Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

Guia de TV - quarta, 03/04/2024

05:50
Pikku Kakkonen
03.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:53
Martta puhuu
Martta menee kouluun. Rouva Koski tarvitsee itselleen sijaisopettajan. Sijaisopettajaksi päätyy Martta. / Tero ja tuomion lamppu. Koulussa opiskellaan keksijöistä ja keksinnöistä. Tero on haluton aloittamaan tehtävää.
fi
06:16
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Jaakko on taas tärkeän tiedon äärellä.
fi
06:17
Tilkkupeiton tarinoita
Kummituseläin ei saa unta, ja lähtee etsimään ystävää, joka voisi laulaa tuutulaulun.
fi
06:21
Ella, Oskari ja Huu
Oskari haluaa leikkiä sankariaan Kapteeni Superviittaa. Ella lennättäisi mieluusti leijaa - ellei supersankari vähän väliä puuttuisi peliin.
fi
06:32
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Susanna ja Alli leikkivät eläinleikkiä.
fi
06:34
Pablo
Mauno kuulee radiosta hauskankuuloisen mainoksen. Mitä varten sanoja on? Voiko niitä sanoa huvikseen
fi
06:46
Tipo
Tipotiimi maalaa päämajaa. Välkky ja Panu tahtovat kuunnella musiikkia, jotta työ sujuisi mukavammin. Koska kumpikin tahtoo kuunnella omaa musiikkiaan, täytyy sopia vuoroista.
fi
06:53
Mitä ihmettä?
Ajattelenko minä jatkuvasti?
fi
06:58
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Piipittäjät. Neponen arvuuttelee, mikä on aamun eläin.
fi
07:01
Auvo Raitanen
Sepi soittaa Auvon hätiin rikkoutuneen ikkunan vuoksi. Vahingon syyksi paljastuu Manun ja opossumien raju palloleikki, murskapallo. Auvo ottaa joukkion mukaansa keksimään uusia leikkivaihtoehtoja.
fi
07:12
Dinofarmi
Tiensuut ovat saaneet vihiä, että Dinofarmin alla sijaitsisi salainen smaragdikaivos. Dinoremmi yrittää estää heitä kaivamasta kuoppia ympäri farmia, mutta olisiko smaragdihuhussa sittenkin perää?
fi
07:24
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:26
Pikku Kakkonen
03.04.2024 08:26.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:28
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
07:29
Pok ja Mok
Mokin perhe lähtee elokuviin, mutta elokuvan valinta aiheuttaa erimielisyyttä. Asia päätetään ratkaista kilpailulla.
fi
07:36
Näin meillä
Lola rikkoo vahingossa Lotan rakkaan vatsastapuhumisnuken ja joutuu sitten sen tuuraajaksi.
fi
07:50
Jumppahetki
Keskiviikkoisin Jumppahetkessä keskitytään kehonhallinnan vahvistamiseen.
fi
08:00
Strömsö
Kootut suosikit. Paul antaa kesäksi grillivinkkejä ja valmistaa kunnon T-luupihvin. Jimiin iskee autonostalgia, joten hän tekee puusta tuoksukuusia. Camilla koristelee jakkaroita mosaiikilla.
fi
08:30
Unelmakoti Sisiliassa
Sisilian kesä alkaa kallistua kohti loppuaan. Pernilla Månsson Coltin on aika tulla Palazzo Cirilloon katsomaan, miten Billin ja Marien kuluneen vuoden projektit ovat onnistuneet. Talon pohjakerroksen eteishalli ja yksiö saadaan valmiiksi, ja lopultakin myös viinikellari voidaan sisustaa! Vaan mahtuuko paikalliselta sepältä tilattu viinikaappi sinne?
fi
09:00
Piilotetut kyvyt
Tanskalaissarjassa seurataan autismin kirjon henkilöitä. Pomo on kutsunut Louisen keskustelemaan, ja lopputulos on molemmille yllätys. Trine rentoutuu kokoamalla palapelejä ja haastaa myös professori Troels Kjærin kokoamaan palapelin tietyssä ajassa. Kumpi voittaa? Entinen atomifyysikko Niels Jørgen Kjær tapasi työssään ihmisiä, joilla on maailman terävimmät aivot, ja monet heistä kuuluvat autismin kirjoon.
