Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

Guia de TV - domingo, 31/03/2024

05:50
Pikku Kakkonen
31.03.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52
Nappulat
Tänään aukeaa Pipunan luukku, ja yllätykseksi saadaan värikynät! Leikkien lisäksi kuullaan Elefanttimarssi, nähdään, kuinka Selma tekee hedelmäsalaattia, ratkaistaan tehtävä, ihaillaan kääpiövuohia, ja miten Adam taiteilee junakuvan palikoilla painaen. Laululeikkinä Huugi-guugi.
fi
06:06
Fantti ja työkoneet
Tutki Fantin kanssa, mitä konttikurottaja tekee.
fi
06:15
Tilkkupeiton tarinoita
Tilkkupeiton eläimet odottavat malttamattomina Tipun kuoriutumista.
fi
06:19
Pikku Kakkosen talo
Kokeillaan jakolaskua Jyrkin ja Neposen kanssa torikojulla.
fi
06:23
Killen kimppakyyti
Leopold johtaa pingviiniryhmää partiolaisten katselmukseen, kun vaunun matkustajat alkavat saada kummia kutitusoireita yksi toisensa jälkeen.
fi
06:34
Vilja hoitaa
Junon murtunut jalka on parantunut, joten kipsi voidaan ottaa pois. Juno on kuitenkin ajanvarauslistan lopussa, eikä millään jaksaisi odottaa omaa vuoroaan.
fi
06:46
Rikke
Koirilla ei ole riittävästi rahaa kakkuun. Rikke saa ajatuksen: he auttavat mummia ja pyytävät rahaa siitä! Onneksi mummin työt johtavat maistuvaan lopputulokseen...
fi
06:51
Nukketeatteri Sampon lauluja
Nukketeatteri Sampo esittää pääsiäislaulun Pääsiäisaamuna.
fi
06:53
Oktonautit
Kausi 3. Hirmumyrsky tuhoaa pienen riutan, jonka asukkaat joutuvat vaaraan.
fi
07:05
HYRRÄ: Tanssivideot
Esitt. Maija Sariola, Osmo Ikonen, säv&sov. Jyri Sariola, san. Kaisa Happonen, koreografi Riikka Korpi
fi
07:07
Ryhmä Hau
Kausi 7. Pennut pelastavat rakettirullailijan. Marketta saa vahingossa Rampan rakettirullaluistimet. / Pennut pelastavat Rikun lahjan. Rikun lahja hukkuu viidakon kätköihin.
fi
07:29
Pikku Kakkosen iso peli
Haasteissa ryömitään makuupusseissa, tanssitaan tunnareiden tahtiin ja ajetaan donitseilla. Lasten kanssa pelaavat Saara ja Lassi. Kisan juontavat Jari ja Dj Jekku Ykkönen.
fi
07:56
Pikku Kakkosen iso peli
Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:57
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:58
Pikku Kakkonen
31.03.2024 08:58.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:59
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
08:00
Näin meillä
Lindan jenkkifutisjoukkueella ei mene hyvin, joten Liisa pestautuu heidän analytiikkavalmentajakseen. Numerot ja matematiikka auttavat pelikuvioiden laatimisessa, mutta vain tiettyyn pisteeseen asti.
fi
08:12
Ellun kamut
Anja soittaa hädissään. Kilpikonnien omistajat ovat postittaneet Reijon kilven häälahjana, koska luulivat sen olevan maljakko.
fi
08:23
Supersisarukset
Totin ja Sannin äidin tärkeät cowboysaappaat varastetaan salaperäisesti, ja sisarukset joutuvat turvautumaan ainoaan silminnäkijään - huonekasviin!
fi
08:35
Ninjalinja
Papukaija varastaa kipparin onnenhatun. Kapteenihattutilaus vie ninjat risteilyalukselle, ja harhauttaa Konpekin lomatunnelmiin.
fi
08:46
Tipu Touhukas
Tipu, Kotko ja Tirppa maailmalla.
fi
08:47
Emman DIY-studio
Emma on saanut DIY-studioon vieraaksi Aaronin. Kaksikko tuunaa puhelimen kuoret eikä sotkulta vältytä tälläkään kertaa. Aaron epäilee omia askartelutaitojaan, mutta lopputuloksena on upeat uniikit kuoret, jollaisia ei muilla ole.
fi
08:52
Seuraajat päättää biisin
Mitä koulun discossa tapahtuu? Elon ja Viivin esittämä biisi kokoaa yhteen seuraajien parhaat disco-muistot. Vastausten perusteella discossa on jännittävintä kisoihin osallistuminen, odottaa pyytääkö joku tanssimaan ja muut tanssijat. Huomaako ihastus?
