NickToons

NickToons

Nick Toons is het digitale kanaal van Nickelodeon met 24 uur per dag cartoons. Dit zijn niet alleen cartoons die ook te zien zijn op Nickelodeon, maar ook exclusieve cartoons. De zender is overdag vooral gericht op kinderen tot 12 jaar. 's Avonds richt de zender zich meer op de volwassen cartoonliefhebber.

Netherlands

Przewodnik - niedziela, 12.05.2024

00:05
Teenage Mutant Ninja Turtles
Leo vertrouwt Slash voor geen cent wanneer hij opduikt met zijn eigen team, de Mutamonsters.
nl
00:25
Avatar: De Legende van Aang
Vier dagen voor de invasie. Aang kan niet meer slapen en begint te hallucineren. Zijn vrienden verzekeren hem echter dat hij klaar is voor de strijd waarna hij eindelijk in slaap valt.
nl
00:50
Avatar: De Legende van Aang
Hakoda komt aan bij Aang, Sokka, Katara en Toph en heeft alle oude vrienden van de helden meegenomen om de Vuurnatie te bevechten. Ze trekken ten strijde.
nl
01:10
Avatar: De Legende van Aang
Aang vindt met Sokka en Toph een geheime bunker onder het paleis van de Vuurheer. Daar verblijft de Vuurheer tijdens de zonsverduistering.
nl
01:35
Avatar: De Legende van Aang
Zuko probeert de groep ervan te overtuigen dat hij de Vuurstuur Meester van Aang moet worden. Katara heeft zo haar twijfels over zijn plotselinge zoektocht naar goedheid.
nl
01:55
Best & Bester
Het nieuwe lievelingsboek van Best is uitgekomen, maar het wordt lastig voor hem om geen spoilers te horen. Er is een nieuw sjiek restaurant geopend en Best en Bester willen koste wat het kost binnenkomen.
nl
02:15
Best & Bester
Best en Bester verdelen het hele huis in twee helften. Een helft voor Best, de andere voor Bester. Maar dit gaat niet lang goed. Best wil een fotoshoot voor mooiste tuin in Beterdorp winnen, dus Bester besluit hem een handje te helpen.
nl
02:40
Best & Bester
Bester besluit een kakkerlak als huisdier te nemen en Best voelt zich daardoor aan de kant gezet. Om een potje Triviant te winnen, moeten Best en Bester bewijzen dat de Wafel-vis echt bestaat.
nl
03:00
Top Wing
Een familie IJsbeer is op drift geraakt in de warme oceaan. Penny en Team Top Wing schieten te hulp. Shirley Eekhoorn wil dolgraag vliegen. Ward Bever maakt een vliegmachine voor haar, maar moor de harde wind komt ze in de problemen.
nl
03:20
Top Wing
De piraten stelen Rhonda's citroenvoorraad. Team Top Wing gaat erachteraan. Penny gaat in de herkansing voor haar Kaartlees-badge. Onderweg stuit ze op piraten die de andere leden van Team Top Wing gevangen houden.
nl
03:40
SpongeBob
Sandy keert terug uit Texas, maar heeft per ongeluk een vlo meegenomen. Patrick denkt dat hij een donut heeft gestolen van SpongeBob. Meneer Krabs ontdekt een vuil bord bij de schone vaat.
nl
04:05
SpongeBob
Plankton heeft een gas dat meneer Krabs in een baby verandert. Meneer Krabs maakt van de Krokante Krab een duur eerste klas restaurant. SpongeBob wordt weggepromoveerd naar Frankrijk.
nl
04:25
SpongeBob
SpongeBob moet worden gefotografeerd op de vaarschool. Patrick wil niet afrekenen in de Krokante Krab. Meneer Krabs zet 'm aan het werk om zodoende zijn schulden af te lossen. SpongeBob denkt dat zijn ouders door Black Jack zijn ontvoerd.
nl
04:45
SpongeBob
Octo doet er alles aan om SpongeBob ertoe te zetten dat hij gaat verhuizen, wanneer SpongeBob denkt dat hij allergisch is voor zijn ananas.
