nl
Comedy Central

Comedy Central

Op 30 april 2007 werd een Nederlandse versie van de Amerikaanse comedyzender Comedy Central gelanceerd. De programmering van de Nederlandse versie bestaat voornamelijk uit Amerikaanse programma's, waaronder South Park, Family Guy, Seinfeld, That 70's Show, en Married with Children.

Netherlands

Guia de TV - quinta, 16/05/2024

00:00
South Park
Cartman ziet eindelijk in waarom Heidi wil dat hij naar Mars gaat. Samen met de anderen besluit Cartman jacht te maken op de online pestkop.
nl
00:25
RENO 911!
Terwijl ze bewijsmateriaal bijwerken, halen de agenten herinneringen op aan hun start bij het korps.
nl
00:50
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
01:10
Key & Peele
Een gospelgroep moet oefenen zonder coach, een groep krijgers vieren een onthoofding, een gevangene probeert zijn bewakers te slim af te zijn en een jonge man wordt aangesproken op zijn gewoonte enkel in catchphrases te spreken.
nl
01:30
Awkwafina Is Nora From Queens
Nora krijgt een baan bij een makelaarskantoor en verandert in de perfecte assistente met een beetje hulp van Adderall, en vervreemdt zich hiermee van haar gamevrienden.
nl
02:00
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan heeft Evi Hanssen te gast om samen het commentaar op deze aflevering te verzorgen. Volgens Evi maakt Takeshi's Castle haar hoofd leeg, net zoals haar yogalessen dat ook doen.
nl
02:20
Takeshi's Castle Thailand
Honderd kandidaten bereiden zich voor op de bestorming van Takeshi's Castle. Ze nemen het op tegen de angstaanjagende Runaway Rockaway en moeten bewijzen dat ze genoeg in huis hebben om de bewakers te verslaan.
nl
02:40
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe lading kandidaten gaat op weg naar het kasteel. Bereid je voor op spanning, sensatie en een groot modderbad, want ze komen Stepping Stone en Knock Knock tegen. Zullen ze het tot de laatste aanval volhouden?
nl
03:05
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe lading kandidaten breekt zich het hoofd over Knock Knock en glibbert door Tug of War heen voor een plek in de eindbestorming van het kasteel. Wie haalt het einde en wie blijft achter in de modder?
nl
03:25
Takeshi's Castle Thailand
De bewakers staan paraat op een glibberige muur terwijl een nieuwe lading kandidaten het kasteel probeert te bereiken. Honeycomb en Sumo staan in de weg, dus wie zal de eindbestorming halen?
nl
03:50
Takeshi's Castle Thailand
De generaal verzamelt opnieuw honderd kandidaten voor Runaway Rockaway, Breakfast en The Final Fall, waarna ze de kans krijgen om het machtige kasteel van Takeshi te bestormen. Zal er iemand goed genoeg zijn?
nl
04:05
Most Ridiculous
Darren Harriott levert commentaar op nieuwe familievriendelijke ongelukken. Verwacht bruiloftrampen, imperfecte huisdieren en onze handleiding over hoe je het internet breekt. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de vroem.
nl
04:30
Most Ridiculous
Darren Hariott levert commentaar op de grappigste filmpjes ter wereld. Deze week zien we losgeslagen dieren, watersportrampen en rampzalige amateurkoks. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de plof.
nl
04:55
Most Ridiculous
Komiek Darren Harriott levert commentaar op nieuwe familievriendelijke ongelukken. Kinderen nemen het op tegen volwassenen en we laten je de beste (en slechtste) amateurgymnasten zien. Met dank aan het geluid van deze week: het gekletter.
nl
05:10
Most Ridiculous
Komiek Darren Harriott levert commentaar op de allergrappigste filmpjes. Deze week zien we onder andere hoe je een skilift niet neemt en momenten waarop het niks scheelde. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de knal.
nl
05:30
Most Ridiculous
Komiek Darren Harriott geeft commentaar op de gezinsvriendelijke ongelukken van de week. We laten onze grootste uitslovers van het internet zien, plus de allerslechtste voetballers. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de klap.
nl
06:00
Most Ridiculous
Most Ridiculous laat je de mafste viral video's van het internet zien en Sven de Ridder voorziet ze van commentaar. Iedereen wil het beste van het beste. Prima. Bij deze de meest fantastische filmpjes die we konden vinden, de Most Ridiculous OOIT!