fi
08:55
Haju-uutiset
Erikoishajutoimittaja Teea Torttu haastattelee puhuvaa mikrobia ja sukeltaa syvälle hajujen maailmaan.
fi
09:00
Reinikainen
Konstaapeli Reinikainen muuttaa Hämeenperältä kaupunkiin, oppii puhumaan käsillään ja tutustuu järjestyspoliisin työhön.
fi
09:31
Reinikainen
Konstaapeli Reinikainen solmii ystävyys-, yhteistyö- ja avunantosopimuksen sosiaalivirkailija Ailin ja tämän 40 orvon kanan kanssa.
fi
10:01
Reinikainen
Selvitellessään sunnuntaiaamuista katutappelua joutuvat Reinikainen ja konstaapeli Ek ratkomaan erään toimitusjohtajan kadonneiden tekohampaiden arvoitusta.
fi
10:33
Reinikainen
Reinikainen hajottaa opiskelijoiden mielenosoituksen, jonka jälkiseurauksena koirapartioon siirtynyt konstaapeli Ek saa sielunvamman.
fi
11:02
Reinikainen
Reinikainen ja Jänkälä törmäävät yövuorossa klassiseen musiikkiin ja kaneihin erikoistuneeseen murtovarkaaseen. Reinikainen selvittää sotkun ja oppii uuden laulun.
fi
11:27
Reinikainen
Keskellä kesähellettä kaupungille hirvijahtiin hälytetyt poliisit joutuvat jutun vuoksi puhumaan saksaa sekä vierailemaan teurastamossa ja mielisairaalassa.
fi
11:55
Reinikainen
Konstaapeli Reinikainen vie puistosta löytämänsä juopuneen varusmiehen kotiinsa selviämään. Juttu on viedä häneltä sekä yöunet että mielenrauhan.
fi
12:19
Reinikainen
Sähkökatkos aiheuttaa sekaannusta poliisilaitoksella. Reinikainen juuttuu hissiin tunnetun tv-tähden kanssa ja ylikomisario Rautakallio yrittää alaisineen ulos pimeästä saunasta.
fi
12:50
Reinikainen
Reinikainen viettää vapaapäivää Ailin ja konstaapeli Hautamäen kanssa. Mitä muuta mökillä voi tehdä kuin listiä hyttysiä, saunoa tai paistella makkaraa. Näppärä konstaapelimme kyllä keksii.
fi
13:20
Reinikainen
Haaparannassa sattunut onnettomuus herättää poliisilaitoksella hämminkiä. Kumpi on soveliaampi kertomaan tapauksesta omaisille - Ek vai Reinikainen?
fi
13:51
Reinikainen
Missä viettää Reinikainen aamuhetket yövuorojen jälkeen? Kuinka hyvin Keke Rosberg tunnetaan maailmalla? Löytääkö Aili uuden olkapään? Kaikkeen on vastaus.
fi
14:25
Reinikainen
Vanhuksetko muka väsyneitä? Eräs herttainen vanha nainen pistää Reinikaisen, Hämeenperän poliisin, Mäyräsen ja vanhainkodin päiväjärjestyksen sekaisin.
fi
14:55
Reinikainen
Reinikainen saa panna parastaan puhuttaessaan huvilaan linnoittautuneen murtovarkaan panttivankeineen ulos. "Rauhanneuvottelujen" lopputulos on yllätys kaikille.
fi
15:27
Reinikainen
Reinikainen saa panna parastaan puhuttaessaan huvilaan linnoittautuneen murtovarkaan panttivankeineen ulos. "Rauhanneuvottelujen" lopputulos on yllätys kaikille.
fi
15:57
Reinikainen
Vappu, suomalainen kevätkarnevaali on poliisin tiloissa tuiki toisenlainen kuin kadulla, toreilla ja kapakoissa. Tai oli ennen Reinikaisen taloon tuloa.
fi
16:27
Maamerkkien uusi elämä
Hylätty paloasema Belgiassa saa vaikuttavan lisäosan. Singaporessa pelastetaan ränsistynyt varasto. Yhdysvalloissa tutkijat ja insinöörit uudistavat kultakaivoksen laboratorioksi.
fi
17:12
Kohteessa
Jonathan palaa Intiaan ja tutustuu Kolkatassa paikallisten myyttien rikkaaseen symboliikkaan. Hän käy Intian viimeisessä chinatownissa ja kulkee raiteita ja jokia pitkin tutustumassa mogulivaltakunnan historiaan.