nl
05:00
SpongeBob
SpongeBob loopt een blauw oog op als hij een tube tandpasta probeert te openen. Meerminman en Mosseljongen werken tijdelijk in de Krokante Krab om meer jeugd te trekken. Plankton probeert de rollen om te draaien.
nl
05:20
SpongeBob
SpongeBob en Patrick komen per ongeluk terecht in een strafgevangenis op Hel-eiland. SpongeBob en Patrick raken met Sandy verzeild in een onderwater-jungle avontuur.
nl
05:45
SpongeBob
SpongeBob onderzoekt zijn stamboom en komt erachter dat hij een beroemde voorvader heeft: SpongeBuck, een bekende chiligooier.
nl
06:05
SpongeBob
SpongeBob verdiept zich in de geschiedenis van de scheepsvaart om indruk te maken in een museum.
nl
06:20
SpongeBob
Plankton sloopt zijn restaurant en creëert in plaats daarvan een enorme strijdarena. Er is gratis toegang voor het eerste spektakel. Het publiek, inclusief de gasten van de Krusty Krab, mag een bloedig gevecht verwachten.
nl
06:30
SpongeBob
Plankton heeft een Romeinse arena laten bouwen. Het eerste gladiatorengevecht is tussen Patrick en een enorme leeuw. Octo schrijft een symfonie, omdat hij de competitie wil winnen.
nl
06:45
De Casagrandes
Rosa's familie-activiteit, vogels kijken in het bos, loopt mis wanneer Sergio wordt aangezien voor een zeldzame soort. Omdat hij het beu is geen eigen stek te hebben, verhuist Bobby in het geheim naar een leegstaand appartement in het gebouw.
nl
07:10
De Casagrandes
Ronnie Anne ontdekt dat oom Carlos stiekem 's nachts haar skateboard pakt en gaat skaten. Ronnie Anne en Sid bieden aan om de honden van de buren uit te laten. Van het geld willen ze dingen kopen die ze graag willen hebben.
nl
07:30
De Casagrandes
Aan de overkant van waar de Casagrandes wonen, opent een nieuwe hamburgertent. Ondertussen wordt Par een nieuwe vriend van Bobby. Ze hebben veel gemeen, op een ding na: Par is een sensatiezoeker en Bobby niet.
nl
07:55
Huize Herrie
De kinderen schieten opa te hulp. De kinderen helpen Lana over haar angst voor logeerpartijen heen.
nl
08:15
Huize Herrie
De kinderen breken de kostbare vaas van mam en pap. Ze zijn bang dat ze heel lang huisarrest zullen krijgen. Lisa zegt dat ze de vaas voor iets onbreekbaars kan omruilen, door terug te reizen in de tijd.
nl
08:40
Huize Herrie
De David Steele-film van Lincoln en Clyde loopt uit de hand wanneer Lisa een kernreactor bouwt. Wanneer Leni beseft dat Miguel verliefd is op Gavin, het nieuwe personeelslid van het restaurant, gaat ze Miguel helpen hem het hof te maken.
nl
09:05
Huize Herrie
Rusty wil de pret van Guus zijn zaak naar Kleding voor Kerels halen, als hij op de winkel moet passen. // Stella wint een schoolwedstrijd en is super enthousiast - totdat ze ontdekt dat ze een presentatie voor publiek moet geven.
nl
09:30
De geflipte tijdlijn van Sammy & Raj
Nadat hij Hugo heeft verslagen tijdens een spelletje minigolf, moet Raj een manier vinden om weer in een positief daglicht te komen. Op De Doodenge Dag van het Skaten heeft Sammy eindelijk de kans om Hugo te bewijzen dat hij niet 'Domme Sammy' is.
nl
09:55
De geflipte tijdlijn van Sammy & Raj
Tara's grappen zijn te ver gegaan en het is tijd voor vergelding. Iedereen heeft het bloedheet tijdens een hittegolf, maar gelukkig herinnert Sammy zich dat hij twee VIP-kaarten heeft voor het Pool Paleis.
