Sport Live

Sport Live

På SPORT LIVE kan du følge over 30 forskellige ligaer og sportsgrene, bl.a. hestevæddeløb, cykling, sejlsport, basketball, volleyball, tennis, bordtennis, padel, motorsport, floorball, boksning, futsal og meget mere.

Denmark

Przewodnik - poniedziałek, 13.05.2024

02:40
Slut dagens programmer
Slut på dagens programmer
da
07:05
Fodbold: AGF - Brøndby (k)
LIVE AGF og Brøndby mødes i den første af to semifinaler i DBU's landspokalturnering for kvinder, Gjensidige Kvindepokalen. Kan AGFs kvinder gøre som herreholdet og kvalificere sig til årets pokalfinale?
da
09:20
Basketball: Bakken Bears - Næstved
Torsdag aften blev finaleserien i Basketligaen skudt i gang med den første af syv mulige kampe mellem de forsvarende mestre fra Bakken Bears og og pokalmestrene fra Team FOG Næstved.
da
11:30
Bordtennis: Roskilde - Næstved
Vi bringer et gensyn med den sidste og afgørende finalekamp mellem Roskilde BTK 61 og Næstved i Bordtennisligaen for herrer, som blev spillet i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.
da
13:30
Futsal: Gentofte - Hjørring
Nordsjælland mødte Nordjylland i Gentofte Sportspark lørdag eftermiddag, da Futsal Gentofte for tredje år i træk stod overfor Hjørring i den anden af tre mulige finalekampe i Futsal Ligaen.
da
16:15
Squash: DM-finale 2024 (k)
Danmarksmesterskaberne i squash blev traditionen tro afviklet i Skinderskovhallen i Herlev, og vi bringer her et gensyn fra d. 14.
da
17:25
Tennis: DM-finale 2024 (m)
Et gensyn med finalen i herresingle mellem Elmer Møller og Christian Sigsgaard ved de indendørs danmarksmesterskaber, som fandt sted d. 17. marts i Hillerød Tennis & Padel Klub. Kommentatorer: Mads Knudsen og Romeo Jivraj.
da
17:55
Squash: Junior DM 2024
Der var masser af hygge, socialt samvær og naturligvis kamp om medaljerne, da Herlev/Hjorten Squash afviklede DM for juniorer i Skinderskovhallen i den sidste weekend af januar. Reporter: Thomas Sønnichsen.
da
18:45
Basketball: Optakt til finalen
LIVE Vi er på plads i Arena Næstved, hvor vi varmer op til aftenens finalekamp i Basketligaen mellem Team FOG Næstved og Bakken Bears. Værter: Jonas Kvist Jepsen og Pascal Colman.
da
19:15
Basketball: Næstved - Bakken Bears
LIVE De mangedobbelte danske mestre fra Bakken Bears aflægger i aften besøg hos pokalmestrene fra Team FOG Næstved i den anden af syv mulige finaler i Basketligaen.
da
21:25
Fodbold: Esbjerg - Roskilde
Søndag eftermiddag skulle topholdet Esbjerg fB forsøge at hive point hjem mod FC Roskilde i oprykningsspillet i 2. division. Kampen fandt sted på Blue Water Arena i Esbjerg og kommenteret af Claus Elgaard.
da
23:40
Padel: Racket Club - Padel Club
Tirsdag mødtes Racket Club Taastrup og The Padel Club fra København i forårssæsonens fjerde runde af den landsdækkende holdturnering Arla Protein Ligaen. Kommentatorer: Martin Kring og Jan Bitterhoff.
da

Przewodnik - wtorek, 14.05.2024

01:40
Squash: Odense Open, Grand Prix-finale (m)
Brødrene Joakim og Marcus Jepsen kæmpede d. 9. marts mod hinanden i herrernes Grand Prix-finale ved årets udgave af squashturneringen Odense Open. Kommentatorer: Martin Kring og Kristian Frost.
da
05:00
Ingen sendning
Ingen sendning
da
07:00
Squash: Odense Open, Grand Prix-finale (k)
Odense Open er Skandinaviens største squashturnering med spillere fra 18 lande. Vi bringer her et gensyn med årets danske Grand Prix-finale for damer mellem Mathilde Lauridsen og Caroline Lyng Christiansen.
da
08:00
Tennis: DM-finale 2024 (m)
Et gensyn med finalen i herresingle mellem Elmer Møller og Christian Sigsgaard ved de indendørs danmarksmesterskaber, som fandt sted d. 17. marts i Hillerød Tennis & Padel Klub. Kommentatorer: Mads Knudsen og Romeo Jivraj.
da
09:20
Basketball: Horsens - Svendborg
Der var medaljer af bronze på højkant fredag aften, da Svendborg Rabbits kæmpede mod Horsens IC om tredjepladsen i Basketligaen. Bronzekampen fandt sted i Forum Horsens og blev kommenteret af Claus Elgaard og Simon Falden.
da
12:25
Fodbold: Esbjerg - Roskilde
Søndag eftermiddag skulle topholdet Esbjerg fB forsøge at hive point hjem mod FC Roskilde i oprykningsspillet i 2. division. Kampen fandt sted på Blue Water Arena i Esbjerg og kommenteret af Claus Elgaard og Simon Karkov.
da
14:40
Skiløb: Alpint DM, storslalom
Sammendrag af herrernes og damernes storslalom fra danmarksmesterskaberne i alpint skiløb, som blev afviklet d. 17. til 19. marts på pisterne i Trysil i Norge. Kommentatorer: Mads Knudsen og Henrik Oksholm.
da
15:45
Skiløb: Alpint DM, Super G (m)
Sammendrag af herrernes Super G-løb fra danmarksmesterskaberne i alpint skiløb, som blev afviklet d. 17. til 19. marts på pisterne i Trysil i Norge. Kommentatorer: Mads Knudsen og Henrik Oksholm.
da
16:50
Basketball: Næstved - Bakken Bears
De mangedobbelte danske mestre fra Bakken Bears aflagde mandag aften besøg hos pokalmestrene fra Team FOG Næstved i den anden af syv mulige finaler i Basketligaen.
da
19:00
Bordtennis: Roskilde - Næstved
Vi bringer et gensyn med den sidste og afgørende finalekamp mellem Roskilde BTK 61 og Næstved i Bordtennisligaen for herrer, som blev spillet søndag i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Kommentator: Peter Jørgensen.
da
21:05
Futsal: Gentofte - Hjørring
Nordsjælland mødte Nordjylland i Gentofte Sportspark lørdag eftermiddag, da Futsal Gentofte for tredje år i træk stod overfor Hjørring i den sidste og afgørende finalekamp i Futsal Ligaen.
da