fi
09:45
Unelma Lapista
Dokumenttisarja elämänmuutoksesta
fi
10:15
Riistametsällä
Isokauris. Jørgen ja Nikolaj lähtevät pohjoisjyllantilaiselle metsästystilalle. Tarkoituksena on kaataa isokauris ja valmistaa siitä maukasta ruokaa. Nikolaj odottaa saalista jo vesi kielellä.
fi
10:45
Erämaan armoilla
Lars Monsen lähtee jälleen uusiin seikkailuihin erämaahan. Mikkel Nivan kanssa Monsen suuntaa lumisille tuntureille. Onko edessä kaikkien aikojen kovin reissu? Osa 1/6. (Med Monsen på villspor, T: NRK, 2022).
fi
11:46
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
11:50
Tanskalainen maajussi
Luvassa on syysmyrskyä, joten rakennustelineet pitää kiinnittää ja ankkuroida lujemmin. Kiinankaalit sidotaan tiiviiksi keräksi niinellä, ja sitten Frank haluaa kokeilla papavin kasvatusta. Vanha lämpölasi-ikkuna saa uuden elämän. (Huomio! Ennen vuotta 1977 valmistetut lämpölasi-ikkunat voivat sisältää PCB:tä, eikä niitä tule uusiokäyttää.)
fi
12:20
SuomiLOVE
Aikakone käynnistää bileet megahitillään ja Sonata Arctica saa aikaan kylmät väreet! Lisäksi tunnelman kattoon nostavat mm. Freeman ja Lauri Tähkä sekä pienet musafanit yllättävä Hevisaurus.
fi
13:20
Søren Vesterin puutarha
Puutarhaa uudistaessaan Søren Vester heittäytyy myös grillauksen maailmaan. Hän saa neuvoja grilliruokiin erikoistuneelta keittokirjailijalta. Seppä osaa tehdä Sørenin pahvimallin perusteella jykevän ulkokeittiön raudasta. Aika kuluu, luonto muuttuu ja puutarhassa alkaa näyttää erilaiselta. Tanskalainen puutarhasarja, osa 3/12, T:DR, 2021
fi
13:50
Luontoretkellä
Norjalaiset liikkuvat mielellään luonnossa. Kaupunkien ympäristöissäkin on runsaasti nähtävää. Tänään tutustutaan Tromssan maisemiin.
fi
14:05
Siskonpeti
Syödään munkkeja masennukseen ja rakastetaan ehjäksi.
fi
14:30
Kummeli
TV-johtaja, Satu ja Tuija, Virsikirjan lisälehdillä, Ponsan harrastajat, Harri "Höylä" Soikkelin puutyönurkka ja paljon muuta älämölöä.
fi
15:00
Punkaharjun pojat
3/10. Biisonimafia on koetuksella, kun rahaa tuotantoon ei vielä ole ja kuvauksiin valmistaudutaan jo täysillä. Tietysti mukaan mahtuu yksi autonrämä. Elokuvasäätiön päätöksiä odotellessa Janne ottaa vähän etäisyyttä.
fi
15:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Nuori koiranpentu Sona on vakavasti sairas, ja omistaja on vaikean päätöksen edessä. Hebe-kissan jatkuvalle yskälle koetetaan löytää syytä ja maalaiskoira-Riku tuodaan tutkimuksiin pitkittyneiden iho-oireiden takia.
fi
16:00
Pikku Kakkonen
Keskiviikko 3.4.2024. Katsellaan Aapelin ja Alman kanssa Hau Hau, Piip ja Veli, Isot koneet, Puuhailukylä, Vegesaurukset, Tähtioppilas sekä Robottijunat.
fi
17:00
SuomiLOVE
Päätöskonsertti! Mukana Sunrise Avenue, Elastinen, Juha Tapio, Ida Paul & Kalle Lindroth, Gasellit, Samae Koskinen + lukuisia yllätysesiintyjiä! Keihin areenan valot kääntyvätkään yllätysten kohdalla?
fi
19:00
Tervo & Halme tosisuomalaisuutta etsimässä
Reissuveljet Jari Tervo ja Jani Halme suuntaavat matkailuautollaan kohti pohjoista, kohti sitä Suomea, jolla meitä ulkomaisille turisteille myydään. Tutkimusmatkallaan Lapissa veljekset uivat avannossa, tapaavat poroja ja Jari alkaa epäillä, että Jani uskoo edelleen Joulupukkiin.