nl
10:20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin regelt een boeking voor de band bij een verjaardagsfeestje, maar hij komt erachter dat ze zijn geboekt bij de kinderboerderij, als dieren. Als Alvin Teddy van Theodore afpakt, besluit Theodore een denkbeeldig vriendje te verzinnen.
nl
10:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Simon ziek wordt, neemt Alvin zijn plek in bij een kampeerweekend dat eigenlijk een archeologische opgraving blijkt te zijn. De Chipmunks weten niet wat ze moeten doen wanneer ze Dave ervan verdenken dat hij liegt over zijn prijzen.
nl
11:05
Monster High
Draculaura wil graag het perfecte feestje geven. Maar als alles anders loopt dan ze had verwacht, heeft ze moeite om met de nieuwe situatie om te gaan. Ook het delen van alle aandacht met een nieuwkomer valt haar zwaar.
nl
11:30
De Casagrandes
Het is familiedag en op voorstel van CJ gaan ze naar de piratenshow. CJ hoopt elke keer dat hij gekozen wordt om de piratenvlag te hijsen. Ronnie Anne en Sid vinden in de mercado een briefje van honderd dollar.
nl
11:55
De Casagrandes
De familie probeert Bobby zijn angst voor examens te helpen overwinnen. Carl zoekt naar een komodovaraan in de dierentuin maar raakt verdwaald.
nl
12:15
De Casagrandes
Ronnie Anne's vader is op bezoek en ze probeert hem over te halen om naar de stad te verhuizen. Samen met Sid bedenkt ze een plan dat niet kan falen.
nl
12:40
De Casagrandes
Lori en Bobby vieren de dag dat ze samen hun eerste pizza aten. Carlitos doet iedereen na, behalve Ronnie Anne. Ze is bang dat hij haar niet leuk vindt en doet er alles aan om dat te veranderen.
nl
13:05
The Patrick Star Show
Bubbelbas maakt een kritische show waarin hij reviews geeft over afleveringen van De Patrick Show.
nl
13:30
SpongeBob
Plankton is gefrustreerd dat hij wordt gezien als schattig in plaats van slecht en bouwt een robot om iedereen te straffen die "aww" zegt. Patrick verplettert de postbode, waardoor hij en SpongeBob de post in Bikinibroek moeten bezorgen.
nl
13:55
SpongeBob
Plankton sluit zich aan bij S.L.E.C.H.T., zodat hij met een superschurkenteam het geheime recept van de krabburger kan stelen. Octo wint een vliegvakantie naar het schitterende Bora Bora Broek, maar SpongeBob en Patrick moeten mee.
nl
14:20
SpongeBob
Octo waagt zich naar het kasteel van Nosferatu nadat hij per ongeluk zijn post heeft ontvangen. Nosferatu's minion Slappy doodt enige tijd in de buurt van Bikinibroek.
nl
14:40
SpongeBob
SpongeBob en Patrick zijn ervan overtuigd dat hen niets kan overkomen nadat ze een levensverzekering hebben afgesloten.
nl
14:55
SpongeBob
SpongeBob heeft een probleem wanneer zijn spatel kapot gaat. Hij besluit om vervolgens af te reizen naar het Mystieke Mistgebergte, waar de spatel hopelijk gerepareerd zal kunnen worden. SpongeBob doet Gerrit een speelhuisje cadeau.
nl
15:20
SpongeBob
SpongeBob heeft een plan bedacht: hij wil dolgraag een zwembad laten bouwen en hij besluit om hiermee aan de slag te gaan. Dit valt echter niet bij iedereen goed. Octo is namelijk heel erg jaloers. Meneer Krabs wil ijs gaan verkopen.
nl
15:45
De geflipte tijdlijn van Sammy & Raj
Tara's grappen zijn te ver gegaan en het is tijd voor vergelding. Iedereen heeft het bloedheet tijdens een hittegolf, maar gelukkig herinnert Sammy zich dat hij twee VIP-kaarten heeft voor het Pool Paleis.
nl
16:10
De geflipte tijdlijn van Sammy & Raj
Iedereen in de stad doet de nieuwste Bollywood-danstrend na: De Tavish Twist. Raj is er dol op, maar Sammy is niet zo enthousiast. Als Dada's manuscript zoekraakt, moeten Sammy, Raj en Tara uitzoeken wie het heeft gedaan.
