nl
Comedy Central

Comedy Central

Op 30 april 2007 werd een Nederlandse versie van de Amerikaanse comedyzender Comedy Central gelanceerd. De programmering van de Nederlandse versie bestaat voornamelijk uit Amerikaanse programma's, waaronder South Park, Family Guy, Seinfeld, That 70's Show, en Married with Children.

Netherlands

Guia de TV - quarta, 15/05/2024

00:20
RENO 911!
De agenten geven het verkenningsteam van de paus een rondleiding door de stad Reno.
nl
00:45
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
01:05
Key & Peele
Een omroep voorkomt kindsoldaten in Afrika, een a capella groep krijgt een nieuw lid, Meegan en Andre gaan op hun eerste date, een terreurgroep runt een voedseltruck en twee oude mannen hebben het over populaire muziek.
nl
01:30
Awkwafina Is Nora From Queens
Nora en oma gaan naar Atlantic City. Nora gaat gokken en komt een oude bekende tegen op de Boardwalk, en oma en haar vrienden hebben moeite om een stopcontact in het casino te gebruiken.
nl
01:55
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan en Sergio Quisquater verzorgen deze keer het commentaar op de deelnemers en hun capriolen. Sergio zou bepaalde acties binnen het Indonesische spel toch op een andere manier aanpakken.
nl
02:15
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan heeft Kamal Kharmach naast zich zitten om samen het commentaar te verzorgen.
nl
02:40
Takeshi's Castle Indonesia
De deelnemers gaan de strijd aan met de pleisterman, een enorme kippenbout en een gekke Romein.
nl
03:00
Takeshi's Castle Indonesia
In deze aflevering leert Adriaan een flinke dosis West-Vlaams bij van zijn gast Maaike Cafmeyer.
nl
03:25
Takeshi's Castle Indonesia
In deze aflevering leert Adriaan een flinke dosis West-Vlaams bij van zijn gast Maaike Cafmeyer.
nl
03:45
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan heeft Evi Hanssen op bezoek, en samen geven ze commentaar op de deelnemers en hun capriolen. Volgens Evi is de natuur in Indonesië net zo mooi als die van de Tour de France in Frankrijk.
nl
04:05
Most Ridiculous
Komiek Darren Harriott geeft commentaar op de gezinsvriendelijke ongelukken van de week - hoe maak je geen selfie, en wie zijn belachelijker: skaters of free-runners.
nl
04:30
Most Ridiculous
Darren Harriott levert weer commentaar op de allergrappigste filmpjes. Deze week zien we mislukte internetchallenges en een zoektocht naar de slechtste thuiskok ter wereld. Deze aflevering wordt mogelijk gemaakt door ons geluid van de week: de gil.
nl
04:50
Most Ridiculous
Darren Harriott levert commentaar op nieuwe familievriendelijke ongelukken. We laten de mafste uitvindingen zien en ontdekken wat er absurder is: hoverboards of eenwielers. Deze aflevering wordt mogelijk gemaakt door ons geluid van de week: de plons.
nl
05:15
Most Ridiculous
Darren Hariott levert weer commentaar op de grappigste filmpjes ter wereld. Deze week nemen katten en honden het tegen elkaar op en zie je hoe waterskiën níet moet. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van de week: de bons.
nl
05:35
Most Ridiculous
Darren Harriott laat je een nieuwe lading gezinsvriendelijke mislukkingen zien, waaronder wat je niet moet doen in een achtbaan en de grappigste zwemvideo's die er bestaan. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de boing.
nl
06:00
Most Ridiculous
Sven de Ridder gaat op busreis door Europa en ontmoet een aantal Franse flierefluiters, zonderlinge Zweden, dwaze Duitsers en een aantal andere naties verenigd in hun onbeholpenheid.
nl
06:20
Most Ridiculous
Sven de Ridder ziet de American Dream in een nachtmerrie veranderen met kantelende cowboys, plonzende patriotten en een lading aan American Idiots.
nl
06:40
Most Ridiculous
Most Ridiculous laat je de mafste viral video's van het internet zien en Sven de Ridder voorziet ze van commentaar. Een beestige aflevering. We zien een valse vos, een olijke olifant, een gekke geit en nog veel meer zotte zoogdieren.
nl
07:00
Most Ridiculous
Ga met Sven mee op Europees verlof. Van Vlaanderen tot in Venetië, zotten zitten overal.