fi
19:30
Trauma
Julia Järvelinin pahimmat pelot kävivät toteen, kun hänen isoveljensä, Janne, surmattiin mitättömän huumevelan takia. Löytääkö Julia vielä oman paikkansa maailmassa ilman menneisyyden painolastia?
fi
20:00
Taivaan tulet
Ministerin vierailu saa tylyn lopun. Sini kapinoi.
fi
20:50
Karpo
Tutkiva toimittaja, pienen ihmisen puolustaja virkamiehen mielivaltaa vastaan. Hannu Karpo loi vuosikymmeniä kestäneen toimittajauran aikana mediatempauksillaan maineen ja ilmiön, jolle ei löydy vertaistaan. Nyt on aika katsoa taaksepäin, kuinka Hannu näkee elämäntyönsä nyt. O: Ari Matikainen T: Napafilms
fi
22:15
Kansanradio – runonlaulajien maa
Virpi Suutarin lyhyt dokumenttielokuva on karnevalistinen muotokuva suomalaisesta sielun- ja asuinmaisemasta. Se pohjautuu Yleisradion ikoniseen Kansanradio-ohjelmaan ja sen kuvallinen aineisto on toteutettu road movie -metodilla ajamalla halki kesäisen Suomen. Tuotanto Euphoria Film Oy, 2021.
fi
22:45
Kotkan poikii ilman siipii
Lyhytelokuva Kotkan historiasta, tästä päivästä sekä ravintola Kairosta, jossa musisoivat Pertti Metsärinteen orkesterin johdolla Junnu Vainio, Pelle Miljoona ja Erkki Liikanen. Ohjaaja: Pekka Mandart. Tuotanto: Mandart Production.
fi

Guia de TV - quinta, 04/04/2024

05:50
Pikku Kakkonen
04.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52
Poppelikumpu
Nuutti lähtee työmatkalle ja jättää kioskin Poppeleiden hoiviin. Kioskimyyjältä vaaditaan kuitenkin muutakin kuin tiskin takana seisomista.
fi
05:58
Tete ja Mama
Tete on murheellinen, koska hänen lempilelunsa Superape on kadonnut. Mama yrittää neuvoa Tetelle, mistä ja miten sitä kannattaa etsiä. Milloin näit sen viimeksi, Tete?
fi
06:05
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Tuomo laulaa laulun Nallen jumppamuuvi.
fi
06:07
Henrietta
Henrietta haluaa lähteä lomamatkalle ja löytää sopivan kohteen talon takaa.
fi
06:14
Retki-Roope
Kausi 1. Päivänpaisteen puistossa järjestetään juhla puiston löytymisen vuosipäivän kunniaksi. Varasteleva apina vie Retki-Roopen ystävineen odottamattomaan seikkailuun.
fi
06:25
Fluugalaiset
Fluugalaiset kunnostavat tyttöihmeisen rikkinäisen leijan, mutta leija karkaakin taivaan tuuliin. Ehtivätkö he pelastaa leijan ennen kuin tyttöihmeinen huomaa sen kadonneen?
fi
06:36
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Jaakko matematiikan maailmassa.
fi
06:37
Sankarikoulu
Kun Välkyn sakki tulee aamulla kouluun, Pörhämä on kadonnut omasta häkistään. Sankarioppilaat käyttävät eri aisteja hyväkseen Pörhämän etsinnöissä.
fi
06:49
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Susanna keittää spaghettia ja askartelee odotellessaan kaulakorun.
fi
06:51
Ryhmä Hau
Kausi 8. Pennut pysäyttävät vaunuvarkaan. Kata Lakatti varastaa Hau-vaunun ja ottaa asiakseen tuhota viidakon ja rakentaa sen tilalle autokilparadan. Riku ja pennut lähtevät pysäyttämään vaunuvarasta uusilla ajoikeillaan.
