nl
Comedy Central

Comedy Central

Op 30 april 2007 werd een Nederlandse versie van de Amerikaanse comedyzender Comedy Central gelanceerd. De programmering van de Nederlandse versie bestaat voornamelijk uit Amerikaanse programma's, waaronder South Park, Family Guy, Seinfeld, That 70's Show, en Married with Children.

Netherlands

Guia de TV - terça, 07/05/2024

00:20
RENO 911!
De agenten doen hun uiterste best om de prijs voor de Patriottische Vlotter van het Jaar te winnen.
nl
00:45
Workaholics
Anders, Adam en Blake organiseren Karl's bruiloft in hun tuin. Karl is smoorverliefd op zijn vriendin. En zij dan? Blake weet iets, maar wil de grote dag niet verpesten.
nl
01:10
Key & Peele
Een noodgeval verandert het ochtendritueel van een man, een handlanger verpest de vibe van een superschurk en Jordan herinnert Keegan dat hij een volledig volwassen individu zou moeten zijn.
nl
01:30
Awkwafina Is Nora From Queens
Dankzij een zelfhulpboek ontdekt Nora dat zij het gelukkigst is als ze anderen kan steunen. Wally vindt werk als Sam Ash-verkoper, maar vertelt Brenda niet over zijn nieuwe baan. Edmund doet een DNA-test en ontdekt dat hij deels IJslands is.
nl
01:55
Takeshi's Castle Thailand
Honderd deelnemers proberen de piraten in Turtle Path te ontwijken voor ze doorweekt worden in Wet Paint. Hun doel is het bestormen van het kasteel om de overwinning te behalen. Zal het ze lukken, met de Generaal die toekijkt?
nl
02:20
Takeshi's Castle Thailand
Onder leiding van de Generaal probeert een nieuwe lichting, bestaande uit honderd studenten, het kasteel te bestormen. Nadat ze verschillende obstakels overkomen, zoals de Turtle Trail en Wet Color, leggen de studenten hun eindexamen af.
nl
02:40
Takeshi's Castle Thailand
Honderd nieuwe rekruten proberen het kasteel binnen te treden, dat is Takeshi's Castle.
nl
03:05
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe lading hoopvolle deelnemers probeert het kasteel te bestormen, maar eerst moeten ze buitelen in de Star Bowling en wiebelen in de Bridge Ball. Meer deelnemers, meer uitdagingen en meer bewakers die ze in de weg staan.
nl
03:25
Takeshi's Castle Thailand
Honderd dappere kandidaten strijden om het kasteel van Takeshi te bereiken. Wat hen te wachten staat, is modder, paddenstoelen, water en een heleboel andere onaangename dingen. Alleen de sterksten zullen het kasteel kunnen innemen.
nl
03:50
Takeshi's Castle Thailand
De gladde stenen testen het evenwicht van de deelnemers terwijl ze het kasteel bestormen.
nl
04:10
Most Ridiculous
Valpartijen van duikplanken, boten en loopbanden - er lopen veel onhandige mensen rond.
nl
04:30
Most Ridiculous
Sven de Ridder presenteert filmpjes over buitensporige bulderende baby's, zotte zuigelingen die struikelen in de speeltuin en verschrikkelijke kleine parasieten die nooit tevreden zijn met wat ze krijgen.
nl
04:55
Most Ridiculous
Clips bevatten ceremonies in chaos, bruiden die ballistisch worden en de slechtste trouwfotografen.
nl
05:15
Most Ridiculous
Gekke katten, domme honden en heel veel andere huisdieren veroorzaken chaos in en om het huis.
nl
05:35
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op ieders favoriete bezigheid, werk.
nl
06:00
Most Ridiculous
Compilatie van de leukste en best bekeken video's op het internet van dit moment. De knotsgekke wereld van talentenjachten komt voorbij.
nl
06:20
Most Ridiculous
Compilatie van de leukste en best bekeken video's op het internet van dit moment. De gekste capriolen en gevaarlijkste wegpiraten in het verkeer komen voorbij.
nl
06:40
Most Ridiculous
Compilatie van de leukste en best bekeken video's op het internet van dit moment. Dit keer zijn pinguïns en andere wilde dieren het hoofdonderwerp.
