Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

Guia de TV - quinta, 04/04/2024

05:50
Pikku Kakkonen
04.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52
Poppelikumpu
Nuutti lähtee työmatkalle ja jättää kioskin Poppeleiden hoiviin. Kioskimyyjältä vaaditaan kuitenkin muutakin kuin tiskin takana seisomista.
fi
05:58
Tete ja Mama
Tete on murheellinen, koska hänen lempilelunsa Superape on kadonnut. Mama yrittää neuvoa Tetelle, mistä ja miten sitä kannattaa etsiä. Milloin näit sen viimeksi, Tete?
fi
06:05
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Tuomo laulaa laulun Nallen jumppamuuvi.
fi
06:07
Henrietta
Henrietta haluaa lähteä lomamatkalle ja löytää sopivan kohteen talon takaa.
fi
06:14
Retki-Roope
Kausi 1. Päivänpaisteen puistossa järjestetään juhla puiston löytymisen vuosipäivän kunniaksi. Varasteleva apina vie Retki-Roopen ystävineen odottamattomaan seikkailuun.
fi
06:25
Fluugalaiset
Fluugalaiset kunnostavat tyttöihmeisen rikkinäisen leijan, mutta leija karkaakin taivaan tuuliin. Ehtivätkö he pelastaa leijan ennen kuin tyttöihmeinen huomaa sen kadonneen?
fi
06:36
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Jaakko matematiikan maailmassa.
fi
06:37
Sankarikoulu
Kun Välkyn sakki tulee aamulla kouluun, Pörhämä on kadonnut omasta häkistään. Sankarioppilaat käyttävät eri aisteja hyväkseen Pörhämän etsinnöissä.
fi
06:49
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Susanna keittää spaghettia ja askartelee odotellessaan kaulakorun.
fi
06:51
Ryhmä Hau
Kausi 8. Pennut pysäyttävät vaunuvarkaan. Kata Lakatti varastaa Hau-vaunun ja ottaa asiakseen tuhota viidakon ja rakentaa sen tilalle autokilparadan. Riku ja pennut lähtevät pysäyttämään vaunuvarasta uusilla ajoikeillaan.
fi
07:13
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:15
Pikku Kakkonen
04.04.2024 08:15.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:16
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
07:17
Eka & Helmi
On lipunryöstöpäivä, ja Eka on hereillä jo kukonlaulun aikaan mielessään hurjat taistelumanööverit ja valmiina kohtaamaan vihollisen! Hänen äkseerauksensa menee kuitenkin ohi Helmiltä ja Sandilta, jotka haluavat vain nauttia leikistä ja pitää hauskaa. Siitähän koko jutussa on kyse!
fi
07:28
Minä, Elvis Riboldi
Elvis saa postissa uhkaavan kortin, ja hän joutuu poliisien suojelukseen. Juonen takana on kolme vanhaa tuttua, jotka eivät liiemmin pidä Elviksestä...
fi
07:40
Lulu ja lehmä
Lulu saa kokeesta paremman numeron kuin ennen, ja päättää pitää juhlat. Äiti järjestää juhliin musiikkia.
fi
07:50
Jumppahetki
Torstaisin Jumppahetkessä pumpataan voimaa reisiin.
fi
08:00
Strömsö
Kootut suosikit. Owe perustaa helppohoitoisen kukkapenkin. Camilla auttaa häntä pitämään kasvien nimet järjestyksessä tekemällä vanhoista posliiniastioista nimikylttejä. Paul leipoo ohuita rieskoja.
fi
08:30
Osta, tuunaa ja myy
Kierrätysasiantuntijoiden opissa olevat Freja ja Jonas saavat tehtäväkseen tehdä parhaat kaupat Horsensin kirpputorilla. He saavat apua konkareilta, mutta kumpi tuunaa tavaran paremmin ja myy sen suuremmalla voitolla?