nl
07:25
Everybody Hates Chris
Chris wordt populair als dj nadat de plaatselijke dj wordt gearresteerd tijdens een feest.
nl
07:45
Everybody Hates Chris
Hopend op meer respect van zijn klasgenoten, geeft Chris zich op om gangwacht te worden.
nl
08:05
The King of Queens
Dougs leidinggevende overlijdt plotseling en Carrie is blij met zijn nieuwe status en zijn salarisverhoging. Maar als Doug aan een bureau komt te werken, mist hij al gauw de goeie ouwe tijd achter het stuur.
nl
08:30
The King of Queens
Doug heeft afgesproken met Richie, die in de put zit vanwege zijn scheiding. Maar als Ray Barone hem vervolgens uitnodigt om met hem te golfen, laat Doug Richie zitten voor Ray. Rays moeder laat ondertussen aan Carrie zien hoe je een huis schoonmaakt.
nl
08:50
The King of Queens
Doug heeft een nieuwe trainee: een mooie jonge meid. Hij weet zeker dat Carrie jaloers zal zijn, maar tot zijn teleurstelling blijkt dat niet het geval te zijn. Dus besluit hij te bewijzen dat er wel reden is voor jaloezie.
nl
09:10
Becker
John maakt zich zorgen dat vrouwen hem niet langer aantrekkelijk vinden nadat Jake's vriendin een ogenschijnlijk denigrerende opmerking heeft gemaakt. Linda maakt zich zorgen dat ze wordt vervangen door een bekwame en beleefde uitzendkracht.
nl
09:35
Becker
Een school nodigt Becker uit om over voeding te spreken, maar hij beantwoordt vragen over seks.
nl
10:00
Becker
Een prestigieus medisch tijdschrift publiceert Johns artikel, maar met een foto van iemand anders.
nl
10:25
Everybody Hates Chris
Voor een lesje over opvoeding moeten Chris en Greg allebei voor een ei zorgen alsof het hun eigen kind is, maar de opgave wordt uitdagend als de moeder van Chris besluit om te laten zien wat het ouderschap echt inhoudt.
nl
10:45
Everybody Hates Chris
Een invalkracht maakt Chris het leven zuur door hem strenger te behandelen dan zijn klasgenoten.
nl
11:05
Rules of Engagement
Wanneer Audrey ontdekt dat Russell stiekem een grote fan is van Broadway-musicals, gebruikt ze dit weetje in haar voordeel en chanteert ze hem met tickets. Adam en Jennifer besluiten intussen om danslessen te gaan volgen.
nl
11:30
Rules of Engagement
Russell beseft dat een mannelijke assistent inhuren verrassende voordelen kan hebben. Audrey geeft zich op als vrijwilliger om voor te lezen aan bejaarden en te bewijzen dat ze een project kan afronden.
nl
11:55
The King of Queens
De vergeetachtige Doug probeert voor Carrie's verjaardag iets bijzonders te bedenken. Zal het hem lukken om er een romantische avond van te maken?
nl
12:15
The King of Queens
Carrie dwingt Arthur om naar een valentijnsbal voor ouderen te gaan. Daar ontmoet hij een vrouw waar hij zwaar van onder de indruk is. De romantische avond van Carrie en Doug wordt ondertussen verpest door een onverwacht verrassingsfeestje.
nl
12:40
The King of Queens
Carrie wordt aangehouden wegens roekeloos rijgedrag. Als Doug inziet dat haar autoverzekering daardoor twee keer zo duur wordt, stelt hij voor dat ze een afspraakje maakt met de agent om onder de bekeuring uit te komen.
nl
13:05
Becker
Reggie ontdekt dat de ex-vrouw van haar nieuwe vriend een voormalige schoonheidskoningin is.
nl
13:30
Becker
Becker heeft spijt dat hij medische zorg ruilde voor eten, sigaretten en hulp van een klusjesman.
nl
13:50
Becker
Iedereen heeft een mening over waarom John de bruiloft van zijn ex-vrouw moet bijwonen.
nl
14:10
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op ieders favoriete bezigheid, werk.
nl
14:35
Most Ridiculous
De kinderen zijn aan de beurt. Sven de Ridder presenteert virale video's over stompzinnige schoolkinderen, vallende ventjes en stierlijk vervelende tieners.
