Prima Cool

Prima Cool

Prima Cool je česká televizní stanice. Vysílání je zaměřeno převážně na mladou generaci ve věku 13 až 40 let.[

Czechia

Ghid TV - vineri, 17.05.2024

00:25
Simpsonovi XXIV (22)
Epizoda: Výročí ve vlaku. Homera a Marge čeká desáté výročí svatby. Homer chystá pro Marge velké překvapení.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Steven Dean Moore. Hrají: Norbert Gastell (Homer Simpson), Anke Engelke (Marge Simpson), Sandra Schwittau (Bart Simpson), Sabine Bohlmann (Maggie Simpson) (2013)
cs
00:55
Simpsonovi XXV (1)
Epizoda: Homerland. Homer se stal slušným člověkem, jí zdravě, je velmi pozorný, a dokonce odmítne i své oblíbené pivo.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Bob Anderson. Hrají: Dan Castellaneta (Homer Simpson), Julie Kavnerová (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Harry Shearer (Ned Flanders) (2013)
cs
01:25
Simpsonovi XXV (2)
Epizoda: Speciální čarodějnický díl XXIV. Chcete se setkat s Tlusťochem v klobouku, Barto-Lízou, nebo rovnou celým cirkusem zrůd? Podívejte se na speciální čarodějnický díl.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Rob Oliver. Hrají: Norbert Gastell (Homer Simpson), Anke Engelke (Marge Simpson), Sandra Schwittau (Bart Simpson), Sabine Bohlmann (Lisa Marie Simpson / Maggie Simpso) (2013)
cs
01:55
Futurama VIII (4)
Epizoda: Fryority Report. Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových) konečně na DVD.Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových) konečně na DVD. Co se stane, když se do budoucnosti dostane člověk, jehož první, druhé a třetí jméno je Zkrachovalec, Nicka a Smolař? Na to vám odpoví seriál Futurama o jednom takovém týpkovi Philipu J. Fryovi, který se omylem nechá zmrazit na tisíc let a po probuzení začne pracovat pro svého vynalézavého potomka v transportní společnosti s tlupou prapodivných existencí jako posádkou dopravní lodi. Režie: Stephen Sandoval. Hrají: Billy West (Future Crimes Division Officer / Gretsky / Smitty / Ipgee / Dr. Zoidberg / Prof. Hubert J. Farnsworth / Philip J. Fry), Katey Sagalová (Turanga Leela), John DiMaggio (Dandy Jim / Sound Effects 5000 / URL / Bender), Tress MacNeille (Future Crimes Interface / Hattie MacDoogal / Chief O'Manahan), Maurice LaMarche (Guard Dog / Hedonismbot / Hattie's Fiance / Erwin Schrödinger / Police Trainer / Police Officer) (2011)
cs
02:25
Futurama VIII (5)
Epizoda: Mlčení cvakátek. Bender se stane svědkem zločinu robomafie. Vypovídá proti pachatelům u soudu a je zařazen do programu ochrany svědků. Jenže mafie se tak snadno nevzdává.Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových) konečně na DVD. Co se stane, když se do budoucnosti dostane člověk, jehož první, druhé a třetí jméno je Zkrachovalec, Nicka a Smolař? Na to vám odpoví seriál Futurama o jednom takovém týpkovi Philipu J. Fryovi, který se omylem nechá zmrazit na tisíc let a po probuzení začne pracovat pro svého vynalézavého potomka v transportní společnosti s tlupou prapodivných existencí jako posádkou dopravní lodi. Režie: Frank Marino. Hrají: Billy West (Moon Farmer / Sheriff Burley / Donbot's Lawyer / The Honorable Judge 723 / Dr. Zoidberg / Prof. Hubert J. Farnsworth / Philip J. Fry), Katey Sagalová (Turanga Leela), John DiMaggio (Billy West / The Space Pope / Joey Mousepad / Bender), Tress MacNeille (The Honorable Judge 802 / Bella / Fanny / Bride), Maurice LaMarche (The Crushinator / Hedonismbot / The Hyperchicken / Morbo / Calculon / Donbot / Clamps) (2011)
cs
02:55
Nezvěstná I (2)
Reset. Agentka FBI Emily Byrneová zmizela během hledání sériového vraha a byla šest let nezvěstná.Agentka FBI Emily Byrneová zmizela během hledání sériového vraha a byla šest let nezvěstná. Když se po letech věznění neznámým pachatelem dostane opět na svobodu, rozjede se pátrání po tom, kdo a proč ji věznil. Režie: Oded Ruskin. Hrají: Stana Katicová (Emily Byrne), Patrick Heusinger (Nick Durand), Cara Theobold (Alice Durand), Amber Aghaová (Ericsson), Bruno Bichir (Dr. Daniel Vega) (2018)
cs
03:50
Ženy ve wrestlingu VIII (24)
Epizoda: Nečekané týmy. Seriál sledující americkou wrestlingovou ligu, ve které zápasí pouze ženy. Která z nich se stane šampiónkou?Seriál sledující americkou wrestlingovou ligu, ve které zápasí pouze ženy. Která z nich se stane šampiónkou? (2022)
cs
04:50
Ženy ve wrestlingu VIII (25)
Epizoda: Divoká karta. Seriál sledující americkou wrestlingovou ligu, ve které zápasí pouze ženy. Která z nich se stane šampiónkou?Seriál sledující americkou wrestlingovou ligu, ve které zápasí pouze ženy. Která z nich se stane šampiónkou? (2022)
cs
05:33
Přestávka ve vysílání
cs
06:30
Autosalon.tv
Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.
cs
07:25
Těžká dřina
Těžká dřina je formát volně inspirovaný pořadem Špinavá práce, který se na Prima COOL vysílá každé všední odpoledne.Těžká dřina je formát dokumentární show z prostředí často nejsložitějších, nejodpudivějších, a hlavně nejzajímavějších prací, které se dají na našem území vůbec vykonávat. Složité manuální práce, těžké provozy, spousta neuvěřitelné dřiny a jako v předchozích sériích i několik nechutností... Tak bude vypadat pokračování úspěšného českého pořadu stanice Prima COOL. Moderátor si opět v každém dílu vyzkouší pozice zaměstnanců, jimz jejich pracovní náplň nikdo nezávidí. A rozhodně při tom nebude chybět fyzická námaha, nebezpečné chvíle a složité a náročné činnosti. Jak se s nimi vypořádá člověk, který před natáčením Těžké dřiny nikdy manuálne nepracoval? Moderátor a reportér Roman Buťa se dříve živil především mluveným slovem. V pořadu dostane jako vždy pěkně do těla. I v každém díle čtvrté série bude mít svého guru, jenž mu naznačí, jak a co má vlastně dělat. Slovíčka jsou jedna věc, tvrdá realita jiná. Jak se však ukázalo, Roman někdy s menšími, jindy s většími těžkostmi nakonec vždycky dokázal splnit úkoly, které mu jeho průvodci zadali.
