JOJ Cinema

JOJ Cinema

JOJ Cinema je již sedmou televizní stanicí v portfoliu JOJ Group. Přináší bohatý program pro všechny filmové fanoušky a exkluzivní česko-slovenské filmové premiéry všech žánrů. Jen u nás uvidíte celosvětově známé kinohity z poslední doby a velké množství filmů s hvězdným hereckým obsazením ověnčeným Oskary. Spousta titulů z naší nabídky získala mnoho ocenění na světových filmových festivalech. Svůj oblíbený žánr si u nás najde každý divák - fanoušek akčních filmů a thrillerů, komedií, "romanťáren" nebo i hororů.

Slovakia

Ghid TV - luni, 20.05.2024

01:50
Noční směna
Tři policisté mají za úkol doprovázet nelegálního přistěhovalce na letiště Charlese de Gaulla, kde musí nastoupit do letadla a poslán zpět do vlasti. Když však policisté zjistí pravdu, nastává těžké dilema, jak se rozhodnout.
cs
03:25
Lež má krátké nohy
Film o roli lhaní ve vztazích a životě. Mladý Gilby se ocitne ve spletité síti lží, protože přiznat pravdu je těžké a ještě těžší je přijmout ji... Gilby Smalls prožívá krizi. Právě ho vyhodili z práce, při požáru přišel o byt a přítelkyně mu dala kopačky. A to je teprve středa. Nyní, ve zralém věku třiceti let, je nucen nastěhovat se k May, jeho muži posedlé matce. Toto je poslední kapka. Gilbyho život je ponurý, dokud ho nejlepší přítel Kevin nezatáhne na rodinné setkání, kde potká Rachel, Kevinovu velmi krásnou, ale vdanou sestru. Rachel je přesně to, co Gilby potřebuje, aby dostal svůj život na správnou cestu. V zoufalé snaze zapůsobit na ni Gilby začíná splétat síť lží; jednu větší než druhou. Až po uši v lepkavé bryndě je Gilby nucen čelit nepříjemné pravdě o sobě, než najde cestu ven.
cs
05:35
Jako delfín
Súrodenci Luke (Axle McCoy) a Skylar (Tyler Jade Nixonová) idú s otcom Clintom (Travis McCoy) na jarné prázdniny na ostrov Taino. Obe deti kedysi súťažne plávali, ale Luke po smrti ich matky prestal. Na ostrove Taino sa zoznámia s delfínom Echom, ktorý pravdepodobne stratil svoj kŕdeľ a spriatelil sa s deťmi. Ich otec Clint sa zbližuje so skupinou študentov morskej biológie. Echo dokáže hravo rozhrýzť vlasce a návnady miestnych rybárov. Rybári sa búria a chcú sa delfína zbaviť. Rodina sa s pomocou študentov snaží nájsť spôsob, ako dostať Echa z ostrova, aby sa mohol vrátiť späť k svojmu kŕdľu a viac neubližoval rybárom. Nakoniec sa im to počas veľmi vyhrotenej a nebezpečnej situácie na mori podarí, a čo viac, Luke sa po návrate z prázdnin opäť pripojí k plaveckému tímu.
cs
07:15
Lhář na plný úvazek
Jérôme je nenapravitelný lhář. Jeho rodina a přátelé už nemohou snášet jeho každodenní výmysly a dělají vše pro to, aby jeho postoj změnili.. Jérôme však neposlouchá, co mu vyčítají, a propadá se do lží stále hlouběji, až ho jednoho dne zasáhne božská kletba: jeho lži se začnou stávat skutečností. A tehdy začíná skutečná noční můra.
cs
09:05
V nebeských zahradách
Deirdrein život je rozdělen mezi její každodenní práci baristky a její vášeň pro navrhování střešních zahrad. Když Deirdre omylem vylije kávu na pravidelného zákazníka a plánovače událostí Marcuse před velkou schůzkou s jeho šéfem, zkazí mu šanci mluvit o povýšení. Deirdre se nabídne, že Marcusovi pomůže a zapůjčí střešní zahradu i své služby návrhářky na další velkou událost - svatbu jeho šéfa. Šéf souhlasí s Deirdreinou pomocí, ale také chce, aby svatbu spoluplánoval Jacob, Marcusův pracovní rival. Jak spolu nepřetržitě pracují, Marcus a Deirdre si na sobě všimnou něčeho víc. Hrozí však, že řada nedorozumění zničí jejich rostoucí lásku.