nl
14:55
Most Ridiculous
Filmpjes van winderige ezels, verbrande hannesen en dappere zielen die het opnemen tegen de natuur.
nl
15:15
Everybody Hates Chris
Door de sneeuwbuien is Chris de enige die op school is, met uitzondering van het schoolhoofd.
nl
15:40
Everybody Hates Chris
Chris verijdelt Malvo's poging om Vanessa's gouden ketting te stelen, maar hij is wel kapot.
nl
16:00
Rules of Engagement
Jeff maakt een nieuwe vriend tijdens het fitnessen. Hij is geschokt wanneer Audrey hem vertelt dat de man homo is. Russell vreest ondertussen dat de vrouw met wie hij aan het daten is, eigenlijk zijn dochter is.
nl
16:25
Rules of Engagement
Jeffs vader heeft zijn enkel verstuikt en trekt een tijdje in bij Jeff en Audrey. Audrey heeft al snel genoeg van hem, vooral omdat hij verwacht dat zij altijd voor hem klaarstaat. De onenightstand van Russell wil zijn flat maar niet verlaten.
nl
16:50
Becker
Becker houdt van zijn vrijblijvende relatie tot zijn vriendin hem verlaat. Bob vindt een New York Giants Super Bowl ring.
nl
17:15
Becker
Becker weigert Reggie's verzoek om behoeftige kinderen met Kerstmis te helpen, maar hij geeft op het laatste moment toe en moet een waanzinnige winkeltocht doorstaan.
nl
17:40
The King of Queens
Carrie helpt de eenzame Spence aan een vriendin die ze kent van haar werk. Dan besluit Arthur hem van `advies' te voorzien.
nl
18:00
The King of Queens
Doug en Carrie gaan naar de bruiloft van een vriendin waar Doug een geheim over Carrie ontdekt. Zij was namelijk eens de minnaar van de man waar haar vriendin nu mee trouwt.
nl
18:30
The King of Queens
De hond van Doug's nieuwe buren houden hem en Carrie de hele nacht wakker. Arthur vermoedt dat een populaire strip op zijn leven is gebaseerd.
nl
19:20
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet en dit keer draait het om katten met poezenperikelen en kattencapriolen.
nl
19:40
Frasier
Frasier is woedend als hij erachter komt dat een oude kennis uit Boston een boek heeft geschreven over Frasiers eerste seksuele ervaring. Tot overmaat van ramp heeft Frasier de schrijver ooit geholpen om zijn writer's block te overwinnen.
nl
20:00
Frasier
Eddie heeft een nest puppy's gekregen met de hond van de buurvrouw. Frasier en de buurman willen Martins hond laten castreren. Martin is daar natuurlijk fel op tegen.
nl
20:25
Frasier
Frasier wil een date regelen tussen zijn nieuwe baas en Daphne, maar alles loopt uit de hand wanneer Frasier een geheim ontdekt over zijn baas.
nl
20:50
Frasier
Nadat Niles getuigen is van een geboorte wordt hij zelf aan het twijfelen gebracht over het ouderschap. Frasier doet er alles aan om een beterschapskaartje te pakken te krijgen met een ongepaste boodschap.
nl
21:10
Rules of Engagement
Als er een naastgelegen appartement vrijkomt, raadt Audrey haar vrienden aan om het te kopen. Audrey probeert een goed woordje te doen voor Adam en Jennifer. Kerry, een van Russells veroveringen, krijgt een baan in hun favoriete restaurant.
nl
21:35
Rules of Engagement
Audrey mag van Russell een fotoshoot met bruiloftsthema in zijn huis doen, mits hij de bruid mag uitzoeken. Jeff moet een cadeau kopen voor Audrey, maar komt thuis met een Camaro voor zichzelf en zonder cadeau.
nl
22:00
South Park
Enorme Douche wil uit de race om het presidentschap stappen. Garrison gaat te ver. Cartman en zijn vriendin willen de school verenigen.
nl
22:25
South Park
Een hele stad in Colorado wordt gehackt. Gerald en Cartman raken wellicht alles kwijt wanneer hun hele internetgeschiedenis openbaar wordt gemaakt.
nl
22:50
South Park
South Park is in shock als blijkt dat Garrison gewonnen heeft van Hillary Clinton met de verkiezingen. Cartman vreest het ergste.
nl
23:10
South Park
De aantredende president brengt een bezoek aan South Park en hij denkt alleen maar aan wraak. Cartman wordt jaloers en het vijandige plot van de Member Berries gaat verder.
nl
23:35
South Park
Cartman is ervan overtuigd dat Butters zijn vriendinnetje wil afpakken.
nl

Guia de TV - quinta, 16/05/2024

00:00
South Park
Cartman ziet eindelijk in waarom Heidi wil dat hij naar Mars gaat. Samen met de anderen besluit Cartman jacht te maken op de online pestkop.
nl
00:25
RENO 911!