cs
08:05
Top Gear XIX (4)
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem.Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další. Režie: Brian Klein. Hrají: Jeremy Clarkson (sebe), James May (sebe), Richard Hammond (sebe) (2013)
cs
09:10
Top Gear: Patagonský speciál (2)
Na počest motorů V8 vyráží trojice moderátorů pod vedením Jeremyho Clarksona v ojetých vozech s těmito motory napříč Argentinou do nejjižnějšího města světa - Ushuaiy.Na počest motorů V8 vyráží trojice moderátorů pod vedením Jeremyho Clarksona v ojetých vozech s těmito motory napříč Argentinou do nejjižnějšího města světa - Ushuaiy. Čeká je 2400 km přes Andy až do Ohňové země. Režie: James Bryce. Hrají: Jeremy Clarkson (Sebe), Richard Hammond (Sebe), James May (Sebe) (2014)
cs
10:30
Hvězdná brána VII (19)
Epizoda: Zmrtvýchvstání. Tajemná brána do vesmíru se opět otevírá a speciální vojenská jednotka vyráží na záchrannou misi na planetu Abydos.Tým SG-1 na cestě vesmírem poznává fascinující nový svět! Vojenská jednotka se v rámci svého tajného poslání pouští až za hranice mimozemských prostor, aby navázala diplomatické styky, získala nové spojence a objevovala nové technologie.SG-1 přistává pomocí Brány na planetě obývané lidmi, kteří ovšem netuší, k čemu Brána slouží a dlouhá léta ji udržují jako muzejní exponát, o němž se domnívají, že kdysi sloužil k náboženským účelům. Príchod SG-1 a náhlá aktivace Brány vyvolá rozruch mezi místními náboženskými fanatiky vedenými Sorenem. Ti povstanou, svrhnou vládu protektorátu Rand a vyvolají válku se sousední Kaledonskou federací. Daniel zůstane uvězněn a raněný na planetě a nedaří se mu kontaktovat Zemi. SG-1 se snaží ho zachránit. Režie: Amanda Tappingová. Hrají: Richard Dean Anderson (plukovník Jack O'Neill), Michael Shanks (Dr. Daniel Jackson), Amanda Tappingová (majorka Samantha "Sam" Carter / kapitán), Christopher Judge (Teal'c), Don S. Davis (generálmajor George Hammond) (2004)
cs
11:25
Hvězdná brána VII (20)
Epizoda: Inaugurace. Tajemná brána do vesmíru se opět otevírá a speciální vojenská jednotka vyráží na záchrannou misi na planetu Abydos.Tým SG-1 na cestě vesmírem poznává fascinující nový svět! Vojenská jednotka se v rámci svého tajného poslání pouští až za hranice mimozemských prostor, aby navázala diplomatické styky, získala nové spojence a objevovala nové technologie.SG-1 přistává pomocí Brány na planetě obývané lidmi, kteří ovšem netuší, k čemu Brána slouží a dlouhá léta ji udržují jako muzejní exponát, o němž se domnívají, že kdysi sloužil k náboženským účelům. Príchod SG-1 a náhlá aktivace Brány vyvolá rozruch mezi místními náboženskými fanatiky vedenými Sorenem. Ti povstanou, svrhnou vládu protektorátu Rand a vyvolají válku se sousední Kaledonskou federací. Daniel zůstane uvězněn a raněný na planetě a nedaří se mu kontaktovat Zemi. SG-1 se snaží ho zachránit. Režie: Peter F. Woeste. Hrají: Richard Dean Anderson (plukovník Jack O'Neill), Michael Shanks (Daniel Jackson / Thor), Amanda Tappingová (kapitán), Christopher Judge (Teal'c), Don S. Davis (generálmajor George Hammond) (2004)
cs
12:30
Futurama VIII (4)
Epizoda: Fryority Report. Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových) konečně na DVD.Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových) konečně na DVD. Co se stane, když se do budoucnosti dostane člověk, jehož první, druhé a třetí jméno je Zkrachovalec, Nicka a Smolař? Na to vám odpoví seriál Futurama o jednom takovém týpkovi Philipu J. Fryovi, který se omylem nechá zmrazit na tisíc let a po probuzení začne pracovat pro svého vynalézavého potomka v transportní společnosti s tlupou prapodivných existencí jako posádkou dopravní lodi. Režie: Stephen Sandoval. Hrají: Billy West (Future Crimes Division Officer / Gretsky / Smitty / Ipgee / Dr. Zoidberg / Prof. Hubert J. Farnsworth / Philip J. Fry), Katey Sagalová (Turanga Leela), John DiMaggio (Dandy Jim / Sound Effects 5000 / URL / Bender), Tress MacNeille (Future Crimes Interface / Hattie MacDoogal / Chief O'Manahan), Maurice LaMarche (Guard Dog / Hedonismbot / Hattie's Fiance / Erwin Schrödinger / Police Trainer / Police Officer) (2011)
cs
13:00
Futurama VIII (5)
Epizoda: Mlčení cvakátek. Bender se stane svědkem zločinu robomafie. Vypovídá proti pachatelům u soudu a je zařazen do programu ochrany svědků. Jenže mafie se tak snadno nevzdává.Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových) konečně na DVD. Co se stane, když se do budoucnosti dostane člověk, jehož první, druhé a třetí jméno je Zkrachovalec, Nicka a Smolař? Na to vám odpoví seriál Futurama o jednom takovém týpkovi Philipu J. Fryovi, který se omylem nechá zmrazit na tisíc let a po probuzení začne pracovat pro svého vynalézavého potomka v transportní společnosti s tlupou prapodivných existencí jako posádkou dopravní lodi. Režie: Frank Marino. Hrají: Billy West (Moon Farmer / Sheriff Burley / Donbot's Lawyer / The Honorable Judge 723 / Dr. Zoidberg / Prof. Hubert J. Farnsworth / Philip J. Fry), Katey Sagalová (Turanga Leela), John DiMaggio (Billy West / The Space Pope / Joey Mousepad / Bender), Tress MacNeille (The Honorable Judge 802 / Bella / Fanny / Bride), Maurice LaMarche (The Crushinator / Hedonismbot / The Hyperchicken / Morbo / Calculon / Donbot / Clamps) (2011)
cs
13:30
Simpsonovi XXIII (19)
Epizoda: Super věc, kterou Bart už nikdy neudělá. Bart přesvědčí rodinu, aby se vypravili na plavbu výletním parníkem. Zalíbí se mu natolik, že si přeje, aby nikdy neskončila.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Chris Clements. Hrají: Dan Castellaneta (Abraham Simpson / Homer Simpson), Julie Kavnerová (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Hank Azaria (Mr. Burns) (2012)
cs
14:00
Simpsonovi XXIII (20)