fi
07:13
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:15
Pikku Kakkonen
04.04.2024 08:15.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:16
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
07:17
Eka & Helmi
On lipunryöstöpäivä, ja Eka on hereillä jo kukonlaulun aikaan mielessään hurjat taistelumanööverit ja valmiina kohtaamaan vihollisen! Hänen äkseerauksensa menee kuitenkin ohi Helmiltä ja Sandilta, jotka haluavat vain nauttia leikistä ja pitää hauskaa. Siitähän koko jutussa on kyse!
fi
07:28
Minä, Elvis Riboldi
Elvis saa postissa uhkaavan kortin, ja hän joutuu poliisien suojelukseen. Juonen takana on kolme vanhaa tuttua, jotka eivät liiemmin pidä Elviksestä...
fi
07:40
Lulu ja lehmä
Lulu saa kokeesta paremman numeron kuin ennen, ja päättää pitää juhlat. Äiti järjestää juhliin musiikkia.
fi
07:50
Jumppahetki
Torstaisin Jumppahetkessä pumpataan voimaa reisiin.
fi
08:00
Strömsö
Kootut suosikit. Owe perustaa helppohoitoisen kukkapenkin. Camilla auttaa häntä pitämään kasvien nimet järjestyksessä tekemällä vanhoista posliiniastioista nimikylttejä. Paul leipoo ohuita rieskoja.
fi
08:30
Osta, tuunaa ja myy
Kierrätysasiantuntijoiden opissa olevat Freja ja Jonas saavat tehtäväkseen tehdä parhaat kaupat Horsensin kirpputorilla. He saavat apua konkareilta, mutta kumpi tuunaa tavaran paremmin ja myy sen suuremmalla voitolla?
fi
09:00
Piilotetut kyvyt
Tanskalaissarjassa seurataan autismin kirjon henkilöitä. Kristianilla on absoluuttinen sävelkorva ja hän pystyy tunnistamaan joka sävelen. Työn ulkopuolella arki ei kuitenkaan tahdo pysyä kasassa. Kanssakäyminen toisten kanssa on Kristianille vaikeaa, ja hän viettää paljon aikaa yksin. Louise osallistuu työn puolesta konferenssiin, mutta satojen ihmisten tapaaminen ja sosiaalisuus ovat hänelle haaste. Kaspar on erityisen kiinnostunut linja-autoista ja junista, eikä suinkaan vähiten aikatauluista, jotka hän osaa ulkoa. Siitä on hänelle apua arjessa.
fi
09:45
Unelma Lapista
Dokumenttisarja elämänmuutoksesta
fi
10:15
Riistametsällä
Täpläkauris. Jørgen Skouboe ja Nikolaj Kirk lähtevät Romsøn saarelle täpläkaurisjahtiin. Maa on joulukuussa valkoinen, ja narskuva lumi hankaloittaa saaliin lähestymistä.
fi
10:45
Erämaan armoilla
Lars Monsenin seuraksi lähtee seikkailemaan Sandra Lyng. Sandran vahvuuksia ei ole ankarissa luonto-olosuhteissa selviytyminen. Mutta hän on kohdannut elämässään muita haasteita, jotka auttavat myös erämaaseikkailulla.
fi
11:46
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
11:50
Tanskalainen maajussi
Teini-ikäinen Filippa-hevonen on alkanut järsiä puista porttia, joten Frank ottaa käyttöön pippurimyllyn. Hans Christian Andersenin sadussa "Isä tekee aina oikein" isä tuo kotiin kärryllisen mätiä omenoita, mutta Frankilla on kärryssään lahoja ikkunanpokia.
fi
12:20
SuomiLOVE
Päätöskonsertti! Mukana Sunrise Avenue, Elastinen, Juha Tapio, Ida Paul & Kalle Lindroth, Gasellit, Samae Koskinen + lukuisia yllätysesiintyjiä! Keihin areenan valot kääntyvätkään yllätysten kohdalla?
fi
14:20
Søren Vesterin puutarha
Søren Vester uhmaa mielellään perinteisiä tapoja perustaa kasvimaa. Hän haluaa tehdä lopun ainaisesta kuokkimisesta ja tonkimisesta. Søren aikoo rakentaa muurikivistä istutusalueita ja tehdä erilaisia kokeiluja perunoilla ja tomaatintaimilla. Tanskalainen puutarhasarja, osa 4/12, T: DR, 2021
fi
14:50
Näin Norjassa
Poropoliisin työn sanotaan olevan maailman jännittävintä. Hälytysajoneuvona toimii yleensä lumikelkka, ja Ruijan ylängön maisemat ovat upeita, joskin usein myös vaikeakulkuisia.