nl
07:05
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet en dit keer draait het om fietsen en boards, van tweewielertegenslagen tot hachelijke hoverboardsituaties.
nl
07:25
Everybody Hates Chris
In een poging zijn tijd op Corleone Junior High te verbeteren, doet Chris een gooi naar de titel van klassenvertegenwoordiger, en vraagt hij Greg om zijn rechterhand te worden.
nl
07:45
Everybody Hates Chris
Rochelle wil buurtpreventie opstarten wanneer Julius' busje wordt gestolen, maar haar goede bedoelingen slaan over in fanatisme wanneer de nieuwe buurvrouw, Louise, denkt dat zij een betere buurtkapitein is dan Rochelle.
nl
08:05
The King of Queens
Doug ontdekt dat Carrie haar appartement toch niet heeft verkocht. Dan krijgen ze een onverwacht telefoontje.
nl
08:30
The King of Queens
Doug Heffernan wordt door zijn vrouw Carrie overgehaald om zijn schoonvader bij hem te laten wonen. Geen goed nieuws voor Doug en zijn gigantische televisie.
nl
08:55
The King of Queens
Als hij een foto van haar moeder ziet, maakt Doug zich zorgen dat Carrie ook dik zal worden. Hij probeert ervoor te zorgen dat ze op dieet gaat.
nl
09:15
Becker
Becker kan het niet geloven als zijn oude mentor op bezoek en zich hem niet herinnert.
nl
09:40
Becker
Beckers vreemde vermoeden over slechte voortekens blijkt waar te zijn wanneer een patiënt een hartaanval krijgt in de sportschool.
nl
10:05
Becker
Tegen het advies van zijn advocaat in, kan Becker het niet laten zich te verzetten tegen een rechtszaak wegens wanpraktijken die door een hartpatiënt tegen hem is aangespannen.
nl
10:25
Everybody Hates Chris
Chris moet geld inzamelen voor het schoolreisje door koekjes te verkopen. Ondertussen heeft Julius er spijt van dat hij Rochelle naar Dreamgirls heeft gestuurd terwijl hij voor Tonya en Drew zorgt, die waterpokken hebben.
nl
10:45
Everybody Hates Chris
Omdat hij dagelijks in elkaar geslagen wordt, wil Chris van school wisselen. Maar omdat Julius en Rochelle hem niet laten wisselen, probeert Chris van school gestuurd te worden. Julius gaat op de vismarkt werken.
nl
11:05
Rules of Engagement
Een nieuwe vriend van Jeff bedriegt zijn echtgenote tijdens een avondje stappen. Jeff vertelt Audrey alles over de regel dat mannen hun vrienden niet verklikken bij echtgenotes.
nl
11:30
Rules of Engagement
Russell en Adam scheppen op over hun seksleven. Jeff probeert Audrey te overtuigen om creatiever te zijn in bed, zodat hij straffere verhalen heeft.
nl
11:55
The King of Queens
Carrie wil graag naar Manhattan verhuizen, terwijl Doug liever in Queens blijft. Dan blijkt ineens dat er een appartement in Manhattan leeg staat.
nl
12:15
The King of Queens
Doug en Carrie overwegen om een kind te adopteren na een gesprek met hun priester en twee vrienden te hebben gezien die ook inmiddels een kind hebben.
nl
12:35
The King of Queens
Doug ontdekt dat Carrie haar flat in de stad niet heeft weggedaan. Doug en Carrie krijgen een onverwacht telefoontje. Arthur en Ava St. Clair's bruiloft komt onder druk te staan.
nl
13:00
Becker
Becker ontdekt dat Reggie en Linda, zonder dat ze het weten, met dezelfde man uitgaan.
nl
13:20
Becker
Becker vertelt per ongeluk vertrouwelijke informatie over zijn petekind aan de vader van de jongen.
nl
13:45
Becker
Becker kan niet slapen omdat zijn televisie het niet doet, maar hij weigert om een andere te kopen.
nl
14:05
Most Ridiculous
Het weer kan voor vele vervelende situaties, maar ook voor erg grappige zorgen. In deze compilatie komen de best video's voorbij.
nl
14:30
Most Ridiculous
Het vreemdste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om peuters. Van driftbuien tot gigantisch geknoei met eten.