Epizoda: Špion, který mě poučil. Manželství Homera a Marge se zmítá v další krizi. Homer samou nervozitou utrpí pracovní úraz. Následné volno využije opravdu nečekaně.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Bob Anderson. Hrají: Dan Castellaneta (Billy the Trainer / Squeaky-Voiced Teen / Barney Gumble / Mr. Teeny / Krusty the Clown / Snowball II / Santa's Little Helper / Grampa Simpson / Mr. Burns' Lawyer / International Brotherhood of Evil Man #2 / Stadium Announcer / Groundskeeper Willie / Homer Simpson), Julie Kavnerová (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Database / Nelson Muntz / Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Hank Azaria (Brazilian Man / Lou / Chief Wiggum / Moe Szyslak / Superintendent Chalmers / Carl) (2012)
cs
14:25
Simpsonovi XXIII (21)
Epizoda: Tajnosti Neda a Edny. Při springfieldských pašijových hrách, v nichž Homer ztvárňuje hlavní roli Ježíše, dojde k nehodě, při níž je odhaleno tajemství Neda a Edny.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Chuck Sheetz. Hrají: Dan Castellaneta (Goliath / Grampa Simpson / Homer Simpson), Julie Kavnerová (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Nelson Muntz / Todd Flanders / Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Hank Azaria (Chazz Busby / Sleazy Sam / Superintendant Chalmers / Moe Szyslak / Sea Captain / Snake / Professor Frink / Chief Wiggum) (2012)
cs
14:55
Simpsonovi XXIII (22)
Epizoda: Líza a Lady Gaga. Do Springfieldu zavítá Lady Gaga. Pomůže Líze získat ztracené sebevědomí?Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Matthew Schofield. Hrají: Chris Edgerly (), Norbert Gastell (Homer Simpson), Anke Engelke (Marge Simpson), Sandra Schwittau (Bart Simpson), Sabine Bohlmann (Lisa Marie Simpson / Maggie Simpson) (2012)
cs
15:15
Hvězdná brána VII (21)
Epizoda: Ztracené město 1/2. Tajemná brána do vesmíru se opět otevírá a speciální vojenská jednotka vyráží na záchrannou misi na planetu Abydos.Tým SG-1 na cestě vesmírem poznává fascinující nový svět! Vojenská jednotka se v rámci svého tajného poslání pouští až za hranice mimozemských prostor, aby navázala diplomatické styky, získala nové spojence a objevovala nové technologie.SG-1 přistává pomocí Brány na planetě obývané lidmi, kteří ovšem netuší, k čemu Brána slouží a dlouhá léta ji udržují jako muzejní exponát, o němž se domnívají, že kdysi sloužil k náboženským účelům. Príchod SG-1 a náhlá aktivace Brány vyvolá rozruch mezi místními náboženskými fanatiky vedenými Sorenem. Ti povstanou, svrhnou vládu protektorátu Rand a vyvolají válku se sousední Kaledonskou federací. Daniel zůstane uvězněn a raněný na planetě a nedaří se mu kontaktovat Zemi. SG-1 se snaží ho zachránit. Režie: Martin Wood. Hrají: Richard Dean Anderson (plukovník Jack O'Neill), Michael Shanks (Dr. Daniel Jackson), Amanda Tappingová (majorka Samantha "Sam" Carter / kapitán), Christopher Judge (Teal'c), Don S. Davis (generálmajor George Hammond) (2004)
cs
16:10
Hvězdná brána VII (22)
Epizoda: Ztracené město 2/2. Tajemná brána do vesmíru se opět otevírá a speciální vojenská jednotka vyráží na záchrannou misi na planetu Abydos.Tým SG-1 na cestě vesmírem poznává fascinující nový svět! Vojenská jednotka se v rámci svého tajného poslání pouští až za hranice mimozemských prostor, aby navázala diplomatické styky, získala nové spojence a objevovala nové technologie.SG-1 přistává pomocí Brány na planetě obývané lidmi, kteří ovšem netuší, k čemu Brána slouží a dlouhá léta ji udržují jako muzejní exponát, o němž se domnívají, že kdysi sloužil k náboženským účelům. Príchod SG-1 a náhlá aktivace Brány vyvolá rozruch mezi místními náboženskými fanatiky vedenými Sorenem. Ti povstanou, svrhnou vládu protektorátu Rand a vyvolají válku se sousední Kaledonskou federací. Daniel zůstane uvězněn a raněný na planetě a nedaří se mu kontaktovat Zemi. SG-1 se snaží ho zachránit. Režie: Martin Wood. Hrají: Richard Dean Anderson (plukovník Jack O'Neill), Michael Shanks (Dr. Daniel Jackson), Amanda Tappingová (majorka Samantha Carter), Christopher Judge (Teal'c), Don S. Davis (generálmajor George Hammond) (2004)
cs
17:15
Futurama VIII (6)
Epizoda: Malý kabelový kabaret. Leela svým vyprávěním v sirotčináriu zaujme televizního producenta. Záhy se z jejího seriálu stane hit a z Leely hrdinka sirotků. Jenže jí to poněkud stoupne do hlavy.Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových) konečně na DVD. Co se stane, když se do budoucnosti dostane člověk, jehož první, druhé a třetí jméno je Zkrachovalec, Nicka a Smolař? Na to vám odpoví seriál Futurama o jednom takovém týpkovi Philipu J. Fryovi, který se omylem nechá zmrazit na tisíc let a po probuzení začne pracovat pro svého vynalézavého potomka v transportní společnosti s tlupou prapodivných existencí jako posádkou dopravní lodi. Režie: Frank Marino. Hrají: Billy West (kpt. Megameat Narrator), Katey Sagalová (Turanga Leela), John DiMaggio (Garbly / Extreme Toddler Wrestling Announcer / Bender), Tress MacNeille (Lady Buggle / Awards Announcer / Robot Actress / Slurm Queen / Slut), Maurice LaMarche (Calculon / Captain Megameat / Tokyo Crazy Balls Machine) (2011)
cs
17:45
Futurama VIII (7)