nl
16:35
The Patrick Star Show
Patrick host een speciale awardshow, maar Oma Tentakel heeft een hekel aan awardshows en probeert de show te saboteren. Het is Thanksgiving en Patrick kijkt samen met Octina naar een speciale film op tv.
nl
16:55
The Patrick Star Show
Opat wordt de stuntdubbel van Patrick, maar dan gaat hij opeens ook alle leuke dingen van hem overnemen. Patrick's organen verlaten zijn lichaam en dus moet hij op zoek naar alternatieven.
nl
17:20
SpongeBob
SpongeBob blijkt een dubbelganger te hebben. SpongeBob sluit vriendschap met een school wilde schelpen.
nl
17:45
SpongeBob
Spot, het hondje van Plankton, krijgt puppy's en dat brengt Plankton op een nieuw idee om de geheime burger-formule te stelen. Het is tijd voor de jaarlijkse medische controle.
nl
18:10
SpongeBob
Plankton vermomt zichzelf als geest in een fles en probeert zo de geheime formule in handen te krijgen. Een groep hippies neemt intrek in een pan soep in de Krokante Krab.
nl
18:35
De Casagrandes
Hector voegt zich eindelijk bij zijn droomvoetbalteam, zij het als hun geluksbrenger. Terwijl ze zich voorbereiden op de Chinese Culturele Markt, nemen Sid en Adelaide het op tegen tijdreizende bandieten.
nl
19:00
De Casagrandes
Sergio roept Adelaide's hulp in om een echte gentleman te worden in een poging Priscilla terug te winnen. Rosa hoort Ernesto Estrella voorspellen dat Maria en Arturo weer bij elkaar zouden kunnen komen.
nl
19:20
De Casagrandes
Nadat Hector verneemt dat Vito torenhoge schulden heeft bij de winkel, wil hij het geld innen. Vito wil hem ook terugbetalen, maar eerst moet hij zelf het geld bij elkaar zien te krijgen.
nl
19:35
SpongeBob
Spongebob is jarig en om dat te vieren gaat hij met zijn vrienden in een aquarium op wieltjes naar het Vasteland. Daar beleven ze allerlei avonturen.
nl
19:55
SpongeBob
Spongebob is jarig en om dat te vieren gaat hij met zijn vrienden in een aquarium op wieltjes naar het Vasteland. Daar beleven ze allerlei avonturen.
nl
20:20
SpongeBob
Plankton besluit de geheime formule te stelen tijdens de Bikinibroek-sleerace. De prijs van de race is een miljoen dollar.
nl
20:45
SpongeBob
SpongeBob gaan naar een stad waar logica niet bestaat. SpongeBob blijft aan zijn nagels bijten, en hij weet niet waarom hij niet kan stoppen.
nl
21:10
SpongeBob
Plankton gaat de strijd aan met Meneer Krabs om kampioen armpje drukken te worden. De Krokante Krab krijgt controle van de vakbond. SpongeBob neemt voor de allereerste keer pauze op zijn werk.
nl
21:35
SpongeBob
Wanneer Meneer Krabs gewond raakt, neemt Spongebob voor één dag de leiding over in de Krokante Krab. Patrick wil gratis ijs krijgen door een baantje te nemen bij Pel de Pinda, maar werken is zwaarder dan het lijkt.
nl
22:00
SpongeBob
Plankton wordt een spook om het geheime recept van de krabburgers te stelen maar komt erachter dat spook zijn moeilijker is dan het lijkt. Wanneer meneer Krabs uit zijn schulp kruipt om te gaan zonnen, denken Bob en Patrick dat hij gesmolten is.
nl
22:20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Nadat de Chipmunks per ongeluk Dave's nieuwe paviljoen hebben vernietigd, laten ze Miss Miller ervoor opdraaien.
nl
22:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De nieuwe videogame van Simon lijkt populair te worden, tot Jeanette de slechterik in het spel herprogrammeert. En wanneer Alvin lid wil worden van een privéclub, geeft hij Dave op voor een squashwedstrijd, ondanks dat Dave het spel niet kent.