fi
09:00
Piilotetut kyvyt
Tanskalaissarjassa seurataan autismin kirjon henkilöitä. Kristianilla on absoluuttinen sävelkorva ja hän pystyy tunnistamaan joka sävelen. Työn ulkopuolella arki ei kuitenkaan tahdo pysyä kasassa. Kanssakäyminen toisten kanssa on Kristianille vaikeaa, ja hän viettää paljon aikaa yksin. Louise osallistuu työn puolesta konferenssiin, mutta satojen ihmisten tapaaminen ja sosiaalisuus ovat hänelle haaste. Kaspar on erityisen kiinnostunut linja-autoista ja junista, eikä suinkaan vähiten aikatauluista, jotka hän osaa ulkoa. Siitä on hänelle apua arjessa.
fi
09:45
Unelma Lapista
Dokumenttisarja elämänmuutoksesta
fi
10:15
Riistametsällä
Täpläkauris. Jørgen Skouboe ja Nikolaj Kirk lähtevät Romsøn saarelle täpläkaurisjahtiin. Maa on joulukuussa valkoinen, ja narskuva lumi hankaloittaa saaliin lähestymistä.
fi
10:45
Erämaan armoilla
Lars Monsenin seuraksi lähtee seikkailemaan Sandra Lyng. Sandran vahvuuksia ei ole ankarissa luonto-olosuhteissa selviytyminen. Mutta hän on kohdannut elämässään muita haasteita, jotka auttavat myös erämaaseikkailulla.
fi
11:46
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
11:50
Tanskalainen maajussi
Teini-ikäinen Filippa-hevonen on alkanut järsiä puista porttia, joten Frank ottaa käyttöön pippurimyllyn. Hans Christian Andersenin sadussa "Isä tekee aina oikein" isä tuo kotiin kärryllisen mätiä omenoita, mutta Frankilla on kärryssään lahoja ikkunanpokia.
fi
12:20
SuomiLOVE
Päätöskonsertti! Mukana Sunrise Avenue, Elastinen, Juha Tapio, Ida Paul & Kalle Lindroth, Gasellit, Samae Koskinen + lukuisia yllätysesiintyjiä! Keihin areenan valot kääntyvätkään yllätysten kohdalla?
fi
14:20
Søren Vesterin puutarha
Søren Vester uhmaa mielellään perinteisiä tapoja perustaa kasvimaa. Hän haluaa tehdä lopun ainaisesta kuokkimisesta ja tonkimisesta. Søren aikoo rakentaa muurikivistä istutusalueita ja tehdä erilaisia kokeiluja perunoilla ja tomaatintaimilla. Tanskalainen puutarhasarja, osa 4/12, T: DR, 2021
fi
14:50
Näin Norjassa
Poropoliisin työn sanotaan olevan maailman jännittävintä. Hälytysajoneuvona toimii yleensä lumikelkka, ja Ruijan ylängön maisemat ovat upeita, joskin usein myös vaikeakulkuisia.
fi
15:00
Punkaharjun pojat
4/10. Pekantiellä pöllyää, kun Janne esittelee leffaan ostamansa mopot. Mielessä pyörii kuitenkin säätiön päätös. Päästäänkö Biisonimafian leffaa tekemään? Janne ja Kaitsu palaavat sillalle, mistä kaikki aikoinaan alkoi.
fi
15:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Teho-osastolle on tuotu auton alle jäänyt Milo-koira, jonka takajalat ovat halvaantuneet ja kylkiluissa on useita murtumia. Nuori amerikanakita Haakon tulee silmäoperaatioon, ja ympäriinsä pissaileva Albert-kani kastroidaan.
fi
16:00
Pikku Kakkonen
Torstai 4.4.2024. Katsellaan Susannan kanssa Hupsu pikku pupunen, Pikkilän katras, Unelmajuttu, Korvamato, Suurenmoinen herra Kunkku, Riku ja Rami sekä Kotisaari.
fi
17:00
SuomiLOVE
Säkenöivän SuomiLOVEn 6. tuotantokauden avausjaksossa kaikkien aikojen läksiäiset, unohtumaton kartingajo ja Haddaway kysyy, mitä on rakkaus. Mukana mm. JVG, Lauri Tähkä, Olavi Uusivirta ja Ellinoora.