Epizoda: Čest rodiny Farnsworthů. Posádka Planet Expressu se ocitá v roce 1775 v době Americké revoluce. Jaké to bude mít následky?Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových) konečně na DVD. Co se stane, když se do budoucnosti dostane člověk, jehož první, druhé a třetí jméno je Zkrachovalec, Nicka a Smolař? Na to vám odpoví seriál Futurama o jednom takovém týpkovi Philipu J. Fryovi, který se omylem nechá zmrazit na tisíc let a po probuzení začne pracovat pro svého vynalézavého potomka v transportní společnosti s tlupou prapodivných existencí jako posádkou dopravní lodi. Režie: Stephen Sandoval. Hrají: Billy West (John Tyler's Head / Smitty / Animated Paul Revere / Documentary Narrator / Bartender / George H.W. Bush's Head / James Madison's Head / Warren Harding's Head / Dr. Zoidberg / Prof. Hubert J. Farnsworth / Philip J. Fry), Katey Sagalová (Turanga Leela), John DiMaggio (John Adams / Lyndon B. Johnson's Head / Rutherford B. Hayes' Head / URL / Bender), Tress MacNeille (The Queen / Louisa / Dr. Cahill), Maurice LaMarche (Benjamin Franklin / Guard / Alexander Hamilton / Gerald Ford's Head / George Washington's Head / Ronald Reagan's Head / Franklin D. Roosevelt's Head / Grover Cleveland's Head / Abraham Lincoln's Head) (2011)
cs
18:15
Simpsonovi XXV (3)
Epizoda: Čtyři chyby a jeden pohřeb. Pohřeb nejmilovanější postavy ze Springfieldu, kterou nikdy nikdo neviděl, přiměje některé obyvatele zamyslet se nad svými životy.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Mark Kirkland. Hrají: Dan Castellaneta (Homer Simpson), Julie Kavnerová (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Harry Shearer (Ned Flanders) (2013)
cs
18:45
Simpsonovi XXV (4)
Epizoda: Žiješ jen jednou. Homer si chce splnit sny z dětství. Pomůže mu k tomu jeho dávný přítel?Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Michael Polcino. Hrají: Dan Castellaneta (Groundskeeper Willie / Homer Simpson), Julie Kavnerová (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Nelson Muntz / Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Hank Azaria (Comic Book Guy / Eduardo / Superintendent Chalmers / Moe Szyslak / Kirk Van Houten) (2013)
cs
19:15
Simpsonovi XXV (5)
Epizoda: Novorozeně. Homer tráví víc a víc času mimo domov. V práci není, u Vočka také ne a ani nehraje poker u Carla. Skrývá snad něco?Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Matthew Faughnan. Hrají: Dan Castellaneta (Homer Simpson), Julie Kavnerová (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Harry Shearer (Ned Flanders) (2013)
cs
19:45
Simpsonovi XXV (6)
Epizoda: Školní lavice a pravice. Když se proti Líze postaví do souboje o post zástupce ročníku Isabel, vypadá to na férový střet. Líza ale brzy zjistí, čeho je její nová kamarádka ve skutečnosti schopná.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Mark Kirkland. Hrají: Dan Castellaneta (Homer Simpson), Julie Kavnerová (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Harry Shearer (Ned Flanders) (2013)
cs
20:15
Bez dechu
Středoškolák Nathan náhodou na internetu zjistí, že je adoptovaný. Při pátrání po skutečných rodičích nechtěně zmobilizuje CIA i srbské zabijáky. Nathan se ocitá na útěku, aniž by tušil, proč mu usilují o život...Středoškolák Nathan Harper trpí návaly zlosti a sám sobě připadá cizí. Nevychází příliš ani s rodiči, kteří jsou na něj přísní, a navštěvuje psycholožku Bennettovou. Když se spolužačkou Karen pracují na školním referátu o pohřešovaných dětech, najdou na internetu fotografii malého chlapce. Na stránce simulující jeho dnešní podobu objeví Nathan sám sebe. Zjistí, že se jmenuje Steven a jeho rodiči jsou Lorna a Martin Priceovi. Spojí se on-line s adresou, ale netuší, že je odposloucháván muži kolem bývalého agenta srbské tajné služby Nikoly Kozlova. Ti záhy přijdou k nim domů, zabijí matku i otce a vyhodí dům po povětří. Nathanovi s Karen se ale podaří uniknout... Nathan volá policii, ale na lince se mu ozve agent CIA Frank Burton. Nathan je nedůvěřivý. Nakonec Nathanovi i Karen pomůže psycholožka Bennettová, která pracuje pro CIA. Harperovi byli také agenti. Nathanův pravý otec Martin Price je nezávislým tajným agentem a podařilo se mu ukrást Kozlovovi seznam pětadvaceti politiků a důstojníků CIA, kteří někdy prodali státní tajemství. Kozlov chce Nathana dostat, aby mohl Pricea vydírat a získat seznam zpátky... Nathan s Karen dostanou od Bennettové adresu, kde se mají zatím ukrýt. V bytě, který patří Martinu Priceovi, sebere Nathan pistoli a mobil. Když oba zjistí, že jsou jim CIA i Kozlov v patách, prchají odtud... Nathanovi se podaří několikrát odrazit útok Kozlovových mužů, pak ho najde Burton se svými muži. Nathan mezitím zjistí, že na mobilu z bytu je otcův seznam. Dojde mu, že je na něm i Burton, který se ho snaží dostat dřív, aby své jméno vymazal. Když je pak napadne Kozlov, Nathan s Karen znovu utíkají. Kozlov Nathana kontaktuje a vyhrožuje mu zabitím jeho přátel. Nathan mu řekne, že mu seznam vrátí, a dá si s ním sraz na stadionu během baseballového utkání. Režie: John Singleton. Hrají: Taylor Lautner (Nathan), Lily Collinsová (Karen), Alfred Molina (Burton), Jason Isaacs (Kevin), Maria Belloová (Mara) (2011)
cs
22:25
Návrat megažraloků
Čínskou vojenskou loď napadl megažralok. Situaci má zachránit americké vojenské plavidlo USS King, která se nachází nedaleko. Posádku tak čeká bitva s největším mořským predátorem, který kdy existoval.Čínskou vojenskou loď napadl megažralok. Situaci má zachránit americké vojenské plavidlo USS King, která se nachází nedaleko. Posádku tak čeká bitva s největším mořským predátorem, který kdy existoval. Režie: Brian Nowak. Hraji: Tom Sizemore (Velitel Moore), Wynter Eddins (Kapitán Lynch), Freda Yifan Jing (Dr. Lee), O'Shay Neal (Nadporučík Ahearn), Chris Grant Wenchell (Samperio) (2021)
cs

Ghid TV - sâmbătă, 18.05.2024

00:10
Simpsonovi XXV (3)
Epizoda: Čtyři chyby a jeden pohřeb. Pohřeb nejmilovanější postavy ze Springfieldu, kterou nikdy nikdo neviděl, přiměje některé obyvatele zamyslet se nad svými životy.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Mark Kirkland. Hrají: Dan Castellaneta (Homer Simpson), Julie Kavnerová (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Harry Shearer (Ned Flanders) (2013)
cs
00:35
Simpsonovi XXV (4)