nl
22:55
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Dave heeft een writer's block dus Alvin doet alsof hij een musical heeft geschreven, wat het alleen maar erger maakt. Theodore ziet dat Alvin per ongeluk Dave's laptop heeft gesloopt dus Alvin spreekt een piepzak-vloek over hem uit.
nl
23:20
Teenage Mutant Ninja Turtles
De Machitge Mutamonsters hebben zich verbonden met de Turtles en vallen nu de TCRI aan. De Turtles proberen momenteel de tot slaaf gemaakte mensen van New York weer normale mensen te maken en ze terug naar hun huizen te brengen.
nl
23:45
Teenage Mutant Ninja Turtles
Casey Jones denkt dat hij het wel in zijn eentje kan opnemen tegen de onderwereld, maar hij raakt al snel zwaar in de problemen.
nl

Przewodnik - poniedziałek, 13.05.2024

00:05
Teenage Mutant Ninja Turtles
Terwijl de stad nog bijkomt van de Strijd om New York, berichten de kranten en televisie over een mysterieuze mutant die ze Monster Held noemen.
nl
00:30
Avatar: De Legende van Aang
Zuko wil Aang lesgeven, maar merkt dat hij zijn vuursturende krachten is verloren. Samen gaan ze op zoek naar de oude Vuursturende meesters om les van ze te krijgen.
nl
00:50
Avatar: De Legende van Aang
Sokka heeft 't gevoel dat zijn vader gevangenen is genomen door zijn schuld en besluit 'm te redden. Hij en Zuko besluiten in te breken bij de Kokende Rots, de zwaarst bewaakte gevangenis van de Vuurnatie.
nl
01:10
Avatar: De Legende van Aang
De vader van Sokka is naar de Kokende Rots gebracht. Sokka verzint een tweede ontsnappingsplan. Ze veroorzaken een rel, ontvoeren de cipier en vluchten met de gondel.
nl
01:35
Avatar: De Legende van Aang
De groep van Aang wordt aangevallen door Azula, maar Zuko redt ze. Katara gaat eropuit om de Vuurnatie-soldaat te confronteren die haar moeder heeft vermoord.
nl
01:55
Best & Bester
Wanneer Best per ongeluk het schilderij van Bester vernielt, geeft hij een kip de schuld. Bester trapt hun laatste bal over het hek in de tuin van Mopper Kont. Ze verzinnen een plan om de bal terug te halen.
nl
02:15
Best & Bester
Bester wil een record vestigen, maar Best gooit roet in het eten. Best en Bester gaan op zoek naar een speciale vogel in het bos, maar Best is koppig en luistert niet naar Bester's suggesties om de vogel te vinden.
nl
02:40
Best & Bester
Best & Bester veranderen in schaakstukken, maar overzien de gevolgen niet nu ze zo klein zijn. Best & Bester laten onderzoeken wie van hen slimmer is. Dit natuurlijk met de nodige gevolgen.
nl
03:00
Top Wing
Swift en Brody zetten samen een reddingsactie op touw voor twee ganzen die verdwaald zijn in een dikke mist. Swift schiet Rod te hulp wanneer hij met zijn luide gekukeleku een lawine veroorzaakt.
nl
03:20
Top Wing
Timmy Schildpad gaat voor het eerst naar school en krijgt een nieuwe lunchtrommel. Maar onderweg naar school verliest hij hem. De cadetten doen mee aan de Super-estafette-race.
nl
03:40
SpongeBob
Patrick en SpongeBob vinden een onderzeeboot. Patrick en SpongeBob komen tegenover elkaar te staan. Het begint als een onenigheid over hygiëne en mondt uit in een epische strijd.
nl
04:05
SpongeBob
Wanneer SpongeBob wat quality time met zijn vrienden probeert door te brengen, maar ze vinden hem irritant. Ze zeggen allemaal dat hij weg moet gaan, dus met een zwaar hart besluit SpongeBob om Bikinibroek te verlaten.
