastosta mielenkiintoisen hatun. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
fi
20:00
Tabu
Kausi 1, 3/6. Pekka viettää aikaa Tessan, Sonjan, Vellun, Heikin ja Maaritin kanssa ja juttelee kosketuksesta, väreistä ja unista. Tabu on sarja, jossa nauretaan yhdessä asioille, joille ei saisi nauraa.
fi
21:00
Elokuva: Tulimyrsky
Riitaisat McCaffreyn veljekset ovat seuranneet edesmenneen palomiesisänsä jalanjälkiä. Isoveli Stephen on aseman karski esimies, joka haluaa taistella tulta vastaan paljain nyrkein, kun taas herkemmän pikkuveljen Brianin on vaikeaa sopeutua vaaralliseen työhön. Brian löytääkin uuden uran päästessään eksentrisen palotutkija Rimgalen avuksi tutkimaan ihmishenkiä vaatineita outoja tulipaloja.
fi
23:50
Elokuva: Medusan perintö
Jason Bournen paljastukset heijastuvat pitkälle Robert Ludlumin menestyskirjoihin perustuvan toimintaelokuvasarjan neljännessä osassa, kun salaisen Outcome-ohjelman geneettisesti muokattu CIA-agentti Aaron Cross joutuu myös pakenemaan omaa työnantajaansa. Samaan aikaan vastuussa olevat tahot yrittävät epätoivoisesti piilotella tekosiaan.
fi

Ghid TV - sâmbătă, 18.05.2024

02:35
Ulosottomiehet
Kausi 4, 24/24. Parhaat palat, osa 3/3. Erikoisjaksossa palataan sarjan ikimuistoisimpiin tapauksiin ja tavataan uusiakin velallisia. Brittiläinen realitysarja.
fi
03:45
Simpsonit
Kausi 12, 8/21. Lumen taju. Lumimyrsky eristää lapset loman ajaksi kouluun, ja aikaa myöten kapinahenki kohdistuu rehtoriin.
fi
04:10
Simpsonit
Kausi 12, 9/21. Älyn jättiläinen. Kun Homerin aivoista löydetään vieras esine ja se poistetaan, hänen todellinen älykkyytensä pääsee loistamaan. Hänestä tulee kuitenkin ydinvoimalan turvallisuusriski.
fi
04:40
Simpsonit
Kausi 12, 10/21. Vankilan enkelit. Seuratessaan vankilan rodeota Marge tutustuu vankiin, joka hänen mielestään istuu syyttä. Hän ryhtyy toimimaan tämän vapauttamiseksi.
fi
05:10
Baywatch
Kausi 11, 12/22. Sovinnon siemen. Sean etsii syyllisiä vääriin hälytyksiin. J.D. yrittää paikkailla välejään Kekoan isään kutsumalla tämän kalaretkelle. Amerikkalainen klassikkosarja.
fi
07:00
Muumilaakson tarinoita
Kausi 4, 13/25. Aikamatka Kleopatran luo. Muumien aikamatka jatkuu. Polttavalta aavikolta päästään Kleopatran palatsin suojiin.
fi
07:25
Muumilaakson tarinoita
Kausi 4, 14/25. Aarrekartta. Muumipeikko ja Nipsu löytävät aarrekartan Muumitalon kellarista. Kartan mukaan aarre löytyy suuren männyn juurelta Yksinäisiltä vuorilta.
fi
07:50
Kaisu Kuu
Kausi 1, 38/52. Lotta ja sammakko. Yök! Lotta kauhistuu löytäessään sammakon heidän teepannustaan. Hän kammoaa sammakoita! Mutta muut eivät suostu karkottamaan sammakkoparkaa sen teepannukodista.
fi
08:05
Paavo Pesusieni
Kausi 4, 3/20. Oletko nähnyt tätä etanaa? Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja. Puhuttu suomeksi.
fi
08:30
Valtateiden sankarit
Kausi 6, 2/4. Iso aalto pyyhkäisee kalastajan mereen, jossa hän on vaarassa saada hypotermian. Roskalastissa ollut rekka kaatuu liikenneympyrään. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
fi
09:30
Poliisit UK: Ajojahti
Kausi 18, 6/17. Kyseenalaiset herkut. Poliisikoira pääsee tositoimiin karkurin kanssa, varhaisaamun ratsia aiheuttaa ikävän herätyksen ja poliisi löytää kyseenalaisia herkkuja. Brittiläinen poliisisarja.