Epizoda: Žiješ jen jednou. Homer si chce splnit sny z dětství. Pomůže mu k tomu jeho dávný přítel?Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Michael Polcino. Hrají: Dan Castellaneta (Groundskeeper Willie / Homer Simpson), Julie Kavnerová (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Nelson Muntz / Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Hank Azaria (Comic Book Guy / Eduardo / Superintendent Chalmers / Moe Szyslak / Kirk Van Houten) (2013)
cs
01:05
Simpsonovi XXV (5)
Epizoda: Novorozeně. Homer tráví víc a víc času mimo domov. V práci není, u Vočka také ne a ani nehraje poker u Carla. Skrývá snad něco?Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Matthew Faughnan. Hrají: Dan Castellaneta (Homer Simpson), Julie Kavnerová (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Harry Shearer (Ned Flanders) (2013)
cs
01:35
Simpsonovi XXV (6)
Epizoda: Školní lavice a pravice. Když se proti Líze postaví do souboje o post zástupce ročníku Isabel, vypadá to na férový střet. Líza ale brzy zjistí, čeho je její nová kamarádka ve skutečnosti schopná.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Mark Kirkland. Hrají: Dan Castellaneta (Homer Simpson), Julie Kavnerová (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Bart Simpson), Yeardley Smith (Lisa Simpson), Harry Shearer (Ned Flanders) (2013)
cs
02:05
Futurama VIII (6)
Epizoda: Malý kabelový kabaret. Leela svým vyprávěním v sirotčináriu zaujme televizního producenta. Záhy se z jejího seriálu stane hit a z Leely hrdinka sirotků. Jenže jí to poněkud stoupne do hlavy.Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových) konečně na DVD. Co se stane, když se do budoucnosti dostane člověk, jehož první, druhé a třetí jméno je Zkrachovalec, Nicka a Smolař? Na to vám odpoví seriál Futurama o jednom takovém týpkovi Philipu J. Fryovi, který se omylem nechá zmrazit na tisíc let a po probuzení začne pracovat pro svého vynalézavého potomka v transportní společnosti s tlupou prapodivných existencí jako posádkou dopravní lodi. Režie: Frank Marino. Hrají: Billy West (kpt. Megameat Narrator), Katey Sagalová (Turanga Leela), John DiMaggio (Garbly / Extreme Toddler Wrestling Announcer / Bender), Tress MacNeille (Lady Buggle / Awards Announcer / Robot Actress / Slurm Queen / Slut), Maurice LaMarche (Calculon / Captain Megameat / Tokyo Crazy Balls Machine) (2011)
cs
02:35
Futurama VIII (7)
Epizoda: Čest rodiny Farnsworthů. Posádka Planet Expressu se ocitá v roce 1775 v době Americké revoluce. Jaké to bude mít následky?Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových) konečně na DVD. Co se stane, když se do budoucnosti dostane člověk, jehož první, druhé a třetí jméno je Zkrachovalec, Nicka a Smolař? Na to vám odpoví seriál Futurama o jednom takovém týpkovi Philipu J. Fryovi, který se omylem nechá zmrazit na tisíc let a po probuzení začne pracovat pro svého vynalézavého potomka v transportní společnosti s tlupou prapodivných existencí jako posádkou dopravní lodi. Režie: Stephen Sandoval. Hrají: Billy West (John Tyler's Head / Smitty / Animated Paul Revere / Documentary Narrator / Bartender / George H.W. Bush's Head / James Madison's Head / Warren Harding's Head / Dr. Zoidberg / Prof. Hubert J. Farnsworth / Philip J. Fry), Katey Sagalová (Turanga Leela), John DiMaggio (John Adams / Lyndon B. Johnson's Head / Rutherford B. Hayes' Head / URL / Bender), Tress MacNeille (The Queen / Louisa / Dr. Cahill), Maurice LaMarche (Benjamin Franklin / Guard / Alexander Hamilton / Gerald Ford's Head / George Washington's Head / Ronald Reagan's Head / Franklin D. Roosevelt's Head / Grover Cleveland's Head / Abraham Lincoln's Head) (2011)
cs
03:05
Nezvěstná I (3)
Agentka FBI Emily Byrneová zmizela během hledání sériového vraha a byla šest let nezvěstná. Když se po letech věznění neznámým pachatelem dostane opět na svobodu, rozjede se pátrání po tom, kdo a proč ji věznil.Agentka FBI Emily Byrneová zmizela během hledání sériového vraha a byla šest let nezvěstná. Když se po letech věznění neznámým pachatelem dostane opět na svobodu, rozjede se pátrání po tom, kdo a proč ji věznil. Režie: Oded Ruskin. Hrají: Stana Katicová (Emily Byrne), Patrick Heusinger (Nick Durand), Amber Aghaová (Ericsson), Cara Theobold (Alice Durand), Bruno Bichir (Dr. Daniel Vega) (2018)
cs
04:15
Ženy ve wrestlingu VIII (26)
Epizoda: Nevyhnutelná srážka. Seriál sledující americkou wrestlingovou ligu, ve které zápasí pouze ženy. Která z nich se stane šampiónkou?Seriál sledující americkou wrestlingovou ligu, ve které zápasí pouze ženy. Která z nich se stane šampiónkou? (2022)
cs
05:15
Těžká dřina
Těžká dřina je formát volně inspirovaný pořadem Špinavá práce, který se na Prima COOL vysílá každé všední odpoledne.Těžká dřina je formát dokumentární show z prostředí často nejsložitějších, nejodpudivějších, a hlavně nejzajímavějších prací, které se dají na našem území vůbec vykonávat. Složité manuální práce, těžké provozy, spousta neuvěřitelné dřiny a jako v předchozích sériích i několik nechutností... Tak bude vypadat pokračování úspěšného českého pořadu stanice Prima COOL. Moderátor si opět v každém dílu vyzkouší pozice zaměstnanců, jimz jejich pracovní náplň nikdo nezávidí. A rozhodně při tom nebude chybět fyzická námaha, nebezpečné chvíle a složité a náročné činnosti. Jak se s nimi vypořádá člověk, který před natáčením Těžké dřiny nikdy manuálne nepracoval? Moderátor a reportér Roman Buťa se dříve živil především mluveným slovem. V pořadu dostane jako vždy pěkně do těla. I v každém díle čtvrté série bude mít svého guru, jenž mu naznačí, jak a co má vlastně dělat. Slovíčka jsou jedna věc, tvrdá realita jiná. Jak se však ukázalo, Roman někdy s menšími, jindy s většími těžkostmi nakonec vždycky dokázal splnit úkoly, které mu jeho průvodci zadali.