fi
17:56
Pohjoisen eläinlääkärit
5/10. Sarjan uusissa jaksoissa seurataan eläinlääkärien työtä Manitobassa, Kanadassa, jossa he pelastavat loukkaantuneita ja sairastuneita villieläimiä.
fi
18:17
Pohjoisen eläinlääkärit
6/10. Sarjan uusissa jaksoissa seurataan eläinlääkärien työtä Manitobassa, Kanadassa, jossa he pelastavat loukkaantuneita ja sairastuneita villieläimiä.
fi
18:40
Stacey Dooley: Stalkkerin vainoamat
Kausi 1, 2/2. Stacey tutkii pitkäaikaista sekä tuntemattomien ihmisten vainoamista. Pakkomielteinen fani on vainonnut 21-vuotiasta Abbya jo pitkään. Hän jatkaa toimiaan vankilatuomion jälkeenkin. Poliisi pidättää miehen, joka stalkkaa työkavereitaan netin kautta. Tom on vainoaja, joka on yrittänyt hoitaa ongelmaansa 2 vuoden terapiajaksolla. Jaksosta on julkaistu uusi versio 12.10.2022.
fi
19:30
Josephine Skriver, influensserin elämä
1/4. Josephine Skriver on tanskalainen huippumalli, LBGT+ -aktivisti, yrittäjä ja ennen kaikkea influensseri, somevaikuttaja. Hänellä on yli 8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja hän tekee kansainvälistä uraa Los Angelesissa. Kilpailu alalla on kivenkovaa, miten Josephine Skriver pysyy pinnalla?
fi
20:00
Unelmien pelikirja
Eräänä päivänä Pat tulee tavallista aikaisemmin töistä kotiin ja yllättää vaimonsa suihkusta toisen miehen kanssa. Pat passitetaan pakkohoitoon, josta vapauduttuaan hän muuttaa vanhempiensa luo.
fi
22:00
Tervo & Halme tosisuomalaisuutta etsimässä
Jari Tervo ja Jani Halme jatkavat odysseiaansa tosisuomalaisuuden sanallistamiseen pohtimalla, mitä meistä muualla maailmassa ajatellaan. Suomalaisen itsetunto vahvistuu, kun ulkomaalainen tuntee nimeltä sankareitamme ja tietää tuhansien järvien maan. Mitä meistä oikeasti tiedetään?
fi
22:30
Trauma
Veli-Pekka Joki-Erkkilän 17-vuotias tytär, Laura, löytyi ex- poikaystävänsä asunnosta surmattuna. Tiedon saatuaan isä huusi ääneen ulos omaa tuskaansa. Mikä saa hänen huutonsa lopulta lakkaamaan?
fi

Guia de TV - segunda, 01/04/2024

05:50
Pikku Kakkonen
01.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52
Kuu ja minä
On Jupusen syntymäpäivä! Ystävykset lähtevät tapaamaan kakkuleipuria, joka tekee erikoisen hienon syntymäpäiväkakun Jupuselle. Herra Sipuli tahtoo kantaa suuren syntymäpäiväkakun perille.
fi
06:14
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Mari ja Jaakko aprillaavat.
fi
06:16
Laura
Lauralla on paljon kysyttävää, kun hänen perheensä lomailee rannalla. Mikä majakka on? Entä vuoksi ja luode? Millaisia simpukoita on olemassa? Mitä tapahtuu pienelle eksyneelle hylkeenpoikaselle?
fi
06:27
Barbapapan perhe
Barbapapa kauhistelee pirpanoiden yletöntä veden tuhlausta. Opetukseksi hän päättää kertoa lapsille huiman tarinan matkastaan Egyptiin.
fi
06:39
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Tuomo laulaa laulun pääsiäisen aarrejahdista.
fi
06:40
Ryhmä Hau
Kausi 6. Pennut ja löyhkäävät kuplat. Viidakon eläimet pakenevat salaperäistä löyhkää. / Strutsinpojat karkuteillä. Kotka ilmaantuu häiritsemään strutsipariskunnan haudontaa.
fi
07:03
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:04
Pikku Kakkonen
01.04.2024 08:04.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:05
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
07:06
Metsäleikkimestarit
Pikkujalka saa äidiltä luottamustehtävän kuljettaa hunajapurkin toiselle puolelle kylää.
fi
07:18
Taruvaeltajat
Toverukset matkaavat avaruuteen, kun tärkeää äänitettä tuova luotain putoaa kuun toiselle puolelle. Kylmyyden ja pimeyden keskellä alkavat olla vitsit vähissä kaikilla paitsi luotaimen robotilla.