nl
04:25
SpongeBob
Octo krijgt een deur in het gezicht en er moet verband om. Wanneer het verband eraf gaat, blijkt hij vreselijk knap te zijn geworden. SpongeBobs poriën fluiten in de wind. Dat trekt kwallen aan en hij moet vluchten.
nl
04:45
SpongeBob
Octo wil een andere neus en SpongeBob blijkt de chirurg te zijn.
nl
05:00
SpongeBob
Een bezorgde burger, Juffrouw Griezelpoes, regelt samen met haar man, agent Jan, dat de krokante Krab wordt gesloten. SpongeBob krijgt bezoek van zijn neef Stanley. Deze blijkt een ongelofelijke kluns te zijn.
nl
05:20
SpongeBob
Een oude klasgenoot van Octo, Octor Geldzatsen doet mee aan het tv-programma Huis en Haard. Octo, jaloers, besluit ook mee te gaan doen. Plankton richt een band op met SpongeBob, Patrick en Octo.
nl
05:40
SpongeBob
Meneer Krabs heeft gezien dat SpongeBob een euro vond. Die euro wil hij koste wat het kost hebben. SpongeBob verdiept zich in de geschiedenis van de scheepvaart om de volgende dag indruk te kunnen maken in een museum.
nl
06:05
SpongeBob
Plankton dringt het lichaam van SpongeBob binnen om het geheime recept van de Krabburger te zien.
nl
06:20
Steen, Papier, Schaar
Wanneer de verwarming stuk gaat, verandert het appartement in een ijsvlakte en moet het drietal zien te overleven. De drie vrienden besluiten een grappenoorlog aan te gaan met de Rattenbroers.
nl
06:40
De Casagrandes
Ronnie Anne en Sid moeten een naschoolse activiteit kiezen. Ze willen per se bij dezelfde club, maar wat ze leuk vinden verschilt nogal. Maria heeft Ronnie Anne beloofd dat ze op haar vrije dag samen dingen gaan doen.
nl
07:05
De Casagrandes
De familie ontdekt een indrukwekkende tamale-kar en probeert deze geheim te houden voor Abuela. Ronnie gelooft niet in een astrologische voorspelling dat de liefde haar zal vinden.
nl
07:30
Huize Herrie
Pap heeft totaal geen zin om een bezoekje te brengen aan tante Truus en hij besluit om te proberen om er onder uit te komen. Een bijkomend voordeel is dat hij nu het huis de hele dag voor zichzelf heeft.
nl
07:50
Huize Herrie
De cheerleaders dagen Lynn en haar ploeggenoten uit tot een cheer-duel, als Lynn ze afwijst als atleten. Lori wordt een instant beroemdheid als ze een hole-in-one slaat op een geducht, moeilijk parcours.
nl
08:15
Monster High
Als Lagoona een film voor het Monster High Filmfestival probeert te maken, wordt haar creatieve visie genegeerd door de andere monsters. Toralei is zo gefrustreerd dat zij en haar band oorwurmen loslaten om iedereen te hersenspoelen.
nl
08:40
SpongeBob
Wanneer Spongebob op het huis van meneer Krabs moet passen, geeft die hem duidelijke instructies niemand binnen te laten. Octo gaat bij Patrick logeren, waardoor Patrick steeds meer op Octo begint te lijken, en vice versa.
nl
09:05
Sponge Bob
SpongeBob ontdekt een slak in de vuurtoren. Twee kinderen veroorzaken een ware hikplaag.
nl
09:25
De Casagrandes
Carl speelt met zijn actiefiguren en zijn trein. Adelaide vraagt of Carl theevisite wil spelen. Rosa krijgt haar moeder uit Mexico op bezoek en die hoopt dat Rosa haar familie beter heeft grootgebracht dan neef Tacho.
nl
09:50
De Casagrandes
Bobby loopt over van de goede ideeën als het op de mercado aankomt, maar Hector is er niet van gecharmeerd en wijst hem bot af. Ronnie Anne houdt een slaapfeestje voor haar vrienden, Carl dwingt af dat hij en Adelaide ook mee mogen doen.
