Play7

Play7

Play7 richt zich voornamelijk op een vrouwelijk kijkerspubliek, met aangekochte fictieseries, reality, human interest en romantische films.

Belgium

Przewodnik - środa, 01.05.2024

00:35
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 1 S19 E01. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden. Regisseur: David Crerar (2023)
ni
01:25
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
01:50
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
04:55
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
05:00
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
06:50
Extreme Makeover: Home Edition
The Walker Family, Prt 1 S09 E16. Een gezin dat het moeilijk heeft gehad, heeft hun vervallen huis volledig herbouwd terwijl ze een week op vakantie gaan.In een race tegen de klok van een project dat normaal gesproken meerdere maanden in beslag zou nemen, heeft een hardwerkend team van ontwerpers, honderden werklieden en zelfs de buren, slechts een week de tijd om een heel huis volledig te renoveren. Regisseur: Glenn Taylor. Acteurs: Ellen DeGeneres (Self), Jillian Harris (Self), Kim Kardashian (Self), Khloé Kardashian (Self), Kourtney Kardashian (Self) (2011)
ni
07:35
Interior Design Masters
S02 E07. Ontluikende interieurontwerpers moeten binnen een bepaalde tijd vervallen kamers omtoveren tot mooie, uitnodigende ruimtes. De winnaar mag zich verheugen op een unieke baan bij een van de hipste hotels van Londen.Ontluikende interieurontwerpers moeten binnen een bepaalde tijd vervallen kamers omtoveren tot mooie, uitnodigende ruimtes. De winnaar mag zich verheugen op een unieke baan bij een van de hipste hotels van Londen. (2021)
ni
08:35
Interior Design Masters
S02 E08. Ontluikende interieurontwerpers moeten binnen een bepaalde tijd vervallen kamers omtoveren tot mooie, uitnodigende ruimtes. De winnaar mag zich verheugen op een unieke baan bij een van de hipste hotels van Londen.Ontluikende interieurontwerpers moeten binnen een bepaalde tijd vervallen kamers omtoveren tot mooie, uitnodigende ruimtes. De winnaar mag zich verheugen op een unieke baan bij een van de hipste hotels van Londen. Regisseur: Dicon Ramsay (2021)
ni
09:40
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E39. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd. (2021)
ni
10:35
Love It or List It
Luc & Jim S10 E16. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2022)
ni
11:25
Dr. Phil
He's saving models from being kidnapped S21 E94. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. (2023)
ni
12:05
Love Island UK
S06 E07. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Laura Whitmore (Self - Host), Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self) (2020)
ni
12:55
Changing Rooms
Leeds S16 E03. Laat de kleuren, texturen en verbeelding maar komen, want doe-het-zelvers werken tegen de klok om een kamer in elkaars huis te renoveren met behulp van interieuriconen.Laat de kleuren, texturen en verbeelding maar komen, want doe-het-zelvers werken tegen de klok om een kamer in elkaars huis te renoveren met behulp van interieuriconen. Regisseur: Paul Crompton. Acteurs: Jordan Cluroe (Self - Designer), Tibby Singh (Self - Carpenter and Joiner), Russell Whitehead (Self - Designer) (2021)
ni
13:45
Changing Rooms