fi
10:30
Hypoteesi UK
Kausi 2, 3/8. Millainen myyttinen hahmo voisi pelastaa kuihtuvan kotikylän maineen? Entä mistä hinnasta voisi pitää kuutta kananmunaa käsissään vuoden ajan? Englantilainen paneeliohjelma.
fi
11:30
Elämää äärirajoilla: Alaska
Kausi 3, 3/20. Hirvijahdissa. Andy lähtee hirvijahtiin, mutta lämmin sää ja äänekkäät metsästäjät uhkaavat pilata hänen mahdollisuutensa. Amerikkalainen dokumenttisarja.
fi
12:30
Salatut elämät
Jasko 4583 Riviin järjesty! Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
fi
13:10
Stadi vs. Lande
Kausi 6, 1/10. Iänikkuinen linna! Kummalla pääsee pidemmälle tuurilla vai tiedolla? Stadin ja landen mittelöä johtavat tälläkin kaudella Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
fi
14:05
Stadi vs. Lande
Kausi 6, 2/10. Päättelyn mestarit. Onnistuuko studioon saapunut bestman voittamaan häämatkan avioparille. Ohjelman isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
fi
15:00
Stadi vs. Lande
Kausi 6, 3/10. Riittävätkö panokset? Studioon saapuu metsästäjiä ja uhkarohkeita kilpailijoita. Illan isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
fi
15:55
Stadi vs. Lande
Kausi 6, 4/10. Kuka on Rollo tai kuka on Patio? Joukkueiden nimet kuulostavat sanamuunnoksilta mutta ovatko ne? Leikkimielistä kilpailua ohjaavat Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.
fi
17:00
Tabu
Kausi 1, 3/6. Pekka viettää aikaa Tessan, Sonjan, Vellun, Heikin ja Maaritin kanssa ja juttelee kosketuksesta, väreistä ja unista. Tabu on sarja, jossa nauretaan yhdessä asioille, joille ei saisi nauraa.
fi
18:00
Suomen surkein kuski
Kausi 9, 3/10. Kuskit näyttävät peruutustaitonsa helpolta vaikuttavan kahdeksikon muotoisen radan kaksintaistelussa sekä kuinka heidän hoksottimensa toimivat merkkivalon suuntaan väistämisessä.
fi
19:00
Frendit
Kausi 2, 17/24. Vuokralainen Eddie. Chandler löytää uuden kämppäkaverin. Phoebe pääsee studioon tekemään demoa. Monica ja Ross taantuvat kinasteleviksi teineiksi. Amerikkalainen komediasarja.
fi
19:30
Frendit
Kausi 2, 18/24. Petollinen juoni. Phoebe pakottaa Chandlerin kämppiksen ulos huoneesta. Pian Chandleria syytetään kalan tappamisesta. Joeyn tv-hahmolle käy kalpaten. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.
fi
20:00
Frendit
Kausi 2, 19/24. Tuulella ei ole ystävää. Rachel kokee syvähenkisen elämyksen, mutta Eddie ja hedelmät saavat häädön. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.
fi
20:30
Frendit
Kausi 2, 20/24. Ensimmäiset sanat. Phoebe kohtaa julman maailman elokuvien kautta. Richardista tulee Joeyn ja Chandlerin kamu. Ben lausuu ensimmäiset sanansa. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.
fi
21:00
Elokuva: Äkkikuolema
Hurjassa toimintatrillerissä yksinäinen palomies asettuu vaarallista kiristäjäkoplaa vastaan keskellä viimeistä ja ratkaisevaa Stanley Cup -finaalisarjan jääkiekkopeliä. Kun koko areena yleisöineen ja pelaajinen on kuolemanvaarassa, vain Darren McCord voi pelastaa päivän. Vierailevina tähtinä nähdään liuta 90-luvun puolivälin NHL-tähtiä.
fi
23:15
Elokuva: Wallander: Mastermind
Kurt kollegoineen yrittää keksiä yhteyttä Ystadissa tapahtuneen hirvittävän murhan ja Martinssonin tyttären sieppauksen välillä. Vaikuttaa siltä, että joku on soluttautunut poliisivoimiin ja pitää poliiseja pilkkanaan ohjailemalla heidän toimintaansa.
fi