nl
10:15
De Casagrandes
Ernesto Estrella komt naar Great Lakes City om zijn nieuwe boek te promoten. Rosa is in de wolken en wil vooraan staan in de handtekeningenrij. Ernesto laat online weten dat hij niet komt, omdat er ongeluk boven de stad hangt.
nl
10:40
The Patrick Star Show
Octina huurt een stagiair in. De Patrick Show wordt onderbroken door een gruwelijke stank.
nl
11:00
The Patrick Star Show
De familie Ster gaat naar hun favoriete vakantieoord. Bunny gaat op avontuur in een ander tijdperk.
nl
11:25
SpongeBob
SpongeBob gaan naar een stad waar logica niet bestaat. SpongeBob blijft aan zijn nagels bijten, en hij weet niet waarom hij niet kan stoppen.
nl
11:50
SpongeBob
Plankton gaat de strijd aan met Meneer Krabs om kampioen armpje drukken te worden. De Krokante Krab krijgt controle van de vakbond. SpongeBob neemt voor de allereerste keer pauze op zijn werk.
nl
12:15
SpongeBob
De mosterd is op, en Meneer Krabs stuurt SpongeBob, Octo, en Patrick de mosterdmijnen in.
nl
12:25
Avatar: De Legende van Aang
Avatar Roku bezoekt Aang, om hem de geschiedenis van Vuurheer Sozin en hem te vertellen. Daardoor komt Aang te weten hoe de oorlog begon, en hoe hij hem kan beëindigen. Roku en Sozin waren jeugdvrienden. Later blijkt Sozin een Vuurheer te zijn.
nl
12:50
De Casagrandes
Carl's liefde voor speelgoed zorgt ervoor dat hij filmpjes maakt over het uitpakken van speelgoed.
nl
13:05
De Casagrandes
Ronnie Anne en haar vrienden willen het record evenaren van de Vier Zonder Vrees. De familie kijkt naar een worstelwedstrijd met La Tormenta, als de tv opeens vreemd begint te doen.
nl
13:30
De Casagrandes
Ronnie Anne en haar primo's proberen een wereldreis te winnen voor Maria. Wanneer Carlota Casagrande niet slaagt in het knippen van haar, gaat ze in de leer bij CJ, de meesterkapper.
nl
13:55
SpongeBob
Meneer Krabs ruikt geld als hij zijn restaurant kan ombouwen tot gevangenis. Octo wil met de camper op vakantie, maar SpongeBob en Patrick gooien roet in het eten.
nl
14:20
SpongeBob
SpongeBob en Octo maken reclame voor de Krokante Krab tijdens een groot concert in Bikinibroek. De dromen van SpongeBob, Octo en Patrick zijn met elkaar verweven.
nl
14:45
The Patrick Star Show
Octo is bezig met het bezorgen van kranten, maar hij wordt hierbij steeds dwarsgezeten door Cecil, die weigert om te betalen voor zijn krant. Met behulp van zijn oma probeert hij zijn geld te bemachtigen.
nl
14:55
SpongeBob
Octo zit een paar dagen in een hotel, en SpongeBob en Patrick houden hem gezelschap. SpongeBob en Patrick gaan babysitten.
nl
15:20
Huize Herrie
Pap is jarig en de kids maken een plakboek met herinneringen als cadeau. De kinderen zijn de hele week zo braaf geweest, dat mam en pap besluiten om ijs met ze te gaan eten als mam terug is van haar werk.
nl
15:45
Huize Herrie
Om geheimen uit het verleden te ontrafelen, gebruikt Lisa haar technologie om een bevroren holbewoner wakker te maken. Om de Prank Strijd te winnen tussen Fairway Universiteit en hun rivaal Sand Trap Universiteit, roept Lori de hulp in van Luan.
nl
16:10
Huize Herrie
Lincoln probeert indruk te maken op de Fenomenale Brailster, als hij gekozen wordt om zijn assistent te zijn in het Illusie Château.
nl
16:35
Huize Herrie
Lucy is de jaarlijkse feestelijkheden op haar verjaardag zat en spreekt een spreuk uit, zodat haar familie de dag vergeet. Als Zach moet nablijven, proberen Rusty en de andere vrienden hem weerbaar te maken tegenover andere nablijvers.