Terwijl ze bewijsmateriaal bijwerken, halen de agenten herinneringen op aan hun start bij het korps.
nl
00:50
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
01:10
Key & Peele
Een gospelgroep moet oefenen zonder coach, een groep krijgers vieren een onthoofding, een gevangene probeert zijn bewakers te slim af te zijn en een jonge man wordt aangesproken op zijn gewoonte enkel in catchphrases te spreken.
nl
01:30
Awkwafina Is Nora From Queens
Nora krijgt een baan bij een makelaarskantoor en verandert in de perfecte assistente met een beetje hulp van Adderall, en vervreemdt zich hiermee van haar gamevrienden.
nl
02:00
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan heeft Evi Hanssen te gast om samen het commentaar op deze aflevering te verzorgen. Volgens Evi maakt Takeshi's Castle haar hoofd leeg, net zoals haar yogalessen dat ook doen.
nl
02:20
Takeshi's Castle Thailand
Honderd kandidaten bereiden zich voor op de bestorming van Takeshi's Castle. Ze nemen het op tegen de angstaanjagende Runaway Rockaway en moeten bewijzen dat ze genoeg in huis hebben om de bewakers te verslaan.
nl
02:40
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe lading kandidaten gaat op weg naar het kasteel. Bereid je voor op spanning, sensatie en een groot modderbad, want ze komen Stepping Stone en Knock Knock tegen. Zullen ze het tot de laatste aanval volhouden?
nl
03:05
Takeshi's Castle Thailand
Een nieuwe lading kandidaten breekt zich het hoofd over Knock Knock en glibbert door Tug of War heen voor een plek in de eindbestorming van het kasteel. Wie haalt het einde en wie blijft achter in de modder?
nl
03:25
Takeshi's Castle Thailand
De bewakers staan paraat op een glibberige muur terwijl een nieuwe lading kandidaten het kasteel probeert te bereiken. Honeycomb en Sumo staan in de weg, dus wie zal de eindbestorming halen?
nl
03:50
Takeshi's Castle Thailand
De generaal verzamelt opnieuw honderd kandidaten voor Runaway Rockaway, Breakfast en The Final Fall, waarna ze de kans krijgen om het machtige kasteel van Takeshi te bestormen. Zal er iemand goed genoeg zijn?
nl
04:05
Most Ridiculous
Darren Harriott levert commentaar op nieuwe familievriendelijke ongelukken. Verwacht bruiloftrampen, imperfecte huisdieren en onze handleiding over hoe je het internet breekt. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de vroem.
nl
04:30
Most Ridiculous
Darren Hariott levert commentaar op de grappigste filmpjes ter wereld. Deze week zien we losgeslagen dieren, watersportrampen en rampzalige amateurkoks. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de plof.
nl
04:55
Most Ridiculous
Komiek Darren Harriott levert commentaar op nieuwe familievriendelijke ongelukken. Kinderen nemen het op tegen volwassenen en we laten je de beste (en slechtste) amateurgymnasten zien. Met dank aan het geluid van deze week: het gekletter.
nl
05:10
Most Ridiculous
Komiek Darren Harriott levert commentaar op de allergrappigste filmpjes. Deze week zien we onder andere hoe je een skilift niet neemt en momenten waarop het niks scheelde. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de knal.
nl
05:30
Most Ridiculous
Komiek Darren Harriott geeft commentaar op de gezinsvriendelijke ongelukken van de week. We laten onze grootste uitslovers van het internet zien, plus de allerslechtste voetballers. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de klap.
nl
06:00
Most Ridiculous
Most Ridiculous laat je de mafste viral video's van het internet zien en Sven de Ridder voorziet ze van commentaar. Iedereen wil het beste van het beste. Prima. Bij deze de meest fantastische filmpjes die we konden vinden, de Most Ridiculous OOIT!