nl
06:20
Most Ridiculous
Met domme skateboarders, hersendode BMX'ers en idiote motorrijders.
nl
06:40
Most Ridiculous
Katherine Ryan presenteert de beste en grappigste sportclips van internet.
nl
07:00
Most Ridiculous
Alles over de Party Crashers, inclusief verjaardagen en kerstdagen.
nl
07:25
Everybody Hates Chris
Door de sneeuwbuien is Chris de enige die op school is, met uitzondering van het schoolhoofd.
nl
07:45
Everybody Hates Chris
Chris verijdelt Malvo's poging om Vanessa's gouden ketting te stelen, maar hij is wel kapot.
nl
08:05
The King of Queens
Doug en Carrie hebben nooit een rustig moment samen, aangezien Arthur altijd thuis rondhangt. Doug is dit zo beu dat hij zijn neef overhaalt om Arthur een weekendje mee te nemen en aan het werk te zetten in zijn pizzatent.
nl
08:30
The King of Queens
Als de rare buren uit elkaar gaan en van hun timeshare in de Hamptons af willen heeft Carrie er alles voor over om die te krijgen. Ze gaat zelfs zo ver dat ze Richie op een date stuurt met de vrouw en Doug dwingt eindeloos sport te kijken met de man.
nl
08:50
The King of Queens
Doug en Carrie vragen zich af of ze klaar zijn voor een baby, vooral nu Carrie kans maakt op een promotie. Als Arthur herinneringen ophaalt aan Carries geboorte, en blijkt dat hij ruzie met haar moeder had tijdens de bevalling, helpt dat niet mee.
nl
09:10
Becker
John geeft een stemloze patiënt een middel om te spreken, maar de man heeft niets aardigs te zeggen.
nl
09:35
Becker
Reggie is van plan Jake te helpen een levenslang doel te bereiken, of hij het leuk vindt of niet. Het succes stijgt Linda naar het hoofd wanneer ze het leven van een patiënt redt.
nl
10:00
Becker
Bob biedt een vriend aan Reggie een goede deal te geven voor een nieuwe diepvries -- op één voorwaarde. John treedt op als sekstherapeut voor een 80-jarig echtpaar.
nl
10:25
Everybody Hates Chris
Chris wordt populair als dj nadat de plaatselijke dj wordt gearresteerd tijdens een feest.
nl
10:45
Everybody Hates Chris
Hopend op meer respect van zijn klasgenoten, geeft Chris zich op om gangwacht te worden.
nl
11:05
Rules of Engagement
Jeff maakt een nieuwe vriend tijdens het fitnessen. Hij is geschokt wanneer Audrey hem vertelt dat de man homo is. Russell vreest ondertussen dat de vrouw met wie hij aan het daten is, eigenlijk zijn dochter is.
nl
11:30
Rules of Engagement
Jeffs vader heeft zijn enkel verstuikt en trekt een tijdje in bij Jeff en Audrey. Audrey heeft al snel genoeg van hem, vooral omdat hij verwacht dat zij altijd voor hem klaarstaat. De onenightstand van Russell wil zijn flat maar niet verlaten.
nl
11:55
The King of Queens
Dougs leidinggevende overlijdt plotseling en Carrie is blij met zijn nieuwe status en zijn salarisverhoging. Maar als Doug aan een bureau komt te werken, mist hij al gauw de goeie ouwe tijd achter het stuur.
nl
12:15
The King of Queens
Doug heeft afgesproken met Richie, die in de put zit vanwege zijn scheiding. Maar als Ray Barone hem vervolgens uitnodigt om met hem te golfen, laat Doug Richie zitten voor Ray. Rays moeder laat ondertussen aan Carrie zien hoe je een huis schoonmaakt.
nl
12:40
The King of Queens
Doug heeft een nieuwe trainee: een mooie jonge meid. Hij weet zeker dat Carrie jaloers zal zijn, maar tot zijn teleurstelling blijkt dat niet het geval te zijn. Dus besluit hij te bewijzen dat er wel reden is voor jaloezie.
nl
13:05
Becker
John maakt zich zorgen dat vrouwen hem niet langer aantrekkelijk vinden nadat Jake's vriendin een ogenschijnlijk denigrerende opmerking heeft gemaakt. Linda maakt zich zorgen dat ze wordt vervangen door een bekwame en beleefde uitzendkracht.
nl
13:30
Becker
Een school nodigt Becker uit om over voeding te spreken, maar hij beantwoordt vragen over seks.