fi
07:30
Unna Junná
Mariannen kanssa Karesuvannossa. Kissojen elämää: Inkeri saa siskon. Hildan linnut: Hanhi.
fi
07:41
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Paten serkun aarrekartan avulla Viherlaaksolaiset pääsevät kauan kadoksissa olleen kaivatun esineen jäljille.
fi
08:06
Urhea pelastusretki
Urhea pelastusretki. Myrsky heittää kaksi pöllönmunaa pois pesästä, ja toinen kuoriutuu ennen toista. Kun muna joutuu kadoksiin, kuoriutunut poikanen lähtee urhealle pelastusretkelle.
fi
08:31
Kivikukkula
Päästäisperhettä kohtaa iso onnettomuus ja he joutuvat lähtemään kotoaan pakon edessä. Uutta kotipaikkaa etsiessään he kohtaavat tammihiiriä, myyriä, siilejä ja muita metsän asukkaita, joista jokainen suhtautuu hieman eri tavoin matkalaisiin. Onneksi perhe löytää lopulta paikan, jonne asettua ennen talven tuloa ja jossa kyläläiset toivottavat tulokkaat tervetulleiksi.
fi
09:01
Me Rosvolat
Vauhdikas seikkailuelokuva 10-vuotiaasta Viljasta, joka tulee erehdyksessä maantierosvojen ryöstämäksi. Rosvoautossa asuva lainsuojaton perhe elättää itsensä pihistämällä mökkiläisten autoista tarpeisiinsa karkkia, eväitä ja lehtiä. Rahasta he eivät ymmärrä mitään.
fi
10:22
Unelmakoti Sisiliassa
Vuosisatoja vanhat lattiat näkevät vihdoin taas päivänvalon, kun talon pohjakerroksen kauneus paljastuu. Samalla Marie ja Bill suunnittelevat jo uutta remonttikohdetta ja lähtevät eteläiseen Sisiliaan tutkimaan hylättyjä taloja. Bill saa myös maistella sisilialaisuutta sen legendaaristen leivonnaisten muodossa.
fi
10:51
Den grønne slagter
Anne Lundbergin ja Paul Svenssonin kekseliäät kasvisruokakokeilut ovat edenneet viimeiseen vaiheeseen. Nyt on vuorossa vihreä versio sushista. Onnistuvatko Anne ja Paul nostamaan Skånen vesistä ainutlaatuisia makuja, jotka tuovat kielelle Aasian? Paulin on panostettava suoritukseensa täysillä, koska hänen tämänkertainen haastajansa on peräti maailmanmestari - tietenkin sushin valmistuksessa! Tuomaristo tekee kuitenkin ratkaisunsa vain maun perusteella.
fi
11:20
Riistametsällä
Hanhi. Nikolaj tahtoo tehdä ruokaa hanhesta. Jørgen valmistautuu huolella, sillä hanhijahdissa naamioituminen on olennaista. Vai popsivatko kaverukset sittenkin merimetsoa?
fi
11:50
Erämaan armoilla
Norjalainen seikkailija Lars Monsen matkaa jälleen pohjoisen luonnon keskellä retkikuntansa kanssa. Monsenin, hänen veljensä ja ystävänsä suunnitelmat ovat kunnianhimoisia. Heillä on mukanaan 24 vetokoiraa ja he aikovat ottaa mittaa toisistaan. Kuka heistä on paras pilkkimies? Osa 1/2. (Monsen, Monsen og Mattis, T:NRK, 2021)
fi
12:30
Tanskalainen maajussi
Frank on odottanut koko kesän, että kanat hautoisivat munista poikasia. Nyt tipuja on kuoriutunut kaksikin, mutta ne pitäisi saada vielä kiinni, jotta ne pääsisivät kasvamaan rauhassa omassa kopissaan. Päärakennuksen saviseinän kulmaa vahvistetaan koristelistalla. Lisäksi joesta niitetään vesikasveja.
fi
13:00
SuomiLOVE
Ohikulkijat auttavat sohvan kanssa pulaan joutunutta ihmistä, mutta päätyvätkin itse keskelle yllätystä! Mukana mm. sielukkaat Jarkko Ahola, Mikael Gabriel ja Jarkko Martikainen.