fi
18:00
Siskonpeti
Kausi 3, 9/10. Lesken lohdutusta ja treffit Tuonelan virralla.
fi
18:22
Siskonpeti
Lahtelaiset muijat tykittää.
fi
18:25
Kummeli
Leirivälineiden arvonta, Puukon veljesten sota Roiskon veljesten kanssa, Kyylä auton parkkeeraus, Satu ja Tuija ja paljon muuta älämölöä.
fi
18:55
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
19:00
Maamerkkien uusi elämä
Etelä-Koreassa edistykselliset suunnittelijat loihtivat vanhalle ylikulkusillalle uuden ilmeen. Bostonin pahamaineisin vankila saneerataan ylelliseksi hotelliksi. Amsterdamissa menneisyyden mureneva vertauskuva saa päälleen huippumodernin toimistotalon.
fi
19:47
YleX Otto
Paperi T tulkitsee vielä julkaisemattoman albuminsa kappaleet "Sä tuut unohtuu", "muuttolinnut, rantahiekkaa," sekä "Basilikanlehtiä". Vierailevina tähtinä kuullaan Pariisin Kevään karismaattinen vokalisti Arto Tuunela sekä muun muassa Ruusut-yhtyeessä vaikuttava Ringa Manner. Taltioitu maaliskuussa 2023.
fi
20:00
Sorjonen
Kausi 1, 11/11. Loppupeli 2/2. Kari (Ville Virtanen) ja Pauliina (Matleena Kuusniemi) tekevät kaikkensa pelastaakseen tyttärensä vankilasta. Pääepäilty (Sampo Sarkola) pitää poliisia pilkkanaan.
fi
21:00
The Lazarus Project
Kausi 2, 2/8. Viimeinen tutkijoista, jotka rakensivat aikakoneen ja puuttuivat tuhoisasti ajan kulkuun, on yhä hengissä ja Lazaruksen suojissa. Ainut keino estää maailmankaikkeuden tuho on löytää tuo laite.
fi
21:45
Rikollispomot
Englannin uinuvissa pikkukylissä toimii merkittäviä huumeiden salakuljetus- ja levitysorganisaatioita. Liigapomot johtavat tiimejään "hylätyissä taloissa", jotka on suunniteltu toimimaan huumevarastoina.
fi
22:35
Minä
Mitä jos pahin pelkomme ei olekaan kuolema vaan arvoton elämä? Viisikymppinen nainen työskentelee suuryrityksen johdossa Espoossa. Täyttymättömät intohimot ajavat hänet moottoritielle, yhä kauemmas kaupungin ontoista unelmista. N: Terhi Suorlahti, Ritva Oksanen, Elina Knihtilä. O: Anu Pennanen. T: PALO Productions (Suomi 2022)
fi

Guia de TV - sexta, 05/04/2024

05:50
Pikku Kakkonen
05.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52
Hau Hau, Piip ja Veli
Oma koti kullan kallis. Tässä seikkailussa pohditaan, mitä koti merkitsee. Tutkitaan myös millaisia koteja eri eläimillä on.
fi
06:04
Fantti ja työkoneet
Kippiauton voi nähdä kivilouhoksella. Sen tehtävä on kuljettaa suuria kivilasteja kivimurskaimeen.
fi
06:10
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Tuomo laulaa laulun Vainukoira.
fi
06:12
Pipsa Possu
Kausi 2. Jyrin syntymäpäivää vietetään erikoisessa paikassa, museossa. Museo ei kuulosta mielenkiintoiselta, mutta tarjolla on niin jännitystä kuin yllätyksiäkin.
fi
06:17
Franklin ja ystävät
Ensilumi on satanut. Ystävykset päättävät tehdä kaikkia talvisia asioita ensimmäistä kertaa tälle talvelle.
fi
06:29
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Susanna näyttää, miten leipä voidellaan.
fi
06:31
Emmi ja Kuru
Taikametsässä on lahjapäivä ja silloin jokainen saa toivoa kuninkaalta yhden lahjan. Lahjat toimittaa perille kuninkaallinen postimies, joka on tänä vuonna Henri.