cs
10:40
Bohové Egypta
Trůn egyptského vládce obsadil nemilosrdný bůh temnoty Set (Gerard Butler). Kdysi mírumilovné a prosperující impérium se kvůli němu zmítá ve válce, chaosu a strachu. Setově krutovládě si troufá vzdorovat jenom hrstka odvážných povstalců. Překvapivé spojenectví s cílem zastavit Setovo řádění nakonec uzavřou obyčejný zlodějíček Bek (Brenton Thwaites) a mocný bůh Horus (Nikolaj Coster-Waldau). Jejich dech beroucí dobrodružství a boj proti Setovi a jeho krvežíznivým poskokům je zavede do podsvětí i na nebesa. Smrtelník i bůh musí projít zkouškami odvahy i obětavosti a postavit se monstrům, o kterých smrtelník do té doby pouze slýchával. Jinak nebudou mít nejmenší šanci nakonec zvítězit.(Bontonfilm)
cs
13:05
Aloha, Lásko!
Architektka Gemma neuspěje u developera se svým stavebním projektem v Los Angeles. Zklamaná odlétá na ostrov Maui, protože zemřela její milovaná teta Lani. Ta jí odkázala svůj dům, ale ten je na spadnutí a závěť má jistou podmínku...
cs
14:40
Ledová sezóna
Hlavným hrdinom dobrodružného predstavenia pre celú rodinu je ľadový medveď Norm. Ľadové medvede sú obávané šelmy, majú obrovskú silu, zaplávajú až 100 km bez oddychu a dokážu, pri svojej veľkosti, bežať až rýchlosťou 40 km za hodinu. Lenže Norm na bežné medvedie normy zvysoka kašle, tulene má rád ako kamošov a k šťastiu mu stačí hlavne dostatok zábavy a nula otravných turistov na Arktíde. Teraz sa však bláznivý projektant rozhodne postaviť luxusný obchodný dom a výletné apartmány priamo na jeho ľadovom dvore. S troma zábavnými parťákmi, nezničitelnými lumíkmi, vyrazí do New Yorku, kde sa musí pokúsiť šialenému nápadu za každú cenu zabrániť. Odrazu sú aj z nich turisti. Betónová džungľa je totiž niečo celkom iné než stará dobrá Arktída. Norm sa stáva maskotom veľkej spoločnosti, ibaže čoskoro zisťuje, že to nie je len tak. Práve táto korporácia má v rukách budúci osud jeho zasneženého domova. Pre úspech tejto ľadovej výpravy bude treba získať nejakých ľudských spojencov a vo svetlách veľkomesta rozbehnúť konečne poriadnu show. Našťastie aj na nešťastie sú s ním jeho traja kamaráti - lumíky. Čo sa nepokazí samo, to si môžu pokojne pokaziť sami. Ľadová sezóna je veľkolepým a zábavným dobrodružstvom živelného medveďa, ktorý sa dostal mimo svoj živel. Ten veľký slávny New York sa voči nemu a jeho parťákom tvári spočiatku s nedôverou, ale rýchlo sa ukáže, že táto partička dokáže prelomiť ľady.(Bontonfilm SK)
cs
16:25
Proxima
Špičková vědkyně a astronautka Sára Loreauová (Eva Greenová) se připravuje na vysněný roční pobyt na Mezinárodní vesmírné stanici. Jakmile zahájí psychicky a fyzicky náročný trénink, přemítá o tom, jak cesta za splněním jejího snu ovlivní nejen ji jako rodiče, ale především její sedmiletou dcerku Stellu. S blížícím se začátkem mise je Sára coby jediná žena v ryze mužském mezinárodním týmu pod vedením uznávaného astronauta NASA (Matt Dillon) nucena čelit stále obtížnějším výzvám. Její pracovní závazky i povinnosti matky jsou podrobeny tvrdé zkoušce.(HBO Europe)
cs
18:20
Příšerákovi 2
Zachránili jste nedávno svět a myslíte si, že vám to zaručuje celoživotní zásobu štěstí? Chyba! Každodenní život má protivný zvyk znovu vám házet klacky pod nohy… Od velkého „příšerákovského“ dobrodružství rodiny Wishbonů uplynul již rok. Jejich život se vrátil do všedních kolejí, s běžnými lidskými starostmi a hádkami. Pozvání na svatbu čarodějnice Baby Jagy a komorníka Renfielda je tak pro rodinu vítaným rozptýlením. Jenže než si snoubenci stihnout říci „ano“, slavnostní den v mžiku zničí nezvaný host. Malá miliardářská dcerka Mila Starr, která je supercool agentka a hlavně obávaná lovkyně příšer, oba svatebčany unese! Wishbonovi mají jedinou možnost, jak zkusit své přátele zachránit. Musí se znovu proměnit v Příšerákovi. Jako mumie, vlkodlak, upírka a Frankensteinovo monstrum se přes tropické pláže i zasněžené hory vydávají po stopách Mily a jejích zajatců… Režisér Holger Tappe se po úspěchu rodinného filmu Příšerákovi (2017) vrací s neméně zábavným dobrodružstvím. Na tomto akčním rodinném výletu kolem světa si každý přijde na své.