cs
05:43
Přestávka ve vysílání
cs
06:00
Top Gear: Patagonský speciál (2)
Na počest motorů V8 vyráží trojice moderátorů pod vedením Jeremyho Clarksona v ojetých vozech s těmito motory napříč Argentinou do nejjižnějšího města světa - Ushuaiy.Na počest motorů V8 vyráží trojice moderátorů pod vedením Jeremyho Clarksona v ojetých vozech s těmito motory napříč Argentinou do nejjižnějšího města světa - Ushuaiy. Čeká je 2400 km přes Andy až do Ohňové země. Režie: James Bryce. Hrají: Jeremy Clarkson (Sebe), Richard Hammond (Sebe), James May (Sebe) (2014)
cs
07:05
Top Gear XIX (7)
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem.Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další. Režie: Brian Klein (2013)
cs
08:25
Top Gear: Olympijský speciál
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků.Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Režie: Nigel Simpkiss. Hrají: Tiff Needell (Himself - Presenter), Jeremy Clarkson (Himself - Presenter) (2006)
cs
09:25
Top Gear speciál: Festival v Sydney
S Jeremym a Jamesem zamíříme tentokrát k protinožcům, kde budou s australskými kolegy uvádět dvoudenní motoristické oslavy.Dnes zamíříme do Sydney, kde se chystá dvoudenní festival Top Gearu. Chybí Richard Hammond, ale to jistě vynahradí dvojice z australského Top Gearu - Shane Jacobson a Steve Pizzati. Moderátoři usednou do fordu a holdenu a zkouší své sily ve sprintu. Poté do vozu usednou Jeremy a James a krouží po okruhu. Využívají vlastností vozů a předvádějí pěkné drifty! Následuje závod F1 Red Bull s časem: Mark Webber se pokusí trumfnout rekord zdejšího okruhu. Shane z australského Top Gearu pak přichází s novou podivnou disciplínou: atlet Paul Joseph má přeskočit trojici motokár. Tím se jen zahřeje, dál zvládne přeskok přes Lamborghini Murcielago. Další zajímavostí je akrobatické letadlo, které bude soutěžit se závodním vozem s Jamiem Whincupem. Další závod pojede James ve 14tunovém bagru, proti němu opět Jamie s holdenem. Na scénu přichází Stig v McLarenu. Dále je tu Jamesovo řešení australských pomalých listonošů, kteří jezdí na motorkách. Ti by měli prostě jezdit rychleji, což jim předvedou profesionální závodníci na okruhu. Poté předvádějí svou sílu dragstery, diváky baví také kaskadéři na motorkách atd. Jeremyho čeká další závod, a to Nissanu GTR. Závodit bude s ženou - australskou běžkyní přes překážky Michelle Jennekeovou. Závodem bude sprint na 100 metrů, tedy 2x 50 metrů tam a zpět. James pak hovoří s motorkářem Caseym Stonerem, kterého čeká závod s Markem Webberem a Jamiem Whincupem v holdenu, F1 a na motorce. Po závodě je tu autofotbalový zápas, a to v tříkolých Reliantech Robin! Jeremy, James a australští moderátoři se připoutají a jde se na věc... Režie: Rick Spence. Hrají: Jeremy Clarkson (Sebe - Moderátor), James May (Sebe - Moderátor), Shane Jacobson (Sebe - Moderátor), Steve Pizzati (Sebe - Moderátor), The Stig (Sebe - Moderátor) (2013)
cs
10:30
To nejlepší z Top Gearu (1)
Podívejte se na speciální díly, kde jsou vybrané ty nejlepší scény ze sezóny 2013/14.Sestřih toho nejlepšího ze sérií z let 2012 a 2013 začíná vozem Pagani Huayra - nástupcem legendární Zondy. Richard představí a předvede tento supervůz s výkonem 730 koní a maximální rychlostí 370 km/h. Na dráze zkouší zrychlení, poté se soustředí na jedinečný interiér a detaily. Pak zamíříme do USA na závodní okruh Willow Springs. Jsou s námi Lexus LFA, poslední Dodge Viper a Aston Martin. Při jízdě na okruhu musejí manévrovat tak, aby dvě akrobatická letadla co nejméněkrát zasáhla laserové senzory na střeše vozidel. Po chvíli kroužení jsou tu výsledky... Nyní je na řadě testování Peel 45, nejmenšího vozu světa. Největším problémem jsou pro něj nerovnosti na vozovce. Na výbornou však obstojí v kolonách, které s přehledem objede. V Londýně Jeremy navštíví ve vozidle nákupní centrum, kde jeho Peel 45 předělají na hybrid. Má tak k dispozici hodinu jízdy při maximální rychlosti 5 km/h... Best of Top Gear, GB 2012, Režie: Phil Churchward, Ben Duncan, Hrají: Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May, Lewis Hamilton, Duncan Bannatyne, Peter Jones, Deborah Meadenová, Theo Paphitis (2012)
cs
11:45
Re-Play
Herní magazín o novinkách na počítačové scéně. Recenze, rozhovory, novinky, triky, preview.Herní magazín o novinkách na počítačové scéně. Recenze, rozhovory, novinky, triky, preview. (2024)
cs
12:15
Futurama VIII (6)
Epizoda: Malý kabelový kabaret. Leela svým vyprávěním v sirotčináriu zaujme televizního producenta. Záhy se z jejího seriálu stane hit a z Leely hrdinka sirotků. Jenže jí to poněkud stoupne do hlavy.Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových) konečně na DVD. Co se stane, když se do budoucnosti dostane člověk, jehož první, druhé a třetí jméno je Zkrachovalec, Nicka a Smolař? Na to vám odpoví seriál Futurama o jednom takovém týpkovi Philipu J. Fryovi, který se omylem nechá zmrazit na tisíc let a po probuzení začne pracovat pro svého vynalézavého potomka v transportní společnosti s tlupou prapodivných existencí jako posádkou dopravní lodi. Režie: Frank Marino. Hrají: Billy West (kpt. Megameat Narrator), Katey Sagalová (Turanga Leela), John DiMaggio (Garbly / Extreme Toddler Wrestling Announcer / Bender), Tress MacNeille (Lady Buggle / Awards Announcer / Robot Actress / Slurm Queen / Slut), Maurice LaMarche (Calculon / Captain Megameat / Tokyo Crazy Balls Machine) (2011)
cs
12:45
Futurama VIII (7)