fi
06:42
Pikku Kakkosen posti
Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia.
fi
06:47
Anna ja ystävät
Sella huomaa, että kaikilla hänen ystävillään on salaisuuksia, joita he eivät kerro muille. Eikä Sellalla itsellään ole ainuttakaan. Niinpä hän aikoo ottaa selville, mitä salaisuuksia ystävillä on.
fi
06:54
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Nalle ja Pikkunalle leikkivät piiloleikkiä.
fi
06:56
Kari Kiituri
Prätkäkamut järjestelevät Maurille syntymäpäiväjuhlia. Järjestelyitä jarruttelee näkymätön jekkuilija.
fi
07:08
Anton Siilinen ratkaisee
On koulun taidemessujen aika. Sofian työstä näyttää kuitenkin puuttuvan jotain.
fi
07:19
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:21
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:22
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
07:23
Kesäleiri
Metsästä löytyy Fabulalle kuuluva kissanpentu, joka seuraa Reijoa. Reijo ei halua luopua siitä, joten lapset päättävät antaa kissan valita isäntänsä.
fi
07:36
Keltainen Lumimies
Väsynyt kissaisä tyrkkää jälkikasvunsa Osmon hoteisiin. Ja koska Pupuli on taas pulassa, Osmo yrittää selviytyä työläästä tehtävästä.
fi
07:50
Jumppahetki
Perjantaisin Jumppahetkessä venytellään ja rentoudutaan aktiivisesti.
fi
08:00
Strömsö
Kootut suosikit. Fenkoli nousee aivan uudelle tasolle, kun Paul ja Camilla tekevät siitä gratiinia. Alexandra kertoo, kuinka luonnolliset tuoksuvat öljyt voivat auttaa arjessa. Jim tekee kukka- ja yrttipenkin.
fi
08:30
Osta, tuunaa ja myy
Kierrätysasiantuntijoiden opissa olevat Freja ja Janik saavat tehtäväkseen tehdä parhaat kaupat Brørupin kirpputorilla. He saavat apua konkareilta, mutta kumpi tuunaa tavaran paremmin ja myy sen suuremmalla voitolla?
fi
09:00
Piilotetut kyvyt
Itseoppinut taiteilija Nina herättää taidoillaan ihastusta. Hän aikoo tavata kuuluisan muotokuvamaalarin ja pyytää arvion töistään. Louisen on vaikea sopeutua tilanteeseen, kun hänen kollegansa vaihtaa työpaikkaa.Thorkil yrittää todistaa, että hänen ideansa autististen henkilöiden palkkaamisesta suuryrityksiin on hyvä. Kristianin elämässä tapahtuu jotain ratkaisevaa, joka voi auttaa häntä pääsemään eroon yksinäisyydestä. Jaksossa tavataan myös mies, joka oppi islannin kielen viikossa.
fi
09:45
Unelma Lapista
Grit rakentaa pöytää yhdessä uuden tuttavuutensa Pentin kanssa, eikä Pentti osaa sanaakaan englantia. Minna romahtaa. Petro ottaa vastuun omasta onnestaan.
fi
10:12
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna. Liefdefjorden.
fi
10:15
Riistametsällä
Sorsajahdissa, toistamiseen. Edellisellä kerralla Jørgen ja Nikolaj joutuivat laittamaan ruokaa variksesta. Päätyykö pataan tällä kertaa maittavampi saalis?
fi
10:45
Erämaan armoilla
Gjert Ingebrigtsen on Lars Monsenin täydellinen vastakohta. Gjert nauttii seurasta ja haluaa välttää vaaroja. Miten nämä kaksi pärjäävät keskenään vaativissa erämaaolosuhteissa? Osa 3/6. (Med Monsen på villspor, T: NRK, 2022).
fi
11:45
Tanskalainen maajussi
Vihdoinkin on taas joulu! Kaikkia terrorisoinut hanhi teurastetaan ja kynitään. Vanha poljettava ompelukone saa uuden työtason, ja sitten se pääseekin tositoimiin. Ja Frankin suureksi hämmästykseksi tapahtuu myös joulun ihme, kun Anna-lehmä poikii hienon vasikan.