cs
20:15
Sestřina posedlost
Život nemohl být pro Kendru Walkerovou (Lindsay Hartley) lepší. Nejenže vyhrála cenu Pedagog roku a má skvělého manžela Dana (Jason Cermak), ale také se dozvěděla dlouho očekávanou zprávu, že je těhotná. Její fotka je zveřejněna v novinách a objeví ji Amber (Lindsay Hartley), dvojče, na které Kendra téměř zapomněla. Obě holčičky vyrůstaly v sirotčinci, ale nebyly adoptovány společně jednou rodinou. Amber na to nedokázala zapomenout a kuje pomstu. Kendra musí bojovat se svou pomstychtivou sestrou, aby zachránila svůj domov, manžela, zaměstnání a nakonec svůj život.(TV JOJ)
cs
21:50
Plán pomsty
Život úspěšné vdané ženy se změní v chaos, když se sejde z dávnou přítelkyní ze střední školy.Isabelle Wagnerová se těší na setkání spolužáků ze střední školy po 20 letech a pečlivě se na to připravuje. Rozhodne vzít s sebou i dceru Sierru. Záhy stane tváří v tvář minulosti. Potká svou bývalou rivalku, spolužačku Andreou Turnerovou. Když se údajně změněná Andrea vetře do jejich života, Isabellin svět se zhroutí a brzy si uvědomí, že Andrea je i po dvaceti letech stále stejná.(TV JOJ)
cs
23:30
Pomsta
Čtvrtého července se v pozdních nočních hodinách vrací domů z venkovní slavnosti Teena Maguireová (Anna Hutchisonová) s dvanáctiletou dcerou Bethie (Talitha Batemanová). Nad hlavou jim svítí měsíc a probleskují zbloudilé petardy z ohňostrojů, jejichž praskání je stále slyšet ve vzduchu. Rozhodnou se vydat zkratkou přes oblíbené a neklidné místo, které Teena často navštěvovala na střední škole. Nebyl to ovšem dobrý nápad, protože tam narazí na bandu zločinců, kteří Teenu brutálně znásilní a Bethie tomu musí s hrůzou přihlížet. Jako první dorazí na místo činu detektiv John Dromoor (Nicolas Cage), který se s Teenou krátce předtím seznámil. Je to vdovec a válečný veterán, který má osobní zájem na tom, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost, zvláště poté, co si gang najme úlisného, protřelého právníka Jaye Kirkpatricka (Don Johnson), který je podle všeho schopen muže očistit.(HBO Europe)
cs

Ghid TV - marți, 21.05.2024

01:15
Rozpolcená
Chris je bohatý, rozvedený muž, který žije v krásném domě v Montaně. Jeho život se změní, když potká Sky, záhadnou mladou ženu, která ho vytáhne z jeho ulity a nastěhuje se k němu poté, co je Chris zraněn.
cs
02:45
Vánoce na cestách
Bývalí spolužáci Lina a Max spěchají na Vánoce domů. Oba žijí v New Yorku, kde mají svou práci, ale jejich domovem je Colorado. Tam vyrůstali a chodili do školy. Znají se od dětství. Náhoda je svede dohromady v zoufalé situaci, kdy jim v Ohiu zruší vánoční let kvůli špatnému počasí. I když je všechno proti nim - příroda i technika, bojují společně všemi silami o to, aby se jakýmkoliv způsobem dostali domů včas. Je jedno, jestli vlakem, náklaďákem, traktorem, prostě vším, co má kola a pěkně přes celou krajinu!