nl
06:20
Most Ridiculous
Met domme skateboarders, hersendode BMX'ers en idiote motorrijders.
nl
06:40
Most Ridiculous
Katherine Ryan presenteert de beste en grappigste sportclips van internet.
nl
07:00
Most Ridiculous
Alles over de Party Crashers, inclusief verjaardagen en kerstdagen.
nl
07:25
Everybody Hates Chris
Door de sneeuwbuien is Chris de enige die op school is, met uitzondering van het schoolhoofd.
nl
07:45
Everybody Hates Chris
Chris verijdelt Malvo's poging om Vanessa's gouden ketting te stelen, maar hij is wel kapot.
nl
08:05
The King of Queens
Doug en Carrie hebben nooit een rustig moment samen, aangezien Arthur altijd thuis rondhangt. Doug is dit zo beu dat hij zijn neef overhaalt om Arthur een weekendje mee te nemen en aan het werk te zetten in zijn pizzatent.
nl
08:30
The King of Queens
Als de rare buren uit elkaar gaan en van hun timeshare in de Hamptons af willen heeft Carrie er alles voor over om die te krijgen. Ze gaat zelfs zo ver dat ze Richie op een date stuurt met de vrouw en Doug dwingt eindeloos sport te kijken met de man.
nl
08:50
The King of Queens
Doug en Carrie vragen zich af of ze klaar zijn voor een baby, vooral nu Carrie kans maakt op een promotie. Als Arthur herinneringen ophaalt aan Carries geboorte, en blijkt dat hij ruzie met haar moeder had tijdens de bevalling, helpt dat niet mee.
nl
09:10
Becker
John geeft een stemloze patiënt een middel om te spreken, maar de man heeft niets aardigs te zeggen.
nl
09:35
Becker
Reggie is van plan Jake te helpen een levenslang doel te bereiken, of hij het leuk vindt of niet. Het succes stijgt Linda naar het hoofd wanneer ze het leven van een patiënt redt.
nl
10:00
Becker
Bob biedt een vriend aan Reggie een goede deal te geven voor een nieuwe diepvries -- op één voorwaarde. John treedt op als sekstherapeut voor een 80-jarig echtpaar.
nl
10:25
Everybody Hates Chris
Chris wordt populair als dj nadat de plaatselijke dj wordt gearresteerd tijdens een feest.
nl
10:45
Everybody Hates Chris
Hopend op meer respect van zijn klasgenoten, geeft Chris zich op om gangwacht te worden.
nl
11:05
Rules of Engagement
Jeff maakt een nieuwe vriend tijdens het fitnessen. Hij is geschokt wanneer Audrey hem vertelt dat de man homo is. Russell vreest ondertussen dat de vrouw met wie hij aan het daten is, eigenlijk zijn dochter is.
nl
11:30
Rules of Engagement
Jeffs vader heeft zijn enkel verstuikt en trekt een tijdje in bij Jeff en Audrey. Audrey heeft al snel genoeg van hem, vooral omdat hij verwacht dat zij altijd voor hem klaarstaat. De onenightstand van Russell wil zijn flat maar niet verlaten.
nl
11:55
The King of Queens
Dougs leidinggevende overlijdt plotseling en Carrie is blij met zijn nieuwe status en zijn salarisverhoging. Maar als Doug aan een bureau komt te werken, mist hij al gauw de goeie ouwe tijd achter het stuur.
nl
12:15
The King of Queens
Doug heeft afgesproken met Richie, die in de put zit vanwege zijn scheiding. Maar als Ray Barone hem vervolgens uitnodigt om met hem te golfen, laat Doug Richie zitten voor Ray. Rays moeder laat ondertussen aan Carrie zien hoe je een huis schoonmaakt.
nl
12:40
The King of Queens
Doug heeft een nieuwe trainee: een mooie jonge meid. Hij weet zeker dat Carrie jaloers zal zijn, maar tot zijn teleurstelling blijkt dat niet het geval te zijn. Dus besluit hij te bewijzen dat er wel reden is voor jaloezie.
nl
13:05
Becker
John maakt zich zorgen dat vrouwen hem niet langer aantrekkelijk vinden nadat Jake's vriendin een ogenschijnlijk denigrerende opmerking heeft gemaakt. Linda maakt zich zorgen dat ze wordt vervangen door een bekwame en beleefde uitzendkracht.