Epizoda: Čest rodiny Farnsworthů. Posádka Planet Expressu se ocitá v roce 1775 v době Americké revoluce. Jaké to bude mít následky?Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových) konečně na DVD. Co se stane, když se do budoucnosti dostane člověk, jehož první, druhé a třetí jméno je Zkrachovalec, Nicka a Smolař? Na to vám odpoví seriál Futurama o jednom takovém týpkovi Philipu J. Fryovi, který se omylem nechá zmrazit na tisíc let a po probuzení začne pracovat pro svého vynalézavého potomka v transportní společnosti s tlupou prapodivných existencí jako posádkou dopravní lodi. Režie: Stephen Sandoval. Hrají: Billy West (John Tyler's Head / Smitty / Animated Paul Revere / Documentary Narrator / Bartender / George H.W. Bush's Head / James Madison's Head / Warren Harding's Head / Dr. Zoidberg / Prof. Hubert J. Farnsworth / Philip J. Fry), Katey Sagalová (Turanga Leela), John DiMaggio (John Adams / Lyndon B. Johnson's Head / Rutherford B. Hayes' Head / URL / Bender), Tress MacNeille (The Queen / Louisa / Dr. Cahill), Maurice LaMarche (Benjamin Franklin / Guard / Alexander Hamilton / Gerald Ford's Head / George Washington's Head / Ronald Reagan's Head / Franklin D. Roosevelt's Head / Grover Cleveland's Head / Abraham Lincoln's Head) (2011)
cs
13:15
Simpsonovi XXIV (1)
Epizoda: Řeka slz. Bart zjistí, že je totální lúzr, když je bez holky. I ubožák Milhouse má Lízu. A tak se vydává za bývalkami, aby zjistil, jestli ho mají ještě rády.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Bob Anderson. Hrají: Norbert Gastell (Homer Simpson), Anke Engelke (Marge Simpson), Sandra Schwittau (Bart Simpson), Sabine Bohlmann (Lisa Marie Simpson / Maggie Simpson) (2012)
cs
13:45
Simpsonovi XXIV (2)
Epizoda: Speciální čarodějnický díl XXIII. Malá černá díra spolkne celý Springfield.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Steven Dean Moore. Hrají: Norbert Gastell (Homer Simpson), Anke Engelke (Marge Simpson), Sandra Schwittau (Bart Simpson), Sabine Bohlmann (Lisa Marie Simpson / Maggie Simpson) (2012)
cs
14:10
Simpsonovi XXIV (3)
Epizoda: Dětí jako smetí. Marge se rozhodne, že chce další dítě. Homer je ale proti. Bart mezitím pátrá, kam chodí Líza po škole.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Rob Oliver. Hrají: Norbert Gastell (Homer Simpson), Anke Engelke (Marge Simpson), Sandra Schwittau (Bart Simpson), Sabine Bohlmann (Maggie Simpson / Lisa Marie Simpson) (2012)
cs
14:40
Simpsonovi XXIV (4)
Epizoda: Děda na útěku. Děda Simpson zmizel z domova důchodců. Vyjde najevo, že je podruhé ženatý, a má dokonce brigádu.Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie ? to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi. Už dvacet let se jich miliony fanoušku na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije ? je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu ? Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují ? ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i nábožensky. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života. Režie: Matthew Nastuk. Hrají: Norbert Gastell (Homer Simpson), Anke Engelke (Marge Simpson), Sandra Schwittau (Bart Simpson), Sabine Bohlmann (Lisa Marie Simpson / Maggie Simpson) (2012)
cs
15:00
Bez dechu
Středoškolák Nathan náhodou na internetu zjistí, že je adoptovaný. Při pátrání po skutečných rodičích nechtěně zmobilizuje CIA i srbské zabijáky. Nathan se ocitá na útěku, aniž by tušil, proč mu usilují o život...Středoškolák Nathan Harper trpí návaly zlosti a sám sobě připadá cizí. Nevychází příliš ani s rodiči, kteří jsou na něj přísní, a navštěvuje psycholožku Bennettovou. Když se spolužačkou Karen pracují na školním referátu o pohřešovaných dětech, najdou na internetu fotografii malého chlapce. Na stránce simulující jeho dnešní podobu objeví Nathan sám sebe. Zjistí, že se jmenuje Steven a jeho rodiči jsou Lorna a Martin Priceovi. Spojí se on-line s adresou, ale netuší, že je odposloucháván muži kolem bývalého agenta srbské tajné služby Nikoly Kozlova. Ti záhy přijdou k nim domů, zabijí matku i otce a vyhodí dům po povětří. Nathanovi s Karen se ale podaří uniknout... Nathan volá policii, ale na lince se mu ozve agent CIA Frank Burton. Nathan je nedůvěřivý. Nakonec Nathanovi i Karen pomůže psycholožka Bennettová, která pracuje pro CIA. Harperovi byli také agenti. Nathanův pravý otec Martin Price je nezávislým tajným agentem a podařilo se mu ukrást Kozlovovi seznam pětadvaceti politiků a důstojníků CIA, kteří někdy prodali státní tajemství. Kozlov chce Nathana dostat, aby mohl Pricea vydírat a získat seznam zpátky... Nathan s Karen dostanou od Bennettové adresu, kde se mají zatím ukrýt. V bytě, který patří Martinu Priceovi, sebere Nathan pistoli a mobil. Když oba zjistí, že jsou jim CIA i Kozlov v patách, prchají odtud... Nathanovi se podaří několikrát odrazit útok Kozlovových mužů, pak ho najde Burton se svými muži. Nathan mezitím zjistí, že na mobilu z bytu je otcův seznam. Dojde mu, že je na něm i Burton, který se ho snaží dostat dřív, aby své jméno vymazal. Když je pak napadne Kozlov, Nathan s Karen znovu utíkají. Kozlov Nathana kontaktuje a vyhrožuje mu zabitím jeho přátel. Nathan mu řekne, že mu seznam vrátí, a dá si s ním sraz na stadionu během baseballového utkání. Režie: John Singleton. Hrají: Taylor Lautner (Nathan), Lily Collinsová (Karen), Alfred Molina (Burton), Jason Isaacs (Kevin), Maria Belloová (Mara) (2011)
cs
15:04
Bez dechu
Mladý muž Nathan (Taylor Lautner) žije obyčený život. Nic mu nechybí, na nic si nestěžuje. Vše se změní ve chvíli, kdy najde svoji fotku z dětství na internetové stránce. Jde o stránku pohřešovaných osob. Nathan musí napnout všechny své schopnosti, aby vypátral pravdu o svém dětství.(toy79)
cs
17:24
Futurama VIII (Möbius Dick)
Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových). Co se stane, když se do budoucnosti dostane člověk, jehož první, druhé a třetí jméno je Zkrachovalec, Nicka a Smolař? Na to vám odpoví seriál Futurama o jednom takovém týpkovi Philipu J. Fryovi, který se omylem nechá zmrazit na tisíc let a po probuzení začne pracovat pro svého vynalézavého potomka v transportní společnosti s tlupou prapodivných existencí jako posádkou dopravní lodi.