Barnstaple S16 E04. Laat de kleuren, texturen en verbeelding maar komen, want doe-het-zelvers werken tegen de klok om een kamer in elkaars huis te renoveren met behulp van interieuriconen.Laat de kleuren, texturen en verbeelding maar komen, want doe-het-zelvers werken tegen de klok om een kamer in elkaars huis te renoveren met behulp van interieuriconen. (2021)
ni
14:35
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E40. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd. (2021)
ni
15:50
Paramedics
S02 E01. De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok. Camera's gemonteerd op ambulances en helikopters geven een ongekend inzicht in het dagelijks leven van deze hulpverleningshelden.De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok. Camera's gemonteerd op ambulances en helikopters geven een ongekend inzicht in het dagelijks leven van deze hulpverleningshelden. (2020)
ni
16:45
Dr. Phil
Feuding neighbors S21 E95. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. Acteurs: Darren Anselmo (Self) (2023)
ni
17:40
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 2 S19 E02. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.De uitdaging van vandaag is de moeilijkste tot nu toe: de koks moeten een gerecht koken, gekozen door één van de strengste critici van het land, William Sitwell. Hij wil dat ze een gerecht bereiden dat is geïnspireerd op hun favoriete beroemde chef-kok. Regisseur: David Crerar (2023)
ni
18:45
Love It or List It
Anju & Kieran S10 E17. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2022)
ni
19:45
Chateau Meiland
S05 E09. Er is paniek bij de familie Meiland, want het vogelvoer is op. Martien bestelt ook een cabrio. Eigenlijk is de auto veel te snel en mooi, maar Martien is gelukkig wanneer hij de föhn in de hoofdsteunen ontdekt.Er is paniek bij de familie Meiland, want het vogelvoer is op. Martien bestelt ook een cabrio. Eigenlijk is de auto veel te snel en mooi, maar Martien is gelukkig wanneer hij de föhn in de hoofdsteunen ontdekt. Acteurs: Martien Meiland (Self), Erica Meiland (Self), Montana Meiland (Self), Maxime Meiland (Self), Claire Meiland (Self) (2021)
ni
20:35
Say Yes to the Dress: Atlanta
Extra Special Day S06 E01. Pas verloofde vrouwen van over de hele wereld komen naar deze trouwjurkenwinkel om hun perfecte jurke te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2013)
ni
21:05
Say Yes to the Dress: Atlanta
Bridal Sabotage S06 E02. Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2013)
ni
21:35
Say Yes to the Dress: Atlanta
Mom's Way or the Highway S06 E03. Pas verloofde vrouwen van over de hele wereld komen naar deze trouwjurkenwinkel om hun perfecte jurke te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2013)
ni
22:10
Say Yes to the Dress: Atlanta
To Sleeve, or Not To Sleeve S06 E04. Pas verloofde vrouwen van over de hele wereld komen naar deze trouwjurkenwinkel om hun perfecte jurke te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2013)
ni
22:45
The Real Housewives of Beverly Hills
Dubai Daze S06 E18. Deze populaire realityserie vindt plaats in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken.Deze populaire realityserie vindt plaats in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken. Acteurs: Brandi Glanville (), Eileen Davidson (Herself), Kim Richards (), Kyle Richards (), Lisa Rinna (Herself) (2016)
ni
23:55
Love Island UK
S06 E08. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Laura Whitmore (Self - Host), Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self) (2020)
ni