nl
17:00
Steen, Papier, Schaar
Om uitgenodigd te worden voor het feest van de Rattenbroers, moet het drietal een springstok te pakken krijgen. Steen vindt een baan bij een gemene Robot Organisatie maar Papier en Schaar weten dat dit bedrijf verkeerde intenties heeft.
nl
17:30
The Patrick Star Show
The Patrick Show verkoopt merchandise om het tweede seizoen van de show te financieren.
nl
17:40
De Patrick Ster Show
Wanneer Patrick in de gevangenis terechtkomt, maakt hij daar nieuwe vrienden.
nl
17:55
SpongeBob
Patrick wil op vakantie maar heeft hier geen geld voor. SpongeBob heeft echter een oplossing.
nl
18:10
SpongeBob
SpongeBob en Octo maken reclame voor de Krokante Krab tijdens een groot concert in Bikinibroek. De dromen van SpongeBob, Octo en Patrick zijn met elkaar verweven.
nl
18:30
Avatar: De Legende van Aang
Aang ontwaakt op een schip van de Vuurnatie en daar vindt hij z'n vrienden weer. Die hebben dat schip gekaapt. De hele wereld denkt dat de Avatar dood is en hij wordt dus als geheim wapen ingezet.
nl
18:55
De Casagrandes
Ronnie Anne ontdekt dat oom Carlos stiekem 's nachts haar skateboard pakt en gaat skaten.
nl
19:05
De Casagrandes
De familie Casagrande vindt een schatkaart, en gaat op zoek naar het goud van Pancho Villa. Frida en Carlos gaan op een luxe vliegreis, maar Carl en CJ willen ook mee en proberen stiekem aan boord te glippen.
nl
19:30
De Casagrandes
Het is kerstavond en volgens traditie maakt de familie Casagrande zich klaar om van deur tot deur te gaan, liedjes te zingen en chocola en ijs te krijgen. Aanhoudend bezoek van de buren gooit echter roet in het eten.
nl
19:55
SpongeBob
Octo gaat op vakantie en verhuurt zijn huis aan Rog Man. Meneer Krabs gaat op vakantie en stelt Leendert aan als manager van de Krokante Krab.
nl
20:20
SpongeBob
Patrick werpt zich op als reisleider. SpongeBob klimt op het dak om een krabburger uit de schoorsteen te halen, en durft vervolgens niet meer naar beneden.
nl
20:45
SpongeBob
Sandy heeft een nieuwe krabburger ontwikkeld, maar dat heeft monsterlijke gevolgen. Meneer Krabs en Plankton moeten na een aanrijding terug naar de vaarschool en belanden in dezelfde klas als SpongeBob.
nl
21:05
SpongeBob
Als de klarinet van Octo wordt gestolen, gaat hij als een ware Sherlock Holmes op onderzoek uit. Octo wil verlost zijn van SpongeBob en Patrick en laat ze aan een speurtocht beginnen.
nl
21:35
Steen, Papier, Schaar
Wanneer de verwarming stuk gaat, verandert het appartement in een ijsvlakte en moet het drietal zien te overleven. De drie vrienden besluiten een grappenoorlog aan te gaan met de Rattenbroers.
nl
21:55
Steen, Papier, Schaar
Het drietal speelt een potje verstoppertje: een die jaren duurt en overal gespeeld mag worden.
nl
22:10
Kung Fu Panda
Fung en Gah-ri krijgen ruzie en gaan uit elkaar. Po en meneer Ping moeten zorgen dat ze weer bij elkaar komen.
nl
22:35
Kung Fu Panda
Om onder een training uit te komen, koopt Po schoenen die ervoor zullen zorgen dat zijn Kung Fu technieken verbeteren. Helaas voor Po zijn de magische schoenen niet wat ze lijken en zullen ze hem en zijn naasten in gevaar brengen.
nl
22:55
Kung Fu Panda
Po schaamt zich wanneer zijn vader hem meeneemt om wilde ganzen te vangen, maar hij komt erachter dat zijn vader niet zo gek is als Po in eerste instantie vermoedde.
nl