cs
04:05
Dobrý šéf
Básculas Blanco, španělská společnost, která vyrábí průmyslové váhy v provinčním španělském městě, čeká na blížící se návštěvu výboru, který má její osud v rukou, zda si zaslouží místní ocenění Business Excellence: až přijde čas, musí být vše perfektní. Majitel společnosti Blanco (Bardem) pracuje proti proudu času a snaží se vyřešit problémy se svými zaměstnanci a překračuje přitom všechny myslitelné hranice.
cs
06:15
Ostrov delfínů
Čtrnáctiletá Annabel žije po smrti rodičů v karibském ostrovním ráji se svým dědečkem a delfíní kamarádkou Mitzy. Vše se má změnit, když si dívku chce její druhý děda odvézt do New Yorku. Annabel a její kamarádi musí vymyslet, jak to udělat, aby na ostrově mohla zůstat… Bahamský rodinný film
cs
08:05
King
King, lvíče, které se stalo obětí obchodu s lidmi, uteče z letiště a najde útočiště u Inès a Alexe, kteří dostanou bláznivý nápad dostat ho zpět do Afriky. Může se stát cokoli, když se k dobrodružství rozhodne připojit i jejich potrhlý dědeček Max.
cs
09:55
Příšerákovi 2
Zachránili jste nedávno svět a myslíte si, že vám to zaručuje celoživotní zásobu štěstí? Chyba! Každodenní život má protivný zvyk znovu vám házet klacky pod nohy… Od velkého „příšerákovského“ dobrodružství rodiny Wishbonů uplynul již rok. Jejich život se vrátil do všedních kolejí, s běžnými lidskými starostmi a hádkami. Pozvání na svatbu čarodějnice Baby Jagy a komorníka Renfielda je tak pro rodinu vítaným rozptýlením. Jenže než si snoubenci stihnout říci „ano“, slavnostní den v mžiku zničí nezvaný host. Malá miliardářská dcerka Mila Starr, která je supercool agentka a hlavně obávaná lovkyně příšer, oba svatebčany unese! Wishbonovi mají jedinou možnost, jak zkusit své přátele zachránit. Musí se znovu proměnit v Příšerákovi. Jako mumie, vlkodlak, upírka a Frankensteinovo monstrum se přes tropické pláže i zasněžené hory vydávají po stopách Mily a jejích zajatců… Režisér Holger Tappe se po úspěchu rodinného filmu Příšerákovi (2017) vrací s neméně zábavným dobrodružstvím. Na tomto akčním rodinném výletu kolem světa si každý přijde na své.
cs
11:50
Podoby lásky
Tři příběhy o lásce, oddanosti a věrnosti od oceňované režisérky Eleanor Coppolové. V prvním z nich najde manželský pár (Joanne Whalley a Chris Messina) netradiční způsob, jak překonat velkou vzdálenost pomocí technologie, ale brzy zjistí, že jsou od sebe dál, než tušili. V druhé části se dlouholetý pár (Kathy Bakerová a Marshall Bell) snaží znovu zažehnout jiskru spontánním výletem na plachetnici, ale nečekané události je rozdělí. Ve třetí epizodě se mladá žena (Maya Kazan), která nedávno přišla o matku, rozhodne svolat všechny její kamarádky (včetně Cybill Shepherd, Rosanny Arquette a Rity Wilson), aby se podělily o své vzpomínky. Následují překvapivá odhalení...
cs
13:30
Dej si pohov, mladej!