nl
13:50
Becker
Een prestigieus medisch tijdschrift publiceert Johns artikel, maar met een foto van iemand anders.
nl
14:10
Most Ridiculous
Virale video's van dolle dwazen op de dansvloer en vervelend verlopen verjaardagen.
nl
14:35
Most Ridiculous
Virale video's over zotte zoogdieren, listige dolfijnen en aapjes die toeristen voor de gek houden.
nl
14:55
Most Ridiculous
Een verzameling filmpjes met buitensporige bikers, speciale speedboten en motorproblemen.
nl
15:15
Everybody Hates Chris
Als hun docente afwezig blijkt, besluiten Chris en Greg te spijbelen en naar de film te gaan.
nl
15:40
Everybody Hates Chris
Chris moet kiezen tussen een honkbalwedstrijd bezoeken of een uitje naar de bios met Tasha.
nl
16:00
Rules of Engagement
Jeff en Audrey worden door Jennifer en Adam uitgenodigd voor een etentje. Ze willen echter naar een ander feestje en verzinnen een smoes.
nl
16:25
Rules of Engagement
Timmy heeft genoeg van de bevelen van Russell. Ook Audrey is haar assistent beu. Ze besluiten samen een oplossing te zoeken. Adam besluit Jennifer mee te nemen op kampeerreis, of ze wil of niet.
nl
16:45
Becker
Reggie ontdekt dat de ex-vrouw van haar nieuwe vriend een voormalige schoonheidskoningin is.
nl
17:15
Becker
Becker heeft spijt dat hij medische zorg ruilde voor eten, sigaretten en hulp van een klusjesman.
nl
17:40
The King of Queens
De hond van Doug's nieuwe buren houden hem en Carrie de hele nacht wakker. Arthur vermoedt dat een populaire strip op zijn leven is gebaseerd.
nl
18:00
The King of Queens
Carrie schaamt zich voor Doug tijdens het elegante feest van haar baas. Doug ging er namelijk vanuit dat hij daar kon eten.
nl
18:30
The King of Queens
Carrie wordt aangehouden wegens roekeloos rijgedrag. Als Doug inziet dat haar autoverzekering daardoor twee keer zo duur wordt, stelt hij voor dat ze een afspraakje maakt met de agent om onder de bekeuring uit te komen.
nl
19:20
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op vakantiekneuzen.
nl
19:40
Frasier
Frasier wil een date regelen tussen zijn nieuwe baas en Daphne, maar alles loopt uit de hand wanneer Frasier een geheim ontdekt over zijn baas.
nl
20:00
Frasier
Nadat Niles getuigen is van een geboorte wordt hij zelf aan het twijfelen gebracht over het ouderschap. Frasier doet er alles aan om een beterschapskaartje te pakken te krijgen met een ongepaste boodschap.
nl
20:25
Frasier
Frasier en Niles komen in de problemen wanneer ze ontdekken dat hun investeringsgroep de lievelingsbar van Martin met de grond gelijk wil maken.
nl
20:50
Frasier
Frasiers imago krijgt een flinke knauw wanneer een blunder van hem live wordt uitgezonden. Hij verzint een plan om de schade te herstellen.
nl
21:10
Rules of Engagement
Wanneer Audrey ontdekt dat Russell stiekem een grote fan is van Broadway-musicals, gebruikt ze dit weetje in haar voordeel en chanteert ze hem met tickets. Adam en Jennifer besluiten intussen om danslessen te gaan volgen.
nl
21:35
Rules of Engagement
Russell beseft dat een mannelijke assistent inhuren verrassende voordelen kan hebben. Audrey geeft zich op als vrijwilliger om voor te lezen aan bejaarden en te bewijzen dat ze een project kan afronden.
nl
22:00
South Park
Randy worstelt met wat het betekent om blank te zijn in de huidige maatschappij.
nl
22:25
South Park
Tweek veroorzaakt enorme paniek bij iedereen over de koude oorlog met Noord-Korea.
nl
22:50
South Park
Er ontstaat een niet te ontkennen band tussen een blanke man en een oorspronkelijke inwoner van Amerika.
nl
23:10
South Park
Facebook is het ultieme wapen voor professor Chaos om nepnieuws te kunnen verspreiden over de superhelden franchise van de jongens.
nl
23:35
South Park
Geliefde entertainers worden in de bloei van hun leven geveld door massale overdoses aan opiaten. Stan lijkt te worden ontmaskerd als de bron van de illegale drugs.
nl

Guia de TV - sexta, 17/05/2024

00:00
South Park
Op de jaarlijkse Halloween-bijeenkomst spreekt een heks een vloek uit die iedereen in South Park zal terroriseren.
nl
00:25
RENO 911!