cs
17:53
Futurama VIII (Jedno vejce do skla)
Kultovní televizní seriál (od tvůrců neméně legendárních Simpsonových). Co se stane, když se do budoucnosti dostane člověk, jehož první, druhé a třetí jméno je Zkrachovalec, Nicka a Smolař? Na to vám odpoví seriál Futurama o jednom takovém týpkovi Philipu J. Fryovi, který se omylem nechá zmrazit na tisíc let a po probuzení začne pracovat pro svého vynalézavého potomka v transportní společnosti s tlupou prapodivných existencí jako posádkou dopravní lodi.
cs
18:21
Simpsonovi XXV (Žlutá pomsta)
Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie – to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi.Už dvacet let se jich miliony fanoušků na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije – je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu – Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují – ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i náboženský. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života.(TV Prima)
cs
18:49
Simpsonovi XXV (Vzpomínky na bílé Vánoce)
Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie – to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi.Už dvacet let se jich miliony fanoušků na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije – je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu – Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují – ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i náboženský. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života.(TV Prima)
cs
19:18
Simpsonovi XXV (Piráti ze Springfieldu)
Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie – to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi.Už dvacet let se jich miliony fanoušků na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije – je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu – Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují – ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i náboženský. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života.(TV Prima)
cs
19:47
Simpsonovi XXV (Můj muž je Komiksák)
Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie – to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi.Už dvacet let se jich miliony fanoušků na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodinu z městečka Springfield. Ta se skládá z pěti naprosto odlišných lidí, pro které je občas pořádně těžké se sebou vyjít. Nemluvě o ostatních obyvatelích města, v němž to opravdu neustále žije – je tu vlastní upadlá kultura, zkorumpovaná politika, drsná mafie a lenivá policie, ale také prostí občané, kteří se každý týden chodí kát do místního kostela. V neposlední řadě si mohou diváci všimnout jednoho všudypřítomného detailu – Simpsonovi totiž téměř v každé scénce něco nebo někoho parodují – ať už jde o svět filmový, hudební, politický, ale i náboženský. Tvůrci seriálu se zkrátka s velkou odvahou pouštějí do neustálých provokací osob a institucí z reálného života.(TV Prima)
cs
20:15
Shrek: Zvonec a konec
Princezna Fiona je prokletá. Ve dne je kráska, v noci se mění v ošklivku a tráví život zavřená ve věži. Vysvobodit ji může jen pravá láska. Její rodiče, král Harald a královna Lilian, už přestali doufat, že se najde pro jejich nebohou dceru ten pravý osvoboditel, a rozhodli se požádat o pomoc Rampelníka. Ten požaduje za zlomení kletby celé království Za sedmero horami. Královští rodiče by dali vše, jen aby se jejich dcera netrápila, a tak jsou připraveni s Rampelníkem podepsat smlouvu. Král již drží v ruce pero, když se dozví, že Fiona byla zachráněna Shrekem, a není tudíž nutné vzdávat se království. Rampelník zuří, přeje si, aby se Shrek nikdy nenarodil, ale není mu to nic platné. Uplyne několik let. Fiona a Shrek spolu žijí ve šťastném manželství, mají tři roztomilé děti. Shrek už nikoho neděsí, naopak neuplyne den, aby se na ně nepřijeli podívat nějací zvědavci. Shrekovy dny plynou a jsou jeden jako druhý. Shrek toho začíná mít pomalu plné zuby. Když mají děti první narozeniny, vydává se celá rodina do království Za sedmero horami, aby se všemi tuto událost oslavili. Oslava neprobíhá podle Shrekových představ a ve Shrekovi takzvaně bouchnou saze. Práskne do stolu a odchází neznámo kam. Potkává se s Rampelníkem, který je vychytralý a rozhodne se Shrekovu špatnou náladu využít ve svůj prospěch. Přiměje Shreka, aby se mu svěřil, a když Shrek poví, že by si přál prožít alespoň jeden den jako pravý zlobr, který má u ostatních respekt, dá mu Rampelník podepsat smlouvu. Výměnou za to, že se ho okolí bude ten den bát, si smí vzít jakýkoliv den ze Shrekova předchozího života. Rampelník si potají vybere den, kdy se Shrek narodil. To znamená, že nikdy neosvobodil Fionu a král s královnou podepíší smlouvu o předání království. Jakmile král podepíše, oba i s královnou zmizí. Zpočátku je Shrek nadšený. Kdekoliv se ukáže, lidé prchají v obavách o svůj život. Jeho radost však netrvá moc dlouho. Jen do okamžiku, kdy začíná objevovat plakáty, na kterých je Fiona hledaná jako zločinec. To se ho dotkne a hned běží domů. Jeho dům, kde s Fionou a dětmi žil, je zpustošený a jeho rodina nikde. Vydá se tedy na místo, kde s nimi byl naposledy, do království Za sedmero horami. Král a královna nikde, na zámku je pánem Rampelník a zlobři jsou zotročení a využíváni na ty nejtěžší práce. Cestou se potká s Oslíkem, který Shreka nezná, ale později mu začne důvěřovat, když se mu Shrek svěří s tím, co se mu stalo a jak moc mu chybí jeho nejbližší. Oslík si přečte smlouvu Shreka s Rampelníkem a zjistí, že jen Fionin polibek z pravé lásky může Shreka zachránit. Jinak se po uplynutí 24hodinové lhůty rozplyne. Shrek se domnívá, že to je podmínka, kterou hravě splní. Fiona ho totiž opravdu miluje, ale již brzy zjistí, jak byla jeho představa lichá. Fiona si Shreka pochopitelně nepamatuje, z věže se dostala sama, bez cizí pomoci a nyní stojí v čele odbojové skupiny proti Rampelníkovi. Kromě toho, že se dostala z věže, se však na její kletbě nezměnilo nic. Shrek se velmi snaží, aby si ho Fiona zamilovala, ale ona na pravou lásku nevěří, a navíc se chystá se svými spolubojovníky přepadnout Rampelníka, který se má údajně vydat na lov zlobrů. Jenže tentokrát se lovu neúčastní sám. Angažoval Krysaře, který se ukryl v kočáře a svou píšťalkou přinutil zlobry odejít dobrovolně do otroctví. Fiona je v koncích. Teď je zřejmě vše ztraceno, ale Shrek si myslí, že polibek vše vyřeší...(TV Prima)
cs
22:06
Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
S Jeníčkem a Mařenkou (Jeremy Renner a Gemma Arterton) se setkáváme 15 let po jejich incidentu s perníkovou chaloupkou. Mezitím se z nich ale stali chladnokrevní zabijáci, jejichž prací je chytání a zabíjení čarodějnic.(Greg)
cs