fi
15:00
Punkaharjun pojat
4/10. Pekantiellä pöllyää, kun Janne esittelee leffaan ostamansa mopot. Mielessä pyörii kuitenkin säätiön päätös. Päästäänkö Biisonimafian leffaa tekemään? Janne ja Kaitsu palaavat sillalle, mistä kaikki aikoinaan alkoi.
fi
15:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Teho-osastolle on tuotu auton alle jäänyt Milo-koira, jonka takajalat ovat halvaantuneet ja kylkiluissa on useita murtumia. Nuori amerikanakita Haakon tulee silmäoperaatioon, ja ympäriinsä pissaileva Albert-kani kastroidaan.
fi
16:00
Pikku Kakkonen
Torstai 4.4.2024. Katsellaan Susannan kanssa Hupsu pikku pupunen, Pikkilän katras, Unelmajuttu, Korvamato, Suurenmoinen herra Kunkku, Riku ja Rami sekä Kotisaari.
fi
17:00
SuomiLOVE
Säkenöivän SuomiLOVEn 6. tuotantokauden avausjaksossa kaikkien aikojen läksiäiset, unohtumaton kartingajo ja Haddaway kysyy, mitä on rakkaus. Mukana mm. JVG, Lauri Tähkä, Olavi Uusivirta ja Ellinoora.
fi
18:00
Siskonpeti
Kausi 3, 9/10. Lesken lohdutusta ja treffit Tuonelan virralla.
fi
18:22
Siskonpeti
Lahtelaiset muijat tykittää.
fi
18:25
Kummeli
Leirivälineiden arvonta, Puukon veljesten sota Roiskon veljesten kanssa, Kyylä auton parkkeeraus, Satu ja Tuija ja paljon muuta älämölöä.
fi
18:55
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
19:00
Maamerkkien uusi elämä
Etelä-Koreassa edistykselliset suunnittelijat loihtivat vanhalle ylikulkusillalle uuden ilmeen. Bostonin pahamaineisin vankila saneerataan ylelliseksi hotelliksi. Amsterdamissa menneisyyden mureneva vertauskuva saa päälleen huippumodernin toimistotalon.
fi
19:47
YleX Otto
Paperi T tulkitsee vielä julkaisemattoman albuminsa kappaleet "Sä tuut unohtuu", "muuttolinnut, rantahiekkaa," sekä "Basilikanlehtiä". Vierailevina tähtinä kuullaan Pariisin Kevään karismaattinen vokalisti Arto Tuunela sekä muun muassa Ruusut-yhtyeessä vaikuttava Ringa Manner. Taltioitu maaliskuussa 2023.
fi
20:00
Sorjonen
Kausi 1, 11/11. Loppupeli 2/2. Kari (Ville Virtanen) ja Pauliina (Matleena Kuusniemi) tekevät kaikkensa pelastaakseen tyttärensä vankilasta. Pääepäilty (Sampo Sarkola) pitää poliisia pilkkanaan.
fi
21:00
The Lazarus Project
Kausi 2, 2/8. Viimeinen tutkijoista, jotka rakensivat aikakoneen ja puuttuivat tuhoisasti ajan kulkuun, on yhä hengissä ja Lazaruksen suojissa. Ainut keino estää maailmankaikkeuden tuho on löytää tuo laite.
fi
21:45
Rikollispomot
Englannin uinuvissa pikkukylissä toimii merkittäviä huumeiden salakuljetus- ja levitysorganisaatioita. Liigapomot johtavat tiimejään "hylätyissä taloissa", jotka on suunniteltu toimimaan huumevarastoina.
fi
22:35
Minä
Mitä jos pahin pelkomme ei olekaan kuolema vaan arvoton elämä? Viisikymppinen nainen työskentelee suuryrityksen johdossa Espoossa. Täyttymättömät intohimot ajavat hänet moottoritielle, yhä kauemmas kaupungin ontoista unelmista. N: Terhi Suorlahti, Ritva Oksanen, Elina Knihtilä. O: Anu Pennanen. T: PALO Productions (Suomi 2022)
fi