Milann Rousseau (Kev Adams) je třicátník a celý jeho život je problém. Jako kluk přišel o oba rodiče, vyrůstal v dětském domově a lásku nepoznal. Má jediného přítele Samiho, taky sirotka, který o něj pečuje ještě po dvaceti letech. Ten vystudoval a stal se advokátem, Milann nemá dokončenou ani základnou školu a celé dny jenom sedí a hraje videohry. Po incidentu v posledním zaměstnání je odsouzen na 300 dnů veřejně prospěšných prací v domově důchodců. Zpočátku je to peklo. Nesnáší staré lidi a oni mu zas dělají na oplátku naschvály. Po jedné události se nad ním slituje a ujme se ho skupinka osmdesátníků, které vede bývalý šampion v boxu (Gérard Depardieu). Každý z nich mu předá svou životní zkušenost. Milann zase zjišťuje, že v tomhle zařízení využívají osamělost a zranitelnost svých klientů, aby je okrádali. A tak chce zorganizovat velký útěk…
cs
15:20
Když láska klepe na dveře
Když spisovatelka Hannah zdědí chatu své zesnulé babičky, najme svého ovdovělého souseda, místního údržbáře Cola, aby ji pomohl dát do formy a prodat. Ale když spolu Hannah a Cole začnou trávit čas, vytvoří se mezi nimi pouto… Kanadský romantický film
cs
16:55
Bella Mia
Stádo krav z menšího statku je kvůli podezření na BSE (Nemoc šílených krav) odsouzeno k utracení. Zvířata nakládané do vozů, ale vycítí blížící se hrozbu, vzbouří se a pokusí se utéct. Lidé na ně začnou pořádat hon, ale stádo pod vedením krávy Bely se ukáže být v mnoha ohledech inteligentní a prozíravé a řadu nástrah prokouknou, zneškodní, nebo prostě jim uniknou. Vzájemným soubojem o to, kdo s koho, se na obou stranách vyčerpávají síly i stoupá agresivita. Právě člověk se uchýlí k brutálnímu, nízkému a na nic se neohlížejícímu vybíjení, které už má pramálo společného s původní veterinární prevencí. Na straně druhé se však najdou i lidé opačného smýšlení, kteří mají pro krávy na útěku pochopení, sympatizují s nimi a snaží se jim pomoci. Jde totiž více o souboj člověka s narušenou konvencí řádu, než o jakékoli přímé ohoržení života člověka zvířetem či jiných zvířat. Hrdinky touží jen po jediném, po svobodném životě v přírodě, v níž jsou ale náhle nuceny se také učit žít a přežít. V přírodě, kde je nikdo nenakrmí, nepodojí, nenadopuje léky, přírodě, jíž se sami musejí přizpůsobit. Poznávají, co je to hlad, zima, strádání i bolest. Přebírají lidské rysy a nastavují nám lidem zrcadlo, kam je a není možné zajít v zahrávání si s přírodou. S postupujícím časem v nerovném souboji však zůstává jen hlavní hrdinka, vůdčí kráva Bela, která je postavena před závažné rozhodnutí volby – zachránit si holý život či za velkého rizika pokusit se zachránit vlastního potomka. Obětuje se, morálně vítězí nad námi všemi, ale je jen a jen na přírodě, zda ji nechá težce zraněnou přežít. Tento baladicky laděný příběh s mimořádným emocionálním nábojem a morálním apelem určitě zaujme nejen svým prostým sdělením, že lidé nejsou tady proto, aby se stali krutými pány tvorstva, ale proto, aby se naučili žít v souladu s přírodou a nikomu neubírali právo na svobodu a vlastní život.(oficiální text distributora)
cs
18:40
Který je ten pravý?
Carly dostane druhou šanci na románek se svou láskou z vysoké školy. Její nový kamarád Nick jí radí, jak na něj zapůsobit. Carly brzy zjistí, kdo je pro ni ten pravý...
cs
20:15
Poker Face
Rebecca's husband has a boys' night every Monday, but that doesn't stop her from changing into some sexy lingerie and attempting to lure him into bed. Pissed that her seduction techniques go unnoticed, she waltzes into the poker game close to naked, seducing her husband's poker buddies and eventually rewarding the game winner (and herself) with a hot suck and fuck.
cs
22:10
Už teď mi chybíš
Milly a Jess byly odjakživa nejlepšími kamarádkami. Od dětství spolu sdílely absolutně všechno – tajemství, šaty, dokonce i kluky, se kterými chodily. Návštěvy bujarých večírků plných alkoholu a drog či vyvádění ztřeštěností jim zůstaly od mládí až do dospělosti. V životě ale jednou nastane chvíle, kdy se každý musí začít chovat dospěle… Nebo ne? Snažit se žít „dospěle“ má ale různé podoby. Zatímco Milly má úžasnou práci a žije v krásném městském domě s manželem Kitem a dvěma dětmi, Jess a její přítel Jago žijí bohémským životem na hausbótu na londýnském kanálu. Přátelství Milly a Jess je však stále pevné jako skála a život je jednou velkou zábavou. Každá zábava však jednou skončí a pro Milly s Jess to platí dvojnásob. Jess po mnoha neúspěšných pokusech, kdy se pokusila otěhotnět, konečně prolomila smůlu a chce s Milly oslavit radostnou zprávu. Ta má bohužel úplně opačnou novinku – byla jí zjištěna rakovina prsu.
cs