nl
13:30
Becker
Een school nodigt Becker uit om over voeding te spreken, maar hij beantwoordt vragen over seks.
nl
13:50
Becker
Een prestigieus medisch tijdschrift publiceert Johns artikel, maar met een foto van iemand anders.
nl
14:10
Most Ridiculous
Virale video's van dolle dwazen op de dansvloer en vervelend verlopen verjaardagen.
nl
14:35
Most Ridiculous
Virale video's over zotte zoogdieren, listige dolfijnen en aapjes die toeristen voor de gek houden.
nl
14:55
Most Ridiculous
Een verzameling filmpjes met buitensporige bikers, speciale speedboten en motorproblemen.
nl
15:15
Everybody Hates Chris
Als hun docente afwezig blijkt, besluiten Chris en Greg te spijbelen en naar de film te gaan.
nl
15:40
Everybody Hates Chris
Chris moet kiezen tussen een honkbalwedstrijd bezoeken of een uitje naar de bios met Tasha.
nl
16:00
Rules of Engagement
Jeff en Audrey worden door Jennifer en Adam uitgenodigd voor een etentje. Ze willen echter naar een ander feestje en verzinnen een smoes.
nl
16:25
Rules of Engagement
Timmy heeft genoeg van de bevelen van Russell. Ook Audrey is haar assistent beu. Ze besluiten samen een oplossing te zoeken. Adam besluit Jennifer mee te nemen op kampeerreis, of ze wil of niet.
nl
16:45
Becker
Reggie ontdekt dat de ex-vrouw van haar nieuwe vriend een voormalige schoonheidskoningin is.
nl
17:15
Becker
Becker heeft spijt dat hij medische zorg ruilde voor eten, sigaretten en hulp van een klusjesman.
nl
17:40
The King of Queens
De hond van Doug's nieuwe buren houden hem en Carrie de hele nacht wakker. Arthur vermoedt dat een populaire strip op zijn leven is gebaseerd.
nl
18:00
The King of Queens
Carrie schaamt zich voor Doug tijdens het elegante feest van haar baas. Doug ging er namelijk vanuit dat hij daar kon eten.
nl
18:30
The King of Queens
Carrie wordt aangehouden wegens roekeloos rijgedrag. Als Doug inziet dat haar autoverzekering daardoor twee keer zo duur wordt, stelt hij voor dat ze een afspraakje maakt met de agent om onder de bekeuring uit te komen.
nl
19:20
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op vakantiekneuzen.
nl
19:40
Frasier
Frasier wil een date regelen tussen zijn nieuwe baas en Daphne, maar alles loopt uit de hand wanneer Frasier een geheim ontdekt over zijn baas.
nl
20:00
Frasier
Nadat Niles getuigen is van een geboorte wordt hij zelf aan het twijfelen gebracht over het ouderschap. Frasier doet er alles aan om een beterschapskaartje te pakken te krijgen met een ongepaste boodschap.
nl
20:25
Frasier
Frasier en Niles komen in de problemen wanneer ze ontdekken dat hun investeringsgroep de lievelingsbar van Martin met de grond gelijk wil maken.
nl
20:50
Frasier
Frasiers imago krijgt een flinke knauw wanneer een blunder van hem live wordt uitgezonden. Hij verzint een plan om de schade te herstellen.
nl
21:10
Rules of Engagement
Wanneer Audrey ontdekt dat Russell stiekem een grote fan is van Broadway-musicals, gebruikt ze dit weetje in haar voordeel en chanteert ze hem met tickets. Adam en Jennifer besluiten intussen om danslessen te gaan volgen.
nl
21:35
Rules of Engagement
Russell beseft dat een mannelijke assistent inhuren verrassende voordelen kan hebben. Audrey geeft zich op als vrijwilliger om voor te lezen aan bejaarden en te bewijzen dat ze een project kan afronden.
nl
22:00
South Park
Randy worstelt met wat het betekent om blank te zijn in de huidige maatschappij.
nl
22:25
South Park
Tweek veroorzaakt enorme paniek bij iedereen over de koude oorlog met Noord-Korea.
nl
22:50
South Park
Er ontstaat een niet te ontkennen band tussen een blanke man en een oorspronkelijke inwoner van Amerika.
nl