fi
14:00
Søren Vesterin puutarha
Søren Vester on suunnitellut monta vuotta unelmiensa puutarhaa. Hän asuu vanhassa pappilassa Jyllannin maaseudulla. Toteuttaakseen haaveensa Søren tarttuu vihdoin lapion varteen. Koska työmäärä on valtava, hän tarvitsee ystävän ja kaivinkoneen apua. 1100 neliömetriä nurmikkoa pitää siirtää ja kylvää tilalle luonnonvaraisia kukkia. Ja tämä kaikki on vasta alkua. Tanskalainen puutarhasarja, osa 1/12, T: DR, 2021
fi
14:30
Tuhat kuvaa liito-oravasta
Kertomus salaperäisestä yön liitäjästä, jolle luontokuvaaja menetti sydämensä. EU:ssa Suomi on ainoa maa, jossa liito-oravaa esiintyy.
fi
15:00
Punkaharjun pojat
1/10. Kaitsu Rinkisellä ja Janne Kaperilla, on oma tuotantoyhtiö ja lähes 20 vuotta elänyt haave tehdä oma elokuva. Homma on vain tekemistä vaille, mutta mistä rahat? Myöntääkö Suomen elokuvasäätiö rahaa Biisonimafialle?
fi
15:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Tiibetinspanielit Lyyli ja Tyyne tulevat sairaalaan jatkotutkimuksiin maksasairauden takia. Tutkittavana käyvät myös silmäänsä aristava Molli-kolli sekä pissaongelmista kärsivä nuori weimarinseisoja Elsa.
fi
16:00
Pikku Kakkonen
Maanantai 1.4.2024. Katsellaan Tuomon kanssa Albi Lumiukko, Metsän halki, Osku, Reppu-Heppu ja Botti median mestareina, Muru, Kielimatkaajat sekä Melkein kuusivuotias.
fi
17:00
SuomiLOVE
Huikea Agents saa illan yllätykseen riveihinsä Dannyn. Estradeina musiikkiesityksille toimivat mm. katto, nyrkkeilykehä ja joogasali. Iloa iltaan tuovat myös Eva + Manu, Club For Five ja LOVEband.
fi
18:00
Sohvaperunat
Sohvaperunat tempaistaan mukaan Suureen Seikkailuun, missä kotisohvat eivät vaikene edes hetkeksi. Sohvikset hyppäävät myös keskelle Kolmiodraamaa ja Lähiöbotox-bändin mukana African Metal Tourille. 
fi
18:50
YleX Otto
Emma Gaalassa vuoden tulokkaaksi valitun Viivin ääni pääsee oikeuksiinsa intiimillä YleX Otto -keikalla. Live-vedossa kuullaan uudet versiot jo tunnetuista hittibiiseistä ja Robin Packalén vierailee laulamassa juuri julkaistun yhteisen dueton Ihana Kipu. Taltioitu lokakuussa 2022. 1. Parisuhdehautausmaa 2. USA 3. Ihana kipu ft. Robin Packalén.
fi
19:00
Theroux ja autistit
Louis Theroux vierailee autististen lasten kuntouttamiseen erikoistuneessa koulussa. Hän tapaa oppilaitten perheitä ja saa nähdä, mitä arki autistin kanssa voi parhaimmillaan ja pahimmillaan olla. T: BBC.
fi
20:00
Rikollispomot
Englannin uinuvissa pikkukylissä toimii merkittäviä huumeiden salakuljetus- ja levitysorganisaatioita. Liigapomot johtavat tiimejään "hylätyissä taloissa", jotka on suunniteltu toimimaan huumevarastoina.
fi
20:50
Sorjonen
Kausi 1, 10/11. Loppupeli 1/2. Janina (Olivia Ainali) havahtuu verisenä purjeveneestä keskellä Saimaata. Kun isä (Ville Virtanen) saapuu auttamaan tytärtään, veneestä löytyy myös tapettu mies (Pekka Strang).
fi
21:50
Toistaiseksi tuntemattomasta syystä
"Oli helpotus että se ei ollu meiän vika se kolari." Jyväskyläläinen Jasmine Saloranta vammautui vuonna 2010 Siikalatvalla sattuneessa liikenneonnettomuudessa.
fi
22:20
Off the Rails
Rikke Brewer ja Aiden Knox haluavat olla parkourin kuninkaita. He hiovat hurjia hyppyjä, voltteja, liukuja ja monia muita vaarallisia parkourtemppuja kaikkialla, myös liikkuvien sähköjunien katoilla. Hengenvaarallisilla tempuilla he tavoittelevat miljoonayleisöä somessa, pääsylippua pois pikkupaikkakunnalta, matkaa maineeseen ja suureen maailmaan. Hullunrohkeuden kääntöpuoli on synkkä. Elämän realiteetit ja kaverin kuolema heittävät varjon nuorukaisten elämään, joka uhkaa suistua raiteilta. (Iso-Britannia 2022)
fi