Burgemeester Hernandez vraagt de agenten om hulp bij een zeer gevoelige kwestie.
nl
00:50
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
01:10
Key & Peele
Een politicus ontkent het sturen van naaktfotos, een detective ondervraagt een rapper, twee Southern gentlemen becomplimenteren vrouwen, Jordan komt een oude vriend tegen en een politieagent vat dingen te letterlijk op.
nl
01:35
Awkwafina Is Nora From Queens
Nora probeert een cheque te innen om haar auto terug te krijgen wanneer die in beslag is genomen en ontdekt dat de bank haar rekening heeft gesloten.
nl
01:50
Takeshi's Castle Thailand
Honderd kandidaten proberen het water (en de piraten) te ontwijken bij Turtle Path en worstelen zich door de modder van Tug of War heen om het kasteel te kunnen bestormen en de overwinning te behalen. Zal het iemand lukken?
nl
02:10
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe groep kandidaten probeert het kasteel te bestormen, maar zal het ze lukken met de gevreesde demonen die hen opwachten bij Final Fall? En er staan ook nog andere kandidaten, opdrachten en bewakers in hun weg.
nl
02:35
Takeshi's Castle Thailand
Honderd nieuwe rekruten moeten langs de zwaaiende Human Velcro en het knotsgekke Knock Knock zien te komen en vervolgens The Final Fall overwinnen en het kasteel aanvallen.
nl
02:55
Takeshi's Castle Thailand
Honderd nieuwe krijgers gaan voor de ultieme prijs: het kasteel bestormen en de Generaal trots maken. Maar zullen ze die overwinning behalen als Flying Mushroom, Runaway Rockaway en Bridge Ball in hun weg staan?
nl
03:20
Takeshi's Castle Thailand
Honderd dappere kandidaten strijden om het kasteel van Takeshi te bereiken. Wat hen te wachten staat, is water, modder en een heleboel andere onaangename dingen. Alleen de sterksten zullen het kasteel kunnen innemen.
nl
03:40
Takeshi's Castle Thailand
Honderd kandidaten bereiden zich voor op de bestorming van Takeshi's Castle. Ze nemen het op tegen de gespannen Tug Of War en moeten bewijzen dat ze genoeg in huis hebben om de bewakers te verslaan.
nl
04:05
Most Ridiculous
Komiek Darren Harriott geeft commentaar op de gezinsvriendelijke ongelukken van de week. Losgeslagen automobilisten, amateurmodellen die afgaan en advies over op ijs lopen. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van de week: de scheet.
nl
04:30
Most Ridiculous
Darren Harriott levert commentaar op de allergrappigste filmpjes. Snowboarders nemen het op tegen skiërs en we laten je zien hoe je stijlvol kunt vallen. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van de week: woef!
nl
04:50
Most Ridiculous
Darren Harriott vertelt over de grappigste filmpjes. We hebben desastreuze duiken, stomme surfers en we laten zien hoe jij je vrienden voor de gek houdt. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van de week: ding-dong!
nl
05:15
Most Ridiculous
Darren Harriott levert commentaar op de grappige filmpjes van deze week. We zien hoe je geen promotie krijgt op je werk en bespreken fietsen versus rennen. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de mep.
nl
05:35
Most Ridiculous
Darren Harriott bespreekt de grappigste video's met de raarste tieners. En hoe overleef je een festival? Deze aflevering wordt je aangeboden door het geluid van de week: Miauw.
nl
06:00
Most Ridiculous
Een verzameling van een aantal gevaarlijke vaders. Vol domme vaders, vaders die je pijn doen en vaders van wie je blij bent dat ze je vader niet zijn.
nl
06:20
Most Ridiculous
Billen snuffelen en krabben in overvloed, met de meest hilarische huisdierclips van het internet. Van vreemde honden tot gekke katten.
nl
06:40
Most Ridiculous
De bende laat de motoren draaien en checkt hun verzekeringspolissen voordat ze een ritje maken met 'the fast and the foolish'.
nl
07:00
Most Ridiculous
Komiek Katherine Ryan geeft commentaar op de wet en wanorde, terwijl ze kijkt naar clips van de meest belachelijke agenten en overvallers van het internet.