Przewodnik - czwartek, 02.05.2024

01:00
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 2 S19 E02. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.De uitdaging van vandaag is de moeilijkste tot nu toe: de koks moeten een gerecht koken, gekozen door één van de strengste critici van het land, William Sitwell. Hij wil dat ze een gerecht bereiden dat is geïnspireerd op hun favoriete beroemde chef-kok. Regisseur: David Crerar (2023)
ni
01:40
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
02:00
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
04:50
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
05:00
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
07:55
Extreme Makeover: Home Edition
The Walker Family, Prt 2 S09 E17. Een gezin dat het moeilijk heeft gehad, heeft hun vervallen huis volledig herbouwd terwijl ze een week op vakantie gaan.In een race tegen de klok van een project dat normaal gesproken meerdere maanden in beslag zou nemen, heeft een hardwerkend team van ontwerpers, honderden werklieden en zelfs de buren, slechts een week de tijd om een heel huis volledig te renoveren. Regisseur: Glenn Taylor. Acteurs: Ellen DeGeneres (Self), Jillian Harris (Self), Kim Kardashian (Self), Khloé Kardashian (Self), Kourtney Kardashian (Self) (2011)
ni
08:35
Pamela's Garden of Eden
Too Many Cooks S01 E07. Pamela Anderson laat haar Hollywoodleven achter zich, keert terug naar haar roots aan de kust van Vancouver Island en begint aan een grootscheepse restauratie van haar grootmoeders erfenis.Pamela Anderson laat haar Hollywoodleven achter zich, keert terug naar haar roots aan de kust van Vancouver Island en begint aan een grootscheepse restauratie van haar grootmoeders erfenis. Regisseur: Cheryl Zalameda. Acteurs: Pamela Anderson (Self - Host) (2022)
ni
09:20
Pamela's Garden of Eden
Pier Pressure S01 E08. Pamela Anderson laat haar Hollywoodleven achter zich, keert terug naar haar roots aan de kust van Vancouver Island en begint aan een grootscheepse restauratie van haar grootmoeders erfenis.Een paar maanden zijn verstreken en er is veel veranderd in Pamela's leven. Pamela is gescheiden en heeft de hoofdrol gekregen in een Broadway-musical. Ook heeft ze eindelijk groen licht om haar historische pier aan het water te restaureren. Regisseur: Cheryl Zalameda. Acteurs: Pamela Anderson (Self - Host), Brandon Lee (Self) (2022)
ni
10:10
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E40. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd. (2021)
ni
11:25
Love It or List It
Anju & Kieran S10 E17. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2022)
ni
12:15
Dr. Phil
Feuding neighbors S21 E95. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. Acteurs: Darren Anselmo (Self) (2023)
ni
13:05
Love Island UK
S06 E08. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Laura Whitmore (Self - Host), Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self) (2020)
ni
13:55
Say Yes to the Dress: Atlanta
Extra Special Day S06 E01. Pas verloofde vrouwen van over de hele wereld komen naar deze trouwjurkenwinkel om hun perfecte jurke te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2013)
ni
14:25
Say Yes to the Dress: Atlanta
Bridal Sabotage S06 E02. Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2013)
ni
14:50
Say Yes to the Dress: Atlanta
Mom's Way or the Highway S06 E03. Pas verloofde vrouwen van over de hele wereld komen naar deze trouwjurkenwinkel om hun perfecte jurke te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2013)
ni
15:15
Say Yes to the Dress: Atlanta
To Sleeve, or Not To Sleeve S06 E04. Pas verloofde vrouwen van over de hele wereld komen naar deze trouwjurkenwinkel om hun perfecte jurke te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2013)
ni
15:45
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E41. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd. (2021)
ni
16:40
Paramedics
S02 E02. De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok. Camera's gemonteerd op ambulances en helikopters geven een ongekend inzicht in het dagelijks leven van deze hulpverleningshelden.De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok. Camera's gemonteerd op ambulances en helikopters geven een ongekend inzicht in het dagelijks leven van deze hulpverleningshelden. Acteurs: Samuel Johnson (Self - Narrator) (2019)
ni
17:30
Dr. Phil
Postpartum moms S21 E96. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. (2022)
ni
18:15
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 3 S19 E03. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden. Regisseur: David Crerar (2023)
ni
18:50
Love It or List It
Michelle & Quincy S10 E18. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2022)
ni
19:45
Chateau Meiland
S05 E10. Realityprogramma waar de familie Meiland op de voet wordt gevolgd bij hun avonturen. Vanuit de chateauwaardige boerderij in de Achterhoek bouwen Martien, Erica en Maxime aan hun Meiland-imperium.Paniek! Het dak van de familie Meiland staat op instorten door het winterse weer. Gewapend met de fluitketel, gaat Martien het ijs te lijf. 's Winters is hij liever binnen, bijvoorbeeld om voor het eerst van zijn leven erwtensoep te maken. Acteurs: Martien Meiland (Self), Erica Meiland (Self), Montana Meiland (Self), Maxime Meiland (Self), Claire Meiland (Self) (2021)
ni
20:35
Extreme Weddings: Australia
Million Dollar Wedding and Rock & Roll Wedding S01 E01. Eenn kijk op koppels die extreme manieren hebben gekozen om hun huwelijk te vieren: van buitengewone locaties, enorm wilde thema's tot de allergekste activiteiten.Luke en Damien stappen in het huwelijksbootje met een buitengewoon extravagant huwelijksfeest. Jenny en Scott hebben een bruiloft met een rock-'n-roll-thema na dertig jaar samen te zijn geweest. (2022)
ni
21:30
Extreme Weddings: Australia
Extreme Glam Wedding and Scuba Wedding S01 E02. Eenn kijk op koppels die extreme manieren hebben gekozen om hun huwelijk te vieren: van buitengewone locaties, enorm wilde thema's tot de allergekste activiteiten.Een bruid met grootse ideeën wil een glamoureuze bruiloft met zwevende taarten en ijssculpturen als decoratie. Brad en Quin zijn twee duikliefhebbers die duikend in het huwelijk treden. (2022)
ni
22:25
The Real Housewives of Beverly Hills
Goodbye Dubai S06 E19. Deze populaire realityserie vindt plaats in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken.Deze populaire realityserie vindt plaats in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken. Acteurs: Brandi Glanville (Herself), Eileen Davidson (Herself), Kim Richards (Herself), Kyle Richards (Herself), Lisa Rinna (Herself) (2016)
ni