fi
12:15
SuomiLOVE
Säkenöivän SuomiLOVEn 6. tuotantokauden avausjaksossa kaikkien aikojen läksiäiset, unohtumaton kartingajo ja Haddaway kysyy, mitä on rakkaus. Mukana mm. JVG, Lauri Tähkä, Olavi Uusivirta ja Ellinoora.
fi
13:15
Søren Vesterin puutarha
Koululuokka rientää auttamaan Søren Vesteriä, kun 1500 neliömetriä maata pitäisi muuttaa kukkamereksi. Myös tuhansia siemeniä pitäisi kylvää ja esikasvattaa taimet kasvihuoneessa. Tanskalainen puutarhasarja, osa 5/12, T: DR, 2021
fi
13:45
Kovat miehet
Lyhytelokuva isästä ja pojasta, perisuomalaisesta uhmasta ja jääräpäisyydestä tämän päivän maalaismaisemassa. Tässä suhteessa ei valiteta, ei anneta periksi eikä ainakaan myönnetä. O: Maarit Lalli, 1999.
fi
14:05
Siskonpeti
Lesken lohdutusta ja treffit Tuonelan virralla.
fi
14:27
Siskonpeti
Perheen ruokahetki 80-luvun kulutusjuhlan huippuvuosina.
fi
14:30
Kummeli
Leirivälineiden arvonta, Puukon veljesten sota Roiskon veljesten kanssa, Kyylä auton parkkeeraus, Satu ja Tuija ja paljon muuta älämölöä.
fi
15:00
Punkaharjun pojat
5/10. Biisonimafian pinna kiristyy, kun leffan budjetti menee uusiksi. Yrityksen konkurssiuhka ja leffan paineet rassaavat. Soppaan ei nyt tarvita enempää säätöä. Mitä jos kuitenkin ostettaisiin lisää mopoja?
fi
15:30
Yliopistollinen eläinsairaala
13-vuotias Dobby-koira sairastaa syöpää ja käy sairaalassa sytostaattihoidoissa. Vilma-kissa tulee tutkittavaksi kipeiden korviensa takia. Auton alle jääneen espanjanvesikoira Milon hoito jatkuu.
fi
16:00
Pikku Kakkonen
Perjantai 5.4.2024. Katsellaan Roosan kanssa Ruskea pikkukarhu, Kotilokoulu, Minun kaverini, Franklin ja ystävät, Jönneli sekä Viiru ja Pesonen.
fi
17:00
Tervo & Halme tosisuomalaisuutta etsimässä
Reissuveljet Jari Tervo ja Jani Halme suuntaavat matkailuautollaan kohti pohjoista, kohti sitä Suomea, jolla meitä ulkomaisille turisteille myydään. Tutkimusmatkallaan Lapissa veljekset uivat avannossa, tapaavat poroja ja Jari alkaa epäillä, että Jani uskoo edelleen Joulupukkiin.
fi
17:30
Uefan jalkapallon EM-karsinta
Helmareiden EM-karsintaottelu Norja - Suomi, ennakkostudio.
fi
17:50
Uefan jalkapallon EM-karsinta
Helmareiden EM-karsintaottelu Norja - Suomi, selostus Matti Härkönen, Oslo, Norja.
fi
20:00
Uefan jalkapallon EM-karsinta
Helmareiden EM-karsintaottelu Norja - Suomi, jälkistudio.
fi
20:10
Sohvaperunat
Kuinka Sohvaperunoille maistuu Sunnuntailounas? Entäpä kenen luona Sohvikset pääsevät yökyläilemaan Maria Veitolan kanssa? Pysyvätkö kaikki mukana Erikoisjoukkojen matkassa?
fi
21:00
Hiihdon SM
Selostus Mikko Hannula, lajiasianntuntijana Tommi Nikunen, Rovaniemi.
fi
22:15
Taitoluistelun MM
Zagreb, Kroatia, selostus Mika Saarelainen.
fi