nl
14:55
Most Ridiculous
Het meest bizarre programma met viral video's is terug en dit keer draait het om sportschoolblunders, van gekluns met gewichten tot loopbandflaters.
nl
15:15
Everybody Hates Chris
Chris beseft dat hij de campagnespeech van zijn leven zal moeten geven om indruk te maken.
nl
15:40
Everybody Hates Chris
Chris laat de hele buurt denken dat hij verkering heeft met Tasha, wiens oma boos wordt op Rochelle.
nl
16:00
Rules of Engagement
Jeff gaat `old school' op stap met zijn vrienden, in plaats van naar een trouwfeest te gaan. Audrey maakt zich zorgen dat Jeff te veel zal drinken en zichzelf belachelijk zal maken.
nl
16:20
Rules of Engagement
Wanneer de zus van Audrey aankondigt dat ze de echtscheiding heeft aangevraagd, is Russell ervan overtuigd dat hij deze keer wel succes zal hebben met zijn verleidingstechnieken.
nl
16:45
Becker
Becker is van streek door de matige reacties nadat hij een toespraak heeft gehouden op school.
nl
17:05
Becker
Becker verwijt zichzelf dat hij Jake helpt door zijn pietluttige grootmoeder te behandelen.
nl
17:35
The King of Queens
Doug panikeert als hij ineens sexy boodschappen krijgt die bedoeld zijn voor een andere Doug. Het lijkt Carrie allemaal niet echt uit te maken.
nl
17:55
The King of Queens
Doug rijdt per ongeluk een kip omver en besluit vegetariër te worden. Carrie wordt het echter snel zat om steeds maar alleen vlees te eten.
nl
18:20
The King of Queens
Doug loopt een oude schoolvriend tegen het lijf die weer kattenkwaad wil uithalen. Ondertussen proberen Carrie en Arthur een film uit te kiezen waar ze allebei van kunnen genieten.
nl
18:45
The Daily Show
Een satirische kijk op nieuws, popcultuur, actuele gebeurtenissen, politiek, sport en entertainment.
nl
19:10
Most Ridiculous
Compilatie van de leukste en best bekeken video's op het internet van dit moment. Dit keer zijn pinguïns en andere wilde dieren het hoofdonderwerp.
nl
19:35
Frasier
Niles komt voor advies aankloppen bij zijn broer Frasier. Hij zoekt raad om zijn huwelijkscrisis met Maris door te komen. Frasier vraagt op zijn beurt de mening van Roz.
nl
20:00
Frasier
Martin brengt een bezoek aan het radiostation waar Frasier werkt. Wanneer Frasier beweert dat hij criminelen kan herkennen, nodigt Martin zijn pokervrienden uit om te zien of Frasier de ex-crimineel onder hen kan herkennen.
nl
20:25
Rules of Engagement
Russell ontdekt dat Barbara, de zus van Audrey, huwelijksproblemen heeft. Hij vraagt haar mee uit en dat zet kwaad bloed bij Audrey die ervan overtuigd is dat hij haar zus enkel tussen de lakens wil krijgen.
nl
20:45
Rules of Engagement
Jeff probeert een burenruzie op te lossen, maar raakt zelf in de problemen. Jennifer en Adam beseffen dat sekstapes nog niet zo gemakkelijk te maken zijn.
nl
21:10
South Park
Een filmfestival strijkt neer in South Park en heeft een verwoestend effect op het rioolstelsel. Meneer Hankey vraagt Kyle om hulp.
nl
21:35
South Park
De ouders van de jongens stellen hen met de beste bedoelingen bloot aan waterpokken. Iedereen wordt ziek, behalve Kyle. Kyle en Kenny's ouders gaan vissen.
nl
22:00
South Park
Cartmans slechte conditie heeft invloed op de andere 99 procent van de kinderen in South Park.
nl
22:25
South Park
Clyde vergeet de wc-bril naar beneden te doen, wat leidt tot de dood van zijn moeder! De overheid besluit regels op te stellen voor toiletgebruik. Dan komt Cartman in actie en haalt Stan Clyde over om de overleden uitvinder van de wc aan te klagen.