nl
07:20
Everybody Hates Chris
Als hun docente afwezig blijkt, besluiten Chris en Greg te spijbelen en naar de film te gaan.
nl
07:45
Everybody Hates Chris
Chris moet kiezen tussen een honkbalwedstrijd bezoeken of een uitje naar de bios met Tasha.
nl
08:05
The King of Queens
Doug is woedend nadat hij door toedoen van Arthur bijna wordt ontslagen. Arthur vertrekt naar zijn eigen nieuwe appartement, maar hoe lang zal hij het volhouden?
nl
08:30
The King of Queens
Doug en Carrie vragen zich af of ze klaar zijn voor een baby, vooral nu Carrie kans maakt op een promotie. Als Arthur herinneringen ophaalt aan Carries geboorte, en blijkt dat hij ruzie met haar moeder had tijdens de bevalling, helpt dat niet mee.
nl
08:50
The King of Queens
Doug koopt een motor en daar is Carrie niet blij mee. De motor verveelt hem echter al snel. Ondertussen gaat Arthur werken bij een pretzelwinkel.
nl
09:15
Becker
Becker is woedend omdat iemand van zijn buren met zijn was en post heeft geknoeid, en zijn appartement vol kakkerlakken heeft achtergelaten. Hij is er zeker van dat deze ontwikkelingen het gevolg zijn van opzettelijke sabotage door zijn buren.
nl
09:40
Becker
John moet een barbecue organiseren nadat hij een pakketje met dure steaks heeft ontvangen.
nl
10:00
Becker
Beckers teleurstelling over het vertrek van zijn buurvrouw maakt Reggie jaloers.
nl
10:25
Everybody Hates Chris
Door de sneeuwbuien is Chris de enige die op school is, met uitzondering van het schoolhoofd.
nl
10:50
Everybody Hates Chris
Chris verijdelt Malvo's poging om Vanessa's gouden ketting te stelen, maar hij is wel kapot.
nl
11:10
Rules of Engagement
Jeff en Audrey worden door Jennifer en Adam uitgenodigd voor een etentje. Ze willen echter naar een ander feestje en verzinnen een smoes.
nl
11:30
Rules of Engagement
Timmy heeft genoeg van de bevelen van Russell. Ook Audrey is haar assistent beu. Ze besluiten samen een oplossing te zoeken. Adam besluit Jennifer mee te nemen op kampeerreis, of ze wil of niet.
nl
11:50
The King of Queens
Carrie schaamt zich voor Doug tijdens het elegante feest van haar baas. Doug ging er namelijk vanuit dat hij daar kon eten.
nl
12:15
The King of Queens
Als de rare buren uit elkaar gaan en van hun timeshare in de Hamptons af willen heeft Carrie er alles voor over om die te krijgen. Ze gaat zelfs zo ver dat ze Richie op een date stuurt met de vrouw en Doug dwingt eindeloos sport te kijken met de man.
nl
12:40
The King of Queens
Doug en Carrie hebben nooit een rustig moment samen, aangezien Arthur altijd thuis rondhangt. Doug is dit zo beu dat hij zijn neef overhaalt om Arthur een weekendje mee te nemen en aan het werk te zetten in zijn pizzatent.
nl
13:00
Becker
John geeft een stemloze patiënt een middel om te spreken, maar de man heeft niets aardigs te zeggen.
nl
13:25
Becker
Reggie is van plan Jake te helpen een levenslang doel te bereiken, of hij het leuk vindt of niet. Het succes stijgt Linda naar het hoofd wanneer ze het leven van een patiënt redt.
nl
13:45
Becker
Bob biedt een vriend aan Reggie een goede deal te geven voor een nieuwe diepvries -- op één voorwaarde. John treedt op als sekstherapeut voor een 80-jarig echtpaar.
nl
14:05
Most Ridiculous
Een beestenbende vol dwaze dieren, schertsende schildpadden, grappige geiten en karatekangoeroes.
nl
14:30
Most Ridiculous
Inbrekers, geschifte chauffeurs en zatte zotten hebben één ding gemeen: het zijn herrieschoppers.
nl
14:50
Most Ridiculous
Grappige grootouders, onfortuinlijke vaders en malle moeders met malle kinderen.
nl
15:15
Everybody Hates Chris
Doc ontdekt dat Chris een natuurtalent heeft voor het voorspellen van uitslagen van wedstrijden.