nl
22:50
South Park
Stans opa heeft een dure prul voor hem gekocht bij de shoppingzender J&G. Stan besluit kwetsbare ouderen te beschermen tegen de zender. Maar Cartman begint zijn eigen shoppingzender als hij ziet hoe goed de tactieken van J&G werken.
nl
23:10
South Park
De nieuwste rage, Faith Hilling, raakt uit de gratie als er een Republikeins debat door wordt verstoord. Er ontstaat een tweestrijd in de groep als Cartman en Kyle niet willen stoppen met Faith Hilling en de rest zich op een nieuwe rage richt.
nl
23:35
South Park
Butters wordt stiekem getergd door zijn oma en Stan wil mensen bewuster maken van de gevaren van pesten. Stan maakt een dansvideo, maar het succes ervan stijgt hem naar het hoofd.
nl

Guia de TV - quarta, 08/05/2024

00:00
South Park
De jongens zijn opgetogen als ze gaan ziplinen in de bergen van Colorado, maar er blijkt maar één gevaar te zijn: dat ze doodgaan van verveling.
nl
00:25
RENO 911!
Raineesha en Jim hebben te maken met een ontslagen werknemer die weigert zijn baan op te geven.
nl
00:45
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
01:10
Key & Peele
Stan Lee pitched nieuwe superhelden, een man verliest zijn reputatie als hij een brainfreeze ervaart en een man ontwikkelt een ezelsbruggetje om te onthouden waar hij geparkeerd heeft.
nl
01:35
Awkwafina Is Nora From Queens
Nora en Edmund gaan naar IJsland. Nora ontmoet een IJslandse elf die haar een kristal geeft en haar de uitdrukking 'þetta reddast' leert. Oma gaat langs bij Nora en Edmund. Edmund beseft dat iemand met zijn DNA-resultaten heeft geknoeid.
nl
01:55
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe lading kandidaten gaat op weg naar het kasteel. Ze komen Stepping Stone en Knock Knock tegen.
nl
02:20
Takeshi's Castle Thailand
Weer gaan honderd krijgers eropuit om het kasteel van Takeshi te bestormen, ondanks het vele vallen en opstaan gedurende de opdrachten redden sommigen van hen het tot de laatste showdown.
nl
02:40
Takeshi's Castle Thailand
De wachters geven een andere groep deelnemers die het kasteel wil bereiken een duw op de Flying Mushroom. Nu Slipway en Sumo ook op hun pad staan, is het nog maar de vraag wie het redt tot de laatste ronde. Met voiceover van Russell Kane.
nl
03:05
Takeshi's Castle Thailand
Russell Kane vertelt hoe de generaal nog eens 100 troepen verzamelt voor Runaway Rockaway, Turtle Path en de Final Fall voordat ze hun kans krijgen om het grote kasteel van Takeshi te bestormen.
nl
03:25
Takeshi's Castle Thailand
Honderd deelnemers proberen water en de piraten in Turtle Path te ontwijken voordat ze zich laten weken in Wet Paint, allemaal met als doel het kasteel te bestormen en de overwinning te claimen.
nl
03:50
Takeshi's Castle Thailand
Honderd krijgers hopen de generaal blij te maken met een succesvolle bestorming van het kasteel na het overwinnen van Star Bowling, de Slippery Wall en de Bridge Ball om zo de ultieme prijs te winnen.
nl
04:10
Most Ridiculous
De kinderen zijn aan de beurt. Sven de Ridder presenteert virale video's over stompzinnige schoolkinderen, vallende ventjes en stierlijk vervelende tieners.
nl
04:30
Most Ridiculous
Filmpjes van winderige ezels, verbrande hannesen en dappere zielen die het opnemen tegen de natuur.
nl
04:55
Most Ridiculous
Virale video's van dolle dwazen op de dansvloer en vervelend verlopen verjaardagen.
nl
05:15
Most Ridiculous
Virale video's over zotte zoogdieren, listige dolfijnen en aapjes die toeristen voor de gek houden.
nl
05:35
Most Ridiculous
Een verzameling filmpjes met buitensporige bikers, speciale speedboten en motorproblemen.
nl
06:00
Most Ridiculous
Het weer kan voor vele vervelende situaties, maar ook voor erg grappige zorgen. In deze compilatie komen de best video's voorbij.
nl
06:20
Most Ridiculous
Het vreemdste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om peuters. Van driftbuien tot gigantisch geknoei met eten.
nl
06:45
Most Ridiculous
Het meest bizarre programma met viral video's is terug en dit keer draait het om sportschoolblunders, van gekluns met gewichten tot loopbandflaters.
nl
07:05
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Dit keer draait het om stunts en grappen, van parkour tot practical jokes.
nl
07:25
Everybody Hates Chris
Chris beseft dat hij de campagnespeech van zijn leven zal moeten geven om indruk te maken.
nl
07:50
Everybody Hates Chris
Chris laat de hele buurt denken dat hij verkering heeft met Tasha, wiens oma boos wordt op Rochelle.
nl
08:10
The King of Queens
Carrie heeft een chique nieuwe baan op een advocatenkantoor in Manhattan. Doug voelt zich hierdoor bedreigd.
nl
08:35
The King of Queens
Doug ontdekt toevallig dat de vrouw van Richie een relatie heeft met iemand anders. Hij durft het Richie echter niet te vertellen.
nl
08:55
The King of Queens
Doug nodigt zijn tante uit en Arthur wordt meteen op haar verliefd. Het probleem is echter dat ze al is getrouwd.
nl
09:20
Becker
Becker en Margaret begrijpen Linda's waarde nadat ze ontslag heeft genomen. De aanwezigheid van een dakloze man wakkert een gesprek aan in het eetcafé.
nl
09:40
Becker
Becker wordt veroordeeld tot het bijwonen van therapiesessies met een psychologe die een veranderde vrouw wordt.
nl
10:00
Becker
Iedereen lijdt eronder wanneer Becker besluit om te stoppen met roken. Een bewakingscamera volgt Beckers bewegingen terwijl hij zijn buurt terroriseert.
nl
10:25
Everybody Hates Chris
In een poging zijn tijd op Corleone Junior High te verbeteren, doet Chris een gooi naar de titel van klassenvertegenwoordiger, en vraagt hij Greg om zijn rechterhand te worden.
nl
10:45
Everybody Hates Chris
Rochelle wil buurtpreventie opstarten wanneer Julius' busje wordt gestolen, maar haar goede bedoelingen slaan over in fanatisme wanneer de nieuwe buurvrouw, Louise, denkt dat zij een betere buurtkapitein is dan Rochelle.
nl
11:05
Rules of Engagement
Jeff gaat `old school' op stap met zijn vrienden, in plaats van naar een trouwfeest te gaan. Audrey maakt zich zorgen dat Jeff te veel zal drinken en zichzelf belachelijk zal maken.
nl
11:30
Rules of Engagement
Wanneer de zus van Audrey aankondigt dat ze de echtscheiding heeft aangevraagd, is Russell ervan overtuigd dat hij deze keer wel succes zal hebben met zijn verleidingstechnieken.
nl
11:50
The King of Queens
Doug ontdekt dat Carrie haar appartement toch niet heeft verkocht. Dan krijgen ze een onverwacht telefoontje.
nl
12:15
The King of Queens
Doug Heffernan wordt door zijn vrouw Carrie overgehaald om zijn schoonvader bij hem te laten wonen. Geen goed nieuws voor Doug en zijn gigantische televisie.
nl
12:40
The King of Queens
Als hij een foto van haar moeder ziet, maakt Doug zich zorgen dat Carrie ook dik zal worden. Hij probeert ervoor te zorgen dat ze op dieet gaat.
nl
13:00
Becker
Becker kan het niet geloven als zijn oude mentor op bezoek en zich hem niet herinnert.
nl
13:25
Becker
Beckers vreemde vermoeden over slechte voortekens blijkt waar te zijn wanneer een patiënt een hartaanval krijgt in de sportschool.
nl
13:50
Becker
Tegen het advies van zijn advocaat in, kan Becker het niet laten zich te verzetten tegen een rechtszaak wegens wanpraktijken die door een hartpatiënt tegen hem is aangespannen.
nl
14:10
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Dit keer draait het om stunts en grappen, van parkour tot practical jokes.
nl
14:30
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Deze keer gaat het om feestjes, van taartrampen tot Halloweenhorror.