nl
15:35
Everybody Hates Chris
Chris heeft stiekem naar de komediealbums van z'n ouders geluisterd en probeert wat schuine grappen uit op zijn klasgenoten. Hij ontdekt dat hij populair wordt als hij mensen aan het lachen maakt, maar zijn leraar vindt het een minder goed idee.
nl
16:00
Rules of Engagement
Audrey plaagt Jeff omdat hij in slaap viel tijdens een filmvoorstelling. Jeff wil Audrey bewijzen dat hij nog steeds jong en energiek is en hij besluit deel te nemen aan een softballwedstrijd.
nl
16:25
Rules of Engagement
Jeff begint tekenen van verval te vertonen wanneer hij zich blesseert tijdens een partijtje softbal. Audrey doet alsof ze zwanger is wanneer ze jaloers is op een zwangere collega die in de watten wordt gelegd.
nl
16:45
Becker
John maakt zich zorgen dat vrouwen hem niet langer aantrekkelijk vinden nadat Jake's vriendin een ogenschijnlijk denigrerende opmerking heeft gemaakt. Linda maakt zich zorgen dat ze wordt vervangen door een bekwame en beleefde uitzendkracht.
nl
17:10
Becker
Een school nodigt Becker uit om over voeding te spreken, maar hij beantwoordt vragen over seks.
nl
17:35
The King of Queens
Dougs leidinggevende overlijdt plotseling en Carrie is blij met zijn nieuwe status en zijn salarisverhoging. Maar als Doug aan een bureau komt te werken, mist hij al gauw de goeie ouwe tijd achter het stuur.
nl
18:00
The King of Queens
Doug heeft afgesproken met Richie, die in de put zit vanwege zijn scheiding. Maar als Ray Barone hem vervolgens uitnodigt om met hem te golfen, laat Doug Richie zitten voor Ray. Rays moeder laat ondertussen aan Carrie zien hoe je een huis schoonmaakt.
nl
18:25
The King of Queens
Doug heeft een nieuwe trainee: een mooie jonge meid. Hij weet zeker dat Carrie jaloers zal zijn, maar tot zijn teleurstelling blijkt dat niet het geval te zijn. Dus besluit hij te bewijzen dat er wel reden is voor jaloezie.
nl
18:50
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet.. Deze keer draait het om gadgets: alles van rampen met keukenapparatuur tot ongelukjes met telefoons en tablets.
nl
19:15
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Dit keer draait het om huisdieren. Alles van knettergekke kanaries tot rebelse konijntjes.
nl
19:40
Frasier
Frasier en Niles komen er tot hun grote afschuw achter dat Martin zijn steun heeft uitgesproken aan een rechtse politicus.
nl
20:00
Frasier
Frasier heeft een ontmoeting met Madeline Marshall en hij spreekt een paar keer met haar af. Als de relatie serieuzer wordt, stelt hij voor om samen naar Bora Bora te gaan.
nl
20:25
Rules of Engagement
Jeff maakt een nieuwe vriend tijdens het fitnessen. Hij is geschokt wanneer Audrey hem vertelt dat de man homo is. Russell vreest ondertussen dat de vrouw met wie hij aan het daten is, eigenlijk zijn dochter is.
nl
20:50
Rules of Engagement
Jeffs vader heeft zijn enkel verstuikt en trekt een tijdje in bij Jeff en Audrey. Audrey heeft al snel genoeg van hem, vooral omdat hij verwacht dat zij altijd voor hem klaarstaat. De onenightstand van Russell wil zijn flat maar niet verlaten.
nl
21:10
South Park
Starvin' Marvin keert terug naar South Park op een missie om zijn mede-Ethiopiërs te redden. Hij roept de hulp in van Cartman.
nl
21:35
South Park
De stad organiseert een re-enactment van de burgeroorlog, en Cartman verkleedt zich voor de Confederatie zodat hij de geschiedenis kan veranderen.
nl
22:00
Mike Judge's Beavis and Butt-Head
Beavis wordt uitgedaagd voor een gevecht en heeft hulp van zijn vriend nodig. Beavis en Butt-Head besluiten dat ze wellicht meer succes zouden hebben bij de vrouwen als ze vasectomie's ondergaan.
nl
22:25
South Park
Kyle speelt met vuur wanneer hij zich bemoeit met de relatie van Cartman en Heidi.
nl
22:45
South Park
Jimmy en Timmy maken met hun experiment kans op de eerste plaats bij de jaarlijkse wetenschapswedstrijd.
nl