nl
14:55
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet en dit keer draait het om katten met poezenperikelen en kattencapriolen.
nl
15:15
Everybody Hates Chris
Chris is door het dolle wanneer Doc hem vertrouwt om de kassa in de gaten te houden. Het gaat meteen mis wanneer Chris beroofd wordt door de meest beruchte misdadiger van de buurt, Malvo.
nl
15:35
Everybody Hates Chris
Het nieuwe schoolhoofd van Chris, schoolhoofd Edwards, besluit om te spanning tussen Chris en Caruso aan te pakken door ze aan elkaar te koppelen tijdens het schoolreisje. Tonya leent Rochelle's oorbellen en verliest er een.
nl
16:00
Rules of Engagement
Audrey en Jennifer proberen twee vrienden te koppelen. Jeff en Adam voorspellen dat dit tot ruzie zal leiden. Hun voorspelling komt uit, maar niet op de manier die ze hadden verwacht.
nl
16:20
Rules of Engagement
De moeder van Adam, Fay, komt op bezoek. Jennifer ontdekt dat haar toekomstige schoonmoeder enkele speciale gewoontes heeft en kan daar maar moeilijk mee omgaan.
nl
16:45
Becker
Becker ontdekt dat Reggie en Linda, zonder dat ze het weten, met dezelfde man uitgaan.
nl
17:05
Becker
Becker vertelt per ongeluk vertrouwelijke informatie over zijn petekind aan de vader van de jongen.
nl
17:30
The King of Queens
Carrie wil graag naar Manhattan verhuizen, terwijl Doug liever in Queens blijft. Dan blijkt ineens dat er een appartement in Manhattan leeg staat.
nl
17:55
The King of Queens
Doug en Carrie overwegen om een kind te adopteren na een gesprek met hun priester en twee vrienden te hebben gezien die ook inmiddels een kind hebben.
nl
18:20
The King of Queens
Doug ontdekt dat Carrie haar flat in de stad niet heeft weggedaan. Doug en Carrie krijgen een onverwacht telefoontje. Arthur en Ava St. Clair's bruiloft komt onder druk te staan.
nl
18:40
The Daily Show
Een satirische kijk op nieuws, popcultuur, actuele gebeurtenissen, politiek, sport en entertainment.
nl
19:05
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet en dit keer draait het om fietsen en boards, van tweewielertegenslagen tot hachelijke hoverboardsituaties.
nl
19:30
Frasier
Lilithe, de ex-vrouw van Frasier, komt naar Seattle nadat ze lang zoekgeraakte brief met spijt van Frasier vindt. Ze probeert hun relatie nieuw leven in te blazen.
nl
19:55
Frasier
Bebe brengt Frasier en Roz ervan op de hoogte dat ze voor de radioprijzen zijn genomineerd.
nl
20:25
Rules of Engagement
Een nieuwe vriend van Jeff bedriegt zijn echtgenote tijdens een avondje stappen. Jeff vertelt Audrey alles over de regel dat mannen hun vrienden niet verklikken bij echtgenotes.
nl
20:50
Rules of Engagement
Russell en Adam scheppen op over hun seksleven. Jeff probeert Audrey te overtuigen om creatiever te zijn in bed, zodat hij straffere verhalen heeft.
nl
21:10
South Park
De jongens gaan met school op excursie naar een nieuw planetarium. Voor de deur verliezen ze Cartman al omdat hij auditie gaat doen voor een reclame van Cheesy Poofs. Binnen in het planetarium hangt een vreemde sfeer.
nl
21:35
South Park
De jongens besluiten rivaliserende clubhuizen te bouwen. Stan en Kyle nodigen Wendy en Bebe uit voor een spelletje waarheid of durf.
nl
22:00
South Park
Cartman speelt voor koppelaar als er een nieuw meisje in South Park komt wonen.
nl
22:25
South Park
Randy merkt sarcastisch op dat football te gevaarlijk is voor kinderen. Vervolgens wordt 'sarcastbal' een landelijke sport waarbij beha's en een ballon worden gebruikt.
nl
22:50
South Park
Cartman geeft eindelijk toe dat hij dik is en krijgt meteen een scootmobiel.
nl